Written by Bella | December 3rd, 2015

Dek kerana telah memalukan peminatnya dan enggan memohon maaf atas salah faham “KimK, Nur Fazura telah kehilangan jumlah pengikut yang agak besar di akaun Instagram miliknya.

Jika sebelum ini beliau mempunyai 1.8 juta pengikut, angka itu sudah menurun sebanyak 200,000 kepada 1.6 juta pengikut sahaja.

Apa yang mencuri perhatian netizen adalah akaun Instagram vii.narza telah bertambah jumlah pengikutnya sehingga mencecah 18,300.

Mungkinkah followers Fazura kini sudah beralih arah?  atau beliau sendiri sudah menapis  mereka yang memberikan komen melampau mengenai isu ini?

Semua manusia pernah buat silap bukan? Tidak mendatangkan aib sebenarnya jika kita mengakui kesilapan yang kita sudah lakukan. Minta maaf je lah..

103 responses to Kerana Kes “KimK” : Nur Fazura Hilang 200 Ribu Pengikut Di Instagram

  1. kingkong says:

    hebat. jgn smpai tinggal sorg je follower.

    0

    0
    • whateverrrr says:

      fazura dah xrelevan dah dlm industri…nak tunggu kerabat diraja meminang sampai sudah xde…berangan jer nak kahwin anak raja…..kejap johor kejap brunei la…end up kawan2 pondan je yg ramai….perangai pun dan mcm pondan….kimK jadi kim*k

      0

      0
      • peeeiiii says:

        hahahahaha…kahwin jer dgn Azwan Ali….jadi bapok lepas kene reject dgn Ziana Zain

        0

        0
        • Kiah says:

          Pengajaran nya di sini dia telah menghina islam, hijab dan wanita. Ni kes berat ni, kalau kat Saudi dah lama kena rejam!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Kalau dah buat salah, minta la maaf. Jangan ego. Dah la samdol…sombong pulak tu. Dah mencirit tengah jalan masih taknk ngaku….

          0

          0
        • Chicha The House says:

          Semua jom Boycott rancangan sendu Facing up to Faz. Rancangan yg penuh plastic dan hipokrit. Lebih baek you all layan The House. Dont forget to watch okey. Semua nya natural tak da berlakon2 takda gedik2 ok..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Kerana KimK rosak susu sebelanga. Lain kali baca la betul2. Selidik dulu…

          0

          0
        • Anonymous says:

          kononnya nk salahkan budak tu sbb pakai shortform. eh hello..kalu benar pun budak tu maki….kalau awak hati bersih awak tak akan hina dia balik. sesuai sgt ko kena reject sama tmj dulu. begini perangai ko yg sebenarnya…

          0

          0
        • Fazoorah says:

          Ohmaii..adik i umo 8 tahun pun panggil kim kardashian Kim K tau..even org nk tulis kimak sekalipn, org takkan buat huruf besar tu semua..just tulis je kimak..shame on you la..mintak maaf pn tanak.semua peminat u dh tanak respect u la sbb u ego tanak mintak maaf..

          0

          0
      • Anonymous says:

        Unfollow je….memalukan saja. Kenapa kisah hidup bimbo korang nk tahu? Harap muka je cantik, perangai mcm…TAIKKK!

        0

        0
      • tak minat retis Malaysia says:

        retis Malaysia ramai yang sampah , kontroversi , berlagak…padahal bakat tak seberapa…. pencapaian pun x seberapa. Buat malu je dengan orang luar.

        0

        0
      • pazurapoen says:

        Dia kata dia kawen sbb dia too bz..
        Padahal seBab x de org nak…

        0

        0
    • Anonymous says:

      XPE..FOLLOWER JE..
      ape heran nak folo memfolo neh..
      yg folo pmpuan chef tu dia ade ape ek..
      yg folo fazura ade ape..dapat ape
      buat ig setakat nak byk follower baek tak pyhlah..
      byk follower pn nan hado buat hape..

