Written by AbangNara | January 21st, 2013

Terkejut beruk Abang Nara membaca tulisan Raja Nurfatimah Mawar di dalam BiPop semalam. Mana taknya, gosip yang dikeluarkan adalah mengenai Norish Karman yang didakwa menghancurkan sebuah perkahwinan. Seram gila kan?

norish karman

Menurut Raja, selepas melahirkan Haq Lutfie Alexander, Norish telah pun berpantang di rumah teman baiknya. Sayangnya budi yang baik dibalas jahat apabila Norish dikatakan sudah merampas suami teman tersebut dan menjadi punca pergolakan rumah tangga mereka sehingga musnah.

norish karman

Menurut Raja lagi, si isteri telah pun diceraikan oleh suaminya baru-baru ini. Dan si suami kini memilih Norish Karman untuk dijadikan teman hidupnya. Senang cerita, Norish Karman dikatakan telah menggoda suami teman baiknya sendiri. Entah benar entah tidak, tetapi itulah yang dikeluarkan di dalam BiPop semalam. Takut jugak Abang Nara membacanya. Apa kata anda?

norish karman

P.S: Murah gila promosi daripada Ryaniez Moments Photography nie. Terasa nak ajak wife pergi bersanding lagi sekali je. Korang yang tak ada photographer lagi tue, call ler 0192044408 atau like Facebook Ryaniez Moments Photography untuk info lanjut.

142 responses to Norish Karman Hancurkan Rumah Tangga Orang?

  1. mak jah says:

    pompuan ni memang suka cari masalah ke?
    dah dulu buat kontroversi anak, sekarang amik laki orang pulak.
    xserik ke dengan gosip murahan?

    0

    0
    • jorgelorenzo says:

      kalau betul cerita ni, astaghfirullahalazim…

      tapi kalau x betul, memfitnah namanya…

      0

      0
      • Macam macam says:

        kawan “makan” kawan…selalu terjadi. Apapun tepuk sebelah tangan takkan berbunyi. pikir-pikirkan……

        0

        0
        • Sharifah Zohro Juburen says:

          Listen when I speak…Lelaki..bermasaalah, perempuan bermasaalah dan begitu juga dengan pondan dan maknyah. Binatang, tupai, tapir dan tenuk tak ada masaalah. Listen…listen..listen……..

          0

          0
        • susu lembu says:

          nara tak nak delete ker komen2 yg kutuk norish karman ni, kalo artis yg sorang lg bukan main pukul 2, 3 pagi pun bangun delete komen org lain yg mengutuk artis kesayangan dia

          0

          0
        • Anonymous says:

          jgn percaya org luar.. bahaya bawa masuk org luar dlm rumah tangga kita..
          bila kita buat baik dgn org tak semestinya akan di balas baik..
          ni org kata bagi susu balas tuba…

          tp cerita ni belum sah lg..semoga semua org berhati2 dlm memilih kawan

          2

          0
        • kek chocolate says:

          kawan makan kawan….byk dah berlaku, dgn kita baik nak mampos, blkg tikam dr belakang, pendek kata nak baik dgn org pun berpada2, org memang suka ambik kesempatan klau kita baik sgt

          0

          0
        • kek chocolate says:

          kek chocolate dulu pun pernah berkawan dgn seseorang ni, pendek kata percaya lah kat dia sebab dia nmpk org baik, alim jer. suatu hari dpt tahu yg dia ni penipu besar, bila tanya dia tak nak mengaku, katanya tu bukan dia, kepala otak hang…bukti dh ada depan mata, bukan kau apa lagi

          so kek chocolate pesan kat korang jgn percaya org bulat2, kebanyakkan org yg percaya ni senang kena tipu, bukan suruh jd jahat tp kena hati2 ok

          0

          0
        • Kak Ross says:

          Jangan terlalu percayakan ‘kawan’ anda..lebih2 lagi janda. K-bye

          0

          0
        • Anonymous says:

          andartu pun

          0

          0
        • Juliana Banoss says:

          LETIH JADI ARTIS NI, TAJUK KONTROVERSI GILER

          kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

          0

          0
        • kamisah ketak wanita biasa says:

          kutuk sekali si suami puaka tu. kalo norish je bertepuk, xkan berbunyi. ni dua2 main tepuk amai2 mau x bergoyang pokok. aku cukup benci perempuan yg mengganggu rumahtangga org lain, dan aku cukup benci lelaki yg tak puas 1 p*p*k. jika jodoh dan bermadu itu diatur oleh allah, bukan mcmni cara mereka ditemukan. aku pasti semua tu berdasarkan nafsu dan bukan kerana izin allah. moga dapat HIV nangis x berlagu kau berdua

          0

          0
        • anti artis attitude problem says:

          betina ni kalau kena interview kat TV bukan main dengan lagaknya, mukanya, sindirannya, ….menyampah betul. kalau lawa macam tak pa. mas idayu lagi cun !

