Written by serenity | October 8th, 2012

Anak perempuan kepada penyanyi rock yang tidak asing lagi ini pernah dikritik berhubung gambar berbikini di sebuah pusat peranginan. Namun pada Malam Anugerah Blockbuster yang lalu pelakon berbakat ini sekali lagi mencipta kontroversi apabila muncul di permaidani merah dengan gaun hitam seksi.
Setakat ini ramai peminat mengkritik penampilan Nabila yang dianggap kurang sesuai, apatah lagi ia tidak kena dengan tema majlis pada malam tersebut iaitu ‘colour-blocking’ atau warna-warna kontra. Hampir kesemua selebriti lain yang hadir pada malam tersebut mematuhi tema ini.
Namun si empunya diri tetap yakin bergaya pada malam tersebut. Gaun hitam yang dikenakan oleh Nabila boleh dikatakan hampir menyerupai gaun hitam yang dikenakan oleh Angelina Jolie semasa Malam Anugerah Oscars 2012 yang juga turut menimbulkan kontroversi. Hebat artis kita, setanding dengan pelakon Hollywood gittew.
Walaupun dikritik, Nabila atau lebih dikenali sebagai Abil tampak tidak terganggu, sebaliknya berseloroh di Twitter yang gaun tersebut ditaja.

Apa nak dikata. 5 lagi gambar Nabila Huda di malam Anugerah Blockbuster dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar pada laman BuahMulut.

149 responses to Nabila Huda Bikin Kontroversi Dengan Gaun Hitam Seksi Malam Anugerah Blockbuster

  1. sengal.. says:

    lalalalalala…..ade aku kesah….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 3
      • Ella says:

        semenjak janda ni..bukan main kou!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 2
      • Ayoyo says:

        motif cover perut?????? muncit kah???

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 1
      • .
        rileks ah. sedangkan kita boleh maafkan Izara Aishah yg bukan ada darah pertalian dan tak pernah berjumpa pun, apatah lagi Nabila. marilah kita sentiasa mendoakan. emak awak kat kampung doakan juga. adik awak yg suka rempit pun doakan juga.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 14
      • nabila mmg cantik jgk pakai apapn... says:

        fuhhhh………cantikkk dn tertarikkkk………………meletop…………….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 24 Thumb down 15
      • Kero says:

        wowowow….i like Nabila…dosa dia yg tanggung….so aku like …

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 4
      • cermin ajaib says:

        kaurang masuk ruangan gossip mengutok…tak berdosa la plak kan..dapat pahala la sangat????????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 14
      • abang macho says:

        wuihhhh, rasa macam nak selak pun ada.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
      • gigi says:

        tu la diaaaaaa.. terlampau ikut budaya barat.. angelina jolie mkn taik pun maybe abil pun nk ikut juga mkn taik kot..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
      • Sumpah Tak Tipu says:

        bercoli- coli..akak geli !!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 95
      • Joe Jambul says:

        masuk syurga pun nak kena tuggu sponsor juga ke wahai cik nabila huda oiiiiiiiii?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 5
      • kecoh siak says:

        suka tgok color kulit dia. skin dia kira flawless. however, the way she dress is very not suitable dengan agama dan budaya kita.
        and one more, her abs is not 6pax.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 3
      • Kerja Lah Hoi, Tak Habis2 Nak jadi Ustazah Pilihan says:

        neraka syurga..neraka syurga…sibuk sangat nak bersyurgakan orang. buat kerja la hoi. makan gaji buta kau opis tu buat pe?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 4
      • .
        99% pekerja kerajaan/swasta curi tulang dgn menggunakan komputer di tempat kerja mereka untuk membahan Nabila Huda. rezeki kamu tak berkat. jangan bercakap tentang pahala dan dosa di sini.

        p/s: aku self employed. suka hati aku. so sue me.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 5
      • Duda says:

        seksi tapi mantap body dia..rasa macam nak ramas buat kueh kekodok!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
      • Bodoh Betul Melayu Masakini says:

        si Yuna lilit ‘pampers’ atas kepala…islamik la sangat?????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 11
      • Mizz Serabot says:

        nok, orang pakai tudung bukan semue baikpun. dah le kening cabot, warna baju kalah pokok Krismas, makeup plak macam penari tiang..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 6
      • Ko Kesah says:

        Angelina lagi sopan…whatever.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
      • anakayam says:

        rambut mcm slack je…xkena gaya ngan baju terbelah tuh…..

        apapun bole tahan mengancam status janda Che Taaa…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
      • mimi says:

        gambar last tu kan, kantoi sunburn kat dada bentuk coli bikini…mesti dia selalu pakai bikini pastu berjemur tepi pantai..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
      • sudah2 lah makcik dan ah-kak arboks semua. orang semua dah balik. anak dan anak ikan kat rumah tu kelaparan. kerja pun tak ikhlas sebab pegi keja nak online cari salah orang.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      sendiri pakai seksi pastu nak cover2 perut pakai tangan plak…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      INIKAH BAKAL ISTERI PILIHAN BOTAK/JOHAN?…. KALAU AKU JD FAMILY JOHAN…NTAHLAH

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 4
    • dee says:

      “masa 2 saya tergesa2.. sy xsempat fitting lagi..”
      statement clishe artis bila pakai seksa time function…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • Mat Misai says:

      Phewww!!!! kelas ko Nabila…ini baru artis M’sia setarap retis Hollywood…yg bezakn cuma diorg tu “Kafir” & ko tu “Islam” ajer..Syabas..hehee

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 3
    • Bebe says:

      Well…. She is daring , I gv u tht…. And in the times that everyone r soooo into “covering up”.. she decided to go away from that……. a little controversy to stir the pot is jz wht the doctor prescribe …. So I commended her for that… Oh well… jz another news in our boring entertainment industry…!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
    • pisces says:

      time dia ambik anugerah, tak de la pulak nmpk pewot dgn kaki dia tu… hrmmm.. pandai sorokkan yeee

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
      • aku amy says:

        ambik anugerah? bagi anugerah laaa..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • pisces says:

        owh bagi anugerah eh.. ingatkan ambik n dapat anugerah.. hikhikhik.. rupanya dia cover dgn kain daaaaaaaa.. patutla x nmpk pewottt

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • aku says:

      euwww.. kalau aku la..mende2 yg terdedah ni..mmg kembang tekak aku.. mcm lauk2..nasi lemak..mane2 yg terdedah tu..ade ke org nk makan..kalo dh terdedah…d hurung byk lalat…telur lalat pn banyak agaknyer…euwwww… kih2.. murah..murah…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • bukan peminat artis murahan says:

      Artis janda murahan…..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      tetek kecik. adik aku x bleh nak naik. Kalau Angelina Jolie, slurrrrpppppp….!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • biggbro says:

      woww bra line nampak jelas, geram aku…tabik spring buat nabila berani pose camni tambah2 lagi dgn banyaknya ulama2 Nara yg siap sedia mengkondem kelakuan2 x bermoral dan mencemarkan akidah mereka hihihi.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • jedjaidi says:

      Kau dah kenapa? Ingat kau seksi2 dapat payment lebih ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  2. SIPUT says:

    internet lambat mcm siput berangan nak jd first. yes!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  3. fathi says:

    woooowwwwwwwww, bile nak khwin lagi abil?? Gersang nampak…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
    • Mariah Carey says:

      omaigaddddd! Nara outfit dia mungkin x menepati tema tp sbnarnya seluar dalam dia warna warni Nara…..hahahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  4. macam nak minta dirogol!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 5
  5. RIMAS says:

    Mula2 dia haplod kat instagram aku da beristighfar.. bapak kemain insaf ke pangkal jalan.. tp anak makin ke arah nak isi penuh umah neraka.. astaghafirullahalazimmm.. Paling lawak tgk dia amik pic ngan Natasha Hudson.. oit.. malu la.. Natasha Hudson tu bertudung n wayy look so much better then u.. siap natasha hudson tutup perut dia ngan tangan masa nak bergambar.. isk isk isk..! Toksah la nak jadi “Black People” sangatttttt….! NEXTTTT!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 5
    • Anonymous says:

      IMAN TAK DAPAT DI WARISI DARI SEORANG AYAH YG BERTAQWA…..
      faham2 la ya….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        bertakwa ke amy search? mlm tuh aku tak nampak pun ketakwaan dia