      0

      0
    • miss kepah says:

      kat ig fazura, pminat2 dia kemain menyalahkan vii narza tu sbb guna short form kononnya tak smua org paham shortform, abis kalu x paham, tanyalah bangang…gelabah nk pertahan princess dorang…hehe

      0

      0
      • Anonymous says:

        alasan je tu…dah termalu.

        0

        0
      • miss steak says:

        kalo macam tu pegi la salahkan org amerika, diorang yg bagi gelaran KimK tu

        0

        0
        • miss lollipop says:

          ala kejap je ni, lepas ni semua lupa senyap la, terus tergoda dengan kemanjaan dan kejelitaan dia dan lupa semua kebanggangan yang dia dah buat..

          anyway miss dah lama meluat dengan fazura ni, dari kes dia belasah orang dekat disco lagi.. perempuan yang dia belasah tu cina, yg ko islam tu dok dalam disco dgn minuman keras bagai tu dah kenapa..?? pastu belasah orang pulak, acah2 boyfriend dia glam sgt sampai cina tu tergila2kan boyfriend ko tu..

          anyway, sbb dia kaki disco lah, walau sekolah sampai tingkatan 2 je, tapi cakap BI berabuk, sbb dok kawan dgn mat2 salleh je.. and lagi satu, islam pada nama je kdg2 diaorang ni, sbb tu marahkan Narza tu, habis, ISLAM, HIJAB semua dia makikan.. kenapa ko tu bukan ISLAM ke Fazura..???

          kalau non muslim cakap ayat yg sama mcm fazura cakap tu, sah2 dituduh rasis dah kan..

          0

          0
      • miss fid says:

        kate pandai sgt..xkan shortform xtawu..
        lol lah fazura tuh..

        0

        0
    • pazurapoen says:

      Mustahil tinggal 1orang.. maksimum 2 org.. pondan kurus tu dengan pondan gemuk tu.

      0

      0
  2. syafiqlujaini says:

    yeah makin bnyk followers lah

    0

    0
  3. neutral says:

    aku hairan….napa org suka sangat follower ig fazura….apa yg mau dibanggkn sangat dgn byk followers ig…..kalau ada…adalah….kalau tiada…biarlah….ishhh…..mcm mau bertanding2 …sapa artis yg paling byk followers….ishhh

    0

    0
    • liyana says:

      makin ramai followers makin ramai la pelabur/penaja or org upah utk promoted sesuatu produk..klu bukan artis tp followers ramai pn mst org kejar nak mtk promoted kan produk apatah lg artiskan..tak caya buat la..

      0

      0
  4. Lara says:

    Cuma I heran.. sejak bila transgender aka pondan diiktiraf kat Malaysia ni? Bukan ker dulu2 keluar akta melarang lelaki berpakaian perempuan kat public dsb (dan sebagainya). Menengokkan kawan2 si Pajura ni, tak semengah jer semua, KimK sangat.

    0

    0
  5. someone says:

    Nak unfollow jugak la..
    haha

    0

    0
  6. makhluktuhan says:

    pdn muka bimbo.. klu boleh, biar semua rakyat malaysia bash die ni..bongkak,ego,bodoh sombong.. golongan artis ni x sedar tanpe kitorang, diorg ni x ka:naik la.. puih. cdngan aku:
    -jom unfolllow si fazura ni..twitter,fb,ig..biar die rase muka cantik pon klu prngai n mulut mcam puaka, xdenye org nk respect ko
    -buat page untuk bela nasib gurl yg si fazura ni malukan.. dahla kait dgan tdung, islam…merepek…sape ko nak judge org cmtu…

    0

    0
  7. nok gebuzzz says:

    ape salah kalau minta maaf….bukan kena bayar pun
    retis kalau dah perasan diva mcm ni la…

    0

    0
  8. poyos la says:

    ‘tmj wt pilihan yg tepat’ sori pajura..da la x tutup aurat pstu trs judge org ..nmpk sgt anti org berhijab..ello pajura dia skurang2nyer da tunaikan slh 1 kewajipan dia sbg muslimah yg ko tu xpyh la nk back up sgt kwn 2 alam ko tu.lelaki tetap lelaki wlupn bperwatakan wanita..haram nk berlaga2 ok..dlm sejarah blm ad lg org yg kapankn org mati x pki tudung rmbut blonde or tok imam 2 alam ..skurangnyer tye la klu xtau ape maksud ayt follower ‘ape tu kimK?’ bkn wt conclusion bajet bagus je.. pajura jgn perasan diva sgt..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    nanti naiklah follower pajura tu … jangan risau ….. banyak backupnya nanti……. tapi lepas dia pakai hijab atau purdah lah….. tegok hanez suraya pakai tudung banyak memuji2, memey, zizie dan seangkatan dengan nya…. ha ha ha orang Melayu mudah lupa

    0

    0
  10. neutral says:

    just askinglah sebab aku ni bukan pengikut sangat dunia artis…dulu fazura ni dgn tmjkah…heheh

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Rasanya nanti dia cakap dia yang block 200k, bukan diorang unfollow. Mana boleh mengaku hilang peminat X)

    0

    0
  12. mikomiko says:

    agak2 kalo org jmpe die jerit KimK…die marah tak?

    0

    0
  13. nara beruk says:

    Nara ko pun same lah… Ko yg mcm kimak sebenarnye. X payah ko nak ajar fazura plak… Klau neelofa bukan main ko puji2… Dasar komunis kKelantan.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Hi there. Salam kimK. Kim salaam kat pazbulus ye. Kbai

      0

      0
    • Kau yg beruk says:

      Aku pun tak minat neelofa tp aku puji dia berhijab dan budi bahasa. Tak macam Fazura kesayangan kau ni sexy mengalahkan KimK & riak.. maybe kau spesis Fazura yg bajet hollywood tp bodoh. Kau nak salahkan abg nara kenapa? Bab ni aku puji blog abg nara pertahankan peminat..bukan pertahankan fazura wlupun die femes.

      0

      0
    • izzlin says:

      mak sokong 100% dgn statement kau ni nyah..hidup kimK hidup makN hahahaha

      0

      0
  14. nara beruk says:

    Nara ko diamlah ko yg kimak…. Xyah ko nk ngajar fazura plak… Klau neelopak gedik tu bukan main ko puji2… Dasar kelantanese komunis.

    0

    0
    • lalala says:

      dia kelantan ke, perak ke, KL ke, sarawak ke, bagi kte org luar ne, kte just panggil tu org Malaysia je.. Dh name manusia, mmg byk ragam.. knape lh nak bkira sgt dia negeri mane, 1Malaysia kot..

      0

      0
  15. Anonymous says:

    Fazura2… Hal ni asalnye kecik je. Sebagai manusia biasa, setiap org pasti pernah salah fhm. Tp apa yg menjadikan perkara ni jelek ialah sbb fazura enggan mengaku salah beliau. Kalau kita di pihak yg salah, tak perlulah nak ego dan bodoh sombong. Malah kalau kita akui kesalahan sendiri dan pohon maaf, org lebih respek serta pandang tinggi. Barulah kita nampak humble… Bukannya setakat post kat ig, fb, twitter yg kita ni humble.. Melalui perbuatan kitalah org akan nampak kita ni down to earth atau sebaliknya. So simple!

    0

    0
  16. Justhuman says:

    Being an outsider, I feel that this thing is solely due to Fazura’s fault.. the term “KimK” is largely known as the short term for Kim Kardashian and dari segi rambut orang tu pulak and style, boleh d samakan dengan Kim Kardashian. Whether it is a compliment or a comment, I have a feeling it is not as bad as the term that Fazura had mistakenly thought of.

    I think tak salah Fazura utk apologise.. whether generally or random.. sebab memang dia salah faham. lagi dia apologise, lagi cepat case tutup and people continue to respect and minat dia..

