Written by AbangNara | September 2nd, 2011

Susulan kepada pengeluaran kata-kata yang menyamakan peminat-peminatnya dengan babi dan anjing, Gambit hari ini telah memohon maaf atas sikap tidak professionalnya. Harap-harap Gambit benar-benar jujur dan ikhlas memohon maaf. Semoga selepas ini tiada lagi kontroversi dan kata-kata sebegini ditaip oleh Gambit.

gambit minta maaf

Di Syawal yang mulia ini, mehlah sama-sama kita maafkan Gambit. Abang Nara juga ingin mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat hari raya maaf zahir batin kepada Gambit.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

132 responses to Gambit Minta Maaf Kepada Peminat Kerana Sikap Tidak Professionalnya

  1. Twit N View says:

    sungguh plastik demi filem lakonan dia ler tu…
    lepas ni buat perangai lagi ler dia…

    0

    0
    • aku laaa says:

      kalau maaf tu boleh je.. tapi aku rasa cam dia ni plastik la. perangai dia mcam fake gila. tak percaya aku ngan dia ni.

      0

      0
    • Apek says:

      Xde niat jahat? Panggil org lain anjing/babi tu xde niat jahat ke? Benda kecik ke kalau panggil org lain tu anjing/babi?

      Eloklah..duk keluarkan kenyataan yg x sepatutnya, lepas tu mintak maaf..alasan xde niat jahat & perkara kecik je.. Lagi 2, 3 bulan buat pasal balik, then mintak maaf lagi..

      Perangai dah taraf Azwan Ali..suka cari pasal dengan semua org.. Drama/filem tak ke mana, publisiti murahan je lebih..

      0

      0
    • Salute to Selitan...!!! says:

      Apa susahnya cara nak ajar malaun ni? BOIKOT SAHAJA APA SAJA FILEM ATAU PRODUK SENI YANG MALAUN NI TERLIBAT! Apa dia pikir? ingat orang terhegeh-hegeh atau kebulur sangat nak bayar hiburan punca dari menatang ni? nak cari publisiti dengan mengata orang lain bab*… lu silap la…!! NI LA YANG JADI BILA DIRI DAH JAUH DARI AGAMA.

      0

      0
      • nanny says:

        sokong sokong !! kenapa x kita usulkan pada FINAS ke @ mana2 pertubuhan artis supaya artis x sedar diri yg dok hina2 peminat dia yg rata2 seagama dgn dia dan menyamakan dgn benda hina dan x elok..supaya artis x ado ni di GAM BAN mcm pernah artis2 lain kena..faizal tahir just jadik superman pun kena..ni artis yg menyamakan saudara sesama Islam dia dgn binatang..yg dok kuarkan vid lucah..

        0

        0
      • aku bengang says:

        mmg patut pn GAM jer..sesuka hati jer kata org babi anjing semua….pasni buat lagi…pas2 senang2 jer minta maaf..dhla minta maaf pn cam x ikhlas ja..lepas satu per satu kontroversi.kena bagi pengajaran sikit kat mamat kurang ajar cmni..TOLONG ARR GAM JER org camni.wat menyemak industri jer! xdak otak tol

        0

        0
    • nanny girl says:

      da la aku teringin ‘SGT’ nk tgk filem lakonan dia 2…tggu cetak rompak kua la br tgk

      0

      0
    • Cik Lala says:

      I rasa abang Gambit awesome sangat buat statement ni. Tak kisah la ape orang cakap, tapi I tetap percayakan abg Gambit ni.

      Sekurang-kurangnya dia jujur, takde cover2 mcm sesetengah artis.

      Mulut longkang haters buat tatau ye abg Gambit. I’ll support you! Much love. cheer all haters! HEHE

      0

      0
      • sukapanda15 says:

        Aku tak percaya kau adalah Cik Lala. Aku yakin kau adalah Prema Yin sebab minah bengap tu je selalu sokong dan sayang mamat Gambit ni.

        0

        0
        • Cik Lala says:

          Hello. Jangan tuduh I ok. I pada pihak yang benar. Perangai korang pun bukan baik sangat. Betulkan kain sendiri sebelum jaga tepi spenda abg Gambit. ha ha ha

          0

          0
        • ahjumma says:

          haah kan cik lala… kain ko pon dh ckup btol dh……. bgos sgt… (mta ke ats… tgn ke bahu)

          0

          0
      • cik kiki says:

        ngok ngek btl cik lala ni, apa lah yg dipandangnye dgn si gambit mulut puaka tue,dah lah biadab,

        0

        0
    • badgaL says:

      Gambit cuak! takut filem baru dia x laku !!
      puii

      0

      0
    • Gorgon says:

      mintak maaf pun dengan ego! pundek!

