Written by AbangNara | May 10th, 2013

Lama tidak mendengar perkembangan terkini Sharifah Sakinah. Tup-tup hari ini Sharifah Sakinah telah mengupload sebuah video menerusi akaun Keek Anzalna. Boleh dikatakan video tersebut agak lucah sekaligus mendapat reaksi negatif daripada mereka yang telah menontonnya.

Sebelum ini juga, Sharifah Sakinah ada mengupload video Keek yang bertajuk sebenarnya “Saya sebenarnya pondan”. Video ini turut sama mendapat reaksi negatif daripada pembaca.

Abang Nara rasa Sharifah Sakinah nak buat lawak sebenarnya tapi tidak menjadi. Mungkin boleh berusaha lebih keras lagi untuk menjadi kelakar. Kalau rajin, pergilah belajar dengan Bobo. Dia amat kelakar pada pandangan Abang Nara. Hehehe.

206 responses to (VIDEO)Keek Sharifah Sakinah Timbulkan Kontroversi

  1. ProfHariz says:

    Mahu kontroversi ?

    0

    0
  2. Kak Ton says:

    Publisiti murahan atau mabuk???

    0

    0
    • Mariah Kari says:

      aahhahahaha…mungkin agak melampau untuk kebanyakan org tp honestly sy suka org perangai mcm ni…bestnyer if dpt kwn mcm ni…lawak…

      0

      0
    • Rusmah Munsir says:

      Muka dah la buruk , perangai tu bagi cantek skit ~!!

      0

      0
  3. tipikal says:

    MUKA TAK CANTIK..KENA LA BUAT VIDEO LAWAK BODOH !!!!!

    0

    0
  4. Lola says:

    sapa dia ni?????????

    0

    0
  5. Anonymous says:

    First!

    0

    0
  6. ProfHariz says:

    Publisiti murahan ?

    0

    0
  7. cik kiah says:

    tk de akal… tu yg bt mcm ni

    0

    0
  8. anne says:

    kesiannya. desperate nak famous ehhh?

    0

    0
  9. moshi moshi says:

    apasal perangai dia ni pelik gile??
    ada masalah mental ke??

    0

    0
  10. Anonymous says:

    mental ke pompuan ni..

    0

    0
  11. SBDL says:

    macam sawan je die nie. tak lawak okay. malukan kaum pmpn je. -,-

    0

    0
  12. sufi says:

    punohh laa minah ni. dah mcm org kat hospital sakit jiwa pun ada. eee tak malu!

    0

    0
  13. jlo says:

    dah berlakun tak laku, buat la video sendiri dgn harapan dapat banyak offer lepas ni.. wekk..!!

    0

    0
  14. layang layang hitam says:

    apekah???

    0

    0
  15. xoxo says:

    menjatuhkan maruah sendiri -_-

    0

    0
  16. Katak Comel says:

    ape nk jd dgn dunia ni..
    huhu

    0

    0
  17. a says:

    aku rasa nak sepak je muka kau -.- serious.

    0

    0
  18. mokcik says:

    gilo ini sakinoh!

    0

    0
  19. boo-ti-ful nara says:

    Nama dah lawa tapi perangai, hm memang dah berjaya raih publisiti. Well done.

    0

    0
  20. miss watever says:

    haa ntahntah diaa ni la sakinah yg kontrversi ngn ashraf muslim tuu… Sakinah tu kan suke publisiti murahan, sakinah ni pon same…hahaha

    0

    0
  21. malunye! says:

    macam sial je minah ni maluya akuuu!! T_T

    0

    0
  22. miss N says:

    eee sharifah shahirah, ape kene dgn adik ko sorg ni eh?
    perangai tak kena dgn nama..hrp perangai baik la mcm maksud nama dia..

    0

    0
  23. hayat says:

    kesian sharifah shahira n sharifah haslinda ada adik macam ni….

    0

    0
  24. Meletop says:

    nanti kluar statement klise, “keek saya kena hack!”

