Written by AbangNara | July 17th, 2009

rozita che wan seksi

Hohoho(gelak macam pakcik Santa). Nampaknya selepas gosip adiknya, Ayu Raudhah bercinta dengan Zaquan Adha, akaknya pulak, Rozita Che Wan dikatakan sedang menjalin hubungan dengan seorang pemain bola sepak Selangor.

Nama pemain bola sepak Selangor dan Malaysia yang dikatakan berkawan rapat dengan Rozita Che Wan ini ialah Asraruddin Putra Omar. Umur baru 21 tahun. Lahir tahun 1988. Kiranya beza umur diorang nie adalah makan belasan tahun jugak kot. Oh lupa nak bagitau Asrarudin nie main pertahanan untuk Selangor dan Malaysia.

Rozita Che Wan mengaku yang dia ada keluar tengok wayang ngan Asraruddin kalau time boring-boring. Malam-malam pulak kadang-kadang tue diorang gayut sampai 2 3 jam sebelum tidur. Hmm.. Itu semua ciri-ciri orang mabuk bercinta tue. Kalau tak mabuk pun maybe tengah dalam proses nak memabukkan diri kot. Hehehe.

Nampaknya ramai la Dato’-Dato’ kat luar sana yang telan air liur jer kalau gosip nie betul. Nampaknya Rozita Che Wan tak pandang duit tapi pandang usia dalam memilih teman lelaki. Hehehe. Apa-apa pun kami doakan yang terbaik buat Rozita dan Asraruddin.

Lagi gambar terbaru dan terkini Rozita Che Wan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

rozita che wan seksi

rozita che wan seksi

Baca Yang Ini Pulak:-

85 responses to (GOSIP)Rozita Che Wan Bercinta Dengan Asraruddin Putra Omar?

  1. ~EclipsE~ says:

    erm..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. ~EclipsE~ says:

    cantik la dia pakai bj kurung…ayu jer…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  3. ANne says:

    hurmmm…
    Artiskan…
    banyak duit…
    mcm2 la bole repair kat muka tu..tak cantik pon jadi cantik…
    pastu nk jambu semua yg muada2 jekwkk…hahahahah…
    jangan jadi mcm rita rudaini dgn zaquan dahla kawin dekat siam..
    jadikan smua tu pengajaran..huhuhuhu….
    sayang muka cantik2,elok budi bahasa tp kena kawin kat siam..
    tak kelass taww…
    Gud luck Rozita…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
    • alz says:

      bukan zaquan la……. aidil zafuan…. ape la ko ni…….. kang marah lak ayu raudah kat ko… keh keh keh……..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • -RO- says:

      anne- pe bezanye nikah d siam?nikah n sah juga……kalu ko xtahu baik diam ajeeeeeee………..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  4. ~EclipsE~ says:

    artis skrg sume nak pucuk2 muda…mcm trend dah aku tgk….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  5. beezeebowdy says:

    salam sume…

    lawa tak mekap tebal & bulu mata palsu tu… i like. ori.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  6. BUZZ says:

    Siti sorg je yang suke pucuk2 tua ni
    wakakakakakaka!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. badboy says:

    sbb yg muda lebih memahami kot…
    tak pun sebab lg sedap..
    ayam muda

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  8. aries_april says:

    wah…x make up lagi cun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. riena says:

    Lawa nyer dia ni walaupun tanpa bulu mata palsu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. Jingga Kencana says:

    Khabarnya pelakon Khairil Khamis meninggal dunia….tlg khabarkan ye…innalillahiwainnailahirrajiun……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. conan says:

    wah,ayunye rozita che wan ni….
    cun glerr…
    nmpk muslimah sgt2…sukenye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  12. kecHik says:

    ayunye……
    patot la kechik nmpk dye laen mcm jew…
    upenye xpkei bulu mate melentik r….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  13. aries_april says:

    xknl la sapa tu…
    tp, sma2x kta sdkhkan al-fatihah….

    mmg cun la kak ita ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. puteriaquarius81 says:

    sweetnya.. kan ayu bila mekap nipis gini.. baru nmpak natural sikit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  15. aries_april says:

    msti ni gmbr nk bt citer time bln pose…
    yg ngan NK tu…
    rafique ker? (xthu la tjuk dia…tp every year nengok)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Akak Leen says:

    eh ..yer ke? kawan jer kot…
    ayu la gambar dia kt atas…mcm watak gadis ayu dlm cerpen/novel jer… xde la rimas nk nengok make-up & bedak berinci tu…
    suka tgk gmbr ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Jiojo says:

    Cantik jugek….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. aries_april says:

    tu gsp akak…
    xsahih g pn..
    tpi klau jdh, nk bt g mn…
    trma ja la….
    ank2x dia pn leh dpt abg baru…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. cenni says:

    yups..
    comel ja..nmpk muda ga tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. aries_april says:

    jojio…
    bla tkr nama/
    bru prsan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. leen_82 says:

    lawa ler dia ne…cam anak dara..phewitttttttt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. aries_april says:

    dia pn msh mda…
    tu yg nmp[k lgi ank dara…
    lgi2x pndai jg bdn….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. trAnsForMers says:

    ada aku kesah…….
    cak cak cak…….
    pagi AA…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aries_april says:

    pg trans…
    dh bekpes?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsForMers says:

      baru lepas tu yg lmbt arini msuk sini…..
      jap lg dh nk lek arinikn jumaat lek awl msuk kul 3 karang….
      arini AA x kemana2 ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. azrain says:

    fuhh … lawa siot RCW nie … bertuah la sape yg dapat … huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. aries_april says:

    klau lawa ja…
    xckp untk bwa tuah…
    ada lgi bnda lain yg leh bwa tuah…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Lovelyvic says:

    Comelnya dia……………………….
    rugi tul Dato K tak dapat dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. lilies says:

    kn mmg die tua da almost 40 beb..but love dis pic cuz xde la die make up 1tan cm slalu..huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. trAnsForMers says:

    ct muda lagi mesti ar comeyyyyy……..
    ank pun xdek lg….
    tp MJ ni ank dh 2 beb tp tetap mantopppp…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. singaganaz says:

    kalau aku main bola sepak dh tentu ramai artis especially mak jan yg berebut2 nih….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. badboy says:

    sepe kata dia tak pakai bulu mata palsu
    pakai la
    tengok betul2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. aries_april says:

    bad klau bab2x pndng2x smpai lbng ccing dia mmg terow….
    :-)
    singa. lma xda…p mn?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. daun_kesum says:

    perghh!! cantikkkkknyerrrrrrrrrr rcw niiii……x mekap lagik lawaaa…..

    nila 1st time aku rase artis yg cantik..paling cantik…
    natural beauty…
    comel giler dgn baju kurung..

    rcw…mekap pasni nipis2 jea sbb u mmg dah semulajdi cantik….its more power…salute..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. aries_april says:

    ada lgi yg cntk..
    kta xprnh tngk ja…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. mysexyheart says:

    ne suma gossip laaa…takkan c rozita ne nk yg muda n tak berapa sgt berduit,…mst nk yg dato2 punya…caya la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. jed hijau says:

    aku rasa citarasa lelaki muda sekarang memang umur2 cam aku ni lah…….

    terasa pulak saham tinggi sekarang ni…..hahahehehoho

    kalau hb aku tahu aku citcat camni mahu aku kena jel 3bulan…..huhu…isk..iskk…tak mau..tak mau…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. aries_april says:

    xper kak jed…
    nnt aries tlong report kan…
    :-)

    klau orng muda nk orng umr cam kak jed ni, cam tu
    aries kna cpt tua skit la…
    pas tu leh kawen ngan orng muda…
    syok gak ya?
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. aviron says:

    sy tak pandai main bola, rowing boleh ler.. agak2 ada yang minat tak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. aim says:

    fuhh…sumpah tak cari lain…cun giler siotttt…nape laki dia ceraikan dia ek dulu…cun camnie leh cerai….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. ricky says:

    manis gilerr..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. padin says:

    aku jambu gakkk..x der ke artis minat…hahahahaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. bangiperdana says:

    biasalah artis pompuan tua la nie nak kahwin dgn pucuk muda jer…sbb ape…jeng2 jeng…

    sbb boleh tahan sampai 90 min..tu belum kira waktu kecederaan….eheheh…lambat pancit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. bangiperdana says:

    rozita che wan ..control cunlah macam muda pirahhhhh mabuk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. ain says:

    HAA KN NMPK CUN TNPA MAKEUP TEBAL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. ain says:

    MEMG ORIGINAL PNYA MUKA NIH
    HIDUNG MCM ANK PATUNG

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. awekduanelee says:

    malas dah aku nak dgr cite pasal rozita dan cintanye..muakkkkkkkkkkkkkkkk….gagaggaaggaga……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. ziz says:

    aduss..tak habis2 skandal dia ni,tak terkejut pun dia keluar dgn mcm2 jantan,memang terkenal dgn skandal,setakat muka buat kat indon blh la tayang..opss tak semua yg tau..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. ziz says:

    dengar citer rozita ni memang suka jatuh cinta kat lokasi,dia tak kira sama ada camera man,pen pengarah,semua dia sapu..klu dgn laki org memang no 1,bila kantoi lintang pukang lari..pastu tak ngaku tunjuk baik..porah cik ta oii..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. trAnsForMers says:

    boring ar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. katak says:

    rozita ni kat luar nampak muka mcm org tua..make up over,suka pakai baju yang menampakkan betisnya yang keding tu,baju suka tunjuk lurah..dulu hidung kembang sekarang dah runcing,begitu jugak ayu yang hidungnya dah mula ikut akaknya..duniawi..mcm hidup 1ooo thn.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. vios_vaio says:

    Humm…hrp2 dia just kawan2 je la dgn pemain bola ni (ishhh…aku tak kenal pown dia nih..hahaha)..muda sgt lah…carilah yg sepadan..aku harap RCW ni tak gunekan konsep trial and error la..dulu kawen dgn lelaki maybe sebaya..tgk2 perkahwinan tak ke mana…jgn pulak kali ni apply konsep trial and error dgn budak2 mude plak..kang..kalo error gak lagik..bape byk kali mau kawen daa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. sweety says:

    zaman sekarang artis wanita yg dah berusia suka cari pasangan hidup dengan lelaki muda belasan tahun…
    pelik sungguh…asalkan korg bahagia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. pisau says:

    nak ikut rita kawin dgn org muda..rita 37thn nampak masih muda,rozita 35thn tapi kenapa diluar nampak macam makcik2 ha..mungkin baju dia kadang2 mcm kg,make up mak oii mcm tampal semen,bulu mata over..bila bercakap kantoi mcm ting tong..cerita dia mesti pasal skandal,klu pasal lakunankan bagus..kawin dok umah jer laaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. CIKPUAN says:

    ok je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Rin says:

    pelik ek.. knape artis ppuan kt Msia ni ligat benor nk cari bdk2 buat laki..? hauhauuu
    nk mkn pucuk muda utk jd awek muda kerrrr..?
    yg lg pelik knpa bdk2 lak yg suka bcinta dgn org tua.. kui3..
    apa2pun ramai artis ppuan kt Msia ni brangan nk jd mcm Posh beckham.. harharrrr, jht kan spekulasi aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. [...] lagi tak dulu ada gosip Rozita Che Wan dengan seorang pemain bola sepak kebangsaan Malaysia? Skang gosip tue dah maju setapak lagi. Khabar angin bertiup sepoi-sepoi bahasa yang pasangan nie [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. lumiGlow says:

    kawan aku kata dia ni pakai botox.ntah lahhhh,hanya Allah dan dia yang tahu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. lumiGlow says:

    ehh salah.bukan botox tapi susuk…apa lah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. wAwa says:

    kenapa rozita ni kalau amik gmbr muka dia mesti pose belah tu jerr… agaknyer rasa cantek and konfiden kot kalau belah kiri tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. scary says:

    dye mmg cute pown..
    klu dpt wat jd akak angakat mst best..
    hihihih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. ren says:

    cantiknya rozita tapi langsung tak padan dengan asraruddin putra omar…///tak blh ke cari yang padan sikit dengan umur rozita????????bagai langit dengan bumi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. pencintakedamaian says:

    waaaaaa cantiknye muke die macam nih
    nampak natural je..
    xyah make up

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. -RO- says:

    memang cantik2 artis skarang…….jgn kuat mengutuk jer kalu xtahu benar@salah……c anne plk, jgn ko kate d siam tu xde class,korang xperasan ker,brapa byk brgan thailand ?termasuk iklan d tv tu!
    syampoo,pelembab wajah n lain2 lagi…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. [...] Che Wan nie. Banyak sangat gosip percintaan pasal dia. Akhir tahun 2009 dulu kecoh sebentar yang Rozita Che Wan bercinta dengan pemain bola sepak Asraruddin Putra Omar. Tup-tup tahun 2010 nie Rozita Che Wan mengaku yang hati dia sudah dimiliki oleh jejaka berumur 34 [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. khaireeg says:

    Rakyat malaysia semua berhati-hati, perempuan melayu ramai pakai susuk, botox. Muka cantik tapi sebenarnya setan iblis menyamar. Banyak pantang larang mereka. Tujuan mereka untuk mengorat orang kaya VIP, lepas tu kebas duit, sampai bankrap.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. entahape2 says:

    artis x laku biase la.nk glemer je lbh..padahal nk mkn pn x cukup duit.meluattttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. kuku kaki says:

    ye2 je rcw ni..pehhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. aina says:

    rozita cntk tau,,,,,,,,,,seksi pula tu……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Hedges between keep friendships green.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. My partner and i still can not quite believe that I could become one of those studying the important ideas found on your blog. My family and I are really thankful for the generosity and for offering me possibility pursue my personal chosen profession path. Thank you for the important information I got from your blog.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0