Written by AbangNara | December 14th, 2009

puteri lily lokman

Respek kami dengan Aziz M. Osman. Selepas kisah gelapnya dengan seorang ustazah dulu, Aziz kini khabarnya telah mendapat awek @ kekasih baru yang lebih muda dan hot. Diberi nama Puteri Lily Lokman, inilah awek yang menemani Aziz M. Osman semasa malam Anugerah Skrin 2009. Mantap kan?

Dari info yang kami baca, Puteri Lily Lokman nie adalah artis baru di bawah jagaan Aziz M. Osman. Orang kata sambil menyelam minum air, sambil mengajar dijadikan awek. Memang berpengalaman abang Aziz kita nie. Kena belajar teknik mengorat awek yang lebih muda dengan dia. Harap-harap abang Aziz boleh bukak kelas mengorat nanti.

Lagi gambar Puteri Lily Lokman dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

puteri lily lokman

puteri lily lokman

puteri lily lokman

puteri lily lokman

puteri lily lokman

219 responses to (GAMBAR)Puteri Lily Lokman, Awek Baru Aziz M. Osman?

  1. LILY says:

    ya..
    much better than his X-wife i guess

  2. pEnArI pOcO2 says:

    biar papaya skit…
    mude lg…
    rm…rm…rm…

  3. insuraya says:

    uh..mcm2 aziz ni.dlu ngan ustazah tu ape citer tah..mm…xsuka la dia ni.

  4. pEnArI pOcO2 says:

    pic yg last skali, skit lg nk nmpk khazanah kat dlm tuh…

  5. violet says:

    pic last
    adeh leh nmpk undwr..
    huhuhu

  6. Hamba Allah says:

    Okla tu…lama2 menduda pun buang masa jek!

  7. pEnArI pOcO2 says:

    camner leh tsangkot ngan orgtua nih…

  8. hantupensil says:

    mak aih..
    gamba last tu..
    mengangkang xhengat…
    hahaha

  9. violet says:

    skjp je dh ada pengganti…
    ish org lelaki nih…
    :)

  10. AG JUNIOR says:

    sume kat sini ae..
    patut ar..

  11. fifie says:

    zman skg nih org tua mcm pisang gorg panas..
    sian yg mude2 tu..heheh

  12. cili says:

    x senonoh betina nih. xleh wat bini.terkangkang2

  13. pEnArI pOcO2 says:

    TUKAU TOPIK…
    BUHSAN AAAR CKP PASAL ARTIS…

  14. anNeDeSiLva says:

    mengumpat..mengumpat..

  15. anNeDeSiLva says:

    apesal buhsan sgt nie?
    malas giler masuk BN..

  16. pEnArI pOcO2 says:

    errrrmmm…
    boringgggggggggggggggggggggggggggggggggggg…

  17. pEnArI pOcO2 says:

    boring tul arrr…
    kalo bukak topik TAIK LEMBU ni kan tak boring lg…
    cam dulu…

  18. hantupensil says:

    soalan…
    ape kah kaler spender awek aziz m osman….

  19. nyna says:

    cm anisa dlm awn dania pmpn ni

  20. anNeDeSiLva says:

    wanita mcmana yg jadik idaman lelaki???

  21. anNeDeSiLva says:

    ngantokk tahap gaban…

  22. tOmEii says:

    ish ish….
    bajet cntik jek pic no 3 tue…..
    nk bt memek muka comey tp xmenjd……
    adoyaiii…..
    pic y last tu cket lg nk nmpk tuttttt…..
    xmalu btul minah nie…..
    gmbr sakan xhengat ……

  23. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    pehal korg ni..
    ptg2 pun dh mlucah…
    hehe…

  24. violet says:

    tua2 poket tebal
    yg muda br nk vr wet kwen pun hegeh2.
    hahahaha

  25. Akak Leen says:

    uisshhh….dh dpt pengganti? cepatnyerrr…. maklum la…pengarah fofular katakan…..

  26. sakura says:

    rosak kwn2 ku…huhu

  27. aQbkngAY says:

    Xske laki ni.bt cte bjet best.ntah pape je cte.cm sial

  28. anNeDeSiLva says:

    buhsan

  29. anNeDeSiLva says:

    pengumuman pengumuman…
    siapa yg punya anak dara …
    bole kasik share sama2..hahahahah

    bosan..

  30. aQbkngAY says:

    Ak ska lagu zikir munajat.sejuk ati

  31. hantupensil says:

    pi umah sbelah

  32. aQbkngAY says:

    A’r.nape?slh ke nama cmtu?

  33. ladybird says:

    xde cite len ke? cite org tua ni wat pe?

  34. noza says:

    aku dah pernah jumpa dorang kat midvall…perempuan ni pernah berlakon dlm awan dania kan?