          0

          0
        • Papagomo says:

          >>>>>>>>>>>> dia ni layak jadi pelacur dari jadi artis <<<<<<<<<<<

          0

          0
      • Bro 10 Inci says:

        Btol ke tuh? Ntah2 Nara xnmpk “….dlm sebuah drama terbaru bla bla…” lol….

        0

        0
        • Anonymous says:

          kihkihkih…aku da xmo kutuk2 lagikkkk… kang sat gi kena delete…c nara fulltime dirumah tu… hah…hati2 bila komen especially NEELOPAK

          0

          0
        • Anonymous says:

          kutuk artis lain nara tak delete… klau kutuk lofa tu je yg dia beria delete……

          0

          0
      • Tok Tie Tot says:

        HAIHH, KENAPA RETIS2 MALAYSIA SUKA MERAMPAS ????

        0

        0
      • Anonymous says:

        betul cite tu..kesian dkt anak ngan bini laki yg dia rampas tu..dgr cite norish pakai black magic

        0

        0
    • Anonymous says:

      tak sedaw diri punye pompuan…diberi susu di balas tuba! ciss!

      0

      0
      • Mak Jemah Pencuri Video Di Youtube says:

        Nama Norish Karman ni sememangnya sudah lama busuk. Bersara jer lah. Meluat mak tengok nyah.

        0

        0
        • Bedebah Punya Betina says:

          ini namanya ‘betina’ kalah haiwan. dah la lahirkan ‘anak luar nikah’..sekarang merampas lagi..memang patut kena boikott dia ni dan bertaubat dia ni.

          0

          0
    • kamariah says:

      bila bc mmg serammm gile…..mmg ade rs x patut NK buat mcm tu…
      fuhhh takut aku klu ade kwn mcm ni…tp better siasat dahulu…
      NK klu u mcm gitu u mmg x tau diuntung la…

      0

      0
    • sayang salmah says:

      biarlah ape org nk kate kt pompuan ni..yg penting ms die cakap umah die xde mesin basuh haritu mmg aku xcaya… gile hape… nenek aku yg otai pon ade mesin basuh kt umah ni kan pulak die…muahahaha…

      0

      0
      • blur says:

        itu lagi xboleh belah…die ni agak psycho sebenarnya…rumah bapak besar takde mesin basuh…

        0

        0
        • lala says:

          mungkin betul dia takde mesin basuh pasal semua htr dobi. dulu masa aku kawin awal2 dlu, takde duit nak beli mesin basuh 10kg, maka aku htr ke dobi aje dulu

          0

          0
    • Norish Karman says:

      Assalamualaikum… Hanya Allah S.W.T yang boleh menghakimi saya!! Kepada mereka-mereka yang bermulut puaka di luar sana, cukup-cukuplah dengan gosip anda, sokonglah NK! Kurangkan Kontroversi Tingkatkan Prestasi… :-) peace

      0

      0
      • mahaguru says:

        solat, mengaji, banyakkan amal ibadah. Insyaallah Allah pelihara,x payah risau org2 mulut puaka. peace jugak :-)

        0

        0
        • Peace Yo says:

          ..punya pasal aku la nak bermulut puaka ke tak Norimas Karman oiii. hanya tuhan boleh menghakimi saya… hahahahahahahaa

          0

          0
        • Kak Melah says:

          eleh Norish Karman ni.. mcm dia tu baik sgtlah nak cakap ‘hanya Allah swt boleh menghakimi saya’.. kau belum jumpa dengan ‘lawan’ kau lagi.. suatu hari nanti habislah kau..

          1

          0
    • kak timah says:

      law belum tentu kesahihan jangan lah dok kutuk2 . .ntah btol ntah x . . ape2 pon tnggu lah pnjelasan dari pihak norish . . korang ni suka serang walau xtw hujung pangkal

      0

      0
    • Anonymous says:

      JIKALAU BENARLAH CERITA NI.. POMPUAN CAMNILAH YG KENA SIMBAH ASID AGAKNYA !!!! BENCI BETUL…!!!

      0

      0
      • Fly says:

        pompuan perampas laki org ni bukan setakat kena simbah asid je, kena bunuh sekali kot.. eiii… menakutkan

        0

        0
    • winter sonata says:

      mayb c NK dari dulu nk dpt title “DATIN”..pancing smua buaya2 VIP…tup tup diceraikan..kite tunggu je cite sebenar frm NK…pe lagi alasan yg dia beri.. aku rasa dia nk idup senang tapi lain jadinye

      0

      0
    • niki says:

      klu muka mcm si norish ni…
      mlm2 pakai baju tido tanpa coli/panties..
      aku pun bleh tergoda…
      xgitu… bhai ??

