Written by AbangNara | November 17th, 2014

Nasib malang yang menimpa Hanez Suraya turut sama menarik perhatian Nora Danish. Untuk makluman, Hanez sebelum ini hanya sempat menjalani penggambaran telefilem Cikgu Timah Sekolah Bandar selama sehari sebelum tempatnya digantikan oleh orang lain. Nora Danish turut sama berlakon di dalam telefilem tersebut. Menariknya, Nora Danish sebenarnya terasa teruja kerana mendapat peluang untuk bekerjasama dengan Hanez dan terkejut apabila pelakon jelita itu disingkirkan.
hanez suraya dan nora danish

Menarik juga membaca kata-kata Nora Danish mengenai apa yang telah terjadi terhadap Hanez Suraya. Kata Nora:-

Sewaktu penggambaran pada hari pertama, saya rasa begitu teruja apabila melihat Hanez Suraya. Lagipun saya suka bertanyakan mengenai rahsia kecantikannya kerana dia seorang yang sangat cantik.

Saya ada memuat naik gambar bersama Hanez di Instagram dan saya diberitahu oleh kawan pada malam itu bahawa gambar tersebut terlalu banyak komen berunsurkan negatif. Saya pun delete dan block semua komen-komen tersebut.

Hari keesokan untuk penggambaran telefilem tersebut, saya terkejut apabila diberitahu saya dikehendaki berlakon semula babak bersama Hanez yang telah digantikan dengan pelakon lain.

Sejujurnya saya rasa Hanez patut diberi peluang. Saya tak nak sentuh tentang masalah peribadinya tetapi kita perlu bantu dia. Kita ni manusia biasa adakalanya kita berada di atas dan adakalanya kita berada di bawah

hanez suraya dan nora danishAbang Nara sependapat dengan Nora Danish yang Hanez Suraya wajar diberi peluang untuk kembali berlakon semula. Sebelum ini ramai lagi artis yang melakukan perkara yang lebih kontroversi telah mendapat ruang untuk muncul di kaca televisyen. Malah artis seberang yang pernah ada video lucah dan anak luar nikah juga ditatang bagai anak emas di Malaysia. Kenapa dengan Hanez yang merupakan artis tempatan diperlakukan sebegini rupa? Rasanya Hanez pun dah banyak belajar daripada kesilapannya. Kesian pula bakatnya dipersia-siakan begitu sahaja. Apa pula pendapat anda?
hanez suraya dan nora danish

P.S: Baju sekolah, beg sekolah dan macam-macam lagi peralatan untuk anda dengan harga diskaun yang amat awesome sekali. Penghantaran pun PERCUMA. Tunggu apa lagi? Layari www.familynara.com sekarang juga atau WhatsApp terus ke 011-3338-7668 untuk sebarang pertanyaan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

145 responses to Hanez Suraya Patut Diberi Peluang- Nora Danish

  1. peminat nora danish says:

    YES FIRST….hehehe

    0

    0
    • Anonymous says:

      eleh, mentang2 la ko pun dah masuk geng perampas, sbb rampas laki si bee, ko plak nak backing si hanez ni kan??? blahh la oii

      0

      0
      • Bedah says:

        Hanis Suraya taknak jd stokis business Jemah Pkasam jual pekasam ikan Burma ka? Since jual syampoo pon tak laku, berlakon pon dah kena tolak mentah2..
        Jemah Pkasam, hendak ke kamu ambek si HS jadi stokis pekasam kamu?

        0

        0
        • Tipah Kurma says:

          De Meroyan crew nak tambah ahli ye?

          0

          0
        • jemah pkasam says:

          baik aku ambik ko kak bedd,hahaha..alololooo kak bedd..x hingin aku ambik hamiz tu,pkasam burma aku tngah laku skrg,ade perisa janda jendul..nt la aku pos kat kauu

          0

          0
        • tepat ke mukamu... says:

          Bersyukurlah ngko tak sama diboikot…

          Tak payah nak sibok suruh orang beri peluang kedua atau ketiga… dia boleh cari pekerjaan yang lain, ok? Malaysia negara yg bertuah… banyak ruang dan pekerjaan kosong. Gunakan kelayakan akademik yang ada untuk mendapatkan pekerjaan… x yah nak guna muka yg cantik untuk memancing suami orang yang berada.

          0

          0
        • Melah jane says:

          sedap tak pkasam janda jendul jemah?aku nk try boleh?

          0

          0
        • datin gayah semanggol. says:

          Senang nak kata klu dah buat bnyk hal tak payah ler nak berlagak. Ramai jgk buat skandal tp tak berlagak sesuci di embun pagi. Tak lah saman sana sini. Org mengata dorang pun tp smuanya keep it low jer tak mcm HS. Ingtkan dah bertaubat tp last issue pun masih nak salahkan org. Kerja dia nak menjwb jer. Klu jwb ok tak pe lah jgk. PR bukan ke laut tp ke longkang. Org baca sakit hati. Klu tak dah lama dah org tak kesah kat HS ni klu dia berlakon balik. Nora ni ntah aper2 ler… tak baca ke knpa org marah? Bkn skandal dia tp berlagak dan ada jer jwpn menyakitkn hati org

          0

          0
        • datin gayah semanggol says:

          Nak bantu mcm mana ? Ada jgk org tegur bebaik siap suruh taubat elok2 dr buat maksiat. Tup tup jer ada citer sensasi. Nak bantu apa ke benda HS ni bkn retardd tak reti baca komen org. Buat perangai elok2. Berilah masa kat org utk lupakan hal skandal tu. Lps tu tngk mcm mana situasi. Tup tup citer mengaku salah tp org lain yg disalahkan trmasuk Masa. Nd klu tak tahu kronologi x perlu msk campur. Hal peribadi hs pd mulanya org tak kesah sngt tp lps PC tu dan seterusnya mmg dia yg buat hal. Buat Taubat Nasuha dulu nanti ada lah jalan kluar bg HS. Insya Allah.

