Written by AbangNara | February 22nd, 2011

neelofa

Penangan Shah Jaszle, ternampak tinggi jugak tahap kejelesan Maria Farida. Mana taknya, kalau Abang Nara pun angin kekasih hati dikatakan sedang bercinta dengan orang lain. Ini semua gara-gara gosip Neelofa, juara Dewi Remaja 2010 adalah kekasih baru Shah Jaszle yang Abang Nara tulis semalam. Nampaknya Neelofa dah buat penafian berkaitan gosip ini.

[note]Saya terkejut apabila khabar angin tersebar yang saya bercinta dengan Shahz padahal di sana kami tidaklah rapat. Apa yang saya sedar wajah Shahz murung sejak di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) lagi. Ketika di sana dia buat hal sendiri dan nampak dia seperti ada masalah tapi ketika mula penggambaran dia boleh masuk dengan karakter Zack. Saya pula baru sahaja putus cinta dengan kekasih dan tidak pernah terfikir untuk bercinta dalam masa singkat ini [/note]

Dan semestinya Shah Jaszle bangga tak ingat kerana Maria Farida sendiri buat spot check dengan menelefon Neelofa untuk mengesahkan gosip ini. Risau kot buah hatinya diambil oleh gadis yang lebih muda. Kata Lofa:-

[note]Selepas pulang dari penggambaran filem Azura 2011 bulan lalu, dia (Maria Farida) beberapa kali menghubungi saya bertanyakan hal berkaitan saya dan Shahz. Saya sudah jelaskan perkara yang sebenar dan apa yang berlaku di sana. Mungkin dia nak tahu sama ada apa yang diceritakan oleh Shahz sama dengan cerita saya. Pada saya hubungan kami hanya kawan sahaja dan dia tidak perlu bimbang tentang perkara itu. [/note]

Kata orang, wanita memang dilahirkan dengan sifat cemburu yang kuat. Tapi dalam percintaan sememangnya kena cemburu. Kalau beri kepercayan 100%, selalunya lelaki akan menggunakan kepercayaan tersebut untuk bermain kayu tiga. Tak gitu? Walaupun Abang Nara seorang lelaki, Abang Nara tak menyebelahi mana-mana laki yang suka mempermainkan hati dan jiwa wanita.

Untuk mengakhiri entri ini, Abang Nara ada serangkap pantun untuk Shah Jaszle.

Shah Jaszle nama diberi
Berbelit lidah nak menyebutnya
Dulu kata awek omputih sahaja dicari
Tup-tup semua awek ko Melayu jugak akhirnya

P.S: iPhone, iPad dan macam-macam lagi hadiah berjumlah RM40,000 untuk dimenangi dengan contest Milo Fuze Jam Pack.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

142 responses to Neelofa Nafi Jadi Orang Ketiga, Maria Farida Kuat Jeles Orangnya

  1. singa tido says:

    memang terbaik poit…

    0
    0
    • TREX says:

      yeah…memg terbaik..goreng pn sodap..

      0
      0
      • singa tido says:

        gadis melayu memang yang terbaik..
        tiada nafinya lagi..

        0
        0
        • TREX says:

          molontek bro..perrgghhh

          0
          0
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          carilah jantan lain maria farida pown….. sok2 kna tinggal dek mamah usia….

          0
          0
        • misskenyalang says:

          ada mata lihat, ada telinga dengar la. bikin kecoh la mamat ni. yg si kakak tu pun, agak2 la. byk balak lain lagi yg ko bleh cr. buat malu pompuan la ko ni

          0
          0
        • nidot says:

          TREX klu bab merapu mmg kasi kt die la kan.. :P

          0
          0
        • TREX says:

          hahaha..men2 jer ni nidot..

