Written by AbangNara | September 9th, 2009

Kalau sapa-sapa tahu alamat rumah atau pejabat Rosyam Nor, email lah Kak Nara yer, sebab KakNara nak hantar Adidas Action3 Pro Level (Tahap Paling Terhebat untuk lelaki sejati) untuk Bang Rosyam. Yelah, lelaki sejati memang akan mengeluarkan peluh, sapa yang tak berpeluh tu kompem korang dok dalam air-cond aja.

Ini bukan iklan yer, tapi sejak kami gunakan Adidas Action 3 Spray Ketiak ni, memang tiada lagi bau yang mengembang-kempiskan hidung langsung! Bau wangi tengik pon tak jugak, bau macam takde bau lah. Haa, camna tu? Kalau korang nak tau, korang try lah sendiri, bukan mahal pon.

Eh tapi untuk pemenang-pemenang peraduan anjuran KakNara, hadiah-hadiah sudah dipos ya~ TUNGGU~~~

288 responses to Gunalah Adidas Action 3 Bang Rosyam!

  1. manjalara says:

    laaa, ketiak basah…kahkakah, aku first

  2. violet says:

    hahaha
    bushuk siot..
    :)

  3. violet says:

    KAK NARA..
    dah dpat pun hadiahnyer…..
    my fav kaler ma..

  4. syamiza says:

    Assalammualaikum….

  5. Penari Poco2 says:

    aku pakai avon nyer…citrus…tahan…

  6. syamiza says:

    huhuuh….
    ader org tak nie?

  7. aries_april says:

    hehehehe

  8. kira-kira says:

    cmpai aty violet tgl aku ssorg..heheh

  9. aries_april says:

    violet…
    ksi kat abg rosyam la adiah ko tu…

  10. Jojio says:

    Aku pakai minyak attar…hihihi

  11. Delimasaraa says:

    kak nara,

    saper yg menang peraduan kak nara…coh kak nara view…..

  12. kira-kira says:

    skang aku lak nk tnye….de org x???heheh

  13. aries_april says:

    korang nk mkn pa brbuka karang ar?
    dh dkt 4 ni…

  14. Delimasaraa says:

    saraa nak balik dulu lah….bye kwn2……….muah cup cup….. nak tgk hadiah dl;m peti pos, ada tak……

  15. aries_april says:

    sapa x jwp g psl nickname ar?
    sla jwp skrng…

  16. tOmEii says:

    lol kt cni korg rpeny…..
    pent2 jek aq tlis berjela2 knp aq plih nick tomeii…..
    huh hampeh tul……

  17. tOmEii says:

    weii korg y meng ritu dh dpt hdiah ker?????
    knp aq xdpt lg……

  18. Zaza Muhammad says:

    hmm..klu dah tahu diri sendiri tu kuat berpeluh, elak kan le pakai baju yg fabric cotton, warna cerah plak tu… them pakai le baju alas,, cam ‘pagoda’ ke hehehe

  19. Penari Poco2 says:

    bau asham ketiak sape busyuk…(teringat ngan lirik lagu allahyarham p. ramlee)

  20. Jojio says:

    Tak mau bagi badan bau, makan limau kasturi dengan kulit sekali….tak caya mai cium ketiak aku….hahahaha

  21. aries_april says:

    jom……………

  22. aries_april says:

    jo…miza…poco….korang x jwp g…npa pkai nickname ni?

  23. eclipse says:

    dh dapat pon hadiah pagi td…
    wpon aku xminat adidas…
    tapi aku terima jerlah…
    dh org bg free…
    aku plg suke perfume hillary duff…wangi…best…
    jarang aku jumpe bau mcm tue…
    try la korg sume pki…sure xmyesal…
    plg penting bau dia xkan sm dgn bau2 yg sedia ade…
    gucci pon aku suke gak…flora nya…

  24. violet says:

    tomei
    aku nk tbye ni
    sakit x mase ko nk bersalin???????

  25. eclipse says:

    org yg kuat bpeluh sbb dia xpandai kawal suhu bdn dia…
    petua aku…:
    katekan lah korg duk kat tmpt pns…mst bpeluh kan?
    cube korg setkan dlm fikiran korg yg korang xkan bpeluh…
    at d same time korg kawal suhu bdn…sshlah aku nak explain…tp aku penah bt…dlm ms sebln…mmg bkesan…juz set ur mind…itu je…
    smpi skrg ssh aku nak bpeluh…jrg sgt…kcuali klu wat xtvt la…

  26. syamiza says:

    korang senyap jer……..
    ader lagi ke @ dah balik umah?

