Written by AbangNara | July 17th, 2014

Wow. Abang Nara tidak mengenali siapa itu “MyGothSoul” namun bukti-bukti dan penerangan yang diberikan menerusi akaun Instagramnya mendakwa yang Rozana Misbun telah menipu kecederaan yang dialami untuk menyembunyikan perkara sebenar. Daripada apa yang Abang Nara baca di Instagram miliknya, “MyGothSoul” ini dikatakan kawan baik kepada Awie dan Rozana. Tidak tahan dengan penipuan yang dilakukan oleh Rozana, “MyGothSoul” tampil untuk membersihkan nama baik Awie.

awie

Antara yang mencuri perhatian Abang Nara ialah penjelasan “MyGothSoul” ini mengenai satu artikel yang pernah dipampangkan di portal Murai. Di dalam artikel ini, kakak kepada Rozana iaitu Haliza Misbun memaklumkan yang adiknya berada dalam keadaan sakit teramat sangat dan tidak ingat bagaimana gambar kecederaan itu boleh diambil. “MyGothSoul” tampil menjelaskan satu demi satu perkara itu.

rozana

VERSION 1: Saya rasa lama dah diam. Sebelum saya comment mohon semua faham bahawa apa yang Awie buat Tak betul Dan apa yang Rozana Buat LEBIH tak betul. Biar tuan punya badan nanti cerita di mahkhamah .

Dan saya nAk Tolong #halizamisbun mencari jawapan yang dia cari.

Perenggan pertama:
Tak tahu mana Datang gambar tu? Pasti Dari keluarga misbun sebab yang Ada collection iTu ialah #rozanamisbun especially gambar Dari semua sisi ni. Menurut Rozana dia tak pernah bagi Kat sesiapa pun sebab takut tersebar. Gambar masa hari pertama masuk hospital tak pulak dia tunjuk. Agaknya masa tu lighthing tak bagus kut jadi lebam tak nampak dramatic sangat.

Perenggan kedua:
Keberanian tu halizamisbun memang Ada. Semua org tahu halizamisbun berani. Rozana dalam kesakitan masa ambik gambar tu? Tak delah sakit mana kut Kalau dia boleh suruh maid Tolong ambik gambar tu . Apa pun gambar tu koleksi peribadi. Kalau tersebar mesti lah Dari Rozana. Tak payah lah nAk innocent sangat. Drama keluarga misbun ni Dan banyak kami Lihat maklumlah keluarga pelakon. Dalam kesakitan yang teramat sangat tapi boleh chat panjang lebar semua. Lepas tu esok boleh keluar Pergi bangsar, putrajaya semua. Wah mesti kuat kan Rozana ni. Sampai boleh Pergi Jalan lepas kena pukul.

Perenggan Ketiga:
Bak kata saya tadi, gambar tu ambik Pakai phone dia. Dalam phone dia. Dia yang tunjuk kan. Takkan lah tak ingat. Tapi saya pun Ada satu je gambar tu. Bukan Dari semua sisi . Hanya sisi depan. Di hantar melalui bbm. Cuba Tanya Kalau dia ingat. Dan Cuba Tanya Kat Siapa lagi Rozana ni mengadu domba Dan Kirim gambar gambar ni. Mungkin Dari situ dia boleh ingat.

Takkan amnesia kot. Cuba Tanya Tanya Kat Rozana brand brand handbag, atau kasut atau fesyen, ingat lagi tak? Kalau masih boleh ingat ok lagi lah tu

Satu statement Rozana buat didepan kami ialah “me ni dah terlalu banyak menipu sampai lupa apa yang me tipu”

I come from background of spouse abuse. Trust me in her case is not spouse abuse at all. Example, you caught your wife finish all your kids education fund over gambling or drug. What would you do?

“MyGothSoul” juga turut memuatkan beberapa ‘screenshot’ yang didakwa perbualannya dengan Rozana Misbun. Salah satu yang mencuri perhatian ialah ‘screenshot’ yang menunjukkan laporan polis dilakukan oleh Rozana untuk menutup cerita mengenai duit.

rozana

Malah “MyGothSoul” juga turut mempersoalkan komen salah satu anak Awie di Instagram bernama “Aleeya” yang menunjukkan sebenarnya hubungan antara Rozana dan anak-anak adalah tidak baik. “MyGothSoul” mendakwa air mata yang mengalir pada Rozana dalam video temuramah ini adalah palsu semata-mata.
rozanaAda beberapa lagi bahan bukti dan penjelasan yang ditampilkan oleh “MyGothSoul” untuk membela Awie dan menunjukkan yang Rozana telah menipu. Nasihat Abang Nara, baca boleh percaya jangan. Biarlah kes ini diselesaikan di mahkamah. Makin complicated nampaknya. Tak tahu sapa benar sapa salah. Sama-samalah kita tunggu perbicaraan. Maklumat lanjut di Instagram MyGothSoul.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

80 responses to Kawan Baik Dakwa Rozana Misbun Menipu, Bukti & Penerangan Ditampilkan Di Instagram

  1. mael xpuasa says:

    udah-udah lah tu xyah nak menyibuk hal rumahtangga org. biar diorang settle sendiri. kita bukan hakim nak judge org..

    0

    0
    • anti-gatal says:

      kuih talam + kuih seri muka = kuih talam muka berseri2

      p/s : hati2 dengan kawan baik sendiri

      0

      0
      • Tipah Kurma says:

        cuba wartawan p interview Aleefa.. budak takkan nak menipu

        0

        0
      • miss m says:

        ni bukan talam..kalau aku ada mmber yang mmg terang2 buat salah.. takkan selama nya nak biar dia buat salah…

        0

        0
      • mira pengkida..... says:

        jika isteri menipu ..rasanya salah suami… kerana tidak pandai mendidik isteri… kemewahan yang dijanjikan mungkin …. sebelum ini???

        Tindakan memukul isteri adalah yang paling tidak baik… itu bukan mendidik…..

        0

        0
        • Tipah Kurma says:

          Kalau anak menipu, salahkan mak bapak pasai tak pandai mendidik..
          Kalau bini menipu, salahkan laki pasai tak pandai mendidik..
          wei.. alasan cliche yg tak bleh pakai lagi laaa…
          asyik nak salahkan org lain.. salahkan diri sendiri laa sebab dah besar panjang akhil baliaq pon tak reti nak bezakan baik ngan buruk.. dah berakal pon tak reti berkelakuan baik! Asek2 nak salahkan org.. Sedih laa hidup ko nie

          0

          0
        • MAXMORA says:

          sebagai org islam hidup guna wang perniagaan kelab malam dan hiburan apakah jadinya?