      0

      0
      • enot junior says:

        siap boleh kata “so nasib baik la masih syawal”
        kalo syawal dah habis, maknanya takkan mintak maap la? mmg ada ciri2 munafik betul la kau ni Gambit!!
        mcm tu ke cara org mintak maap?

        0

        0
    • emma malini says:

      senang je kan buat salah mntak maaf
      buat salah lg mintak maaf plastik punya orang

      0

      0
    • niki says:

      korang bleh bayangkan dak…
      apa akan jadi kat mamat haprak ni.
      apabila suatu hari nnt.
      muka/bakat (klu lah ada rupa/bakat).. udah xlaku..?
      buat keja tarik keta je la nampaknya.. ;)

      0

      0
    • missss says:

      Sian kat gambit, anjing n babi je minat kat dia.. Takde sorang pon MANUSIA minat kat dia, haha!

      0

      0
    • hint says:

      korang ni gambit minta maaf pun korang nak kutuk die, tak bace ke die sedar sbb dgr imam cakap. pasni kalau die buat balik, baru lah nak hentam.
      mengucap sikit, korang kan sesama islam.
      ape daa.

      0

      0
  2. me220784 says:

    rasa aku nak zass je ngan karambit, biar terburai isi perut. esok2 buat lagi ye!

    0

    0
  3. Fez says:

    Haiyooo kenapa aku rasa mcm fake je statement dia ni? Aku dh biasa sgt tgk dia berlakon kayu kot. Tatau mana realiti mana fantasi.

    0

    0
  4. Lucy Suka Selipar says:

    sirap kaler merah…piiiiiii rah!

    0

    0
  5. Lady Black says:

    haram jadah punye artis
    sumpah kali ni aku tak maafkan
    sbb dulu penah skali aku maafkan
    (psl kes kontroversi video lucah dye tu)
    tp kali ni, no way….

    HOI GAMBIR…!!!!! GAMBIT KE WATSOEVER
    (NAMA PUN MCM NAMA CACING TANAH RUMAH TOK WAN AKU..)
    KO PUN TAU RETI NAK MINTAK MAAF
    NGN BABI DAN ANJING JUGAK KE
    DH KALU GITU UPENYER
    MMG SAH, KO TU PUN SPESIS
    MENATANG HARAM TUUUU

    0

    0
    • 1/2 tiang says:

      Dalam wayang bolihlah berlakun betul tak Lady Black…tapi x kan ini pun lakunan .
      Gamkan dia sampai melekat….abis cite, simpan wat apa benda busuk dah tu ada ulat pulak, mencemarkan alam sekitar.
      Dahlah x mesra alam …..jadi sampahlah ko…booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

      0

      0
  6. khyrul says:

    Ok la tu mtk maaf tp bunyi mtk maaf dia tu mcm kureng skit la.rs mcm maaf x berapa nk iklas(aku rasa la)..asal buat silap je mtk maaf..bkn x blh..tapi kalo asyk melakukan kesilapan yang sama ja..menyampah jgk..pelajari dan baiki lah diri dari kesilapan yang dibuat.maaf ýg ikhlas kdg kala x perlu explain apa2 pon org dpt tau ikhlas ke x..jgn dok gambit sangat laaaa bro…

    0

    0
  7. Gagak Rimba says:

    ” so nasib baiklah masih dibulan syawal ” mmg antara knyataan pling bangang . Habis 2 klu bukan blan syawal ko xnak mintak maap la ek?.

    0

    0
    • weehoo says:

      tu lah yg teman pelik bebenor nye. haih la gambit,mintak maaf pastu buat lg.lg 1, apsal aku rase mcm x ikhlas eh maaf die,maaf mcm takut movie n die2 skali x laku lps nih?erm…..gambit2.kau belakon n tgk la movie kau sorg2 ye.

      0

      0
  8. aku bukan gambit says:

    Hahaha….nak minta maaf pun kena ikut bulan ke? Senget tul…oh, imam cakap. nak kata dia tu g masjidla tu…apa2 jela…

    0

    0
  9. aku bukan gambit says:

    Hahaha….nak minta maaf pun kena ikut bulan ke? Hahahaha..oh, imam cakap. nak kata dia tu g masjidla tu…apa2 jela…

    0

    0
    • bujang says:

      Orang mental memang cam tu…dia ikut bulan nak mengambang, bila bulan nk. penuh air dikepala banyak, ikut tarikan graviti air.
      eg. seafood….seperti kerang isi akan penuh…x caya cuba tengok.
      Nanti bulan penuh lagilah mereng….memang dah azali perkara ni.

      0

      0
      • rainnie says:

        wehh orang yang bukan islam pun tak penah nak buat statement macam kau, even dorang famous pun.. kalau ye pun bengang cakap tu berlapik lahh.. tak payah nak bg worldwide kecohh..