  27. ANneDeSilva says:

    apsal anne tak dapat lg hadiahnya??????

    KAK NARA..
    alamat pejabat abg rosyam dekat BRICKFIELDS jek..
    kalau kak nara familiar area brickfields senangla..
    near KL SENTRAL…
    SUHAN MOVIE/….
    besar ada tulis/…
    pi hantar satu ehh..

  28. buahEpal says:

    hahahahahahahahahahaha geng jehan jugak rupanya..

    • syamiza says:

      hiihhii… tumpang gelak gak…..
      tapi ko galak pasai apa ha?
      pasal ketaiak die berpeluh errk?
      tak baik tau…… die keje kuat sebab tu laa bdn berpeluh.. buang toksid per….

  29. violet says:

    kira..
    whr r u????

  30. ANneDeSilva says:

    eclipse…
    aku merinduimu..

  31. eclipse says:

    mood aku nak komen skrg dh merudum…
    xtau knp…
    dlu aku suke jer nak msk bn…
    skrg mcm malas jer…huhu..

  32. Penari Poco2 says:

    korang dah dpt adiah erkkk…tahniah eh…
    aku bl lg…???
    keputusan pon x kuar2 lg nie…

  33. suri says:

    ish2..tu lah rosyam kn duta power root..
    sbb byk sgt minum power root, die tlebih kuat sbb tu lah..peluh asik kua jerk..

  34. Penari Poco2 says:

    ??????????
    nak tido laks…
    ngantok…

  35. kira-kira says:

    guys out lu..p smyg asr…antu..jo,,moh g smyg..
    bye guys…
    bye violet.heheh

  36. aries_april says:

    jo…aries bru prsan soalan jo kat ats…
    psl nickname ni….
    kita orng dh discuss kat page sblh la…
    time jo p meeting….
    :-)

    then…nap jo asyk sbt …… ja?
    krng smua orng thu lak…
    :-)

  37. Penari Poco2 says:

    korang layan jerk korang dulu…
    naper aku cam xder mood lak ptg2 nie…

  38. tOmEii says:

    haloo…..
    tenseny…..
    bz bangat nih……

  39. ANneDeSilva says:

    la yeke??
    eclipse bg kat mana???
    anne tak dapatla..
    kasi balik bole x??

  40. tOmEii says:

    weii mlm ni ke lailatulqadar??????
    ke dh leps…..
    konpius la……

  41. aries_april says:

    korang smua p mn ar?

  42. aries_april says:

    la…
    tnggl aries srng ja ker?

  43. aries_april says:

    korang…kluar la…
    nk aries seru srng2x ker?

  44. nurul says:

    bYE3x cmua….nurul da nk blk da…daaaaaa…………

  45. violet says:

    emmm…..

  46. kira-kira says:

    kira dtg lagi…….
    salam..de org x?

  47. Jojio says:

    Dah nak balik…..dok terbayang ayam bakar cicah ayaq asam mau pedaih cikit fuhhhh….

  48. aries_april says:

    miza…esk smbung citer…
    tnggu kat ym YA ESK…
    ARIES NK BLIK DH.

  49. violet says:

    dh sume dh lik..
    tgl saper nih????

  50. syamiza says:

    voliet…. g ym jap…..

  51. eclipse says:

    eclipse nak blk dlu…
    bye sume…
    take care ya?
    luv u’ll…
    selamat berbuka…
    salam…

  52. violet says:

    emmmm

  53. Jojio says:

    If you are genius … Solve this

    2+3=10, 7+2=63, 6+5=66, 8+4=96, 9+7=?

    • Aisya says:

      2+3 = 10
      10 = 2(2+3)

      7+2 = 63
      63 = 7(7+2)

      6+5 = 66
      66 = 6(6+5)

      8+4 = 96
      96 = 8(8+4)

      9+7 = x
      x = 9(9+7)
      x = 144

      so 9 + 7 = 144 betul tak?

  54. violet says:

    xder ker

  55. violet says:

    laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  56. Penari Poco2 says:

    bye guyz…im out first…
    happy berbuka puasa…
    assalamualaikum…

  57. violet says:

    kak nara..
    dorang ni dh lik.
    meh la teman borak…
    huhu

  58. violet says:

    kira..
    nk out..
    p ym..

  59. violet says:

    2 kak nara n warga bn
    SELAMAT BERBUKA.

    wangi sungguh ketiak violet stlh pakai adidas 3…
    :)

  60. […] Rosyam Noor, nampaknya Dato’ Siti Nurhaliza pun terkantoi ketiak basah. Hehehe. Lupa nak pakai deodorant […]

  61. Miji says:

    tumpang lalu semua…