      0

      0
    • aku kah says:

      Tgk muka pon dah nmpk cam ponpuan jahat… kawan punya la jaga dia n anak yg xtau tarafnya, last2 bleh plak caras suami member.. mmg x malu btul

      0

      0
      • Anonymous says:

        pompuan ni mmg bertopengkan syaitan..cakap kalahkan ustazah, ada kitab kot sebelah dia sbb senang nak copy paste, org tak buta la cur, tengok luaran pun da tahu ko ni pompuan laknat. Auta langit bumi bab anak haram ko tu, last2 mmg ye pun. Yg ni ko nak auta apa lagi??
        Alkisah ko yg nak idup senang cam org kaya, duk kondo?? ko tu layak rumah flat kos rendah je la oii, tak pun setinggan..nak je aku tulis pjg lebar kt sini..tp tunggu….

        0

        0
      • Anonymous says:

        Dia ni bkn manusia..cam setan pun ada, perangai sama cam setan so kira setan la ye. Nak lembut skit, manusia pakai topeng setan. Nak idup senang, guna cara terkeji. Tak ingat mati ke hapa. Ko tu tak layak duk kondo, layak duk setinggan, plg kuat low cost flat. Sume nk kena org bayar. Pegi balik s’pore la woi, kawin dgn org kapir. Ko nak nafikan apa lagi, yang anak haram abis langit bumi ko pusing, alik2 tersungkur ke tanah gak muka ko yang tak lawa tu. Nak je aku tulis berkilo meter tp blum masa lagi..tunggguuuuu

        0

        0
    • missa says:

      benci aku artis camni.. berlagak cam berada di pihak yang benar…. berlagak bagus.. tapi sebenarnya busuk hati.. n tak tau malu… blluueeewwkkk!!

      0

      0
    • Persatuan Suami Curang says:

      Jgn salahkan suami dia..lelaki ni kalau setiap hari bgi makan ayam penyet kering kontang je lama2 bosan gak, bila dihidang dgn daging gebu steak black pepper sape tak terliur weiiii…best woman win lahh! Cuba siar gambar ex-wife camne rupenye dulu..baru org ramai leh judge saingan sengit ke tak..manelah tahu kalau dh tersempit kena pilih antara ala-ala Adibah Noor dgn RCW, tak mungkin lah RCW kan tewas kan???!

      0

      0
    • Selena Gemas says:

      Sanggup laki tu nk hadap muka minah ni dengan anak yg dh berkoyan-koyan…balik la ke pangkal jalan che abg oii…

      0

      0
    • Anonymous says:

      nah.. baca ni.. sedap mengata/mengeji/memfitnah org mak jah? nanti boleh la cari alamat norish karman.. mintak maaf kat dia.. bawak2 la tgk drama tanah kubur, cmana rupa mayat org yang suka mengata

      http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2013&dt=0202&pub=Kosmo&sec=Hiburan&pg=hi_02.htm

      0

      0
  2. lovelime says:

    bak kata p.ramlee beza antara perempuan dgn betina senang je, perempuan memelihara maruahnya yg betina menjual maruahnya!tgk gaya pose & style dia skrg pun mmg memalukan tak sepadan dgn usia.

    0

    0
    • citahawa says:

      haha.. tu bukan dialog dalam cerita Musang Berjanggut ke?? hehehe…

      0

      0
    • Anonymous says:

      dan kalo nak tau beza antare lelaki ngan jantan x guna adelah; lelaki setia dgn isteri. jantan x guna & xde telo pulak x setia dgn isteri.

      0

      0
  3. mak jah says:

    btw nara, tolong la tukar admin dekat amazingnara. dah banyak kali baca, nampak admin macam tak berapa cerdik. penulisan tah pape, berat sebelah, and kadang-kadang emo. apa ni? harap nara amik tindakan dan tukar admin yang tah pape tu

    0

    0
  4. Kiah Propahanjeng Bermulot Puaka says:

    Gile la! kiah pn tekejut berok gak nih.. dasyatnyer

    0

    0
  5. haku says:

    Eh aku pes ke… Hehe..kalo btol cite ni…hmmhh…mmg x patut arr…

    0

    0
    • haku says:

      Laa bkn pes rupenye…td tgk komen 0 lagi..skali refresh…mak aihhh…da 8 komen masuk….hehe…maafkn saye ye…dasat ar blog ni..pos mende br je…brduyun org nk komen..

      0

      0
  6. bunga pujaan says:

    biar betollll…

    0

    0
  7. ika says:

    astafirullah

    0

    0
  8. bananaz says:

    macam-macam laa artis ni…

    0

    0
  9. ikan buntal says:

    biar betik? giler kentang.

    0

    0
  10. anonymous says:

    first

    0

    0
  11. cik kiambang says:

    da cm drama pulak…..

    0

    0
  12. nana says:

    Teruksnya Norish ni…inilah contoh manusia yang tidak berhati perut. Kebaikan orang lain tidak pernah dihargai. Seperti yang telah dia lakukan kepada ex-husband dia dulu, & sekarang ni kepada teman baik sendiri. Setiap kejahatan pasti ada pembalasannya.