          0

          0
      • Saerah says:

        Hati2 dengan kawan sendiri memang patut ada dalam diri setiap insan…tapi kalo diri sendiri cakap bohong sana sini, kawan baik pun xsanggup bersubahat…yedak?

        0

        0
    • NENEK ROZANA N HALIZA BABON says:

      AKU MEMANG BENCI LAKI GUNA KEKERASAN PD POMPUAN , TIME EMOSI .
      TP YG AKU PALING BENCI .. ADALAH POMPUAN BODOH YG TAK TAU CAM MNA NAK CARI KERJA SIMPAN DUIT .. TP ADE HATI NAK KIKIS LAKI !!!
      ROZANA NI LA JENIS POMPUAN PARASIT !!! KLO LAWA TAK YAH CAKAP !!!
      NI MUKA CAM CADBURY NGIDAM MCD PON ADE !!! HMMM

      0

      0
    • KAMARIAH says:

      INILAH KAWAN BAIK YG X BLH PAKAI…
      INILAH KAWAN BAIK YG MENJADI BAHAN ‘PERISA’
      @ NASI TAMBAH SEPATUTNYA SBGI KWN BAIK SGT TU
      JDLAH YG BTL2 BAIK JGN BL TIMBUL MCM NI DIE YG SEBOK2
      NAK SIMBAH MINYAK KAT DLM API LG..

      NTAH AWIE DH BAYAR DIE OPPSS!!!!

      0

      0
      • Ain Hussin says:

        Makcik kamariah….. So Kalau kita berkawan tu bila kawan tu buat salah sampai menghancurkan hidup org lain dan anak anak dia kita sebagai kawan kena diam lah.

        Untuk pengetahuan makcik, saya udah cukup wang ringgit untuk support hidup anak anak saya dan diri saya. Tak perlu wang dari Awie. Saya buat ni pun sebab dia pun masih berhutang dengan saya dan menipu saya. Saya rasa Kalau kena muka makcik mesti lagi sengal. To begin With Im nott THE one go to media. Kalau dia kawan saya kenapa dia nak ambik duit saya
        Atau menipu saya? Ini namanya kawan.

        Perbezaan saya sama makcik ialah – saya punya maruah dan pendirian. Saya bukan jenis membebel tepi macam cadbury langgar tiang. Apa yang tidak benar saya akan nyatakan. Bukan jadi lalang.

        Sebab saya panggil awak makcik ialah saya rasa dengan cara itu saja saya mampu mengingatkan diri saya bahawa saya bercakap dengan org tua. Kalau tidak cdm25 hanya macam debu Kalau bandingkan mulut saya. Jadi sebelum nak tuduh cari fakta dulu. Sekarang ya apa yang saya cakap ada bukti… Faham?

        0

        0
        • curious says:

          OUt of curiousity, kata awak dah kawan lama dengan rozana dan awie satu family, so for sure awak dah tahu perangai rozana dari dulu. Kenapa baru sekarang kononnya nak tegakkan benda benar atau nak tunjukkan perangai buruk kawan awak? Kenapa bukan waktu dia start perhabiskan duit Awiee awak tak nasihat dia? Dari wassap yang awak paparkan bukan nasihat, tapi siap tolong cari pembeli macam menyokong perbuatan dia yang awak kata salah tu. Kalaulah awak nasihatkan dan dedah perangai Rozana dari dulu sebelum dia perhabiskan duit, InshaAllah benda ni takkan terjadi. Sekarang awak nak paparkan semua benda ni it seems like awak cuba menangguk di air yang keruh, a litlle bit too late don’t you think?

          0

          0
        • ain hussin says:

          first and foremost, tolong tunjuk stsement mana yang saya kenal dia dah lama? second sedangkan family pun boleh menipu….itu yang dah berpuluh tahun dengan kita.

          as i say, sebelum ni sering cakap dan dia kata nak berubah. bersumpah segala…..but still buat. jadi bila dia buat saya masih diam. bila dia heret anak anak dia dalm kes ni saya bukak mulut. bila dia menipu lagi walaupun dia tahu apa sebenarnya saya rasa saya patut dedahkan. before this she have agreed to settle ni in private manner. so buat apa nak bukak cerita. tapi bila dia meraih simpati bodoh, then kita bukak cerita.

          for your info awie yang dah kawin 9 tahun dengan dia pun tak tahu perangai ni….. awie tido sebantal dengan dia tak tahu takkan saya yang kenal atau berkawan dengan dia tahu…… logic tak….. bila benda ni terbongkar baru kami buat kenyataan….i dont think its to late. anyway better late then nothing

          0

          0
        • curious says:

          Thanks for answering Ain,
          Ok awak kata awak tak kenal lama diorang? Then its not for you to say la kan who is right or wrong in their married life? Don’t worry saya bukan side mana-mana sebab if kalau betul Rozana yag buat salah, lambat laun benda ni akan terbukak jugak. Samalah dengan kes Awie kalau dia yang buat salah. Benda macam ni lambat-laun orang akan tau jugak lebih-lebih lagi Awie tu celebriti. Maybe awak niat baik nak tegakkan kebenaran, tapi cara awak ni tak betul. Rather than doing this, better awak kemukakan ni di mahkamah and once the results are out then awak dedahkanlah apa yang berlaku. Give them all moral support equally. Saya perasan awak baik dengan anak Awie from the first marriage, what about anak Rozana dengan Awie? Apa perasaan diorang kalau besar nanti diorang tau auntie yang baik dengan diorang ni badmouth mak kandung mereka? Atau awak memang baik dengan anak Awie yg dua orang tu jer dan tak kisah lagi 3 orang tu? By doing this, seems like awak nak suruh orang jatuhkan hukuman sebelum dibicara lagi. Granted, orang blame Awie sumer, but people or not that blind sekarang dengan adanya internet dan all this technnology. I suggest you take a step back a bit and let all this things unravel by itself. Sebab sekarang ni yang tempiasnya lebih kepada awak dari Rozana atau Awie. Orang akan tanggapan burk dekat awak lebih sekarang ni, tapi kalau awak dah sedia nak terima semua tu who am i lah kan nak cakap lebih-lebih. Anyway, semoga kuatkan semangat awak and like i said try to take a step back. You will be surprised dengan result dia, sila-silap lagi kebaboom dari pendedahan awak ni ok? Peace…

          0

          0
      • PONDAN MMG SENGAL says:

        Kamariah, mesti awak penah kene kawan baik awak tu buat mcm ni kn? Kl xde org yg buat awak, maksud nye awak pon x Mendajal org lain.. Kl awak kene nmpk sgt awak ni org yg Lebih teruk dr tu. Sy pon Nk bagitau, Pondan punye perangai sebiji mcm awak ni. Attitude problem.