    0

    0
  25. hayat says:

    kesian sharifah shahirah n sharifah haslinda ade adik mcm ni

    0

    0
  26. ikan says:

    pandainye budak sakinah ni

    0

    0
  27. namaku N" says:

    Bodo amat pompuan gila ne. Cian ko

    0

    0
  28. namaku N" says:

    Bodo amat… cian ko muda 2 da gile

    0

    0
  29. Reena says:

    U pahal kinah? Mental ke hape? Ce lah jaga akhlak dan maruah diri sikit..aku yg tgk video ko ni pun malu apatah lagi adik-beradik & family ko..sapa yang malu..mereka & keluarga mereka yg malu..remove je lah video tu.

    0

    0
  30. zul says:

    sgt bodoh itu vedio.. mcm murah je

    0

    0
  31. Azra says:

    Ok ker apa?? Especially at the end of the video..perlu ker ckp f***?? Sudah lah..cara mcm ni sgt2 murah. Dah la org kenal, kalau nak publisiti pun x payah buat benda x senonoh ni. Kan dh kena pndang serong..why not mantapkn lakonan awk tu jer, lagi baik..ni tngok pun dh menyampah..crazy?

    0

    0
  32. barbara says:

    dah kenapa ko ni mcm monyet je lagaknye..bajet org terliur dgn statement ko tu..puiiiiiiiiiiii

    0

    0
  33. mr bob says:

    dia bukan sakit mental… dia cuba nak bagitaw yg dia ni sbenarnya perempuan tuuuut.. yg dibayar khidmat tu…. takyahlah sebut nama… nanti komen kena delete… mcm ni la gediknya perempuan tuuut sblm memberikan khidmat sosialnya….

    0

    0
  34. lola says:

    asal perangai dia mcmni dohh. bapak malu sial. sape nk kahwin dengan perempuan mcmniiiii geliiiiiiii

    0

    0
  35. endo says:

    last kali sebut f-word tu … mcm tak kena. tak masuk akal cara dia macam psycho lak.mabuk ke sakit budak ni?

    0

    0
  36. BeritaKaki says:

    memang muka tak tau malu ni..nak populariti cepat ?

    0

    0
  37. Nabil says:

    puki masam punya perempuan…sial.

    0

    0
  38. LALALALA says:

    GILA APE POMPUAN NI??!!

    0

    0
  39. Nara bongok says:

    Alam kes ini yang paling bongok dan bahalol ialah Nara!

    0

    0
    • anon says:

      kalau bukan abg nara yang publish cerita ni… sama jugak bertebaran kat ruang gosip lain.. cam forum cari… so… taknak baca..takyah baca.. sentap sangat ngape? ko sharifah sakinah ke??

      0

      0
  40. bilaakubercakapkaujanganbiadap says:

    kurang ajarnya… kalau nak buat lawak skali pun bukan gaya mcm ni…. yg video yg last skali tu sumpah lucah…. kau ni kak sharifah sakinah, jgn la cari kntroversi kotor…. cuba clean sikit perangai tu…kau tu artis…berubahlah….

    0

    0
  41. ali says:

    bodoh !!!! ini la artis2 bodoh bahlol bengap yang nak majukan industri konon

    0

    0
  42. adelah says:

    tp aq tetap suka die berlakon, lawak habis. tp yg lucah ni aq bangkang

    0

    0
  43. Raja Rimba Bara says:

    ini bukan artis daaaa…ini pro-porno actress daaa…ko org jer kena tipu..sure die ni bnyk personal video lucah..woiiii SS upload kt u-tube ler..leh gak share 1 dunia….

    0

    0
  44. Alahaiii kesianya erma fatimah bakal dpt menantu mcm ni..sob..sob.sob

    0

    0
  45. yayadan says:

    dari start sakinah ni keluar tv,perangai dia memang cmni..ala2 sharifah shahirah tp ding dong lg..video yg selalu dia buat ada double meaning..maknanya dia sebenarnya nk sindir seseorg..kita jek x tangkap n x tau sape so nampak r video ni cm buruk jek rupanya.just dia ni berani sgt smpai makan diri..x sensitif r n at the end malukan diri sendiri.

