Written by AbangNara | December 1st, 2009

artis

Kalau mata korang tajam setajam mata kami, pastinya sekali tengok pun dah dapat perasan artis kat gambar di atas. Kalau lebih tajam dari mata kami, korang akan dapat nampak gak seorang lelaki yang amat-amat popular. Cuba la carik ~~

P.S: Ingat lagi tak artikel kami pasal vsHub? Kalau tak ingat leh klik kat sini ye.Untuk pengetahuan korang, sekarang nie vsHub tengah buat promotion 15% discount untuk shipping charge dia. Ini semua sebab harga barang kat US tengah murah gila-gila sempena hujung tahun. Tunggu apa lagi? Time nie la nak shopping dan gunakan vsHub sebagai perantara korang. Dan untuk korang yang berminat nak beli barang dari Jepun, vsHub dah pun bukak untuk terima tempahan dari Jepun. Jom shopping pedang Samurai kat Jepun jom.

265 responses to (KUIZ)Cuba Cari Siapakah Artis Di Dalam Gambar Di Bawah

  1. [email protected] says:

    1

    1
    0
    • [email protected] says:

      rizal ker

      0
      0
    • ladybird says:

      next time bg akak lak no 1. asyik ko je.. huhuhu…

      0
      0
      • [email protected] says:

        ari ni memang pet jer…..
        xnak bagi peluang kat oang lain… heheeh

        0
        0
  2. anNeDeSiLva says:

    NORA DANISH…

    0
    0
  3. anNeDeSiLva says:

    RIZAL GONJENG….hahahhaa

    0
    0
    • [email protected] says:

      dah majlis kawin adik dia mesti ler dia ader…

      tp kali adik dia 2 mcm muka asraf muslim aku tengk kat NONA ari ahad ari 2

      0
      0
  4. [email protected] says:

    huhuhu…. poco2 ok x

    0
    0
  5. ladybird says:

    yg aq kenal nora danish jer

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhu…. sama ler…. kita… akak ape jadi gan adik beradik yang jupe malaysia 2….

      0
      0
    • yula says:

      nora danish

      0
      0
      • ladybird says:

        cube lah teka sape abg angelina jolie…. sape betul ada hadiah

        0
        0
        • [email protected] says:

          nak teke ni yang lemah ni

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          Jaafar Onn..

          0
          0
        • yula says:

          mn la tau

          0
          0
  6. anNeDeSiLva says:

    cantek tol dorg pakai sedondon..

    0
    0
  7. EclipsE says:

    pelamin mcm kat alam fantasi…
    len dr yg len…

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      tula..
      cantek sgt…
      org kaya..
      duit ada semua jadik..

      0
      0
    • [email protected] says:

      orang kaya dol… ari 2 dapat salam gan bapak dorang,,, hehehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        anne pun nak mcm 2 ker… cari ler orang kaya

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          kaya tapi kekadang tu lum tentu bahagia..
          ckupla kalau dapat cari yg sedap mata memandang dan hdup dalam kesederhanaan tak terlalu susah..
          tp kalu dh rezki dapat laki kaya..
          ape bole buat…hahahahahha

          0
          0
  8. yula says:

    xhensem lngsung si rizal tu
    ape la yg 2 org tu dok berebut sngat

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      duitt…

      0
      0
    • [email protected] says:

      nak duai dia ler… bapak dia kan kaya

      0
      0
      • BumbleBee says:

        tambah sket anne….duit bapakkk jejai…ha ha…

        bukan leh harap pun jejai tu…nasib badan dilahirkan dlm keluarga berada…cuber x kaya. nak harap rupa? haha..
        anak cina makan pengat, sendiri mau ingat…

        0
        0
        • [email protected] says:

          DR bee Nara pun nak ganti a samad said jugak ke

          0
          0
  9. ladybird says:

    cepat lah teka sesape yg ada kat cni.

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      Jaafar Onnn….
      bibir dorg kan sama..

      0
      0
      • ladybird says:

        hahaha.. ahah kan same je bibirnye

        0
        0
      • [email protected] says:

        huhuhu….. halimah jogang kot….

        tp kalo ckap adik ok gak,,,,,

        nabil ek akak

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          jaafar onn menang..
          bibir dia lg besaqq..

