Written by AbangNara | January 30th, 2013

Lupakan sementara kontroversi yang melanda Liyana Jasmay dan Saiful Nang tentang gambar pra perkahwinan. Abang Nara ingin melahirkan rasa hormat kepada Liyana Jasmay kerana enggan menerima sebarang tajaan untuk hari perkahwinannya yang bakal berlangsung Sabtu ini.

liyana jasmay kahwin

Abang Nara pasti banyak pihak yang tampil untuk menaja perkahwinan Liyana Jasmay dan Fathuddin. Dan pastinya bukan senang untuk menolak. Namun Liyana Jasmay menolak kesemuanya kerana ingin merasa sendiri kepayahan merancang hari bahagianya. Kata Liyana Jasmay kepada Utusan Malaysia:-

Memang ramai yang menyatakan hasrat untuk menaja perkahwinan kami. Ada yang nak taja baju, lokasi, pelamin, bunga dan macam-macam. Tapi semua saya tolak. Saya tak mahu terikat dengan mereka. Kalau boleh biarlah saya rasa sendiri macam mana perit nak buat itu ini. Situasi-situasi macam ini bukan senang nak dapat. Biarlah saya keluarkan duit sendiri untuk buat semua (persiapan perkahwinan). Mujur ada kakak saya yang memang sudah berpengalaman sebelum ini. Dia banyak bantu dan urus segalanya.

liyana jasmay

Abang Nara memang respek gila dengan Liyana Jasmay apabila mengetahui tentang hal ini. Kalau nak ikutkan status dirinya sebagai selebriti, tentu Liyana Jasmay boleh berkahwin dengan pengeluaran kos yang minimum sekiranya menerima tajaan. Apa pun, tak sabar rasanya untuk melihat keanggunan Liyana Jasmay memakai baju pengantin rekaan Jovian Mandagie dan Rizman Ruzaini di hari bahagianya Sabtu ini.

P.S: Sabtu lepas Abang Nara telah terlibat dengan majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 sebagai ahli panel. Memang menarik aktiviti yang dijalankan oleh DenaiHati selaku penganjur. Siap ada hadiah iPhone lagi. Tahniah dan terima kasih sekali atas jemputan daripada pihak penganjur.

119 responses to Liyana Jasmay Enggan Terima Tajaan Untuk Hari Perkahwinannya

  1. pengkritik tetap says:

    LJ SEMEMANGNYA POYO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
    • suka Sabree Abu says:

      xnk terima penaja pun dihebohkann kee..

      ok dia banyak duit

      0

      0
      • TUTU says:

        burit kecik la dia nie ..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Tak nak terima ke or mmg takde orang yg sudi nak menaja?..
          byk songgeh la budak kecik ni.. tgk muka pun tau jenis perasan diva

          0

          0
        • SimpleSenah says:

          Okay la tu….tak macam Memey.

          0

          0
        • Olga says:

          pompuan ni jalan kengkang kot! kalau pakai jeans boleh nampak ruang antara peha kanan & kiri! kering gile! x sedap nk fapfapfap!

          0

          0
        • amoi says:

          har har har…bkn ke mintak saiful nang taja gamba pre-wed aritu???then now xmo di taja sbb nak bgtaw ke kekononnya ko ade duit n mampu nak bayar???

          rugi je taja dorg ni…baek penaja2 g sedekah duit kat umah anak yatim…lagi bagus…

          0

          0
        • Juliana Banoss says:

          gambar kat atas ni, lelakinya elok berbaju melayu sopan, berjanggut lagi… yang perempuannya rambut dah la macam sakai, pastu berkemban

          kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

          0

          0
      • Aku says:

        bukan dia banyak duit. bapak dia yang banyak duit. so, bapa dia yang taja perkahwinan dia. perasan diva betullah!

        0

        0
      • yuki says:

        prsn diva minah ni,X mint lah!!

        0

        0
      • LJ sendu says:

        gambar pra wedding cium dahi.. gambar sanding cium mulut… owh please!! moden la sangat…….

        0

        0
    • tata says:

      i love LJ

      0

      0
    • linda dolah says:

      malu la tu pasal da ditaja buat taik,.,,
      hehehe..,

      wah baju pon beli sendiri ke? takkan sewa plak ek….