    0

    0
  13. Malu Dong Ahhhh!!!! says:

    Betul ke sampai sampai mcm tue sekali perangai NK nie…kalau iyelah ish ish ish….Nauzubillahhhh…tumpang simpati kpd yang menjadi wanita tersebut…

    0

    0
  14. serabut says:

    wow hot story…betul ke idak

    0

    0
  15. miss mong says:

    haiyaa berubah la norish oii..insyaAllah tk kan ada cerita buruk psl kamu lg..

    0

    0
  16. noriesz says:

    sampainyer hati… bahagia sgt la buat cmtu agaknye.. da tua2 pun bley kluar lg cerita negatifff… choiii la..

    0

    0
  17. hamba allah says:

    Rasanya sama kes macam siti nurhaliza dulu kot..dia pun baik dgn isteri dato K jugak sebelum diaorg bercerai disebabkan siti n dato K nak kawen..

    0

    0
    • juju says:

      kot-kot x ley pkai. kalau x betol ko da kire memfitnah, ko ni sedara mara dato k, ct or ex wife dato k ke??

      0

      0
    • Anonymous says:

      tapi tak timbul pulak kata SITI perampas kan? sbb Siti kan ‘baik’, buat apa2 sekalipun tetap ‘baik’ kan???

      0

      0
  18. AAB says:

    Dia ni xtakot ke Zed Zaidi amik tindakan nanti…
    Langsong xle blakon…

    0

    0
  19. anis says:

    kalau betul cerita ni, astaghfirullahalazim.. tp kalau xbetul, menfitnah namanya..

    aku cukup xsuka dengan gosip kat surat khabar dan diradio ni..conton suria fm.. kadang rasa masa menfitnah orang dan mengaibkan org..aduuhhhh, apa kena dengan org melayu sekarang..nk popular sanggup mengaibkan cerita pasal orang.

    0

    0
    • hanna says:

      suratkabar sampah….suka pecah belahkan org….xleh ke citer yg elok2 je…yg x elok biarlah dorang selesaikan sendiri…sampah sangat pemikiran…

      0

      0
  20. ................. says:

    Kalau btl la cite ni…haiii dh x tahu nk ckp apa la…..lantak ko la NK…..nti bila kita tnye dia pn..mesti ada jer jawapan dia….biasa la..retis kan….

    0

    0
  21. Anonymous says:

    mmm…kalau dia ni aku x heran…lg plak ramai je org sokong dia wpun ‘mungkin’ dia seorg penzina….mana nye nak insaf…tp pape pun…selagi kwn baik nye x tampil…lum tentu cite ni btul

    0

    0
  22. pemerhati seni says:

    erm..tak terkejut pun dgr citer mcm ni…dulu bekas suami dye pun…suami org…dye rampas….sbb org tu kaya…pas dye bercerai hidup dye susah..nk fight dptkan harta…….pastu muncul plak anak kecik tu….klu dye insan baik..dye akan berlaku jujur n bgtau bapak bdk tu….now pun katanya suami kwn dye ni org senang………

    0

    0
    • Revenge of the fallen says:

      really? no wonderla kalau norish beriya sgt rampas laki kwn sendiri. takkan kwn dia tu nak diam je kot. klu aku, siapla kau norish. jgn harapla kau nak bersenang-lenang ya. wait & see what will happen to you old bitch !

      0

      0
  23. Anonymous says:

    klu betul lah cerita ni, sure lepas ni berduyun2 wartawan cari dia & jawapan dari NK….

    SAYA DIFITNAH.TERIOMA KASIH PADA SI PENCERITA. SAYA TERANIAYA.EMAK SAYA PERNAH CKP DOA MEREKA2 YANG TERANIAYA DIMAKBULKAN ALLAH.SESUNGGUHNYA ALLAH LEBIH MENGETAHUI KISAH SEBENARNYA. & PERKATAAN ALLAH TAKKAN LEKANG DR MULUTNYA 2….percayalah. itulah jawapan dia…..peace.
    apa2 pun hanya NK yang tau kebenaran kisahnya.klu dia bercakap benar sekali pun mgkin org ssah nak percaya sbb kan dia pnh memutar belitkan kisah anaknya dulu

    0

    0
    • Nini says:

      nama lagi pelakon semestinya hidup sentiasa dalam lakonan semata2. eeiii mmg teruklah pelakon ni

      0

      0
  24. Pilih Kasih says:

    eh pelik la..u org semua buruk2 kan si NK x pulak abg nara nk delete ye……

    0

    0
    • Pilih kain says:

      Ko mi meroyan ke?

      0

      0
    • torpedo says:

      sbb bukan retis feberet dia so dibiarkan kutukan pnjg berjela…kalu retis feberet dia dikutuk maka amuk la si nara dan segala kata2 nista si pengutuk akan diDELETE dgn kadar segera..