    sama gk cm keek mawar..dia pun ala2 sakinah ni..org kata bigor/gile2 semacam.asyik buat keek buat2 jatuh which org2 yg selamba xtau malu jek boleh buat…

    0

    0
  46. gojoh76 says:

    Kau ada family, mak bapak adik beradik kau mesti malu dgn peel kau ni, ingatlah agama skit wat malu golongan artis aja

    0

    0
  47. Anon non says:

    Julia ziegler bertepuk tangan melihat video musuhnya ini…

    0

    0
  48. SAre says:

    Tanda-tanda pesakit mental…

    0

    0
  49. Ahkak says:

    Aku tak mau hina tapi eloklah kau berenti buat macam ni ya Sakinah. Tak manis, tak lawak dan tak comel pun.

    0

    0
  50. Anonymous says:

    mcm bodoh

    0

    0
  51. Hana says:

    ya allah..lindungilah anak gadisku dari terikut-ikut dengan gejala yang tidak sihat ini. Amin..

    0

    0
  52. Mat tajam says:

    ehhhhhh

    kompius aku jap pompuan sorang ni..apa kejadahnya dia buat macam ni semua..dah tahap meroyan ke apa..tau la lakonan suam2 kuku..dah bosan tahap gaban dok kat umah pun x yah la buat keje bangang..

    ini semua poyo

    0

    0
  53. mak anjang says:

    Dia nk bgtau dia sorang je ad spender dengan bra merah.. Korang ade ke..

    0

    0
  54. Mat tajam says:

    ehhhhhh

    kompius aku jap pompuan sorang ni..apa kejadahnya dia buat macam ni semua..dah tahap meroyan ke apa..tau la lakonan suam2 kuku..dah bosan tahap gaban dok kat umah pun x yah la buat keje bangang..

    patut la dalam cite ‘mimpi sampai ke bintang’ dia pegang watak pompuan poyo..memang poyo sebenarnya yer

    ini semua poyo

    0

    0
  55. KAK JEMAH says:

    oiii cik sakinah.. malu lah.. attention seeker btul lah ek.. tak kesian kt kakak ko yg dua org tu ke.. melucah tak tentu pasal..last2 ckp org pedajal.. dah sape suruh bt video cenggini.. tak payah nk sebut f word camtu sgt..tak sesuai (y)

    0

    0
  56. Mat tajam says:

    ehhhhhh

    kompius aku jap pompuan sorang ni..apa kejadahnya dia buat macam ni semua..giler talak ke wei???!!!!..
    tau la lakonan suam2 kuku..dah bosan tahap gaban dok kat umah pun x yah la buat keje bangang..
    patut la dalam cite ‘mimpi sampai ke bintang’ dia pegang watak pompuan poyo..memang poyo sebenarnya yer

    ini semua poyo

    0

    0
  57. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    sesuai lah perangai dgn MUKA/MULUT dia YG SENGET SEBELAH TU…muka hodoh perangai pun hodoh…

    ps: ehh kenapa ekk mulut dia senget sebelah??? mesti jenis kuat mengumpat nih..yucks

    0

    0
  58. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    nama sharifah tp muka mcm maid indon mulut senget…tak sesuai langsung…perangai pun mcm babi sesuailah dgn muka tuh

    0

    0
  59. loli says:

    si kinah dah knape??? mabuk ke?? da tau diri x femes sj la tu buat kontroversi..patut si saiko julia ziegler berbulu dgn dia…rupenye prangai mcm ni..mulot mcm puaka..dala xcntik mn muke ko tu..

    0

    0
  60. kek cokelat kesukaan aku says:

    memang terserlah kebangangan. tak malu langsung jadi seorang perempuan untuk jaga adab.

    0

    0
  61. sya says:

    Kalu ko perempuan bermaruah xkannye nak buat camtu….malu tau…org akn piki koe tu cam mne n scra automtik koe tu mnunjuk diri koe tu camtu….pk la sebelum buat sesuatu…..akai kan ade….