        0

        0
  10. lalalitamplom says:

    ni mesti si gambit dah kena sound dgn somebody, yerlah filem karipap2 cinta nak kuar dah tak lama lagi…

    kesianlah si pengarah, aku rasa dan hampir pasti filem tu flop….masuk longkang..

    0

    0
  11. anaz says:

    Setiap hari, masa & ketika perlu utk memaafkan seseorg, x perlu nk tggu raya je.. malaikat mencatit segalanya dikiri & dikanan, ALLAH lebih mengetahui.. Kerana pulut santan binasa, kerana mulut badan binasa…

    0

    0
  12. gamber says:

    kau dengan maaf kau boleh pegi mampos.

    0

    0
  13. hafiz says:

    pandai pulak anjing minta maaf

    0

    0
  14. unlike says:

    kepale hotak ko maaf?????

    0

    0
  15. Honey Bee says:

    ni kalu x g masjid td pasti x reti nk mintak maap…

    maap je x cukop oooiii, siap ngan ketok ketampi 200 kali baru maap ditrima dan puas atiiiiiiiiiiiiiii…

    ada paham ka gambut…?

    0

    0
  16. Abang KAcak says:

    sape Gambit? anjing ke babi?

    0

    0
  17. Dauspozi says:

    Kaawa-awa si gambit.. :)

    0

    0
  18. daisy says:

    x ke mana pun dia nih..malas lyn filem ke drama..x up tu aku punya expectation pun..filem lucag yg x diterima akai..pandai la ko no…lakonan kayu pun dah besar kepala..bayangkan klua sepopular pelakon hollywood ke xtau la tinggi mana dongaknya..x pun setop hyun joong..perasan lg teruk la gelarannya buat kita semua..sudah2 wahai Gambit..x lyk pun ko ni digelar pelakon di malaysia ni…

    0

    0
    • bujang says:

      Teringat ada sorang kawan teman nak cari bebudak tolong halau lembu masuk kandang, payah bebeno tak dapat2 cari ciri2 yg. dia nak.
      Teman rase le…ciri2 yg. dia endak tu ada kat gambit. Moh le gi perak…x payah kawan ngan org., kawan le ngan lembu2.
      Kerja mengalo lembu yg. ko layak gambit…padan ngan name tu.

      0

      0
  19. Cik Kak says:

    Nama cantek dah…SAIFULLAH….tp mulut & perangai mcm haram….dh tiba masa utk artis yg bermoral & berwibawa shj diketengahkan & diberi publisiti.

    artis yg bermasalah tak perlu diberi ruang.

    0

    0
  20. wan88 says:

    loya buruk lar gambit ni,tggu imam bhujah br nak sedar ke?pkara mcmtu sendiri pun boleh fikir lar mane yg kecik n besar.hampeh..tak ikhlas sgt bunyi dia tu,esok2 buat lagi….itu olang mmang talak sedar,suka2 hati main lepas cakap,sekali wa potong dia punya lidah br dia tau…

    0

    0
  21. ayang29 says:

    sudah2 la tu gambit..’xder niat jahat’..tp menyamakan manusia dgn haiwan tu apa kaedahnya?’maybe ada yg xnmpak ko buat slh’..nonsensela..u r so fake..maaf ko tu nmpak sgt xikhlas..seolah2 ko xmengaku yg ko slh 100%..bengong punya jantan..WTF!

    0

    0
  22. gambate says:

    di mana ada statement bangang, di situ ada gambit. macam paris hiton versi lelaki pn ada gak.

    0

    0
  23. kurt says:

    maaf itu bukan sekadar ungkapan di bibir tapi ianye biar lekat di hati agar tidak berulang2x…..

    0

    0
  24. Criticizer says:

    adoi gambeet… senang2 je lu ckp xde niat jahat, pastu minta maaf.. lu ingat minta2 maaf ni mcm tukar baju ke?? lps maki hamun lu boleh ckp xde niat jht??

    ????_???? gambeet saifuklah!!!

    0

    0
  25. Che Irfan Nazri Tengku Akmal says:

    mesej tersirat dari post gambit:

    1. panggil orang anjing dan babi ada perkara kecil tapi orang buat kecoh.
    2. Gambit panggil orang anjing dan babi tanpa niat jahat.
    3. gambit baik, gambit pegi masjid.
    4. gambit dah mnta maaf bahagian Gambit. So orang lain perlu mnta maaf jgk kt gambit.
    5. Gambit xnampak apa yang dia buat tu salah tapi Gambit mnta maaf la.
    6.Nasib baik masih syawal: nak xnak korang mmg kena maafkan gambit.

