Written by AbangNara | April 14th, 2014

Nampaknya sinar harapan untuk melihat Erra Fazira kembali bersatu dengan Engku Emran kelihatan agak pudar. Walaupun Engku Emran dan Aleesya telah memulakan operasi mencuri kembali hati Erra, reaksi pertama yang diberikan oleh pelakon jelita itu sedikit sebanyak memberikan gambaran bahawa misi ini adalah satu misi yang agak sukar. Biasalah tue. Hati wanita memang keras sikit kan?
erra desak
Apa yang pasti, Erra Fazira nyata terkejut dengan tindakan Engku Emran dan Aleesya ini. Kata Erra menerusi Mstar Online:-

Tolong hormati privasi saya. Tiada ada ibu-bapa yang tidak mahu membahagiakan anak. Tanggungjawab dan amanah (menjaga anak) tetap dikendong. Jangan desak saya.

Satu Malaysia boleh berdoa tetapi Allah lebih mengetahui. Saya mohon sangat-sangat, saya tahu apa yang saya lalui. Tolonglah hormati privasi saya dan doakan saja yang terbaik.

erra

Diharap Engku Emran dan Aleesya tidak berputus asa. Jangan kecewa sangat dengan reaksi yang ditunjukkan oleh Erra ini. Mungkin Erra terkejut dengan usaha yang dilakukan oleh anda berdua. Perlahan-lahan cuba pujuk lagi. Insya Allah akan berjaya. Niat yang baik pasti akan dipermudahkan. Go Engku Emran dan Aleesya.

P.S: Teaser Kia Sedona dikeluarkan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

70 responses to Jangan Desak Saya – Erra Fazira

  1. miu miu says:

    Dahla ko erra. one day nanti 1 malaysia akan tau perangai sebenar ko..Dah ada bekas suami yg baik, anak yg comel pn tak tau nak bersyukur. Aku doakan ko diberi hidayah sblm terlambat. Peace !

    0

    0
    • key Pop says:

      perangai dia sebenar? ko tau ke? mcmmn? ce habaq….

      0

      0
      • Jangan jadi Poyo says:

        Eehh… ehh…
        Minah ni… poyo pulak jawapan nyer…

        Kami berdoa… bukan nak paksa… tak der masa kami nak paksa ngko pon… mangkuk tingkat..!! Ngko ingat diri ngko tu saper utk kami paksa?? Ngko ingat, kami terdesak nak tengok ngko rujuk?? Ngko ingat kalau ngko rujuk, taraf ekonomi kami meningkat? Ha ha ha…. bermimpi la ngko… tak terkesan pun kami…

        Patutnya ngko bersyukur sebab kami ni berdoa ke arah kebaikkan… bukan merasa beban dengan doa kami… SUSAH JUGAK KALAU POPULAR NI YER… ASYIK NAK PERASAN DIRI TU TOP OF THE WORLD… tapi hakikatnya… ngko poyo..!!

        0

        0
        • Aaron Aziz says:

          jangan desak saya?
          desaklah saya untuk kahwin ngn awie..

          0

          0
        • Wawa Zainal says:

          kami pembaca juga prayforkorang supaya rujuk balik,
          masalah kecik je pun korang bcerai ni..

          0

          0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          Ke dia ni lesbi?

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ko tak prasan ke kat IG dia? Ramai sangat aku tengok comment yang ayat bukan mendoakan, tapi lebih kepada memujuk. Orang tengah merajuk, kalau dicakap ayat2 camtu, mesti la rasa didesak.

          Besides, kalau betul EE tu sesangat gentleman, tolong la tak perlu publicize benda ni. Buat senyap2 aje sudahlah. Baru betul gentleman.

          0

          0
        • K.A.A says:

          apa la erra ni ckp cmtu.. at least kesian la kat anak tu… semgt budak tu nak tgk ayah n mak dia bersama…

          0

          0
        • saranan baik says:

          I like aaron ajis… ur komen saranan yg baik… hak..hak..hak.. hak… kene sekeh karang era.. dngn bini awieeee…. … ko tak nak try ke? Hihihi….

          0

          0
      • Fahrin Ahmad says:

        suka ati lah korang,
        apa2 pun gambar naik moto kt highway tu mmg rare giler

        0

        0
      • Neelofa says:

        nikah jela balik,
        anak ko tu nak kasih sayang parent weh..

