Written by serenity | October 8th, 2012

Anak perempuan kepada penyanyi rock yang tidak asing lagi ini pernah dikritik berhubung gambar berbikini di sebuah pusat peranginan. Namun pada Malam Anugerah Blockbuster yang lalu pelakon berbakat ini sekali lagi mencipta kontroversi apabila muncul di permaidani merah dengan gaun hitam seksi.
Setakat ini ramai peminat mengkritik penampilan Nabila yang dianggap kurang sesuai, apatah lagi ia tidak kena dengan tema majlis pada malam tersebut iaitu ‘colour-blocking’ atau warna-warna kontra. Hampir kesemua selebriti lain yang hadir pada malam tersebut mematuhi tema ini.
Namun si empunya diri tetap yakin bergaya pada malam tersebut. Gaun hitam yang dikenakan oleh Nabila boleh dikatakan hampir menyerupai gaun hitam yang dikenakan oleh Angelina Jolie semasa Malam Anugerah Oscars 2012 yang juga turut menimbulkan kontroversi. Hebat artis kita, setanding dengan pelakon Hollywood gittew.
Walaupun dikritik, Nabila atau lebih dikenali sebagai Abil tampak tidak terganggu, sebaliknya berseloroh di Twitter yang gaun tersebut ditaja.

Apa nak dikata. 5 lagi gambar Nabila Huda di malam Anugerah Blockbuster dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar pada laman BuahMulut.

149 responses to Nabila Huda Bikin Kontroversi Dengan Gaun Hitam Seksi Malam Anugerah Blockbuster

  1. sengal.. says:

    lalalalalala…..ade aku kesah….

    0
    0
  2. SIPUT says:

    internet lambat mcm siput berangan nak jd first. yes!!!!

    0
    0
  3. fathi says:

    woooowwwwwwwww, bile nak khwin lagi abil?? Gersang nampak…

    0
    0
    • Mariah Carey says:

      omaigaddddd! Nara outfit dia mungkin x menepati tema tp sbnarnya seluar dalam dia warna warni Nara…..hahahahaha

      0
      0
  4. macam nak minta dirogol!

    0
    0
  5. RIMAS says:

    Mula2 dia haplod kat instagram aku da beristighfar.. bapak kemain insaf ke pangkal jalan.. tp anak makin ke arah nak isi penuh umah neraka.. astaghafirullahalazimmm.. Paling lawak tgk dia amik pic ngan Natasha Hudson.. oit.. malu la.. Natasha Hudson tu bertudung n wayy look so much better then u.. siap natasha hudson tutup perut dia ngan tangan masa nak bergambar.. isk isk isk..! Toksah la nak jadi “Black People” sangatttttt….! NEXTTTT!!!

    0
    0
    • Anonymous says:

      IMAN TAK DAPAT DI WARISI DARI SEORANG AYAH YG BERTAQWA…..
      faham2 la ya….

      0
      0
      • Anonymous says:

        bertakwa ke amy search? mlm tuh aku tak nampak pun ketakwaan dia

        0
        0
      • bukan sesiapa says:

        bertakwa ke bapak die? aku tak nampak pun ciri-ciri orang yang bertakwa mlm tuh..mcm tak ingat mati ada la

        0
        0
      • Anonymous says:

        BAPAK DIA DAH TEGUR LANTAK DIA LAH…
        ANAK PAK USTAZ PUN BLUM TENTU ANAK YG BAIK DAN SOLEH..
        LAGI PUN DIA BUKAN BUDAK LAGI DAH JANDA KELUAR ANAK KEPALA SATU PUN.. TAHU LAH DIA FIKIR MANA BAIK BURUK.

        0
        0
  6. Johan says:

    Menyampah dgn Nabila mlm tu..tekedik2…mcm sial ja wa tengok

    0
    0
  7. Johnjeninz says:

    Mak ai, status twitter dia cam xde rasa bersalah jer…..g acheh lu kena sebat!!!!!

    0
    0
  8. 123 says:

    dah melampau2 dah artis malaysia ni.. kalau zaman dulu dah lama dh si nabila ni kena gam.. lepas ni buat laa statement “saya dah insaf, terima kasih atas teguran”..

    P/S: FT hari tu siap kena gam.. padahal tu bukan aurat pon.. haaa, gam laa si nabila ni.. dh tentu2 ni aurat perempuan.. apepontakboleh!