    0

    0
    • jap says:

      hahaha…sgt2 suka mesej2 tersirat di atas nmpk sgt artis x sedar diri ni x ikhlas lgsg nk minta maaf mcm terpaksa. ayat die plg x bleh bla “so utk bhgn aku, aku mintak maaf ‘LA’ to all ” ekeke…lawak2 bodoh ke apa mamat ni?

      0

      0
  26. bubu says:

    femes lak si gambit menjak2 ni..agaknye ni la niat asal die nak bikin kontroversi, then org dok cakap2 psl die..pastu saham die naek..pasni, bsepah2la muke die blakon kt tv tuh…wait n see jela..

    0

    0
  27. tom kurus says:

    maaf diterima, tp esk luse keluarkan kate2 ni lagi.. org mmg suke lgpun kite ni kan sebagai manusia kene memaafkan. tak begitu.. die hard fans gambit
    *tangan ke dada mata keatas..

    0

    0
  28. haiqal says:

    azwan ali wannabe?

    0

    0
  29. jojo says:

    anjing kurap pandai mintak maaf ke.go to hell.esok lusa kalo sentap,ko menyalak lagi.nampak sgt tak ikhlas mintak maaf.sebab syawal,ko mintak maaf.

    0

    0
  30. lattalilattamplom says:

    Hahahahhaaha…confem pasal mulot puaka dia tu, dia kene BAMBU dgn produser filem Karipap2 tu. Sebab tu dia terhegeh2 mintak maaf yg npk sgt tak ikhlas… Yelah kerana mulut dia, filem confem kelaut sbb org takmo tgok pelakon mulot puaka..

    0

    0
  31. azrina says:

    what ever la ko gambit…
    ko ingt ko bgus sngt ke???
    aku knl ko pun sbb music video 2 je…
    dah la muka mcm ****….
    klu lah aku nih orang atasan FINAS…
    aku dah lme gantung ko nye kerja…
    buat jd mcm faizal tahir….
    bru ko sedar….. eh sial lah….puuiiiiiiii
    F**K ko gambit…..

    0

    0
  32. iqbalhakimi says:

    semoga permohonan ni ikhlas dari hati dia..

    0

    0
  33. dont say my name says:

    aku x faham la mcmane org yg iq low cam die ni blh jd artis…ramai yg kate die ni hensem tp pd aku x hensem langsung…dh la x hensem then asik wat kontroversi je…tlg la gambit oi,x perlu cari populariti dgn cara murah cmni…jgn sampai org cop ko as low class artist…

    0

    0
  34. Lagubestbest says:

    Gambit ni kadang2 gampang juga statement dia. Napelah dia mesti main api balas semua komen2 teruk orang pada dia. Cool sudah.

    0

    0
  35. azman ry talip says:

    muka pun dah macam binatang tu…..cara minta maaf pun tak ikhlas

    0

    0
  36. ainakhani says:

    kau mintak maap sebab kau takut filem KARIPAP CINTA kau tak laku ke wei?? dont worry lahhh aku dan kerabat2 aku tak kan pergi tengok sebab aku menyampah dengan perangai kau!

    0

    0
  37. hekelehlu says:

    siap bagitau “iman kat masjid”. nak gtau g masjid lah tu konon. dah anjingkan & babikan org, ada hati nak tunjok baik.

    0

    0
  38. Akoo says:

    Aku heran napeeeee laa korank still nk layan spesis cam gmbit nihh.. Dye tu tk femes, so modus operandinye dye akan cari publisiti murahan cenni supaya nama dye sentiasa disebut sebut walopon ceritanya tu busuk bak bangkai .. Aku pon tk faham knp korank masih tk faham manusia jenis apa budak nihh, terang terangla spsis sampah masyarakat.. Kalo dye ni jenis sekolah dye tkkn berani nk samakan org dgn haiwan yg mcmtu.. Sah sahla tkde pegangangan ugama, konon nk kaitkan dgn imam mesjid bagaii.. Seme tu gimik jer nk tunjuk dye tu suci n nk korank maafkn dye.. Aku harap gambit berambus jer dr industri seni nii sbb aku tk nmpak langsung bakat lakonan dye..lgpon budak ni kurang ajar, tk reti nk hormat sesama manusia, belagak bagus, sombong bodo, pangai lak cam sakai, tk reti diplomasi, plastik murahan, hati busuk.. Aiihh sorila gambit.. Seme ni ko yg cipta, ko yg paksa org benci koo.. Ko tengok seramai ramai artis yg pangai huduh tkde lak yg mulut jahat cam koo.. Nii kt atas dunia org dh benci kat ko, sok kt sana th cemana.. Ni seme balasan yg ko dh dpt atas dunia nihh.. Ko tak sedar sedar lagi ke gambit?? Taubatlah bro, sudah sudahlah tambah kebencian org.. Tk rugi jadi manusia yg berguna..