          0

          0
        • Yahudi says:

          eleh , ex-GF Nedim lagi cantek dari ND muka Myanmar nie , Maeva Amin ..
          skrg dah jd artis ngetop Indonesia , tapi ashik dapat watak tante2 aja HAHAHHAHA . Itu baru cantek , Eurasian , bukan mcm Nora and Nedim , muka macam sengkuang..Love Maeva Amin !! and Fasha Sandha !!

          0

          0
      • zzz says:

        mane ade nora rampas ned dr bee tu..
        dh cerai baru ned dgn nora rapat laa..

        0

        0
        • Anonymous says:

          jgn jd bodoh, pegi check kat forum, ade bnyk bukti n gambar dorg pegi becuti masa ned belum cerai ngan bee!!

          0

          0
        • zzzz says:

          eh ko tu yg jgn jadi bodoh!!
          ko tau ke bile ned dgn bee bercerai??
          setakat tgk kat forum..
          mase dorg pergi bercuti tu ned dgn bee dah bercerai lame pon bodoh!!
          takat tgk kt forum je buat ape..

          0

          0
        • Anonymous says:

          ned bercerai lama apenye bodoh.. ko pegi la check betul2 kat ig bee bila dorg cerai!! fan nd semua bodoh!! mcm ZZZ.. ke kau ni dimeroyan crew!!! klu bee nak bising psl nd amik laki dia dh lama dan bee buat masalahnye bee malas bising, ko kenal ke bee?? tak kenal xyah ckp la bodoh!

          0

          0
        • Zzz bodoh says:

          ngko tgk dia bercuti masa bila ni ZZZ oiii!! ni dah lamaaa 2 thn lepas camtu… org dh letak bukti pun ko nak backing lagi ke??

          0

          0
        • zzz says:

          eh dimeroyan kru tu ape??ahaha
          mmg nora xrmpas ned dr bee pon..ko tu yg bodoh!!ko kenal ke bee tu??hahahaha.
          ko tu patut check betul2 dulu

          0

          0
        • Anonymous says:

          dimeroyan kru tu ape? tanya la bossned! ahahah… ko tu yg bodoh kene tipu ngan retis..

          0

          0
        • matbon says:

          dimorian crew aku tau la.. dimeroyan tu grup ko la ek.hahaha.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Bukan la, grup matbon jilat bontot nd ngan bosned.. Hahaha.. Dimeroyan mat bon! Hahaha

          0

          0
        • HANEZnakTAMPARmukaNORA says:

          Ngko tu yg terlajakkk bodooo..bodooo buat cara bodooo jgn poyo pandai la bodooooo….

          0

          0
      • zzzz says:

        mane ade nora rampas ned dr bee
        lps dorg cerai baru nora dgn ned rapat

        0

        0
        • Anonymous says:

          klu dah sebelum bercerai pun siap pegi bercuti semua bagai, bertambah rapat apenya? jgn jdclind follower ye.. pastu ckp bee tu bitch la, siap ckp, move on bitch la! apehal sial!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          nape ko x ckp, fasha ngan jejai tu rapat lepas nd bercerai ngan jejai je??? dorg kawen pun lamaaa lepas nd-jejai bercerai!! ape bezanya fasha ngan nd skarang?

          0

          0
        • mizz sherry says:

          Bersyukur la wahai cik puan nora oiiii jangan jadi macam hanez ambil pengajaran dengan perangai kawan sooooooosial kau tu, kau pun apa kurangnya berkepit sana sini dengan pegi honeymoon sekali dengan jantan tu ntah2 tunggu masa nak kena gam dengan stesyen tv pulak kot sebab loya tengok perangai kau kalah laki bini kan…

          0

          0
        • matbon says:

          sah2 la mase nd bercerai dgn jejai fasha jd puncanye..
          ko ni tak paham..
          yg nora dgn ned- dorg rapat lepas ned bercerai
          lg sorg tu rapat mase nora ngn jejai xbercerai lg..ade paham??

          0

          0
        • Anonymous says:

          ape buktinya yg ko kata fasha ngan jejai rapat sebelum cerai? ape pulak bukti yg ko kata nd ngan bossned tu x rapat sebelum bossned cerai? xyah menegakkan benang yg basah. org2 yg rapat tau nape bee ngan bossned cerai.. dasar perampas!

          0

          0
        • Anonymous says:

          ape bukti ko pulak yang fasha ngan jejai tak rapat sebelum cerai?

          ko org2 rapat dorg ke tuu..ckp sikit..hahaha

          0

          0
        • AIN*DD says:

          mmg perampas pn si nora danish nie…sama la cm zarema zainal..dierg rampas senyap2…yg tau si bee n rita jek..so hati2 la dgn perampas2 yg telah menular..jaga la suami masing2..huhu..itu jek nk ckp..