        0

        0
    • Marie says:

      What’s the point,3rd party to get involved?Using fake account?Fake name?Reveal urself…At the end of paragh,came from abuse spouse..r u trying to put the same situation of failure to others’ people?Lol.It shows that u’re the psycho.Pretending to be both of Awie n his wife..Listen to both story then being a script director..pfffttt blh msuk blog…

      0

      0
    • benci laki dayus says:

      xfhm aku.. beriya dia ni nk defend sape yg sebarkn gmbr knp? siapa pun sebarkn gmbr tu dia buat bnda yg betul. knp nk divert citer psal seorang jantan dayus belasah isteri? duit bole cari bai.. patah riuk kalau cacat tu boleh pulih ke? bodoh tul siape yg konon kta rozana ni menipu. klau ye pun dia tipu duit “anak” kononnye xde lah sekeji jantan belasah seorang wanita.. wanita bkn lwn kolah jantan. bodoh. keji ade kwn gini. keji.

      0

      0
  2. sentap says:

    omaigod.. apekah? biar benar? haritu ade yg bekap si rozana. harineh ade plak nak salahkan rozana.. apekah??

    0

    0
  3. Sukati aku nk komen apa says:

    panas le bontot rozana lepas ni..huhu

    0

    0
  4. mami says:

    semakin complicated

    0

    0
  5. Gadis86 says:

    KAN….. dah pecah tembelang!!!
    Agak2nya kawan dia ni dah naik meluat tengok lakunan keluarga Misbun……

    0

    0
    • MISBUN SIDEK says:

      Walaupun namaku MISBUN tapi xda kena mengena dengan kes di atas tau….
      Aku tau pukul BADMINTON jer….huhuhu

      0

      0
  6. skudiver88 says:

    ahhh die ni pon nk femes gak.mcm pengkid je. laki ke pompuan gosol ni??rambut pn berkarat.
    sblm ko sebok hal org diri ko tu btol kan diru ko dlu.masalah dorg biarla dorg settle sndiri.

    0

    0
  7. SaveGaza says:

    lelaki tak patut pukul perempuan..

    0

    0
  8. weng weng says:

    guna mekap kesan khas?

    0

    0
  9. Arabella says:

    nk menipu tp dia lupa ke ank2 awie sume da besar pnjng. habis lakonan ko rozana bila ank awie yg kluar statement

    0

    0
  10. Enellyka says:

    As salam..
    Aku kenal akak ni.. dia nmpk mcm tu.. tp hati dia baik…Dia byk bercmpur dgn golongan artis ni sebb dia ade terlibat dlm industri ni di belakang takbir… Dont judge org dgn appearance dia…bersangka baiklah… Maybe dia byk mendgr je sebelum ni.. sume org hentam awie…thats y dia muncul….

    Perbuatan Awie tu salah.. tapi kita kena tgk apa sebabnya… letakkan diri kita kat tmpt Awie..

    Jagalah bahasa kita yer… =)

    0

    0
    • Anonymous says:

      Biasalah ustazah nara ni semua..kalau jimy shanly yg pukul bini ramai pulak yg menyokong .

      0

      0
  11. Perempuan says:

    I paling benci lelaki pukul pompuan. Lelaki kata dia wat cam tu sbb salah isteri telalu besar dn sukar utk dimaafkan and sbg pngajaran. Kesalahan telalu besar? Dia (suami) tuhan ka utk mngadili kesalahan tsebut dgn cara memukul. Even dia mkn duit ank yatim sekalipun dosa yg teramat besar, knp suami yg mnghukum? Who are u nk pecahkan muka isteri? Sebab kedua sbg pngjaran? Weh, x bca al-quran ka? Cara mngjar isteri mula2 nasihat. Xmkn nasihat, pisahkn tmpat tidur, xmkn jugak, pukul TAPI bukn di muka hanya di betis @ tmpat yg xdipamerkan di public. Bkn dgn tngan atu objek keras, hnya diibaratkan dgn seiikat jerami. Tau jerami tu apa? Pi google. What he want to show? His power dgn memukul? Wei, pompuan bkn lawan u sebenar lah. Jgn jadi dayus.

    0

    0
  12. Tipah Tertipu Bang! says:

    Siapa tipu siapa? Dalam mahkamah dunia, boleh tipu, mahkamah akhirat baru tahu…
    Kalau Rozana tipu yang dia kena belasah, tentulah takkan ada seorang pun manusia yang nampak masa dia kena belasah kat bank tu. Tapi ada manusia yang nampak sampai jadi berita. Kita tunggu kes mahkamah yang akan tengok setiap aspek termasuk laporan perubatan hospital/klinik, dll.

    0

    0
  13. Zack says:

    Just nak tanya….kenapa setiap kali tengok gambar si rozana ni lain2…???

    0

    0
  14. aini says:

    yg aku nk tau 1 prkara je…btl ke awie ni pukul bini dia……..

    0

    0
  15. chantal says:

    hidung rozana tu bedah,dulu hidung dia tak mcm tu..mungkin duit awie habis kt hidung dia..

    0

    0
  16. Zack says:

    Oo bt pembedahan kosmetik…patut la lain bebenor nengok nye…
    Lagi senonoh yg asli dr yang sekarang ni…
    dah nampak pelik aje…

    0

    0
  17. zombie says:

    bg rm200k skali tggl 20k mau xkne hntam…

    0

    0
  18. damai says:

    Kita jgn sentuh pasal pukul memukul dan pakai duit anak beli beg jenama. tapi satu aja apa hukum sekat ibu bertemu dgn anak. Wpun jahat mcm mana ibu kita tak blh sekat kasih syg mrk. dan rozana ada sebut dia terlalu phobia so jgn assume apa2 before mahkahmah tentukan.

