Written by AbangNara | July 21st, 2014

Dakwaan @mygothsoul atau namanya Ain Hussin yang menyatakan Rozana Misbun menipu kecederaan yang dialaminya memang menggegarkan dunia hiburan baru-baru ini. Untuk anda yang tidak tahu, Ain merupakan kawan baik kepada Awie dan Rozana. Mereka yang bersimpati kepada Rozana mula ragu-ragu selepas bukti demi bukti dikemukakan oleh Ain menerusi akaun Instagramnya. Menariknya, Rozana tampil menerusi BiPop semalam memaklumkan yang dakwaan Ain tidak menjejaskan dirinya langsung.

rozana misbun

Melalui apa yang ditulis semalam, persahabatan Ain dengan Rozana bermula Mac lalu di Konsert Teaterikal Suara Kita. Persahabatan yang baru terjalin selama 4 bulan dipertikaikan kerana Ain berlagak seolah-olah pernah tidur sebantal dan makan sepinggan dengan Rozana. Malah Rozana mendakwa yang Ain merupakan individu yang mendorongnya membuat laporan polis terhadap Awie. Kata Rozana menerusi ruangan yang dikelolakan Raja Nurfatimah Mawar:-

Kata-kata yang keluar dari mulut manusia @mygothsoul waima sebesar kuman pun tidak menjejaskan saya. Seboleh mungkin saya memang tidak mahu komen kerana banyak lagi perkara lain yang perlu diuruskan daripada membuang masa berharga untuk bercakap tentang manusia yang tiada kaitan dalam hidup saya. Biarlah orang nak kata apa, nanti penat berhentilah tu. Sebelum bercakap perihal orang lain, eloklah @mygothsoul cermin diri. Muhasabah diri daripada sibuk menjaga tepi kain orang.

Soal anak-anak saya berserah saja. Saya memang berharap dapat menyambut Aidilfitri bersama tiaga anak saya. Jika sebaliknya, saya reda dan bersabar kerana saya percaya suatu hari nanti, Tuhan akan pertemukan saya dengan anak-anak. Hati ini meronta-ronta nak bertemu mereka, siang malam saya teringatkan anak-anak. Maklumlah sudah lebih sebulan saya tidak bertemu dan memeluk mereka.

Kami tidak pernah berpisah selama ini. Saya berdoa Tuhan menguatkan hati saya menghadapi dugaan ini. Soal cerai, kita tunggu dan lihat saja nanti. Doakan yang terbaik buat saya.

rozana

Abang Nara lihat Ain Hussin ada memberi komen di BeautifulNara ini. Mungkin boleh beri penjelasan sedikit mengenai kata-kata Rozana Misbun. Apa pun, Abang Nara tak sabar nak mendengar perbicaraan kes ini. Nak tahu juga siapa benar dan siapa salah. Sama-samalah kita nantikan kelak. Buat masa ini, harap Awie dan Rozana bersabar dengan dugaan yang menimpa mereka.

hidayah

P.S: Raya tinggal seminggu je lagi. Dah jumpa baju raya belum? Kalau belum, apa kata ushar-ushar koleksi Essence daripada HiDY ini. Cantik-cantik semuanya. Harga pun berbaloi sangat. Kalau pakai nie mesti tampak jelita serta menawan di Syawal ini. Tak gitu? Layari www.hidy.com.my untuk lihat lebih banyak koleksi pakaian mereka (kasut raya pun ada!!!)

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to Kata-Kata @mygothsoul Tak Jejaskan Saya – Rozana Misbun

  1. damai says:

    Abang Nara tak sabar menanti kes ini nak tahu siapa salah dan siapa benar? ewah mcm hapi aja org ada problem

    0

    0
    • Anonymous says:

      kenapa anak2 arni x suka kamu rozana? kamu dera mereka ke? suka benar deme bila daddy dpt hak penjagaan anak2 kamu?

      0

      0
  2. seluar merah says:

    Haihhh pompuan ni, bersyukurlah masih hidup lagi. Nasib baik awie tak bantai sampai mati je haritu. Dah rembat duit suami tanpa izin lagi tanak ngaku. Tak kira la niat kau rembat duit tu untuk keperluan anak ² sekalipun, yang penting mintak izin dulu. Cuba kalu anak kau rembat duit kau RM100, alasan dia nak beli gula ² , jajan. Apa kau rasa?

    0

    0
    • narathiwat says:

      komen dia ni sama mcm komen zaquan adha (tak terkesan dgn statement rita psl bini dia queen control). komen camni slalunya menunjukkan betapa diorang dah takde modal nak nafi apa sebab fakta banyak sangat. kahkah. kalau dah aleeya antasha sendiri komen “sape director ni?” secara sinis kat video menangis mintak simpati kau tu rozana, takyah laa nak coverline lagi. dok diam2 sudah.

      0

      0
    • Anonymous says:

      isteri berhak amik duit suami walau tanpa izin, yang xboleh suami amik duit isteri tanpa izin, kau ni jgn saiko tau nak belasah pompuan je, puak2 zionist laknatullah je yg pukul pompuan bunuh pompuan n budak kecik, ni camne zionist terlepas kat malaysia ni?

      anyway, klu anak rembat duit kita, ko nak belasah anak ko sampai mati ke?? sah zionist!

      0

      0
      • narathiwat says:

        dan isteri tak boleh menyusahkan suami dgn berbelanja lebih dari kemampuan. pulak tu duit bukan nafkah utk isteri tapi duit pengajian anak2. tak payah nak zionist kan orang sangat lah. belajar hukum hakam rumahtangga dulu.