          0
          0
        • [email protected] says:

          cico lagi jueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

          0
          0
  10. hantupensil says:

    nape keris dia tebalik???
    hehehe…

    0
    0
    • [email protected] says:

      sebab keris kat dalam tersalah paking…

      0
      0
    • yula says:

      ko ni nmpak smpai ke keris

      0
      0
      • [email protected] says:

        mata antu kan besar

        0
        0
      • hantupensil says:

        sbb keris tu pelik semacam jek..
        heheh…

        0
        0
    • ladybird says:

      antu aq tahu lah mata ko biru .xkan sampai ke keris kawan 2 ko peteng.. hahaha… dasar mata antu

      0
      0
      • [email protected] says:

        pet yang mata 4 ni pun xnampak kak

        0
        0
  11. pEnArI pOcO2 says:

    NORA DANISH NGAN EX-HUBBY DIER LER…

    0
    0
  12. insuraya says:

    diana johor,nora danish

    0
    0
    • [email protected] says:

      semua dia kenal ni

      0
      0
    • yula says:

      sapa diana johor tu

      0
      0
      • [email protected] says:

        pelakon suam2 kuku 2

        0
        0
  13. pEnArI pOcO2 says:

    kalo aku cam nora, aku xnak g kenduri kat umah ex-hubby…

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      ko busuk hati pasal tu tak nk g..
      mcm nora ni beruntung pasal bekas mak dgn bapak mertua dia sayang kat dia..

      0
      0
      • BumbleBee says:

        ape salahnyer g… pertalian darah tu still kuat melalui anak dier. Anak lelaki lak tu, lagi teguh ikatan tu walaupun mak ayah dh bercerai. Lagipun family xde masalah ngan Nora kan, buat ape nk buat musuh. x baik…

        ape2 jadi pun…mak ayah jejai tetap atok nenek anak nora…and yg jd pengantin tu tetap aunty/uncle anak nora…. :)

        0
        0
        • [email protected] says:

          poco dah kener serang kat ann n bee

          0
          0
        • yula says:

          if kluarga mertua kaya lg aku nk bek hahaaha…
          ank aku snang nnti

          0
          0
  14. BumbleBee says:

    mana FASHA SANDHA…????????????????
    mana FASHA SANDHA????????????

    tak dijemput yer….. ha ha ha…(gelak sarcastic)

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      hahahah..
      tak layak la….

      0
      0
      • weiya says:

        lor…tak aci la..tak bagitau pun ade umah baru..weiya tunggu jer

        0
        0
        • [email protected] says:

          aku dah bai tau dah kan tadi

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          hahah apela weiya..
          len kali kenala tgok2…

          0
          0
      • yula says:

        hahahakakakakahh….bkn xlayak ja
        kalu dia p wat hilang seri ja

        0
        0
    • [email protected] says:

      dia dah kener buang daerah

      0
      0
    • ladybird says:

      fasha SANDA skunk tgh dok berSANDA ngan jantan len..

      0
      0
      • [email protected] says:

        nant kita buat carta sapa paling kaya kat malaysia n bagi kat fasha… msti dia terharu

        0
        0
        • ladybird says:

          pet dpt jwp x soklan akak td.?

          0
          0
        • yula says:

          eemm…

          0
          0
        • [email protected] says:

          mana semua p ni

          0
          0
        • ladybird says:

          emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

          0
          0
        • weiya says:

          semua org mmg tak suka fasha ker…ingt weiya jer

          0
          0
  15. weiya says:

    pesal komen weiya tak lepas ni

    0
    0
  16. anNeDeSiLva says:

    bosan…

    0
    0
  17. ladybird says:

    bkn x suke cume x bkenan dgn perangainye. syg muke lawa pandai blakon, tp gatal, laki org pun dia sanda

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      thats right..

      0
      0
      • [email protected] says:

        heheheh…. nasib baik laki akak xtersanda kan…

        0
        0
    • weiya says:

      itu satu hal…tpweiya lagi tak suka kat meme tu..tersengih2 pg mahkamah pun..kes kena tangkat kalwat tp lgsg takder perasaan malu..

      0
      0
  18. anNeDeSiLva says:

    poco betol ke huby ko keje kat LONDON??

    0
    0
  19. [email protected] says:

    ARIES jer yang suka fasha…. heheheh

    sapa artis malaysia paling cantik

    1 maya
    2 rozita
    3 Sofia jen
    4 erra
    5 camelia…

    ramai sangat ler yang cantik

    0
    0
  20. violet says:

    aku nmpk nora danish.. jejai ngok….huhu….

    0
    0
    • [email protected] says:

      hai vio…

      0
      0
    • ladybird says:

      jejai tuh mmg bongok ….