          0
          0
        • Mak Datin Sepi says:

          Maria Farida dah expired lah… :(

          0
          0
        • quEenR!ana says:

          org da tua mmg la kuat cemburu butanyer pun kn….
          maklumla neelofa tu cantekk, bergetah, mantap…maria farida ape yg ade…..?????
          huhuhuhu

          0
          0
        • jabun hensem says:

          janda melayu pon tak kureng nya..

          0
          0
        • singa tido says:

          yang penting melayu der..
          tak gitu???

          0
          0
        • TREX says:

          jabun,ko ske janda ke dara?

          0
          0
        • jabun hensem says:

          trex
          janda pon jandalah tapi kena cek dulu tarikh luput…haha

          0
          0
        • singa tido says:

          tarikh luput pun dah nampak tak nampak.kabur da…

          hahauahauhauhauhuueuue

          0
          0
        • silentgirl says:

          alaa..maria pn…ko ngat shah leleh ni setia ke ngan ko smpai mati? die muda..skang ni syok la…sje nk try pmpuan tua..xtau la klu pasni shah leleh nk ejas nek jah plak…hahha!

          0
          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          janda lagi mahal dari ank dara tau ! jangan tk caya! pasal janda tau jaga laki…pandai jaga rumah tangga pandai masak kemas……..kalau anak dara ni ada sikit pemalas! masak tk tau ! dia cuma pandai masak sambal tumis telor je………………….tu je yg dia pandai masak…….kalau laki dia nk cekek laok asm pedas nanti dia suroh la mak dia yg masak! bila laki tanye sape masak ni? nanti dia cakap la [ laok asam pedas tu i yg masak! ] padahal padahal padahal……………..

          0
          0
        • silentgirl says:

          msk ke si maria farida ni? muke cm ske mkn kat luar je..gasak la maria..shah leleh ni pn bujang kan..jgn laki org da la kan..even shah leleh ni poyos smcm wat statement tanak awek mlayu kan..huh!

          0
          0
        • Budak Nakal says:

          Pedulikan Mariah Parida tue…artis dah kertu….SIT DOWN, PLEASE!

          0
          0
        • sukaati akula.. says:

          sapa bilang gadis melayu tak menwan?haa..amek ko..skali mak jan mengamuk..udoh2 ler jazzleeee….letih mak dgr kesah ko yg cam sampah ni..abg nara,lantak depa la nk terbalek ka apa…

          0
          0
        • budak chomey says:

          sorry to say la. shah ni macam nk cari publisiti jerk!!!!

          blakon xda la hebat sgt kot..

          gosip murahan je lebey2….

          0
          0
      • Lipstick Hijau says:

        ape la yang sepesel dgn jantan sekor ne….

        0
        0
        • TREX says:

          lipstick lak apo yg speSIAL eh?

          0
          0
        • ano says:

          nk reply minah jambu yg dok backing janda.kalau janda bgus sangat menjaga laki,dok heran jugak apsal pgg status janda?pndai sgt la tu jaga laki?mcm sial!

          0
          0
        • minah jambu 24jm mengadap computer says:

          mana tau dulu laki nye si maria ni muanas! main gila ngan pompan lain! atau pn laki dia ada mateair lain! mesti ada sebab lah diorang bercerai atau pn dua2 pn ada buat salah!!!……..lu pikir lah sendiri ye..

          0
          0
        • minah jambu 24jm mengadap computer says:

          mana tau laki dia macm sial ke…..bab tu si maria mintek cerei ngan laki dia…..lu pikir lah sendiri ye….terima khaseh lah ye..

          0
          0
      • gilo says:

        budak2 main wau
        main wau tp sawah
        bawang kami besar2 tau
        yg kenit tak main lah…

        0
        0
        • baby says:

          tua-tua dah kendur,
          muda-muda masih bergetah,
          dengan janda nafsu dah luntur,
          yang dara terasa tak patah-patah

          0
          0
        • minah jambu 24jm mengadap computer says:

          ape punye panton…mengarot!!!!