      0

      0
      • Anonymous says:

        eloklah tu Nara delete kata2 bodoh fitnah dari ko dan seangkatan dgn ko.. ko ni asyik nak kutuk org je kan, dasar mulot jahat! setakat nak hamun mencarut tak payahlah kau nak masuk sini

        0

        0
  25. gegurl says:

    sebab tu kata org buat baik berpada2… pengajaran juga bagi wanita teraniaya tersebut (sekiranya betul lah) nk buat baik pun tgk org.. jgn krn dia seorang artis fofular kita cepat simpati n sanggup bantu smpi tergadai hubby… apa2 pun mmg kesiannn sggh… n buat NK kalo betul gossip nih, jgn lah pentingkan diri sendiri krn satu hari nnt kita akan dpt balik apa yg kita tlh buat kat org lain.. what goes around comes around bebeh!… n kalo semuanya sekadar gossip panas hujung minggu… Maafkan saye! ;-)

    0

    0
  26. Chupchup says:

    Kalau benda belum confirm jgn la nak buat cerita..buat dosa free je..

    0

    0
  27. slay says:

    xcukup lagi ke lahirkan anak luar nikah anak karman oiiiii…loosee lose loosee lose la kau ni

    0

    0
  28. Amoi Comel says:

    Cerita yg sama terjadi pada kawan baik aku… Dia tumpangkan sorang minah ni kat rumah dia, alih2 minah tu goda husband dia… Skrang ni bermadu. Dah la rampas suami orang, minah tu hasut sampai suami kawan baik aku tak mau balik rumah…
    Hati2 lah bila berkawan… Jangan dok ajak datang rumah sangat. Rumah adalah privasi kita.

    0

    0
  29. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    ishh!ishh!isshh!!!…siakap rase mcm bengong skjp memikirkan gosip ni… bukankah NK ade rumah sndiri?? apesal plak dia pg b’pantang rumah kawan dia?? tak logikla gosip ni..
    apepun, siakap rase NK taklah sekejam itu.. well, well, well, we wait n see ye kwn2…
    kalau btul… errmmm siakap tk tau dh nk ckp ape, biar pencipta yg di atas sana je la yg menghakimi si NK ni… seriau siakap dgn gosip ni abg nara oiiii!!!!…

    0

    0
  30. Anonymous says:

    jgn prasangka buruk dulu..mana tau si suami yg gatal

    0

    0
    • ikan siakap diternak kak cham/olga says:

      betul tu…jantan zaman skrg ni bukannya boleh caye sgt…eyalaaaa….kuota kan ade 4…. ntah2 laki dia yg t’gila2kn si NK tu, siapa tahu…kot2 dia tu dah tak b’getah…

      0

      0
    • Anonymous says:

      kalau ya pun suami gatal. kenapa NK tak bgtau pompuan tu. dahla kwn baik pastu siap tumpangkan tempat utk berpantang sehingga sihat. aku rasa bukan satu pihak je yg gatal sbb “kalau takde angin masakan pokok boleh bergoyang”.. atau mungkin NK yg jd beruk gi goyangkan pokok tu. status anak NK tupun masih takde hitam putih lagi.

      0

      0
      • ikan siakap diternak kak cham/olga says:

        ntahlaaaa….siakap pun bengong memikirkan si NK ni..
        dia takde rase bersalah,malu, atau segan ke kt dunia ni.. dahlah ada ank yg xsah kedudukannya..
        mcm dia redah je dunia ni…

        0

        0
  31. Nilla says:

    Dasar perampas…

    0

    0
  32. Salah Lopa says:

    ni semua salah neelopa ni..salah lopa..salah lopa
    agak2 abg nara detect tak kutuk lopa dekat tread NK ni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      hoi babi.. kalau nak kutuk lopa gi masuk entry lopa.. sini pasal norish je… kau ni dasar babi kusta bakal dihumban dlm naraka jahanam yg tak habis2 nak kutuk fitnah hina Lopa… mesti mak bapak kau dah tak terlarat nak ajar kau sbb kau babi kusta buruk pendengki.. hakktuihhhhh..!!!

      0

      0
      • yahoo says:

        kesian kau ni…. statement #SalahLopa tu takdemenda pon aku baca… yg kau pulak jadi mcm tak waras dah kenapeee… SEDEH

        0

        0
        • Anonymous says:

          kau lagi sedih ‘yahoo’. nampak sgt kau Salah Lopa tu kan? skrg dah tukar nick ke? nak bg komen kutuk Lofa tapi langsung takde kaitan langsung dgn entry NK ni. obvious sgt kau ni gila + hati busuk. dengki tak sudah2 kau ni dgn Lofa tu kan? Pathetic..!

          0

          0
  33. you says:

    xtau laa cte ni blh pkai ke tdk

    0

    0
  34. Anonymous says:

    perghh!! mcm citer dlm drama dah..huhuhu

    0

    0
  35. Ribut says:

    Kalau x benar sure NK akan saman. So kita wait & see jer.. tapi kalau dia x saman fitnah jgn plak salahkan orang bila buat spekulasi !

