Written by Bella | January 21st, 2016

Semalam satu video Arja Lee yang sedang menimbang bole hanya memakai seluar dalam dimuat naik ke akaun Instagram miliknya.

Meskipun pengurus Arja telah tampil memberitahu akaun Instagram milik Arja digodam, masih ada lagi pihak yang mempersoalkan mengapa video tersebut disimpan didalam telefon bimbit Arja.

Namun, buat Arja beliau sedikit tidak terkesan dengan komen negatif yang dilemparkan kepadanya.

Ketika ramai yang mengkritik dan mencemuh, saya bersyukur ada juga yang menyokong kerana mereka tahu saya bukan begitu. Saya menghadapi situasi ini dengan tenang tanpa sebarang tekanan. Apatah lagi saya pernah berhadapan situasi lebih kurang sama ketika membintangi filem Anu Dalam Botol (2011).

Jelas Arja, beliau tidak pernah mencari publisiti murahan dan video berkenaan dirakam bagi menyahut cabaran daripada rakan-rakannya.

Jika diikutkan, saya tidak pernah memuat naik sebarang gambar atau video sekadar untuk mencari publisiti. Video itu dirakam bagi menyahut cabaran rakan-rakan kerana tahu saya tidak boleh bermain bola sepak. Kalau benar saya ingin mencari publisiti murahan, sudah lama saya memuat naik gambar sebegitu.

Nampaknya, video berkenaan pun sudah dipadam daripada Instagram beliau. Jadi Arja selepas ini harus lebih berhati-hati dan tidak menyimpan gambar atau video tidak sepatutnya menjadi tatapan umum.

Sumber Berita: BH ONLINE

48 responses to Saya Bukan Cari Publisiti Murahan – Arja Lee

  1. Meon says:

    Nak sahut cabaran pun perlukah pakai seluar dalam sajor?? Hurmmm. Sesuatu sangat taw hikhik

    0

    0
    • Mmg i org industry says:

      I taktau la arja ni gay ke apa but itu dia punya hal lah cuma i nk bgtau kat uolls kat cni takyah la jakun sgt..
      I ksian kat retis2 ni sbena nya nak buat/upload pape pun kne pike btul2 tkut kang jdi issue..
      Klau korg nak tau some celebrity pun sbenanya gila2 gak, smada bnde tu korg nmpak atau tak je. Kdg2 dierang tnjuk kat kwn2 je, kat fans tak, kang ada yg tak suke la apa plak.
      Mcm la kite semua tak penah menggile dgn mber2 sdri.. Ni just slh stu kes yg telepas kat social media, ada je lagi yg lain.
      I pnah terfollow izara aisyah nye private ig (dia buat acc ni utk family n friends dia je), siap ada vdeo nari goyang2 bontot semua, nmpak she showed her real self dlm tu. Cam tiz zaqyah, nabila huda pun sama gak ada private ig/fb (pakai nama pelik korg mmg tkkan jmpe), upload pics pkai bikini la pgg anjing la.
      Biar lah tu life dierg, takyah cpt sgt mghukum..

      0

      0
      • Anonymous says:

        program paling merepek meraban AJL … tak best … semua artis muka hudoh-hudoh … suara cam kuda belang nak mengawan …

        0

        0
    • Muthu says:

      Ek eleh kecoh ar. Takat main bola pkai slua dlm, laki plak tu. Aku follow ig ramona zamzam die tu lagi slambe pnah upload pkai bikini kat banjaran la gili island lah boracay la apa la. Dari dulu lagi. Siap member aku ckp nmpak die comolot baik nye ngan laki dia time honeymoon kat gili island tu tapi takde kecoh camni pon. ?!
      Org kita mmg berat sbelah. Artis korg puja senyap tak sudah. Fazura blowjjob tu? Dikuburkan cmtu je

      0

      0
      • Iolls vie jelita says:

        Stuju wif muthu but u know wattt? Iolls pun x kesah ramona tu cmtu sbb org2 dlm industry mmg tau prangai die cmtu. Ramona tu kepala keras kot kau ckp la apa kau nk ckp skit pun die tak dulik org suka die ke x sbb dia mmg jnis be herself.
        Tpi lantak pi la sbb dia mmg jnis tak cari psl ngn org! Ape2 pun die buat hal die sdri je..