          0
          0
        • anonymous says:

          my advice to shahz jazle, please find someone else..no doubt she is pretty for her age, but 10 years from now what do u think she will looks like?.if u r saying cinta x mengenal usia, then tgk la pd prangainya, she should be matured enough bkn buat prangai budak2. nk jeles ok but cmburu buta smpai contact2 artist2 laen, is she a queen control??da tgk prangai cmtu still lg nk tehegeh2 kat maria tu, mcm kne ‘buat’ je,

          to maria farida, kalo jeles takot shahz ni usha pmpuan laen, then dont be stupid la utk still stay dgn die. xkn la u nk idup dgn laki yg maen2 ngan pmpuan laen. da clear2 itu bukan jodoh u.if u dont trust him then leave him.becinta utk hepi, kawen utk hepi, bukan utk buat skt pale.

          minah jambu 24jm mengadap computer…r u maria farida?………………………………………. or anak beranak dia? or a big fan of her?doesnt soun like a hard-die fan, coz the way u protecting her…janda pndai msk (how do u know she can?),pndai jge laki (then nape die kne dumped?), pndai mengemas (does she can?). woaahh u seem to know her damn well..=)

          0
          0
    • kebaboommm says:

      aku dr dulu hangin tgk si shaz ni..bajet meletps sgt la tu..belagak smcm jek…tp mmg aku penah ade crush dgn die time awal2 die muncul dulu…hehehe…apepon..aku tetap suke tgk GEMILANG sbb ade TIZ~~~~ <3

      0
      0
    • sue says:

      sapa bilang gadis melayu x menawan ,
      xmenarik hati,
      shah jazel pon tersangkot,

      0
      0
      • golfish says:

        pompuan bila dah sampai nk monopuse

        memang cepat gabra x tentu pasal.

        aih..cepat2 lah korang dua kawen jgn smpi dah x dpt

        pakai baru nak kawen..watape..

        0
        0
      • singa tido says:

        tau tak pew.
        minah saleh konon,pirahhhhhhhhhhh…..

        0
        0
      • linda says:

        JAZEL la sangat ,mase baru jdk artis baru nama jaszle(bunyiknye jasli) ..sekali jdk nama naik skit pastu bekapel lak ngan mak pedah(maria farida) trus tukar shah jazel…auww..ak pon leh tukar ..nama ak skang LINDA EVANGELISTAAA..HAHAA..kalo dah keturunan makan belacan toksah la berangan dik oii…nyampah nengok lelaki lagak hensom yang control sgt ni,lebih rela tengok lelaki melayu yang biasa2,tak control ensem, ala2 kekmpungan dr lelaki kampung ke BANDAR’AN..HIKHIK

        0
        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          belacan!!!!!! minah jambu takot ngan belacan!!!!!!! nanti minah jambu gatel gatel !!!! tolong jaoh kn belacan dari minah jambu please!!!!

          0
          0
    • feroz says:

      ramai ppuan cair ngan shaz ni pasai body dia cantik. body laki yg perfect la shaz ni mana awek x cait beb

      0
      0
    • Khalid says:

      neelofa & maria farida ngorat la abang nara…biasa2 je si jazle tu..biarkan je…betul tak?hehehe

      0
      0
    • Abg Jejai Bulu Ketiak Sejengkal says:

      Anak ikan..mana mau dilepaskan. Apap2 pun aku memang x suka langsung drama2 ShahJazlie ni…klu nampak je stesyen tv tu buat preview muka dia sikit, terus aku tukaq channel. Perasan jejaka melayu terakhir…fuck la

      0
      0
    • hz says:

      teman sebilik kat ostel aku dia kenal shahz whatsoevername neh, dia kata mamat ni memang poyo.. buaya darat, so no wonder laa …

      0
      0
    • ahakzz…tercabarr~~~ heheh

      0
      0
  2. cik bya says:

    MF kuat jeles seyh..euww~ mcm la si jazzle ni hot sgt..