          0

          0
        • loplop says:

          Aku member diaorg aku tau. Diaorg dah pi cuti dua org gi thailand dah sebelum dia cerai dgn bee. Cuba cari gambar nora dua tahun lepas pakai kasut tods matching dengan somebody kat airport tgh tunggu flight. Kasut ned la tu. Si myanmmar tu suruh ned ceraikan bee sebab tak nak la org tau dia tu perampas…yer la, dah tuduh fasha bagai kan. Skali buat benda sama…malu la…

          0

          0
        • zzzz says:

          haa aku pon mmbe dorg gak.sah2 ko tgk forum gmbr tu.lps tu org ckp tu kasut ned.ko pon percaye la bulat2.. haha

          0

          0
        • zzzz says:

          kira nasib baik la nora ni xbgtau tarikh bile si ned ni cerai..xmcm si pesah tu.. tarikh die start kacau laki org xnk pulak die bgtau

          0

          0
        • zzzz says:

          dah la ko ni mmg fans si pesah tu.gigih nk ckp jugak nd tu rampas laki org.so that same je la nd ngn si pesah tu..tp nd tu idok le mcm tu, kacau laki org,lps tu buat tak bersalah pulak.mcm sekarang si pesah lak teraniaya gitu.biase la die kan pndai bab berlakon ni,buat muke innocent sikit org percaya la.kan dah menang byk anugerah katenyaa.hahaha.

          ko fikir la sikit mase pesah bgtau tarikh nd ni cerai mane die dpt.die igt lak tu.ko rase2 kalau tanye jejai,mesti jejai tak igt exact date.mesti si pesah gigih la mencari balik fail2 lama pasal nd cerai bila kan..mmg mulia sgt la die ni..

          0

          0
        • Anonymous says:

          mmg btul myanmar pegi bercuti ngan bosned sebelum cerai. klu nak kata forum tu salah, lantak korg. aku dah kata org2 terapat tau ape yg terjadi. ni bukan hal pasha ngan jejai ni hal myanmar x sedar diri amik laki org pastu maki org bitch semua.. dasar pendatang..

          0

          0
        • x-klasmate bosned says:

          gigihnya kowrangggg!~

          0

          0
    • minah jambu sentiasa merah biru says:

      betol cakap nora tu beri lah hanez peluanggggg bukan nye dia buat salah besar ponnnn yg nk hukom dia rabak2 kannnn lov u noraaaaaa..

      0

      0
    • ND HNEZZ SUKA TELOR says:

      AHHH !!! NEDIM NAK BUAT GANGBANG STYLE , NGN SI HANEZZ SEKALI LA TU , YE LA LOBANG NORA JE HARI2 , NEDIM DAH BOSAN LA WEIII !!!

      0

      0
    • x-klasmate ND lala says:

      tula ko hanez…ko tu kena baiki lakonan ko lagi…tu menunjukkan ko tak pandai belakon innocent,insaf,pasrah,desperate…
      ko tak tengok pasha,nora danish,memey,ct n yg sewaktu dgnnya..pandai betol belakon…tu la org tak boikot dorang kaw2

      0

      0
  2. LESONG says:

    untung nko hanez..ade org bekap nko.

    0

    0
  3. kasar bahasa says:

    Kris Dayanti tu takde la berlagak macam Hanez ni. Dah buat salah suruh isteri boyfriend dia pergi minta maaf kat dia pulak. Bila orang ramai marah, cakap tak takut. Bila kena gam, “Sorry la.” Bila dapat berlakon cerita Timah ni, sombong balik.

    Oh well, banyak lagi kerja dalam dunia ni. Jadi blogger cam kau pun okay jugak Abang Nara. ;p

    0

    0
    • minah jambu sentiasa merah biru says:

      ape kena mengena ngan kris dayanti pulak ????? kris dayanti tu dia punye pasal la …dia lagi ada salah besar curang ngan laki sampai mintak cerai pasal nk kawin ngan si laki dia skarang yg muka macm orang batu tu huh !! lov u hanezzzzzzz be cool ok mula kan idop baru n hepening selalu..

      0

      0
  4. jemah pkasam says:

    boo la ko myanmar..

    0

    0
  5. zzzz says:

    ye betul..semua manusia pernah buat kesilapan..bukan hak kita nak menghukum sebegitu..doa kan yg baik2 utk dia, bukan nye diberi kata nista…insyaAllah ade rezeki lain, tuhan hanya menguji…

    0

    0
  6. […] Sewaktu penggambaran pada hari pertama, saya rasa begitu teruja apabila melihat …read more […]

    0

    0
  7. Ms.Fa says:

    betul… kita ni pun bukan betul sangat…

    0

    0
  8. HANANIA says:

    nora… kita tak sependapat di sini
    hehehehehe

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Betul juga kata abag Nara tu – artis seberang yang pernah ada video lucah dan anak luar nikah ditatang bagai anak emas di Malaysia. Mungkin sebab Hanez ni terlalu berlagak kot. Perasan macam best2 je. Kalau muka lawa pun tapi perangai tak senonoh , mestila peminat tak suka. Makan masa tu nak dapat sokongan peminat balik. Apa kata Hanez berhijrah pulak. Pakai hijab. Mana tau ada perubahan. Banyak juga artis yang bermasalah bila berhijab terus ok…

    0

    0
  10. jamal says:

    ye ke ND……aku rasa salah pendapat ko tu, sepatutnye empunya diri yg kena beri peluang kat diri sendiri untuk berubah. ko pun patut beri peluang kat diri ko untuk kembali ke pangkal jalan, kepada agama. fitnah x kan ada selagi diri sendiri x menciptanya atau buat sesuatu yang boleh menimbulkn fitnah.