    0
    0
  9. Mia says:

    BAN die.utk ap cari rezeki utk anak dgn cara cmni..

    0
    0
  10. cream puff says:

    Ya Allah..sy sebagai kaum hawa berasa sangat malu dengan pakaian yg menj0l0k mata dr abil..kenapalah si abil tidak berfikir sejenak adakah ia bersesuaian dengan berpakaian sebegitu di khalayak ramai? adakah si abil berasa bangga dengan pakaian yg diragakannya? kita sebagai kaum hawa seb0leh2nye ingin menjaga aurat kerna penghuni paling ramai di neraka adalah perempuan yg tidak tahu menjaga aurat..sy bkn la alim sangat tp berasa kesal kerana si abil meletakan diri sebagai ibu yang tidak berm0ral di depan anak..kalau bet0l nak jadi diri sendiri dan tak nak hip0k0rit tgk la pada keadaan..alang2 berpakaian sebegitu alangkah baik berb0gel terus sbb bg sy si abil sudah pun separuh bogel..insaf la si abil..di alam barzah kelak kulit anda akan disiat2 sebab tak pandai menjaga aurat..

    0
    0
    • ye! saya sokong,bukak ruangan gosip n berkomen kearah Islam lagi mulia dri buka gosip then pi sokong plak org islam yg wat pkara terlarang…mmg syial la kannnnn,,,,,,

      0
      0
      • mak jemah femes ok says:

        tol tu…dmana2 pn bleh bdakwah..even dlm jamban skali pn..
        sampaikn la oleh mu wlu pn satu ayat..
        insya Allah, kta dh laksanakn tgjwb kta..

        0
        0
  11. Anonymous says:

    tension jer yer nih… nk termuntah la…

    0
    0
  12. Anonymous says:

    die tu mmg da gile..da xde ubat lg dah. semoga dpt hidayah.xbertutup litup pun skurang2nya biarlah bersopan skett..ni malaysia la bodos

    0
    0
  13. Mak jemah says:

    Xpadan ngan hitam!!!sebok nak menayang!!

    0
    0
  14. love jack sparrow says:

    Knp BN ni letak link movie yg menyemakkan bila scroll? tau la dapat p[ayment. tapi membuatkan org bosan la.\

    berkaitan entry, siapa x kanal NABILA anak Papa ROCK MALAYA yg sentiasa ada kontroversi.

    0
    0
  15. daniela says:

    karekter happy go lucky tak semestinya kena pakai seksa2 mcm tu wahai Abil..

    0
    0
  16. laila says:

    Your body rocked, Abil! Love the dress! Suit the occasion, rilex and fun but as the same tine sexy and classy. And nice tanned as well. Always love her fashion sense since ca dress appropriately to the occasion. Haters will hate

    0
    0
    • RIMAS says:

      yeah.. and idiot will stay idiot! Only death can cure idiots!!! pfffttttt~ *speak to the hand sista!!*

      0
      0
  17. catgirl says:

    Kalau faizal tahir buka baju pun boleh kena gam.. Tu lelaki!! Apa la sgt tunjuk dada.. Ni pulak si nabila ni.. tak nak pulak kena gam!! Langsung tak tahu malu.. like mother like daughter!!

    0
    0
  18. apa2 aje.. says:

    kesian dia tak cukup duit nak beli kain..kain dah telebih letak tuk tutup yang bawah..jadi yang kat atas pakai ler bra jerk..sodih den nengok ea..nape tak bogel je kan senang..kata daring..kuikuikui.

    0
    0
  19. AKU says:

    tiba-tiba teringat stetmen yang dia kata dia ajar johan cara-cara berpakaian….lorrrrrrrrrr….ajar johan pakai macammana agaknya ya ..sedangkan dia sendiri pun macam tak pakai apa-apa..manusia..manusia…

    0
    0
  20. lady_jull says:

    Manusia macam ini hati dah keras macam batu . hitam. xda rasa malu pada Allah, masyarakat, dan diri sendiri. Nasihat la apa pun, kata la apa pun bagi dia hidup dia adalah hak dia.

    Mungkin dia lupa dia tu hak siapa.. hanya boleh doakan dari kejauhan semoga die bertaubat sebelum malaikat Izrail datang cabut nyawa..