    0
    0
  3. balacan~hangus says:

    mana tak cemburu…org tua vs org muda janda vs dara..

    mantoppp..

    0
    0
  4. kakigossip says:

    hahahahaha ada aku kisah

    0
    0
  5. Kasih says:

    xpa lah cemburu tanda nya sayang… mungkin maria farida ikhlas sayangkan shah kan… kalo dh jodoh x kemana.. moga bahagia lah ada nya…Amin…

    0
    0
  6. TAURUS says:

    ceciter….ceciterrrr…..ceciterrrrr…… haritue pasah sundal…skrg shah jahanam lak…hadooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiii……….

    0
    0
  7. well says:

    mcm2…maklumlah bunga makin banyak tapi kumbang dah makin ckit…

    0
    0
  8. singa tido says:

    ape ape pun,
    gadis melayu memang terbaik…

    0
    0
  9. hehe says:

    ..tu dulu..manusia berubah..maria farida tlh menawan hati shahz..

    0
    0
  10. kepala ikan says:

    tp ok gak klu dgn shahz pon…. serasi pe….

    0
    0
  11. Lipstick Hijau says:

    nak yang perfect sgt konon…taik kucing betul sah leleh ne…..MTF la ko sah leleh

    0
    0
  12. alia says:

    sudah sudah la……bang nara,

    0
    0
  13. Lovely says:

    ELOK LA PUTUS KALAU KAHWIN PUN
    X BERAPA LAMA DAH MANOPAUS
    SURE SI SHAH TU GABAN
    CARI JUGA YG LAIN

    0
    0
  14. SpritZer Lady says:

    umm Cepat nye update status ( Saya pula baru sahaja putus cinta dengan kekasih dan tidak pernah terfikir untuk bercinta dalam masa singkat ini ) kalo dh Popular kene ek cepat2 update status … Bukan ke mse 2 iklan (Hati Ini Sudah Dimiliki – Neelofa, Juara Dewi Remaja 2010) so what the means Secara jujur, Lofa sudah mempunyai seseorang sejak 2 tahun lepas. Lofa lebih suka jujur untuk bercakap soal cinta, sebab bagi Lofa, kalau nak sorok-sorok, baik jangan bercinta….

    0
    0
  15. ANTI minah jambu 24jam mengadap computer says:

    maria farida ni cepat betul keluar gosip jer terus call…dulu kes yang comolot shah ngan sorang artis perempuan pun terus dia call that girl tanya hal tu betul ker x (cer tgk melodi x silap wan sharmila)….huh..nampak sgt dia takut si shah terlepas ke tangan perempuan lain…

    p/s : peace no war!

    0
    0
    • tin biskut says:

      aku rasa MF wat mcm tu sbb:

      1. baik dia sahkan cerita dari sumber asal dari percaya gosip2

      2. sumber asal tu semestinya bukan SJ…haw haw haw – sayang mcmne pun, mesti ada tak pecaya sket2…nak2 dia dah tau perangai si SJ ni mcmne

      0
      0
    • Lovely says:

      Itu baru jadi girlpren dah call pompuan tu.

      Kalau jadi wife agaknya terus je jumpa pompuan tu terus lempang.

      Pompuan tua tu jealous takut boypren tu muda.

      0
      0
  16. dorayakigirlz says:

    mm..kalu tol r si shah jazel ni becinte ngan maria 2..ak nasehat kn kawen r cpat2..maria 2 da tua..kang takot x sempat dpt anak da monopous

    0
    0
  17. betollll! says:

    terbaik btol pantun abg nara.. ehehehe

    0
    0
  18. cella says:

    hahaha…abg nara pantun mantep….kuikuikui…

    0
    0
  19. katak kodok says:

    Mana taknya MF tu mengamuk…. Dia penat2 bela, org lain senang2 nak cekau.
    Makan kelapa tua dulu, baik utk kesihatan. Kelapa tua kan byk santan. Lepas dah dpt kumpul kebaikan kelapa tua, baru jolok kelapa muda…. Sodap eh….