    0

    0
  17. ChickFlick says:

    “Rasulullah SAW melaknat lelaki yang berkelakuan seperti perempuan dan perempuan yang berkelakuan seperti lelaki, dan kata baginda lagi “halau mereka dari rumahmu.” (Sahih Bukhari)

    Hai MissSalahAngggapKimK, you are probably feeling remorseful for what you have done, or you might not. But set aside your ego, as a Muslim community (in a country which you have gained fame) in out eyes it is just not right to treat lelaki yg menyerupai wanita ni like girlfriends because THEY ARE MEN. Pergaulan tetap terbatas antara lelaki dan perempuan yg bukan muhrim. Even if bersentuhan kulit semasa makeup session. People are also not dissing the fact awak pertahankan golongan ‘transgender’ ni but doing what you’re doing means you are encouraging these people to remain mengubah kejadian Allah yang dah cukup sempurna in the first place. In layman terms, it is somewhat like you are also against the proper Islamic beliefs. Tegur sekali, dua kali, tiga kali, no change and then you walk away. We treat them like human beings too and they’re allowed whichever path they choose but we dont become bff’s with them because its almost the same as being “bersubahat”. I believe this is also another reason you are infamous now. #sayNOtoEgo

    0

    0
  18. kaki kentut says:

    haih… mmg ptut fazura marah dia.. dah la gedik.. kalau aku mcm fazura ku saman dia. Salah faham or x tu tpulang niat prmpuan tu.. sape sruh otak dia pakai singkatan?sekolah dulu belajar BM x lulus ke?

    0

    0
    • think says:

      Kpd “kaki kentut”- macam ni kan komen tak pakai singkatan :)
      “haih…memang patut fazura marah dia.. sudahlah gedik..kalau aku macam fazura aku saman dia. Salah faham atau tidak itu terpulang niat perempuan itu.. siapa suruh otak dia pakai singkatan? sekolah dulu belajar Bahasa Melayu tidak luluskah?”

      0

      0
    • kentut kau says:

      hang pun sama pakai singkatan! sekolah dulu belajar BM tak lulus kah?

      0

      0
    • Anonymous says:

      KimK tu satu sgkatan satu dunia tahu. The 1st thing yg comes to my mind bila bc komen pmpuan tu adlh kim kardashian.. bukan kim@k. Nmpk sgt otak kotor..ak pn xtahu wat the ell is tht..ad ke org guna prkataan tu?. Bkn ptut pu%_m@k ke? Tula akibatnya bila kwn dgn org2 senteng..kuat mncarut kot..Bergaul la dgn org2 yg positif…

      0

      0
  19. Anonymous says:

    Fazura musti gumbira sbb kembali fofular dgn isu kimK!!!
    Yang penting…. mak kembali fofularrr… tak kisahlah org ckp mak ego ke… bodo ke… ade mak kisah nyahhhhh

    0

    0
  20. Mirai Suenaga says:

    yg dia buat report pulis tu psl apa? pasal kimK ni ke?

    0

    0
  21. pora says:

    pajura ni tengok hidup macam tak akan mati dah..enjoy sana sini..macam takbur..sekali tuhan bagi musibah..cakap jangan suka suka hina orang pakai tudung..bangga sgt hidop cara mat saleh..tapi bodoh kimK dgn KIMAK xtau beza,,bela sgt la kwan2 pondan tu..tergedik2..

    0

    0
  22. Muslim mother says:

    Tula pasal kutuk perempuan berhijab mcm kau tu bukan islam. Padahal kau yg tak sedar kekhilafan diri sendiri + kau cerca muslimah yg lebih elok dr segi pemakaiannya. Mana family Fazura ni?? Nasihatlah dia kesian jauh terpesong hidup Fazura ni sosial mengalahkan KimK..

    0

    0
  23. ami says:

    Fazura should’ve handled this professionally. Apologize and things will soon be forgotten. You dragged the whole drama just to defend your ego. Congrats you will forever be remembered as Azwan Ali 2.0. Btw, Facing Up to Fazura is THE WORST “reality” tv show I’ve ever seen. Stopped watching after 1st ep.

