Written by AbangNara | September 14th, 2012

Selepas memberitahu keputusan menarik diri daripada persembahan yang melibatkan syarikat arak, Ning Baizura semalam berkongsi satu lagi berita gembira buat peminatnya. Ning telah mengesahkan yang dirinya disahkan hamil.  Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan atas berita gembira ini.

ning baizura mengandungNing akan mengadakan satu majlis media untuk mengumumkan kehamilannya pada minggu hadapan. Untuk makluman, Ning telah pun berkahwin dengan Omar Shariff pada 31 Januari 2008. Pastinya pasangan suami isteri ini sedang berada di dalam fasa keterujaan. Tahniah sekali lagi.

P.S: Akuarium berbentuk pondak telefon di Osaka Jepun

43 responses to (TAHNIAH)Ning Baizura Sahkan Dirinya Hamil

  1. budak baru says:

    tahniah kak ning! =)
    jaga diri baik2..

    0

    0
  2. Mozak says:

    Tahniah Ning n husband..:-)

    0

    0
  3. roxannacash says:

    Tahniah Ning! Saya doakan Ning dpt anak kembar yg comel & sihat…mesti anak Ning lawa2…

    0

    0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      wah.. nak annouce pregnant pun siap nak buat PC bagai! kelas ko mak neng! kak cham pun nak buat juga lah nanti. yelah sejak2 drama Adam & Hawa meletop brtambah pula peminat kak cham..

      0

      0
  4. RIMAS says:

    Tolak haram dapat berita gembira yang “halal”..alhamdulillah.. bertambah umat islam.. congrats la yee… ;)

    0

    0
  5. timun batu says:

    Smp nk buat media press psl ngandung?hebat!

    0

    0
  6. syikin says:

    skrg trend bru preggy pn dh nk wat press conference.. watie elite x nk wat gak ke press conf. sbb x dtg blan lg?? Ape pn tahniah pade Ning & suami..

    0

    0
  7. my boo says:

    tahniah..hamboii nk announce kt media officially…dasat!cm nk kawin plaks.

    0

    0
  8. timun batu says:

    Alhamdulillah.tp xkn smp nk bt media press kot psl hamil..?

    0

    0
  9. Saya Suka says:

    Satu Opis Menjerit Baca Berita Nih… Congratsss!!! :)

    0

    0
  10. maria says:

    hek eleh..nk umumkn pun nk wat sidang media bagai..

    0

    0
    • bedah says:

      dah name pun artis.. org nak umum berita baik pun salah.. org sorok nti ckp bukan bukan.. biarlah duit dia… tak de nak jemput ko pun.. dia jemput wartawan jeks….. senang kjer dia… x perlu nak jwp 2 3 4 kali.

      0

      0
    • Mama Mia says:

      Lantak dia laaaaaaaaa ko sebok pehal ??..benci tol ak mulut2 puaka camnih

      0

      0
  11. mak jemah tak berapa jemah says:

    Die nak buat press conference sebab die malas nak jawab soalan yang same sampai 2 3 puluh kali kot..

    0

    0
    • mak jah says:

      betul tuh.. x perlu nak layan wartawan call tak tentu hala siang, malam , pg , petang… buat skali arung.. settle.. semua dpt jwpn yg sama…

      0

      0
  12. kamariah says:

    amin kak ning…semoga hadir org ke 3 ( ank ) ini menjadikan hubungan suami isteri serta keluarga yg harmoni..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Tahniah..mesti shummel anak dia..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    alhamdulillah…gembiranya aku dgn perkhabaran ini.

    0

    0
  15. kak Long says:

    Tahniah semoga bertambah erat kasih sayang anda berdua….

    0

    0
  16. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuuu 1sttttttttttttt!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  17. qifa says:

    Tahniah n Alhamdulillah kak Ning….Heppy sgt dengar….jaga kandungan baik2 :)

    0

    0
  18. Kiah Propa says:

    perlu ke smpai wat media press..cm peliks je..artis pun artis jugk..tp xyah nk gembur sgt lah kot..

    0

    0
  19. Nanaci says:

    perlu ke wat press conference.. org dah taw da kot yg awak tu hamil.. adoyai..

    0

    0
    • Aku suka says:

      Biaq lah dia… Klau tak wat PC… Ader plak kat, ning sombong lah, bakal dpt anak tak sempurna lah ( mintak simpang) n apa2 lagi lah… Klau nanaci tak kata org lain kata… So ning buat PC Supaya org tak fitnah dia…. Paham, nanaci klau ngandung tak bgtaw takpa lah bukan org nak amik taw pun… Sbb nanaci tue yang hadoooo….. Wahahaaaa…

      0

      0
  20. honeywellz says:

    Sure comel anak Ning nanti, macam anak Jeslina, Serina Redzuawan…
    Anak campuran ni majority lawa2. Tulah untungnya kawin mat salleh…..setengah orang cume boleh berangan je. Tapi, from my observations, mat salleh ni minat pada perempuan2 melayu yg agak gelap, macam Ning, Nurul, Azah (yg kawin dgn French dulu), Serina…… Agaknya dia org suke yg deep tan…sebab tu ramai mat salleh yang berjemur tengah panas.

    0

    0
  21. entah la says:

    aku nak tunggu apa lak alahan si ning nie…

    0

    0
  22. eizan says:

    tahniah.. suke saya.. xsabo nak ngok perut kak ning membesar.. hihihi

    0

    0
  23. aku soprano says:

    wow … bakal ada penganti soprano lah nampaknya nanti hehehe .. jgn lahir2 jek treus suara soprano nangis sudah Hhehheh

    0

    0
  24. kak edah says:

    tahniah buat ning, zuriat adalah amanah Allah.

    0

    0