    0
    0
  20. dealova says:

    x suka dengan shah jazaejnkjahah apa ke benda ntah nama dia kat belakang tu…dah banyak kali tgk dia ni bila diinterview oleh wartawan ckp mcm tinggi diri…speaking london lagi…

    0
    0
  21. ef..bee..ai says:

    tua atau muda, apa pun situasinya, jgn sampai menjatuhkan air muka sendiri. wanita tinggi martabatnya…
    Kalau yg bukan milik kita, meredhakan itu terbaik. Kalo benar haq kite, Allah akan permudahkan.
    jgn pusing2 nanti pening…….

    0
    0
  22. FS says:

    I LIKE the pantun very much!!!!hahahaha

    0
    0
  23. paperjer says:

    bkan dye ni ske cium mlot ke gan pompuan…

    0
    0
  24. Larahati says:

    ahahaha kecoh ler MF ni..
    Kemaruk sngat lh dgn budak shah ni…
    Kuat kot penenang budak ni ehehe..
    Kwin aje lh cept2…
    P tkut plak kna dump dgn shah cus las time xgf dia bwa kwin trus dia break kn dgn alasn msh muda..ahaha

    0
    0
  25. lajulaju says:

    maria farida boleh dpt yg lebih baik drpd shahz jazel tu..saye pn xberkenan bile tgk gaye shahz jazel ditemuramah dibeberapa rancangan tv..tu pendapat saye la..

    0
    0
  26. joyah_sp0rt says:

    PAPEPUN AKU X B’MINAT NAK TAU LBH LANJUT HAL DIORG BER3 NI. NTI KANG JD MCM KES FS-JEJAI-ND PULAK! CITER CMNI LAU DILYN, 7HARI 7 MLM PN LUM TENTU HBS..

    0
    0
  27. alcatraz77 says:

    lawa sungguh pic kat atas tu… kalau dia pakai petua ni lagi Hot wowww abg nara hehe…

    http://mlmsms2u.blogspot.com/2011/02/petua-hebat-kasi-bibir-sexy-macam.html#links

    0
    0
  28. garpu sendok says:

    x yah la kite sume penat komen psl artis2 yg x cukup akal ni. lebey baek g mengaji quran! cheriooo

    0
    0
  29. dia cam hidung dia jer says:

    amikla shah jazel (nama xseswai ngan muka dan hidung) kat maria farida. shah jazli tu pun xkan ngurat neelofa sebab dia tau konfem xdapat. karang yg dikendong keciciran, yg dikejar xdapat. neelofa konfem lebih high taste dari maria farida. muda dan hot lah katakan, lainla kalu stok xcun cam memey tu, apa yg datang itu yg dia rembat

    0
    0
  30. lily harum says:

    cantik neelofa…x minat kisah shaz tu…yuksssss

    0
    0
  31. Baraccuda vs Black Maria says:

    Kalau bercinta asyik makan hati je itu maknanya kena fikir masak-masak sama ada nak teruskan ataupun sebaliknya.

    0
    0
  32. john cena says:

    pergghh… tak tahan tul pantun bang nara.. jgn smpi abg nara bepantun… kui kui kui… lg lawak drpd leman raja lawak.. i likeeeeeeeeee

    0
    0
  33. kamisah says:

    siapa bilang gadis melayu x menawan, xmenarik hati …………..

    ahakzzz

    0
    0
  34. tXo(the X one) says:

    mana jatuh kuah kalau x ke nasik….

    0
    0
  35. tiang lampu says:

    laa .. budak x empok lagi jadi rebutan .. udah2 ler maria ..