    0

    0
  62. Aminin says:

    Erkkkkk…. nie betul ke tidak nie? Macam tak betul je? Lupa makan ubat ke cik sharifah..
    hari Ibu ni kalau Ibu yang nengoknya mau tak pengsang org tua tu? ape daaaaa…
    dah2 jangan buat lagi..nie bukan ibu je naek pengsang ..aku yang menenggoknya pun dah naek loya.. apatah nak gelak tgk video ni..sengih pun aku tak mau..
    Ini ke ciri wanita idaman lelaki Malaysia?
    Wanita Idaman Setiap Lelaki Kacak

    0

    0
  63. amekaww kaw2~~~ says:

    hmmmm… byk wire dlm pale hotak bdk ni dh putus nih…. parah~parah~~~~~

    0

    0
  64. nana says:

    too muchh!!!!!!!!!!!! pleaselah jgn nak raih kontroversi sgt k..meluat pula tgk

    0

    0
  65. fahana says:

    pernah prktikal di hospital and wad skit jiwa..
    patient,lebih kurang cam sharifah sakinah ni lahh..
    suara,not n butiran percakapannya..
    maybe she’s also the one..wink wink..

    0

    0
  66. teah says:

    bodoh tahap gaban.. Nak mampus dah kot

    0

    0
  67. hoho says:

    perangai menunjukkan akhlak.kesian.

    0

    0
  68. TopiPinkMakcikBedah says:

    bedah sukerje ader kawan cenggini…. tapi kalo expose bende ni kat public….. bedah maluuuu sangat !

    0

    0
    • PUKI MELETOP says:

      tua2 pun x sedor diri…taubat lah mak cik..baik pergi dengar ceramah agama dari berteman dgn org mcm sakinah tu

      0

      0
  69. ............... says:

    dh mcm pompuan terdesak aku tengok dia ni…muka dh le x lawa..perangai pn x lawa jugak…

    0

    0
  70. jiran kinah says:

    nak buat lawak pun jgn la sampai ke arah memalukan peribadi diri kau sendiri kinah oii>>tak malu ke ?? please behave yourself> i like your sis and i very very hormat your sis but when i see your vdeo > it make me confuses> did you know your sis is the famous star??
    (SORRY berterabur speaking)

    0

    0
  71. hannah says:

    sangat memalukankan , moral pelakon Melayu Islam yang Menjijikan.

    0

    0
  72. ikut suke aq lar says:

    wei pompuan.. ko ni memang GS kn.. eeeeee GS A.K.A GILA SEKS.. mlu la sikit.. apelah!

    0

    0
  73. Anonymous says:

    Kenapa malukan diri sendiri. Buat la cara lain kalau nak publisiti murah.

    0

    0
  74. Peminat Kak Siti says:

    Kurang ajar,kenapa guna nama Kak Siti Nurhaliza? Saja bikin panas Sitizoners!

    0

    0
  75. sakinot says:

    nama je sharifah.hai ko ni mmg memalukan sharifah2 sedunia la.

    0

    0
  76. maggie says:

    Meroyan…

    0

    0
  77. che tom jamil says:

    ishh malunya aku tgk. Sbg pmpuan,ko tlgla malu sikit.

    0

    0
  78. bang ali says:

    yg saya tahu kalau keturunan syed/sharifah original…mereka sgt menjaga adab. ummi dan walid sentiasa pastikan anak2 menjaga adabsopan.

    0

    0
  79. fuck sharifah sakinah says:

    perangai macam haram..muke pun huduh jer..nk femes buat kontroversi jer pandai..tgk pun x stim

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      dia ingat nanti si david teo nk ambek dia jadi artis macm bobo gak Nye…tu pasal dia buat vdeo yg macm kiwak pundek !! minah jambu pon boleh buat vdeo yg macm sial ni…minah jambu kalau nk buat vdeo biar betol2 macm pompan sundal baru la klas sikit …tk payah pakai baju pakai bikini aje kaler merah biru pasti david teo dengan secepat kilat panggil minah jambu datang jumpa dia main pilm hepening kan ! ni tk si sakinah ni jenis nk jadi sundal tapi tk jadi !!!