      0

      0
      • ting tong says:

        maybe malu psl hal yg sblm ni..tp sememangnya perkahwinan sebaiknya keluarkan duit sendiri..

        untung selebriti kan..kebanyakkn wedding ditaja je…gah lak tu wedding dorg.. kira duit hantaran yg diberi boleh simpan di ASB hihihi..

        0

        0
        • noname says:

          sbb tu artis kebanyakannye senang cerai berai…xrs susah nk kawen…byk ditaja…x mcm org biasa mcm kita..susah payah kumpul duit…sbb tu hargai perkahwinan yg dibina..huhu..

          0

          0
    • kak timah says:

      badan kering mcm org somalia

      0

      0
    • Mira says:

      Jom pakat2 tengok dan ceramah Datuk Seri Anwar… bakal PM kita…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Anwar al juburi

        0

        0
        • Takumiyaki says:

          Nie bukan blog POLITIK ! Mohon ! anda berada dlm zon yg salah harap maklum, Sekian.

          0

          0
        • Lulu says:

          Weii anon….bukan ker maksud Anwar Al-juburi dalam bahasa arab anwar juburku?? hahahha…Tolong lah komen pakai otak dan akal fikiran…asyik2 duk porno jer…Jangan bagi org ingat ko tak berakal…Penat jer parents kau hantar sekolah dan ajar ko agama…tapi benda yang lucah disebutnya..ko suka dan pernah rasa ker?? kan dah kena sebijik dengan aku…hahha

          0

          0
        • mama mia says:

          lulu anjing kurap!!!! dalam bahasa arab ‘jubur’ bermaksud jubur ke dalam bahasa melayu? jgn kau nak guna huruf ‘ya’ yang mmbawa bunyi ‘i’ shj yang boleh membawa maksud saya.. kau ingat kau pndai sgt bahasa arab wahai celakaa anjing kurap!!!! ‘juburi’ tidak bereerti juburku… sebb dhomir utk jubur iaiutu jim, ba, dan ra tidak membawa maksud jubur… faham tak anjing kurap??? kan dah kena dgn aku… kah kah kah

          0

          0
    • Anonymous says:

      bersedia lah dengan gambar2 kahwin die yang bakal membanjiri entry beautiful nara ni..
      alahai.. confirm membosankan..
      jadi jage2 pembaca beautiful nara!

      0

      0
    • bunga says:

      Kurang berkenan dgn gbr pre wed LJ sbb ada adegan sentuh2. Tp saiful nang sbnr memang sengaja bocorkn gbr tu…. utk majukan business. Same goes to hatta dolmat. Taktik kotor business..

      0

      0
    • pearl says:

      tau xpe.. dato ct yg lg popular xde pn nk bgtau.. mmg poyo die nie

      0

      0
  2. ayuyuyu says:

    boooo lah hang LJ

    0

    0
  3. joyah says:

    1st

    0

    0
  4. mak jah says:

    bukan ke dia minta saiful nang taja gamba pre-wed tu? LOL.

    0

    0
  5. bedoh says:

    hok alohhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  6. bedahhhhhhhhh says:

    hok alohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  7. ahkak puaka says:

    ORANG PUN X INGIN NAK TAJA KO. BANYAK CENGKADAK!!

    0

    0
  8. cik p.a says:

    bgus2….

    0

    0
  9. fyda says:

    semoga berbahagia selalu…

    0

    0
  10. milah says:

    ye ke xnak tajaan..? yg dok mintak saiful nang taja gambar kahwin tu ape cer..?

    0

    0
  11. YNA says:

    hahahahha…org dh benci ko

    0

    0
  12. zarazoro says:

    okfine..tanak sudah x jadi masalah, pesanan untuk semua..sila jangan pre wedding dahulu sebelum sah..memang tu urusan die dengan allah, tapi kite berhak untuk menegur selagi x bercanggah dengan agama

    0

    0
  13. karen dia says:

    ini semua poyooooooo

    0

    0
  14. keledek says:

    maaf, tapi kenapa pengantin ni mcm tak ada seri ye?.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Huhu…nk seri cemana, last ramadhan jumpa dia buka puasa kt the garden pyramid….bepeluk sakan ngan mamat mana tah…..bkn bakal somi nyer…dh la poser2 pkai skirt sesingkat boleh….nauzubillah….so mmg no seri la muker nyer…

      0

      0
    • lemau says:

      memang xseri la nmpak la da mcm sakai..xde beza dh kot dgn sakai..orang btunang rmbut semua elok rapi,yg kering ni bertunang rmbut alahai mcm sabut kelapa..kesian tgok..