    0
    0
  36. Pemerhati Bebas says:

    kalo i la jd maria farida kannnnn, i cari jerung2 besar, latok, llan seri2. bukan budak ingusan yg luit pun tara.nanti u yg support dia.belajarla dr ksah aida radzwil oppp sudah tukar aida khlaida,bukan tk boleh berlaki muda. tp klo la org tu lebel2 shazalee ni nama pon den susah nk tulis, rontikan bak kato org nogori 9,buek ngabis boreh jo.

    0
    0
  37. hmmm says:

    part pantun tu yg paling best!syabas inspektor sahab

    0
    0
  38. mizzlilywhite says:

    yg paling saya suke………… PANTUN nara tu…. ;-))

    0
    0
  39. pinkisyh says:

    mmg maria suke spot cek la..dulu pon die de call wan sharmila isu comolot kan…ish3…jeles amat

    0
    0
  40. what the? says:

    kenapa setiap gambar lofa mesti disengetkan, kena senget baru cantik ye?

    0
    0
    • zaassss... says:

      maybe kalo senget mmg point dia kot nmpak cantik
      hahaha…
      lama2 dpt gelaran minah senget la dak lofa ni

      0
      0
  41. Piston Pecah says:

    yang mana satu yang lawa ye?err..

    0
    0
  42. [email protected] ulAr........ says:

    TUTUP AURAT KAN BAGUS…INGAT HIDUP KAT DUNIA SEHARI JE KE??
    TINGKATKAN AMALAN, KURANGKAN TABIAT BURUK.,
    HIDUP BERKAT, JWA SELAMAT

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    0
    0
  43. zaassss... says:

    alahai…yg dek pmpuan takut ditinggalkn..
    yg laki pla playboy x brtempat..bangga sgt la tu jd rebutan
    pmpuan

    0
    0
  44. hafiz says:

    pantun terbaik. hahahaha tgelak2 aku depan laptop. ludah jilat balik la tu bang nara oi. hahahaha

    0
    0
  45. lil says:

    x fames pun c shah jazel ni…i xkenal langsung!!!bgs kasi jodoh dia dgn c pasha sendat tu..sesssweiiiiii gitu…hehehe..

    0
    0
  46. ei says:

    SI MARIA FARIDA NI JE YG X PASAN MAMAT SENGAL NI GUNAKAN DIE SBG BATU LONCATAN DIE JE…SPY CPT GLAMOUR N DIKENALI…ENSOME????ENSOME LAGI ZIZAN RAJA LAWAK…..X SUKE LA JAZLE NI NTAH2 ORG PANGIL DIE JALI JE

    0
    0
  47. abarage says:

    maria farida ni mmg la cantik.shah jaszle ni pandang kecantikkan je.cantik2 pun tp da tua kot.pmpuan ni kalo da tua lain skit.beza si maria n shah ni mcm mak dgn anak.si maria tu kot2 da nk dkt menopous kot.nnt jgn jadi mcm aida rahim n joe radzwill lak.pmpuan kalo da menopous faham2 la.tym tula baru nak nyesal.si shah ni tgk muka mcm playboy je.carila yg padan kak maria oi..

    0
    0
  48. maria farida says:

    jeles tu makne nye syg..
    xkn la xjeles kalu bf wat cm tuh..

    tq sape2 yg support akak ni.. :)

    0
    0
  49. lily says:

    WEI MARIA…….PLS STOP JADI WANITA JALANG…OK
    MENAGIH CINTA ANAK IKAN MUDA….MEMALUKAN KAUM JER!!!!!!

    0
    0
  50. maria farida says:

    cinta x mengenal usia..
    dont col me like that ok?

    0
    0
  51. debunga cinta says:

    To Maria Farida~Jdh,Ajal,Maut,Pertemuan N Perpisahan d tangan Tuhan…klu dah jdh tak kemana n usia pun bkn penghalang coz ramai jerk skrg bf muda gf tua ader yg dah kawen pon cuma TLG lah jg n control sket awk tue lbh tua so per2 pun kena matang sket lah jgn nampak thegeh sgt kat lelaki specialy pelakon br mcm ur bf tak pasal2 dpt publisiti murahan!