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • bukan sesiapa says:

        bertakwa ke bapak die? aku tak nampak pun ciri-ciri orang yang bertakwa mlm tuh..mcm tak ingat mati ada la

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        BAPAK DIA DAH TEGUR LANTAK DIA LAH…
        ANAK PAK USTAZ PUN BLUM TENTU ANAK YG BAIK DAN SOLEH..
        LAGI PUN DIA BUKAN BUDAK LAGI DAH JANDA KELUAR ANAK KEPALA SATU PUN.. TAHU LAH DIA FIKIR MANA BAIK BURUK.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  6. Johan says:

    Menyampah dgn Nabila mlm tu..tekedik2…mcm sial ja wa tengok

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  7. Johnjeninz says:

    Mak ai, status twitter dia cam xde rasa bersalah jer…..g acheh lu kena sebat!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
  8. 123 says:

    dah melampau2 dah artis malaysia ni.. kalau zaman dulu dah lama dh si nabila ni kena gam.. lepas ni buat laa statement “saya dah insaf, terima kasih atas teguran”..

    P/S: FT hari tu siap kena gam.. padahal tu bukan aurat pon.. haaa, gam laa si nabila ni.. dh tentu2 ni aurat perempuan.. apepontakboleh!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
  9. Mia says:

    BAN die.utk ap cari rezeki utk anak dgn cara cmni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  10. cream puff says:

    Ya Allah..sy sebagai kaum hawa berasa sangat malu dengan pakaian yg menj0l0k mata dr abil..kenapalah si abil tidak berfikir sejenak adakah ia bersesuaian dengan berpakaian sebegitu di khalayak ramai? adakah si abil berasa bangga dengan pakaian yg diragakannya? kita sebagai kaum hawa seb0leh2nye ingin menjaga aurat kerna penghuni paling ramai di neraka adalah perempuan yg tidak tahu menjaga aurat..sy bkn la alim sangat tp berasa kesal kerana si abil meletakan diri sebagai ibu yang tidak berm0ral di depan anak..kalau bet0l nak jadi diri sendiri dan tak nak hip0k0rit tgk la pada keadaan..alang2 berpakaian sebegitu alangkah baik berb0gel terus sbb bg sy si abil sudah pun separuh bogel..insaf la si abil..di alam barzah kelak kulit anda akan disiat2 sebab tak pandai menjaga aurat..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 1
    • ye! saya sokong,bukak ruangan gosip n berkomen kearah Islam lagi mulia dri buka gosip then pi sokong plak org islam yg wat pkara terlarang…mmg syial la kannnnn,,,,,,

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • mak jemah femes ok says:

        tol tu…dmana2 pn bleh bdakwah..even dlm jamban skali pn..
        sampaikn la oleh mu wlu pn satu ayat..
        insya Allah, kta dh laksanakn tgjwb kta..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  11. Anonymous says:

    tension jer yer nih… nk termuntah la…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  12. Anonymous says:

    die tu mmg da gile..da xde ubat lg dah. semoga dpt hidayah.xbertutup litup pun skurang2nya biarlah bersopan skett..ni malaysia la bodos

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  13. Mak jemah says:

    Xpadan ngan hitam!!!sebok nak menayang!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
  14. love jack sparrow says:

    Knp BN ni letak link movie yg menyemakkan bila scroll? tau la dapat p[ayment. tapi membuatkan org bosan la.\

    berkaitan entry, siapa x kanal NABILA anak Papa ROCK MALAYA yg sentiasa ada kontroversi.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  15. daniela says:

    karekter happy go lucky tak semestinya kena pakai seksa2 mcm tu wahai Abil..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  16. laila says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 41
    • RIMAS says:

      yeah.. and idiot will stay idiot! Only death can cure idiots!!! pfffttttt~ *speak to the hand sista!!*

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
  17. catgirl says:

    Kalau faizal tahir buka baju pun boleh kena gam.. Tu lelaki!! Apa la sgt tunjuk dada.. Ni pulak si nabila ni.. tak nak pulak kena gam!! Langsung tak tahu malu.. like mother like daughter!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
  18. apa2 aje.. says:

    kesian dia tak cukup duit nak beli kain..kain dah telebih letak tuk tutup yang bawah..jadi yang kat atas pakai ler bra jerk..sodih den nengok ea..nape tak bogel je kan senang..kata daring..kuikuikui.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  19. AKU says:

    tiba-tiba teringat stetmen yang dia kata dia ajar johan cara-cara berpakaian….lorrrrrrrrrr….ajar johan pakai macammana agaknya ya ..sedangkan dia sendiri pun macam tak pakai apa-apa..manusia..manusia…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  20. lady_jull says:

    Manusia macam ini hati dah keras macam batu . hitam. xda rasa malu pada Allah, masyarakat, dan diri sendiri. Nasihat la apa pun, kata la apa pun bagi dia hidup dia adalah hak dia.

    Mungkin dia lupa dia tu hak siapa.. hanya boleh doakan dari kejauhan semoga die bertaubat sebelum malaikat Izrail datang cabut nyawa..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  21. Nur Kaisah says:

    woi.. jangan kutuk woi.. bakal bini johan/botak…budak tahfiz (ye ke?) dapat bini cam ni memang elok tu..banyak proses ni.. ha ha ha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  22. cikikaka says:

    harap2 nabila jumpe jodoh yang boleh bimbing dia.. kesian tgk

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  23. mama gangnam says:

    standard jwpn artis wanita malaysia berkenaan “SEKSI” :

    1) Saya minta maaf….sy x sangka gaun itu terlalu seksi….terima kasih ats teguran peminat sume….sy akn lbh berhati2 slps ini.
    2) Gaun ini ditaja….utk tdk menghampakan designer….sy terpaksa pkai wpun sy sendiri kurg selesa.
    3) Suka hati sy la nk pkai ape pon….bkn sy nyusahkn org lain pun…aslkan sy bhgia.
    4) bende da lps nk wt cmne….
    5) x takut dosa?….ala kubur masing2….mati nnty uniform kite sume pon same ye x…<<>>

    Nabila Huda, Nora Danish, Neelofa, Jue Aziz, Tasha Shilla & yg seangkatan dgnnye….itulah ARTIS MALAYSIA…!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 2
  24. lovelime says:

    NH nie bila org cop janda murah dia marah!tp sebab janda mcm nie lah rosak nama baik janda yg lain yg sah2 tertutup & menjaga diri!ATPB btl si NH ni, kau sexy ni nak cari lelaki kaya ke apa?klu aku jd lelaki aku tak kisah klu kau janda tp biar janda bermaruah!korg tgk tak time CT nanyi last tue konon dia sporting siap berdiri2 menghayati lagu tp tak fkr org kiri kanan & belakang terganggu agaknya!berlakon nasib baik ok…klu x mmg out habislah.lepas tue klu dah bangga sgt knp nak ttp2 perut teboseh tue dgn posing mcm tu?tunjuklah knp nak buat2 tutup lg?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  25. hafizrahim says:

    dalam erti kata lain..dapat dosa pun ditaja..isk isk isk..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  26. Menyampah says:

    kan senang pakai spender ngan bra jer nabila..alang2 mahu tunjuk pada org..body kalau cantik x apa gak..malu la wei..dh jdi mak org pakai cam tu..nmpk sgt y awak ni cam dh terdesak sgt nk tu…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  27. peace yoh says:

    sorry peminat semua..nabila langsung tak perasan yang kain tu terbelah sebelah jer..apa yg nabila harapkan kain tu patut terbelah dikedua-dua belah…nabila amat pentingkan natural beauty dan juga natural ventilation system

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  28. gossip hunger says:

    I think she looks absolutely GORGEOUS in the dress (not sure why shes covering her tummy tho). Tapi agak malu la sbb dia ni Islam, tapi pakai baju confirm nak tayang badan and ajak org main dgn dia. Tapi kalau nak diikutkan ramai je artis lain yg tayang badan. Hopefully semua men

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  29. gossip hunger says:

    I think she looks absolutely GORGEOUS in the dress (not sure why shes covering her tummy tho). Tapi agak malu la sbb dia ni Islam, tapi pakai baju confirm nak tayang badan and ajak org main dgn dia. Tapi kalau nak diikutkan ramai je artis lain yg tayang badan. Hopefully semua mendapat Hidayah dari Ar-Rahman, termasuk lah I yg suka baca gossip nih.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  30. Diva Meletops says:

    Tak pasal ko org jugak dapat DOSA… huhu… Kutuk jng x kutuk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  31. tina says:

    Baju artis mat saleh mano dia pinjam nii,malulah tohyang tengok..mungki nak…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. Manisss kurma says:

    ermmm.. nmpk sgt laa betul pic dia yg berbikini tue… ade kot “BERBELANG KAT DADA TUE” huhuhuhu… suke berjemur…
    Buat JOHAN, tak payah laa wat bini…. Teruk sgt.,. xlama kwinn takut cerai jer.. sbb TAK LEH UBAH…. eermmmm.. pikir2 kan laa…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  33. Tok Kay says:

    sekurang-kurangnya dia tak hipokrit macam Tok Tie…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 13
    • jaja says:

      ‘xnk jadi hipokrit’ leh jadi alasan utk org yg x tutup aurat ke?? mane ko blaja statement ni??

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  34. bobby says:

    Ya Rabbi!wanita akhir zaman!tgk kat lurah tue jelas sunburn!memalukan…tp apa nak hairan tgk lah gaya ayahnya dah dkt 60an tp mashaAllah!entahlah…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  35. Gz says:

    Negara Islam ka tmpt kita berpijak skrg??sepatutnya pihak berkuasa buat peraturan batas2 artis2 beragama islam berpakaian..Nauzubillah

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  36. mizz says:

    ni klu p anugerah club malam sesuai dik non…siyes x nmpk lgsg keanggunan ke, kegojesan ke, keseksian ke…nothinglahh…klu ko pakai dress labuh lengan panjang siyes ko mst nmpk cantik nabila…still nmpk seksi…cukup2lah dlm filem dok tayang body…xyah tjk pun org dah ley agak bentuk badan ko cane… johan tu bkn spesis panas baran ke…kot klu panas baran dia sbb tgk ko pakai cani dpn khalayak ramai tu mgkn berbaloi gak ar…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  37. nurul says:

    tu nmpk berbelang tali bra tu..mesti baru balik berjemur pki bikini lg…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • kicap says:

      kompem! dia nak show off kulit dia lepas tanning laaaaaa… nampak sgt bekas bikini tuuuuuu…. ahaks!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. tanpanama says:

    ntah ape2..nk pakai sgt tpi terkepit2..dh nk tunjuk sgt tu tnjuk la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. paijan says:

    “Sponsor teeeewwwww” ayat kaver lain sgt!! Da tu kalo org sponsor spender je nak ke ko pakei nabila oi…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  40. lola says:

    actually kan..
    kalau tolak die muslim pakai cmtu mmg xpatut la kan
    i think the dress is quite gorgeous
    tp xsangke kan dress tu separates not a real dress
    but her accessories spoiled the dress
    the dress looks expensive but accessories nmpk cheap
    she should pick different clutch, bangle, and ring to pair up with that dress
    maybe accessories bbagai kaler die tu jugak digunakan untuk kontra dgn black dress
    but it didn’t work out..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  41. laa gitu ghupenye says:

    hehehe.aku tak prasan pun bju dia actually gini mlm tu.heran jgk aku baca enti nara td.skali bukak,laaa patutla..perca kain je rupanya dia pakai..isk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. Marie France Bodyline says:

    BAJU TU DIPAKAI OLEH DUTA MARIE FRANCE BODYLINE, BELINDA CHEE…
    CUBA SELAK NEWSPAPER STAR ATAU NEWSPAPERS YANG LAIN-LAIN.. MESTI KORANG NAMPAK.. WA KAH KAH!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  43. Sofea says:

    tak heranlah kalau betina ni pakai mcm ni.. mmg jenis betina liar~!!! muka buruk n kulit hitam legam mcm taik lembu pun masih tak sedar diri…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  44. Prince Noob says:

    bodoh tul la ada melayu islam mcm ni. dah la pakai dedah2 nampak perut, pastu nak cover2 pakai tangan konon, tau pulak malu? cam cibai. mohon amy search nasihat sikit anak dia ni