        0

        0
        • no more drama says:

          video fazura korang xnk kecam …..apa daaa.

          0

          0
        • Anonymous says:

          alaaaa…makruh je tengok gambar dia tu.
          relaks lah…move on.

          0

          0
        • Kiah says:

          yg mengecam tu mesti jelos peha dia sado.
          anyway, korang mcm x pernah tengok erk lelaki bersuar dalam kan? sakai betol rakyat msia. macam lah dia dah bunuh org. benda kecik je pon. makin kolot..semua nk buat kecoh. akhirnya semua npmk bodoh.

          0

          0
      • Mat jenin says:

        Weh muthu aku pn nmpk gmba ramona tu tpi die tak la upload pic yg nmpk bikini tu obvious sgttttt. Sipi2 je pungggg. Lain la cam daphne iking mmg ambek hg, tu lagi gila. Thats y x kecoh psl ramona. Die comolot kat pulau dgn laki dia? Kata honeymooooon. Baik member kau ckp dierg main kat bilik sbelah pun die dgr lolllllll

        0

        0
    • Anonymous says:

      kan dia cakap kena hack. xkan la dia sebodoh tu sengaja nk cari publisiti murahan. korang pun samdol lah…

      0

      0
  2. markonah makaroni says:

    Aik?bia betik..
    Tajuk cite arja ni blakon bkn ke Dalam Botol?
    Bila mase jd anu dalam botol?
    Konpius kak konah..
    Kero kot mate ni silap bc

    0

    0
  3. rita says:

    ada sesiapa nampak seluar dalam saya yang koyak x?

    0

    0
  4. Rita fakes says:

    Ko ni x abis2 dgn suar dlam ko dri smlm lgi x jmpa2 ke?

    0

    0
  5. Fazura masih selamat guys says:

    Nampak tak nara ni berat sebelah? Video blowjob fazura taknak pulak dia update. Kalau kata nak jaga aib, asal nara post psl Arja Lee ni sampai 3 kali tanpa sensored gmba dia? Sesuatu sgt blogger2 malaysia ni tau

    0

    0
    • bukan minah says:

      ko da kenapa?.. suka sangat nak buka aib orang?.. suka sangat tgk aurat orang?… seronok ke kalau benda camtu kena pada kau atau kaum kerabat kau.. dasar manusia bajingan

      0

      0
      • Anonymous says:

        wei..kau siapa nak pilih2 kasih? dah ku kata crita tentang arja lee pakai seluar dlm..tak mende bagi aku..sapa2 pun pakai slur dlm..cuma antara nk tunjuk orng atau tak..yg part fazura isap batang..cuba bandingkan.dgn yg ni…alah blogger2 semua takut nak tulis..jaga periuk nasi masing2..nak tulis tgk bulu….menyampah

        0

        0
        • Anonymous says:

          mangkuk!..
          video dah bkurun dah terbukti bkn fazura kau baru nak sebok??
          haha..mesti budak baru nak up neh.
          sb baru tau skrg..org laen xde heran pn..

          0

          0
  6. Anonymous says:

    SKG AKU NAK NARA KLURKAN KISAH FAZURA BLOWJOB..KNAPE TAKDE?? TAKUT KE.? PART ARJA LE..PANDAI PULAK TULIS..

    0

    0
    • Anonymous says:

      sbb tu bukan fazura laa ngokkk, dah sah2 muka cam minah mexico mana takpon pinoy, buang masa nara jekk tulis pon

      0

      0
      • sam says:

        bangang betul org yg percaya video tu video fazura.