        0

        0
      • era oh era? says:

        RELAX LA ERA… MELALUT LA ERA NI… KLU DULU BLH TAHAN SABAR MCM2 SKANDAL… termsk 2x divorce. NAPER SKRNG TAK LEH SABAR… BUKAN NAK BERTERIMAKASEH NIAT BAIK ORG…. ATLEAST KO BG TAU KAT ORG ” KO NAK RUANG UTK DIRI KO & MASA UTK BERFIKIR….”.. KLU KO RASA ORG PERTIKAIKN KO SBG IBU… ALLAH LBH TAU.. SABAR JER LA.. JANJI KO DA BUAT TEBAIK… KLU NAK BG STTMNT BIAR BIJAK JNGN JD MCM PIZO… STTMNT SMUA KE LAUT…. @ ….MASUK LONGKANG….

        0

        0
        • era oh era? says:

          ERA BG LER STMMNT YG BIJAK HABIS CITER…. ORG RAMAI YG BG SARANAN NASIHAT TAK TAU CITER… DORANG LBH FIKIR TENTANG KEBAJIKAN ANAK KORANG YG TAK FAHAM APER2 TU2. ERA DULU PUN MENGALAMINYER. FAHAM HATI PPUAN TERLALU DLM LUKA TAK SEMBUH LG…. SURUH JER EMRAN TU JNGN AKTIFKN INSTGRM & FB HABIS CITER.. YG PATUT ERA LUAHKAN FRUSTATION KAT EMRAN BKN PEMINAT YG BG SARANAN TU…. ERA AWAK DA NAK MASUK 4SERIES MATANG LA BERFIKIR SAPER YG AWAK PATUT SALAHKAN… BILA PEMINT MEYAMPAH AWAK JG YG SUSAH..

          0

          0
    • Anonymous says:

      Dia happy to be a single woman again aper kau orang kisah. Tak payah masak utk laki tak payah jaga maruah laki tak payah cuci kain baju laki tak payah ambik hati laki tak payah layan pat tido and macam2 lagi. So she’s enjoying her freedom now.Kasilah dia chance. Nanti dah boring baru boleh bincang untuk bersatu kembali.

      0

      0
    • Hermosa says:

      Dah la korang. Kita tak tahu apa yang jadi. Erra mesti ada her own concern. Takde orang suka2 nak bercerai kalau takde sebab yang kukuh. Dorang baru je bercerai now EE nak berbaik balik. Mesti susah bagi Erra nak terima. Tambah2 pulak benda2 privasi macam ni dihebahkan pada umum. Kita sebagai orang luar ni doakan ajelah yang terbaik untuk dorang. What is meant to be will be. Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik bagi hambaNya.

      0

      0
    • Bedah says:

      Perangai sebenar apa? Kenal sangat ke dangan Erra and bekas suami dia. Don’t simply judge people when u don’t even know the whole real story! Wallahualm.

      0

      0
    • landak says:

      ape2 je la.. yg pasti erra suka pkai rmbut palsu

      0

      0
  2. kala Allah mengujimu says:

    ” Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu. Boleh jadi pula kamu menyukai sesuatu padahal ia amat buruk bagimu ”

    -Surah Al-Baqarah : 216

    0

    0
  3. MrsYakuza says:

    Buang yang keruh ambil yang jernih..
    Manusia boleh berubah dengan kesilapan yang lepas.. manusia tidak sempurna.. masing2 ada kesilapan yg tidak disedari.. Berilah peluang demi anak tercinta.. dengan keizinan dari ALLAH mampu mengubah segalanya..

    0

    0
  4. Wanita says:

    Mybe jauh di sudut hati erra nak berbaik2 smula dgn bekas suami. tp biasa la, kene laa jual mahal ckit @ nak bagi pngajaran kat engku emran spaya jgn ulangi perkara2 yg mnyakitkan ht erra lg.. si suami jgn mdh putus asa. sy jg seorg wanita, sekeras2 kerak nasi klu direndam pasti akan lembut. mgkin erra blh bg peluang kedua demi aleesya. maafkn sy engku emran & erra andai tersinggung. try your best engku emran! kami akan support anda!!!