    0
    0
  21. Nur Kaisah says:

    woi.. jangan kutuk woi.. bakal bini johan/botak…budak tahfiz (ye ke?) dapat bini cam ni memang elok tu..banyak proses ni.. ha ha ha

    0
    0
  22. cikikaka says:

    harap2 nabila jumpe jodoh yang boleh bimbing dia.. kesian tgk

    0
    0
  23. mama gangnam says:

    standard jwpn artis wanita malaysia berkenaan “SEKSI” :

    1) Saya minta maaf….sy x sangka gaun itu terlalu seksi….terima kasih ats teguran peminat sume….sy akn lbh berhati2 slps ini.
    2) Gaun ini ditaja….utk tdk menghampakan designer….sy terpaksa pkai wpun sy sendiri kurg selesa.
    3) Suka hati sy la nk pkai ape pon….bkn sy nyusahkn org lain pun…aslkan sy bhgia.
    4) bende da lps nk wt cmne….
    5) x takut dosa?….ala kubur masing2….mati nnty uniform kite sume pon same ye x…<<>>

    Nabila Huda, Nora Danish, Neelofa, Jue Aziz, Tasha Shilla & yg seangkatan dgnnye….itulah ARTIS MALAYSIA…!

    0
    0
  24. lovelime says:

    NH nie bila org cop janda murah dia marah!tp sebab janda mcm nie lah rosak nama baik janda yg lain yg sah2 tertutup & menjaga diri!ATPB btl si NH ni, kau sexy ni nak cari lelaki kaya ke apa?klu aku jd lelaki aku tak kisah klu kau janda tp biar janda bermaruah!korg tgk tak time CT nanyi last tue konon dia sporting siap berdiri2 menghayati lagu tp tak fkr org kiri kanan & belakang terganggu agaknya!berlakon nasib baik ok…klu x mmg out habislah.lepas tue klu dah bangga sgt knp nak ttp2 perut teboseh tue dgn posing mcm tu?tunjuklah knp nak buat2 tutup lg?

    0
    0
  25. hafizrahim says:

    dalam erti kata lain..dapat dosa pun ditaja..isk isk isk..

    0
    0
  26. Menyampah says:

    kan senang pakai spender ngan bra jer nabila..alang2 mahu tunjuk pada org..body kalau cantik x apa gak..malu la wei..dh jdi mak org pakai cam tu..nmpk sgt y awak ni cam dh terdesak sgt nk tu…

    0
    0
  27. peace yoh says:

    sorry peminat semua..nabila langsung tak perasan yang kain tu terbelah sebelah jer..apa yg nabila harapkan kain tu patut terbelah dikedua-dua belah…nabila amat pentingkan natural beauty dan juga natural ventilation system

    0
    0
  28. gossip hunger says:

    I think she looks absolutely GORGEOUS in the dress (not sure why shes covering her tummy tho). Tapi agak malu la sbb dia ni Islam, tapi pakai baju confirm nak tayang badan and ajak org main dgn dia. Tapi kalau nak diikutkan ramai je artis lain yg tayang badan. Hopefully semua men

    0
    0
  29. gossip hunger says:

    I think she looks absolutely GORGEOUS in the dress (not sure why shes covering her tummy tho). Tapi agak malu la sbb dia ni Islam, tapi pakai baju confirm nak tayang badan and ajak org main dgn dia. Tapi kalau nak diikutkan ramai je artis lain yg tayang badan. Hopefully semua mendapat Hidayah dari Ar-Rahman, termasuk lah I yg suka baca gossip nih.

    0
    0
  30. Diva Meletops says:

    Tak pasal ko org jugak dapat DOSA… huhu… Kutuk jng x kutuk!

    0
    0
  31. tina says:

    Baju artis mat saleh mano dia pinjam nii,malulah tohyang tengok..mungki nak…

    0
    0
  32. Manisss kurma says:

    ermmm.. nmpk sgt laa betul pic dia yg berbikini tue… ade kot “BERBELANG KAT DADA TUE” huhuhuhu… suke berjemur…
    Buat JOHAN, tak payah laa wat bini…. Teruk sgt.,. xlama kwinn takut cerai jer.. sbb TAK LEH UBAH…. eermmmm.. pikir2 kan laa…

    0
    0
  33. Tok Kay says:

    sekurang-kurangnya dia tak hipokrit macam Tok Tie…

    0
    0
    • jaja says:

      ‘xnk jadi hipokrit’ leh jadi alasan utk org yg x tutup aurat ke?? mane ko blaja statement ni??

