Written by AbangNara | May 29th, 2013

Selepas kontroversi video yang agak lucah baru-baru ini, Abang Nara ingatkan Sharifah Sakinah dah insaf dan tidak akan berkongsi video-video mengarut lagi. Rupa-rupanya Sharifah Sakinah ini jenis tak makan saman dan hati kering kerana dia telah berkongsi sebuah lagi video yang agak kontroversi.

sharifah sakinah

Mungkin ini cara Sharifah Sakinah mencari publisiti. Namun Abang Nara rasa, publisiti yang dicapai menerusi cara ini agak murah dan hanya menjatuhkan maruah dirinya. Anda tonton sendiri video yang telah dikongsikan oleh Sharifah Sakinah sempena hari jadinya.

Apa pendapat anda?

P.S: Ford Kuga bakal dijual di Malaysia dengan harga RM168,000.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

173 responses to Sharifah Sakinah Kongsikan Video Kontroversi Lagi

  1. kuku says:

    xtgk ag video ni tp nk cakap die ni SAKAI .

    k bye

    0

    0
    • tahpape says:

      mcm gampang je aku tgk minah ni

      0

      0
      • blah laaa weeii, artis sendu oi says:

        gila ke apee dia ni??dia upload ke org lain yg upload?
        kalo dia sndiri upload, mmg GILA. GILA PUBLISITI!
        stop la wey jadi artis murahan dgn kontroversi video mcm gila s***s..
        tak malu ker??

        0

        0
        • anonymous says:

          Hello BITCH… sooo.. cheap! muka dahlah tak lawa… perangai ko tu..jagalah skit bodoh!!! ni lah artis yang takde ilmu… BIMBO FOREVER!!

          0

          0
        • pelik says:

          Ni la akibat bila artis (dah kategori sampah dah dia ni) tak reti duduk diam, dah tak famous nak up-kan nama dengan publisiti murahan. Awak jangan nak complain rakyat Malaysia ni “bodoh” pasal tengok video keek awak ni Kinah oi. Awak tu yang terang2 bodoh pasal post benda mengarut. Walaupun orang cakap dia dapat pahala pasal orang kutuk2 dia, ingat, bukan dia tak buat salah, terang2 apa dia buat tak betul.
          Artis sampah yang lupa peminat dia lah yang menyebabkan dia dapat sara diri. Tak reti nak hormat, expect orang untuk hormat dia.

          0

          0
      • kakak neelofa says:

        satu hari makan pelempang jugak minah nie….

        eh..kakak2 dia xkn xde advice apa2?

        0

        0
      • mulut puaka says:

        hospital bahagia masih kosong utk ko.. kepada nyah2 sedunia mari kita rogol sundal ni beramai… biar dia rasa kesedapan kote mak2 ni..

        0

        0
      • nama nama anak solehah says:

        Nama da cantek sharifah sakinah…xelok la klo buat benda2 bodoh yg nmpakkan rendahnye maruah kamu sbagai wanita islam..eventhou character kamu giler2 suke buat lawak pun…jaga la nama keluarga jgn ade yg kutuk satu malaysia…jadilah sorg wanita yg akalnye brfikiran luas bukan brfikiran cetek buat benda2 mngundang byk kontroversy dimedia..malu pada bdk2 skola yg tonton video kamu ni…kamu tu artis ape yg artis buat jadi ikut2an anak2 remaja…fikir2kan la sharifah sakinah ye

        0

        0
    • sha says:

      orang bukan artis pon tahu malu la..xkan upload video gitu..

      0

      0
    • sengal.. says:

      giler glamer…….

      0

      0
    • kak timah says:

      ZED ZAIDI TOLONG GAM N BOIKOT MINAH SEWEL NI

      0

      0
      • lala says:

        kenape..ft kene banned mse bkak bju pdhal bkn aurat..n kenape x banned artis pompuan yg seksi dan berkelakuan buruk

        0

        0
    • Mak Jemah says:

      hai u ollss.. mak jemah is here…
      mak jemah just nak cakap… ko ni SAKINAH x patut dpt nama tu…maksud nam ko sdiri pun sure ko x tau kan… nama ko bwk maksud elok2..tp prangai ko mak jemah tgk mcm ape ntah….uisshhhh simpang…x nak mak jemah nyebutnya… =P

      0

      0
    • ddd says:

      ni lah kalau jadi retis pasal adik beradik retis…

      bodoh tak boleh diajar….cerdik yg x boleh diikut… sakai ke tak sakai tu kau punya pasal tapi ni malaysia..bersopan lah sket..

      0

      0
      • kikilala says:

        betul tu . cakap bodoh marah walaupun itulah kenyataannya. nk cakap cerdik mmg tak logik !

