September 1st, 2011

Serius Abang Nara terkejut beruk membaca status di Facebook Page Gambit Saifullah ini. Dah buang tabiat ke apa mamat nie. Memang sangat-sangat tak sesuai status yang ditulis. Ada ke patut menyamakan peminat yang menyokong kita dengan binatang? Lebih-lebih binatang seperti anjing atau babi.

gambit

Kat page ni juga ada ramai binatang2 seperti anjing/babi & lain2 dalam pakaian model/tradisional & etc. Kerja mereka adalah untuk menghiburkan kita. Oleh kerana kita tahu akan tahap pemikiran mereka yg agak cetek, kita layankanlah gelagat binatang2 peliharaan kita ini. Semoga mereka dapat dijinakkan satu hari nanti. Amin.

Memang serius tak boleh blah status di atas kan? Kalau tengah bengang pun, man man lah. Tak perlu nak update status yang menghina orang lain sampai tahap begitu. Apa nak jadi dengan Gambit? Dan untuk pengetahuan anda, status FB tersebut sudah pun didelete. Mungkin Gambit tak tahan mendengar kutukan yang diberikan terhadapnya.

Kepada Gambit, sudah-sudahlah tue. Tak perlu kot buat kontroversi murahan begini. Hati peminat perlu dijaga (itupun kalau ada peminat la)


Comments are closed.

Loading...