        0

        0
        • Anonymous says:

          WEI BANGANG…AKU DAH ANALYSE…ITU 100% FAZURA..KAU ADA BUAT KAJIAN TAK??? . PANDANG TELINGA DIA..SERUPA 100%..TAKDE 2 MANUSIA YG SERUPA..MEMANG DULU ORG KATA KAT YOUNG..VIDEO DULU MEMANG BUKAN DIA..THE LATEST NI..SAH DIA..ORANG MACM KAU MEMANG SENANG KENA TIPU..PADAN MUKA..AKU ANALYSE DAN BUAT KAJIAN..BUKAN MAIN BEDAL SEBLUM CAKAP..BODOHNYA ANDA2 YG TAK PERCAYA..NAMPKNYA FAZURA KEGEMBIRAAN DGN KEBODOHAN KORANG..LIHAT PADA BUKTI BUKAN EMOSI..BAHLOL

          .

          0

          0
        • Anonymous says:

          budak baru nak up mmg bangang haha..
          sebok jadik pakar analis??
          haha ke sebok tgk blue??
          video dah lebih 10tahun, kau baru nak tau sekrg.
          sebab tu blogger atau org laen xkesah sebab tu mmg bukan fazura.
          nak selidik tp nth ape yg diselidiknye.
          dah ade bukti tu bkn fazura lagi kau nak sebok.
          bodohnye..tulah byk tgk blue..budak2 baru nak up menyalak tak kena gaya.
          sel2 otak langsung tak bhubung..haha!

          0

          0
        • ngelamun says:

          ala leklaaa skrg makin canggih muka sama, editan smua, pernah ada kes video ustaz azhar idris pun sebijik muka aku tgk…tp bukan dia….so kes fazura ni pn video lama…dh terbukti bukan dia…keluar balik sbb kes kimk jer…yang hang dok nak sgt kata itu dia napa…kalo tk sahih jgn nak fitnah …baik diam…mulut jgn jahat … hang suka citer hang org dok jaja…tak kan?

          0

          0
        • anon says:

          itu memang fazura&sam
          bodoh sape yg tak caye..
          haha kelakar la korang, backup tak bertempat

          0

          0
        • aku says:

          anon..analyze telinga je dh confirm 100% fazura?? kihkihkih..terkekek-kekek aku ketawa wehhh.. terer ngko…

          0

          0
        • Anonymous says:

          fyi.aku bukan analyse telinga je…takpelah yg mengutuk aku tu.. aku tak kisah….apa2lah…asal bahagia ya..aku bukan gila sgnat nak tgk..kalau tak tgk macm mana nak tahu.ada betul?? anyway yg tak percaya itu fazura..its ok.. aku tak rugi apa2 pun..tapi facts tetap facts..cuma aku nak bagitau..aku kesian dgn orang2 macm korang ni semua..senang ditipu..

          0

          0
        • anonda says:

          anon oii…fazura tu satu hall laa nak ko tuduhh….sam pon kena, padahal ko nampak peha n perot gemok and anunya itam…ko bole main teka…hebat yer…ko pernah tgk yer…lagi keji ko anon oiii…hahahahah lagi bodoh …nak sgt percaya yg diorg yg buat kenapa…hampa yer imiginasi ko salah yer…kepala blue betoi

          0

          0
        • Anonymous says:

          yg kata itu bukan fazura..memang bodoh…dah terang tu dia. banyk monyet2 tak caya..maklumlah monyet mana gi slkh….hahaha bodoh!!! video yg dah berkurun tu video lain..itu memang bukan fazura..yg ini confiirm dia..

          0

          0
        • lin says:

          video tu memng fazuralah…yg banyak menyalak kata bukan pls jadi orang pandai ok..

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku setuju dgn anon.itu fazura sebenar..yg banyk mulut menafikan ialah kaum kerabat pjura..

          0

          0
        • Anonymous says:

          bagusnya…pazura lepas dari di hukum..padahal dia yg main porno tu..tak adil betul..buat zarina zainudin dan norazlin..dulu kena gam pasal pormo sungguh tak adil..
          .

          0

          0
        • Anonymous says:

          org pandai tak tgk blue..bahlol lol

          0

          0
        • Anonymous says:

          anonda..aku apa kisah pasal sam..pasal video tu tak nmpk muka dia pun..apalagi batang hitam yg kau kata kepunyaan sam..mungkin kau dah tgk kot..