        0

        0
    • mutiara says:

      yg amek video tu bukan lelaki ke..
      tak malu ke zip terbukak, konon2 buat cam sempoi la tu..
      gam je terus, murahan

      0

      0
    • diena says:

      kla dia tak ckp pasal zip sumpah aku x perasan pun zip dia terbuka. dia ingat org tgok dia semata2 nak tgok benda alah di atu ker?

      0

      0
    • Yatie says:

      kelaparan sgt dh minah ni…p la sapa2 bg sat… tp sian plak kt dia video mcm2 tp x dak org bg free kt dia… ermm bangla pon x mau kot…

      0

      0
    • abg says:

      ARTIS MALAYSIA PALING HODOH, XDE NAFSU LANGSUNG BILA AKU TGOK,NEELOFA JUGAK YG BEST DI TGOK YUMMYYYYYY

      0

      0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        memang betol ape yg kau cakap kn …nlofa jugak yg bagos cantek jambu cute tk macm si sakinah ni macm minah sakitttttt aje ! meluat tengok dia yg macam minah gatal mengenyam huh !!

        0

        0
        • annonymus says:

          eehhh…bkn si neelopak tu ckp dlm meletop dia suka kan lawak bebird yg si sakinah buat..so sama sakai la si kinah ni dgn lopak

          0

          0
    • Amoi Comel says:

      Minah ni stim dadah sebenarnya.
      Sebab tu perangai tak senonoh gaya gini!!
      Sasau. Orang waras tak cam ni gaya percakapannya… Ciss

      0

      0
    • zaia says:

      sakai tu bukan maksudnya adalah orang atau tindakan seseorang yang tak pernah jumpa sesuatu perkara yang sebenarnya perkara itu adalah biasa bagi orang lain kan.
      yang dia nie rasanya terlebih banyak jumpa dan dia taknak buat yang biasa-biasa tu yang kadang2 buat terlebih-lebih pula.
      lagi satu,kesian kat kaum sakai atau jakun,tak gunakan nama kaum dorang lagi untuk ejek orang kan lebih bagus.jom la kita cari perkataan lain..
      keturunan kita zaman firaun dulu pun pernah melalui fasa jumpa perkara2 baru yang mana sekarang adalah biasa bagi kita

      0

      0
    • zaia says:

      -kalau seluar tu memang seluar yang dipakai tetapi dia sengaja buat sempoi buka2 zip untuk buat video nie,itu memang agak terlebih dan tak elok kerana dia perempuan.

      -kalau seluar tu dia pakai sekejap dan dia ada seluar lain kat dalam,saja pakai seluar alas tu kat luar dan buat2 terbuka zip,nak bagi nampak maksud dan point yang cuba dia sampaikan melalui video ini sekali diselit dengan humor, saya rasa itu tak melampau pun.

      perwatakan dia seperti segelintir teman2 kita juga, cuma bila dia selebriti, orang suka nak tembak dan lebih2kan tindakan dia.

      walau bagaimanapun pun,dia juga sepatutnya kena kawal sikit tingkah laku gila2 dia kerana dia artis,pembawaan diri dan tingkah laku tu seeloknye ada batas dan dijaga kerana menjadi bualan dan perhatian orang,juga boleh jadi ikutan budak-budak.
      terima kasih

      0

      0
      • Anonymous says:

        Fuhhh sejuk ati bace ayat2 ko. Simple, tapi sampai maksudnye. Tak berburuk sangka juge. Harap lagi ramai pengomen macam kau.

        tiap makian dan hinaan kite kena jawab kat sane sok weyh.
        Ingat2 sikit pun jadi la. Sakinah memang tak tau sape yg memaki dia, tapi huhuhu…jage2. ;)

        0

        0
    • Hampagas says:

      Seteruk2 nabilahuda, lana nordin, teruk lg bingai betina ni.. Zed zaidi tlg ban pmpuan sakai ni.. Bnde lain kau sbuk bising kan.. Bnde cmni xkan lau nk biar je zed zaidi ooooooii.. Sakinah ni dh biol agaknya, artis llaki buat lawak pn xde bkk zip sluar cmni.. Ft dlu kne ban sb bkk baju.. Sdgkan tu bkn aurat pun.. Sakinah ni ape cerrrre

      0

      0
    • zaia says:

      mana komen aku.dh pnt dn betapa serius aku menaip.cett!

      0

      0
    • joey says:

      kadang kadang aku tak faham, apa yang dicari / dikejar sampai sanggup memalukan diri sendiri. Sudah sudah la tu. Aku suka gila kakak ko kinah, tapi ko, apa pon takde!