    0

    0
    • Popi says:

      Sebelum nak persoalkan hukum xbagi ibu jumpa anak, aku nak tanya hampa. Apa hukum tak mintak izin suami nak guna duit? Apa hukum tak taat kt suami? Tu lagi besar persoalannya ye dak? Ada sebab kenapa Allah bagi Awie isteri gini. Ada silap Awie lah jugak. Peace.

      0

      0
    • Popi says:

      Hukum derhaka kt suami taknak tanya ke? Hukum tak taat kt suami? Kalau dah guna duit suami tanpa izin, engko nak cakap apa? Halal? Toksah la cakap bini mengandung 9bulan, xkan pasal duit nk pukul.. Jgn menghalalkan benda haram. Bab beranak cite lain beb. Ni bab taat suami. Aptb

      0

      0
  19. peguam 20% berhujah says:

    yg si isteri menipu ker.. carik simpati ker.. sapa yg tolong snap picture.. sape yg sebarkn pic… lakonan semata2 ker… jawabnya it still doesn’t change a fact dat ah wie whacked/assaulted his wife.. xkn bnda2 kt atas tu yg jadik defence submissions dari pihak ahWie.. klo tok hakim dngar, di perambat lawyer get out of his court room.. smo nya irrelevant.. bini dia kencing pitis mas ahWie smbil berdiri atau smbil berlari selalipun, ahWie tiada hak utk memukul isterinya.. yg si gothic soul beriya2 bajet point2 yg menunjukkan keberhubungan intim sel2 otaknya..ehem2(skius me, batuk).. mahkhamah yg arif mahfuz mahfiz, hanya akn menentukan siapa yg memukul. dn adakah ianya masuk dlm kategori samada assault ker, battery ker, akn ditentukn mahkamah selepas meneliti laporan yg dibuat oleh pakar iaitu DOKTOR yg attend si isteri ni masa kt hospital. LAPORAN YG DIBUAT “JIWA HANTU KU”.. mana laku machaa!! haiyyaa..!! yg pasai bini ahWie dikatakn kencing kt ahWie merata2.. initiate ler civil action..saman ler di mahkamah sivil.. nie ler cagha-nye cik kiah oiii.. ps- x al pacino ler ahWie pukui pompuan..

    0

    0
    • Ain Hussin says:

      Betul lah Nama pun peguam 20% sebab tu bingai. Cadbury , semua benda yang tunjuk tu bukan untuk bukti makhamah. Hanya nAk menjelaskan pada society.

      Ada ke saya kata Awie tak Salah atas apa yang dia buat. Tapi biasalah Kalau cakap dengan orang bingai mana nak faham.. Lagi satu nak beritahu mangkuk ni, repot dovctor tu saya ada sebab saya sama dengan dia dari mula sampai akhir . Jadi saya tahu lah apa yang injuksi. Lepas tu Kalau bahasa english fail jgn lah translate. What make You think civil action tak ambik lagi. Tu lah lain kali kali nak kadi lawyet 100 percent. Kalaunak jadi lawyer bingai jgn buat semak. At least sell otak saya nak Cuba menyabung. Hang tu cell otak pun tak wujud

      0

      0
      • Orkid Indah says:

        Tak yah lah gaduh2 … bulan ramadhan ni … kurang pahala dpt dosa … bawa jer lah kes ni ke mahkamah … maaf cik ain … jagalah amanah sekiranya ingin menegakkan kebenaran .. jadilah saksi dlm mahkamah bkn saksi masyrkt umum … apa yg awk kata mmg ada kebenarannya tp patut di gunakan cara yg bijak sana … teruskan perjuangan menegak kebenaran cuma guna saluran yg betul … bila dah masuk mahkamah dan ada keputusan yg muktamad… Insya Allah Sekiranya di izinkan Allah swt … kebenaran akan muncul juga … Matlamat tak Menghalalkan cara … Pasangan Suami Istri ini kedua2nya ada salah … Paling Penting Kedua2nya MUHASABAH DIRI SNDIRI … maaf Cik Ain sekiranya bicara ini menyinggung pihak Cik Ain … Harap cik ain menjd saksi kebenaran kes ini di mahkamah …. Wasalam ….

        0

        0
        • Ain Hussin says:

          Insyaalah Saksi iTu Sudah Pasti….. Most of the proof also with me. You see what most people don’t understand is, this issue suppose to be settle between family. But she lie. She make public statement so she can have upper hand. She know if Awie reveal what she do her life will be over. Then the cry drama begin. Again as I always say…. I wish the best

          0

          0
  20. beyonce says:

    Masalahnya cik kak…anak2 awie pun xnk jmpa RM tue…kalau tgok IG anak2 awie cool je post gmbr peluk2 ngn awie xsmpai 17 jam lepas…xde plak kata rindu RM pun…duk post gmbr awie je…kalau ibu penyayang msti byk gmbr RM kan?

    0

    0
  21. Aida says:

    Hari Baik Bulan Baik…tapi nampak sangat macam Perangi Syaitan…saperlah budak yang cuba nak jadi talibarut Rumah Tangga Awie..ni…???Tak payah nak jadi Backing bagi Awie yg memang dah ada Rekod Burok di Tangan Polis..saper pun tak percaya..Nilai sendirilah…klau ada masaalah dengan Isteri…kenapa pulak anak anak di sekat daripada berjumpa Ibu yang melahir dan membesarkan mereka???? Tulah kata orang tua tua..cari suami biar sakit di mata tapi senang di Hati..fikir fikirkanlah.