    0

    0
  5. Usin lempoyang says:

    8×5=40!!! tu pon x tau? haishhh

    ehhh bukan ke si emran tu dh kawen ngan anak CEO Affin Bank? takkan dh cerai kot… Myb sbb tu erra xnak terima emran? Tp aku hrp sgt dorg jd couple semula…. kesian tgk Aleesya~

    0

    0
  6. Relaksua says:

    Lelaki, kalau dia pukul kita lalu kita maafkan, takde sebab untuk dia tak buat lagi. Siapa2 yg salahkan Erra, sila lihat story kat blog kakjee.

    0

    0
  7. Agaknya says:

    Agaknya isteri baru EE tak dpt terima alisya kot,EE tak larat nak jg alisya sorang2. .

    0

    0
  8. Aku pelat says:

    bila dah dpt suami yg pd mata kita baik dan sempurna, tp masih lg cari alasan utk berpisah, mngkin dlm hati erra cinta tu dah makin pudar…betul kata erra, org boleh doakan yg terbaik tp hnya dia dan Allah sj yg tahu apa sbnrnya yg tlh berlaku…erra ni mmg nmpk keras hati, tp mana la tau klu dah lama2 nnti terbuka hati dia utk bersatu kembali demi ank mreka yg comel tu…apa pun keep on #prayformomandayah

    0

    0
  9. wanie says:

    ermmm…bkn sblom ni erra ke yg fail utk minta cerai? bkn EE yg nak ceraikan dia…klau x silap lah…doakan yg terbaik sahaja #prayformomandayah

    0

    0
  10. Biskut says:

    Bg la dorg ruang dulu. kita tak tau apa masalah antara dorg. doa kan je la yg baik2 buat mereka…

    0

    0
  11. abc123 says:

    kte xtaw ape yg erra lalui.. so jgn la slhkan erra kalo dia xnk terima..sama la jgk dgn EE, xtaw ape yg dia lalui, so jgn la jgk slhkan dia akhiri sume ni dengan penceraian..doakan baik2 saja.

    0

    0
  12. EH says:

    #prayformomandayah Aleesya..

    0

    0
  13. #prayformomandayah & #prayforMH370 says:

    mgkn hati erra masih terluka lagi…kalau erra x fikirkan pasal EE…fikirkan la pasal anak dia y comel tu.. aku paling kesian kat aleesya..#prayformomandayah n #prayforMH370..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    tpi kan kalau dia org bercerai d sebabkan EE kawin lain n erra x nk d madu..haiii..sush sikit la..kalau terkena kat aku pn aku sush nk terima..hati ttp akn terluka…bkn semua pompuan suka berkongsi kasih termasuk aku..

    0

    0
  15. jasmin says:

    Its okay Erra,take your time.Org tatau ape jd boleh cakap ape pun..yg penting hati u sendiri..Biase lah bila jd mcm ni org akan kata Erra ego la ape la,tp ingat..yg melalui dia dan Emran sahaja yg tahu.Allah maha mengetahui,kita peminat doa yg baik2 sahaja.Mendoakan lg baik dari mengkritik bila tatau hujung pangkal cerita.peace.

    0

    0
  16. RA RA says:

    i love u both. beruntung Erra.
    Sudah la kak Erra, hidup ni bukannya lama.
    Masa ni la nak menikmati kebahagiaan yg sebenarnya.
    Nak cari apa lagi? Duit?
    Jangan risau mesti ada duit tu…
    Anak? tak tau la lagi…
    Hmm pikir-pikir kan..

    0

    0
  17. ikan says:

    klu aku jadi erra, aku rasa lagi menyampah ade. surely ade sebab bercerai. pastu emran buat mcm tu dah satu malaysia rasa emran ni so sweet. org luar mane nak tau citer sebenar.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Berpijak le di bumi yang nyata
    Erra nak ikan jerung, ikan yg kecil2 ni x main….

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Erra xnak bermadu.Full stop!

    0

    0
  20. i know u Erra says:

    Sudah la Erra.. x-laki ko tu saja je nak sedapkan hati anak dia.. sbb dia lebih mengetahui perangai ko.. tak kan lupa kot.. sampai 3 kali x-laki ko tangkap ko ngan jantan lain start dari 3 bulan ko berkahwin sampai separated .. lupa kot??

    sorry yer.. i dun buy your konon2 baik.. ok erra??