      0

      0
    • Anonymous says:

      sharifah SAKAInah

      0

      0
    • Anonymous says:

      mak dia salah eja nama kot masa daftar dulu… sepatutnya syarifah sakainah

      0

      0
    • cikgu cikgi says:

      masalahnya org2 yg tgk n keluarkan cite dia menjadikan dia fofuler n akan buat lagi.w/p cara murahan tp kn ramai yg komen n tgk…lagi dia suka…kalau ada lg vid2 dia pada masa akan dtg elok abaikan je…lama2 tkde org nk tgk atau komen dia akan stop kn..:)

      0

      0
    • Anonymous says:

      Budak Sakinah ni betui ke tak betui?!!!

      0

      0
  2. oooiiiiittt says:

    Ada apa lg wahai Sakinah oii?
    Dah dinasihati..dikutuk oleh public..
    Masih begini..what to do???

    0

    0
  3. saya ok jer!! says:

    alaaaa ok je.. bukan dia bogel pun. tak nampak pun dalam tu.. jangan kolot sangat lah!!!

    0

    0
    • saya tak ok says:

      memang la tak nampak tapi dia tuh perempuan , ISLAM pulak tuh
      Mana adap sopan dia ???
      Dia bukan shj menjatuhkan maruah diri dia tapi keluarga dia juga .
      Aduhai , lembab betul la kau nih ..

      0

      0
    • ANON says:

      ko lah yang kolot sebenarnya… budak terencat akal je buat camtu! tak exclusive langsung! nampak murahan sangat choi..

      0

      0
  4. aku meluat says:

    aku nyampah la…makin benci ade la…hadoiiiii
    malu la…awk tu pmpuan la….

    0

    0
  5. mdm x says:

    da tau terbuka, knp nak upload gak???publisiti???

    0

    0
  6. Anonymous says:

    ini lah manusia kalau dah hilang rasa malu , kalau kata x de maruah marah la plak…apa nak jadi la ngan dia nih……macam ni ke perangai artis malaysia?

    0

    0
  7. mamacomel says:

    suka buat provokasi

    woii minah, kalau kau x provoke org tak kata,
    kau ingat orang nak sangat ke mengata kau

    artis murahan, kau berenti la jadi artis kalau sekadar nak tunjukkan kebodohan kau yang memang bodoh tu SAKINAH, nama dah la kampung sangat!

    0

    0
    • ... says:

      kenapa dengan nama kampung..?ada mslh ke.? nama kampung mencerminkan iq seseorang ke.?

      0

      0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      dia bukan bodoh lah ! dia sengaja buat cm gitu pasal dia kn dh tau banyak orang tk suka dia… jadi dia buat lagi vdeo sakit ni…supaya orang akan membenci dia lagiiiiiii…pastu pulak kawan baik dia si anzalna nanti bekap dia cakap> zip seluar tu bukan sengaja di bukakkkk tapi terbukak n bukan di sengaja kannnnn < pastu sakinah akan mintak maaf lagi kt 1malaysiaaaaaaa eeeeeeeeeeeeee macm sial Nye dia ni punye prangai ! kalau pengarah ke produser ke ambek dia belakon memang tk boleh untong punye ! dh la tk jambu merugikn pulak ! eh gi balek tido lahhhhhhhhhhh ! nyampah !

      0

      0
    • maksegalasakinah says:

      jgn slhkan nama .. ade faham??

      0

      0
    • Anonymous says:

      andai mamacomel tidak keberatan..boleh tahu nama sebenar tak?

      nak tgk nama mamacomel tu nama kampung ker nama bandar

      0

      0
      • Anonymous says:

        Yep mamacomel, saya pon nak tau jugak nama awak sape.
        Saje nak tau orang yang jenis tak pepasal nyabitkan ‘kekampungan’ tak kena tempat ni macam mane pulak gaye namenye ;) pffff.

        0

        0
  8. coffee girl says:

    I think this girl ought to see a psychologist. This is so inappropriate and disgusting. If she is depressed, channel the stress the right way and not by uploading this kind of stupid crappy video. Urghhhh~~~

    0

    0
  9. lalalala says:

    ntah apa2 kije la die wat ni..
    mgkin dia nk hiburkan ati org kot~~positive2…

    0

    0
  10. anon says:

    alaa..rilek aaa..benda dia buat ni takde apa sgt pun..cuma dia ni bebal sket sbb dia artist..cuba la kalau jiran sebelah rumah korang yg nama mak jemah ke, makcik jenab ke, nonya ching lai ke, uncle muthu ke, buat video cam dia ni..takde sapa kesah pun..dan dgn video baru dia ni menambahkan kebebalan bertingkat dia ke tingkat paling atas..sbb tak reti2 diri tu artist dan tak reti2 jaga aib diri sendiri..mangkuks!

    0

    0
  11. Anonymous says:

    eiii..apa kena perempuan ni?orang Islam ke ni?mana pergi perasaan malu dia?????please…zed zaidi..do something!!!malaysia tak perlukan penghibur macam ni!!!!!! arrgghh!!!! tension pulak tiba2.. buang tebiat betul..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    tak perlulah berkongsi perkara yang tak perlu dikongsi,

    0

    0
  13. gadis says:

    she’s stupid. kesian.

