Written by AbangNara | March 28th, 2012

Tuah ayam nampak di kaki, tuah Khairul Fahmi ialah bersama SimplySiti. Tambah menarik ialah apabila gadis yang pernah dikaitkan dengan Apek iaitu Leuniey turut akan terlibat di dalam pengiklanan minyak wangi SimplySiti ini. Memang murah sungguh rezeki Apek dan Leuniey.
apek  simplysiti

Patutlah baru-baru ini Apek ada pergi jumpa Dato’ Siti untuk makan tengah hari. Inilah projek yang dibincangkan rupanya. memang beruntung jadi Apek. Sudahlah dilantik jadi duta Puma, kini terlibat pula dengan pengiklanan Simply.

apek  simplysiti

Minyak wangi SimplySiti yang diberi nama Eau de Parfum Simplysiti dihasilkan dalam tiga haruman yang berbeza iaitu Pure, Memoir dan Precious. Tengok packaging pun dah teruja Abang Nara dibuatnya. Confirm wangi punya.

leuniey dan siti

UPDATE: Di atas ialah salah satu gambar Leuniey berposing dengan Dato’ Siti.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 responses to Khairul Fahmi Che Mat Dan Leuniey Bakal Menjayakan Iklan Produk Minyak Wangi SimplySiti

  1. kiah buah junior says:

    wahh botol perfume tu same ngn nina ricchi perfume laa dato ct..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 2
  2. awek awk says:

    untungnye….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • UstazahTerlampau pengsan sekejap nampak mamat sasa pakai bikini says:

      Waa…mesti mahal ne. Setahu aku la eau de parfum ne lg mahal dr eau de toilette(xtau eja).. N stahu aku jga eau de parfum ne lg tahan….tahniah la luniey..kerana gosip anda fofuler.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  3. Harunoichi says:

    Penutup botol dia macam penutup botol Ricci Ricci by Nina Ricci

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
    • jejari muncung says:

      kannn…haha np xuat penutup tu mcm tudung dato ct je..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 5
      • Datok K tak de misai says:

        tak tengok ke gamba kat atas…rambut siti menjurai2 ngan selendang yg nipis tu …… tutup botol tu simbolik dari kain kepala dan rambut siti

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  4. pemerhati says:

    murah rezeki apek..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  5. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Cantik gak Leuniey tu…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      apek nye requirement awek semakin hari semakin tggi, pasni tah2 neelofa plak awek diee.. mmg terbaik la apek!! tp jgn sibuk menukar pompuan jee tp jaga gol asik bolos jee.. weh bn x kuar lagi citer safee sali..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  6. bobby says:

    HAHAHA wat a good combination:)seriously leuniey jauh lbh cantik & market drpd DAHLIA TECK tue…bkn doakan yg jahat2 tp klu apek couple dgn dis girl pun ok jgk kot baru padan muka DT bak kate org KARMA “wat’s goes around comes around” anyway itu pun klu leuniey nie nak lah kat apek:)hehe coz xsemestinya femes semua girls nak!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 2
  7. saya says:

    Agak2 ada alkohol x?

    Kalau xde nak beli la sbb botol la cantik.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
  8. nehi says:

    aku lgi minat si pe’e (safee sali) dari si apex nie…mengalahkan artis2 yg sedia ade kt msia nie…jadi model…cover magazine…janji ko punye prestasi tk down for msia team that’s enuf!! papepun congrats utk ko apex!! murah rzki ko..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
    • bukan artis, tapi selebriti. ini normal. macam kat negara barat juga. malaysia dulu camtu gak ada subradron aziz, lepas tu bila kahwin dengan penyanyi salwa, terus flop dan bersara.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. kopiko says:

    murah rezeki :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  10. LOL says:

    pakai perfume ni dapat dato’ x agak2? nohhhhhhhhhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  11. mixgirl says:

    confirm aku x beli…
    tgk botol dh tau mcm tiru jer….
    tp dh mmg ct nie jenis “copy n paste”
    saper peminat giler mati ct jer yg teruja nk beli…so pd pminat2 ct sila dptkn 5-6 botol stok utk stahun…biar ct btambah kaya lg…dan mgkin dia akan share sikit duit kt korang …dh tentu letak harga mahal2 konon slayaknyer dgn nama besau dia tue…ksian pd pminat2 yg sggup kuar duit byk utk dptkn sbotol minyak wangi…(ct pasti tsenyum bangga ank tempatan spertinya maju dlm bisnes)
    pd pminat2 ct apa yg anda dpt???…kepuasan kah????