      0
      0
  21. ammey says:

    sape kwen 2

    0
    0
    • violet says:

      adik jejai kot….x taw ler
      huhu

      0
      0
    • [email protected] says:

      adikRIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZLLLLLLLLLLLLL

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        dah tgk pic tbaru aku…?

        0
        0
        • [email protected] says:

          kat pc kau 24 jam baru nampak kan

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          ish…pc ko tue dah BERKARAT…xleh pakai lg dah…

          0
          0
        • ammey says:

          dh tgk dh
          tdung coklat kn

          comeinya hang…
          huhu

          0
          0
        • violet says:

          ammmmmmmmmmeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          uiiii…tudng coklat per…
          lama tuh…
          the latest aku bmasam muke ckit…

          0
          0
        • ammey says:

          hah yaka..
          dlu aku npk pkai tdung pepel
          ps2 skung koko (pic katun)

          aiiiiii violin..
          ah slp!!!!! violetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
          hehe

          0
          0
        • ladybird says:

          tgk kat mane dik poco2

          0
          0
  22. aries_april says:

    fasha ke…ct ker..
    cma paris hilton, elyana n anuar zain d hti ini…

    0
    0
    • violet says:

      wow..anuar zin……

      kt ati aku kire jer…
      huhu

      0
      0
    • Choqs says:

      ptut aries ada gaya mcm elyana,sore mcm anuar zain,kaya mcm paris hilton…

      0
      0
    • [email protected] says:

      huhuhu,,,, mcm 2 ker….

      0
      0
    • ladybird says:

      anuar zin nape x kawen ha? betul ke gay?

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        tlalu memilih sgt…
        mcm pet…ingat lawa sgt ker…huhuhu…

        0
        0
        • [email protected] says:

          orang cakap dia day n skandal gan dato mana le… tp xtau tol ke x///
          biasa nyer orang yang ader PHD jer ckp mcm 2

          0
          0
        • ladybird says:

          tol ke ni pet??

          0
          0
      • aries_april says:

        tnggu aries…

        0
        0
        • ladybird says:

          ko agak berape umur dya?

          0
          0
        • violet says:

          hahaha…aries nih…jgn dok melawak la..huhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          umur anur 38 sama gan akak sulung aku

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          39 lar pet…
          lahir tahun 1970…

          0
          0
        • [email protected] says:

          lebih kurang le 2

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          ni dah bln 12 lar pet…
          mane der lebih dan kurang nyer lg…
          ngam2 tau tak…

          0
          0
  23. pEnArI pOcO2 says:

    woiiittt anne, aku bkn lar busuk ati…
    watper aku nk tgk muke org yg pnh mengecewakan aku…
    uuuhhhh…dan pnh tido sebantal…
    x pelik ker…

    0
    0
  24. yula says:

    lalalala….bosan toi
    violet xda ka ari ni

    0
    0
  25. kudek says:

    cikgu yg ajar menari dalam af7 kot

    0
    0
  26. www.artis says:

    cam x kenal jerk..!

    0
    0
  27. miss kepoci says:

    pengantin perempuan tu bekas adik ipar nora danish ler..

    0
    0
  28. [email protected] says:

    artis laki yang selalu di katakan gay

    1 anuar zain
    2 dafi
    3 remy ishak
    4 rem
    5 saiful mi
    6 fiz fairus
    7 faizal yusuf (laki nana)
    8 fizo omar
    9 azhar sulaiman
    10 tam kecik
    11 isma yusuf

    x ingt banyak sanagt

    0
    0
    • [email protected] says:

      12 keli af
      13 kaer
      14 alif af

      0
      0
      • violet says:

        nth ler..
        x pasti lak…
        so x nk setuju…
        huhu

        0
        0
      • pEnArI pOcO2 says:

        [email protected]

        0
        0
    • kurosaki says:

      si awal tu x der lak ko ltak?

      0
      0
    • ladybird says:

      pet ko ni wartawan ke? dafi x kot, so cute lah dya

      0
      0
      • violet says:

        pet x de kj la tu.
        dok kj senarai je dr td
        huhu

        0
        0
      • kurosaki says:

        wrtwan syok sndri jer..