    0

    0
  14. keekers tegar says:

    bodoh bertingkat2 die nih

    0

    0
  15. belalang says:

    mohon sharifah sakinah belajar dengan bobo or other utubers buat parody best sikit baru org suka ko sakinah hehehe kasi pendapat

    0

    0
  16. Pembaca Harian says:

    this is cheap publisity. Kenapa lah dia provoke orang ni? Kalau nak fans suka, jauh kan lah diri daripada video yg tak berfaedah ini….
    kesian, first impression tengok video ni, hmm perempuan ni macam tak betul aje….malu kan mak bapak.
    Semoga dia dapat hidayah satu hari..Amiin.

    0

    0
  17. Aku le says:

    aku tengok body SS ni dh mcm papan plywood jer…leper jer..x ada daya penarik langsung…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Buruk sangat laa minah nie…

    0

    0
  19. miss s says:

    mangkuk tingkat..gam je dier ni

    0

    0
  20. mimi says:

    sakit mental budak ni…….

    0

    0
  21. Anonymous says:

    menyampah!!

    0

    0
  22. tiwa says:

    bodohnyer lah dia ni….adoooiiii…malu jd pempuan..jd betina la..

    0

    0
  23. apollo says:

    haishhh…tak serik2. penat je anzalna cuba bersihkan nama ko. kata ko ni mmg gila2 bila dgn kwn & ckp benda merepek. tapi dgn org lain pn ckp merepek jugak. tak kuasa kwn ko nk cover ko lg dah. bukan semua bnda blh share dgn org dik. akak2 ko yg dh lama dlm industri pun tak pernah org ckp bkn2. jaga air muka family please.

    0

    0
  24. kumon says:

    minah ni meroyan eh? dah memang buruk, takkan nak cakap cantik jugak..buduh. SHARIFAH SAKINAH PLEASEEE! BEHAVE YOURSELF!

    0

    0
  25. nfg says:

    dia MUNGKIN perempuan yang baik TETAPI perangai dan tingkah laku seperti pelacur..

    0

    0
  26. awek baru afiq muiz says:

    kenapa la dengan dia nii ek?? langsung tak ada sifat ketimuran. awak ni perempuan..
    sejak ada KEEK ni kan. makin merapu la si kinah niih. hurmm.

    0

    0
  27. akoo says:

    Sahlaa mental block dh budak nihhh!!!
    Gi laa cepat2 bawak jumpa pakar sakit jiwa sblm dye berbogel plak kt public.. dah gila mcmni mcm2 buleh jadii weii siyess nihh…

    0

    0
  28. kawaiisakurayuki says:

    salute pada izzue islam sebab nak kahwin awal bagi nk mengelakkan terjadinya benda2 yang x elok, so rasanya family si sharifah sakinah nih kena bagi dia nih menikah awal la sebb nampak sangat kebuluq nak berlaki nih…nampak macam dah x tahan sangat nak menahan nafsu tuh, daripada muka sefamily dia nih malu kerana tindakan dia lebey baik bagi jer dia nih menikah awal…so settle kes, kowt pasni bley keek cite pasal baby dia saje…huhuhuhuhuh

    0

    0
  29. Anonymous says:

    publisiti murahan tahap lemboo dah ko ni sakinah oiii..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    perempuan murah !

    0

    0
  31. no one says:

    Dalam meletOp last time, tak hengat bila.. dia nih ade mention that she will do this kind of ‘psychopath-thing’ again as so many peoples out there will speak about her again and again.. Meaning, from now & onwards, we should ignore all the things that she is extremely likes to do and at the end she will stop just like that.. No need to be an advisor to her.. Just let her to be whoever she want until she herself feels tired..

    0

    0
  32. pui says:

    Kontroversi? Puih. Kontroversi la sangat. Lps tu yang cakap die ni cari publisiti murahan, sbb korang yang benci die ni yg nk ambik tahu psl vid die. Pastu comment mcm2.
    Bagi aku biase je tindakan die. Cume ye la,korang kan dah terbiase ngn artis control baik ni. Blakang,mcm hampeh je perangai. Korang je yang berfikiran sempit. Nak menggila sikit,eh ni pelacur la (eh bodohnye tuduhan salah satu comment kt ats tu),sakit mental la. Sempit gile kot pemikiran korang? Tolong la.

    Haa tengok la tu,mcm die ckp la mcm mana orang malaysia msti nk tgk benda buruk je. Eventough die brubah lps ni,kau nk tgk ke? Kau akn lupakan? Tak.

    Msti orang ckp aku ni sedara die ape kan tp yg ckp mcm tu lagi bodo. Bukti yg pemikiran korang sempit tahap maksimum dah. Sesiapa yg defend die,mesti adik beradik die haha please la. Jgn bodo sgt.