    0

    0
  24. Mat KimK says:

    Cian Fazura. Ah cian.

    0

    0
  25. AKU says:

    Pengajarannya di sini cantik mana pun ko mewah mana pun ko tinggi mana pun ko PENDIDIKAN tu penting untuk mencerminkan kebijaksanaan dlm berkata2…bab kata pepatah org bodoh bnyak bunyi org CERDIK bnyak diam dan berfikir…dah2 pajura org dh tahu ko bimbo jgn lak ko tunjuk jahil plk lepas ni RUGI hidup…

    0

    0
  26. nurieda says:

    Assalamualaikum….
    rilexlaa bende kecil je ni…
    salah faham je kot
    x yah nak touching2 sgtla
    apa la kite ni jd manusia utk cari point akhirat bukan perlu utk jd judge…
    bukan dapat gaji kot…
    jd yg kat sana situ sini mana2 la x yah lah nak jd jarum…jd manusia pun x sempurna lgi….
    hadoiiii semput tgok manusia zaman skang
    dah uptodate nak lebih uptodate lagi…
    ADVANCEEEE

    0

    0
  27. so sick says:

    life is karma… whts goes a round comes around..

    0

    0
  28. kaki kentut says:

    hey “think” mulut macam belacan hangus.. setidaknya singkatan yang aku pakai semua dapat paham. kau paham atau KimK

    0

    0
  29. Anonymous says:

    pelik ke tidak.. ala2 ada reality show kt E channel..
    KimK pn xtaw knnnn…
    sedihhhh!!!

    0

    0
  30. Shhh says:

    Dia ni ego lah.. Takpe bulan depan filem dia akan ditayangkan.. Tk silap filem langit cinta dgn Keith Foo.. Nti masa tu tgk da tk supporter yg dtg tgk.. Masa tu plak dia sibuk nk promote.. Ckp be positive lah.. Keep loved one lah..mcm2 nak tarik perhatian peminat.. Sbb retis ni tahu.. Biasanya bila ada benda jdi viral.. Seminggu je kecoh.. Lepas seminggu senyaplah balik..

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Aku tengok si pajura ni upload gambar 2 hari lepas followers dia mmg 1.6m, tang mananya boleh jadik 1.8m bella oiii. Bila masanya followers dia berkurang. Rakyat Malaysia ni bash time2 macam ni je. Esok2 dah lupa la tuuu.

    0

    0
  32. Linda... says:

    Bimboo!! Booo…dh la buat ayat2 balas yg “makan diri sendri” p tgk cermin dlu sblum ko nk ckp org itu ini…pajurat…pajuro…pajurut

    0

    0
  33. Rara says:

    Dah unfollow..yuhuuuuu..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Elok bebenor le tu. Org mcm ni pun ada jg org nak follow. Tak mendatangkan faedah dlm hidup.

      0

      0
  34. Anonymous says:

    Fazura nak tahu kalau sombong nak mampus!!! Hipokrit!! Hanya suka bergaul dgn lelaki dan Maknyah!dan dia ni specis sombong nak mampus!

    0

    0
  35. Linzy Longkang says:

    itulah nak hamun org pon tgk lah kiri kanan dikkk jgn main hentam jekkk kan dah terkene btg hidung itewwww

    0

    0
  36. Luna says:

    Aku nak tnye 1 je..sape yg pempuan tu komen mcm KimK kat dlm pic tu? Aku tgk xde sorang pun mcm KimK….hahahhahahhahahaahahahahhaba

    0

    0
  37. Anonymous says:

    kimK btol fazura ni

    0

    0
  38. Anonymous says:

    jadilah macam Siti Nurhaliza dgn makcik tu…makcik tu minta maaf..ct dah maafkan pun..respek dgn Dato CT…..