        0
        0
      • [email protected] says:

        lupe awal, ikram dizli…
        orang cakp dorang kapel 2 orng 2….
        tp dulu dorang cakap anding kapel gan iqram dz
        orang cakap ler…..

        adam af…. hehehhe

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhu…. aku dengr orang cakp….

          akak lady ader orang cakap dia dapt pic dafi tengh isssssss tut laki……

          tp xtau le tol ke x

          ramai kan orang muka mcm dafi

          0
          0
        • ladybird says:

          pet klu sume lelaki gay, ramailah ppuan x kawen cmni..

          0
          0
        • weiya says:

          yusri kru takder ker

          0
          0
      • Choqs says:

        fizo omar tu bkn gay…berita je ckp gay..dio mmg duk umah sewa nga saing2 dia dulu..sejak blaja lg..tp kesian dikatakan gay..

        0
        0
        • [email protected] says:

          mak tak tau nok orang cakap kan…..

          0
          0
        • ladybird says:

          x sume cite 2 betul kan..

          0
          0
        • kurosaki says:

          sepet tu mmg maen ckap sdap mlut jer…
          tpi nk buat cmner dh crta ske ati…

          0
          0
      • pEnArI pOcO2 says:

        pet nie sajer jerk…
        main teka goreng…

        0
        0
        • violet says:

          tu la sal…x bek sey…sian dorang…..
          huhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          dulu aku selalu ikut kawan2 aku p masuk pertandingan karoke….

          kebnyakan juri artis2… jadi ader ler penyapu bedak artis yang cakap mcm 2….

          pondan2 kan kejer mcm 2….

          dorang cakap fazli zainal, hazami…. ramai lagi ler……

          aku dengr jelah n catat dalam memori otak aku

          0
          0
        • [email protected] says:

          tp jangan pecaya sangt tme2 2 orang nak jatuh kan artis jer…. cakap le mcm2…..

          kan ader yang cakap farah fauzana n daling ngasri kapel…. dorang cakp 2 orang 2 lesbian….

          ader gak yang ckp kak dibah n dayang pun lesbian…..

          tp 2 gosip nak jatoh kan artis je

          0
          0
        • ladybird says:

          pet ko gantikan mat kepoh kat dlm melodi, dah lama x kuar mat kepoh 2 kan? ko sesuailah pet jd watak 2 mesti best..

          0
          0
        • [email protected] says:

          sekarang kan watak kak very der dalam my* LG ader….

          skarang abg very der,,,, hehehe

          0
          0
        • ladybird says:

          goreng pisang pun sodap

          0
          0
        • ladybird says:

          pet x pahamlah

          0
          0
        • [email protected] says:

          kak x tengk ker mystaz LG….

          kan ader watak AKAK VERY DERRRR…

          nant pet jadi ler abg vry derrrr

          0
          0
        • [email protected] says:

          tajuk yang aku cakap kat ats 2 pun korang leh bacakan (artis laki yang selalu di katakan gay)

          jangan pecaya semuanyer gosip semata2 sebb nak jatuhkan seseorang artis…..

          sebab semua orang malaysia ader PHD azwan ali

          0
          0
  29. violet says:

    anne ….
    mana hang p….
    cili dh kutip ka????

    0
    0
    • yula says:

      ko pet p jd wartawan la

      0
      0
      • violet says:

        huhu…
        br muncul ko…
        pnt aku tgu

        0
        0
        • [email protected] says:

          nant ler aku masuk penyampai IKON tahun depan

          0
          0
        • kurosaki says:

          x payah..
          jdi mamarazzi bebas jer dh ckup…
          hehe..

          0
          0
        • weiya says:

          kalu pet masuk weiya undi pet…tp undi keluar la

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          jd joyah lg bagus…

          0
          0
        • [email protected] says:

          siot jer weiya ni….
          aku baru je nak gumbira…..

          0
          0
  30. pEnArI pOcO2 says:

    pet. ptg2 camnie wat TAIK mata lg baguih…

    0
    0
    • [email protected] says:

      taik jugah pilihan ati ko kan

      0
      0
    • ladybird says:

      korek TAIK idung lg best

      0
      0
    • weiya says:

      apa ilmu nak bagi senang tido..weiya minum ubat batuk pun tak kan tidonyer siang ari ni

      0
      0
      • [email protected] says:

        ko minun racun mst jap je dapat tdo….
        kak lady pun suka cter taik gak ni

        0
        0
        • ladybird says:

          hahaha kuang ajo ko pet .. 2 nak bg tido slama2nye tuh.

          0
          0
        • [email protected] says:

          ok ler 2,,,, selamat terus dia….