    0

    0
  33. hayat says:

    Kesian kat ayah dia terpaksa tanggung dosa anak cmni..

    0

    0
  34. complex says:

    bingai

    0

    0
  35. diva viva says:

    fuck up la betina ni! maslahnya popular ke dia?

    0

    0
  36. mie says:

    Sedih lagi tgk nara dan org melayu islam yg komen kat sini dgn bahasa yang ‘indah’..kan lebih baik teguran dgn cara baik. Rasul kita pun bgaul atau nasihat musuh di pun dgn penuh lemah lembut.

    0

    0
  37. iris says:

    ada jugak pelakon malaysia “SAKIT MENTAL” mcm dia nie…kronikkkkk…zed zaidi tlg htr ke tanjung rambutan…

    0

    0
  38. Senah Cun says:

    Saye rase die ni gile. Gile glamour dan femes dan juge bodoh. Kesian.

    0

    0
  39. AKUU says:

    bodo piang

    0

    0
  40. Betik says:

    nk lucah je.

    mcm dh pnah merasa je smpai sangap mcm ni.

    kalau benda buruk berlaku kat ko, kene raba ke, kene rogol ke. ko jgn nk melenting plak!!

    u ask for it.. u will get it!!

    0

    0
  41. 1m4u says:

    Dia funny, sporting n sgt straight fwd! Tak mcm other Malaysian artistes yg control ayu. Sikit2 buat video nak slang speaking London. Siap ambik angle lawa tak nampak dahi jendul or dekat tepi cermin nak ambik lighting bgs lah sangat. Tolong lah. Asal dr kpg tah maner mkn budu, belacan gak. Act je lebeh lol! Keep it up Sakinah. U r original! Ignore those narrow minded typical Malaysian haters *eyesrolling*

    Opppss I’m not org putey I write in English just in case ada typical Malaysians dr kampung sawah padi yg tak faham ckp Melayu haha!

    0

    0
  42. virgo79 says:

    org mcm dia ni yg patut di banned oleh semua pihak!!!…tak guna jadi pelakon yg serba serbi giler mcm ni…

    0

    0
  43. Shhhhhh says:

    Minah pentol..

    0

    0
  44. maRnia says:

    Kalau ye pun nak popular cepat , buat la video yang tak menjatuhkan maruah diri. Sakinah ni sengaja nak tutup periuk nasi dia sendiri. Kalau dah kena boikot kan susah. Lepas tu menyesal….dan keluarkan kenyataan ” Saya di perangkap oleh seseorang yang uploadkan video tu.”

    0

    0
  45. Anonymous says:

    Kalu otak gila2 sangat pon xyah kot publish benda ni..sangat malu..

    0

    0
  46. zai says:

    budak ni memang jenis tak tahu malu..

    0

    0
  47. bisj says:

    Motif video?

    0

    0
    • Oooo lpa .. sakai katanya besa pakai cawat hari ni pakai seluar lpa plak nak zip.. kalo dia tak cakap sumpah aku tak perasan pon .. kalo nak provoke sangat jalan kat pavilion sambil bogel.. kata gila2 kan nokss…

      0

      0
  48. cricket says:

    Honestly, l tak pernah tengok mana2 video yg minah ni buat, Sebab ape?? sb tak pernah dengar nama dia & tak tau pun dia ni sape. Sape lah yg bodoh sangat nak tengok video dia buat. Dahlah tak terkenal, rupa pun tak de…..hmm…ni je lah cara dia ni nak dapatkan publisiti murahan. Dah tak de cara lain. Attention seeker!!! Nara, lain kali kalau ade ape2 cerita pasal minah ni jgn lah siarkan, wat menyemak je….

    0

    0
  49. mulut puaka says:

    pasni ko buat keek ko cakap saya ada pepet kelabu, tetek kuning, pepet bau belacan tetek bau ikan masin k… mak kompem ko kena rogol beramai2 pastu

    0

    0
    • mamacomel says:

      itu pun kalau ada orang nak rogol mak,

      ntah2 dia rogol diri dia sendiri

      choii la retis murahan ni

      0

      0
  50. Anonymous says:

    dia ni memang mental

    ada sekali kawan aku tunjuk gambar dalam instagram dia tulis caption “gym muslimah”

    dia amik gambar kat cermin pakai baju nampak ketiak pastu pakai tudung pakai legging

    lepas tu dia delete agaknya kena keji kot

    0

    0
    • kuks says:

      kalau mcm tu dah dikira sebagai menghina/mmeprsendakn agama islam. tak tau nk cakap apa kalau org islam sendiri hilang hormat pada agama. tak salah nk brgurau, tp biarlah brgurau ada ilmu. bukan semua benda org boleh jdkan bahan brgurau

      0

      0
  51. kek cokelat kesukaan aku says:

    kinah oi. taulah maksud hang tu nk smpikan yang org suka cari salah org. tapi kan hang org Islam, boleh tak berpegang pada asas ketamadunan Islam yang sebenar. cuba cari jati diri yang berlandaskan syariat Islam. adoi lah..