    0

    0
  22. kak wok says:

    hanya kerana dia penah ada rekod buruk tak semestinya selamanya buruk….payah la kalau mentaliti macam ni….jangan menilai orang dr masa silam mereka…mana kita tau nasib kita kendian hari? apa musibah yang bakal jadi? nauzibillah…minta dijauhkan….cuma jangan menilai Awie sampai begitu..biarkan dia selesaikan masalah dia sendiri…jangan la kita memburukkan keadaan…setiap orang ada bahagian masing2….ingat tu…* peringaan untuk akak jugak

    0

    0
  23. damai says:

    Pengomen2 disini mcm lah tinggal sebumbung main hembus aja berkata2. ini semua backing2 Awie knp takut kena ker apa. kalau RM ada cederakan diri sendiri, sape ehk yg post kat gossip corner artis pukul isteri ditmpt awam. kita tunggu keputusan mahkamah aja jgn tuangkan minyak panas lagi

    0

    0
  24. observer says:

    Aku baru komen yesterday yg aku mmg tak percaya dgn minah ni….esp yg bersumpah lillaahitaala psl tak tinggal anak2 walau sesaat pun. Kalau dah dasar penipu takleh lari. Org2 yg suka menipu ni bukan salah ajaran, actually dlm darah daging. Kalau keturunan tak baik suka menipu, takyah ajar lah suroh bercakap benar, mmg tak boleh.Suroh bersumpah berkali2 pun tak guna. Kata budak2 tak pandai menipu??? Hmm….kalau yg kecik 3,4 thn pun dah pandai menipu. Ni aku bercakap dari pengalaman & pemerhatian. Lagipun nabi berpesan srh cari keturunan baik2 kalau cari pasangan kan. Terbukti keturunan memainkan peranan penting, bkn didikan sngt…. Tapi padan muka awie, dpt bini baik dulu, duakan. Skrg rasekanlah keseronokan hidup dgn bini yg tak baik ….

    0

    0
  25. Panas hati says:

    Xkan xde sebab awie suke hati nk pukul. Mesti kes panas hati dah x tahan sgt dah ni…bini kot,xkan suka2 nk pukul lainlah klo kaki mabuk..x pernah pulak dgr sebelum ni awie pukul arnie bekas isteri dia tu… Mmg awie tetap salah sebab pukul rozana tp pasti ade cerita dahsyat disebaliknya.. So tunggu je kes mahkamah,pasti akan terbongkar jua perkara sebenar..

    0

    0
  26. ikan keli says:

    Aaaiikkk kenapa tetiba jer aku rasa cam lalang ni!!

    0

    0
  27. saya sebatang kara says:

    oh pompuan ni ke yg sokong si awie…

    0

    0
  28. Peachy Kax says:

    Goth soul konon… It doesn’t matter if she spends his money or even shit on his face. A husband should never abuse his wife. Tak suka, then ceraikan ajer and then saman lah ex-wife you. Violence is never the answer. Can’t believe a woman would ever defend a guy beating his wife. Buat malu kaum ajer.

    0

    0
    • ain hussin says:

      you must be poor…… whatever name im using, does that give you problem. hey shit head god give you brain for a reason. no one say awie is not at fault. we are saying both is at fault. so if anyone want to curse pls curse both party dont just one sided….. faham ke….. lain kali understand the situation before comment. most shit head like you that try to protect woman is the person who like to abuse woman……

      0

      0
      • Peachy Kax says:

        Poor? As in miskin? What does my financial health has anything to do with this? Fact: awie hit his wife. PHYSICAL ABUSE! As I said above, violence is never the answer. He could just divorce her and sue her to get his money back. What exactly does he have now? Money is gone and prison is looming.
        Cursing? I’m not the one who called someone else a shit head. And when I say “buat malu kaum”, I mean “kaum perempuan”… I’m one of you… Why would I ever abuse another woman? And please, if you want to respond negatively to me, at least fix your grammar.

        0

        0
  29. lisa says:

    Peachy Kax .. u sound sebijik haliza misbun .. ohhhh baka2 garang and penipu.

    0

    0
    • Peachy Kax says:

      Explain to me which of my statement is a lie? Go on, I dare you.

      As for garang… If it’s about me defending my stand that a man should never hit his wife (or anyone weaker than you) regardless of provocation, then yeah, sure.

      0

      0
  30. jauhi kawan sebegini says:

    Wahai Ain Hussin,

    Skrg ni sebenarnya kau bukan shj telah membuka aib org tetapi kau telah menunjukkan kepada kami semua bahawasanya kau adalah seorang manusia yg sgt busuk hati. Betapa bahayanya kau sbgai seorang kawan. Bila tgk balasan msg kau kt diorg tu menunjukkan betapa kuih talam nya kau. Ini lah contoh manusia kawan mkn kawan. You actually simpan semua msg2 tu to use it against them. Kau dah ada niat jahat bila berkawan dgn diorg sume. Bg aku la, bila sume aib2 mereka ni kau canangkan kat satu msia first thing yg dlm fikiran aku is “omg… jahat nya kawan sendiri boleh buat mcm ni” . Siap tak private kan acc ig supaya sume boleh tau n tgk kisah rumahtangga mereka. Aku rasa ko dah lama dengki dgn rozana pasal dia dpt beli handbag chanel segala… dpt kawin artis… Kesian kau tak dpt merasa kan? Ketahui lah ya hari ini kau buka aib mereka. Satu hari Allah buka aib kamu pula. Percaya lah. Mcm kiki kan, sebelum uncle sim calar keta dia, dia dah calarkan kereta makcik ni dgn sombongnya. Lepas tu Allah bayar cash. Dah la bulan ramadhan ko buat mcm ni. Sepatutnya kau simpan aib mereka. Dan doa kan mereka bersatu semula sbg suami isteri atau doa supaya Allah beri mereka hidayah. Ini tak. Menumpahkan minyak lg kat api. Apa jenis manusia kau ni? Its ok rozana, awie dan keluarga misbun. Kamu semua telaha di aniaya oleh Ain Hussin. Berdoa lah agar Allah beri petunjuk pada dia. Doa org yg dianiaya akan dimakbulkan Allah.
    Btw rozana kalau press tanya apa pendapat u pasal Org yg mengeluarkan aib u ni, u jawab lah … agaknya dia dah tidur sekatil dgn suami saya kot!

    0

    0
    • Ain Hussin says:

      Actually Siapa artist? Do you actually know who I am? And sebab tu fb Dan ig saya memang public Dari azali. Bukan pasal ni. Dan lah penakut buat comment tak berani bagi Nama.

      I rasa Awie and the kids is behind me. Otherwise I won’t get them say thank you for telling the truth. And for your information saya kenal dia baru je. Baru 8 bulan. Saya nAk jealous tak dapat Chanel? Maaf lah dia pun hutang saya. Saya nAk jealous dia kawin artist Tolong cari tahu dulu Siapa saya. Baru cakap. Saya bukan bukak Aib saya membetulkan fitnah supaya orang yang tak bersalah Dan anak anak tu tak teraniya. Kalau tengok ig saya Pasti nampak comment comment yang anak anak Awie buat tentang ibu tiri mereka. Their remarks je dah cukup untuk bukti kan perempuan Dan ibu apa perempuan ni.