  35. mem besat says:

    kalian sume apa kabo ye?hrmm bukan main korg cite pasal awek rm lah apalah orgtua la…aku ni peminat aziz…so aku mmg nk defend dia sbb dia tade masalah pun ngan korg tp napa korg cari masalah dgn die?komen yg mendatangkan nasihat aku tk kisahlah ni celah kangkang lah apa ckp org tu nk duit lah apa…napa korrg ni sedara minah tu ke???tau sgt pasal die?ntah pape…pklah kalau dah tertulis takdir tu kata aziz dgn ustazah tak jadi tp dgn awek mude menjadi dan akan lebih bahagia nk buat camne kan dah jodoh tak kemana…napa korg tk puasa hati?pet asal ko tade org nk ke?yg nari poco2 lak pakai tudung tp mulut amboi ngata org tak ingat…setakat tudung tapi mulut terbukak baik tak yah…kalau ko nk ckp dosa pahala ko tanggung sendiri samalah gak ngan minah ni dosa pahala dia tanggung sendiri apa korg susah???setakat gambar camni korg nk kecoh alahai malaysian malaysian…camne nk 1 malaysia kalau bangsa sesama bangsa sendiri pun camni…dah pulak tu nk melawan2 takdir dan kuasa tuhan apalah….to aziz and lily bersabar org2 kuno macam ni kita ambil sbg manusia yg kurang sifatnya…i wish u two all the best and semoga jauh dr bala2 dan manusia2 busuk ini…amin!!!!

  36. julya215 says:

    biasa je….chanteq lg vee…

  37. aku suka dgn pendapat hang Mem Besat : wahai rakyat2 malaysia yang masih ditahun 1950….sedar lah…korang kalo x tau citer sebenar,jgn buat citer… “Baik korang gi Bunuh dari Buat Fitnah”…tu la pasal orang melayu x maju2…bila ckp sket tau marah..kalo pakai tudung tapi menipu buat ape…kalo pakai tudung tapi hisap rokok buat ape…cuma nak jg penampilan depan orang…sekurang-kurangnye,budak ni x Hipokrit…korang pun x nak artis hipokrit kan….lu pikir la sendiri!!!!!!!!!!!!!!!

  38. emiliya says:

    heeyy die ni i kenal..tp xrapat sgt..tp pernah lepak skali laa..die bkn pelakon aziz laa..die kenal kwn2..she very friendly tau..die kat lua xde la sexypon..time keje je kot..itupon die pakai stokin kan..ape laa korg nie..btol paparazi..xbaik mnilai org kalo kite xkenal..ipon mule2 ingtkan die sombong..tp silap daa..n yg penting..dlm ramai2 kwn die..sume isap rokok tmasuk laa yg pakai TUDUNG..tp die x..shishapon x..selut la sister..n die xpadan dgn umur sgt matangg ok..cool je..n nk ckp die ni nak aziz pasal duit xjgk..diepon kaye..die bayarkan makan sume skali..xkedekut n xpnting kan diri..hurrmm korgpon jgn laa mnilai org kalo x kenal..=/

  39. niena says:

    lily nih bukan ke palakon awan dania??

  40. Adi Alang says:

    Tiada manusia yang sempurna….kalau dah jodoh tu .. kira rezeki .. lebih baik dari yang terbaik… tahniah buat aziz … dia dah glamor tak perlu wanita yang glamor

  41. monyet hutan says:

    apapun xbleh r korg n…xleh tgk org nk cng ckit ada je mulut2 murai yg b’kata2…cbelh korg jd org yg matg ckit,n x thu nk jd PHD je…jgnlh nk menilai or ckp bnda yg bukn2 kalo kita x knl…biarlh kalo aziz nk kawin ngn sape2 pun 2 hak die bkn hak korg…yg korg nk buzybody wtpe…buat tmbh dosa adlh…lbh baik kita doa’n kebahgian dorg drpd jatuh’n dorg…renung2knlh apa yg ak ckp n…jgnlh jd seorg yg ske jg tepi kain org,lbh baik korg jge kain korg sendri..huhuhuh..k as’kum..

  42. pek han says:

    kita doakn jelh kebahgiaan aziz m.osman&puteri lily…semoga dorg smpi ke jinjang pelamin…pedulikn apa yg org nk kata…dorg cmua dengki sbb lily dpt aziz,yg dorg cmua dpt dose je…hahahahaha!!!!!…gud luck aziz&lily…

  43. kiut says:

    erk..awek ni blak0n awan dania laa..

  44. haziq macheda says:

    bukan nya cun sngt awek nie…menyampak aku…

  45. pikA says:

    slm..die ni salbainun..kawan2 sy lu masa kat taman desa baiduri…alahai..x sangka..parent die memang semua org seni..adik beradik die semua org seni…x pe la salbainun..akak doakan ko bahagia ye?

    tingat mase dulu2 latihan teater dulu..isk…

  46. jj says:

    yang nie pelakon citer bong kan?lupe arrr

  47. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

  48. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

  49. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really loved browsing your blog posts. In any case I will be subscribing in your rss feed and I am hoping you write once more very soon!