November 8th, 2011

Sukar untuk menentukan kesahihan tuan empunya badan di dalam gambar ini. Ramai yang menyatakan ini adalah gambar Nabila Huda berbikini ketika bercuti di Pulau Tioman baru-baru ini. Namun bagi Abang Nara, kemungkinan jugak ini adalah pelanduk dua serupa. Almaklumlah, tak nampak berapa jelas sangat wajah di dalam gambar-gambar ini.

gambar nabila huda berbikini

Diharap Nabila Huda dapat memberi kenyataan untuk membersihkan dirinya sekiranya gambar tersebut adalah bukan miliknya. Abang Nara pun berharap ianya sekadar pelanduk dua serupa. Lagi beberap keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar nabila huda berbikini

gambar nabila huda berbikini

gambar nabila huda berbikini

gambar nabila huda berbikini


159 responses to “Adakah Ini Gambar Nabila Huda Berbikini Atau Sekadar Pelanduk Dua Serupa?”

  1. mazenah says:

    bawa-bawalah bertaubat, InasyAllah belum terlamabt

  2. lan says:

    apa yang dia buat,didoakan Allah memberi hidayah utk berubah,kita patut menegur krana bala yg dtrunkan akan trkena pada semua.Inilah akibatnya mengidolakan manusia yg tak sepatutnya.Sebenarnya bknlah Nbila seorang tp kebanyakan artis kita kat malaysia ni yg Islamnya pada IC tp hidup macam YAHUDI laknatullah,setuju tak saya berkata begitu?tepuk dada tanya Iman,bkan sekadar mendegar ucapan”Iman tak kisah”cuba hayati perkataan ini dan nilai siapa yang menciptakan ayat ini.

Loading...