        0

        0
  3. hi says:

    iye-iye je rozana misbun ni. kesian awie dpt isteri dan ibu kpd anak-anak dia mcm ni.

    0

    0
  4. sentap says:

    yekew tak menjejaskan langsung?? boleh percaye ke?? tah2 da ketor satu badan takot 1malaysia taw kau sape.. ish ish ish… bahana menjadi retis/wife retis/hsbnd retis. kalau kte org bese, rkyat marhaen org jaja cite 1 taman pon ase nak ngamuk gune stering lock.. ni pulak 1malaysia da masalah uma tangge kau wlpun xtw details mane pon..

    0

    0
  5. Faz says:

    Apa kata tak payah balas kenyataan guna media both of you? Ain, if you di pihak yg benar InshaAllah Dia akan bantu niat you tu. Just sabar, biarlaa org nak cakap apa pun yg penting you tau you ada bukti sahih pasal Rozana ni. Biar dia settle dgn Awie hal marriage depa dulu.
    Rozana pun sama. Kalau tak salah buat apa nak takut. Serahkan pada mahkamah je nanti. Ni duduk balas2 statement, sampai bila tak habis

    0

    0
    • NO/759.lorong college highte taman college highte sikamat tafe 704000.negeri sembilan<089914513 tawau kadu bt 3 haji rawie bapa rozana<:-O0172684332 skg telipon bank negara malaysia

      0

      0
  6. sotong hitam says:

    boleh tahan drama jugak eh!!

    0

    0
  7. sukati aku nk komen apa says:

    elehhh…rozana lau ko rasa ain husin tu saja nk buat2 citer memburukkn ko asal ko xsaman jer dia. kakak ko kn lawyer apa lg saman la..ada berani

    hutang kt ain husin jgn lupa byr . 5k..bnyk tu

    p/s selamat hari raya ye RM

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      dh la jaga anak tk betol lagi2 nk berhari raya ngan anak huh ! biar anak2 tu berhari raya dengan awieeee aje lagi hepening ! minah jambu tengah tengok kt TV3 ni lawa n cantek maria tngku sabri ni …tk sangka pulak dia ni awet muda…tapi tk boleh nk salahkn si maria ni dia hepiiiiii aje hepeningggg aje babtu dia muda selalu lov u mariaaaaaaaaaa !! jejari runcing minah jambu ni semot semot apesal ?

      0

      0
      • kuaci says:

        Elok minah jambu cek darah. Kot2 semot2 jari tu tinggi urik asid tak. Hehe

        0

        0
        • minah jambu idop umno ! merah biru says:

          urik asid tu binatang ape ? minah jambu tk penah dengar pon…urik asid tu binatang bulu bulu ke ?

          0

          0
  8. ape ape je lah says:

    Lain kali kalau nak keluar dr rumah tu terus pi balai buat report keluar rumah atas dasar keselematan terancam..jgn pi balik rumah mak ke or pi tempat lain…barula x bleh claim ko nusyuz

    0

    0
  9. Anonymous says:

    1) pernah rampas laki org (awie n arni)
    2) makan duit haram (hasil kelab mlm)

    0

    0
  10. whatever says:

    cari menteri jela lepas ni..bole ko soping sakan ye tak
    itupon kalau ada menteri yg berkenan kt ko ler

    pesanan ikhlas buat rozana..usaha tangga kejayaan

    0

    0
  11. Anonymous says:

    menyibuk hal rumah tangga org dh kenapa?

    0

    0
  12. Izz says:

    Weh kaurang, btl ke apa yg aku baca mesej forward hari ni ?? Ada sape2 pn tau jgk x berita ni? Ke aku sorang je yg baru tau???? Klu btl la mesej ni,, aku mmg rasa terkilan sgt sbb beriya2 backup ca ya nun alip !!