      0
      0
  34. bobby says:

    Ya Rabbi!wanita akhir zaman!tgk kat lurah tue jelas sunburn!memalukan…tp apa nak hairan tgk lah gaya ayahnya dah dkt 60an tp mashaAllah!entahlah…

    0
    0
  35. Gz says:

    Negara Islam ka tmpt kita berpijak skrg??sepatutnya pihak berkuasa buat peraturan batas2 artis2 beragama islam berpakaian..Nauzubillah

    0
    0
  36. mizz says:

    ni klu p anugerah club malam sesuai dik non…siyes x nmpk lgsg keanggunan ke, kegojesan ke, keseksian ke…nothinglahh…klu ko pakai dress labuh lengan panjang siyes ko mst nmpk cantik nabila…still nmpk seksi…cukup2lah dlm filem dok tayang body…xyah tjk pun org dah ley agak bentuk badan ko cane… johan tu bkn spesis panas baran ke…kot klu panas baran dia sbb tgk ko pakai cani dpn khalayak ramai tu mgkn berbaloi gak ar…

    0
    0
  37. nurul says:

    tu nmpk berbelang tali bra tu..mesti baru balik berjemur pki bikini lg…

    0
    0
    • kicap says:

      kompem! dia nak show off kulit dia lepas tanning laaaaaa… nampak sgt bekas bikini tuuuuuu…. ahaks!

      0
      0
  38. tanpanama says:

    ntah ape2..nk pakai sgt tpi terkepit2..dh nk tunjuk sgt tu tnjuk la..

    0
    0
  39. paijan says:

    “Sponsor teeeewwwww” ayat kaver lain sgt!! Da tu kalo org sponsor spender je nak ke ko pakei nabila oi…

    0
    0
  40. lola says:

    actually kan..
    kalau tolak die muslim pakai cmtu mmg xpatut la kan
    i think the dress is quite gorgeous
    tp xsangke kan dress tu separates not a real dress
    but her accessories spoiled the dress
    the dress looks expensive but accessories nmpk cheap
    she should pick different clutch, bangle, and ring to pair up with that dress
    maybe accessories bbagai kaler die tu jugak digunakan untuk kontra dgn black dress
    but it didn’t work out..

    0
    0
  41. laa gitu ghupenye says:

    hehehe.aku tak prasan pun bju dia actually gini mlm tu.heran jgk aku baca enti nara td.skali bukak,laaa patutla..perca kain je rupanya dia pakai..isk

    0
    0
  42. Marie France Bodyline says:

    BAJU TU DIPAKAI OLEH DUTA MARIE FRANCE BODYLINE, BELINDA CHEE…
    CUBA SELAK NEWSPAPER STAR ATAU NEWSPAPERS YANG LAIN-LAIN.. MESTI KORANG NAMPAK.. WA KAH KAH!!!

    0
    0
  43. Sofea says:

    tak heranlah kalau betina ni pakai mcm ni.. mmg jenis betina liar~!!! muka buruk n kulit hitam legam mcm taik lembu pun masih tak sedar diri…..

    0
    0
  44. Prince Noob says:

    bodoh tul la ada melayu islam mcm ni. dah la pakai dedah2 nampak perut, pastu nak cover2 pakai tangan konon, tau pulak malu? cam cibai. mohon amy search nasihat sikit anak dia ni

    0
    0
  45. Anonymous says:

    haram jadah punya perempuan. dia ingat dia cantik sangat. memang bodaoh la johan kalau nak ke dia

    0
    0
  46. Hamba Allah says:

    NH seorang muslim spttnya tak elok berpakaian begini…mmg tak sesuai…aku pun heran la dgn org kt sini yg sokong NH..spttnya korang berdoa semoga NH mendapat hidayah dr Allah SWT…

    0
    0
    • Joni Goonah says:

      mana ko dapat ‘tak elok’ dgn ‘tak sesuai’ ni yop…. last aku belajor.. haraaaaammm!! kalau haram.. jgn cakap tak sesuai.. cakap haraaaaammm!!