    0

    0
  11. Tau at says:

    Ok lah hanez. Takpe ko pegi & belajar bidang agama Islam yg diiktiraf. Tinggal kan bidang seni ni yg mmbuat ko lalai. Belajar agama menjamin ko hidup senang di akhirat nanti. Insya Allah. Keberkatan yg di cari dlm mendapat hasil. Renung2 lah……

    0

    0
    • jemah pkasam says:

      fasha kena dlu ko xde lak nk bagi pluang kat dia,, dlu ko dipuja3, simpati org kat ko mlampau3.. skrg ko ambik laki bee khan,cover hamiz suraya,relevan lagi ke ko ni? blakon x kmana pun,adik balqis lagi superb dari ko tu..balik myanmar lagi bagus ko ni

      0

      0
  12. bestfriend iggy azalea says:

    Please la bimbo, org skg dah pandai beza la artis berkualiti dgn artis LOW CLASS. Kau dgn hanez pun berlakon cam sampah. Ada hati idam award. Belum sentuh bab attitude lagi?

    0

    0
  13. jemah pkasam says:

    fasha kena dlu ko xde lak nk bagi pluang kat dia,, dlu ko dipuja3, simpati org kat ko mlampau3.. skrg ko ambik laki bee khan,cover hamiz suraya,relevan lagi ke ko ni? blakon x kmana pun,adik balqis lagi superb dari ko tu..balik myanmar lagi bagus ko ni

    0

    0
  14. kiah jemah says:

    takpe jangan bimbang hanez tak takut karma…

    0

    0
  15. cik monti says:

    setuju dgn nora.. ct dulu pun rampas dtk k jgk.. masa tu rumahtangga dk dgn tzec baik2 je.. ok je ct kuar tv.. buat konsert.. si romie ni mmg rumahtangga dia dah retak menanti belah.. dah beberapa kali pun nk cerai b4 romie kenal si hanez ni.. tp sbb kn wife si romie keluar media semua.. keadaan jadi kecoh.. tzec dulu cool je.. sama mcm masa nora dgn fasha.. tp kenapa fasha ok je bole blakon.. sian la dkt si hanez ni.. dia pun manusia.. bkn malaikat.. anyway sy x suka pun si hanez ni.. mmg cantik tp seksi sgt.. suka pakai skirt pendek.. harap berubah jd lbh baik if diberi peluang kedua..

    0

    0
    • jemah pksam says:

      betul2.. fasha dulu boleh je berlakon.padahal same je rampas suami org..
      nora pon bg je peluang kat fasha hokayy, siap berbaik2.tp fasha yg xboleh trime nora still rpt dgn family jejai..

      0

      0
      • jemah pkasam says:

        mana ada nora bg pluang dlu? fasha naik sb lakonan dia,prangai dia x seteruk hamiz tu..x bodo sombong..dlu kaw3 nora myanmar tu hentam fasha,skrg tpaksa hipokrit la serati tu nk tnjuk ok dgn fasha,sb nk mnempel ngan fmily jejai kaya raya tu..ko hadooo…booo

        0

        0
        • matbon says:

          eh nora bg peluang kat fasha la.siap berbaik dgn fasha..nak menempel apenye? nora dah kenal dulu pon dgn family jejai yg kayo rayo tu sblm fasha..

          0

          0
        • Anonymous says:

          nora mmg suka menempel ngan keluarga org kaya.. tgk la beraya pun sibuk ngan family org, diri sendiri xde sedara mara ke???

          0

          0
        • bada says:

          jemah pkasam fan fasha sendat,tak payah la nk btekak dgn dia matbon..jemah aku nk order pkasam burma ada lagi tak?

          0

          0
        • matbon says:

          ko ni nora mmg xde sedara mara pon kt sini..sbb tu la beraya rumah org.lgpon org kaya tu yg jemput die dtg je la..ko jeles kan xde org kayo ajak ko dtg?kalau ade mesti ko pg jugak.hahaha

          0

          0
        • jemah pkasam says:

          fasha naik sb usaha dia,xde kena mngena dgn minah katek tu..since chinta mletup taun 2010,fasha terus naik lpas truk org hentam,kena boo kat abp..fasha x blagak lngsung,aku n geng jumpa dia mcm dia yg aku knal masa skolah convent bm dlu lagi..lngsung xde prangai diva..boooo yahhhh ko myanmar

          0

          0
        • Anonymous says:

          geli aku nak menempek rumah org2 kaya. cam pelarian myanmar merempat rumah org kaya je.. layak jadi bibik je kat rumah bosned ngan jejai tu.. haahaha

          0

          0
        • matbon says:

          dah xde point le tu.lps tu nak attack nora myanmar..bapak die dulu keje kt us.engineer lg.ko nk bandingkan ngn si pesah tu.sape lg layak jd bibik skrg?haha.

          sbnrnye org kaye pon geli nk ajak ko dtg.sbb tu xpenah ade jemputan lgsg.kesian

          0

          0
        • jemah pkasam says:

          ko la matbon jd bibik nora..stakat engineer x heran pom,bukan kelass sgt pun,blambak engineer yg pokai..ntah3 engineer jendul kot bapak myanmar tu..

          0

          0
        • Anonymous says:

          matbon ngan zzz ni mmg bibik penjilat bontot myanmar!! engineer kat us katanye! muahahahhaah bapakkkk low class ayat nak menangkan si pendatang myanmar!

          0

          0
        • matbon says:

          setakat engineer pokai xde la aku nk bgtau yg ni duit kepok2.ko mesti engineer yg pokai tu kan.kesian2..

          0

          0
        • jemah pkasam says:

          kepuk3 la ko,x de nk mai sini kuarga myanmar tu..booooweeekkk

          0

          0
        • Bedah says:

          Eh Jemah.. Fasha sekolah Convent ka dulu? Convent mana?
          Bedah ingat dia budak (sekolah menengah seberang jaya) hahahaha

          0

          0
        • jemah pkasam says:

          dia skolah convent bm dlu..masa dia form 5 jemah form 2.. haha..,dia mmg duduk sj,jemah pndah sj kecik lagi,familiar fmily fasha..