    0

    0
  52. Anonymous says:

    seniman plz ambil tindakan terhadap artis2 yg tidak bermoral…

    0

    0
  53. Sharifah Sakai says:

    Bodoh rupanya ko ni sakinah. Patut la…

    0

    0
  54. Sharifah Sakai says:

    Tak elok cakap org bodoh sesuka hati tp dgn prangai kau yg macam lanun ni, layakkah dipanggil cerdik? Tak hingin aku nk jeles2 dgn kau ni, buat semak je. Malang sungguh bakal suami kau nanti dpt isteri xbrape cerdik…

    0

    0
  55. malunyeaku says:

    pmpn ni mentally retarded la aku tgk… ntah hape2… ada screw longgar kot.. ke x makan ubat on time…? tolong le sesape, akak2 dia ke, nasihatkan dia ni sebelum jd bertambah parah lg… sian la…

    0

    0
  56. org kg duk obesi says:

    urban sangat le kononnye…mana maruah dan dan harga diri kamu dan ibu bapa kamu?

    0

    0
  57. Marissa says:

    Malaysian artist nowadays… I jadi you pun I malu. Just please shut the f**k up.

    0

    0
  58. sakinah ke laut says:

    zed zaidi… apa komen anda?

    0

    0
  59. doktor says:

    BOIKOT je artis sendu mcm ni? ARTIS kah?

    merosakan minda anak2 muda. malukan maruah perempuan jek.

    0

    0
  60. fatty jul says:

    dia ni ada pnyakit sawan babi ka apa?dia igt dia buat sempoi, nak tjk kata dia jenih slamba gila2 la ni..pegi mati la sakinah hoiii..hidop pun memalukan n mperbodohkan diri sendiri buat apa..gila sial pnya btina

    0

    0
  61. kesian says:

    sorry to say la…ko mmg banggang dan pompuan murahan sangat.
    tolong la jgn nak rosakkan maruah rakyat malaysia.
    rakyat msia tak hadap sangat nk tgok ko la. ko dn jurugambar ko yang beriya iya tunjuk.
    bodoh sgat ko ni kan? malunya klu jd keluarga ko kan….

    0

    0
  62. a says:

    apa yg dye fkir agakye

    0

    0
  63. hacks says:

    alahaii. perlu ke media cetak dan media elektronik mmberi respon trhdap video sampah mcm ni? perlu ke? bukan ke lagi byk publisiti yg die dpt dari smua media, die akan lagi ghairah utk buat lebih byk video. btw, aku x tgk pn video sampah ni, buang masa. never argue with idiots. she has low mentality. Lols.

    0

    0
  64. jelita says:

    as a muslim girl..u shouldnt do this sakinah..mana maruah awak?? u shud take care of ur aurat..kenapa nak kena maki hamun dgn orang ramai dgn intention..mcm abnormal je..

    0

    0
  65. sian tgk says:

    sian kt mak ayah dia dpt ank yg mcm ni….tggung la si ayah akan dosa2 yg dilakukan si sakinah..moga Allah mberikn ptjuk n hdayah padanya suatu hari nnti…

    0

    0
  66. nard says:

    gila gempak…ni mmg tol2 cool..superb!

    0

    0
  67. Mirai Suenaga says:

    tak malu ke dia ni? Artis hollywood pun tak de bebal cam ni…

    0

    0
  68. crayon says:

    sian ko kinah..lepas ni ko nak buat video apa pulak ek..
    kau mmg suka kontroversi kot..daptla glamer sikit..publisti murahan masuk tong smpah je lah.

    0

    0
  69. kak shakinah says:

    cik shakinah, mak & bapa hang tak beri perhatian yg cukup ke, sampai hang buat giler2 mental utk publisiti murahan ni ? buat malu keluarga je…..

    0

    0
  70. Anonymous says:

    aku rasa minah ni ting tong

    0

    0
  71. Kakak Kakak says:

    aku rasa minah ni ting tong dibawah pengaruh apa ntah. Pls urine bdk ni. tgk mata pn dah tahu. puiii

    0

    0
  72. zozo says:

    Sendiri buat kontroversi, tuduh rakyat Malaysia pulak…

    0

    0
  73. vivi says:

    malu gile perangai..
    SS ni meroyan lepas LJ kawin.. mesti ko minat kat laki LJ dulu kan??

    0

    0
  74. non says:

    cam bodoh…nk tunjukkn ape tu?