      0
      0
  47. abra says:

    OMG!! u r so stunning Nabila.. gorgeous, yeah yeah go Nabila Gooo…!!! Just bE UrselF NabiLa… biarla orang nak cakap apa.. Badan kita, Dosa kita Sendiri yg tanggung kan… hehehe.. tapi sedikit cadangan.. Kalau picture Nabila tu tak payah letak tanggan depan perut tu lagi ok… cekak pinggang lagi stunning.. baru la meletok gitu… Good Luck!!

    0
    0
  48. mamamia says:

    kalau dah hitam tu tak payahlah nak seksi.buruk benor. naka kata negro american tak pulak..

    0
    0
  49. Anonymous says:

    Dia bukan nak cover perut dia.. Dia cuma amek gambar cara mcm
    Gitu… N aku pernah nampak dia kat luar dia tayang kan perut yg lepeh tu n cantik tak de strechmark pun…

    N lagy dia nk tanyang ke ape ke bukan dia tayang rampas laki org mcm c jue tetek pushup..

    0
    0
  50. linn says:

    Tau pulak nk cover perut tu.awat x bukak jea sume skali?nabila nabila.

    0
    0
  51. Anonymous says:

    Nabila u s0 stunning..if nk pikir kan.. Mmg arr dosa sendrik tangung, kubur sendrik jawap.. So mati urud kan sendrik tanam sendrik semua… Tk payah org lain yg buat kan doa kan semua…

    0
    0
  52. peah says:

    tak lawo pun,,

    0
    0
  53. mira says:

    nampak bekas berjemur pakai bikini.. ouch!!

    0
    0
  54. Syamil says:

    heh..ada org taja utk buat dosa..mmg hebat..
    Tengok sini ==>> Seks Yang Nikmat Buat Seketika

    0
    0
  55. Suke ati says:

    Bapak borek anak rintik..bile parent sndri gagal nk didik cmni la jadinye..ade laki dulu pun mungkin x mampu nk didik die sbb die ckp die x suke ikut rule org..da pakai tunjuk2 perut buat ape nk cover ngn tgn plak..kalau da x malu pakai cmtu tunjuk aje xyh nk sorok2.puiii!

    0
    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap cmputer says:

      piiiiiiiiiiiiiiiiiwitttttttttttt !!!!!! gua caya lu nabila !!! keseksian lu terserlah teros kn perjuangan mu nabila…. lov u nabilaaaaaaaaa ada hp no ???? minah jambu nk jadi pelakon lah macm nabila leh ?? kalau minah jambu dh jadi pelakon kite dh jadi sepasang pasal minah jambu kalau pakai kain belah lagi tinggi dari kain belah nabila jangan tk caya….

      0
      0
  56. nokkkk says:

    Org x brapa nk cantik..kene lh tarik perhatian sikit… nsb x bogel je….. klu x pki cam ni takot xde org perasan yg nabila ade kt mjlis ni… wakakak…
    Kesiannye lh cm xde harga diri je………

    0
    0
  57. Anonymous says:

    nampak mcm baju murah… opss sorry ~

    0
    0
  58. oya says:

    kesian mak bapak dia, anak adalah tiket utk diorang ke mana masa di akhirat nanti…! minta dijauhkan dr syaithan yg direjam…..!

    0
    0
  59. yana danish says:

    byk nye dapat saham kat neraka nanti.. ingatlah, setahun di neraka bukan sama seperti setahun di dunia milik ALLAH ini.. sekadar peringatan.. jgn ade yg komen “korg yg mengutuk ni lg dosa” or “tgk diri sendiri dl, sempurna @ x” or “nasihat kan saudara mara sendiri dl, baru nasihat org lain”.. tgjwb nasihat org lain tidak perlu utk tggu jadi perfect dl.. kalau mcm tu, sampai bila2 x dpt n nasihat org sbb nobody perfect laaa.. & tgjwb utk nasihat ni x terbatas kpd saudara mara sendiri shj, yg x de kaitan pon boleh nasihat…

    0
    0
  60. Anonymous says:

    Nabila u look so gorjezz ur skin so tan…. I liikeee…
    Aniwae dia hitam cam taik ke itam berkarat ke gedek ke seksi ke… Ade aku kesah…. N… Dia tak kacau laki org… Lain lah kacau laki org ke rampas laki org ke…

    0
    0
    • Anonymous says:

      die mati nt menyusahkan org la bodoh..lain la die nk mandikan mayat die sendiri..kepala otak tu ada akal..pikir cerdik sket la sebelom komen

      0
      0
  61. BBC says:

    alahai salah tmpt la akak nak berfesyen… hollywood la sgt.. ntah2 smpai mati pon x tercapai oscar award tu..