          0

          0
        • matbon says:

          same la kan ramai je org malaysia kerja kt oversea tu.same la ngn family die..bapak die kerja kat us.ko tau tak us tu ape?mesti ko tak tau negara mane tu kan.

          0

          0
        • burikma says:

          plarian mcm tu pun ko nk bangga..dasar pndtg asing mcm tu la,habis negara jajah,last2 mlaysia juga.knapa x duduk je us yg ko bangga sgt tu?org halau la tu,kerja mkn kucing tikus jaa

          0

          0
        • matbon says:

          habis tu org malaysia yg kerja luar negara pon pendatang la ek kt negara tu??
          ape punye pemikiran la ko nih. n die bukan pelarian pon dtg malaysia ni.. yg tu pon xdpt beza ke.

          0

          0
        • Anonymous says:

          matbon, umur ko ni berapa? 15ke? klu ko malaysia pegi keje kat negara org, ko pun akan dipanggil pendatang jgk dek org sana. sama la ngan myanmar ni, dah la pendatang, merempat pulak tu kat rumah org kaya…

          0

          0
  16. Intan Jaffar says:

    Salam untuk semua.
    Saya sangat setuju dengan pendapat Nora Danish! Berila Hanez Suraya peluang. Kesian dia. Tidak ada manusia yang tak buat kesilapan! Do please give her a chance people because she is good at her job! Let’s forgive & forget ….. buat baik berpada-pada kan?

    0

    0
  17. anon says:

    Manusia ni mmg ‘bias’….ramai je artis perampas tapi yg dia org minat, dipuja2. Tapi yg dia org tak minat dikeji2. Kalau nak kutuk perampas, siti, fasya…. kutuklah semua, jgn pilih kasih.

    0

    0
  18. Biskut says:

    Ye mmg byk kes lain yg lebih terok atau serupa jer ngn hanez ni. tp dorg tak ego, sombong, bongkak mcm hanez ni. siap buat PC suruh liyana minta maaf. kata tak takut sbb fan dia masih ramai n masih dpt tawaran berlakon. bila satu persatu smua tu d tarik baru dia tau tinggi rendah nya langit. org2 lain yg buat perangai mcm dia ni cth Datuk CT, fasha…dorg tau dorg slh so dorg diam jer taknak keruhkan lagi keadaan. cuba hanez ni dulu gitu, rasanya dia takkan jd ‘pengemis’ mcm skrg….dh ler dh buat slh, smpai skrg pun statement tetap ego n bongkak. nk bg peluang? sori naik lori ler….

    0

    0
    • matbon says:

      helooo sori sikit fasha diam je??
      hahaha..mase kes nora-jejai-fasha
      siap die ckp “best women win” lg tauuu..
      betape die angkuh dan bongkak mase tu.tp still boleh dimaafkan.

      0

      0
      • Biskut says:

        hah? yeke? yg ni aku tak tau…hahaha. tp pasha takde srh nora minta maaf kan?? haha…heshhh. mcm mana pun aku tak minat juga ngn pasha pon…….

        0

        0
        • matbon says:

          haha.aah mmg xde pon fasha suruh nora mintak maaf.
          tp same je la hanez ngn fasha tu pon.perampas gak.tp sorg kena boikot.sorg xkena pape

          0

          0
        • Anonymous says:

          sama jgk fasha ngan nd. nd kebas laki org, fasha pun sama. hanez pun sama…

          0

          0
        • Biskut says:

          sbb dulu masa pasha buat hal tu aku budak lagi. tak ikut cerita retis msia. so, aku pon tak tau pape la. la ni aku follow crita retis msia, hanez la yg kene…hahaha…gi pun episode crita hanez ni byk sgt. ahhh…abaikan la. baik kt 2 gi mkn roti canai jer. ni time minum petang dh… :P

          0

          0
  19. tak paham says:

    amik masa sikit haniz oii… belum time org nak terima..tggu lg 2 3 tahun.. ko kawin dulu dgn si romiang tu…ko pregnant..ko bersalin.. mandikan anak..susukan anak..jaga anak tiri pastu pregnant anak kedua…org mesti lupakan segala kesilapan ko ni… x caya ko tanye pasha…pastu lau org marah ko lg..ko ckp kt diorg…da jodoh ko dgn romiang tu… end..

    0

    0
    • matbon says:

      hahaha.betul2..nnt siap org ckp ko ni ibu mithali gitu..

      0

      0
    • HANEZnakTAMPARmukaNORA says:

      Sorry la uolssss…selagi harta2 si romi tu tak letak nama i…i tak kan ngandung..rosak body i ni uolsssss…..tak sesuai…cinta i..cinta ferarri…i bkn juliet mcm fasha hokkeyyy….

      0

      0
  20. Lara says:

    Takder apa yang sia-sianya.. dia mana ada bakat. Rupa pun… ala ramai lagi la yang lebih baik. Maybe dia boleh menuntut ngan Zahida Rafiq cara ubah muka dan buka bisnes :p

    0

    0
  21. bini no 1 says:

    fasha mmg bercinta ngn jejai sebelom bercerai lgi dgn nora, siap bagi keta bmw bagai dan die mengaku plak tue….kemon larr nora xde kebulur sngt ngn harta jejai, nora pun anak orng kaya jugak sma2 kaya, nora berlakon filem sebulan keje pun dh puluh2 ribu, masuk mtv gerak2 badan pun dh puluh2 ribu…. hanis nie mulut longkang, nk pertahankn keslahn die asl??dh terang2 die buat slah x mengaku siap campak lgi kt bini romie mmg larr orng bengang….bodoh!!oh lupa mmg bodoh punn T__T

    0

    0
    • jemah pkasam says:

      klu kaya sgt,xde nk blakon nya..baik duk rumah goyang kaki yg sedia katek tu..