    0

    0
    • Suara Hati says:

      Assalamualaikum sumer. sy tk fham knpa ler kita lak yg sbuk ssgt dgn rmhtnga org lain. Apa pun yg kita dngr smada baik atau buruk kita ttp org yg tk tahu akan kbnrn atau kesahihan crta2 trsbut. Sy hairan knpa kita sbgai mnusia ne bnr2 tk tkut dosa memfitnah apa th lgi menaburknnya kesana sini. Ajal,jdoh prtmuan, prpsahan,rezeki,kjayaan dan kesihatan sumernya dtngan Allah yg memiliki Arasy yg Agung. Seharusnya kita ikut sma2 brdoa yg trbaik spt apa yg dktakan Erra hnya Allah yg lbh mngetahui aper yg dilaluinya dan hnya dia dan bks suaminyer jer yg tahu crta sbnar. Tk baik menghina atau sewenang2nyer mengada2kn crta yg tk bnar. Senang ker atau trasa puas ker hdup awk dgn kata2 nista yg mcm ne? Awk tk ada anak ker, adik beradik pmpuan ker aper? suami atau isteri? Kita tdk blh membelakangkn Tuhan yg mempunyai sgla kuasa dlm menentukan ke atas sgla apa jua didunia ne.Memang pnceraian dibenci Allah tapi klau sdh benda tu tk dpat nk dselamatkn lgi drpd memudaratkn lbh baik diselesaikan dgn cara yg dhormati. Bg sy apa yg Erra dan bks suami buat slma ini dlm menanangi mslah rmh tnga mrka adalah diantara yg trbaik didlm industri seni M’sia khusunya kpd Erra sbg sorg pelakon yg mnjadi public figure. Kita tk perlu nk hboh2 atau nk salahkn mana2 pihak, ungkit itu dan ini. Kita kna fkir kita ada keluarga trutamanya yg ada anak yg mana maruah mrka gak hrus djaga. Anak2 mpunyai masa depan bgtu gak dgn bks isteri atau suami, apabila mrka daibkn dgn crta2 yg tk benar yg menerima impak bsar dlm brhdapan dgn khdupan bkn yg menabur atau memaki hamun ttp mereka2 yg dftnah dan dmaki hamun ini. Byangkan sbg contoh anak2 pergi ke sklh mcmana mereka hndk brhdpan dgn kwan2 atau org dsekeliling mrka, bgtu gak dgn bkas isteri atau suami apabila mrka brtmu jodoh nnt tk kan sdkit sbnyk akan mempengaruhi bakal pasangan mrka dngn hnya mndngr crta2 busuk mcm yg awk tulis ni. Beringat ler dan bnyk2 beristighfar sblm awk smuer menulis dgn kata2 yg awk sndri krng pasti kesahihannya. Bkn sng nk minta maaf. Mungkin ini trjdi kpd Erra mcmana nnt ianya trjdi kpd awk atau ahli klrg awk lak tntu awk akan rasa yg srupa gak kan? Brtaubat ler dan memohon kpd yg lnh baik pd hri ini drp smlm. Waallah hua’lam bisawab. ..wasalam.

      0

      0
    • Cahaya Borneo says:

      eh..betul ke si era nie kena tangkap dgn jantan lain..biar betul apa lagi la yg dia tak puas dgn si EE tu, jgn2 harta si EE nie tak b’timbun kot? biasa la si era nie kan high taste..tapi kan ko ingat si awie tu mampu ke?..

      0

      0
  21. Bukan Penari Gelek says:

    Biar la diaorang settle hal masing.Hal orang tak baik campur.Berdosa besar tau.nanti masuk api neraka.

    0

    0
  22. incik jejol says:

    hak rujuk hak suami.

    0

    0
    • mieda says:

      betul..hak rujuk hak suami walaupun bekas isteri tak setuju atau taknak tp kalo siamu tetap nak rujuk..si bekas isteri takleh buat apa2..malah bekas suami leh g pjbt agama utk minta rujuk walaupun isteri tak dtg sama time rujuk tu..