    APA YANG MENYEBABKAN KIKI TERLALU MARAH?tolonglah bace sampai habis.ni yg sebenar2nye
    Berikut adalah perkongsian dari seorang sahabat.
    Bukan ingin memarakkan api perkauman. Namun ia adalah pengajaran kepada semua agar kebenaran jangan cuba untuk ditenggelamkan. Seperti respon awal saya setelah melihat video Kiki mengamok.. Saya mempersoalkan apa yang dikatakan oleh uncle Sim itu hingga menyebabkan Kiki terlalu marah? Akhirnya persoalan saya TERJAWAB melalui info berikut. MOHON VIRALKAN.
    Salam bro, just nak info satu fakta. Adik aku polis kat kuantan so dia byk dpt info pasal kes kiki. Berikut adalah cerita dari kiki…
    Disini saya ingin menceritakan punca sebenar yang menyebabkan kiki mengamuk ( tiada dalam rakaman video viral). Sebaik saja kereta Pegeot Kiki dilanggar oleh kereta toyota uncle Sim, beliau terus keluar dalam keadaan amat kecewa sebelum bergegas mendapatkan uncle sim yang masih berada di dalam kereta. Kira2 seminit Kiki ketuk cermin pintu kereta tersebut bagi menyuruh uncle tersebut keluar.. Sebaliknya uncle tu hanya menurunkan cermin dan berkata ” sikit saja ma, kasi cincai lorh”. Kiki yang tidak puas hati terus ketuk cermin terbabit kali ni agak kuat. Uncle tersebut kemudiannya mengeluarkan not RM50 dan paksa kiki ambil.
    Akibat berasa tercabar dengan tindakan uncle yang tak sporting tu, Kiki terus mengambil lock stereng dan mengetuk kereta terbabit. Sebenarnya tindakan kiki bukanlah hendak mencederakan uncle sim. Sebaliknye mahu uncle sim keluar. Sebaik saja uncle keluar.. Kiki teros merampas kunci kenderaan toyota terbabit. Uncle yang terkejut dgn tindakan kiki tersebut telah terlepas cakap mengatakan “pukimak melayu sohai”.
    Dan berlakulah tindakan yg tidak terkawal bila Kiki mengamuk seperti yang dirakam dalam video viral. Hal yang sebenarnya Kiki mengamuk bukanlah sebab kenderaannya dilanggar sebaliknya tindakan celupar uncle tersebut menghina bangsa Melayu.
    KINI saya baru faham mengapa Uncle Sim tidak mahu membuat laporan polis, kerana kelakuan dia mengeluarkan kata2 berbaur perkauman boleh dikenakan denda yg jauh lebih tinggi. aku sendiri berasa malu mentertawakan KIKI walhal apa yg dilakukan oleh beliau adalah kerana terlalu marah bangsa dia sendiri di caci “pukimak”. sekarang, Kiki akan dihadapkan ke mahkamah berdepan hukuman yg lebih tegas, sementara uncle sim terlepas begitu sahaja. adilkah?
    Baru2 ini kecoh seorang perempuan cina yg ditangkap mencuri di pasaraya Giant, dan mengamuk seperti orang gila memukul pekerja2 melayu disitu dan merosakkan barangan di pasaraya berkenaan. akan tetapi perempuan cina tersebut tidak dibawa ke mahkamah. kerana apa? kerana pasaraya giant adalah milik cina. jelas kita boleh lihat. bagaimana bangsa cina ini menutup aib bangsanya sendiri. sedangkan kita bersuka ria mentertawakan kiki yg mempertahankan bangsanya sendiri. patutkah kita? renung2kan.
    sebarkan jika anda rasa kiki layak mendapat pembelaan sewajarnya.
    -forward message-

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Ini masalah rumahtangga. Hanya mereka suami isteri yang mengetahui keadaan sebenar. @mygothsoul waima tidak sepatutnya masuk campur dalam urusan mereka. Baru berkawan dalam 4 bulan tidak bermakna sudah menjadi kawan rapat. Kawan rapat tak akan melaga2kan suami isteri kawan baiknya sendiri . Tetapi menjadi mendengar yang baik agar dapat melegakan kekusutan yang mereka hadapi. Heran juga kenapa @mygothsoul waima yang lebih sebuk mengenai urusan pasangan ini. Sepert yang Rozana dakwa Ain yang merupakan individu yang mendorongnya membuat laporan polis terhadap Awie . Lepas tu beria2 menyokong Awie pula. Ada udang sebalik batu ni…. Semoga Awie dan Rozana dapat melalui situasi ini dengan aman tanpa campurtangan orang2 yang sebuk melaga2kan mereka .

    0

    0
    • aingilerglamer says:

      Conpom ain mulut busuk taik hidung byk tak mandi pagi ni syok kt awie lah tu aawww… back up baek punya al maklum janda tak laku kot.. kesian.. ce mekap pakai cun2 ckit p exercise buang boyak tu dulu confom samseng hidung belang tu terliur xpyhla susah2 nk jad nasi tambah nk bahan bini dia tu. Xpun if betollah bff sgt dgn awie kau nasihatkan jelah dia suruh ceraikan rozana tu nk simpan buatpa kalau dh buruk sgt perangai cam gitu. Baekla dia buat kau ni bini dia barula boleh main tumbuk2 pijak2.. ce ko call awie sekrg bgtau usul bernas ni kt dia ya ain ya

      0

      0
  14. ikan keli says:

    Kalo ain hussin tk menyebok spai bila2 le org ramai kena tipu dgn wayang yg dimainkan oleh ppuan ni….cam mana le nk jdi ibu yg baik kalo tk ingat masa depan ank2…lebih pentingkan gaya dri keperluan ank2….skrg laki ko tendang ko dri hidup ank2…ko peluk dan belai jer le bag dan kasut yg beratus ribu 2,mana tau kalo tedesak boleh gadai…sementara nk tungu menteri pinang ko kan….puiiii

    0

    0
  15. Ain Hussin says:

    Abg Nara, on your side ni Susah nAk post kan gambar. If you interested I can show or email you her what’s app with me. Saya Sebenarnya bukanlah kawan baik pun hanya kawan dia pinjam duit je…. Lagi pelik Kalau kenal 4 bulan, dah boleh pinjam duit and cerita semua rahsia diri ke?

    Saya kena cermin diri? Inshallah Amien Amien saya cukup dengan apa yang saya Lihat. Dan insyaalah saya Akan sentiasa memperbaiki diri saya. Tapi sekurang kurangnya saya tidak lah menyusahkan org…… Dan saya tak perlu Botox semua untuk look and feel good about myself …… I can’t wait for the court case to see how she will face the truth. I don’t think she know what is coming…… And tentang anak anak, Amien dah proof hari ni who is better parent. The best part bukti selalu Ada yet media choose not believe. I sokong Awie for not giving media any comment or support . You guys never support him why should he give something for you to sell. Kalau you want to know the truth call me 0127838707. I pun boleh nangis jugak. Oh dia selalu kata Ibarat saya tido sebantal je tahu semua cerita…. Saya tak tido sebantal dengan sesiapa pun……. Aemua info ni saya dapat Dari Rozana misbun. Dia yang bercerita , dia yang what’s app saya.