          0
          0
        • ladybird says:

          ilmu pukau …. mesti cpt tido, tp kena suh org indon buatkan , dworg kan terer bab ni

          0
          0
        • [email protected] says:

          kalo xnak indon suruh siam yang buat

          0
          0
        • weiya says:

          entah la…ni kes balas dendam ni

          0
          0
        • ladybird says:

          KO KENA BYK BSABAR DGN PET NI…WEIYA

          0
          0
        • [email protected] says:

          semua orang kener ati2 gan aku….
          nant salah cakap terus kener….

          tp kak lady aku xkan kener kan…..akak aku 2

          0
          0
  31. pEnArI pOcO2 says:

    k guyz…
    aku balik dulu…tata…
    assalamualaikum…

    0
    0
    • [email protected] says:

      by poco

      0
      0
    • kurosaki says:

      tata… bai…bai…

      0
      0
    • weiya says:

      bye..poco

      0
      0
  32. anonym says:

    rizal dan nora danish~~patutlah asyik sakit hati jak dgn fasha…Rupa²nya….tuuuuuuuttTTTT

    0
    0
    • ladybird says:

      tutttttttt?//??????

      0
      0
      • [email protected] says:

        ape maksud 2

        0
        0
        • weiya says:

          haah..apa maksud tu nak tau gak

          0
          0
        • [email protected] says:

          maksud dia tangan N D dalam seluar ex laki dia lagi

          0
          0
        • ladybird says:

          2lah akak tya kat anonym, ape tuttttt

          0
          0
        • [email protected] says:

          dia dah ilang dah akak

          0
          0
  33. ladybird says:

    x tgk lah pet LG 2

    0
    0
    • [email protected] says:

      pet pun xminat sant tp tengk le ari 2 sekali….heheheh
      akak kat ner ni 2 jan ni akk p ker

      0
      0
      • ladybird says:

        pet ko x dpt ye jwp sape abg aglina JOLIE?

        0
        0
        • [email protected] says:

          kan akak dah cakap japa onnnnn… heheeh

          0
          0
        • ladybird says:

          M. RaJOLIE da jwapan dia, lain mak len bapak tp same name ujung .hehehe….

          0
          0
        • weiya says:

          bukan pet..tapi m.rajoli la…tul ker ni

          0
          0
        • [email protected] says:

          orang kampung saya 2 M RAJ 2…
          pandai jer akak lady ni

          0
          0
        • weiya says:

          ha..kan betul tu..

          0
          0
        • [email protected] says:

          aku sajer jer xnak jawap,,, hehehe

          0
          0
      • ladybird says:

        x kot.. segan

        0
        0
        • ladybird says:

          terer lah weiya.. mana tau?

          0
          0
        • [email protected] says:

          pet yang bagi tau kat wieya

          0
          0
        • weiya says:

          ade kisah tu..nak tau ker..gni..masa weiya study ukm dulu..ari ahad kan weiya kual kl..dlm komuter ms nak balik..ade sekumpulan pelajar dok cite pasal bibir angelina ni seksi…tetiba salah sorang kwn dia org mencelah..dia kata per…haah..pelik la..dulu ayah aku kata dia blaja sekali ngn ayah aku kat pondok tetiba jer tgk dah dlm tv..geng2 dia kata..ko ckp pasal sape..dia jwb lagi..pasal m.rajoli la…semua org gelak kat dia sbb dia org bincang pasal angelina joli bkn m.rajoli…

          0
          0
    • weiya says:

      tak tgk la kak

      0
      0
  34. hantupensil says:

    arghhhhhh…..
    lapooooo…..

    0
    0
    • [email protected] says:

      ko nak satey ker

      0
      0
      • ladybird says:

        nak mcd

        0
        0
        • [email protected] says:

          nant mintak antu belanja…..
          akak lady p ler 2 jan ni….
          nak segan aper…. kita2 je yang p sana

          0
          0
        • ladybird says:

          pet kite b2 je ke? bahaya nih t kena tgkp basah .. hehehe. mane c weiya nih? jgn2 betul2 dia minum racun sbb nak tido. WEIYA..WEIYA…. wake up..

          0
          0
        • [email protected] says:

          pandai akak buat lawak…. nik pun dah nak balik kejer ni akak…. nant nik msg akak lagi ek besok…agak kan lup emasuk cni lak esok

          0
          0
    • weiya says:

      weiya br lps mkn maggi

      0
      0
    • ladybird says:

      betul lah ko ni hantu.. kejap ada kejap ilang.. seramlah….