      0

      0
  15. miss mong says:

    sejak gmbr pre-wedding dia tesebar aku dh ilang respek kt dia..

    0

    0
  16. karen dia says:

    ini semua poyoooooo ;p

    0

    0
  17. nanabanana says:

    eh jap jap jap.. bkn ke gmbr pre wedding yg tah pape tu hasil dr manager LJ mintak pihak saiful nang sponsor? mula2 nk mintak sponsor tuk gmbr wedding but bcoz SN tak free so SN setuju tuk sponsor prewedding pics je.. kan? betul tak ckp nana ni..

    soooo.. skrg lain lak citer eh, LJ? apa pun, selamat pengantin baru buat korang..

    0

    0
    • lalalala says:

      kannnn…dah org taja prewedding wat hal pulak…haaaa skrg dah bayo ke belum 12K tu kat SN??..taknak ditaja sgt kan

      tak salah kot terima tajaan, mungkin tanda org sayang, nak taja sambil2 tu utk bisnes. Ramai je yg majlis kahwin ditaja cuma berpada2 la…kena pantau juga…bukan serah 100% pd penaja ..kena la pandai, saling hormat dan faham… win win situation

      0

      0
  18. ngekngok says:

    hr tu ko mintak taja tuk pre wed tu menda?

    0

    0
  19. zarazoro says:

    iyolahhh tuhhhh….tanak sudah tak jadi masalah, katakan tidak pada pre wedding..

    0

    0
  20. papejelah says:

    biar la si LJ ni hidup tenang .
    takyah nak mengata bagai la korang.
    kutuk dan tegur berbeza kan,?
    kita dah tegur dulu, untuk page hari ni kita doakan dia pulak.

    0

    0
  21. ketamcomelone says:

    Tak nak amik tajaan ker… Tak der orang nak taja dah sebb kes dengan Saiful Nang ari tu?? keh..keh..keh.. Hmm … kesiannn….

    0

    0
  22. Adam says:

    tak nak taja…ok bye…!
    next….citer lain la bang nara…

    0

    0
  23. Anonymous says:

    ini semua propa apabile saiful nang dah terang2 mengatakan perkidmatan die kpd liyana jasamay adalah sbg sponsorship even liyana dr dulu kate x amek ape2 sponsor. shut up Liyana Jasmay. who care u kene sponsor ke x? x payah nk declare terutama bende x betul.

    0

    0
  24. laparrr says:

    x minat LJ…x lawa pun

    0

    0
  25. Anonymous says:

    berlagak diva ppuan nie

    0

    0
  26. anon says:

    Kalau boleh biarlah saya rasa sendiri macam mana perit nak buat itu ini. -> ok respek..

    Mujur ada kakak saya yang memang sudah berpengalaman sebelum ini. Dia banyak bantu dan urus segalanya. -> lerrrrr.. baru jer respek.. tarik balik laaa.. kata nak rasa sendiri.. tapi ada plak yg urus segala..

    0

    0
  27. miahahahaa says:

    hahahahaa.. mest dia sakit ati org duk kutuk2 dia…ye la.. time wedding apex,n retis2 lain xkna hentam…time dia,knon igt nk org puji melabong2…pooodahhh!!

    0

    0
  28. Fizz says:

    Konon2 bile ckp x nk penaja..org akan tergamam lah..pastu org ckp kayanyer dis..hak tuih!!!!

    0

    0
  29. benci lj says:

    ntah pape… sn mtk byr 12k pun gelabah..pehh..

    0

    0
  30. Harunoichi says:

    Orang tu dah sah2 kaya, sebok nak taja. Taja lah kami yang tak dak duit ni….

    0

    0
  31. ............. says:

    jangan percaya LJ…eleh..enth2 propa jer lebih….

    0

    0
  32. Anonymous says:

    aku x berapa minat dia ni la..lawo pn x…tpi berlagak cam diva…

    0

    0
  33. agaknya laaaaaaa says:

    yg hadoooooo

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Bgs nara respect dgn hal mcm ni..nara..nara

    0

    0
  35. RARA says:

    alaaaa…LJ ni poyo je lebih..
    retis, bdget diva…diva keeeeee

    0

    0
  36. Cik Kamsiah kuat main online game says:

    wahh Liyana jasmayy..adoiila senggugut kak cam tgk statement LJ..ye la kan.. lepas buat taik dekat SA mane ade ladyballs nk terima tajaan lain..takut ter-berak taik dekat sponsor lain..ouch..jgan bagi tau mak sudah nanti dia terkilan lagi..salahkan sponsor lain pulak…adoila nk terkucil pulak tgk ragam si ikan bilis ni:..