    0

    0
  39. gambut ke gambit haktiuhhhhhhh says:

    shial la ko ni gambait… hak3x…mmg shial sgt2 la.. kau ingat kau tu sapa? cis anak haram tul la.. kau ni minta maaf pun xikhlas.. hak tuihh mmg shial la lu gambitttopooobitttaaaaaatoooooteeeee..bangang..samdol..sia2 jer kau ni di ajar adab masa kecik,..kau ni mmg xberadab la gambit…opss… nasib baik la di bulan syawal lagik gambit oii..so kalau aku da kuang ajaor gilo babun ngan kau..kau maapkan aku la erk..almaklumlah dbulan syawal gambitttooo oiiiii~

    0

    0
  40. redcarpet says:

    terlajak perahu blh diundur tlajak kata buruk padahnyer..dh ler Gambit ko tu blakon pn xbest wat semak jer dnia hburan mesia..so teman2 mai kter BOIKOT filem Karipap2 Cinta, dia yg jd hero confirm x d org tgk pasni…

    0

    0
  41. isaac frost says:

    gambit ni tinggal kat bandar utama. budak kelantan. tak puas hati gi jumpa dia kat sana. cakap belakang tak guna.

    0

    0
  42. tiada mahap bagi mu says:

    hihihihi…sian tol la ko ni Gambit…da minx mahap pun org keji ko lagi..hina tol ko ni..sme hina ngn menatang yg ko sebut2 2..hakhakhak

    0

    0
  43. akupunyapasallahasaltakkurangajar says:

    sorry gua memang tak minat artis berotak macam ni….dia ni ego sombong dah lah tak popular…tak minat nak tengok lakonan dia ni…kesian penerbit filem karipap cinta..kalau hero lain, sam ke aaron aziz ke ..yang tak sombong da kurang ajar..aku tengok…gambit, gua takda selera nak tengok muka luuu…

    0

    0
    • daisy says:

      Aaron Aziz?..yes..mesti bestkan..ni apa curlasttttttt lah si plastik ni…siankan..nasib baik suam2 kuku..kalau setop aaron aziz..maunya kuar statement lagi terukkk..xkan box officenya karipap-karipap cinta..nak tembus pasaran luar negeri xkannya dengan muka si gampang nih…hahhahahha..ooopppppssss..terlebih sudah…

      0

      0
  44. prince casear says:

    wat a fake n plastic statement..samakan org dgn anjing dgn babi.. mmg dasar ko mmg anak ape pon x tau nk describe. ko nmpkya nk mentioned ko pegi masjid la?? what we can do here is just ignored him. aku rase dia xda fan .. if ade pon aku xtau la nk ckp ape kt fan dia… mmg bodoh pegi minat dia ni. rupa x la kacak mane pon .

    0

    0
  45. xhunter says:

    artis,marah kutuk2 lepas tu maaf..esok lusa buat lagi…

    baik sebelum nak cakap apa2 gunakan akal yg ada,bukan main lepas jer..nak kata emo pn,fikirkan juga hati org lain..bukan fikir diri sendiri jer..

    0

    0
  46. yuyu says:

    maaf tu dah macam xde value bagi dier….yang sebelum ni mintak maaf, tapi tetap berulang lagi…kalau sebelum ni dier tuju kat bloggers, sekarang kat fans plak…pasni kat sape pulakla…

    0

    0
  47. normah hakimi says:

    tiada maaf bg mu..haha..len kali…pk la dengan kepala otak kamu sebelum kamu menaip sesuatu..jgnla pk dgn kepala lutut kamu

    0

    0
  48. sabit says:

    eh anjing/babi boleh g msjid ke?? pelik jea….

    0

    0
  49. baguslah da minta maaf..selamat hari raya

    0

    0
  50. sarian says:

    Mamat ni muka cam dracula..fuck to u gambit babi hanjing..lu igt lu muka manyak handsome ka mau jd jejaka malaya..

    0

    0
  51. echah says:

    nampak sangat mintak maaf tak ikhlas. sebab dari ayat dia masih nak mempertahankan diri sendiri (kadang2 benda kecik yang kita buat boleh kecoh jadi besar…)

    blahlah. nak mengaburi mata org. artis skarang ni memang fake. asal buat salah je mintak maaf which is memanglah dituntut. tapi dapat rasa la mintak maaf tu ikhlas atau nak menang hati peminat balik.

