Written by AbangNara | October 29th, 2010

raja farah baju pink
Sesungguhnya fesyen dan rekaan baju untuk mereka yang bergelar artis tersangatlah penting terutama ketika menghadiri function-function tertentu. Mungkin sebab itu ramai artis yang ambil masa berbulan-bulan untuk memikirkan warna baju, bentuk baju dan rekaan baju yang sesuai untuk badan mereka. Kalau tak kemungkinan besar akibatnya baju yang dipakai agak tidak sesuai dengan ukuran badan artis tersebut.

Baju Raja Farah ini dipakai semasa Festival Filem Malaysia ke 23Untuk makluman, pereka fesyen baju Raja Farah di atas hanya sempat mengambil ukuran badan Raja Farah sehari sebelum function terebut berlangsung. . Itu yang nampak agak tidak kena dengan Raja Farah menyebabkan dia kelihatan agak berisi daripada biasa. Lagi-lagi bila masuk dalam televisyen. Rasanya semua orang tahu yang kita akan nampak 10 kali lebih besar di dalam TV berbanding realiti.

Apa pun jadikanlah ini sebagai satu pengajaran untuk lebih berhati-hati dan lebih teliti semasa membuat pilihan untuk memakai baju ke event. Oh ya, untuk anda yang tidak tahu, Raja Farah baru-baru ini sudah bertunang dan bakal berkahwin bulan hadapan.

127 responses to Raja Farah Masih Slim, Rekaan Baju Buat Dia Nampak Berisi

  1. OHBULAN! says:

    aku suka dia dalam keadaan montel sebegini.

    0
    0
    • jimi says:

      usya lengan dah la, berisi la tu..

      0
      0
      • alahai says:

        eyalah…..lengan nmpk berisi,memang besar lah tu. ngaku kecil lagi………tak nak terima hakikat. ramai-ramai kita salah kan lemak dia…..yeahhhh bukan raja farah yg salah, lemak dia yg salah.

        0
        0
        • biladen says:

          chubbys gurl………..push up lak tu

          0
          0
        • Pisces says:

          Gossip:

          Tak habis kat situ, Cik Normah dikhabarkan, pelakon yang sama juga sebenarnya disyaki berbadan dua! Sebab itulah, badannya dikatakan naik semacam saja sejak akhir-akhir ini. Bagaimanapun, Cik Normah tak boleh hendak ucapkan tahniah, sebab kehamilannya ada sedikit lain macam.

          Kalau mengandung kerana sudah bernikah, tentunya semua peminat akan gembira termasuklah Cik Normah. Tetapi menurut cerita yang kuat menerjah ke telinga Cik Normah, pelakon ini hamil dek kegedikannya sendiri bersama kekasih. Atas alasan itu juga, Cik Normah dimaklumkan, jodoh antara mereka berdua akan dipercepatkan!

          0
          0
    • alz says:

      aku rasa die ni peknen la.. len macam je aku tengok bentuk badan die ni.. yang lagi menguatkan rasa aku ni kan, tetiba betunang, sebulan je.. tup2 kawen bulan depan.. bukan aku nak tuduh, tapi yang aku tau, kebanyakan artis ni, kalau tunang dalam 6 bulan ke atas, alasan, karier dulu.. pastu, dulu cakap yo yo je xde pakwe, selama ni mak die teman kemana2.. (pastu kalau x silap aku die ni kan dulu ada gosip bak bf masuk bilik hotel kan??)

      0
      0
      • milix says:

        baju n shadow yg wat dia nmpk bisi

        0
        0
        • adik kau says:

          hahaha sampai mcm tu skali effect dia, sampai terik2 baju sbb shadow…

          0
          0
        • Roh says:

          Dia ni salah seorang mangsa fesyen dan bahan experiment pereka fesyen. Kesian.

          0
          0
        • kurus says:

          dia gembira dan selera makan tu..
          ada berisi sedikit sahaja…maybe about 2 -3 kilo

          0
          0
        • kurus says:

          kalo kaler baju tu biru tua atau hitam..akan lebih menyerlah dan vogue..
          sayap kt tepi tu..ok lah..sebab nk menutup lengan dia..
          cuma..dia harus pandai ambik gambo..
          jangan tunjuk lengan yg tk brtutup..
          or..kalo tunjuk pun..jangan dekap kt sisi tiak..
          (mmng susah nk hide flaw..)
          pendek cerita..pakai blazer lg best

          0
          0
        • leo lizza says:

          WEH LENGAN DIA MCM TU SBB DIA RAJIN BERENANG LA… BAJU TU GABAI SANGAT… TAK ELOK LANSUNG

          0
          0
      • jeng2 says:

        maaflah..cuma nak bg pandangan shj..tpikir kata alz..mcm betul gak..bdn dia brisi lain mcm..dgn muka sembab,lengan beso n dada mcm beso sikit..mcm aku peknen dulu mcmtulah..