    0
    0
  62. lol says:

    kalau aku, agaknya dah kena lempang dgn bapak aku 83277290 kali depan orang ramai

    0
    0
  63. assassin says:

    ala…laki di dlu pon apa kurangnya..cmna nk bimbing bini…
    sama2 kaki club..cam jalang pon ada dia ni…

    0
    0
  64. lovingblue says:

    kat sini ramai Hiprokrit gila!!!ok la dia at least dia straight to the point..yang artis lain2 depan bohong kat tv depan kita belakon baik..buat pa bohong kat kita..Tuhan tau..at least nabila stick with her own choice..apa dia buat semua dia ngaku..steady..kejahatan dia biaq dia dengan tuhan,..yang kita tak payah la bz body..

    0
    0
  65. kuks says:

    astagh’firullah..huhu nabila2.pesyenggg apakah ini?? buat JOHAN yg kate sgt BERTUAH pd sape2 yg dpt miliki ABIL. itu kate2 utk DUNIA SEMATA @ trmasuk AKHIRAT SEKALI. tngoklah, boleh nilaikan sendiri..stakat buat gf boleh la..tp kalau nk buat BINI, baek x pyh. org boleh ckp, da kawen boleh berubah.tp sndri mau engat, kalau dah gayanya mcm tu,cmne?? nnt sendri yg mkn ati.melainkan KUASA ALLAH yg beri HIDAYAH, kalau hrpkn boleh bimbing nnt, x usah lerr..sbb tu kalau tngok USTAZ2 kalau nk cari bakal isteri, dorg akan tngok TUTUP AURAT x dulu n then baru yg seterusnya. kalau x dpt mcm yg ustaz pilih pun, sbb kita pun bukan ustaz/ustazah sgt, carilah yg bersesuaian..peacee no war :)

    0
    0
  66. El says:

    Ok la tu ikot tema jgak..
    black plus pink clutch!
    Abg nara x reti fesyen ke?
    Hahaha

    0
    0
  67. khirsha says:

    kalau dah bebal tu…bebal jugak..nak buat camno…doakan jelah mudah2an dio boleh berubah satu masa nanti…

    0
    0
  68. khirsha says:

    kalau dah bebal…bebal juga..camana nak buat…doakanlah mudah-mudahan suatu hari nanti dia akan sedar diri yg dia xlah secantik mana nak tayang2 body..cam artis hollywood tu…sabar jelah wei…nasib baik x menang…kalau tak…bukak baju trus kot..

    0
    0
  69. AAAAAAaa says:

    Dah la berisi, hitam lak tu tutup la aurat tu aduh….perempuan2.

    0
    0
  70. Booo says:

    For sum1 yg pernah jejak rumah Allah utk mengejakan umrah acting n projecting herself seperti org yg tidak ader harga diri sungguh menyedihkan…in the 90s, Ning Baizura ever kena fined coz while performing at Spore Hard Rock Cafe she wore a tight n short tee yg menunjukkan pusat….imagine dat…perform in spore, balik msia terus kena saman. So wat happen to those rulings now????

    0
    0
  71. Amy Search nak pakai bikini ler kalau camni says:

    tetiba di celah2 gambar “betina kicap” nih, terselit satu gambar Angelina Jolie yg super gorgeous… kesiannn….. adoiiyaaiiiiii………

    0
    0
  72. x.o.x.o says:

    ini ke yg zed zaidi dok perjuangkan sgt tu? hak artis utk pakai ikut sedap ati

    0
    0
  73. Akuzen says:

    Nabila nii dh lama aku golongkan dlm artis @ manusia yg mentalitinya tahap longkang, sangat riak, takbur & menghina Islam secara terang terangan.. Inilah akibatnya bila pemerintah membiarkan sahaja puak2 ini bermaharajalela n berbuar sesuka hati mereka sedangkan jutaan remaja yg menonton .. Zed zaidi mana tak berkokok ker??