    0

    0
    • Diva says:

      betol tu. if perempuan tu ikhlas, sesama maaf la sebab becoz of her too benda ni jadi isu besar. dgr dlm astro awani they both going to meet up…x tau la betul ke x.

      0

      0
  39. bimbo says:

    program realiti dia yg fcing up fazura tu pn tiru program kimK.. boleh plak dia tk knal ek?? Sbrnya dia mmg dah fkir ngtif dan akn agak org ktuk kawan shemale dia tu. tu dia terasa sendiri.

    0

    0
  40. Anonymous says:

    publisiti murahan~~~

    ak nengok kecik besar kecik besar aje..hahaha

    dunia pinjaman je dik non..xyah bermegah sangat

    0

    0
  41. May says:

    Ini sebagai pengajaran pada kita..
    Jangan terlalu prasangka hingga membuatkan kita tersilap pandang..
    Jangan aibkan orang nanti kita akan dapat pembalasan..

    Scary..meludah ke langit kena muka sendiri…

    0

    0
  42. Kelilawau says:

    X mcm KimK pun aku tgk. Mcm KingKong ade la….

    0

    0
  43. Anonymous says:

    semalam ada tengok pajura dengan aaron aziz di TV terus ku tukar canel…. nanti wayang yang langit2 tu nanti tak payah lah tengok…bulan januari 2016 ditayang. ada pajura di dalam, nanti habis di maki orang yang tengok

    0

    0
  44. anybody says:

    sejak bila fazura hilang followers??mmg sebelum ni mmg 1.6 juta pengikut instagram,beautifulnara,hari jumaat ni,berdosa buat fitnah. Lagi satu,Fazura tak perlu kahwin dgn TMJ,Fazura takkan kahwin dgn org yg suka pukul perempuan,lagi satu TMJ tu akan setia ke dgn Keeda??

    0

    0
  45. Nora Manis says:

    Fazura oh Fazura

    0

    0
  46. ani says:

    BODO PUNYE FAZURA..buat malu je..die ni mmg poyo…suke mengumpat kawan2 sekeliling die jugak,,,aku kenal die ni..pernah lepak sama2…boleh blah la kau fazura..

    0

    0
  47. blogger says:

    adui

    0

    0
  48. blogger says:

    sudah2 lah.

    Fazura lebih dari kenal kim K bukan kimK. Ejaan yang betul dan proper ialah kim K atau kim.k.

    Tengok ig fazura ayat2 dia tersusun tanpa shortform di ig. Baca pun rasa best dengan english fazura yang curlass itu dan tersusun. Jadi tak salah untuk fazura tekankan penggunaan shortform dan menyebabkan salah faham di seantero dunia even antara hubby & wife.

    Fazura backup kawan sendiri dan itu makna kawan.

    Tak perlu ada di fikiran kimak untuk terfikir perkataan itu kimK. Sebab abjad A,I,E,O,U akan terlintas di permulaan.

    Tidak tahu kimK tu kim K bukan bermaksud anda bodoh sama sekali.

    Fazura dah padamkan tentang gal tu komen dkt ig dia psl kimK tu, itu sudah cukup. Benda itu dah habis dan tak perlu panjang-panjangkn. 2-2 salah yang menyebabkan salah sangka. Itu cara orang ingin menghentikan perkara berterusan bukan semestinya sebab malu atau rasa bersalah.

    “Jika seorang lelaki dan perempuan berada dalam satu bilik gelap 2 orang dan bukan mahram di waktu malam dan menyebabkan orang kampung salah sangka, itu bukan salah orang kampung, itu salah 2 orang yang menyebabkan orang kampung salah faham.”

    Perkataan komen fazura kepada pengomen itu mengenai tudung tidak tertulis “all women @ majority women” ia ditujukan khas kepada pengomen ketika itu kerana fazura salah sangka kerana sudah biasa kawan-kawan dia di kondem sebegitu teruk.

    Pandang niat asal fazura yang baik menghargai dan protect kawan dari pandang benda yang kita sendiri kadang-kala salah faham.