        0
        0
        • Pisces says:

          dia ni mmg dah berisi.. dulu cite apa entah.. lengan dia besar giler.. then perasan x iklan puasa aritu.. berisi giler bdn dia bila pakai baju kebaya pendek..

          kalau dulu cite manjalara.. ramping jer pakai apa2 pun.. dah nampak la beza.. cuma muka dia je still runcing.. tp lengan mmg dah berisi giler

          0
          0
        • nanaTHeWitch says:

          em xnk la ckp dy peknen kang fitnak pulak tp dy memang demokkkk..!!!hehe..lengan dy besau skit..

          0
          0
        • akaktimah chinta says:

          kalau dah gemuk .. mengaku aje tgn tangan gedebak…..

          biar betul … cam orang berisi lak…. hish!!! ko nak kahwin kan baik ko diet je…….. tom raja farah…. oppsss raja farah ke…. sory!!!

          0
          0
      • mikomiko says:

        tu la..ada terdetik camtu gak,sebab giler berisi skang minah ni..n tgk je la dia punya bentuk badan..lain bebeno,dah x solid molid mcm dia anak dara dulu..nampak obvious sgt…tu yg ramai kata dia ni peknen ke???wallahualam…

        0
        0
      • .benci artis. says:

        bukan lawa pon die nie.da macam cempedak kene bungkus da aku tgk hahaha

        0
        0
      • aku_oqed says:

        mybe jgk..aku de pic raja farah g cuti kt hentian dgn bf die..blom kawen suda bercuti lpas tu tibe2 mau tawen..arap2 bukan mcm yg dsgka..

        0
        0
      • Nara cha says:

        haha..tak baik…dia ni gemuk pendek atau BUNTAK LAMAK….

        0
        0
      • Erin says:

        X baik fitnah… I tgk Faraf nmpk OK..

        0
        0
  2. amn says:

    baju ni sgt buruk utk dipakai pada majlis yg cukup gah!

    0
    0
  3. emilda says:

    isk!!~x lawa la bju die!~

    0
    0
  4. makngah says:

    dh gomuk tu terima lah hakikatnya.
    rasanya dalam citer ar rayan hari tu mmg jelas die gemuk dh nmpk cam mengandung lak.

    0
    0
    • kakchubby says:

      betul tu makngah. ms dia dtg utk rancangan raya kat mhi pun mmg dah nampak dia GEMOK la. tang punggung & lengan yg obvious sangat. admit je la RF oooooiii…!! nak salahkan baju la plak “~~”

      0
      0
  5. adik kau says:

    dia mengandung ker? fesyen baju cam nk cover perut lak. nauzubillah

    0
    0
  6. yongzulaika says:

    ini fesyen baju ape dah….macam kacukan versi versi 60an

    0
    0
  7. lalalala says:

    ya ampun..kain die nampak macam murah sgt..semeter 2 rgt..cantek skt kalo die buat baju kurung je kain tu..tidak..tidak.!!

    0
    0
  8. RiRi says:

    x baik kata org pregnant..nati jd fitnah tu..padahal kite pn x thu kn..huhu..just komen baju je..baju tu mmg TAK superb…design dia..TAK lawa…

    0
    0
  9. pascual says:

    abg nara ni xhbis2 nak dedahkan aib org..sdp kan nara mkn hasil daripada kutukan n gossip?sebelum nak mgata org cermin diri dulu la en.nara.

    0
    0
  10. eyda says:

    x lawa langsung……

    0
    0
  11. libra_gurlz says:

    i dont think rekaan baju 2 yg membuatkan Raja Farah gemuk…melody tv3 17/10/2010 memang menampak kan Raja Farah ne [email protected]….maaf ye Raja Farah,,,

    0
    0
    • kite says:

      betul2…kt melodi dia nmpk besar..huhu..tp agknye dia mmg jenis yg senang besar gk kot..sbb dr dulu lg dia ni kalo kurus,betis,peha besar…cuma kesianlah..baju ni sgt x sesuai…menambah2kn lg kebesarannye…huhu…

      0
      0
  12. jenna says:

    kesian tgk..dah ler pink semacam..ala ala jebon jer baju tu..nape ek x cermin diri dulu sblum pakai gi majlis gilang gemilang??well if full mark is 10 i give her 2 markah jer……..