    0

    0
    • jantanbertelor says:

      Hahaha mmg gile glamer betol la betina jelmaan jantan ni eh ke jantan jelmaan betina ni?? Konfius mak nok.. semua org nk dbgnya nombor phone apa ke desperate bebenor? Ce bln2 posa ni muhasabah diri tu p la buang ckit2 tattoo yg penuh kt bdn tu, p salun tgk fesyen rambut pompuan nant anak sendri konfius tertanya2 ni mak aku ke bapak aku kesian budak tu nant.. dpd sebok2 sgt2 psl rumahtangga org tu p la belajar agama ke hape.. Bwk2la mengucap nok

      0

      0
  16. Ain Hussin says:

    Abg Nara, on your side ni Susah nAk post kan gambar. If you interested I can show or email you her what’s app with me. Saya Sebenarnya bukanlah kawan baik pun hanya kawan dia pinjam duit je…. Lagi pelik Kalau kenal 4 bulan, dah boleh pinjam duit and cerita semua rahsia diri ke?

    Mesti lah saya nAk menyibuk. Dia hutang saya tak bayar. Cuba tengok bukti Kat ig or fb saya sebelum bercakap.

    Saya kena cermin diri? Inshallah Amien Amien saya cukup dengan apa yang saya Lihat. Dan insyaalah saya Akan sentiasa memperbaiki diri saya. Tapi sekurang kurangnya saya tidak lah menyusahkan org…… Dan saya tak perlu Botox semua untuk look and feel good about myself …… And of course saya tak perlu susuk 20k…… Im nor perfect but im fine.

    I can’t wait for the court case to see how she will face the truth. I don’t think she know what is coming…… And tentang anak anak, Amien dah proof hari ni who is better parent. The best part bukti selalu Ada yet media choose not believe. I sokong Awie for not giving media any comment or support . You guys never support him why should he give something for you to sell. Kalau you want to know the truth call me 0127838707. I pun boleh nangis jugak. Oh dia selalu kata Ibarat saya tido sebantal je tahu semua cerita…. Saya tak tido sebantal dengan sesiapa pun……. Aemua info ni saya dapat Dari Rozana misbun. Dia yang bercerita , dia yang what’s app saya.

    0

    0
  17. Ain Hussin says:

    Abg Nara, on your side ni Susah nAk post kan gambar. If you interested I can show or email you her what’s app with me. Saya Sebenarnya bukanlah kawan baik pun hanya kawan dia pinjam duit je…. Lagi pelik Kalau kenal 4 bulan, dah boleh pinjam duit and cerita semua rahsia diri ke?

    Mesti lah saya nAk menyibuk. Dia hutang saya tak bayar. Cuba tengok bukti Kat ig or fb saya sebelum bercakap. Memang betul sewaktu mula mula jadi, saya menyuruh dia report polis sebab saya tak support kes pukul ni….. Saya pikirkan kebajikan dia….. And Awie Know about This. Lepas TU masa dia duduk dihospital satu Persatu niat jahat dia, dia cerita kat saya. And She hope i Will Copernicus for her….. Bukan saya je bank Officer pun dia suruh tipu untuk selamatkan diri dia.

    Bila saya sedar betapa jahatnya perempuan ni…..saya tak support dia lagi. I stand for the kids and the Ruth

    Saya kena cermin diri? Inshallah Amien Amien saya cukup dengan apa yang saya Lihat. Dan insyaalah saya Akan sentiasa memperbaiki diri saya. Tapi sekurang kurangnya saya tidak lah menyusahkan org…… Dan saya tak perlu Botox semua untuk look and feel good about myself …… I can’t wait for the court case to see how she will face the truth. I don’t think she know what is coming……

    And tentang anak anak, Amien dah proof hari ni who is better parent. The best part bukti selalu Ada yet media choose not believe. I sokong Awie for not giving media any comment or support . You guys never support him why should he give something for you to sell. Kalau you want to know the truth call me 0127838707. I pun boleh nangis jugak. Oh dia selalu kata Ibarat saya tido sebantal je tahu semua cerita…. Saya tak tido sebantal dengan sesiapa pun……. Aemua info ni saya dapat Dari Rozana misbun. Dia yang bercerita , dia yang what’s app saya.

    0

    0
  18. Ain Hussin says:

    Abg Nara, on your side ni Susah nAk post kan gambar. If you interested I can show or email you her what’s app with me. Saya Sebenarnya bukanlah kawan baik pun hanya kawan dia pinjam duit je…. Lagi pelik Kalau kenal 4 bulan, dah boleh pinjam duit and cerita semua rahsia diri ke?

    Mesti lah saya nAk menyibuk. Dia hutang saya tak bayar. Cuba tengok bukti Kat ig or fb saya sebelum bercakap. Memang betul sewaktu mula mula jadi, saya menyuruh dia report polis sebab saya tak support kes pukul ni….. Saya pikirkan kebajikan dia….. And Awie Know about This. Lepas TU masa dia duduk dihospital satu Persatu niat jahat dia, dia cerita kat saya. And She hope i Will Copernicus for her….. Bukan saya je bank Officer pun dia suruh tipu untuk selamatkan diri dia.