      0
      0
      • [email protected] says:

        antu tme lapar jer dia kuar

        0
        0
        • ladybird says:

          cari mangsa 2

          0
          0
        • ladybird says:

          ok pet.. sok smbg… pet selalu buka YM x?

          0
          0
        • [email protected] says:

          xder ym… tp leh guna emil nant akak bg emil akak kat pet ek

          0
          0
        • hantupensil says:

          tu ar..
          petang2 ni rase mcm nak makan orang jek

          0
          0
      • weiya says:

        weiya ade la…heheheheh sambil siapkan design ni..

        0
        0
  35. jane says:

    ha…aku suka konsep camni …pengantin baju kaler lain…inang2 kaler lain…. tak macam sesetengah pengantin dgn inang2 dgn mentua dgn kain langsir kat belakang tu same je kaler ….sedondon je…

    0
    0
  36. EclipsE says:

    anne…………..
    sory td…tetibe lak bos aku myalak…
    ko dh tnye bdk tue lom??

    0
    0
  37. [email protected] says:

    kak lady weiya tengah buat kaerangan 2 yang lambat reply 2….

    ok lah out dulu bye semua

    0
    0
  38. Zarul says:

    korang sempat chatting lagi kat sini dahsyat

    0
    0
  39. xie says:

    adik dier yg kmbr tu khwin ek?

    0
    0
  40. lanToK LeW says:

    cantik la design dia….huhuhu…nampak cam simple tp tetap cantik….hmm…ape aku melalut mlm2 nie….uhuk3…

    0
    0
  41. meor says:

    hmm ada pekdah ke beri comment no. 1?? dapat duit?? dapat memajukan diri??

    0
    0
  42. mat kepoh says:

    janda hot meletop?

    0
    0
  43. mat kepoh says:

    dapat hadiah x?heheh

    0
    0
  44. yuyun says:

    wie suami adik rizal tu muka dier mcm pelakon ashraff muslim jer?tol ker tak???confuss beb..muka cam samer jer…ni yang malas teka teki jerr..bg tahu teruskan senang…

    0
    0
  45. Wallah says:

    sape ek ? yg aku cam Nora danish jer

    0
    0
  46. [email protected] says:

    moning u all

    0
    0
  47. norafizol says:

    sape artis laki 2 ek?
    nampak nora danish je….
    bgtaulah sape….

    0
    0
  48. insuraya says:

    klu maya karin cm pontianak kira cun gak la antu kt mesia ni..ek???…

    0
    0
  49. kipas-susah-mati-zaefrul says:

    sorang lagi dlm tu,DIANA JOHOR la.. atau kembar die.. ntah sape name die

    0
    0
  50. mafia says:

    erm..cuba la kalo rizal da kawen lain..bukan dgn pasha la skali pon..erm…sure bini br rizal akn tertekan..sbb akn dibayangi oleh nora

    0
    0
  51. yuyun says:

    yer lahhh..sebab dier kater artis laki2..nak kater rizal..dier bkan artisss..yer lah kott adik ipar dier muka cam ashraff mulim daaa..btol ker tak beutifulnara…confus2.

    0
    0
  52. datin says:

    hehe.ni twins adik rizal kawin kan?tp tatawu min or cho..
    dorg ni da lame an item..rs biasa tgk gmba kt myspace dlu2..bagus la kawin..yg sane tu..pon kembar gak.tapi tak pasti.diana ke atau kembar nye.tp yg pasti ade johor2 lah ujung.hehe :)

    0
    0
  53. fkuoo says:

    si Gobuk bin Kara nama artis ni…

    0
    0
  54. Ida says:

    Penyanyi shidee la.. kat blakang skali tu…

    0
    0
  55. bukan leh harap pun jejai tu…nasib badan dilahirkan dlm keluarga berada…cuber x kaya. nak harap rupa?

    0
    0
  56. nur alia nazira says:

    saya rasa llaki tu ialah faizal husin

    0
    0
  57. nur alia nazira love mohammad rajmin says:

    kami rasa llai tuw faizal husi

    0
    0
  58. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

    0
    0
  59. Jen Carlsen says:

    I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  60. Hi Web site owner. I really just like your article and also your site all in all! That article is extremely plainly written and effortlessly understandable. Your current WordPress style is wonderful as well! Would be awesome to discover where I can get this. If possible hold up the good job. We all need a lot more such web masters just like you on the internet and much fewer spammers. Great friend!

    0
    0