    Jika fazura minta maaf itu bermaksud bahawa ejaan kimK ialah ejaan betul yang sebutan ia bukan kim K. atau kim.k .

    ia juga bermaksud seolah2 fazura menghentam semua perempuan bertudung walau sebenarnya ayat fazura memang tidak menghentam semua perempuan bertudung.

    Saya sendiri asalnya salah sangka dan naik meluat terhadap fazura. Tetapi setelah meneliti kembali semua komen dan segalanya TAK PERLU SUSAH-SUSAH jadi hakim untuk orang lain.

    saya minta maaf jika komen ini menghiris hati sesiapa sahaja.

    0

    0
    • gatal tengkok mu says:

      tak boring ke type panjang panjang?

      0

      0
    • miss lollipop says:

      ok la, tapii kenapa fazura nak kaitkan dengan HIJAB dan MUSLIM..?? apa kaitannya, susah ke nak minta maaf, rasanya kalau dia cakap,

      oppss sorry darling, i ingatkan kimK tu kimaK, rupanya kimK…

      semua orang akan cool down, tapi ni nak panjang2, muslim mother bagai kenapa..?? fazura tu bukan islam ke,..?? islam pada nama je ke, sampai mcmtu sekali dia pandang prempuan berhijab ni..

      anyway fazura ni cantik, slalu org cantik ni kalau buat salah cepat je org lupa.., dulu kes dia belasah org dlm disco, dengan minuman keras, dia dengan anjing, tapi org still taksub lagi, awwww comelll nye fazura,, cantiknya awak, tambah2 lepas dia gedik2 comel, trus lupa semua orang habis pasal attitude dia..

      0

      0
    • suein says:

      beautifulnara saja nak popularkan fazura.. asyik2 berita pasal fazura… kimK.. fazura.. kimK… fazura… kimK ini permainan beautifulnara untuk glamourkan fazura???

      0

      0
    • Hehehehe says:

      Yg lucunya ig c vii ntah saper ntah tu korang boleh tgok sndri post apa2 pun mcm attention seeker..ckit2 nak spiking ke laut english dia..ckp bm sudala..dia pegi melancong kat jepun taun lalu pun nak bagitau ceitt..dah2 ler tu nak berperang sbb dia

      0

      0
  49. unfollow fazura says:

    jom unfollow fazura ramai2..hahahha
    sy dh anda bila lg..hehehe

    0

    0
  50. makcik senah says:

    nampak sangat pajura tak caya yang vii.narza puji kawan dia cam kim kardishian. busukkan hati ko pajura.

    0

    0
  51. Tina turner says:

    KimK pon tatau bangangnye sial alahai. KimK tu short form untuk Krim Kek la kimak..

    0

    0
  52. Fakezura says:

    Ego poyo bajet diva perasan fabulous bodoh sombong sume ko pajurah. Perangai macam ko ni tak tahan lama dalam industri. Patot la PA sendiri tinggalkan ko

    0

    0
  53. Saya Handsome says:

    Booring, Next.

    0

    0
  54. KimK says:

    Fazura ni sape?KimK xkenal la

    0

    0
  55. Sam says:

    Ntah hapa hapa Pajura ni. Aku baca first time ayat pompuan tu pon aku dah tahu KimK tu stands for Kim Kardashian. Nampak sangat si Pajura suka benau guna perkataan kimak, tu yang asyik teringat ingat kat kepala dia tu.

    Dasar spesies retis bodoh dan sombong .

    0

    0
  56. Anonymous says:

    semua yg comment ni aku tgk semua nk kira dosa pahala seseorang,kita kat dunia ni xde yg sempurna…xperlu lh kita nk menghakimi siapa salah dan siapa betul…

    0

    0
  57. Dany says:

    kimK kalau sape2 pun google memang keluar gambar Kim Kardashian. Takde langsung keluar gambar puki mak sape2. Peminat tu dah capital pun huruf K tu. Nampak je urban fazura ni, PUKI jugak benda first dalam kepala otak dia.

    0

    0