Written by serenity | February 12th, 2016

Baru-baru ini Julia Ziegler telah memuat naik gambar berbikini ketika bercuti di Pulau Redang ke akaun Instagram milikya menyebabkan dia mendapat kritikan hebat orang ramai. Kata Julia dia tidak kisah dengan tanggapan masyarakat dan hanya mahu bergembira.

Tetapi Julia juga seperti tidak senang juga dengan kritikan orang ramai terhadapnya dan bersikap defensif.

 photo 12698842_10207443418738101_676621471_o.jpg
 photo 12737035_10207443419378117_2051453965_o.jpg

Seseorang telah memberitahu kami bahawa dia perasan akan komen-komen yang ditinggalkan Julia di Instagram Putri Najuwa. Komen-komen yang dibuat oleh Julia boleh dikatakan menimbulkan persoalan.

Lagi 2 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


 photo 12737091_10207443420618148_1708223975_o.jpg
 photo 12674738_10207443440858654_70732787_o.jpg
Persoalannya, mengapakan Julia meninggalkan komen sedemikian? Dan apa yang menarik, Putri Najuwa yang pernah bercinta dengan Shaheizy Sam itu buat-buat tidak tahu dengan komen Julia.

Apa pendapat anda?

 

46 responses to Julia Ziegler Komen Pelik-pelik Di Instagram Putri Najuwa?

  1. manusia says:

    esok2 si Julia ni cakap hepon dia hilang…kena godam instagram …hahhaha… retis kannn…macam kes retis pakai boxer tunjuk telok besauuuuu….

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Ohh… Zaid ex-bf Julia rupanya…
      Kira tak dapat menerima kenyataan la ni..
      Ekekek.. sblm ni aku mmg pernah dgr org cakap dia ni ada sindrom sakit mental..
      Tp tak sangka plak betul..

      0

      0
      • Keladi Hamsam says:

        padanlah dia ada belakon jd jadi gila yang suami dia syukri yahya.. memang menjadi..

        0

        0
        • nora denis says:

          julia ni berlakun cerita dia jd pompuan gila tu best btollll. so good la acting dia. nora bagi lima bintang!!!

          0

          0
    • anonymous says:

      putri najuwa ni ker satu-satunya ex-gf shaheizy sam ?

      0

      0
  2. ziegler says:

    ape masalah minah ni

    0

    0
  3. Anonymous says:

    zaid ni dlu ex bf si julia ziegler ni.zaid ni ada keta lambo.tu semua orang suka.kena tinggal,meroyan la dia.

    0

    0
  4. Cik Tah says:

    Eh…..tapi sapadia putri najwa ni? aku xkenai pon….nara ni….semedang jer buh kat gossip…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      dia ni ex gf shaheizy sam…

      ex dah kawin dia pun move on ler…hiks!

      0

      0
      • fazura ada aku kesah says:

        oh..jadi betulla fazura bukan ex-gf sam kan.. .kalo kena main dengan sam, takkan laa sampai nak buat confession kat show sendiri kan…kira syok sendiri la fazura ni eh..

        0

        0
  5. anon says:

    si zaid ni ex bf si julia ni.kena tinggal,meroyan la tu.biasa la.laki ada keta lambo,semua dok kejar

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Kenal sgt minah ni..stu skolah..hihi

    0

    0
  7. hanum says:

    ni bukan ex shaheizy sam ke??

    0

    0
  8. katak maembomg says:

    abg nara..belanja gambar rizman ruzaini kawin boleh……..up la post sikit

    0

    0
  9. el says:

    cinta segitiga lah tu. jeles punya pasal

    0

    0
  10. abg gagah says:

    Julia Meroyan

    0

    0
  11. Anonymous says:

    tak mungkin phone Julia hilang,tgk IG dia 10 hours ago still ade post.

    bersangka baik – mungkin jam yg ke 11 dan seterusnya phn Julia hilang atau mungkin anak saudara beliau atau mungkin kawan beliau yg hanya berniat utk bergurau.

    kalau pun zaid tu ex Julia,have some dignity ler nak sound2 org mcm tu.ayat2 tu semua potray yourself.

    0

    0
  12. orgtua says:

    Tak sure btul ke tak, tapi pernah dgr Julia Ziegler ni screw longgar sket sebab accident. So org ignore jer kalo dia buat pelik-pelik.