    0

    0
  36. Lynn says:

    norish Karman lagi ke?? tak peliklah… haritu pasal isu anaknya yg dot dot dot.. skrg pasal isu rampas laki orang pulak..

    0

    0
  37. pemerhati seni says:

    what goes around comes around….karma mmg dh jdi kt dye…sbb ex husband dye pun kna rampas kt pmpuan lain…tu pdahnye dulu rampas suami org…tpi xtau npe prangai dye x serik…..now suami org yg mmbantu dye…even thought cter ni blum sahih…tpi mostly cter yg kt wartawan tu mmg ade benar……. artis mlysia ni patut syukur gak sbb etika kewartawanan sini x benarkan wartawan bukak pekung jelas2……klu kt indon or negara lain..dorg bukak pekung artis bulat2 terang2…….. yg isu anak tu je dh tunjuk akhlak dye mcm mne…….

    0

    0
  38. sungguhku x mampu..... says:

    janji lazat

    0

    0
  39. SERI says:

    apa nak heran, kalau dh boleh lahirkan anak luar nikah dn berperangai selamba spt tiada dosa….

    0

    0
  40. hoi says:

    dia ni bukan lahir anak luar nikah ke haritu? (maafkan saya kalau salah). tapi masih rilex je mcm orang tak buat salah langsung.lepas ni mula la budak2 remaja ikut.idola kata ko.

    0

    0
  41. pekerja says:

    Alahai. Betul la ni. Ini cerita betul. Mohon wartawan korek sikit je lagi. Bagi pressure kat Norish. Confirm lama2 dia akan dedahkan.

    0

    0
  42. Anonymous says:

    mcm2 la pempuan nie itu la ini la…..

    0

    0
  43. abang Farahdiya says:

    Ish! Ish! Lelaki bodoh mane lah yg nak kat janda murahan yg dah kena ratah dengan abang farahdiya sampai terlahir anak nieh??? Tak boleh pikir betul laki mcm tu, kalau betullah cerita nie, smoga norish dan si suami puaka tersebut akan ditimpa malapetaka yg amat dahsyat sehingga tak mampu diungkapkan kata-kata…. Kpd si isteri dan rakan yg teraniaya itu, bersbarlah yek, tuhan akan sentiasa bersama hambanya yg bersabar dan ingatlah, doa bagi org teraniaya tiada hijab antara langit dan bumi dengan syarat dia bersabar dan melaksanakn perintahNya….. Kpd Norish, ingatlah tak selamanya kau mampu nak berbuat celaka di atas muka bumi nie, masa kes cerai dia dulu pun, hanya org yg tau saje tau cerite sebenarnye kenapa dia bercerai, lpas tu bercumbu dalam istana budaya, dan pelbagai lagi…. ingatlah norish, suatu hari nanti kau akan kena!!!

    0

    0
  44. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    siakap tak puas hati skrg ni…woi perempuan2 kat luar sana!!!!! ble tak jgn kacau laki orag….
    menyampah btollah siakap….
    peeeliisssslaaaa……

    0

    0
  45. kak lehot says:

    amboiii “baik sungguh” hati hempedu NK yeaa… suami kawan baik sendiri pun nak kebas?? Taubatlah NK & sudah sudahlah meruntuhkan masjid kaum sejenis mu lagi2 nie adalah kawan baik mu sendiri..- Tak berekat!! Jadi betul lah NK dah rampas suami NW nie yeaa..Wallahu ‘alam!!

    0

    0
  46. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    tu pasallllllllllllllllll minah jambu cakap jaaaaaaaaaangan percaya ngan kawan baikkkkkkk !!!!!! degil sangat !!!!! kawan baik boleh main blakang tau macm prangai norish ni !!! n kalau pompan yg ada laki tu jangan selalu bawak balek kawan ! dlm baik laki kena kebas sial kn ! n jaaaaaaaangan kasi kawan stay kt rumah kite ! eh tolong tolong la jangan pecaya ngan kawan baik lahhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!! norish sengaja nk buat klakar ke pe ni ! bang nara cepat gi siasat betol ke norish ni kebas laki kawan dia !!!!!!!!

    0

    0
  47. ingat tuhanmu norish says:

    o..my..god..mengingatkn sy pada ‘Y'(kawan)’Y’ sy sorang nih..klu dtg umah..mesti nk pki singlet suar pendek..tak pun skirt pendek baju singlet tk tinggal ngan lurahnye.. smpi sy naik segan dgn jiran2.. walaupun suami sy tak hensem tapi…. pun kena berjaga2.. ape yg saya wat klu dia dtg..tutup pintu…dia bg salam sy jawab..jawab nada perlahan… last2 dia dh malas nk dtg umah… lega… kekadang tetamu nih tk paham adab berpakaian bila dtg umah org.. jgn lh gitu kite nih ade suami ade anak..ade jiran tetanga malu wehhh…

    0

    0
  48. Hajjah Deja Moss says:

    KO MMG HANJING KAN NORISH KARMAN!! X CUKUP DGN ANAK HARAM, KO NK KEBAS JANTAN ORANG!!