      0

      0
      • matbon says:

        ala die kan gigih nk lawan nd.tu yg lps pregnant pon badan tak sempat slim lg dah terhegeh2 nk berlakon.takut sgt populariti turun

        0

        0
    • jenab says:

      Pembetulan…fasha bercinta macam nak mati dengan jejai sebelum nora dan jejai kahwin.dua dua keluarga halang hubungan..jejai kahwin dengan nora, fasha move on dengan lelaki nama ambak apa ntah…jodoh diorang memang kua agaknya…bahagaia dah denga dua anak2 yang comel…mentua pun dah menerima.panjang kata..you kahwin dulu tak penting yang penting yang kekal selepas itu…janda loser kena muhasabah kenapa kena tinggal….siskit2 salahka perampas..padahal sendiri tahu masalah sendiri.

      0

      0
      • cuba kalau laki kak jenab yg kene says:

        sebenarnya romiang tu ex si hanez dulu..diorg patut kawin sbb jodoh diorg kuat…bglah dia peluang….

        0

        0
  22. ggg says:

    Ada benarnya pandangan Nora Danish ni. Manusia ada kesilapan. Biarlah dia belajar dari kesalahan. Mungkin dia jadi lebih baik selepas apa yang berlaku. Jgn putus asa dengan manusia utk berubah. Cam tu jugak dgn penagih dadah/penjenayah dll, mcm mana nak berubah kepada kebaikan kalau masyarakat sendiri tidak mahu memberi peluang tersebut.

    0

    0
  23. zorro says:

    eh helllooo ND..ko ni dah merendah diri gila ke apa kata HS tu cantek?? kulit ko lagi cantek la wehhh..dah x payah sibuk2 nak backup HS tu..ko pun hampir2 tergelincir..tu pun org dah mula menyampah.. kalau dah idam anugerah, sila fokus pada kerja ko.yg lain boleh blah. ada paham.

    0

    0
  24. flora says:

    gaduh apa… nora ke, fasha ke, jejai ke, hanez ke bekas laki bekas istri yg korang sebut baik celah mane pn tau… kalut nk back up…

    0

    0
  25. zaza says:

    ND, sebelum ko jaga org lain. baik ko jaga diri ko dulu.periuk nasi ko pon hampir terjunam xlama lagi. baik ko hati2. sebb ko pon dah ramai yg menyampah skrg ni.

    0

    0
  26. HANEZnakTAMPARmukaNORA says:

    Ehh sudah lah kauu nora..memandai jer…ngkau yg suh pengarah buang aku kannnnnn sbb takot aku goda nadim riteee…soooo peleaseeeee….jgn nak kaitkn nama i dgn berlakon baik utk publisiti…u tu pelakon kertuuu!

    0

    0
  27. HANEZnakTAMPARmukaNORA says:

    Berlakon ke takk ke ape kesah uolssss….jantan supporter iolsss ramai…..penat badan jer berlakon bayar ciput..#pengarahkakikencing

    0

    0
    • bola maniss says:

      Aku suke nama ko. Ada bin or binti x ni?

      0

      0
      • HANEZnakTAMPARmukaNORA says:

        Nama kau ade bin atau binti ke tak??..ke ko nya nama ada / tengah?..atau anak longkang?..kikiki..harus mak kau main ngan bangla….kannnn

        0

        0
        • Anonymous says:

          ko meroyan kenapa? dia main2 je tanya nama ko ade binti fashatamparnora ke ape.. yg ko nak main mak2 semua dan kenapa bingai?

          0

          0
        • HANEZnakTAMPARmukaNORA says:

          Suka hati aku lah bingai ungka…aku nye statement..kau nak sebok kenapa..adik kau ke..ke saudara mak kau tuuu…eeeee..pelezzz laaa…telajak booodooo

          0

          0
        • HANEZnakTAMPARmukaNORA says:

          Yg ko plak meroyan back up dia kenapa…sama mak dgn dia ekkk…kikiki…

          0

          0
        • Anonymous says:

          sah pondan xde pelir ni, sbb tu kuat sentap.. hahahaha

          0

          0
  28. HANEZnakTAMPARmukaNORA says:

    Nora sadish…u pernah tgk tak muka ex wife your bf yg pemalas kerja tu???…muka tip top dr u…tapi terus terang i ckp muka u yg ala2 minah myanmar dgn si nadim yg ala2 vietnam tu..sesuaiiii u all..hihi..

    0

    0
  29. whatever says:

    apepon ak suka pemikiran nora danish yg sgt positif

    0

    0
  30. HANEZnakTAMPARmukaNORA says:

    Positive tayikkkk kudaaa….hangkut jejantan masuk rumah macam dh khawin…pastu selfie2 manja2 geligelaman mcm ler sah laki bini..

    0

    0
  31. sasuke says:

    Relaxxlaaa..korg plak yg melenting.. bkn dpt pape pon…ni la org malaysia..org lua baca trgelak tgk rkyat malaysia..org lain yg jd bahan cerita fans yg melenting lebih.. chilll.. peace no war.. ?