    0

    0
    • Lorat says:

      TApi tengok perwatakan dia pun, even in most of her lakonan pun, macam ala2 loose screw gitu kan. Tak heran pun dengan komen2 dia tulis tu, sebab nampak la macam that’s her.

      0

      0
    • akutakgila says:

      tu la ramai sgt org ejek nama dia julia sigiler. terus betul betul gila. makbul doa org2 ejek tu

      0

      0
  13. kutu says:

    puteri najuwa ni ex sam ke?
    pasal jantan pon nk gaduh..kemon la..move on..
    buat malu je

    0

    0
  14. poyos la says:

    sakit otak kot lg sakit dia tgk si najuwa x reply 1 pon komen dia hahahaha.. good job najuwa …

    0

    0
  15. norajew says:

    confirm sebab jantan

    0

    0
  16. jasmin says:

    Publisiti murahan lah c julia ni, tak ada angin ribut komen kat org mcm tu. cermin lah muka awak tu julia, nak famous pun jangan lah awak komen2 yg tak baik. ini ker contoh artis, inikah cara yang betul nak gurau2 atau nak main2 jer. saya tak minat awak tapi saya ikut perkembangan awak, tapi…………………. dh saya tengok awak komen camtu kat putri saya mula lah benci awak. mcm awak ni tak boleh tengok kesenangan putri najuwa. ksian putri

    0

    0
  17. WTF says:

    julia ni mmg giler..xingt ke kes die dgn gambit semua..smpai die hamok kt sharifah shahiera..die tuduh si sakinah nk rampas gambit lepas tu buruk2 kan die

    0

    0
  18. nuhh says:

    Yes, Putri Najuwa ex-gf sam. I salute Putri Najwa coz satu pon comment Julia Ziegler die tk reply. Diam tak bermaksud kite kalah! Good Job Putri Najuwa! Die nak meroyan sorang-sorang biarkan.. Tak gune pon actually nak bergado untuk bende yang tak berfaedah..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    tak habis2 canang pasal pompuan rebut jantan.. patutla industri filem malaysia TAK maju.. bosan to d max!

    0

    0
  20. Kak Kiah Propa says:

    Stahu Kiah.. Laki ni dulu ngn Marsha Milan.. x tau plak dia ngn Julia.. hermmmm… tp mmg kaya laki ni.. ada lambo..

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalo betul la, pandai la marsha buat keputusan, dah nikah pun.. alhamdulillah.. kalo tak asik cenggini aje la.. hahaha.. apepun, semoga mereka2 ni diberi hidayah.. byk perkara penting boleh rebut.. rebut pahala, bukan rebut jantan!

      *note to myself too..

      0

      0
  21. anonymous says:

    jantan melayu dan cipap tak boleh dipisahkan…

    0

    0
  22. lambo says:

    pelik jugak awat jantan arang ni jd rebutan. rupa pun out. ade lambo rupenye….sila lah berebut.

    0

    0
    • dato vida vas vas says:

      ada lambo pun xder makna nyer,,, kalau kaya cam dato vida xper gak, kawen trus ada rh banglo juta2

      0

      0
  23. Kak timah lambong says:

    “I know your father”

    Kalu kamu kenal bapak si najuwa tu pon.. Apa kamu nak buat julia oii..
    Nak pi ngadu pakcik oh pakcik..anak pakcik rembat boipren saya
    Pastu pakcik jawab.. Ada aku kesah???

    0

    0
  24. Dwan says:

    Zaid ni agak player jugaklah. Siapa je tak pernah dgn dia dulu. Tasha Shila pernah (zaman TS kerja Adidas KLCC), Marsha pernah (sampai kes telan ubat), Julia ni pun pernah (meroyan tak habis) ni dgn Putri Najwa pulak. Tapi kalau dia dah berubah jadi lelaki baik dah insaf dari sikap player dia dulu tu, alhamdulillah la.

    0

    0
  25. Aku Menyampah says:

    Macam siyal lelaki ni..takla hensem sangat.mcm mat indon ja.

    0

    0
  26. Qis says:

    Kalau aku si najwa ni, pasang bodyguard sesiap. Sebab minah Julia ni macam psycho!

    0

    0
  27. el says:

    pakaian minah melayu sekarang…..

    0

    0
  28. Serap says:

    I think Julia ada gambar yg ‘bahaya’ ? she is blackmailing the couple.

    0

    0