      0

      0
  80. penjual ikan Sally says:

    alah budak2 baru nk naik… boring je kau ni.. +_+”

    0

    0
  81. miss dombol says:

    mental!!!! gila merakam video sendiri

    0

    0
  82. Lelaki says:

    Pergh suara dia macam Siti Nurhaliza lah…

    0

    0
  83. mulut puaka says:

    musykil ni.. apa motif dia rakam dan sebarkan video lucah sendiri? org famous selalu je org lain yg sebarkan gambar lucah mereka. ni sendiri rela oooo…. pelik2.. nnt jawapan bodo akan kuar.. org hack akaun saya.. keh keh keh… jangan jwp plak cmni sakinah hak berlucah hak saya..

    0

    0
  84. anon says:

    kalau bukan abg nara yang publish cerita ni… sama jugak bertebaran kat ruang gosip lain.. cam forum cari… so… taknak baca..takyah baca.. sentap sangat ngape? ko sharifah sakinah ke??

    0

    0
  85. ojishi says:

    pelacur lebih mahal dari die , haha , bitch :) confirm IQ re

    0

    0
  86. ojisgi says:

    pelacur lagi mahal ni , bitch :) iq confirm rendah ni , muke pun mcm BELUT , comel .

    0

    0
    • ojisgi says:

      haha , double post , ayat tak abis , comel , same je aku bodoh ngan belut tu , cute

      0

      0
  87. taksukadia says:

    ni…sakit mental ni…

    0

    0
  88. pavlova says:

    stupid idiot!

    0

    0
  89. gadis semasa says:

    aq tataw nape takot tgok muke dye.., err

    0

    0
  90. akuyangberdosa says:

    nak tulis besar2…TERENCATTTTT!!!

    0

    0
  91. nao nano says:

    Kan dia kata x sabar nk kena kutuk..agaknya di samping cari publisiti dia pon nk collect pahala org yg kututk dia..ye lah kita tambah doaa kutuk dia..dia tambah palah..tp pusing kot mana pon..kita perempuan ni kena ada sifat malu

    0

    0
  92. any says:

    itu je maruah ko

    0

    0
  93. linda says:

    ..sayang sekali..perangai tak seindah namanya…

    0

    0
  94. mat din says:

    bengong punya pompuan..rosak industri seni malaysia klu ada artis camni..sangap tu,,bagi btg negro br puas ni..

    0

    0
  95. minah jambu says:

    Abg ipar kau (org kuat umno) tu sure malu gila dpt adik ipar camni.

    0

    0
  96. mamacomel says:

    ARTIS NI MACAM NI LA

    KALAU PEMINAT MARAH DEPA KATA “UNFOLLOW KALAU X SUKA”, “I X BOLEH PUASKAN HATI SEMUA ORANG”, ” I JADI DIRI SENDIRI, X NAK HIPOKRIT”

    PEMINAT PULAK CAKAP

    KAMI X SUKA KAU, BERHENTI JADI ARTIS LA WEI!!!

    suka ssangat publisiti murahan, wek!!

    0

    0
  97. ieda says:

    uhuhu subhanallahh
    malunyeeee sbgai muslimah

    kenapa dengan dia ? dia x sihat ke ?
    adakah dia sudah hilang akal ?

    semoga allah memberikan hidayah buat dirinya .. aminnn

    0

    0
  98. akulah aku says:

    aku tak faham dengan perempuan macam dia ni. Kalau google nama dia, keluar yang negative je. tak de yang positive langsung. Motif dia??

    0

    0
  99. PSM says:

    tak mental …sakit jiwa

    0

    0
  100. suku sakat sakai.. says:

    baru aku tauu rupanya retiss mesia ni ramai yg mental problem..patutlah ramai bila ditegurr peminat,ditegur ustaz/ustajah,terus meroyann..
    cenggini si norman kru nk kita martabatkan industri seni tanahairrr????

    soooo blackkkkouuttttttttt!!!!

    0

    0
  101. Anonymous says:

    Ehhh. masuk bab politic pulok. Hoh.

