Written by Bella | December 14th, 2015

Selepas dikritik mengenai status  “potong stim” beliau di Twitter yang seakan kurang senang dengan aksi Dato Seri Vida di program Gegar Vaganza 2 semalam, Fizo Omar menerusi akaun Instagram beliau sebentar tadi telah tampil membuat permohona maaf secara terbuka.

Jelas Fizo, status beliau itu tidak ditujukan kepada mana-mana pihak dan memohon maaf jika ada yang merasa tidak selesa dengan “tweet” berkenaan.

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ?#?gegarvaganza musim kedua dan juga penaja utama serta pihak astro diatas kejayaan menganjurkan program yg menjadi satu fenomena.

Sebelum itu saya memohon berbanyak kemaafan seandainya twit sy mlm td membuat ada pihak yg tidak selesa, namun sebenarnya ia tidak ade kaitan dgn mana2 individu yg terlibat seperti yg telah di viral kan.

Dengan rendah diri sya memohon kemafaan di atas kekhilafan ini.

Bak kata pepatah sebelum buat sesuatu fikir dahulu baik dan buruknya. Apa-apa pun, ok lah Fizo mengakui kesilapan beliau bukan? Jangan kalau dah tahu diri salah masih nak menegakkan benang yang basah…Heh…

Sumber Berita: Instagram Fizo Omar

50 responses to Isu Tweet Potong Stim : Fizo Omar Tampil Mohon Maaf, Tidak Kaitkan Mana-mana Pihak

  1. Mawr brduri says:

    Snang kn..dh wat salah snang mntak maaf.sdangkn ko blh pkir sblm wat.ni dh dh viral bru sbuk nk mntak maaf.retis2 ni mcm x pndai pkir lh,ksian

    0

    0
    • katija haron says:

      meluat aku dgn laki bini ni,hari tu kutuk nama tempat batu kurau,jadi viral baru nk mntak maaf.ni buat lagi,mohon bersaara lah fizo oi,semoga bisnes ko n bini ko lingkup!

      0

      0
    • Zackz says:

      Yaaasss. ..tell them the truth Fizo.
      Bruh, cayalah!!!

      0

      0
    • miss lollipop says:

      ok la tu minta maaf, dari si fakezura yg pasal kimK, jangan kata maaf siap marah2 lagi, aibkan hijab bagai.. lagi keji..

      0

      0
    • Anonymous says:

      sebab dia berfikir lah tu dia minta maaf..masa nak buat tu mungkin rasa macam tak salah..sebab tiap2 orang ada justifikasi masing2 dalam setiap tindakan yang dibuat..walaupun ramai yang berpendapat sama macam dia, tapi ramai juga yang tak menyenangi tindakan dia..so, minta maaf je lah supaya isu ni tak berpanjangan..
      BTW, memang senang pun nak minta maaf ni..tapi tak ramai yang senang nak minta maaf..

      0

      0
  2. kan mendapat says:

    Ko pon bisnes jugak…tp ko mampoo ke sponsor mcm dia? yang hado kan? so baik diam kalo setakat tumpang populariti bini and bukak kedai burger…

    0

    0
  3. ku lily says:

    Aaaa dah kena viral baru nak mintak maap , lain kali guna akal sblom twitt , jgn baget bagus jea , cermin2 kn diri !!!

    0

    0
  4. senah senget says:

    Fizo n Mawar baru buka restaurant di bangi..
    bisness burger dah tak laku buka restaurant pula…..tudung fareeda pun dah jatuh…riak sgt sikit2 allah tarik……..

    0

    0
  5. . says:

    Tgh stim ke apa?

    0

    0
  6. Kucing parsi says:

    Hah..cepat ko mintak maap kan..tau takot org boikot restoren ko tuh..puiiii

    0

    0
  7. Gg says:

    Hot burger xsedap, harga dah la mahal xberagak, rasa plak nan hadoo je, mmg xla nk beli lg

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Ezad patut menang…

    0

    0
  9. Putra Jaya says:

    Fizo Omar tenliga Bentuk toyol

    0

    0
  10. Anonymous says:

    MEMANG TEBIAT ORANG MALAYSIA NI SUKA MEMENDAM KR? KN DIA DH MINTA MAAF… SO CLOSE MINDED PENGKOMEN KAT ATAS NI..DASAR TERTUTUP..HIDUP LA DLM GUA..HIDUP LA DLM SEJARAH LAMPAU. COMMON LA…DIE DA MINTA MAAF..PSAL BENDA KECIK PON..SO PLS LA BERFIKIRAN LAPANG DAN JGN SEMPITKAN KEPALA BRAIN KORANG.