    p/s: aku bkn pminat ct tp ksian pd pminat2 ct….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 33
    • Meera Alisha Kaif says:

      i m agree with u..simplysiti mahal,better buy elianto

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 11
      • UstazahTerlampau x pengsan lagi says:

        Mg la mahal…simplysiti kan made in korea.. Kalau nak murah beli la made in china. :-) sy ada baca magazine(dah lupa nama) bulan lepas produk kecantikan dr korea antara terbaik d dunia.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 7
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Yer, memang mahal tapi produk org Melayu.. produk orang Islam…
      Nasi Ayam Penyet Wong Solo tu RM9.90 satu set lunch,
      Mc Chicken satu set lunch RM5.90.. yg mana lebih murah? produk Yahudi tu lebih murah kan?
      Jangan cuba keluarkan ayat bodoh, “Eleh…kalau kitorang tolong beli barang Siti tu, ada ke dia nak tolong kita balik?”
      ko pernah berniaga tak? Atau ko pernah bergaul tak dgn peniaga Bumiputra? Ko pernah pikir tak permasalahan paling besar org Melayu ialah kesukaran mendapatkan bahan mentah pada harga yg sama dgn peniaga yg bukan Melayu?
      Ko pegi la tanya kontraktor Bumiputra dorang beli pasir dapat harga berapa, kalau Cina beli dapat harga berapa pulak..
      Berlapang dada la woi…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 5
    • S kunalang says:

      Mix girl i tau ko ni mg anti ct. Tp ape yg ko komen ni sgt menunjukkn hati ko sangat kotor. Kalau org taat pada Tuhan, hormat org tua n org sekeliling mesti x wujud komen2 mcm ni….bersih hati, hidup pun aman… Kpd yg sangka aku ni peminat ct n menyampah dgn komdn aku, dislike pun xpe..aku bukan manusia alim atau sempurna tp aku sgt menghormti org lain… Sekian..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 3
      • P Kundur says:

        sokooooooooooooooongggggggggggggggggggg sgt komen ko s kunalang!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • holaaaa says:

      peminat ct pun kesian dgn ko..hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • ziana zain says:

        ni lah sebabnye pniagaan melayu byk yg bungkus..melayu memang bleh bbangge dgn genetik hasad dengki je..klu produk tu baik ape lah salahnye disokong drpd beli produk yahudi tu..melayu yg semakin melayu..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  12. ape2 aje. says:

    aah.. botol perfume la sebijik mcm nina ricci… OMG… tolong la jgn copy paste… it’s not our culture..!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 7
  13. ahkak puaka says:

    NK KATA CMNI JER :

    MESTI BERBULU DAHLIA TECK DPT TAU. PADAN MUKE.. JGN TERKEJUT LAU 1DAY APEX BERPALING TADAH KT LEUNIE NI PULAK!

    BTW HARGA PERFUM NI 69.90RM. AKU DH TGK KT WATSON :P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
    • Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

      elleh si leunie ni bukan nye jambu sangat ! idong kembang je….kalau idong mancong minah jambu mungkin ada respek jugak ! ni yeeeee ellehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh pekak badak !!!!! huh !!!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 9
      • me2 says:

        alahai datok…ko ingat die design sendiri ke hidung die???

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • Ak yg Comel says:

        ko kutuk idong org tu umpama ko kutuk penciptanya..xsekolah ke ko ni??bingai betul minah jambu sehh

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • dewi minyak wangi wangi says:

      euww! mahalnye! product Malaysia je kot…

      makeup simplysiti pon mahal, almost the price of Loreal. tp atleast Loreal tu sume international. will never consider her brand

      Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 12
      • Agayo no kopio t toto ku says:

        Mahal pun padan jga la dgn kualiti. Smplyct kan made in korea. Bukn made in m’sia….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 8
      • Pemerhati says:

        Apa nak bangga sgt dgn produk korea? Siti nie org korea ke?? Nmpk sgt brg mlysia xberkualiti ATAU org malaysia yg buat jd xberkualiti mcm siti la kan… Nk buat produk bkn made in malaysia… But made in korea… Peminat fanatik yg gila pun seme nak mengikut.. Xpaham betul!! Apa la yg nak dibangga kan sgt kalu produk tu cedok idea org lain… Xde Originallity.. Sorryy!!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 7
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        hek eleh… cakap orang.. ntah-ntah engko pakai kereta Proton or Perodua.. yang cedok teknologi Jepun tu… wei, ko dulu belajar apa? Sains Rocket ke sampai tak tau langsung pasal dunia perniagaan? bahan kosmetik memang gitu, satu jer kilangnyer, lepas tu kalau ko ada modal, ko gi beli secara pukal, bawak balik, packing letak jenama sendiri..macam jenama Natasha & lain yg melambak kat dlm market tu..
        haa… tu la, jadi pemerhati kat blog Nara jer tahu, buku x pnah baca, Astro kat umah tu sekadar nak tengok Raja Lawak jer, dokumentari x pnah nak tengok…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
      • Pemerhati says:

        Ahaksss…kelakar baca statement “Kipas Susah Mati Neelofa” tu kan. Nampak gaya dia terasa la kan… mybe dia nie peminat fanatik sgt kot sampai susah nak mati… hahahaha… Sorry laa beb… brg2 cedok nie i xmain la…. not Originallity…. xde value….hehehehe….. Apapun lu punya statement sebijik mcm budak sekolah…. Hahahhaaa… So Simpathy…like Simply Siti = Simpati…hahahahaha..Wakakakaka…Wakakakakaak…. sooo kesiannn…berapi2…nak marah kan… jgn marah k Kipas Susah Mati…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 13
      • nyampah ngan org berlagak cam Pemerhati says:

        woi pemerhati yg tau ckp je tp otak kosong cam sampah, xmen konon brg2 cedok..puihhh! ko confirm ke brg2 yg selama ni ko beli tu originality sgt..opps! btw, it’s “NOT ORIGINAL”, bukan “NOT ORIGINALITY” yee..tulah konon pakai brg branded sgt tp english pun ke laut! sah2 la ko ni berangan pakai brg2 jenama mewah luar negara tp english cam bodo hahaha buat malu jeeeeee!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Pemerhati, ko pernah sampai Hong Kong ke? Sydney? Pernah keje gali kubur lama kat Singapore mcm aku? Pernah duduk Canada keje offshore mcm aku? Tak payah sembang pasal barang luar la wei… org merantau dah jauh pun tak pernah lupa jasa pasar malam..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Pemerhati says:

        ahaks…kelakar betul baca komen2 org2 yg fanatik nie…ntah apa2 kan… kata xsokong brand luar…dah tu selok sangat brg Simply Siti tuh…bkn brg brand luar ker? yg duk agong2 kan sgt Simply siti tuh xsedar ke tu brand korea….kalu duk komen2 bagai nk perjuang brand Malaysia berbangga la jugak aku…. nie duk komen2 melalak lalak nk agong2kan sgt brg simply siti yg dah sah2 brg luar….Hahahaha… kesian2…… stakat kije offshore nak selok…gaji seakat cecah 5angka…sikit pun aku xkesah….. setakat Sydney, Singapore, Australia, Melbourne mana lg yg ko nak sebut dlm dunia nie termasuk Madinah n Mekah …cakap xkenal org…. tu la suka sgt melalak2 kat sini..tp otak kosong….sorry yerk “Kipas Susah Mati Neelofa”… hahahahahaha…… cakap lain kali tgok org laaa…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        penyakit infiority complex… macam ko la..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • pemakai perfume brand kemenyan says:

      see…murah je perfume ni..this is a perfume yee, bkn eau de toilette..perfume lbh mahal drpd eau de toilette..so, siti ni die dh invest duit bnyk untuk kuarkan produk yg elok tp die still jual murah..NYAMPAH ngan org2 yg konon2nye biase beli perfume jenama mahal yg kdg2 xmasuk akal n sebok berbangga ngan produk luar tp produk org islam n melayu dihina n kutuk..WOI SEDAR LA SIKIT KORANG TU ORG MELAYU GAK, XYAH LA NAK BERIYA SGT NGAN PRODUK LUAR TUU..kalau xsuke jgn la beli, hbs cite.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  14. dark28angel says:

    sebijik cm ricci ricci by nina ricci la…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  15. putri ^^ says:

    xkisahlah copy paste ke ape ker..duit die..lantak dielah..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 7
  16. Meera Alisha Kaif says:

    better i beli perfume playboy,rm 36+ je kat guardian or watson….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 7
  17. alibaba says:

    aku xkesah la dia nak copy paste ker copy oohh ker .. Janji minyak wangi dia blh wangikan bdan aku yg xbrapa nak wangi ni .. Wakakakakaka

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  18. memang bagus..perfumes I like It

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  19. bai says:

    korang kutuk kutuk pun, dato ct kaya jugak. korang ape jadik? kayap je lebih.
    korang kutuk kutuk pun, Leuniey dengan Apek jugak. korang ape dapat? telan air liur tak sudah sudah.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  20. anne says:

    dh xde idea ke ct???