      0

      0
  23. Anonymous says:

    Setiap rumahtangga Ada masalah n Kisah yg berbeza2…org yg sudah melaluinya saja faham…itu pun bukan semua…Hanya yg melalui kesusahan n kepahitannya saja tau apa yg dilalui oleh mrk…Ada yg senang2 suruh berbaik n kutuk mcm2 dkt erra…knp u all tak fkr yg mayb engku emran telah melukakan hati erra sehingga erra buat Keputusan bercerai?mmg cara engku emran yg nk kembali memikat erra nampak sweet…tapi knp semua tak fkr…sebelum cerai…ketika Ada gossip rumahtangga mrk bergolak…engku emran sembunyikan diri..langsung tak tunjuk muka dimana2 media sosial …sambutan harijadi erra n elesya juga tak nmpk batang hidung dia…bla dh cerai…blh pula dia aktif berinstagram…melayan soalan2 peminat erra…muncul Dlm majlis harijadi elesya…? So selama ini knp tak Cuba pikat erra kalau betul masih cinta…pasti dia telah melukakan hati erra dgn terlalu Dlm sehingga erra terpaksa menyerahkan ank tersayangnya sebagai Syarat bercerai…tak Kira apapun keputusannya nanti tolonglah hormat perasaan org…pasti kta harap terbaik Utk mrk terutamanya Demi elesya …tapi sgtlah memandai2 menuduh yg bukan2 terhadap mrk…lgpun bukan senang engku emran nk lupakan erra krn memandang elesya sahaja sudah seperti memandang erra…lgpun kalau emran Kawin lain blh ke Bakal isterinya terima elesya lg2 rupa elesya sebiji muka bekas isteri suaminya…

    0

    0
  24. makcik ros says:

    Poyo la emran ……. gila talak la tu ……..

    0

    0
  25. kak wok says:

    Mak bapak punya hal anak terpalit sama..

    0

    0
  26. cik beltinsik says:

    korang ade idea tak nak honeymoon kat mane? tp bajet ciput je..so dlm malaysia je ye..hihi

    0

    0
  27. mimi says:

    Kalau nak jaga hati dan perasaan masa ada depan mata.
    Dah berpisah baru nak merayu dan mengenang kenangan lama,
    Memang payah lah.
    Rasanya dulu Emran yang kuat ego,biar isteri x berteman ke mana2.
    Masa tu kau tak tau mcm mana rasanya ditinggalkan…
    Saya sokong Erra….dia yang menanggung beban perasaan..biar dia
    tentukan hati dia,..mcm deeply hurt..

    0

    0
  28. Mehwa says:

    mungkin Erra dah penat layan suami mlm2. kdg2 suami tak fhm penat lelah badan isteri. tahu nak gasak je malam2. Lbh baik sendiri.. enjoy sorg2 nak g mana2 tak terikat penat lelah nak santai2 tido bgn lewat pun takde hal nyer

    0

    0
  29. nurin says:

    Biar lah Erra yang tentukan kebahagiaan dia sendiri. Kita xtau apa yg berlaku dalam r/tangga mereka. Tiada seorang pun manusia yang waras mau kahwin n cerai. Jodoh telah ditentukan oleh Allah. Berpeganglah pada rukun iman yg ke6 iaitu percaya kepada qada’ dan qadar. Setakat itu sahaja jodoh mereka. Tak salah kita doakan yang terbaik buat mereka.

    0

    0
  30. anon says:

    Erra ni kan liar & pisau cukur dulu2, perangai manusia mana berubah. Gihlah tanya Awie, Yusry or Hans……Masa dlm bertunang dgn awie sempat cukur duit dua tiga org datuk. Dgn Hans pun banyak mana erra cukur, ratus2 ribu. Yusry pun mesti kene cukur jugak sb dia pun banyak duit. So skrg Erra hepi lah sb solo, boleh main or kikis duit sape2 yg dia nak.. Tua2 dah, baik bertaubat je…..takut tak sempat je sb dah senja.

    0

    0
  31. papan says:

    badan dia tak cantik nar. Tak ada shape langsung bila pakai jeans ketat. cam budak body belum fully developed aje. public asik kena tipu aje dik majalah2 dan surat khabar. harap muka pon more or less. senyuman tak cantik. apa lah yg cantik sangat dgn si erra ni. seriously.