    0
    0
    • ni says:

      ok la tu, ada gak markah, ingatkan xder langsung… patut kalo badan camtu pilih kaler gelap dgn corak panjang ke bawah dan longgar

      0
      0
    • barangkai rumah dia x cermin kot..

      baju ni siapa yg punya kerja…menambahkan
      tahap kegemukkan raja farah..
      buruk sesangat baju ni…eeee..

      0
      0
      • lol says:

        mcm baju low bajet..
        naper lar design stail camtu..
        dah tau bdn berisi carik lar pesen yg cover tembam..
        xder klass langsung!!

        0
        0
  13. zorro says:

    kesian..
    mangsa fesyen…..
    betul2 macam nak pg majlis hari jadi kanak2 tadika…

    0
    0
  14. aries_april says:

    cam orng br pas pntang ja…hihihih
    xkan la time test bju ni x rsa smcm?
    plik…cam alien trn bumi ja

    0
    0
    • hothotheat says:

      asl sarung je kot..tade sape na bg sponsor busana..kui3

      0
      0
      • more says:

        ntahla, over confident. saperla yg bg keyakinan diri kat dia tu. kalo org sedar diri, dikata kurus mcmana pun dia tetap sedar dia gemuk kalo mmg gemuk. ni xsedar la ni, silap haribulan dia kata yg slim tu huduh sbb xnak terima hakikat dia dah gemuk…

        0
        0
  15. bunga says:

    raja farah mmg dh berisi la.. x perlu la nk cover lg.. tang dia peknen tu.. no komen.. berani buat sedap2.. berani tanggung la

    0
    0
  16. cun says:

    asl teruk sangat baju dia, kacian kat raja farah, dulu aku minat giler kat dia,,,,,,, skang x tau lah……………..

    0
    0
  17. syuhada says:

    mangsa fesyen……….

    0
    0
  18. cikedi says:

    eeemmm..napa badan dia berisi mcm org ngandung yeee?? seriusss!!!! wallahualam….

    0
    0
  19. dilla says:

    tengok iklan dia ngan fizo masa raya dulu….

    0
    0
  20. scorpioncat says:

    siyes RF ni makin montel..aku penah tgk live..mmg naik la badan dier..pat pregnant tu, no komen, kalau dier tak pregnant, wat dosa je…tp tgk lengan dier tu dah tau dah, badan naik…

    0
    0
  21. Bukan artis says:

    Aku x suka rekaan baju ni, buruk btl….cemana leh jd designer ni?!

    0
    0
  22. Kasih says:

    mmg btl rekaan bj dan wrn tu sgt2 buruk, tp berdasarkan bentuk lengan RF, mmg dia dh berisi skarang ni… kiranya dh montel la..

    tgk iklan 100+ gan fizo, masa tu pun dia dh mula mengembang dh badan nya…

    0
    0
  23. akuler says:

    baru berselisih dgn RF td di the curves (tak taula kalau salah org)..agak berisi dr dulu dan biasa2 aje ;)

    0
    0
  24. ning says:

    mmg mangsa fesyen lah dia ni…dah ler baju tu kembang dbawah, apa hal pulak kembang diatas perut lagi tu…kacian nye lah pereka fesyen ni, tak tamat belajar fesyen lagi kot….

    0
    0
    • miss_pinky says:

      A’AH KN.
      :)

      0
      0
    • BumbleBee says:

      yg kembang atas perut tu yg musykil… ape buncit sgt ke RF ni smpai designer buat kembang part tu?

      to RF, kalo yer pun baju ni sponsor…jgnlaa main redah kasik pecah jer…

      0
      0
  25. i love u cik wan says:

    aku rasa dike mmg gemuk semacam je.. hihihi

    0
    0
  26. minah senget says:

    tgk mase karpet merah tu..lengan je dah nmpk besau..mmg dah berisi ler tu..takper la tu maknenye ati senang nak kawen dah… =)

    0
    0
    • lalalala says:

      aah btl tu, die hepi kot..aku dlu pun nak kawin asik nak makan je..elok2 kurus naik pelamin terus ketat baju sanding..korang tak baik tuduh die pegnen..huhu..kalo tak pegnen dah dose tau

      0
      0
  27. mys abby says:

    erm,baju mmg xkne lgsg..design ape p0n xthu la..klu da xkne 2,pi jela mane2 butik bli siap..tp tgk lengan dye mmg mcm berisi..tang pregnant n0 k0men la..klu xbtl fitnah nmenye..