    0

    0
  75. jim says:

    aah susah susah sgt,berapa nk caj utk 1 mlm ?your service is required .

    0

    0
  76. Anonymous says:

    nak buat video ucapan hari jadi tak salah pun..nak tayang kt billboard pun, aku apa peduli….takkan bila happy sesangat smbut besday smpi lupe nak tutup benda yg sepatutnya tutup…

    tunggu dan lihat apa jawapan yg akan diberikan

    0

    0
  77. Mak jemah pemalu says:

    Ko kan suke sgt wat perangai gile2..sekali Allah bagi ko betul2 gile baru tau…semoga Allah memberikan hidayah untuk kita semua…

    0

    0
  78. Anonymous says:

    Sakit rasanya dia ni…takziah pd parents dia.

    0

    0
  79. dhiez says:

    Bile someone wat camni means nk perhatian ler tue. So, pejam je mate wat2 xnmpk. Dh nasihat xnk dgr kn. Lg nasihat lg byk video meraban yg kuar. Ignore je pompuan ni. Xpopular pon. Ape pon Kak Ton lg comey dr minah ni. Hahaha.

    0

    0
  80. Anonymous says:

    buang jelah nama keturunan kau tu…buat malu kaum kerabat je..

    0

    0
  81. Anonymous says:

    xtau la kenapa tapi video video dia tu macam nak perli sesapa ja
    SARKAStik ka apa ni?

    0

    0
  82. sakinah sharipap says:

    Stop cover pasal dia selagi dia x bersifat matured dan x menguntungkan sesapa..sedih kesian ngan mak pak dia..but rilek r dia ni mmg kelam kabut org nya..

    0

    0
  83. jamy says:

    kalau aku ni penerbit drama/filem, aku akan boikot sakinah ni. buruk akhlak. contoh negatif pada masyarakat. lepas ni confirm aku tak tengok drama/filem dia. boikot sakinah! baru dia tahu langit tu tinggi rendah.buat malu perempuan saja.

    0

    0
  84. BUNKFACE NO.1 says:

    tak takut kena rogol ker sakinah ? kau ingat lagi kisah nurin jazlin..smpai skrg tak jumpa perogol dia, kan silap hari bulan perogol tu tgk video kau ni…nahas kau

    0

    0
  85. Assalamualaikum..aku rasa teruk2 sakinah nie…teruk lagi perangai si sakinah yang nak meruntuhkan rumah tangga ashraf tu…sejibik macam dalam blog nie PEREMPUAN GATAL
    http://cheesecakecintahoneystarz.blogspot.com/2013/05/perempuan-gatal.html

    0

    0
  86. Apalah masalah dengan korang ni. Sekurang2 nya dia tak pakai seksi2. Tak mencarut kat orang. Tak word attack kat orang.

    Video zip ni pun bukanlah nampak spender merah. Bebird tu pun bukan bebird betul. Kalau kata senonoh, komen2 korang lagi tak senonoh. Sejahat2nya dia, tak bermakna korang baik. Lu pikirlah sendiri.

    0

    0
  87. dayaismile says:

    This is the first time, i see all the comments give the negative comment. So let do something to give the lesson to this girl. I mean, let boycott her. She is full of egoism, and very rude person. The priceless actress i ever seen.

    0

    0
  88. piz says:

    dah memang fitrahnya wanita ni dijadikan sebagai makhluk yang sopan santun n lemah lembut. mmg nampak tak manis la bila buat perangai mcm ni.

    0

    0
  89. ayam mati says:

    byk orang sentap n maki hamun.. sebenarnya minah ni nak sindir org Malaysia yg suka sgt buat gosip..bila artis buat salah sket, trus kondem.. wa caya la sama lu..

    0

    0
  90. AJ says:

    jom sama2 kita doakan semoga dia berubah ke arah yg lebih baik ! InsyaAllah..
    tegur dengan berhemah ye kawan2. dakwah dan nasihat ada caranya. kalau maki hamun sana sini, guna bahasa kesat semua, apa beza kita dgn org2 mcm ni ? sama jek. ada jugak yg tak baiknya. so tak de beza pon la kan.. =)
    nway, tak elok kutuk lebih2. takot nnti memakan diri. chill semorang. chill. ^_^

    0

    0
  91. kiah says:

    alahaiii kesiann nyerr sharifah sakinah.. nak buat publisiti MURAHAN sampai memperbodohkan diri sendiri.. patut lah kes dulu sampai julia ziegler minta kakak dia sharifah shahira menasihatkan budak nie.. rupa2nya sengal..

    0

    0
  92. ismi says:

    siapa ni? perlu dikenali ke? next!