    0

    0
  32. sasuke says:

    Relaxxlaaa..korg plak yg melenting.. bkn dpt pape pon…ni la org malaysia..org lua baca trgelak tgk rkyat malaysia..org lain yg jd bahan cerita fans yg melenting lebih.. chilll.. peace no war.. ?

    0

    0
  33. foxfire007_1999 says:

    Nora Danish, kemain lagik rayu2 kasi second chance kat HS eh? Dengar sini, byk artis2 yang seangkatan/sewaktu dengan HS tau tapi takde sombong + bongkak = ego bagai… buatper nak rayu2 peminat kasi peluang kedua? Bukan peminat kasi makan kat dier pun kan Nora? Lagipun mungkin kamu sorang je yang “teruja”, yg lain2 tu mungkin takut “terpalit” lumpur kobau tino sekor tu.. selagi HS tak minat maaf secara terbuka kepada Liyana Manan, MAS, selagi tu lah 1Malaysia tak lupa dan tak bagi peluang mcm mana HS tak bagi peluang kat Liyana Manan, MAS gak… ok?

    0

    0
  34. bola maniss says:

    Betul tu nora. Biar pas ni die rampas si nedim tu lak. Wakaka. Ko ni antara artis muka cantik, tp bangang. Sbb tu kena tinggal. x tahan aku dgn kebangangan ko ni. Adioss

    0

    0
  35. Ya lah Nora,ko dah dapat jerung besar boleh lah ko back-up Hanez.Lagipun adik angkat ko tu si Jemah pun masuk satu category ngan si Hanez ni kan. Sbb tu ko backup sgt si perampas muka tak malu sombong bongkak tu. Aku rasa kalau ko tak dapat Ned hidup ko kering kontang, mahu ko tak meroyan. Ingat tak dulu bila laki ko kena rampas,siap bagi statement kat media. Pls lah dont be so hypocrite. We dont need yr opinion. Hanez can speak for herself. If b4 this she was so proud giving out statement, so why cant she stand up for herself now. N we public r not stupid. Hanez has done many injustice towards Liyana n we r all witness to all that. So I suggest u keep yr opinion to yrself. Go fight for something much more worthwhile than this.

    0

    0
  36. sudah-sudahlah tu kondem hanez suraya..die pon manusia biasa..xdpt lari buat silap..bagila peluang kat die buktikan die bukan yg kite pikir mcm sblm ni..rasenye die dh serik nk buat kesilapan tu kut

    0

    0
  37. jgn emo sgt... says:

    Udah2 ler tu…semua manusia brhak dpt 2nd chance.kenapa la dgn masyarakat melayu malaysia ni..sesama saudara seagama plak tu.smpai sejauh tu kita buang sedara seagama kita hanya krn prnah lakukan kesilapan.walhal bkn dia srg jer yg trjebak dgn laki org yg berada.aku bole sebut nama sape lg yg trjebak dgn laki org n akhirnya brjaya kahwin!mgkin si hs agk keterlaluan semasa handle kes dia..tp itulah kita..manusia..kita bkn maksum.ada artis yg hebat2 yg juga lebih teruk dari kes si hs ni..cuma mgkin tdk disensasikan kisah mereka.

    Ingat..semakin kita pulaukan dia..brmakna kita sdg buang sedara seagama kita sndiri.hebatkah kita yg sekadar manusia biasa ini hgga tdk mahu lgsg lembutkan hati utk memaafkan org lain?sehebat2 nabi yg jauh lebih mulia dari kita pun sentiasa memaafkan org..

    Ingat…kita mgkin boleh brcakap seolah2 kita ini makhluk suci..bkn sehina hs tp Allah tau siapa kita sebenar2nya..Dia lebih tau…
    moralnya..jgnlah trlalu sibuk mengadili hidup org sdgkan kita sndiri setiap saat diadili oleh 2 malaikat di kiri kanan bahu.

    Allah juga tau apa yg telah sbenarnya brlaku..kita suci dimata manusia tp blm ttu di sisiNYa..tepun dada msg2..

    0

    0
    • I am xoxo says:

      Bkn masalahnya merampas saja. Masalah Sekarang yg org bengang sgt dia boleh sound2 peminat la mcm xheran kalau peminat benci pun dia masih boleh cari mkn.

      Kdg2 org yg bongkak ni mesti diberi pengajaran baru dia tau hebat tak hebat sebenarnya dia tu. Baru sedar diri.

      0

      0
  38. seprienna says:

    I really don’t see a point hanez suraya want to come back to entertainment industry so soon. she should try coming back after a hiatus, for now she can do something else such as volunteering work or charity.

    0

    0
  39. xnampak pn kelebihan si HS ni.. berlakon mmg out (kecuali watak menggedik..mmg jadi sgt).. muka cantik dari jauh… bila close-up..hurmm xmo tgk dah. (ni gara2 melodi la ni pecah rahsia…kasi close up nampak sume lubang2 kt muka..huhu)

    maybe kena amik masa yang agak lama utk org lupakan kes HS. sementara tu g la amik kelas lakonan dulu..

    0

    0
  40. I am xoxo says:

    Nape xrasa kesian langsung pn kt hanez ni? Padan muko perampas tu satu hal sibuk bash org dgn peminat tu yg tak tahan. Rasakan!

    0

    0
  41. kau ghase?? says:

    ND kau pandai ckp bagi hanez peluang pdhal terang2 tahu Hanez perampas, so maksudnya kau boleh la terima ape yg fasha buat kat kau dulu kan.. sudah2la tu meneMpek kat keluarga raja noora tu.. hormat la sikit FS tu, ko pun ada anak saudara yg bertudung litup labuh sopan je takde plak hegeh2 kau nak begamba kan, asek2 ngan dre dre tuje, hormat la sikit perasaan bee khan ex nedim tu..

