Written by Bella | January 14th, 2016

Mendengar berita Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin bakal bernikah, tiada lagi rakan artis yang lebih gembira daripada Yana Samsudin selaku kawan baik aktor tersebut.

Menurut Yana, Syatilla mempunyai ciri-ciri wanita idaman Sam dan beliau mendoakan agar pasangan ini kekal bahagia sehingga ke akhir hayat.

Yana juga menasihati agar pasangan ini tidak terlalu tertekan memikirkan setiap persiapan bagi majlis perkahwinan mereka.

Saya memang baru tahu selepas sidang media itu.  Tapi ‘rasa’ itu dah ada.  Tilla memang taste Sam, putih-putih dan gebu-gebu.  Dan yang penting keluarga restu, insyaAllah.

Saya tahu yang Sam mesti tengah sibuk nak uruskan fasal majlis perkahwinan, kita dah laluinya.  Harap Sam dan Tilla, jangan stress (sebab Sam suka perfect nanti dia stress hahaha).  Jalani hidup dengan gembira dan persiapkan diri sebagai seorang suami dengan tenang.

Saya dan Fadzil doakan Allah kekalkan jodoh kebahagiaan Sam & Tilla hingga akhir hayat dan dipermudahkan zuriat.  Tengok dari jauh pun dah gembira.  BFF kahwin adalah salah satu perkara yang paling best dalam dunia.

Bak kata Yana kawan baik mana yang tidak seronok mendengar berita rakan mereka bakal mendirikan rumah tangga? Hehe.

Mungkin ada lagi pihak yang masih berkecil hati kerana Sam dan Syatilla merahsiakan hubungan mereka, tetapi yang dah lepas tu biarlah ia berlalu. Chill, relax. Doakan sahaja yang terbaik buat mereka berdua.

Sumber Berita: Media Hiburan

12 responses to Selaku Kawan Baik : Yana Samsudin Doakan Shaheizy Sam & Syatilla Melvin Bahagia

  1. Shhh says:

    dah lah abg nara…retis lain kawin tak da nya abg nak update kawan2 nak wish..

    0

    0
    • Anonymous says:

      bosan dah cerita sma nk kawen ni.

      0

      0
      • Pekerja Gomen says:

        Dia makan hati sebenarnya…
        Dia tau Sam bleh tipu dia bila2 je.. dan akan tipu dia
        Dia tau video Sam Fazura tu benar..
        Dia tau mmg Sam ada hubungan dengan Fazura di Cappadocia…
        Dia tau lepas kahwin nanti… mmg makan hati saja..
        Tapi dia tak kisah… janji dia dapat kahwin ngan Sam..
        Jadilah seperti Rashid eh Syatilla…

        0

        0
      • Anonymous says:

        gebu gebu?
        hahahaha..tang mne gebu tah..gebu lagi dato sri vida

        0

        0
      • Anonymous says:

        belum nikah lagi..satu malaysia kutuk..nmpk sgt tak berkat..hadoi..org nak kwen, org dok doakan yg baek2..wih yg baek2..
        tu lag bauat taik lagi.

        0

        0
    • minah jambu terlajak habis says:

      yana ni dh ngandong belom ni ? rasa macm dia dh lama berkahwin ngan laki dia ni ..

      0

      0
  2. Anonymous says:

    boring next……

    0

    0
  3. Anonymous says:

    lepas ni aku nak minum Qu Puteh.. sbb nak jadik putih2 n gebu gebass… hahaha.. esok2 jgn main order nasik kedai je.. kes malas nak masak.. asyik sibuk jaga penampilan je.. huhu

    0

    0
  4. BELLA BONGOK says:

    bella ni tak boleh move on ke pasal penipu 2 ekor ni ..
    BORING la kisah dorg ni .. PENIPU

    0

    0
  5. Suraya says:

    Move on abang nara. we ols tamahu tahu dah pasal si kimk punya ex ni

    0

    0
  6. dengan suka cita nya saya sokong pendapat kak yana tuu huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu
    jgn lupa utk berhuhuhu
    ok bye

    0

    0
  7. anonymous says:

    diva & perfect??? nampak sangat dulu propa dalam sembang teh tarik

    0

    0