Written by AbangNara | September 13th, 2011

Anda pening nak habiskan duit raya anda yang melambak-lambak? Tak perlu susah-susah nak fikir. Dapatkan sahaja Blackberry Torch 9860 yang terbaru HANYA daripada Celcom. Untuk makluman,  Celcom ialah the FIRST and the ONLY telco yang akan memasarkan Blackberry Torch 9860 nie.

bb torch 9860

Dan bersempena dengan pelancaran Blackberry Torch 9860 ini , anda berpeluang untuk:-

1. Menjadi 200 pelanggan pertama membeli Blackberry Torch 9860 dengan harga semurah RM688(retail price: RM1588). Syaratnya sudah tentu kena sign up 12 bulan dengan mana-mana CE50/P48 kontrak bermula dari RM88 sebulan.
2. 20 daripada 200 pelanggan di atas juga berpeluang untuk mendapatkan Blackberry Torch 9860 dengan hanya RM88 sahaja. Gila bapak murah.

Camner nak beli dengan harga semurah di atas? Senang sahaja. Hadirkan diri anda ke event pelancaran Blackberry Torch 9860. Detail seperti di bawah:-

Date : 15 September 2011
Time : 10 pagi dan onwards
Venue : Red Carpet, The Strand, Kota Damansara

Selain daripada dapat habiskan duit raya korang yang berlambak, ada persembahan menarik daripada Aizat, Bunkface dan ramai lagi.

bb torch

Dan hanya time event di atas, anda akan dapat membeli Blackberry Bold 9900 + Blackberry PlayBook dengan harga serendah RM2,188. Tapi harga ini hanya untuk 100 pelanggan terawal yang mendaftar untuk kontrak CE50 selama 12 bulan bersama Celcom.

Untuk anda yang tak berapa faham mengenai plan-plan Celcom untuk Blackberry Torch 9860, sila rujuk gambar rajah di bawah:-

bb torch 9860

bb torch 9860
Make sure anda datang ke event di atas pada 15 September ini untuk mendapatkan Blackberry yang terbaru dengan harga yang paling berbaloi daripada Celcom. Untuk info lebih lanjut, sila baca entri tentang Blackberry Bold 9900 atau lawati laman web Smartphones Celcom.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to RM88 Je Untuk Blackberry Torch 9860? Biar Betik Celcom Nie

  1. Siti hawa says:

    Hi.. I prepid celcom…its that can i need bb torch 9860

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 9
  2. ezraaa says:

    x reti nk speaking xyah la speaking….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  3. Uniaga.com says:

    Kesian Siti Hawa kena kutuk! Tapi ko memang patut kena kutuk.

    Kalo nak iklan atau cari handphone murah, layari Uniaga.com – Malaysia Free Classifieds

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
    • ladysnappersz says:

      bak kata ucop wilca…”tu ler tak blajo english education”…..ahaks…jgn mare siti hawa…belajar dr kesilapan…!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. jebon says:

    heehe… atleast dia mencuba.
    by the way.. da lari tajuk.. gara2 minah siti hawa ni. ekekeke..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  5. topiJerami90 says:

    dulu masa iphone celcom ada caj tersembunyi 500 kena bayar tiap bulan…

    kawan saya yg kata,
    saya no komen

    Top 3 Blog JYB

    1)Video Yang Akan Buat kan Anda Memakai Tudung (Perempuan Sahaja)
    2)Fakta Pornographi
    3)video pertama di youtube

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  6. eri-chan says:

    murah tu…er. er…tapi kena kerjala dat day..aiyak….dah pakai CE 4 thn la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. TianChad says:

    Eh gambar BB 9900 macam kenal sajer? haha ;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Gua Blog says:

    Nak bayar bulan-bulan tuh yang sakit sikit ;p.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  9. cheQnono says:

    Abang Nara, masa tu dr kol 12 tghr sampai 10 malam ke? ke 12 mlm samapai 10 malam esok nye? sebab kalau tengahari kena 12 noon – 10 pm.

    Sekadar nak kepastian.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  10. ladysnappersz says:

    Abg Nara…you nie kerja celcom ke?…bknnya apa…sbb i ex celcom…bile abg nara update giler2 pasal promo celcom…tu yg musykil tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  11. nak jugak! says:

    wah! nak satu!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Adlina Izni says:

    terbaikkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Celcom ni terbaik jugak la sbb saya pn byk dpt freegift, tapi kena tgk coverage jugak..kadang2 slow kadang2 laju.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. syara cun says:

    i was there ysterday..n bought torch for me while hubby spent his $$$$ to buy bold9900+playbook…cool gadgets tho!m lovin it

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  15. You are the No.1 blogger in Malaysia. I salute you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. hpmurah2u says:

    Celcom selalu sediakan tawaran yang menarik….tahniah Celcom…

    http://www.hpmurah2u.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. I’m now not positive where you are getting your info, however great topic. I must spend some time finding out much more or working out more. Thanks for fantastic information I was searching for this information for my mission.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0