    Bila saya sedar betapa jahatnya perempuan ni…..saya tak support dia lagi. I stand for the kids and the Ruth

    0

    0
  19. Ain Hussin says:

    Abg Nara, on your side ni Susah nAk post kan gambar. If you interested I can show or email you her what’s app with me. Saya Sebenarnya bukanlah kawan baik pun hanya kawan dia pinjam duit je…. Lagi pelik Kalau kenal 4 bulan, dah boleh pinjam duit and cerita semua rahsia diri ke?
    Mesti lah saya nAk menyibuk. Dia hutang saya tak bayar. Cuba tengok bukti Kat ig or fb saya sebelum bercakap. Memang betul sewaktu mula mula jadi, saya menyuruh dia report polis sebab saya tak support kes pukul ni….. Saya pikirkan kebajikan dia….. And Awie Know about This. Lepas TU masa dia duduk dihospital satu Persatu niat jahat dia, dia cerita kat saya. And She hope i Will Copernicus for her….. Bukan saya je bank Officer pun dia suruh tipu untuk selamatkan diri dia.
    Bila saya sedar betapa jahatnya perempuan ni…..saya tak support dia lagi. I stand for the kids and the tRuth
    Saya kena cermin diri? Inshallah Amien Amien saya cukup dengan apa yang saya Lihat. Dan insyaalah saya Akan sentiasa memperbaiki diri saya. Tapi sekurang kurangnya saya tidak lah menyusahkan org…… Dan saya tak perlu Botox semua untuk look and feel good about myself …… I can’t wait for the court case to see how she will face the truth. I don’t think she know what is coming……
    And tentang anak anak, Amien dah proof hari ni who is better parent. The best part bukti selalu Ada yet media choose not believe. I sokong Awie for not giving media any comment or support . You guys never support him why should he give something for you to sell. Kalau you want to know the truth call me 0127838707. I pun boleh nangis jugak. Oh dia selalu kata Ibarat saya tido sebantal je tahu semua cerita…. Saya tak tido sebantal dengan sesiapa pun……. Aemua info ni saya dapat Dari Rozana misbun. Dia yang bercerita , dia yang what’s app saya.

    0

    0
  20. Ain says:

    Abg Nara, on your side ni Susah nAk post kan gambar. If you interested I can show or email you her what’s app with me. Saya Sebenarnya bukanlah kawan baik pun hanya kawan dia pinjam duit je…. Lagi pelik Kalau kenal 4 bulan, dah boleh pinjam duit and cerita semua rahsia diri ke?

    Mesti lah saya nAk menyibuk. Dia hutang saya tak bayar. Cuba tengok bukti Kat ig or fb saya sebelum bercakap. Memang betul sewaktu mula mula jadi, saya menyuruh dia report polis sebab saya tak support kes pukul ni….. Saya pikirkan kebajikan dia….. And Awie Know about This. Lepas TU masa dia duduk dihospital satu Persatu niat jahat dia, dia cerita kat saya. And She hope i Will Copernicus for her….. Bukan saya je bank Officer pun dia suruh tipu untuk selamatkan diri dia.

    Bila saya sedar betapa jahatnya perempuan ni…..saya tak support dia lagi. I stand for the kids and the Ruth

    Saya kena cermin diri? Inshallah Amien Amien saya cukup dengan apa yang saya Lihat. Dan insyaalah saya Akan sentiasa memperbaiki diri saya. Tapi sekurang kurangnya saya tidak lah menyusahkan org…… Dan saya tak perlu Botox semua untuk look and feel good about myself …… I can’t wait for the court case to see how she will face the truth. I don’t think she know what is coming……

    And tentang anak anak, Amien dah proof hari ni who is better parent. The best part bukti selalu Ada yet media choose not believe. I sokong Awie for not giving media any comment or support . You guys never support him why should he give something for you to sell. Kalau you want to know the truth call me 0127838707. I pun boleh nangis jugak. Oh dia selalu kata Ibarat saya tido sebantal je tahu semua cerita…. Saya tak tido sebantal dengan sesiapa pun……. Aemua info ni saya dapat Dari Rozana misbun. Dia yang bercerita , dia yang what’s app saya.

    0

    0
  21. Ain Hussin says:

    Test Abg Nara, on your side ni Susah nAk post kan gambar. If you interested I can show or email you her what’s app with me. Saya Sebenarnya bukanlah kawan baik pun hanya kawan dia pinjam duit je…. Lagi pelik Kalau kenal 4 bulan, dah boleh pinjam duit and cerita semua rahsia diri ke?

    Mesti lah saya nAk menyibuk. Dia hutang saya tak bayar. Cuba tengok bukti Kat ig or fb saya sebelum bercakap. Memang betul sewaktu mula mula jadi, saya menyuruh dia report polis sebab saya tak support kes pukul ni….. Saya pikirkan kebajikan dia….. And Awie Know about This. Lepas TU masa dia duduk dihospital satu Persatu niat jahat dia, dia cerita kat saya. And She hope i Will Copernicus for her….. Bukan saya je bank Officer pun dia suruh tipu untuk selamatkan diri dia.