    0

    0
    • zzzz says:

      haa mmg nora dah dpt trime pon.tu yg dorg berbaik kejap dulu.lps tu si pesah buat hal meroyan tak tentu pasal nora rapat dgn family jejai.dah nora mmg rapat dgn dorg.dh kenal lama dulu sblm pesah pon. nk hormat pesah cmne lg.pesah tu patut hormat nora.dah dpt pon laki yg diidamkan tu.lps tu still xpuas hati lg dgn nora.

      0

      0
  42. sapaaaa aku says:

    sudah2 lh… ambil yg jernih buang yg keru.

    0

    0
  43. insan biasa says:

    Aku nasihatkan kalau bab2 HS nie..baik jangan masuk campur..karang tak pasal2 ko jual cendol ND ooiii…ko tau tak 1Malaysia bencikan die..kirenye HS nie dah dapat bala akibat dari mulut lancang die kononnye xtakut karma kan..nak2 pulak ko wat hal ngan bini org..biarkan HS tu terima apa yg dah terlanjur (dari semua aspek).. berani buat berani tanggung la ko…HS ko teruskanlah jual shampoo.. Org yg terlajak laris tu pun starting jual kat pasar tani je boleh je berjaya..ko nak kaya sekelip mata xdapat la kan..

    0

    0
  44. HANEZnakTAMPARmukaNORA says:

    Nora SADISH kau tunggu je nadim Bossnet tayikk kuda tu leave u..harus u akan jadi mcm i..terkontang2 duit takde and pengarah2 bodoo x panggil i berlakon…hihihi..masa tu baru i teringat Tuhan…

    0

    0
  45. HANEZnakTAMPARmukaNORA says:

    Nora Sadish…ape org nak kutuk i pun..ape i nak kisah..i dh ade abg pilot yg bodooo…i kenal dia masa i nak saman MAS dulu…mangsa i keseterusnya..who caree…

    0

    0
  46. ade aku kisah says:

    Ramainya macik2 yg marah ngan ND…ok ler tu dia minta bagi peluang…kan Fasha tu pun u all puja2 jug…dia pun perampas juga kann..biarla deme ngan life dorang..korang sebok nak marah buat ape..buang karan je…

    0

    0
  47. cilipedas says:

    ND kata HS cantik? oh pehliss! cantik dia fake okkey..nk bg peluang kt HS? kang tak pasal ND yg rakyat malaysia boikot.

    0

    0
  48. chacha rare says:

    Tu ar HS…sombong n berlagak lagi kan tuhan dh tunjuk…bape kali aku jmpe si HS nih tapi sombong nk mampos…dgn sekelip mata jew tuhan dh tunjuk kat ko…Ingatlah sikit…. glamer ko tu,cantik muke ko tu sume sementara yg kekal hanya disana nanti…

    0

    0
  49. ag says:

    Maka Fitnah Pon Berleluasa…

    0

    0
  50. ag says:

    Diriwayatkan rasulullah SAW bersabda:
    Wahai orang yang beriman dengan lisannya dan belum masuk keimanan dalam hatinya, janganlah kamu mengumpat orang-orang Islam dan jangan mencari-cari keaiban mereka kerana sesungguhnya barangsiapa yang mencari keaiban orang lain maka nescaya Allah akan membuka keaibannya. Dan jika Allah yang membuka keaiban seseorang maka Allah akan membukanya walaupun sampai di dalam rumahnya sendiri.

    0

    0
  51. ag says:

    “Dan janganlah kamu ikuti setiap orang yang banyak bersumpah lagi hina yang banyak mencela yang kian kemari menghaburkan fitnah”. (Al Qalam ayat 10 dan 11) Dalam sebuah hadith yang diriwayatkan Bukhari dan Muslim dijelaskan maksudnya: “Tidak akan masuk syurga orang yang membuka aib orang lain“.

    Walaupun begitu di dalam Al Quran telah memberikan perbandingan dan gambaran yang jelas tentang keperibadian seseorang. Maka adalah lebih baik jika ingin membuat perbadingan tentang keperibadian seseorang yang buruk atau pun baik dengan merujuk ke dalam Al Quran. Jika ingin mengambil contoh tentang pemimpin yang zalim, maka Firaun adalah pemimpin tersebut. Jika ingin mengambil contoh tentang jutawan yang bakhil maka ceritakanlah tentang riwayat Qarun. Jika ingin mengambil contoh tentang orang yang suka menentang kebenaran maka ceritakanlah riwayat hidup Abu Lahab, Abu Jahal, Namrud dan lain banyak lagi yang lain.

    0

    0
  52. ag says:

    Antara 50 Tanda-tanda Orang MunafiQ Menurut Al-Qur’an & Sunnah
    -.Mencaci Maki
    -.Mengumpat

    0

    0
  53. ag says:

    barangsiapa yang mencari keaiban orang lain maka nescaya Allah akan membuka keaibannya

    0

    0
  54. Sirap Limau Bungkus Ikat Tepi says:

    Jangan nak komen sangat.. macam diri to bagus.. ingat Allah.. korang cakap macam korang suci.. biar jela.. mungkin jodoh.. tak baik cakap macam to kepada Nora Danish & Hanez Suraya buat tambah dosa je.. Kalau kau rasa kau bagus.. kau rasa kau selamat di akhirat nanti.. memaki hamun orang semua, buka aib, mengumpat, menghina.. ingat Allah, ingat akhirat sama ea..

    0

    0