    0

    0
  49. cik bedah says:

    hmm….it take’ two to tanggo….kalau betul laa apa yg di cerita…dua2 patut di persalahkan………si norish menggoda..si suami melayan..maka jadi lah ceritaa..spt juga husband cik bedah..si artis pencen menggoda..si husband melayan…akhir nya
    kami anak beranak di tinggalkan dan kawin dgn si tua tuu..so dua2 salah…what goes around comes around..just wait n see….

    0

    0
  50. Anonymous says:

    Jgn kata kwn mkn kwn…Ada kes yg kakak tumpangkan Adik…last2 Adik rampas Suami…Ada juga bapa mertua rampas menantu dr ank lelaki n mcm2 lg…itu org terdekat n darah daging sendiri…so apatah lg kawan…yg anytime blh jd lawan…so b carefull tk Kira dgn siapa pun…lg2 zaman skrg yg semakin byk manusia bertopeng kan syaitan

    0

    0
  51. FLOWERS says:

    LAKI SIAPA YE…KAWAN BAIK DIA …SIAPA TAHU….

    0

    0
  52. ALI says:

    LAKI SIAPA YG DIA RAMPAS

    0

    0
  53. insan biasa says:

    setiap kali sy baca entry psl NK, 1 je dalam otak aku..ape la nasib anak dia yg kecik tu..1 malaysia cemuh dia anak luar nikah..bygkan mcm mn dia membesar dgn pandangan sinis semua org..pdhal,dia tak bersalah..sy ade baby 6 bulan, bila tgk anak gelak2 hati rasa happy sgt..bygkan anak dia gelak2, tp gelak dia x kan kekal lama..tunggu la sampai dia dah boleh cakap nanti, mcm2 yg dia akan tanya..”mama, anak luar nikah tu apa, knp semua org pggil sy anak luar nikah?’.. sy x fkir psl NK, sy fikir psl Baby tu..sedih sgt2..kesian nasib baby tu nanti..cukup la semua org sebut2 status anak tu..dah lahir dah pun baby tu, kalau nak maki mak dia psl kes2 lain, terpulang la, tp pls jgn hina2 baby tu..dia x bersalah..kita yang salah sbb hina2 baby tu..if baby tu mati skrg, terjamin tempat dia di syurga walaupn dia anak luar nikah..kita yg anak halal ni,belum tentu dpt tmpt di syurga..

    0

    0
  54. loli says:

    aku mrh btul kalo org yg suke mrosakkan umh tangga org ni!!!! norish karman oi ko da xde laki ko nk rampas laki org! dulu ms ko hade laki ko sbuk nk ada nyundal dgn jantan lain! da tu laki ngko yg kaye dah ceraikn ko anak hikan ko pon tggalkn ko skrg ko nk mrompak laki org..jgn psl ko org ingt sume jnda tu jahat.norish karman sk kalo kuar tv muke pure2 suci n ckp psl agama.nk tunjuk diri baik.tula dulu laki ko kaye raye hdup ko sng ko xmau jg elok2. dulu ko naik kete mewah da tu lps ko bercerai ko tpaksa naek teksi dgn pkai beg chanel ko.sesuai ker???

    0

    0
  55. tatatititutu says:

    WAHH PARASIT… DURI DLM DAGING.. MUSUH DLM SELIMUT..

    0

    0
  56. ba2 ring says:

    Laki mentua mak dia…

    0

    0
  57. mimiko says:

    hoi nara what the fuck???? mn komen aku?? aku tau ko da block aku cos aku kutuk negeri n org ko!!! lain kali bukak blog utk org klantan shj.

    0

    0
    • missa says:

      jangan nak mencarut sangatlah.. benci aku bace… emo lebih…

      0

      0
    • I hate racist backstabber snake says:

      sesuailah dgn ko mimiko hanjing! komen jahat mcm ko tak diperlukan di sini.. u r the real motherfucker mimiko !! go to hell…

      0

      0
  58. ibrahim ahmad says:

    takkan NK saja yg salah kot. jantan tu pun mesti merenyam mcm aku gak kan!