    0
    0
  74. NazProperty says:

    x boleh blah la tgk die ni skrg…

    0
    0
  75. perghh gile la lu abil,,nampak kesan coli siot..repeat..kesan coli
    hahahaha baru balik berkelah ke? HAHAHAHA

    0
    0
  76. PENING.. says:

    NAMPAKNYA DESINGER YANG TAJA TU, MESTI DAPAT SAHAM GAK….DESINGER 90% DAPAT SAHAM DOSA, 10% NABILA.. YE LA, SALAH DESIGNER….HAHA… HOPE, PAS NI KORANG2 YG ARTIS TU TOKSAH BUAT LAGI LAGU NI.. KAN BGUS PAKAI KEBAYA UNTUK MELAMBANGKAN ARTIS MALAYSIA… BUKANNYA ARTIS MATSALEHSIA..

    0
    0
  77. fizzo says:

    kalau sponsor pun, bawalah jacket ker , shawl ker untuk tutup bagian yang tak sepatutnya… ni sengaja nak tunjuk daring kan!
    bapak kau mana Nabilah? pandai pulak dia sebok menegur orang pat majlis tak senyum pat dia, dia dah buta ker? tak tengok ker anak dia yg sedang telanjang pat majlis tu….

    0
    0
  78. Anonymous says:

    uhhhh..nape nak slhkan nabila jer..salahkan lah jugak si pereka fesyen tu si alia bastaman..nak sponsor pun bg le yg elok beno..ni dak..bg yg suka bikin kontroversi jer..haaa nabila lain kali hang jgn le main sembat je ye..

    0
    0
  79. Ape nak buat says:

    Nabila ni degil..tgk muka pun da tahu..klau nasihat pun xmkn saman..

    0
    0
  80. Anonymous says:

    malas nak layan dia ni…memang suke tarik perhatian orang lain…aku memang tak suke dari dulu lagi…menyeksi macam tak masuk akal….

    0
    0
  81. naz says:

    semoga nabila lebih memikirkan ank ya pada masa akan datang,,,,, be good mother ok,,,, luv u….

    0
    0
  82. Karl says:

    Angelina Jolie ade la aku nampak…
    Nabila nyer mana? Gelap sgt…

    0
    0
  83. anty says:

    hahaha.. tak sesuai… ape nk compare gan angelina jolie.. sorang putih melepak..sorang lg kulit hitam…. geli

    0
    0
  84. HoneyDQ-KL says:

    Dia dah pernah jejak kaki ke Mekah buat umrah bsama family dia.. Kita sesama doakan supaya dia mendapat hidayah & petunjuk dari yg maha ESA.. Insyaallah

    0
    0
  85. GENDUT says:

    ALLAH SWT menganugerah manusia dengan AKAL. Hanya orang sengaja menutup mata, memekakkan telinga dengan satu jawapan skema. “SAYA TAK KACAU ORANG”. Sebahagian orang yang menegur dengan baik hanya menjalankan TANGGUNGJAWAB sebagai orang Islam. Kalau ditaja, dihadiahi, tentulah SI PEMAKAI yang BERAKAL tahu batas-batas yang mana boleh dipakai yang mana boleh dielakkan. MAHU ATAU TIDAK sahaha. FIKIRKANLAH.

    0
    0
  86. If you are going for best contents like myself, only pay a visit this site daily
    since it presents quality contents, thanks

    0
    0
  87. I just could not depart your web site before suggesting that
    I

    actually enjoyed the standard info a person provide for your visitors?
    Is going to be back often to check up on new posts

    0
    0
  88. Please let me know if you’re looking for a writer for your weblog. You

    have some really good posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take

    some of the load off, I’d love to write some articles for your blog in

    exchange for a link back to mine. Please send me an e-mail if interested.
    Thanks!

    0
    0
  89. Thank you for another great

    post. The place else may just anybody get that type of
    info

    in such a perfect approach of writing? I’ve a presentation subsequent

    week, and I’m at the look for such information.

    0
    0
  90. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to

    this superb blog! I suppose for now i’ll settle for
    book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
    I look forward to fresh updates and will talk

    about this website with my Facebook group.

    Talk soon!

    0
    0
  91. Spot on with this write-up, I actually assume this website needs

    rather more consideration. I’ll in all probability be
    again to learn much more, thanks for that info.

    0
    0