    0
    0
  52. x_erroneus says:

    Sgt gempak pantun abg nara…hahahahhahaa…apa lagi jawablah shah jzalee…mmg payah nak sebut nama dia …hahhahaa

    0
    0
  53. janatrafik says:

    Cun jugak Neelofa ni,..
    Mmg kalah maria farida kalau bertanding
    kekekeke….

    0
    0
  54. ef..bee..ai says:

    Tak perlu mencari teman secantik Balqis, andai diri tak sehebat Sulaiman. Mengapa mengharapkan teman setampan Yusof jika kasih tak setulus Zulaikha. Tak perlu mengharapkan teman seteguh Ibrahim andai diri tak sekuat Siti Hajar dan mengapa didambakan teman hidup bak Siti Khadijah kalau diri tak sesempurna Rasullulah.
    KENGKADANG MENGGIGIT SESEKALI TERGIGIT. CUBA MENYENGAT ADAKALANYA TERSENGAT. WALAUPUN PERIT MENAHAN SAKIT, HANYA MAMPU MENJERIT DI RUANG SEMPIT DALAM KEHIDUPAN YANG KIAN MENGHIMPIT

    0
    0
  55. maria farida says:

    u ols ni kn..xpelah..
    bye2 guys..

    doakn kebahagian kami tauu?ahaks!

    0
    0
  56. ghadisk says:

    mamat propa custard ayam goreng!!!

    0
    0
  57. havockerz says:

    mmg la jelez.. old woman… even aku pown bercinta ngan pmpn 8 years ahead of me… mmg kuat sgt jelesnye pown…
    maria farida tu bukan original malay maa.. tu pan asian tue… sape tak nak

    0
    0
  58. thelma says:

    aku bercinta dgn lelaki 10 yrs muda dri aku. tak jeles pon. aku sehat-mantap amin, jaga badan dan byak experience, sure of myself. Jeles2 ni kalo org tk ada kepecayaan pada diri sendiri. Rasa diri kurang Tapi ada juga lelaki yg suka sngat2 bila ppoan tunjuk jeles. I will not give them that pleasure….haha. Stay cool always babe walo camno pon. Umur tu hanya nombor. Yg muda tetap tua juga caya lah.

    0
    0
    • XooXoo says:

      mmg la tua hny no…klu usia lelaki tu dah sampai 40…(time tu tgh miang2 keladi) si wanita nye pula dah 50….hmhm fhm2 je la…

      0
      0
  59. Balak says:

    Maria Farida, send bck this a**hole to wherever he comes from. Go out and ENJOY!!. Byak lagi real men out there budak mentah cam ni juga ko minat. Mai, aku ni menungu lama dah kat sini sayang.

    0
    0
  60. Reena says:

    Tu lah..next time jgn eksyen sgt kata tak ske awek melayu..last2 jilat balik ludah sendiri..siapa bilang gadis melayu tak menawan..penyudahnya…lu fill in la sendiri.

    0
    0
  61. lolyat gang says:

    lek dulu
    shah belum puas dgn maria farida lg

    0
    0
  62. Isk says:

    Neelofa ni muka macam Fazura kan. But Fazura cam lagi lawa kot.

    Shah Jazzle VaJazzle , Playa habissss. Dont hate the playa hate the game bak kata orang. Ok la tu, masih muda, pas ni bila film Azura keluar mesti lagi femes.

    Tak kenal pong dia ni. AKu tengok TV Mesia 3 tahun sekali.

    0
    0
  63. pneumedic says:

    wow..dua masih cun lagik tuuuuuuu

    0
    0
  64. aysyah says:

    apa2 pun kak faezah paling sweet
    yang lain tolok tepi

    0
    0
  65. rama2 unggu says:

    sesungguhnya sbg manusia x perlu takbur dgn apa yg kita ada…….

    0
    0