    0

    0
  37. Anonymous says:

    LJ lagi ke? org tak peduli pun pasal kau LJ, dahla buruk perangai pun buruk.. next please….

    0

    0
  38. Anonymous says:

    ini smue POYOOOOO…mst mintak suami buat loan la tue, hari tu pre wedding pun mintak kene taje… aaaahhhh puuuiiiii,hari 2 ckp 12k tu ridicilous , ni poyo je xna mintak taja, ke mmg ditaja tp ckp xna……..propa sgt ko jah..

    0

    0
  39. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    yelah..yang sebenanye ko nak cakap yang ko tu banyak duit, kaye, kan?

    0

    0
  40. melah says:

    orang banyak duit kan. biasa letteww

    0

    0
  41. lebai malang says:

    ada ke orang nak taja dia. muka pun tak lawa. make up sekati pun tetap hodoh

    0

    0
  42. mongolia says:

    LJ ni budget natural beauty.die igt die xmake up still nmpk cantik..plisss la muke macam xmandi..u need tons of make up girl..

    0

    0
  43. Menyampah says:

    sejujurnya gmbr dia masa bertunang walau dh d solek bagai ttp x lawo sb orgnya memg x lawa pn…

    0

    0
  44. OBSERVER says:

    SHE IS DAMN UGLY AND SANGAT LA POYO………….PATOT JADI MODEL SIRAP ROS F&N JE, BETTER CAREER PROSPECT AND TAK MENYAKITKAN HATI ORANG…

    0

    0
  45. liyamey justmate says:

    Liyana jasmay, nanti dah kawen p shooting gmbaq outdoor kt kilang papan. Mesti nampak berseri2 sbb badan hg mcm papan lapis. Nak kata xdak zat rasanya anak datuk datin. Kesian sungguh mcm budak darjah 5.

    0

    0
  46. Anonymous says:

    mulut besar mcm negro.

    0

    0
  47. Mat K says:

    tak payah terima pun tak apa. asalkan kau bahagia dik :)

    0

    0
  48. Anonymous says:

    alamk kering nye.haha.

    0

    0
  49. concern says:

    huih,komen sorang2 main lepas je tulis ye.buruk la,poyo lah.doakan je yg terbaik buat dia.orang tu nak kahwin, lagi penting dari segala ambik gambar,kaya tak kaya,baju sume ni..dia nak mendirikan masjid,alhamdulillah.buat LJ, congratulations and take note, hopefully lepas ni boleh bersikap lebih humble :)

    0

    0
  50. kukukaki says:

    nan hadoooooooo,lantak ko lah diknon org bkn kesah pun ko kena taja ke x….nara, nextttttt

    0

    0
  51. concern says:

    huih.mulut kome sorang2 memang main lepas je ye.bukan senang jadi artis ni,setiap pergerakan and percakapan diambil kira.korang yg kutuk2 ni boleh handle ke kalau life mcm tu.ntah2 bukannya dia nak cerita kt orang taknak tajaan,tapi media ni nak jugak korek2 cerita follow up kes hari tu.give her some space.look at the positive side,dia nak kahwin,bina masjid tu.just wish her the best. To LJ, congrats and take note on this issue, just stay low and be humble no matter who you are.tak rugi :)

    0

    0
  52. LJ PEMINAT says:

    Tunggu….INI SEMUA POYO!

    0

    0
  53. akak celah bedah says:

    bodoh sombong.gedik mengada.diva ke?