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  45. Anonymous says:

    haram jadah punya perempuan. dia ingat dia cantik sangat. memang bodaoh la johan kalau nak ke dia

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  46. Hamba Allah says:

    NH seorang muslim spttnya tak elok berpakaian begini…mmg tak sesuai…aku pun heran la dgn org kt sini yg sokong NH..spttnya korang berdoa semoga NH mendapat hidayah dr Allah SWT…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Joni Goonah says:

      mana ko dapat ‘tak elok’ dgn ‘tak sesuai’ ni yop…. last aku belajor.. haraaaaammm!! kalau haram.. jgn cakap tak sesuai.. cakap haraaaaammm!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. abra says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 15
    • abu says:

      sokk mati kang mandi sendiri, tanam sendiri , doa sendiri kan? bagus r cam tu…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  48. mamamia says:

    kalau dah hitam tu tak payahlah nak seksi.buruk benor. naka kata negro american tak pulak..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  49. Anonymous says:

    Dia bukan nak cover perut dia.. Dia cuma amek gambar cara mcm
    Gitu… N aku pernah nampak dia kat luar dia tayang kan perut yg lepeh tu n cantik tak de strechmark pun…

    N lagy dia nk tanyang ke ape ke bukan dia tayang rampas laki org mcm c jue tetek pushup..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  50. linn says:

    Tau pulak nk cover perut tu.awat x bukak jea sume skali?nabila nabila.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  51. Anonymous says:

    Nabila u s0 stunning..if nk pikir kan.. Mmg arr dosa sendrik tangung, kubur sendrik jawap.. So mati urud kan sendrik tanam sendrik semua… Tk payah org lain yg buat kan doa kan semua…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. peah says:

    tak lawo pun,,

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  53. mira says:

    nampak bekas berjemur pakai bikini.. ouch!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. Syamil says:

    heh..ada org taja utk buat dosa..mmg hebat..
    Tengok sini ==>> Seks Yang Nikmat Buat Seketika

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Suke ati says:

    Bapak borek anak rintik..bile parent sndri gagal nk didik cmni la jadinye..ade laki dulu pun mungkin x mampu nk didik die sbb die ckp die x suke ikut rule org..da pakai tunjuk2 perut buat ape nk cover ngn tgn plak..kalau da x malu pakai cmtu tunjuk aje xyh nk sorok2.puiii!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • Raja minah jambu 24jam mengadap cmputer says:

      piiiiiiiiiiiiiiiiiwitttttttttttt !!!!!! gua caya lu nabila !!! keseksian lu terserlah teros kn perjuangan mu nabila…. lov u nabilaaaaaaaaa ada hp no ???? minah jambu nk jadi pelakon lah macm nabila leh ?? kalau minah jambu dh jadi pelakon kite dh jadi sepasang pasal minah jambu kalau pakai kain belah lagi tinggi dari kain belah nabila jangan tk caya….

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  56. nokkkk says:

    Org x brapa nk cantik..kene lh tarik perhatian sikit… nsb x bogel je….. klu x pki cam ni takot xde org perasan yg nabila ade kt mjlis ni… wakakak…
    Kesiannye lh cm xde harga diri je………

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  57. Anonymous says:

    nampak mcm baju murah… opss sorry ~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. oya says:

    kesian mak bapak dia, anak adalah tiket utk diorang ke mana masa di akhirat nanti…! minta dijauhkan dr syaithan yg direjam…..!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. yana danish says:

    byk nye dapat saham kat neraka nanti.. ingatlah, setahun di neraka bukan sama seperti setahun di dunia milik ALLAH ini.. sekadar peringatan.. jgn ade yg komen “korg yg mengutuk ni lg dosa” or “tgk diri sendiri dl, sempurna @ x” or “nasihat kan saudara mara sendiri dl, baru nasihat org lain”.. tgjwb nasihat org lain tidak perlu utk tggu jadi perfect dl.. kalau mcm tu, sampai bila2 x dpt n nasihat org sbb nobody perfect laaa.. & tgjwb utk nasihat ni x terbatas kpd saudara mara sendiri shj, yg x de kaitan pon boleh nasihat…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  60. Anonymous says:

    Nabila u look so gorjezz ur skin so tan…. I liikeee…
    Aniwae dia hitam cam taik ke itam berkarat ke gedek ke seksi ke… Ade aku kesah…. N… Dia tak kacau laki org… Lain lah kacau laki org ke rampas laki org ke…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
    • Anonymous says:

      die mati nt menyusahkan org la bodoh..lain la die nk mandikan mayat die sendiri..kepala otak tu ada akal..pikir cerdik sket la sebelom komen

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  61. BBC says:

    alahai salah tmpt la akak nak berfesyen… hollywood la sgt.. ntah2 smpai mati pon x tercapai oscar award tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. lol says:

    kalau aku, agaknya dah kena lempang dgn bapak aku 83277290 kali depan orang ramai

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  63. assassin says:

    ala…laki di dlu pon apa kurangnya..cmna nk bimbing bini…
    sama2 kaki club..cam jalang pon ada dia ni…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. lovingblue says:

    kat sini ramai Hiprokrit gila!!!ok la dia at least dia straight to the point..yang artis lain2 depan bohong kat tv depan kita belakon baik..buat pa bohong kat kita..Tuhan tau..at least nabila stick with her own choice..apa dia buat semua dia ngaku..steady..kejahatan dia biaq dia dengan tuhan,..yang kita tak payah la bz body..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
  65. kuks says:

    astagh’firullah..huhu nabila2.pesyenggg apakah ini?? buat JOHAN yg kate sgt BERTUAH pd sape2 yg dpt miliki ABIL. itu kate2 utk DUNIA SEMATA @ trmasuk AKHIRAT SEKALI. tngoklah, boleh nilaikan sendiri..stakat buat gf boleh la..tp kalau nk buat BINI, baek x pyh. org boleh ckp, da kawen boleh berubah.tp sndri mau engat, kalau dah gayanya mcm tu,cmne?? nnt sendri yg mkn ati.melainkan KUASA ALLAH yg beri HIDAYAH, kalau hrpkn boleh bimbing nnt, x usah lerr..sbb tu kalau tngok USTAZ2 kalau nk cari bakal isteri, dorg akan tngok TUTUP AURAT x dulu n then baru yg seterusnya. kalau x dpt mcm yg ustaz pilih pun, sbb kita pun bukan ustaz/ustazah sgt, carilah yg bersesuaian..peacee no war :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  66. El says:

    Ok la tu ikot tema jgak..
    black plus pink clutch!
    Abg nara x reti fesyen ke?
    Hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. khirsha says:

    kalau dah bebal tu…bebal jugak..nak buat camno…doakan jelah mudah2an dio boleh berubah satu masa nanti…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. khirsha says:

    kalau dah bebal…bebal juga..camana nak buat…doakanlah mudah-mudahan suatu hari nanti dia akan sedar diri yg dia xlah secantik mana nak tayang2 body..cam artis hollywood tu…sabar jelah wei…nasib baik x menang…kalau tak…bukak baju trus kot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. AAAAAAaa says:

    Dah la berisi, hitam lak tu tutup la aurat tu aduh….perempuan2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Booo says:

    For sum1 yg pernah jejak rumah Allah utk mengejakan umrah acting n projecting herself seperti org yg tidak ader harga diri sungguh menyedihkan…in the 90s, Ning Baizura ever kena fined coz while performing at Spore Hard Rock Cafe she wore a tight n short tee yg menunjukkan pusat….imagine dat…perform in spore, balik msia terus kena saman. So wat happen to those rulings now????

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  71. Amy Search nak pakai bikini ler kalau camni says:

    tetiba di celah2 gambar “betina kicap” nih, terselit satu gambar Angelina Jolie yg super gorgeous… kesiannn….. adoiiyaaiiiiii………

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  72. x.o.x.o says:

    ini ke yg zed zaidi dok perjuangkan sgt tu? hak artis utk pakai ikut sedap ati

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  73. Akuzen says:

    Nabila nii dh lama aku golongkan dlm artis @ manusia yg mentalitinya tahap longkang, sangat riak, takbur & menghina Islam secara terang terangan.. Inilah akibatnya bila pemerintah membiarkan sahaja puak2 ini bermaharajalela n berbuar sesuka hati mereka sedangkan jutaan remaja yg menonton .. Zed zaidi mana tak berkokok ker??