    0

    0
  102. opsstekejut says:

    sumpah x kelakar!! annoying giler…. zed zaidi sila jalankan tanggungjawab anda

    0

    0
  103. eton comel says:

    kontroversi? mmg tu pon die nak.. job kurang.. tapi salah cara la dik non.

    0

    0
  104. muka dia tak secantik neelofa. so, dgn cara ni, dia boleh popular.

    0

    0
  105. jambu says:

    tak tau nak buat reaksi apa waktu tengok keek minah ni.
    serious malu gila even aku sendiri perempuan yg watch this video.
    ini sangat teruk !

    0

    0
  106. chenta says:

    bangang tak bertempat hahah ouhhh kasiannn

    0

    0
  107. yuyune says:

    She just having fun… make some jokes… nothings wrong with it. I believed she is funny and everyone around her really loved her character. :)

    0

    0
  108. ida says:

    Salah satu contoh artis yang takdak moral. Mungkin dia dlm keadaan MABUK masa dia buat video ni. Rasanys Sex , Minum arak perkara biasa bagi minah ni ….

    0

    0
  109. Anonymous says:

    bimboooooo….

    0

    0
  110. waty says:

    Ya Allah takut tengok ayat2 orang yang memaki Sharifah Shakinah ni..kita pun turut berdosa sama..dia ni memang lah dah salah..tapi kita yang mencaci ni..wallahualam..

    0

    0
  111. zazazazu says:

    nak mampus ke per betina ni…xde maruah langsung malu la sikit..dah tua bangka peragai mcm budak2 terencat akal

    0

    0
  112. coachlover says:

    such an IDIOT………….

    0

    0
  113. im not your fan says:

    Astagfirullah.Bawak beringat pada Yang Maha Kuasa Sakinah oi.

    0

    0
  114. Anonymous says:

    dlm citer bunga merah punye..ia2 je baik watak n muka kan..blajar la nk jd pelakon yg leh lama dlm industri seni..cam kakak ko yg merepek2 tu..

    0

    0
  115. Anonymous says:

    Inilah contoh betina hodoh tak sedar diri yg suka memalukan bangsa Melayu !

    0

    0
  116. dia says:

    mmg kalau tgk agak over siket…
    tp saya rasa sakinah nee jenis lurus, hanya org yg kenal dia tau camne dia.
    saya tetap suka dia, bila bawa watak2 slenga tuu. mmg best arr.

    0

    0
  117. Anonymous says:

    org gila yg kurang ilmu moral ada di mana mana sahaja , semua bangsa ada org macam ini.jadi kita jangan pandang rendah bangsa lain,dan mengatakan bangsa kita yg tinggi moralnya bangsa lain rendah moralnya.tak baik.sermua sama di sisi NYA

    0

    0
  118. pjbonbon says:

    amendaaaaa la..

    lalok ke dik? hek elehhh

    0

    0
  119. fuck_la says:

    Sharifah Sakinah cakap fuck la fuck la. Macam org puteh. American kot dia ni. Nak kena fuck kot. Tak baik tau cakap fuck. Four bad letter word la. Fuck la Fuck la.

    0

    0
  120. maruah diri tercalarr… perempuan jenis apa kau nie? anzalna pun sama.. 2 x 5 jee.. nk populariti kn? ambekk kauu poplariti malu tahap tinggii! ! ! nk ltk mane muka adikk oiii?? abg nasihatkn beraubatt lha,. pakai tudungg.. ngaji kew? lagi bguss.. buat gwiyomii ke? nie buat benda x senonoh? kesiann kakak kau!! kalau aq x mengaku kakak lhaa… ^__^ nasihat sye agk melampauu .. i am sorry but this video very crazierrr.. -_-

    0

    0
  121. […] Kontroversi video Keek Sharifah Sakinah yang sememangnya tidak sedap mata memandang turut memalitkan lumpur kepada Anzalna. Ini kerana video tersebut di”upload” menggunakan akaun Keek Anzalna. Bagi Anzalna, nasib Sharifah Sakinah tidak baik kerana video itu menjadi panas di YouTube. […]

    0

    0
  122. Mustacheya says:

    apa kene nie Birdbird karang tau padan muke

    0

    0