    0

    0
  54. lilies says:

    plawok…plawok….plawok…. plawok tul ler …

    0

    0
  55. Harunoichi says:

    Ni haaa aku paste sikit;

    Saya ingin mudahkan ceritanya. Kurang 3 hari dari 14 Januari (tarikh pra-perkahwinan) itu, Izuan Mokhtar yang menguruskan wedding LJ menguhubungi saya dan bertanya jika berminat untuk penajaan fotografi. Setelah melihat jadual saya nyatakan saya akan ke Mekah pada tarikh itu. Walaubagaimanapun beliau menyatakan tentang sessi pra perkahwinan dan saya jawap yang itu boleh dijalankan kerana masih sempat untuk dilakukan. Semuanya melalui telefon dan Izuan sendiri berkata akan meminta Liyana sendiri menghubungi saya tetapi hingga ke hari pengambaran masih tiada panggilan (Izuan tidak beri nombor Liyana kepada saya).

    haaa…..kantoi di situ. Tak nak taja konon….PUIIIIIIII!!!!

    0

    0
  56. lilies says:

    plawok…plawok….plawok…. plawok tul ler LJ nih….

    0

    0
  57. misz says:

    kurusnya LJ..
    kalo aku jd laki pon aku x lalu nak tutttttttttttt………..
    x best langsung..
    pada pendangan aku ler…

    0

    0
  58. misz says:

    kurusnya LJ..
    kalo aku jd laki pon aku x lalu nak tutttttttttttt………..
    x best langsung..
    pada pendangan aku ler…..

    0

    0
  59. loli says:

    bang apa la ko nk ramas kat lj ni??? blakang depan tulang.flat je.ramas bantal jela ye bang.kalo nk cr retis cr la yg mantap mcm rozita tu ke.lj ni xcantik mn pon.pmpuan kampong lg cantik dr ko la lj.nasib la ko anak org kaya n pndai bergaya.dapat la jd retis.kalo ko org biasa sumpah org xpndang.kakak2 dia sume serious muke mcm org felda.sorry.br 6 month dduk states da cakap bm terpelat2 n nk ckp english mcm american accents.boooooo!!!!

    0

    0
    • lee says:

      persal plak nak kaitkn ngn org felda? ape ko igt org tmpt lain semua yg cntik n org felda buruk2 ke?

      0

      0
    • lee says:

      xpayahla nak hina org felda plak..org felda ni mule2 hidup kat situ sbb xde pilihan and susah..bukan sebab rupa..skg g felda nk tgok uma ko ley lawan ngn org felda ke x.. xpyh nak felda sgtla..

      0

      0
  60. ena says:

    xnk org taja ke atau pn sbnrnye xde org nk taja sbb dh tau perangai die cmne…

    0

    0
  61. Aku says:

    Question is, ada ke orang nak taja selepas kau buat taik kang Saifulnang tu??? aku rasa mesti tak de orang nak taja perkahwinan dia tu. tapi cover line kata tak nak terima tajaan. huh! berlagak bodoh sombong!

    0

    0
  62. ciput cumil says:

    perasan diva ler awak Lj…,!!!! Haha

    0

    0
  63. a. aida datang lagi says:

    Oit, Liyana Jasmay, biar I taja you buat plastik surgery untuk wedding you? Ndakkk?? Sbb I tengok you ni bukannya lawa mana pun, kecik, itam , mengeedik je lebeh.. Endak Liyana, Endak?

    0

    0
  64. dia says:

    tahniah…. terbina satu lg masjid, semoga ia kekal hingga ke ujung nyawa.
    duit ada so tak perlu tajaan coz kalau d taja pengantin dah jd mcam model d majlis kawen sendiri. tak leh wat mcam apa yd kita nak. ramai gak retis yg terma penajaan berjota2 tp hasil mcam hampeh. kena kutuk ada lee.

    0

    0
  65. ssshhhhh.. says:

    poyo je lebih..owg dah mmg xnak taja kau pon..bikin gempak plak ko ek..??cheett..!!

    0

    0
  66. Anonymous says:

    mmg x suka dgn dia.sorry la ckp….dulu penah jupe kt lif midvalley tergedik2 dgn lelaki x silap pelakon gak,siap ketawa kuat lak…jaga la sikit perangai tu…

    0

    0
  67. M.R.2 says:

    Korang ni buat dosa kering je. SN yg nak sponsor LJ and now dia putar belit citer. Brp ramai laa sini kena mintak maap kat LJ …tak dinafikan LJ mmg salah bergambar mcm tue…tapi SN mmg suka mintak simpati org. cuba tanya kat semua photographer yg penah bekerja dgn SN ….semua ada masalah dgn peribadi SN nie….So jgn buat dosa kering

    0

    0
    • bunga says:

      M.R.2: i heard the same thing too. Saiful nang mmg sengaja buat mcm tu utk tagih simpati.. and of course menggahkn lagi namanya. Poyo SN ni…kan ramai dh yg percaya fitnah ni.