    Bila saya sedar betapa jahatnya perempuan ni…..saya tak support dia lagi. I stand for the kids and the Ruth

    Saya kena cermin diri? Inshallah Amien Amien saya cukup dengan apa yang saya Lihat. Dan insyaalah saya Akan sentiasa memperbaiki diri saya. Tapi sekurang kurangnya saya tidak lah menyusahkan org…… Dan saya tak perlu Botox semua untuk look and feel good about myself …… I can’t wait for the court case to see how she will face the truth. I don’t think she know what is coming……

    And tentang anak anak, Amien dah proof hari ni who is better parent. The best part bukti selalu Ada yet media choose not believe. I sokong Awie for not giving media any comment or support . You guys never support him why should he give something for you to sell. Kalau you want to know the truth call me 0127838707. I pun boleh nangis jugak. Oh dia selalu kata Ibarat saya tido sebantal je tahu semua cerita…. Saya tak tido sebantal dengan sesiapa pun……. Aemua info ni saya dapat Dari Rozana misbun. Dia yang bercerita , dia yang what’s app saya.

    0

    0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      betol tu ain minah jambu pn sokong awie…minah jambu tk paham kenape semua manusia nk salahkn awieeee aje..padahal bini awie si rozana ni yg penipu besar tol tak…eksen nangis eksen sedih n banyak eksen lagi lah yg kite tk tau !! pompan yg prangai cngini bagos antar dia kt plestin aje biar dia rasa idop kt sana macmana mewah ke tidak huh !! tk cukop ke awie kasi nafkah bulan2 ?? kalau jambu tkpe la jugak huh !!

      0

      0
  22. Org hnya tau ank2 drhka pd org tua..tpi org xtau owg tua drhka pd ank2..prkra mcm 2 jrg brlku sbb 2 jrg d beri pnekanan..

    ### Selamat Hari Raya yerr smuaa.. :) peace no war..!!! # PrayforGaza

    0

    0
  23. azie says:

    This comment from ain hussin @ @mygothsoul .. she try to reply. tapi xboleh.

    Abg Nara, Saya Sebenarnya bukanlah kawan baik pun hanya kawan dia pinjam duit je…. Lagi pelik Kalau kenal 4 bulan, dah boleh pinjam duit and cerita semua rahsia diri ke? Saya kenal dia Lebih Dari 4bulan. What’s app saya pun Dah cukup Jadi bukti…. Org Kalau menipu terlebih tu yang Lupa tu….

    Mesti lah saya nAk menyibuk. Dia hutang saya tak bayar. Cuba tengok bukti Kat ig or fb saya sebelum bercakap. Memang betul sewaktu mula mula jadi, saya menyuruh dia report polis sebab saya tak support kes pukul ni….. Saya pikirkan kebajikan dia….. And Awie Know about This. Lepas TU masa dia duduk dihospital satu Persatu niat jahat dia, dia cerita kat saya. And She hope i Will Cover for her….. Bukan saya je bank Officer pun dia suruh tipu untuk selamatkan diri dia.

    Bila saya sedar betapa jahatnya perempuan ni…..saya tak support dia lagi. I stand for the kids and the tRuth

    Saya kena cermin diri? Inshallah Amien Amien saya cukup dengan apa yang saya Lihat. Dan insyaalah saya Akan sentiasa memperbaiki diri saya. Tapi sekurang kurangnya saya tidak lah menyusahkan org…… Dan saya tak perlu Botox semua untuk look and feel good about myself …… I can’t wait for the court case to see how she will face the truth. I don’t think she know what is coming……

    And tentang anak anak, Amien dah proof hari ni who is better parent. The best part bukti selalu Ada yet media choose not believe. I sokong Awie for not giving media any comment or support . You guys never support him why should he give something for you to sell. I pun boleh nangis jugak. Oh dia selalu kata Ibarat saya tido sebantal je tahu semua cerita…. Saya tak tido sebantal dengan sesiapa pun……. Aemua info ni saya dapat Dari Rozana misbun. Dia yang bercerita , dia yang what’s app saya. ?#?hentaklahlagi? ?#?sinceidahdilabeljahatmightaswellallout?

    0

    0
  24. Izz says:

    APA YANG MENYEBABKAN KIKI TERLALU MARAH?tolonglah bace sampai habis.ni yg sebenar2nye
    Berikut adalah perkongsian dari seorang sahabat.
    Bukan ingin memarakkan api perkauman. Namun ia adalah pengajaran kepada semua agar kebenaran jangan cuba untuk ditenggelamkan. Seperti respon awal saya setelah melihat video Kiki mengamok.. Saya mempersoalkan apa yang dikatakan oleh uncle Sim itu hingga menyebabkan Kiki terlalu marah? Akhirnya persoalan saya TERJAWAB melalui info berikut. MOHON VIRALKAN.
    Salam bro, just nak info satu fakta. Adik aku polis kat kuantan so dia byk dpt info pasal kes kiki. Berikut adalah cerita dari kiki…
    Disini saya ingin menceritakan punca sebenar yang menyebabkan kiki mengamuk ( tiada dalam rakaman video viral). Sebaik saja kereta Pegeot Kiki dilanggar oleh kereta toyota uncle Sim, beliau terus keluar dalam keadaan amat kecewa sebelum bergegas mendapatkan uncle sim yang masih berada di dalam kereta. Kira2 seminit Kiki ketuk cermin pintu kereta tersebut bagi menyuruh uncle tersebut keluar.. Sebaliknya uncle tu hanya menurunkan cermin dan berkata ” sikit saja ma, kasi cincai lorh”. Kiki yang tidak puas hati terus ketuk cermin terbabit kali ni agak kuat. Uncle tersebut kemudiannya mengeluarkan not RM50 dan paksa kiki ambil.
    Akibat berasa tercabar dengan tindakan uncle yang tak sporting tu, Kiki terus mengambil lock stereng dan mengetuk kereta terbabit. Sebenarnya tindakan kiki bukanlah hendak mencederakan uncle sim. Sebaliknye mahu uncle sim keluar. Sebaik saja uncle keluar.. Kiki teros merampas kunci kenderaan toyota terbabit. Uncle yang terkejut dgn tindakan kiki tersebut telah terlepas cakap mengatakan “pukimak melayu sohai”.
    Dan berlakulah tindakan yg tidak terkawal bila Kiki mengamuk seperti yang dirakam dalam video viral. Hal yang sebenarnya Kiki mengamuk bukanlah sebab kenderaannya dilanggar sebaliknya tindakan celupar uncle tersebut menghina bangsa Melayu.
    KINI saya baru faham mengapa Uncle Sim tidak mahu membuat laporan polis, kerana kelakuan dia mengeluarkan kata2 berbaur perkauman boleh dikenakan denda yg jauh lebih tinggi. aku sendiri berasa malu mentertawakan KIKI walhal apa yg dilakukan oleh beliau adalah kerana terlalu marah bangsa dia sendiri di caci “pukimak”. sekarang, Kiki akan dihadapkan ke mahkamah berdepan hukuman yg lebih tegas, sementara uncle sim terlepas begitu sahaja. adilkah?
    Baru2 ini kecoh seorang perempuan cina yg ditangkap mencuri di pasaraya Giant, dan mengamuk seperti orang gila memukul pekerja2 melayu disitu dan merosakkan barangan di pasaraya berkenaan. akan tetapi perempuan cina tersebut tidak dibawa ke mahkamah. kerana apa? kerana pasaraya giant adalah milik cina. jelas kita boleh lihat. bagaimana bangsa cina ini menutup aib bangsanya sendiri. sedangkan kita bersuka ria mentertawakan kiki yg mempertahankan bangsanya sendiri. patutkah kita? renung2kan.
    sebarkan jika anda rasa kiki layak mendapat pembelaan sewajarnya.
    -forward message-

    0

    0
  25. anon says:

    AIN….l’m on yr side. Tengok muka rozana tu dah tau pun dia bukan org baik2. Relax….bukan semua tertipu dgn dia.
    EVE….kau tujukan kat sape kata2 tu. Agaknya ni je 3 perkataan english yg kamu tau, ye…

    0

    0
  26. PagiPetangSiangMalam says:

    .. Heihhhhhh.. Toksah ller brangannnnnn nak bergaya mampos pakai Hermes lah, LV lah, Prada lah Rozana Misbun ouiiiiii… Pakai biasa2 xboleh kker… Brangannnnnnn kngkonon ko bini Awie ko kena pakai brand2 mahal kker? Kat whatsapp, kemain kau bersumpah bagai kan, sbb nak jual beg2 tu. Apaaaaaalah ko dpt, pakai bag2 mahal2 tu hah? Riak tau, riak?! Satu beg LV ko tu, boleh isik perot anak2 ko utk brp bulan agaknya. Jgnlah kering sgt hati tu. Brangannnn. Tgklah cermin. Haihhh, aku pulak yg darah naik ni ha, apalagi si Awie tuh. Itu sahaja luahan hati saya hari ini. Ucapan terakhir, jgnlah berangan sprt Rozana Misbun.

    0

    0
  27. gila publisiti puki ain says:

    mcm pukimak jer ain ni meyibuk hal rumah tangga orang awie pun diam dia plak lebih2 nk jd batu api apa hal ke dia ni mmg nak jd bini awie pompuan ni mcm nak percaya rambut mcm org gila badan penuh tatoo bangga lak tu bodoh punya betina phuiiiii……….

    0

    0
    • Ain Hussin says:

      Amien Amien . Saya penuh tattoo ke penuh kurap ke antara saya Dan tuhan. Tapi Kalau org bodoh bingai macam ni I can’t comment much….. NAk buka apa pun tentang saya silakan…… Tiada Ada apa yang tentang saya baik atau buruk saya sembunyi kan. Apa pun yang Awie rasa masalah dia. Dia pun tak marah saya ber kongsi awak pulak Susah kenapa. Rambut saya macam org gila masalah awak ke. Tapi biasalah hanya org bodoh Akan berbahasa begitu biadap Dan tiada adab. Nombor saya 0127838707 Kalau Ada apa apa lagi tak Puas hati atau nAk maki sila lah call. Setakat maki Kat sini nenek pun terror . Dan lain Kali Kalau nAk maki Pakai Nama betul . Kenapa takut kan ….. Setakat nAk jadi Cadbury tak payah ok…. Chow haters

      0

      0
      • namanama says:

        ain hussin, apa IG?

        0

        0
      • Azie says:

        Hooii…….gila publisiti puki @#£ ko…. Name ko pon dah x elok.. Biar rambut buruk hati elok dr ko name buruk ..perangai buruk…serba serbi buruk … Phhuuuiiii!!