    0

    0
  52. kutu says:

    ia mintak maaf pasal takut org boikot tgk citer karipap karipap cinta tu… padan muke kau gambit… serius aku boikot mana filem ada kau aku xkan support…

    0

    0
  53. din rambo says:

    bodo mamat sekor nie…gelabah…aritu ko da maki org…mintk maap…nie ko maki org lagi…ko mintk maap lg…ha…meh…bwk dtg jmpe aku…aku nk fight ngn ko…gentle aku ckp…kalo ank jantan…meh fight ngn aku…bru ko knal erti penyesalan nnti…xyh jd artis kalo perangai buruk cmnie…bacul..penakot…stakat ckp dlm fb…meh la kua kt public…spe yg ko kate anjing tu…fight la…xde maki2…ajk fight tgk….berani xbrani?jgn smpai kerana mulut badan binasa k.

    0

    0
  54. din rambo says:

    gambit bacul…kalo ank jantan bak dtg fight 1 by 1 la…face to face….xgne maki org ckp org anjing la..pe la…

    0

    0
  55. rainnie says:

    wehh, orang bukan islam pun tak pernah buat statement macam kau ! walaupun dorang famous , buat malu kaum lah kau ni ! kalau ye pun bengang tak payah nakdisplay ayat-2 macam tu..

    0

    0
  56. gua says:

    gambit celaka..anak haram..anak gampang siall…si plastik ni saje nk kaburi dgn alasan syawal nk mintak maaf senang2 je..ingat kes dulu?pekara sama akan berulang dan telah berulang pun..kalo gambit (gambir gampang) baca komen aku ni memang aku maki kutuk dgn perangai ko ni..sialll babi!

    0

    0
  57. club/pub bouncer says:

    Oii saiFOOLah, lu dh maki hamun panggil org babi/anjing, pastu sedap2 pulak lu ckp lu xnmpk kesalahan lu?? pastu mintak maaf pulak?? lu tau x lu ni dah ludah, pastu jilat balik.. mmg lu ni saiFOOLah!!!!

    0

    0
  58. wira says:

    mamat ni mmg poyo gila !!wat statement ckp fans babi sbb nk publisiti murahan..pastu kunun2 nk mintak maap la balik..semata2 nk pancing org tgk crita cinta karipap dia tu…ntah2 kalo ada scene bogel mmg dia nk wat dlm citer tu..maklumla INTERNASIONALLLLA SANGAATTT!!!BOLEH BLAHH R!!!jgn tertipu r muka chinese look dia ni.Hati bangkai da busuk mcm bapak segala taik!!ape kalo imam kt majid x cakap ko xleh nk pikir sendiri kerr..MANGKUKK!!!!*emo giler*

    0

    0
  59. karipap-karipap basi says:

    imam kat masjid? Memangla semua org tau imam kat masjid takkan kat kuil kot. Nasib la aku ni bukan peminat yang dibab*kan oleh ko. Tapi lumrah alam, A mesti minat A dan B mesti minat B. Takkan la rimau nak minat ngan rusa kot…jadi bila aku pikirkan balik…bila peminat ko dah dianjingbabikan maka sudah semestinya yang diminati dari keturunan sama jugak. Pehal ko nak tunggu syawal je nak mintak maap? bodo punya statement la ko nih. dah tu maaf pun ala2 tak berniat pun supe org kena paksa puase je aku tgk.
    Mulut puaka macam ko ni layak ke nak minta maaf yang tak ikhlas? Ko ingat anjing babi tu menatang kecik anak ke? Sudah2 la Gam Gajah oi…plastik punya maaf takkan sape nak caye

    0

    0
  60. syl says:

    pegi masjid rupenye

    0

    0
  61. FEEDBACK says:

    bodoh.dh maki2 nk mtk maaf…ntah pape.ingt org awam ni bodoh ka???

    0

    0
  62. zasyram says:

    kerana (Gambit) rosak filem karipap cinta.. ..
    KENAPA la amik mamat ni berlakon..
    .aku tak kan tgk segala filem lakonan dia..aiiiishh

    0

    0
  63. gambit.but.oh says:

    but.oh lah gambit!!!

    0

    0
  64. lemoncute says:

    lakonan tak de lah bagus mna, kerek nak mampus, klu nk mintak maaf tak kira bulan lah,dasar cetek ilmu ngan buruk perangai, sapa lah yg minat ngan mamat ni, malang sungguh

    0

    0
  65. Tumpang Lalu says:

    AYUH kita semua pakat tunjukkan SIAPA KITA sebenarnya! JOM BOIKOTTT!!!. Dia belum tahu KUASA KITA. Dia ingat dia boleh survive tanpa peminat,… dia ingat dia boleh berjaya tanpa kita,…. dia ingat dia boleh gembira tanpa kita….jadi Kita pakat tengok TANPA sokongan kita, dia boleh bertahan atau tidak…

    0

    0
  66. Miss Gaga says:

    Apabila orang tak berfikir panjang berkata-kata…inilah jadinya..

    Memang setiap kesalahan kita wajib minta maaf, tapi kalau tak ikhlas, toksah laa..