      0

      0
    • aurora99 says:

      Saiful meroyan lagi…nk publisiti murahan..semua photografer tau taik palat saiful dh buat kt org lain..ramai masih tak tau perangai lakhanat saiful ni…kesian LJ jd mangsa…dlm forum semua photografer benci kau..puiiiiiiii….ex staff ko jugak dpt jd official photografer LJ tau tak…sombong bongkak punya budak felda…

      0

      0
  68. i am xoxo says:

    aku cuma nak cakap: muke ko buruk tak kire ko buat mcm mane pun. kaki batang penyapu.

    0

    0
  69. pemerhati says:

    Bagi pendapat aku agak malang kerana SN terlibat dgn artis2 murahan mcm ni, sian, sedikit sebanyak menjejaskn nama baik & reputasi SN…klau nk sponsor or apa ke, biarlah bekerjasama dengan artis yg bermaruah, berpelajaran & baik latar belakang diri & keluarga..ni main sapu smua….ia boleh merosakkan jenama SN itu sendiri krana terlibat dgn individu begini. moga jadi pengajaran berguna kpd SN !…

    0

    0
  70. biskuttawar says:

    LJ memang bajet retis.. G cukur jambul anak sedara dia dulu pon asik dok tup tap tup tap ngn handphone.. Even tengah bdoa.. And blagak diva, tak tolong langsung buat keje.. Ingat orang kampung heran sangat kot kat dia.. Sama la ngn bespren dia Lisa Surirumah tuh.. At least LS reti cover line lagi.. Mulut x muncung panjang mcm LJ..

    0

    0
  71. Anonymous says:

    selepas apa yang berlaku….ada penaja ke, tak de ke, selepas apa yang berlaku diantara kedua2 pihak, gambar pre-wed tu tetap salah di sisi agama….bersentuhan sebelum nikah adalah haram…..wallahualam

    0

    0
  72. RATI CANTIK says:

    BAru Je keCoh Cite SaL ” Makcik Kesal ” tibe2 minAh ni wAt STaTement xmAu Ditaja…nAk tunjUk bAik la tu koNoN…haha PadahaL memAng Xde Penaja pOn…Kui3

    0

    0
  73. akubukanbola says:

    tgk mcm kanak kanak ribena je yg nak kahwin kan…bakal suami kemain berjanggut..berjambang…pilihan keluarga kan?sebab mak ayah diorang ni baik dan rapat la to lj…jgn la poyo sgt…jadi macam diana dianelle yg cantik itu…cool…tkde pulak kecoh kecoh mcm hang…apa pun….moga anda berbahagia….ramai juga yg tk suka dgn anda bila tgk komen komen ni…ala..mesti awk jwb balik..”who cares”?kan?

    0

    0
  74. tipah says:

    LJ >>> BIMBO

    0

    0
  75. diana says:

    biarlah die nak ditaja ke x tak nak ke.. masing2 ade kelemahan masing2..so just doakan untuk sesama manusia menjadi seorang yang leih baik pd masa akan datang..peace ;)

    0

    0
  76. Anonymous says:

    abg nara,
    ni statement latest dr LJ or cite masa dia tunang dulu yg dia ckp dia tak mahu ditaja?

    *saje nak buat line panas ke bang?

    0

    0
  77. *** says:

    Anon, ni statement LJ minggu lps, kluar dlm mingguan malaysia….retis oh retis….murahan sgt….

    0

    0
  78. kak leha says:

    ini semua poyo.. boleh jalan kau LJ.. bajet hollywood konon, choiii!!!!

    0

    0
  79. ENZO says:

    tahun2 lepas saiful meroyan…tahun ni meroyan lagi….publisiti murahan di melodi lg…tp dlm forum2 memanjang kena kutuk dgn photographer lain…in the end rezeki pergi kat ex-staff ko jugak yg jadi official photographer LJ nanti..ala ex-staff ko kan ramai yg dah resign…ciao sebab EPF tarak…ko makan duit banyak….12k sessi bersama saya konon….puiiiiiiiiiiiiii!!!! unta pun mata mengejut hokayyyyyyyy….

    0

    0
  80. Anonymous says:

    alamak mulut tu…kalah kembang mulut angelina jolie. mcm negro pun ada.

    0

    0