    0
    0
  28. ain says:

    badan dia mmg jenis rangka besar laa weh…
    ingt lagi time tgk mcm2 aznil dulu…
    tulah, klu tutup aurat dgn betul xdelah aib tu terbuka…

    0
    0
  29. mucheng says:

    dari cite mertua versus menantu 2 dia dah stat gemuk aa. mana mungkin dia peknen. tapi serius teruk giler design si pembuat baju ni. material pon nampak sangat murah. pastu mcm main jahit je sesuka hati asal siap baju. teruknya. xkanla RF x perasan baju ni buruk n still pakai gak.

    0
    0
    • pari88 says:

      aku rasa, nama baju ni, BAJU XKESUDAH….ropol sebelah…..yg si Farah pun satu….mau pula dia pakai baju ni……mak dia, tunang dia x tengok ke baju ni…???

      0
      0
    • Nara cha says:

      RF MGKN PERASAN TP TAK SEMPAT NAK TUKAR LAGI DAH SUNTUK…PAKAI JA…PAKAI LAWA2 PUN BUKAN DAPAT HADIAH. PUN….PALING2 PUJIAN MEDIA JA….YG DPT VANIDA IMRAN PADAHAL BUKAN CANTIK MANA PUN…

      0
      0
  30. bud says:

    serius aku cakap. baju ni macam beg plastik sampah. bukan aku nak hina tak memasal, tapi kenyataan. sapa pereka ni? aku rasa baik dia pergi jalan2 shopping mall, banyak lagi evening dress yang superb dkt kedai2 biasa (oppss takut tak muat pulak, badan gemuk semacam je – bukan sebab baju kenyataannya sekarang dia memang gemuk!!!)

    0
    0
  31. ciku masak says:

    Abg Nara nih…asyik letak gambar artis pompuan jerr….letak la artis lelaki plaks…bleh gak cuci mata…..gambar REMY ISHAK-hero malaya tak der ker???…..

    0
    0
  32. chix says:

    bg aku lah kan, bak kate makngah, betul lah tu….dah berisi tu, TERIMA JELAH HAKIKAT….x pyh ler nak cover2….ape yg nak dimalukan….ramai lg artis2 yg berisi….diorg biase jek, cool je, selamba pakai baju ape je yg diorg nak….

    0
    0
  33. chix says:

    tang preggy tu x mungkin kot, no komen gak, takut x betul, nanti jadik fitnah plak….dulu mase citer mentua vs menantu tu, dia mmg dah berisi….so kalau betul dia preggy, mestilah dah ade anak skang ni, sebab citer tu pun dah lama…

    0
    0
  34. Ashley says:

    WORSE!!

    0
    0
  35. Tiffany says:

    Tengok lengan la…dah sama besar betis orang je…lagi takmo ngaku dah gemok…

    Kalo tengok drama-drama lakonan dia…bila dia pakai baju ketat, terserlah kebuncitan perut nye.

    0
    0
  36. yume says:

    ish korang ni jangan pakai tuduh jer… bersangkah baik sikit selagi korang tak dapat bukti. dia ni memang gemuk dari cerita apa ntah. kalau pakai baju ketat, time duduk nmpak sangat spare tires dia tu…

    tapi sesungguhnya baju ni memang menampakkan lagi kegemukan dia… pereka fesyen mana ntah dia amek

    0
    0
  37. diet beb ... says:

    ha ha ha ha ha ……blame org yg bwat baju nie ……no style no identiti ………………

    0
    0
  38. im_malisa says:

    urm!! mmg die makin berisi… tp die chomel glerr… cute.. yang ckp die peknen tu baek kowang mintak maap.. xbaek tau.. sian die kene fitnah ngan korang… tau kan dose fitnah tu?? n fitnah adelah same mcm u oll makan daging sedara mara kamu sendiri.. xmo3x….