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  21. ape nak jadi says:

    cantik lg botol ni kalo cap nye simple

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. Nurul Ilham says:

    Cantik je botol minyak wangi tu..ok la tu harga dia, dato ct pun standard dia tinggi, xkan la penat2 keluarkan modal dia nk jual rm6.90 kot, hehe…support usahawan tempatan kita xkira la dia tu artis ke sape ke. Janji dia cari rezeki yg halal.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 6
  23. dato syarizat says:

    aq dh bli dah mmg wangi………nak2 yng precious 2….mmg elegan gle bau dye….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  24. hehehe says:

    pd aku per nak di banggakan sgt dgn brgan simplysiti nie…coz dia made in korea bkn made in m’sia…lbh kurang mcm yg lain jer ambik dr siam letak jenama msg2…huk3x…fans ct mesti mara gan statement aku nih…pe2 jer la korang nak fanatik bagai…yg kaya dia yg kayap korang…ct nie nak pakai ker brg murah2 kalo dah kete dia pun jenama terkemuka apatah lagi gan meak up n minyak wangi…ibarat jual produk sendiri tp pakai yg imported nye produk…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • aku says:

      setau aku produk simply siti ni x sama macam produk2 lain yg amik dr supplier luar then bwk blk malaysia rebranding nama sendirik…sbb produk SS ni bkn simply2 je amik yg dh stok yg sedia ade kt korea tu tapi siap buat kajian lagi sebelum die kuakan produk ni…Korea mmg dh terkenal dengan bahan2 kosmetik dorg yg terbaik so, aku rase tindakan siti mmg tepat la mintak pakar dr sana buatkan kajian utk produk2 die…haihhh~~ kalau ye pon x suke pasal tudung die, jgnlah sampai kebaikan die yang lain org x nmpk pulak….kita doakan jelah yg terbaik untuk beliau…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • alahai says:

        aku memang xminat produk2 kosmetik korea sebab aku xtau research dia camana. kalau dia cakap research dia kat org kulit negara khatulistiwa cam aku okeila tp xder cakap, so aku assume research dia kat kulit org korea yg confirm kulitnya dan cuacanya yg jauh berbeza dari dekat sini. kakak aku duduk malaysia kulit kasar jer, pergi bangkok sebulan xpayah pakai alat kosmetik apa pun balik dgn kulit yg bersih dan rossy cheek lagi. kalau duduk korea sebulan xtau la. utk sesetengah org mungkin xder effect kot. kakak aku sorang lagi belajar kat us, pergi gelap balik cerah sampai sekarang anak dah 4 pun xgelap2 cuma pipi xlah rossy macam dia mula2 balik dulu.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. SIMPLYSITI BAU BUDU says:

    komfim minyak ni bau BUDU……..P/S : Siti makin panjang rambut ko tekeluar kat depan … tak takot ke Datok K kawen dengan leuniy ni …macam kau buat kat zawiyah dulu …

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  26. PASAL PERFUME CAK AYAM PUN MAU GADO KA???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  27. […] pengiklanan minyak wangi SimplySiti ini. Memang murah sungguh rezeki Apek dan Leuniey. … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Bakal, Fahmi, Iklan, Khairul, Leuniey, Menjayakan, […]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. ciksiti says:

    apesal ciplak botol nina ricci?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  29. hurmm says:

    bialaa ct bertambh kaya,die ske menderma..bleh tolong lg rmai org susah,smoga bertambah murah rezeki ct,amin..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  30. oooooo says:

    kfcm yang tahpaper .. dulu aq suka dia tapi lepas tangok gambar controversial dia aku menyampah ngan dia. memang betullah org kalo da femes memang cepat lupa diri macam kfcm ni socialize sgt. tak mustahil kalau dia pernah berzina ngan pompuan mcm yg disebarkan sseblum nii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0