      Soal nAk cakap saya tido satu banyal dengan Awie, mintak Rozana Cuba sebut di mana mana, nanti saya cakap pulak dia satu bantal dengan Siapa ye. Apa pun dosa saya iTu antara saya dengan tuhan. Dengan buat begini saya dapat membuat org realiZe dan kurang kan maki hamun Awie yang mana membuat anak anak Nya sedih,. Kalau ni dikatakan Salah it’s ok. I love to see the smile in children then tears. Lain Kali Kalau nAk bahas selidik dulu. I nAk jealous over artist and handbag?????? Ishhhh Salah orang you ni

      0

      0
    • Ain Hussin says:

      Tadi dah karang hilang pulak. First and foremost cari tahu dulu Siapa saya Dan Asal usul saya….. Saya nAk jealous sebab dia kawin artist? Ishhh you tahu tak Siapa saya. Say nAk jealous pasal Chanel ishhhhh Rozana pinjam duit saya lagi. Beli Chanel tu tak bayar. Lepas tu ig dengan fb saya memang Dari aZali open to public. Saya hanya membetulkan fitnah. Yang bukak cerita dia.

      Cuba tengok ig saya and tengok comment comment yang anak anak Awie buat. Tahu kah awak berapa bersyukur Nya mereka sekarang org tahu kebenaran . Dan kurang maki Awie? Tahu kan awak ibu jenis apa Rozana tu. Baca je Kat ig saya. Anak anak dia comment secara open.

      Tentang tidur sebantal tu Cuba suruh Rozana cakap, nanti boleh saya pulak cakap dengan Siapa di tido pulak. Dan untuk pengetahuan u, saya kenal dia baru 8 bulan. Yang tulis kawan baik ialah media. Saya hanya membetulkan fitnah Sahaja untuk melihat anak anak dia Terus senyum.

      Marah lah org yang menipu. Buat apa marah saya . Saya memberi bukti. Kalau kata Rozana menangis untuk dapat simpati apa Salah saya. Menyembunyikan kebenaran iTu Lebih besar dosanya. Kebetullan awie artist jadi bila bukti keluar jadi besar. Cuba iTu berlaku Kat you and I tell people, do you think people will give a shit?

      I have always been a public figure. All this glam shit you claim I’m dying for is not me……. I know my self and I know my truth . U kata Ini bukak Aib, pada saya Ini membantu org yang teraniya. For the kids…. If you see her ask to pay my hutang ok

      0

      0
    • Ain Hussin says:

      Try lagi ya…..Tadi dah karang hilang pulak. First and foremost cari tahu dulu Siapa saya Dan Asal usul saya….. Saya nAk jealous sebab dia kawin artist? Ishhh you tahu tak Siapa saya. Say nAk jealous pasal Chanel ishhhhh Rozana pinjam duit saya lagi. Beli Chanel tu tak bayar. Lepas tu ig dengan fb saya memang Dari aZali open to public. Saya hanya membetulkan fitnah. Yang bukak cerita dia.

      Cuba tengok ig saya and tengok comment comment yang anak anak Awie buat. Tahu kah awak berapa bersyukur Nya mereka sekarang org tahu kebenaran . Dan kurang maki Awie? Tahu kan awak ibu jenis apa Rozana tu. Baca je Kat ig saya. Anak anak dia comment secara open.

      Tentang tidur sebantal tu Cuba suruh Rozana cakap, nanti boleh saya pulak cakap dengan Siapa di tido pulak. Dan untuk pengetahuan u, saya kenal dia baru 8 bulan. Yang tulis kawan baik ialah media. Saya hanya membetulkan fitnah Sahaja untuk melihat anak anak dia Terus senyum.

      Marah lah org yang menipu. Buat apa marah saya . Saya memberi bukti. Kalau kata Rozana menangis untuk dapat simpati apa Salah saya. Menyembunyikan kebenaran iTu Lebih besar dosanya. Kebetullan awie artist jadi bila bukti keluar jadi besar. Cuba iTu berlaku Kat you and I tell people, do you think people will give a shit?

      I have always been a public figure. All this glam shit you claim I’m dying for is not me……. I know my self and I know my truth . U kata Ini bukak Aib, pada saya Ini membantu org yang teraniya. For the kids…. If you see her ask to pay my hutang ok

      0

      0
    • Ain Hussin says:

      Test again tadi dah karang hilang pulak. First and foremost cari tahu dulu Siapa saya Dan Asal usul saya….. Saya nAk jealous sebab dia kawin artist? Ishhh you tahu tak Siapa saya. Say nAk jealous pasal Chanel ishhhhh Rozana pinjam duit saya lagi. Beli Chanel tu tak bayar. Lepas tu ig dengan fb saya memang Dari aZali open to public. Saya hanya membetulkan fitnah. Yang bukak cerita dia.

      Cuba tengok ig saya and tengok comment comment yang anak anak Awie buat. Tahu kah awak berapa bersyukur Nya mereka sekarang org tahu kebenaran . Dan kurang maki Awie? Tahu kan awak ibu jenis apa Rozana tu. Baca je Kat ig saya. Anak anak dia comment secara open.

      Tentang tidur sebantal tu Cuba suruh Rozana cakap, nanti boleh saya pulak cakap dengan Siapa di tido pulak. Dan untuk pengetahuan u, saya kenal dia baru 8 bulan. Yang tulis kawan baik ialah media. Saya hanya membetulkan fitnah Sahaja untuk melihat anak anak dia Terus senyum.

      Marah lah org yang menipu. Buat apa marah saya . Saya memberi bukti. Kalau kata Rozana menangis untuk dapat simpati apa Salah saya. Menyembunyikan kebenaran iTu Lebih besar dosanya. Kebetullan awie artist jadi bila bukti keluar jadi besar. Cuba iTu berlaku Kat you and I tell people, do you think people will give a shit?

      I have always been a public figure. All this glam shit you claim I’m dying for is not me……. I know my self and I know my truth . U kata Ini bukak Aib, pada saya Ini membantu org yang teraniya. For the kids…. If you see her ask to pay my hutang ok

      0

      0
    • Ain Hussin says:

      Ttdii dah karang hilang pulak. First and foremost cari tahu dulu Siapa saya Dan Asal usul saya….. Saya nAk jealous sebab dia kawin artist? Ishhh you tahu tak Siapa saya. Say nAk jealous pasal Chanel ishhhhh Rozana pinjam duit saya lagi. Beli Chanel tu tak bayar. Lepas tu ig dengan fb saya memang Dari aZali open to public. Saya hanya membetulkan fitnah. Yang bukak cerita dia.

