Written by AbangNara | December 31st, 2015

Perkahwinan Nad Zainal baru-baru ini sememangnya menjadi perhatian peminat dunia hiburan. Nad Zainal tampil menawan dan berseri-seri dengan persalinan pengantin serba putih. Melengkapkan dirinya di hari penuh bersejarah ini, Nad Zainal telah mengenakan sepasang kasut daripada Christy Ng. Memang kombinasi yang sangat sempurna. Sebelum ini, Mila Jirin turut memilih kasut Christy Ng untuk hari perkahwinannya.

mila jirin

Orang kata kasut sememangnya memainkan peranan penting di hari perkahwinan. Semenjak dua menjak ini memang Abang Nara perhatikan ramai selebriti yang telah memilih kasut Christy Ng untuk disarung pada hari bahagia mereka. Memang satu pilihan yang tepat. Kasut Christy Ng memang cukup popular kerana kualitinya yang tinggi dan rekaannya yang awesome.

mila jirin

kasut Christy Ng yang disarung oleh Nad Zainal

Selain daripada kasut pengantin, Christy Ng juga turut menyediakan pelbagai jenis kasut lagi seperti wedges, tumit tinggi, flats dan sandals. Pelbagai pilihan anda bersesuaian dengan taglinenya “Fresh From Shoe Heaven”. Jadi kalau korang rasa nak kahwin, nak beli kasut yang special sikit, memang Abang Nara cadangkan Christy Ng ini.

mila jirin

Jadi tunggu apa lagi? Layari www.christyng.com untuk melihat sendiri pelbagai koleksi kasut yang direka khas untuk anda. Selamat membeli-belah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 responses to Saya Berasa Sempurna Di Hari Pernikahan Dengan Christy Ng Shoes – Nad Zainal

  1. serene says:

    Sempurna hape nya dgn jenama kasut mcm tu. Kalau dgn christian louboutin tu akan rase bahagia lah. Ni nama amoi, bkn international. Mcm jgk nama jimmy choo….tak ingin nak milik dengar nama gitu..

    0
    0
    • Anonymous says:

      Org pkiran sempit cam ni la.. nama amoi ke nama apek ke..tahu x jimmy choo tu kasut die pn mendiang princess diana pakai. N jenama die sgt femess kat luar negara.. ak tgk ad jenama nama je sedap, tp kualiti pasar malam. So xpyah nk racist sgt..

      0
      0
    • hihihi says:

      Malu plak rasanya baca komen serene ni.
      Orang Asli yg duk dalam hutan pun tak berfikiran sempit mcm ko ni..

      0
      0
    • minah jambu gerek says:

      kau ni anti bangsa cina ke ? sampai macm tu kau punye cakap ..sebotkn nama kasut brand nama mlayu ..cakap jangan nk macm resist sangat macm bagos ! sape pemain badminton Malaysia dunia ? datuk lee chong wei n sape bintang squash Malaysia dunia ? carol ann ..bintang mlayu Malaysia dunia ada ? kalau ada sebutkn nama dia mungkin minah jambu tk tau n tk kenal ..

      0
      0
    • minah jambu gerek says:

      cuba sebut kan jenama bangsa mlayu Malaysia yg terkenal dunia boleh ? contoh Nye jenama jimmy choo..mlayu ?

      0
      0
  2. Anonymous says:

    X berseri muka Nad, maybe dah selalu make up.

    0
    0
  3. Ila says:

    X secantik kasut yg Mila pakai time wedding dia ari tu

    0
    0
  4. neutral says:

    kasut tu cuma kelengkapan,adakah kasut jenama,mahal menjamin kehidupan keluarga yang bertoleransi….hairan2….kalau betul kasut menjamin hidup ,napa banyak sangat org cerai berai…sapa ada jawapan yg paling logik…

    0
    0
  5. anne says:

    Tadi dah ushar2 kasut kat wsite christy ng tu tapi takde la cantik mana pun.

    0
    0
  6. bilakakjemahmenulis says:

    apa maksud sempurna tu? subjektif sangat

    0
    0
  7. Mokcik Senah says:

    Aku pakai kasut Bata jer…kurang sempurna kah aku ni?

    0
    0
    • minah jambu gerek says:

      kasut bata pon dh kire ok ada nama jugak..minah jambu pon pakai kasut bata harga nk kate mahal macm tk mahal nk kate tk mahal macm mahal is $38.90 harga gitu aje yg minah jambu mampu beli…so jenama ape pon yg kite pakai itu tk penting ..yg penting dia punye Quality ..so selamat mencobeeeee…!

      0
      0
  8. izzy says:

    sponsor ke…?

    0
    0
  9. fifizafa says:

    nad zainal rambut rosmah

    0
    0
  10. . says:

    Bersyukur cara artis..

    0
    0