Written by AbangNara | March 22nd, 2010

tiket wali band

Disebabkan internet rumah yang down untuk upgrade baru-baru ini, maka kami tak sempat nak teruskan contest Wali Band nie. Tapi jangan risau sebab tiket akan tetap diberi kepada mereka-mereka yang bertuah yang dah hantar email.

Berikut adalah pemenang untuk hari Jumaat, Sabtu dan Ahad:-

1. Aina Zaireynna
2. Norhafizah Bt. Asaddok
3. Lina (dapat 3 tiket sebab nak bawak adik)
6. Ashlee Azurin
7. Nuramirah Nassir
8. pejal ejal
9. Syarifah mariam Syed Kahlid

Sila hantarkan alamat anda kepada borakartis @ gmail.com untuk proses penghantaran tiket. Soalan untuk hari ini ialah:-

[note]Berapa orang ahli kumpulan wali ? [/note]

Untuk jawapan anda boleh rujuk artikel ini.

UPDATE: Tengok tue gambar tiket-tiket yang nak bagi FREE kat korang semua. Meh join meh ~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 responses to Senarai Pemenang Tiket Ke Konsert Wali Band

  1. ammey says:

    bla wt kontest ni.

    0
    0
  2. faris says:

    ntah mcm la diorag suka kita pun!!…booo indon!!!

    0
    0
  3. cikpuanezah says:

    leh jawab dgn tinggalkan komen kat sini ke???

    jawapan sy bg soalan kali nih ialah 5 org ahli! :D

    0
    0
  4. cikpuanezah says:

    jawapannya 5 org! :D

    0
    0
  5. eyriqazz says:

    knapa nama saya takde?huhuhuh…

    0
    0
  6. Penari Poco2 says:

    hai pet…
    windu kat ko…

    0
    0
  7. princessbutterfly says:

    salam n selamat pagi,…
    senangnya soalan…
    dah tentulah jawapannya 5 org…

    0
    0
  8. wan rofizah says:

    jawapannya adalah 5 org…nak tix…nk tix

    0
    0
  9. dila says:

    Morning sume…..

    0
    0
  10. Bumblebee says:

    mornink glory y’all~

    0
    0
  11. princessbutterfly says:

    SAKITNYA HATI………….. HARINI.

    0
    0
  12. dila says:

    Gyler kentangla…dorg kutuk BN
    tp yg pliknye,die pun lyan BN gak..
    klu x ane die tau BN ni byk cter2 pnas!!! hehehe
    whateverla dorg 2…..

    0
    0
  13. dila says:

    hye antu..ane adela.saje je..ala xkan 2 pun xleh
    den grau2 je..jgnla marh poco..pet awk punye hehe

    0
    0
  14. AnneDeSilva says:

    hurmm..
    saket hati den..
    nasib anne dh tabur kat dia..
    rasanya kak nara dh suh abg nara block dia kot..
    tu yg tros diam…hhuhuhuhu
    bkn pe/..
    dia mengata kata BN bangang..
    of coz anne terasa..
    kita dh jadi part of BN Family kan..

    0
    0
  15. afdsmkad says:

    huaaaaaa…nameku d NO 1..
    thanx…bape bnyak dpt tiket ni??
    1 sowang kew?

    0
    0
  16. puteri says:

    nama i ada no 9…tp tiketnya dpat bila?dapat brape ekk? bglah 2 keping tiket dpat 1 jew xkan nak pegi sowang2 mane best nak bwak kawan gak…

    0
    0
  17. Hi! I observed your website by accident this morning, but am really pleased that I did! Not just is it entertaining, but additionally straightforward to use compared with lots that I’ve viewed! I was attempting to find out what theme you had employed, – anybody have any clue? I’ve utilized a comparable overall web page layout myself, but find out that your internet internet site loads a lot more swiftly, although you seem to have an incredible deal extra materials. The only situation I have had is with the header, which appears less wide that the actual page in Opera v8.0, although it appears Okay in IE and in firefox… maybe it is time to swap! Fantastic world-wide-web site, unbelievably tidy position, plus a outstanding inspiration for my straightforward attempt! I’ll be hunting to improve my very own web internet site and will absolutely check out once again soon!

    0
    0