      Cuba tengok ig saya and tengok comment comment yang anak anak Awie buat. Tahu kah awak berapa bersyukur Nya mereka sekarang org tahu kebenaran . Dan kurang maki Awie? Tahu kan awak ibu jenis apa Rozana tu. Baca je Kat ig saya. Anak anak dia comment secara open.

      Tentang tidur sebantal tu Cuba suruh Rozana cakap, nanti boleh saya pulak cakap dengan Siapa di tido pulak. Dan untuk pengetahuan u, saya kenal dia baru 8 bulan. Yang tulis kawan baik ialah media. Saya hanya membetulkan fitnah Sahaja untuk melihat anak anak dia Terus senyum.

      Marah lah org yang menipu. Buat apa marah saya . Saya memberi bukti. Kalau kata Rozana menangis untuk dapat simpati apa Salah saya. Menyembunyikan kebenaran iTu Lebih besar dosanya. Kebetullan awie artist jadi bila bukti keluar jadi besar. Cuba iTu berlaku Kat you and I tell people, do you think people will give a shit?

      I have always been a public figure. All this glam shit you claim I’m dying for is not me……. I know my self and I know my truth . U kata Ini bukak Aib, pada saya Ini membantu org yang teraniya. For the kids…. If you see her ask to pay my hutang ok

      0

      0
    • Ain Hussin says:

      Again tadi dah karang hilang pulak. First and foremost cari tahu dulu Siapa saya Dan Asal usul saya….. Saya nAk jealous sebab dia kawin artist? Ishhh you tahu tak Siapa saya. Say nAk jealous pasal Chanel ishhhhh Rozana pinjam duit saya lagi. Beli Chanel tu tak bayar. Lepas tu ig dengan fb saya memang Dari aZali open to public. Saya hanya membetulkan fitnah. Yang bukak cerita dia.

      Cuba tengok ig saya and tengok comment comment yang anak anak Awie buat. Tahu kah awak berapa bersyukur Nya mereka sekarang org tahu kebenaran . Dan kurang maki Awie? Tahu kan awak ibu jenis apa Rozana tu. Baca je Kat ig saya. Anak anak dia comment secara open.

      Tentang tidur sebantal tu Cuba suruh Rozana cakap, nanti boleh saya pulak cakap dengan Siapa di tido pulak. Dan untuk pengetahuan u, saya kenal dia baru 8 bulan. Yang tulis kawan baik ialah media. Saya hanya membetulkan fitnah Sahaja untuk melihat anak anak dia Terus senyum.

      Marah lah org yang menipu. Buat apa marah saya . Saya memberi bukti. Kalau kata Rozana menangis untuk dapat simpati apa Salah saya. Menyembunyikan kebenaran iTu Lebih besar dosanya. Kebetullan awie artist jadi bila bukti keluar jadi besar. Cuba iTu berlaku Kat you and I tell people, do you think people will give a shit?

      I have always been a public figure. All this glam shit you claim I’m dying for is not me……. I know my self and I know my truth . U kata Ini bukak Aib, pada saya Ini membantu org yang teraniya. For the kids…. If you see her ask to pay my hutang ok

      0

      0
    • Ain Hussin says:

      Last taddi dah karang hilang pulak. First and foremost cari tahu dulu Siapa saya Dan Asal usul saya….. Saya nAk jealous sebab dia kawin artist? Ishhh you tahu tak Siapa saya. Say nAk jealous pasal Chanel ishhhhh Rozana pinjam duit saya lagi. Beli Chanel tu tak bayar. Lepas tu ig dengan fb saya memang Dari aZali open to public. Saya hanya membetulkan fitnah. Yang bukak cerita dia.
      Cuba tengok ig saya and tengok comment comment yang anak anak Awie buat. Tahu kah awak berapa bersyukur Nya mereka sekarang org tahu kebenaran . Dan kurang maki Awie? Tahu kan awak ibu jenis apa Rozana tu. Baca je Kat ig saya. Anak anak dia comment secara open.
      Tentang tidur sebantal tu Cuba suruh Rozana cakap, nanti boleh saya pulak cakap dengan Siapa di tido pulak. Dan untuk pengetahuan u, saya kenal dia baru 8 bulan. Yang tulis kawan baik ialah media. Saya hanya membetulkan fitnah Sahaja untuk melihat anak anak dia Terus senyum.
      Marah lah org yang menipu. Buat apa marah saya . Saya memberi bukti. Kalau kata Rozana menangis untuk dapat simpati apa Salah saya. Menyembunyikan kebenaran iTu Lebih besar dosanya. Kebetullan awie artist jadi bila bukti keluar jadi besar. Cuba iTu berlaku Kat you and I tell people, do you think people will give a shit?
      I have always been a public figure. All this glam shit you claim I’m dying for is not me……. I know my self and I know my truth . U kata Ini bukak Aib, pada saya Ini membantu org yang teraniya. For the kids…. If you see her ask to pay my hutang ok

      0

      0
    • Ain Hussin says:

      Lt taddi dah karang hilang pulak. First and foremost cari tahu dulu Siapa saya Dan Asal usul saya….. Saya nAk jealous sebab dia kawin artist? Ishhh you tahu tak Siapa saya. Say nAk jealous pasal Chanel ishhhhh Rozana pinjam duit saya lagi. Beli Chanel tu tak bayar. Lepas tu ig dengan fb saya memang Dari aZali open to public. Saya hanya membetulkan fitnah. Yang bukak cerita dia.
      Cuba tengok ig saya and tengok comment comment yang anak anak Awie buat. Tahu kah awak berapa bersyukur Nya mereka sekarang org tahu kebenaran . Dan kurang maki Awie? Tahu kan awak ibu jenis apa Rozana tu. Baca je Kat ig saya. Anak anak dia comment secara open.
      Tentang tidur sebantal tu Cuba suruh Rozana cakap, nanti boleh saya pulak cakap dengan Siapa di tido pulak. Dan untuk pengetahuan u, saya kenal dia baru 8 bulan. Yang tulis kawan baik ialah media. Saya hanya membetulkan fitnah Sahaja untuk melihat anak anak dia Terus senyum.
      Marah lah org yang menipu. Buat apa marah saya . Saya memberi bukti. Kalau kata Rozana menangis untuk dapat simpati apa Salah saya. Menyembunyikan kebenaran iTu Lebih besar dosanya. Kebetullan awie artist jadi bila bukti keluar jadi besar. Cuba iTu berlaku Kat you and I tell people, do you think people will give a shit?
      I have always been a public figure. All this glam shit you claim I’m dying for is not me……. I know my self and I know my truth . U kata Ini bukak Aib, pada saya Ini membantu org yang teraniya. For the kids…. If you see her ask to pay my hutang ok

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ain hussin banyak melenting. Dedah “kebenaran” atas nama tolong kawa yang teraniaya. Tapi x sedar lebih bukak aib sendiri.