        0

        0
  28. Aun Hussin says:

    Amien Amien . Saya penuh tattoo ke penuh kurap ke antara saya Dan tuhan. Tapi Kalau org bodoh bingai macam ni I can’t comment much….. NAk buka apa pun tentang saya silakan…… Tiada Ada apa yang tentang saya baik atau buruk saya sembunyi kan. Apa pun yang Awie rasa masalah dia. Dia pun tak marah saya ber kongsi awak pulak Susah kenapa. Rambut saya macam org gila masalah awak ke. Tapi biasalah hanya org bodoh Akan berbahasa begitu biadap Dan tiada adab. Nombor saya 0127838707 Kalau Ada apa apa lagi tak Puas hati atau nAk maki sila lah call. Setakat maki Kat sini nenek pun terror . Dan lain Kali Kalau nAk maki Pakai Nama betul . Kenapa takut kan ….. Setakat nAk jadi Cadbury tak payah ok…. Chow haters

    0

    0
  29. […] Kata-Kata @mygothsoul Tak Jejaskan Saya – Rozana Misbun (36) […]

    0

    0
  30. Adryna Adrya says:

    Rasulullah SAW sangat marah tatkala melihat seorang suami sedang memukul isterinya.
    Rasulullah menegur, “Mengapa engkau memukul isterimu?”
    Lantas soalan itu dijawab dengan agak gementar, “Isteriku sangat keras kepala! Sudah diberi nasihat dia tetap degil juga, jadi aku pukullah dia.”
    “Aku tidak bertanyakan alasanmu,” sahut Nabi SAW. “Aku menanyakan mengapa engkau memukul teman tidurmu dan ibu kepada anak-anakmu?”

    Sepanjang pengetahuan saya, Rasulullah SAW tidak pernah memukul isteri-isteri Baginda. Tiada satupun riwayat atau ayat al-Quran yang menyatakan bahawa Rasulullah SAW pernah memukul isteri-isterinya. Malah terdapat banyak riwayat yang menceritakan keprihatinan Baginda dalam perhubungan suami isteri dan sifat kasih sayang Baginda.

    “Sesempurna iman orang-orang mukmin ialah yang paling baik kelakuannya, dan yang paling lembut terhadap isterinya” Riwayat Imam Al Bukhari dan Muslim.

    Kepada Ain Hussin dan Ronaza .. Sekiranya kita telah memilik sahabat sejati,maka bersyukurlah kepada Allah Taala. Sahabat sejati ialah seorang yang cerdik, berilmu dan mutadayyin (beragama lagi berakhlak mulia). Peliharalah tali persahabatan dan ukhwah itu sebaiknya. Justeru, selain menuntut kita agar mencari sahabat,kawan teman dalam kehidupan, Islam juga menyuruh kita supaya sentiasa berbuat baik dan menjaga hak serta adab dalam persahabatan.

    0

    0
  31. silent ninja says:

    2hb jun aritu aku tunggu dlm kete mak aku bgtau penyanyi pujaan aku seret bini tumbuk sume dpn org ramai.. terjerit2 x tak tau pasaipa tp mmg mak aku ckp sume org tgk.. takkan mak aku nak tipu aku pulak ni kuar berita tak mengaku pulak mmg ada yg tak kena ni..

    0

    0
  32. syarifah says:

    mmg dia kena pukul sepak terajang tumbuk semua cukup.. lelaki apa la belasah bini sampai mcmtu kalau ya pun bini ada salah.. terkejut jugak ingat org nk rompak bank rupanya dpn mata nmpk dia belasah bini dia.. berdarah muka bini dia menahan sakit.. samseng taik kucing

    0

    0
  33. Aina says:

    aku tengok ain tu mcm busuk jer.. mcm tak mandi jer.. duk baca baca beria sangat macam nak ke awie je.. sume hal rumahtangga org tu dlm kocek dia.. awie tu bapak penyayang org islam nak ke dia dgn org bertatoo penuh badan.. opss gepren awie pun ada tatoo tu yg beria kot

    0

    0
  34. yg maha kuasa says:

    ain..ain..ain…ko ni kan mmg ler rambut mcm org gila badan penuh tatoo..compom2 ler mampus ni tanah x terima rupa dh la buruk hati ko pun busuk macam bangkai..ingat mati sikit la ko ni nk sibuk2 hal org apahal??? ko kata rozana hutang ko? ko publish kat ig dia nk pinjam ko crop msj yg dia nk berhutang tp kenapa ko x tunjuk full msj yg ko x bg pun duit tu? kalau ko tu betul slip bank in tu ko tunjuk kan bodoh…nk cari publisiti pun bkan atas kesengsaraan orang bangkai…skg ko bangga la yg ikut ko di ig dh lebih 7k dulu yg ikut ko 50 pun xda..lg 1 kenapa ko nk tipu pasal handbag bkn ke rozana bg hangbag tu pd ko suruh jual tp duit tu ko canang kat org rozana ambik duit tu ko xtau yg dia keluar rumah sehelai sepinggang ko ni mmg manusia tak da akal pikiran nk glam atas kesakitan org lain ko ni mmg setaraf anjing kurap tepi jalan jer……..patut ko wat tatoo anjng kat dahi ko tu perempuan sewell….phuiii….

    0

    0
  35. AhWie says:

    Bersabarla awie dan rozana.. sesungguhnya yg membuka aib korang puncanya mmg dari AIN ni .. berani kerana benar kwn baik la rupanya talam dua muka.. org taktau masalah dalaman rumahtangga korang pasal si ain ni aib korang dibuka sikit2.. ain oh ain bwkla berhenti menyebarkan pasal diorg.. kamu tu siapa nak tegakkan kebenaran.. betulkan diri kamu dlu tu lagi baik.. buang tatoo kt badan tu.. Allah tak terima amalan org islam yg bertatoo melainkan dia sudah taubat!! Hentikan nak jadi hero kelak diri sendiri yg tuhan telnjangkan aib kamu nanti!

    0

    0
  36. […] Kata-Kata @mygothsoul Tak Jejaskan Saya – Rozana Misbun (53) […]

    0

    0
  37. […] sumber (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]

    0

    0