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  74. NazProperty says:

    x boleh blah la tgk die ni skrg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. perghh gile la lu abil,,nampak kesan coli siot..repeat..kesan coli
    hahahaha baru balik berkelah ke? HAHAHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. PENING.. says:

    NAMPAKNYA DESINGER YANG TAJA TU, MESTI DAPAT SAHAM GAK….DESINGER 90% DAPAT SAHAM DOSA, 10% NABILA.. YE LA, SALAH DESIGNER….HAHA… HOPE, PAS NI KORANG2 YG ARTIS TU TOKSAH BUAT LAGI LAGU NI.. KAN BGUS PAKAI KEBAYA UNTUK MELAMBANGKAN ARTIS MALAYSIA… BUKANNYA ARTIS MATSALEHSIA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. fizzo says:

    kalau sponsor pun, bawalah jacket ker , shawl ker untuk tutup bagian yang tak sepatutnya… ni sengaja nak tunjuk daring kan!
    bapak kau mana Nabilah? pandai pulak dia sebok menegur orang pat majlis tak senyum pat dia, dia dah buta ker? tak tengok ker anak dia yg sedang telanjang pat majlis tu….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  78. Anonymous says:

    uhhhh..nape nak slhkan nabila jer..salahkan lah jugak si pereka fesyen tu si alia bastaman..nak sponsor pun bg le yg elok beno..ni dak..bg yg suka bikin kontroversi jer..haaa nabila lain kali hang jgn le main sembat je ye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Ape nak buat says:

    Nabila ni degil..tgk muka pun da tahu..klau nasihat pun xmkn saman..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  80. Anonymous says:

    malas nak layan dia ni…memang suke tarik perhatian orang lain…aku memang tak suke dari dulu lagi…menyeksi macam tak masuk akal….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. naz says:

    semoga nabila lebih memikirkan ank ya pada masa akan datang,,,,, be good mother ok,,,, luv u….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. Karl says:

    Angelina Jolie ade la aku nampak…
    Nabila nyer mana? Gelap sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. anty says:

    hahaha.. tak sesuai… ape nk compare gan angelina jolie.. sorang putih melepak..sorang lg kulit hitam…. geli

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. HoneyDQ-KL says:

    Dia dah pernah jejak kaki ke Mekah buat umrah bsama family dia.. Kita sesama doakan supaya dia mendapat hidayah & petunjuk dari yg maha ESA.. Insyaallah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. GENDUT says:

    ALLAH SWT menganugerah manusia dengan AKAL. Hanya orang sengaja menutup mata, memekakkan telinga dengan satu jawapan skema. “SAYA TAK KACAU ORANG”. Sebahagian orang yang menegur dengan baik hanya menjalankan TANGGUNGJAWAB sebagai orang Islam. Kalau ditaja, dihadiahi, tentulah SI PEMAKAI yang BERAKAL tahu batas-batas yang mana boleh dipakai yang mana boleh dielakkan. MAHU ATAU TIDAK sahaha. FIKIRKANLAH.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. If you are going for best contents like myself, only pay a visit this site daily
    since it presents quality contents, thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. I just could not depart your web site before suggesting that
    I

    actually enjoyed the standard info a person provide for your visitors?
    Is going to be back often to check up on new posts

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. Please let me know if you’re looking for a writer for your weblog. You

    have some really good posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take

    some of the load off, I’d love to write some articles for your blog in

    exchange for a link back to mine. Please send me an e-mail if interested.
    Thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. Thank you for another great

    post. The place else may just anybody get that type of
    info

    in such a perfect approach of writing? I’ve a presentation subsequent

    week, and I’m at the look for such information.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to

    this superb blog! I suppose for now i’ll settle for
    book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
    I look forward to fresh updates and will talk

    about this website with my Facebook group.

    Talk soon!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. Spot on with this write-up, I actually assume this website needs

    rather more consideration. I’ll in all probability be
    again to learn much more, thanks for that info.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0