Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Blackberry Bold 9900 Sudah Tiba, Serendah RM1,288 Bersama Celcom

Oh yes ~~~~~ Teruja sungguh membaca berita ketibaan Blackberry Bold 9900 atau dikenali juga dengan nama Blackberry Bold 4. Tiba-tiba terasa nak gunakan duit raya yang terlebih untuk membeli Blackberry ini. Lebih-lebih lagi bila boleh dapat harga serendah RM1,288 kalau beli dengan Celcom. Agak murah di situ.

bold 4 celcom

Advertisement

Cantik kan? Antara ciri-ciri menarik Bold 4 ini ialah:-

  • OS Blackberry 7
  • 1.2GHz processor (kepantasan maksima)
  • 5MP kamera, 720 video HD recording
  • liquid grafik display (skrin compem cantik)
  • 8GB internal memori

Dan paling terbaik ialah pakej yang didatangkan oleh Celcom untuk Blackbery Bold 9900 ini membolehkan anda membelinya dengan harga yang amat berbaloi sekali. Kalau dapat duit raya banyak, sila gunakan duit raya anda untuk kelihatan lebih kacak bersama Bold 4.

1. Celcom Exec Plan

bold 4 celcom

2. Celcom Biz Plan

Advertisement

bold 4 celcom

Kalau korang jenis minat touch skrin, simpan dulu duit raya anda. Kerana dalam masa terdekat ini, Celcom akan membawakan anda Blackberry Torch yang terbaru.

bold 4 celcom

Tapi kalau rasa dah tak sabor tue, sila angkat Blackberry Bold 9900 hari ini jugak di Celcom Centre ataupun Blue Cube berhampiran anda.

bold 4 celcom

More info di Facebook Celcom ataupun laman web Celcom Smartphones.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top