    0
    0
  39. lah says:

    mcm bru pas pantang bersalin…dr drama na-o-mei, ilkan 100+, bdn mngembang semacam….kalo gumuk x seteruk ni….entah la…wallahhualam..

    psl dress dia…mmg rmai artis2 kat malaysia ni jd bahan experimen…bju ntah hape2 dgn labuci bagai, ropol2, kain duyung…out dated sungguh. yg slalu jd mangsa fesyen ialah CT N, RCW kkdg ZZ. klau dress yg bgus bkualiti…tak serabut tp class…

    0
    0
  40. nut says:

    kelakaunyer baju…mcm org kampung mane ntah…jiran belakang rmh aku pandai buat bj mmcni

    0
    0
  41. lela says:

    sian ko raja farah….ntah ape2 dgn bju ko n bdan ko yg mngembang 2…. lg2 lengan ko,besar gler…. klu dh tau lngan 2 besar pkilh bju lengan pnjg…jgn pki bju yg xde lengan,npk buruk sgt…. kesian…

    0
    0
  42. nellysaa says:

    dia mmg dah GEMOK laa!
    tgk lah iklan 100 PLUS masa ramadhan lepas.
    bont*** dia besar gila! terangkat lagi.
    dah la pakai kebaya pendek dalam commercial tu.
    skng ni takyah la salahkan baju pulak. adooiii!

    dia peknen tu tatau la pulak.
    sbb aku tak penah peknen nak judge org peknen ni gemok camner. ngeh3,

    0
    0
  43. Wan says:

    EPIC FAIL dia punya designer :)

    0
    0
  44. esparanza says:

    oloh. klu org kurus pkai bju beso pn nmpk kurus gk. tetap tu nk slhkn baju. ahaha

    0
    0
  45. zue says:

    Designer FAIL..
    Sapela yg bt design 2.
    Kalo akula, sure baju 2 masuk tong sampah.
    Aku xkesah dia gemuk ke kurus.
    Yg penting dia hepi.
    Pasal peknen 2 tgu n lihat jela.
    Korg xyahla main agak2 je.
    Jgn fitnah org.
    Xbek oo..

    0
    0
  46. huder85 says:

    Baju nmpak murah jew… baju kt pasar malam lg cantik ;p

    0
    0
  47. Piston Pecah says:

    artis/selebriti kadang-kadang memang jadi model kepada mangsa fesyen…

    0
    0
  48. anyss says:

    dh lame kt bidang seni xkn xtau beza mne bju lawo n mne bju bruk..hishhh…sakit mata tgk bju RF nih…huiiihhhhh…!!
    dh la kaler pink yg xlawo,bkilat lak 2..design per ntah…
    adoiii…tolonglah! designer planet mne yg wt bju nihh…
    heiiii……….

    0
    0
  49. nonon says:

    tk nk kutuk…tp tumpang simpati la kat Raja Farah…

    0
    0
  50. Miss_hujaN says:

    Time RF blakon crite naOme ..badan dia dah berisi ar..

    0
    0
  51. cikgu la says:

    kalau tengok dari iklan promo di tv1 & 2 dah nampak lengan dia yg berisi.. heran apa nak sorok2..orang tengok gunakan mata..nampak2 badan tu berisi nak salahkan baju macamana?….lu fikirlah sendiri….

    0
    0
  52. awin79 says:

    korang nie kalu bab fitnah meriah…..tak baik tau….
    biar berkata dalam hati tak perlu nak inform satu malaya…..ingat sikit dosa……
    dan ingat lagi…..yang dah kawin mesti ader anak kan?? so, jaga anak masing2x,,,jgn sibok mengata anak orang kain….

    0
    0
  53. awin79 says:

    sorry….. ‘anak orang LAIN’ bukan kain…..hihihihiih

    0
    0
  54. kemskemo says:

    wah ade ropol2 ek ..mcm langsir plak..opsss maapkan sy!!ekekeke

    R.F ni kalau perasan la kan fesyen die pelik2 n x seswai ngan usia dia!!
    hoohohohooh

    0
    0
  55. gagokoya says:

    memfitnah itu lebih terok drpd membunuh oii…tak tau ke?? ketare ni eskep time kelas agame time skolah2 dulu..haha..men tuduh sebarang je org pegnen..tak malu ke??? tgk muke sendiri dulu kt cermin rumah tu..kalo takde cermin kat rumah, gune je cermin kete korang tu..kalo takde kete, guna je cermin jiran sebelah!