    Perbetulkan diri tu dulu, baru minta maaf SEIKHLAS-IKHLASNYA…~

    0

    0
  67. maejae says:

    lain kali fikir dulu sebelum cakap derr…dulu pun gini jugak…pastu minta maaf…ingat dengan minta maaf, orang akan terima ngan senang hati ke? dahla menyamakan peminat ngan binatang haram…nyesal skang tak guna derr…ramai dah meluat..

    0

    0
  68. kaka says:

    amboi sonang nya minta maap!!!

    0

    0
  69. boboy says:

    petikan kata kata abg gambiq “so nasib baikla masih syawal. Maaf zahir & Batin” maksudnya utk abg gambiq bulan syawal jer ker bulan bermaaf-maafan..? bukan kah kita sebagai org islam xkira bulan apa pon wajib bermaaf -maafan dan jgn kata kat org?

    correct boboy if boboy wrong. :)

    0

    0
  70. JoE JaMbUL says:

    GAMBIT is for…..G: Gampang A : Anak Haram M :Makan B : Babi I : Isap T : Tetek……

    0

    0
  71. hmmm says:

    hmmm..”PUBLISITII mUUrahaNN” tooll la si GAMbiT nie.takkan itu pon tak bleh pikir..

    nak panggil owg anjing n babi??agak2 la dulu bro..lol
    ADA otak,TAPI mcm takde OTAk

    0

    0
  72. yangbaik says:

    hrm.. senangkan dah buat salah pastu dengan senang hatinya minta maaf semula… dia ingat bulan syawal jer ker kena minta maaf, yang dia buat salah tu bukan di bulan syawal jugak… nampaknyer pastik… lol

    0

    0
  73. as says:

    dah ckp mcm2 br nak ingat apa ustaz ckp… ermm senang laa kan klu mcm tu… esok ckp lagi then mintak maaf balik… apa pun tak bleh…..

    0

    0
  74. mama says:

    MAAF?..bole la..tp bg aku ko still KEREK..KAYU..PERASAN HENSEM..PERASAN BAGUS..ko ingt ko superstar ke?lipas kt dlm longkng uma aku p0n lg bgus dr ko..

    0

    0
  75. szrt shm says:

    org kata . org takda pegangan agama mmg cmni . berdoa pada tuhan bnde yg agak kurng ajar or mintak benda2 tak elok dlm doa . gelarkan org sebagai binatang , anjing dan babi . sgt biadap . lngsung tk perfasional . tkpa laa . die tnggunglah dosa dia nanti dgn FANS-FANS die tuu . baru jd artist bkn besa mana pun nak maki hamun org .

    0

    0
  76. lantak ko la gambate nak mintak maaf ke..nak ape ke.. orang len dah tau pon ko tu cmner.. eee nk muntah la aku..

    0

    0
  77. eri-chan says:

    mintak maaf syawal je ke….
    (ayat- so nasibla masih syawal…)WTH?

    0

    0
  78. aku says:

    x pe. aku tetap sokong filem ko dgn membeli pirate dvd.

    0

    0
  79. nuri says:

    mcm ikhlas jek mintak maaf ? haishhh

    0

    0
  80. rambubaRambuRamba says:

    ape punye bengong ayat. NASIB BAIKLAH MASIH SYAWAL.. bodo, ingt bulan syawal je org mintak maaf, kalo ni dh masuk bulan Rejab, tak boleh mntk maaplah, kalo gtu smpai sudahlah nko mnghalalkan panggilan anjing, b**i segale kt org tu. nko time mnyumpah kat org je memang muke nko ori, tapi time berlakon cam karipap basi. kalah tegaknye tiang TNB dpn umah aku tu tgk gazet cite karipap2 cinte tu, mmg kayu jati import dr indo lah nko pnye lakonan. mmg thap nko no blakon cite pasal karipap je kott.. sekuel dia msti karipap2 cik konah plak.. Gambit Boleh.. boleh Blahhhhhhhh..!!!!

    0

    0
  81. pendekar_laut says:

    senang cite mcm ni la..sbb tu kte nk artis kte ni ade ilmu dan professional..bile dh xde ilmu, ni la jdi..maki ikut suke then minta maaf pun ikut suke..plez la…klu ni perangai ko better stop dr dunia seni..org senior2 dlm dunia seni pun malu la tgk pelapis muda mcm ni..lg 1, ingat..artis ni hdpnye dgn sokongan peminat..kite baik, peminat pun suke..klu mcm gambit ni?? lu minat dr lu sndiri la bro….seriusly wa mmg xrespek sama lu..