    0

    0
    • ntahapapa says:

      kau tengah cakap pasal diri sendiri ke apa nih??? miss malaysia-world kot. ko miss apa??? miss papan sekeping?? hahahhaha adehh…

      0

      0
  32. muka retard says:

    salah korang jugak. poyo melanjung kasi biji kembang kat minah ni.Konon cantik lah…. pee dah. . Muka dia ni ala2 ada DOWN SYNDROME aje. Jgan lah marah fakta tetap fakta.

    0

    0
  33. Chubby says:

    daripada kita #prayformomandayah lebih baik kita #prayformh370.. da teramg2 dia cjp jgn kacau privasi dia.. biarlah dia pray untuk diri dia sendiri..

    0

    0
  34. damai says:

    Ini bukan desak, ini adalah mendoakan yg terbaik. Tengku Emran pun bukan desak cuma buat yg terbaik untuk menawan hati anda semula EF. if rasa masih terluka just ucapkan doankan yg terbaik yea, insyaallah. jgn melenting mcm ini. Anda bersyukur kerana masih lagi peminat mendoakan anda, Breath in breath out EF.

    0

    0
  35. Sarah says:

    Kalo dgn Yusry yg mati pucuk and reason nak cerai sb takde anak boleh paham lagi, laki nie yg tak mati pucuk pun nak cerai skali.. dah sah minah nie problematic

    0

    0
  36. Mak Temah says:

    Ada sesetengah org fikir…
    Kesiannya anak-anak nnt membesar tanpa kasih sayang ibu setiap hari disisi….sebab selalunya mmg anak akan duduk dgn ibu…..psikologi anak sedikit sebanyak pasti akan terganggu bila ibu & ayahnya berpisah….

    Tapi ada org lain fikir……
    Apa susahnya anak nk membesar sempurna tanpa ayah atau ibu? Tau laa ibu carik anaknya bila ada kelapangan…dan taulah anak tu carik ibu atau ayahnya nanti jika dia mahukan…..semua orang ada life masing-masing….
    Mcm Erra…dia sendiri ibu bapanya bercerai masa dia membesar….so, maybe dia rasa tak ada masalahnya untuk anak-anak berbesar dan bahagia…..sb dia pernah lalui…

    Ini kemungkinan sahaja….mungkin betul….mungkin tidak….jgn emosi nk judge sesapa ye…

    Apa-apa pun…kena ingat kebajikan anak adalahlebih penting dan tanggungjawab bersama….
    Jangan bermusuh dgn bekas isteri atau suami kerana jiwa anak-anak akan tersiksa…
    Jangan tunjuk benci pada bekas pasangan kerana anak-anak akan kecewa….

    Sebaiknya…..jangan mudah untuk bercerai kerana ianya meruntuhkan institusi kekeluargaan……
    Bercerai adalah perkara Halal yang paling di Benci dalam agama….

    Wallahuaklam…

    0

    0
  37. Anonymous says:

    baru jer bercerai tk kan mudah benar nk rujuk balik, biar la erra buat buat keputusan ikut acuan yg di nak, kita doakan yg terbaik buat dia……………

    0

    0
  38. mummy says:

    Salaam
    Cheq Erra…nak lagi kayo yea…EE x cukup kayo la..
    Primadona sgt kau nie..Baru ngorat balik dah laghaa..Kurang ego sikit cheq oiii..

    0

    0
  39. munah says:

    EE tu gila talak ke hape?

    0

    0
    • jenny says:

      semua sibuk hal artis nak bercerai,komen pun bukan calang2x,menghina,mengutuk,semua ada,apa pun kita doa je yang terbaik,betulkah ee kahwin lain dan ef pisau cukur?kalau tak betul jangan sembarang nak mengata nanti dosa besar pula,dari menyibuk hal mereka lebih baik buat persiapan utk diri sendiri cari tiket utk bertaubat,kita hidup semuanya sementera,selagi ada masa hargailah apa yg ada,tentang ef dan ee kalau masih ada perasaan sayang tu,berbaiklah semula,mana tau esok lusa salah seorang akan pergi,menyesal pun tak guna semuanya dah terlambat.

      0

      0