    0

    0
  59. orang biasa says:

    ramai je orang yang tahu pasal ni. and pernah je orang terjumpa diorg kat kedai shopping sama2, walaupun bawak kawan lain. kalau betul sampai bercerai berai tu, kesian la kat anak2 tu. diorg akan mentally affected dgn perpisahan ni. kalau lelaki ni tinggalkan wife dia and cari yg lawa gila and perangai suci gila mcm Siti Aishah xpelah jugak. Ini, aduhai. nak cakap pun malas sbb x baik mengata orang kan. Tolonglah jangan selfish, jangan pentingkan nafsu je, hidup ni bukan berhenti kat dunia je. esok mati, doa anak2 yg menjadi peneman di kubur. kalau xleh jadi ketua keluarga yg baik, camne anak2 nak respect and dokan bila dh mati esok? Ya Allah, selamatkan si isteri dan anak2nya.

    0

    0
  60. jengkreng says:

    bahaya2.. saing mkn saing

    0

    0
  61. janda anak 1 suka hubby org says:

    pmpuan jenis ni dia peduli ape. jnji dpt hidup senang, hubby org pun hubby org lah. jenis janda suka menumpang hubby org. mcm gampang kannnnnn gampang sgtttttt

    0

    0
  62. sally says:

    agaknye anak die tu pon ank die ngn suami org tu…jgn2 mereka dh kawen….

    0

    0
  63. awas bahu jalan senget says:

    Yg psl die skit pinggang tu mst bnyk sgt mengenjot dan menguda… Pstu alasan kt umah
    X mesin basuh… Pundek!!!!!!

    0

    0
  64. nuna says:

    nara;satu je aku mintk,kalu ko nk wat entry pasal pompuan ni pun takyahlah publish skali ngan gamba anak2 dia,tak bedose pun dak2 tu, cmne diorng nk hadap kwn2 kt skolah, penah tak ko pk?yg buat taik mk diorng knp ank2 yg jadi mangse?aku tkleh nk byangkn camne bdak2 nih rase tiap kali org bace psal mak die.sedih…..letakkan diri ko kat tmpt bdak2 tu,

    0

    0
  65. ina says:

    nara;satu je aku mintk,kalu ko nk wat entry pasal pompuan ni pun takyahlah publish skali ngan gamba anak2 dia,tak bedose pun dak2 tu, cmne diorng nk hadap kwn2 kt skolah, penah tak ko pk?yg buat taik mk diorng knp ank2 yg jadi mangse?aku tkleh nk byangkn camne bdak2 nih rase tiap kali org bace psal mak die.sedih…..letakkan diri ko kat tmpt bdak2 tu,

    0

    0
  66. ina says:

    nara;satu je aku mintk,kalu ko nk wat entry pasal pompuan ni pun takyahlah publish skali ngan gamba anak2 dia,tak bedose pun dak2 tu, cmne diorng nk hadap kwn2 kt skolah, penah tak ko pk?yg buat taik mk diorng knp ank2 yg jadi mangse?aku tkleh nk byangkn camne bdak2 nih rase tiap kali org bace psal mak die.sedih…..letakkan diri ko kat tmpt bdak2 tu…

    0

    0
  67. Your Name says:

    Rasanya dulu pun dia kebas laki org jugak kan?? Kalau betul memang dia ni jenis mcm tu lah.. Penting diri sendiri.

    0

    0
  68. lul says:

    ntah ler..bagi aku smua perempuan yg tak menutup aurat ni menghancurkan rumahtangga org… paling2 kurang pun secara halus… contoh artis perempuan berlakon tak tutup aurat… kite seisi keluarga di rumah tonton drama..si suami, anak2 lelaki semua pun tengok aktres tak tutup aurat tu kan… tiap kali tgk aurat tu kan hati jadi makin gelap…so tetiap hari tengok tv penuh dgn perempuan tak cukup baju, memang la tak hairan makin lama makin gelap hati penonton2 tu… so tak hairan lelaki zaman sekarang pun makin miang… Yelah, perempuan pun makin tak malu, free show sana-sini…

    so kalau dah perempuan seksi macam norish ni mmg tak hairan lerr pun bila keluar cite camni… pfft… sori to say and judge, that’s the ugly truth.

    moral untuk kita, tak payah support sgt artis2 seksi ni… diorang cun ke adorable ke ape ke, smpai masa kulit kerepot jgk… Bukan utk Norish ni je, mana2 artis pun la… Nee**** ke, L*** ke…same je… dan yg perempuan pun, kan bagus kalau ada sifat malu banyak…hmm

    0

    0
  69. Hamba Allah says:

    Setiap orang pernah buat silap. Kita sebagai manusia sebaiknya belajarlah jangan suka menghakimi dan terus menfitnah.Takut dilain hari kita pula yang akan diduga. Masing2 ada jalan cerita hidup masing2. Jangan kutuk sebarangan sebab kita tak tahu cerita sebenar. Semoga Peace no war.

    0

    0
  70. nasihat je says:

    perempuan cantik kahwin dengan orang berumur selalunya jadi gitu, nafsunya sentiasa x puas, tambah lagi kalau lelaki tu sibuk 24 jam. Pempuan sering melampiaskan nafsu ditempat yang berhampiran denganya. Lelaki yang perasan mudah untuk ambil kesempatan

    0

    0