        0

        0
  31. ana says:

    Sokong, jauhi kawan sebegini! cara pembetulan bukan dengan membuka aib tetapi kalau dah nama kwn lama atau rapat, mesti nasihat-menasihat. …

    0

    0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      kalau di nasehat pon dia tknk dengar maseh nk menipuuuu aje keje Nye cmana? sekali dh menipu n suka tipu sampai bila2 pon keje Nye asek2 nk menipuuuuuu aje !! sampai suami sendiri pon di tipu Nye ! bukan laki dia aje yg di tipu seluroh rakyat Malaysia pon kena tipu ngan si rozana ni dengan menunjokan gambar2 yg sewaktu dengan Nye huh !! mungkin kawan si rozana ni tk sangup tengok dia dari dulu sampai sekarang keja Nye menipu aje n sangup menfitnah laki sandiri si awie tu….ciannnnnnn awie kan dengan gara2 rozana awie yg jadi mangsa tipu oleh bini sendiri..

      0

      0
      • ana says:

        Kalau nasihat tak jalan,Mestikah mencanang satu Malaysia keaiban orang? what effect does it have on awie and family?..mendatangkn kebaikan ke? atau mengundang fitnah? sedangkan agama kita melarang membuka aib orang.Da lupa agaknya ajaran
        agama kita..

        0

        0
        • ana says:

          I suggest Ain Hussin moves on with her miserable life…bulan baik ni banyak muhasabah diri.There are much better things to do than wasting time trying to ruin others…

          0

          0
        • Ain hussin says:

          Ana ingat kan Ina…. My life always move on. I suka lah nAk cakap. Dia berhutang bayar dulu. I’m helping Awie and the kids side. I ruin who’s side. The person who actually ruin her own life. I think Ana , you should just check your mental health before talk aigh….

          0

          0
        • HANTU RAYA says:

          AKU RAYA AIN HUSSAIN NI BETULL WEYY, CER TENGOK CARA SI ROZANA NI BERCAKAP…

          TERJELIR2 LIDAH. GELI WEYY….NAMPAK SANGAT DIA TENGAH MENIPU…

          0

          0
  32. nur says:

    udah2 la sis … ckp kwn tp Ya Allah …kesian …x tahu nk kesian kt rozana atau sis ..skrang kes dh masuk court knp x jelaskan n keluarkan bu8kti kt mahkamah je … biar hakim wat keputusan masa tu baru tahu sape salah n sape betul … dan satu masa masyarakat akan tahu jg …sy nk kongsikan satu hadis ni …Sebuah hadis menyatakan: “Siapa yang menutup aib seorang Muslim, nescaya Allah akan menutup aibnya di dunia dan kelak di akhirat. Dan Allah senantiasa menolong hambaNya selama hambaNya itu menolong saudaranya.” (Riwayat Muslim) …. walau sebesar mana skalilpun salah rozana tp sy still x blh terima ada kwn yg mcm ni atas muka bumi ni … sory ye .. x tahan tgk kes2 yg mcm ni …

    0

    0
    • ana says:

      Persoalannya sekarang berhenti memburukkan,menabur fitnah, berlaga -laga sesama sendirI.Bukan hak kita untuk mghukum mereka. Please don’t spread anymore.Society will judge wrongly because of this act.Ramai yang Akan terikut ikut mengeji dan mencerca… like I’ve said apa kebaikan yang datang kalau aib mereka dibuka? Orang akan mengata. Hendak tunjuk bukti… tempatnya di mahkamah, bukan di sini ..tentang hutang tak berbayar time….banyak banyakla bersabar dan berdoa semoga Allah bantu awak untuk menghalalkannya.. dats why i suggest u to move on so that ur heart wont be so miserable.. lepaskan lah.. i dun thi n k u faham water moving on is.

      0

      0
  33. Hani says:

    Saya telah melihat sendiri barang-barang branded yang desperately ingin dijual oleh Rozana untuk mendapatkan kembali duit funds anak-anaknya yang diamanahkan oleh Awie untuk menyimpannya. Dari Chanel ke kasut louboutin, dari bag LV yang beredisi terhad. Apapun telah jelas Allah menerangkan, biar rezeki sedikit, asal barakah dan halal, inshaAllah cukup dan memberi keberkatan kepada ahli keluarga. Daripada rezeki seperti gunung, tetapi tidak barakah, yang akhirnya akan meruntuhkan institusi kekeluargaan itu sendiri. Astagfirullahalazim. Semoga kita mengambil iktibar akan kejadian ini.

    0

    0
  34. […] Dakwaan @mygothsoul atau namanya Ain Hussin yang menyatakan Rozana Misbun menipu kecederaan yang dialaminya memang menggegarkan dunia hiburan baru-baru ini. Untuk anda yang tidak tahu, Ain merupakan kawan baik kepada Awie dan Rozana. Mereka yang bersimpati kepada Rozana mula ragu-ragu selepas bukti demi bukti dikemukakan oleh Ain menerusi akaun Instagramnya. Menariknya, Rozana tampil menerusi BiPop semalam memaklumkan yang dakwaan Ain tidak menjejaskan dirinya langsung. […]

    0

    0
  35. Climax says:

    Kesimpulannya aku tgk gothic bodoh ni dah mcm badut sarkas… koh koh koh.. takde modal mmg talam 2muka.. satu muka badak ayor satu badut sarkas.. simpan sikit bodoh tu .. Kang 1 Malaysia gelakkan ko! nak membela org itu org ini meh sini aku azan kt telinga tu moga dpt hidayah sikit.. Kesian tgk org camgini yg membela si samseng taik kucing tu.. sama padanla haprak.. kesian .. kesian… kesian…

    0

    0