    0

    0
  93. Confuse says:

    Dah kenapa yang dia ni suka sangat nak mengata kat Malaysian? Malaysian ni suka tengok benda yang buruk katanya. Kalau dia dah tau macamtu, kenapa perlu buat benda2 gini?
    Dia tahu yang kita semua akan tengok video2 dia, and then kritik dia macam2. Then dia akan buat benda yang sama, berulang-ulang kali.
    Why not kita buat bodo je kat dia ni? Such an attention seeker she is..

    0

    0
  94. hanna says:

    Hurm..’bijak’ dia ni. ada maksud tersirat tu..juz dia sampaikan dgn cara yg agak kasar. but biasa la..lumrah manusia…yg jahat dikatakan jahat, yg baik dicari2 dimana jahatnya..untuk dicanang.

    0

    0
  95. Anonymous says:

    Senggalnye minah nih.. dah terdesak sgt kot makcik nih..

    0

    0
  96. aihhhh says:

    ingatkan dah berubah… buat lagi… napa nak cakap benda2 cam tu..
    to sharifah… kalau nak sgt tunjuk “ehem2′ anda tu.. tunjuk je kalau nak publisiti…

    0

    0
  97. heeepp says:

    kinah x kesahla kalo ko nk sindir sesiapa pon dlm video murah ko tp ko kene ingat ko anak dara(yeke,sangap je), perempuan melayu duduk d Malaysia agama ISLAM, elok ke buat perangai mcm 2.. kalo sangap cepat2 la kawen, oh kata nk bersara kan.. cepatla x sabar2 kitorang tunggu nih…

    0

    0
  98. Anonymous says:

    x pe..nti kakaknya sharifah shahira kluarlah bg statment “maafkanlah sakinah kerana kesilapan x di sengaja bagilah dia peluang and bla..bla..bla..bla

    0

    0
  99. mak sakinah says:

    kinah ooii…ko ckap ko mmg gila2 n x nak hipokrit….nak oiiii bukan masalah hipokrt or tak masalahnya mana maruah kamu. jaga la maruah keluarga kamu. ingatlah mak bapak kamu yg tanggung dosa kamu. xkn la kamu ni jahil agama sgat kan?
    kamu tahu x orng bukan islam gelak2 kan kamu….
    kita hidup x lama…..da akhir zaman da ni….

    0

    0
  100. Anonymous says:

    sian makbapak budak nih……….udah2 la tu
    yg buruk selalu org ingat jadi lepas ni duk2 diam jgn buat hal lagi.
    semoga satu hari nanti budak ni dpt hidayah jadi insan yg solehah.

    0

    0
  101. PTM says:

    mental…

    moga dia mendapat hidayah..

    0

    0
  102. TREE says:

    APA LAGI SAKINAH MAHU..

    0

    0
  103. Anonymous says:

    Aku rasa minah ni mereng..kepala dia kureng oksigen kot,sbb tu wat perangai gitu…Allah bgi otak xnak fikir..huissh xtau la nak kata pe…

    0

    0
  104. 1M4U says:

    Eh abg nara tak approve komen2 yg positive. Dia approve komen yg kutuk2 je

    0

    0
  105. joyah says:

    siapa suruh korg tgk’dah tak suka jangan tengok

    0

    0
  106. daku ketawa says:

    banyakkk pulakkk pahal sakinah dapat melalui kutukan komen ni. hahahaha.

    just nak beritahu, ini semua poyooooooooooo… Semoga Sakinah kembali ke jalan yang lurus… Aku agak dia ni stress kut. Takde keje nak buat. -_-

    0

    0
  107. farish adryan says:

    BODOH SANGAT KO KINAH!

    0

    0
  108. Anonymous says:

    aku rasa dia cuba nak buat lawak.. konon-konon sempoi… tapi akhirnye jadi bodoh and annoying

    0

    0
  109. Anonymous says:

    kawen kan aje…

    0

    0
  110. Didie Denh says:

    Pityful.. Uneducated Idiot..Trying to tell all Malaysians….I’m smart and charming….I’m trying to tell the world….I dont even remember to zip my Fly……………!!!!

    0

    0
  111. gadisopan says:

    lucu lar ku tgk keek nya..hahhaaa..buat lg..biar rmai yg jd gila babi nmpk keek u..hahahaaa!!…aku x hipokrit..aku mmg suka keek minah ni smua lucu2..hahahaaaaa…

    0

    0
  112. Anonymous says:

    lek singapore lee

    0

    0
  113. haha says:

    lebih baik tngok running man dari layan publisiti murahan… mcm ni ke Malaysia nak maju kalau ada artis mcm ni?

    0

    0
  114. Anonymous says:

    just another cheap slut!bimbo born without a brain!

    0

    0
  115. ash says:

    Alahaii kinah saje je pon buat video tu korang ni melebih lebih kutuk dia macam perfect pulak

    0

    0
  116. aku suke ko sharifa sakinah nanti aku pon nak buat same mcm ko

    0

    0