    0

    0
  82. rose putih says:

    jgn persendakan kesucian syawal….maaf x kira bulan…x kira hari…x kira saat ….dan setiap kesilapan perlu diinsafi bukan sekadar berkata2…tanpa keikhlasan….terlihat kosongnya jiwa anda itu…..semoga Allah memberi hidayah kpd kita semua…..

    0

    0
  83. normah hakimi says:

    seronok ronok ekau golarkan oghang dog n pig erk..bukan gambit tp gamshit/ gambitch

    0

    0
  84. Bull says:

    Senangnya minta maap guna twitter je? Budak kecik pun boleh.. Kalau betul nak minta maaf, buat sidang akhbar, dan minta maaf lah..

    Ni minta maaf, lepas tu buat balik..

    Hati-hati lah bila berkata-kata.. Ataupun lebih baiklah diam saja..

    0

    0
  85. jap says:

    nmpk sgt x ikhlas, mintak maaf pn nada berlagak. siap mention ‘imam kat masjid kata kena bermaafan’ apa jadah? lps ni kuar statement bodoh lg pastu minta maaf lg. sudah laa..

    0

    0
  86. angry birds says:

    TIADA MAAF BAGI MU SETAAAAAAAAAAAAANNNNNNNN…

    0

    0
  87. GERAMBIT MAUT says:

    PEMINAT KAU SAMAKAN DGN BABI DAN ANJING!!!,HABIS KAU TU SIAPA,???KAU ADALAH ANAK HARAM HASIL ZINAAN HUBUNGAN KAYU TIGA,.SEBAB TU LAH KAU JADI MACAM NI,. BUAT PEMINAT DAJAL INI BARULAH PDAN MUKA KORANG YG TERGILA2 SGT MINAT DAJAL MCM NI

    0

    0
  88. ade aku kesah says:

    nasib baik masih bln syawal?hbs tu kalau da hbs bln tu x yah la mntk maaf?dasar gambitdog tul

    0

    0
  89. gambit ***** says:

    mintak maaf mcm x ikhlass laaa siakkk!!!

    0

    0
  90. ... says:

    g masjid ke dia ni??..kalu orang yang g masjid tak kn kuar statement2 yang tak betul…

    0

    0
  91. radiobising says:

    dear gambit,

    jujur cakap, kalau nak publisiti murahan pun tak usahlah provoke dalam twiter, bagi orang baca, publish twitter kau dlm blog, lepas isu dah gempak, kau tunjuk baik minta maaf.

    sebenarnya minta maaf tu bagus gambit, cuma kalau asyik buat benda sama lepas tu asyik minta maaf, sampai kesudah kau tak akan perbaiki diri kau dan tak akan pernah insaf.

    jadilah gambit yang dulu, yang orang tak tahu pun kau ni jenis pemarah, jenis pedendam,, lagi baik kalau kau marah, kau kecewa, kau berdoa, mintak hati tenang, minta dipermudahkan urusan kau, dari mengamuk tak tentu pasal.

    jadilah gambit yang dulu ok :) peace

    0

    0
  92. Amier says:

    Gambit@Gambir Serawak, habih la ko….peminat makin menjadi kurang….disebabkan terlalu mudah mencaci org anjing dan babi sudah terlekat dalam pemikiran peminat dan bukan peminat ko.
    Ko ingat senang ke nak kikis…apa yang telah ko perkatakan.Telajak perahu boleh diundur terlajak kata binasa padahnya.
    Teringat aku Jade Goody mencaci Shilpa Shetty dalam sebuah rancangan hinggakan penonton di Britain menyampah dengannya akibat kata-kata kasarnya.Inikan anda mencaci peminat…..bayangkan akibatnya.

    0

    0
  93. Jack says:

    itula, nk ckp peminat yg kritik karya ko tu itu ini segala bagai…skg filem ko tu ko hrp org dtg tgk ramai2 pecah panggung…aku rs org tgk pn sbb filem lain dah penuh…xpun org yg mmg pilih nk masuk wayang yg xramai org so diorg senang nk geli2…aku tk respek GAMBIR ni…aku lebih prefer artis yg rendah diri n berhati-hati serta menjaga fans diorg…drpd artis yg nk marah sana sini panggil org itu ini…

    0

    0
  94. lipstickmerah says:

    ahhhh…murahnyer ayat MINTA MAAF ko, semurah ayat HANJENG, VAVI ko kan gambir, opss, gambit erkkk…dah la muka bajet hensem…cket pun aku xpandang mamat ni, kontroversi jer lbih nak tarik attention peminat dier.. En Gambot/Gambir, habis raya tahun ni ko kumpul balik dosa2 ko, then raya tahun depan minta maaf balek ea…………..

    0

    0
  95. oct1883 says:

    dia ni nak berapa kali minta maaf? dahla macam tak ikhlas je mintak maaf.. huhu

    0

    0