    0
    0
  56. suci says:

    Aurat dalam bahasa arabnya dipanggil ‘aura y bermaksud ‘cacat’.

    maka aurat bermaksud kecacatan..

    so barangsiapa y membuka auratnya dihadapan y bukan muhrimya, maka ia dikatakan membuka kecacatan @ keaibbannya sendiri….

    renung2kanlah…`

    0
    0
  57. bawahlicin says:

    ni kalau bogel aku pun tak ingin nak tengok!

    0
    0
  58. pp says:

    ko ni laki ke perempuan .Klau perempuan nak datang bulan ni ..

    0
    0
  59. pinkyboo says:

    aku pun suka fink karer..tp aku x pakai la baju fink karer cam ni..nk kata artis baaaru..dah lama..masih x pandai bergaya..hmm it’s zero mark from me..sorry..

    0
    0
  60. tong gas says:

    emm .. pk yg positif le .. dia ni mengalami perubahan hormon mcm penyanyi eliyana tuh ..!!

    0
    0
  61. altec says:

    spt statement ‘aku_oqed’ yg mngatakan terserempak raja farah ni di sebuah pulau…kebetulan pulak ada ruangan gosip kat Metro Ahad hr ni yg menulis seorg artis ni yg nmpak mcm tgh pregnant lepak kat pulau tu…mmg dia ni kot agaknya…

    0
    0
  62. Diva Terpopular says:

    kalau tak salah nama pereka dia ezuan ismail..kalau lah i pegi majlis gah macamtu i takkan pakai baju yg macam kain langsir yg tak siap..burukss occay!!

    0
    0
  63. nabilah says:

    alhamdullilah…akhirnya raja farah akan menjadi isteri orang..
    good 4 u..

    0
    0
  64. kemakemo says:

    lalalal jap kalau die ngandong doe mgkin x brani la datang event tersebut,,nnt org tanye,,nk2 press kan,,hohoh bukan mau bekap tp pk secara logik la kan~!1
    alallaal

    0
    0
  65. Reena says:

    Kalo baju tak sempat siap, baik beli ready-made. Ini tidak…

    0
    0
  66. aku says:

    baju tu pelik sangat
    vintage kot…

    0
    0
  67. sape2 says:

    ye kot die pregnat..tgk blog2 lain…nampak baik xsemestinya baik…renung2kan..

    0
    0
  68. lily says:

    CUBA TGK MELODI AHAD 30 OCT…BUKAN SALAH BAJU TAPI DIA MEMANG DAH BERISI…NO KOMEN KENAPA TERGESA2X KAHWIN BLN DEPAN OPSSSSSSSSSS

    0
    0
  69. Ajeet says:

    hermmmm actually design baju ni yang nampak die berisi.. cutting baju ni tak kene dengan bentuk badan RF.

    0
    0
  70. ida says:

    mmg npak gemuk la..lengan berisi

    0
    0
  71. miss jay alex says:

    uols!xde yg slah dgn baju die ni.cantik.this is the latest trend kat hllywood.baju yg kembang mcm ni beunsur retro-modernic.uols tatau fesyen jgn komen k.fesyen ni juz kua waktu fashion week.

    0
    0
  72. nas says:

    buruknya rekaan baju ni. sape perekanya? tak kesah la unsur ape pun baju ni…retro-modernic ke ape ke….trend hollywood ke ape ke….tapi pada pandangan ramai pihak mmg tidak cantek dan buruk. menampakkan si pemakai tidak anggun langsung. Hrp pereka tak kecik ati tp jadikan komen2 ni sebagai membina ok….tgok betul2 lah…mmg buruk…

    0
    0
  73. amoiz sarawak says:

    oh dia blm kawin ka? i ingat dia dah mengandung masa tu coz dia nampak berisi.. ups…sori yer!!!

    0
    0
  74. Alone says:

    Apa susah, kita pergi klinik buat check up.. Stakat cakap2 tak main la..

    0
    0
  75. silentgirl says:

    buruk gile baju die! npk sgt murah…designer ni xlayak bg artis pkai bju yg die design..aku rase makcik jahit baju untuk wat bju raya pon leh wat lg cntek dr ni! emm..psl size bdn die ni…ktara sgt la..start cte mertua vs mnantu da npk naik..plus cte ape tah lg..bumper pon npk besa smcm..npe leh jd cmni? bkn ke mak die salu folo die g mane2 je..sbb die ni sorg je pmpuan dlm famili..mak die cm jaga sket..hmmm..tringat muke bdk2 die dlm iklan beras..

    0
    0
  76. sengal 444 says:

    ketara giler…..gemookkk….hehehe

    0
    0