    0

    0
  11. Asyk2 nak kutuk.. says:

    Apalah dok ngutuk org jek tau…
    Nana menang gv pun kutuk..
    Kata dia kg la..apla..
    Mnyanyi x igt umur la…
    Wei…agk2 la.. Umur dia entah2 sbaya ngan org yg kutuk…
    Pastu ad yg kata da brhijab dok trkinja-kinja..
    Itu antra dia dan allah…
    Np???yg brhijab terkinja-kinja jek ke dihisab dosanya…yg x brhijab dok trkinja-kinja tak akan dhisab dosa????
    Yg baik yg prnh nana buat xde pun yg puji…
    Msti yg mngutuk ni asyk tgok hburan jek…
    Nak tanye..prnh x tgok nana blajar al-quran kat tv9???? Asyk nak adili prkara yg negatif aje…yg positif x prnh nak disntuh..nak puji lg kan pulak…

    0

    0
  12. kuikuikui says:

    takut org taknak datang kedai makan baru dia lertewwww…apa ke namaa tahh rossfizo ke mende hahaha
    dgn kali jgn perlekehkan Dato Vida hokeyyy

    0

    0
  13. Anonymous says:

    syabas fizo…

    0

    0
  14. Ros says:

    OK off topic sat. Bila cakap pasal Fizo and Mawar ni aku teringat ada iklan tudung Fareeda kat billboard yang ada muka Mawar kat tepi highway tu. Muka close up. So sometimes aku balik from kerja lambat, like 10pm tgh drive dengan sedikit mengantuknya, tetibe terkejut trtengok billboard tu. Mata si Mawar ni memang dah naturally besar, pastu gi tambah make up kat mata tu lagi, pastu gambar memang betul close up kat muka dia. Macam tengah renung kat aku gitu. From ngantuk terus tak ngantuk.

    0

    0
    • yerrr says:

      hahahaha…ini betul. aku pon sama. lalu highway tgh2 mlm skali tgk billboard muka mawar tetiba seram sejuk.

      0

      0
  15. aku says:

    MELAYU DENGKI MELAYU

    0

    0
  16. cik piNgu says:

    Fizo Mawar Kitchen tu..apesal nampak kotor je luarnya? ke tgh dlm proses pembersihan lagi.

    0

    0
  17. ChanteQ says:

    Senang jer… Bila kita dh tau program mcm ni MAKSIAT, x mendatangkan faedah, penyanyi kampung yg x layak menang.. xyah la layan. banyak lg channel tv ada… Kan.
    Pemilihan di tangan kita.
    #chanteqlayanGVdantahniahuntukNana&semua

    0

    0
  18. anonymous says:

    dh buat salah xreti minta maaf korang paksa2 minta maaf..yg ni buat salah dh minta maaf korang kt plak senang je minta maaf len kali pikir sebelum buat..apa yg korang nak sbenarnya??? pelik betul..mcm le xde manusia yg xpernah buat salah..at least dia ni dh minta maaf dosa dh habis org yg dok ngata dia ni dosa xhabis2..xmemihak sapa2 sbb dia ni aku xminat & org yg konon dia kutuk pn aku xminat

    0

    0
  19. Anonymous says:

    ap la fizo ni hek…klau dh x suka tu diam2 je la..semua nk d bagi thu…

    0

    0
  20. chillex says:

    Dan dan takde kene mengene dengan sesape.
    Pathetic!

    0

    0
  21. melati says:

    Fizo tu lantak lah, elok terjun KLCC jer..tapi saya tahu org yg nyamar Melati tu…ialah org yg tk cukup kasih sayang ! sebab tu dia guna kan namer org ;;; org2 camgini , tak leh buat kawan…org2 yg suka nyamar namer org ni bila time makan gan kawan2 dia harap org belanja jew, bila time bayar dia cepat2 gi tandas….kepada yg nyamar nama Melati tu, cuba tanya kat cermin betol tak anda tak byk org nk kawan??? kalo ader org nk kawan gan ko pun org2 Kedekut jew..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Apakata next session…suruh jer tudung fareeda jadi main sponsor.

    0

    0
  23. melati says:

    Fizo kena jual Bini lew camtu ! cari duit lebih…

    0

    0
  24. salmah says:

    jual tudung, bukak restoran, jual burger
    payah nak cari makan artis ni
    dah semua artis jual tudung
    bukak spa lah, jual cosmetic lah

    0

    0
  25. Anonymous says:

    macam la orang tak menyampah ko melamar Mawar kt panggung wayang tu. orang meluat tahu ! at least dato vida tu mampu nak taja GV.. ko mampu ?

    0

    0
  26. . says:

    mmg tak jejak!

    0

    0