          0

          0
        • Anonymous says:

          bodoh..kalau tak tgk macm mana nak tahu?? bodoh betullah kau..kalau kau tak tgk mana kau tahu tu bukan dia??? hahahaha bodoh kau class atasan…bengap!! kalau gi mahkamah pun hakim tonton nak bukti..so hakim bodohlah ye???

          0

          0
        • Anonymous says:

          anon 11.55..bijak sikit boleh tak…orang yg kat mahkamah tgk video utk bukti pun bodoh ke..bijak sangtlah kau..kalau kau tak tgk mana kau tahu itu bukan pajura..bijak kau terselit kat bontot eh???

          0

          0
        • aku says:

          hehe..anon..anon… aku mmg x tgk pun video tu..xtau menahu pun..cuma byk bc komen org je.. so..aku rs..x rugi pun aku x tgk..x rs tertipu pun… ape yg ko menggelupur sgt rs tak adil dia x kena tindakan ke apa? ALLAH ada..kalau dia betul bersalah..kat akhirat nnti..dapat la dia balasannya… chil2 la..cuma nk kena igt gak..kalau la betul itu bukan dia..hehe..ko n korang2 yg lain siap2 la dgn hukuman dosa korang memfitnah tu.. k.bye

          0

          0
        • Anonymous says:

          alahai AKU yg bengap.so sahlah kau tak tgk dah agak dah….jadi kalau tak tgk macm mana kau tahu tu bukan fazura..hidup nak membohong aje..at least aku iklas..tgk dan beri pendapat.. kau cuma banyk bunyi tapi rupanya tin kosong..aku pun bukan heran sngt nak tgk..cuma nak tahu adakah benar dia ke bukan..itu je..chiau

          0

          0
        • aku says:

          hehe,,anon..anon..ko tau kan..ape yg ko tulis tu..melambangkan keperibadian ko..hehe..kalau aku la..aku x suka nak membengapkan org.. cuma 1 je la.. ko tgk video tu..dah 1 dosa kat situ..pastu ko judge org lg.. sdgkan..ko xtau pengakhiran dia nnti mcm mana..hehe..chill..

          0

          0
  7. Anonymous says:

    Deletelah gambar arja lee tu..tak senonoh ..kesian kat dia…aib..Kita tutup aib org ..Allah tutup aib kita..

    0

    0
  8. norajew says:

    kena hack or tidak..whatever..next time even simpanan sendiri xyah nak timbang bola pakai spender..nasib x timbang bola x pakai apa2..

    0

    0
  9. winwin says:

    wowwwwww..amazingggggggg…

    0

    0
  10. ezez says:

    wowwwww

    0

    0
  11. sje je menyebuk says:

    dlm hpon dia suka ati lah dia nk smpan apa pun.. mslahnya kat manusia yg xtau nk hormat hak org lain nk2 kes curi mncuri nie.. dah la curi hpon org pas 2 bole lak jatuhkan org 2….

    0

    0
  12. Lara says:

    Tak kisah la video dia timbang timbang bola tu kan, cuma I pelik… mmg korang lelaki lelaki normal eh pakai seluar dalam jer lepak-lepak ngan member kat umah? Kalau kat pool or tepi pantai tu standard la kan, tapi lepak2 kat rumah… macam ni ker pakai? Hehehe sekadar bertanya.

    0

    0
    • aku says:

      lara..aku rs la..pd dorg itu normal..sbb.. kalau perempuan pun..kat umh pakai short seksi2..hehe.. aku dl kat U..ade akak u pakai shorts ..sleeveless bagai..aku rs mcm culture shock.. xsangka..bole ek dorg pakai cmtu..mcm x rs bersalah

      0

      0
  13. Anonymous says:

    fuyohhh…peha seksi.

    0

    0
  14. Unknownnn says:

    I LOVE YOU MY SEXY HOT ARJA LEE…
    SO BIG..MUAHHHH

    0

    0