Written by AbangNara | March 24th, 2009

Inilah gambar teman lelaki @ pakwe @ boyfriend Dang Suria, salah seorang janda yang agak panas juga di Malaysia. Khabarnya gambar ini diambil di luar negara. Mungkin mereka berdua sedang bercuti untuk mengenali dengan lebih dalam hati budi masing-masing.

Sekian sahaja gosip dan gambar artis Malaysia untuk hari ini. Kita tunggu esok. Dan jangan lupa untuk menyertai pertandingan di blog kami untuk merebut hadiah wang tunai.

34 responses to (GAMBAR)Dang Suria Dan Teman Lelaki Barunya

  1. rain says:

    kalo tak silap i nih gambar kt paris nih…i penah smpai kt sini tp kalo silap sori la. tp kalo dh melancong bedue jer kt luar negare…cam2 leh jd. ish2

    0
    0
    • rapunzel says:

      kalau dah katak bawah tempurung tu… katak jugakla… konon dah sampai paris… paris kek shop kat banting agaknya yang dah sampai..

      0
      0
      • rezab says:

        pelik betul gambo nih…ade orang ke kat blakang dang suria tu…nmpak kasut jer…kaki pon ade sket tu…ish…

        0
        0
  2. ni says:

    nmpk sweet jugak
    oklah
    klu dh betul betul tu
    cpat cpat la kawin….

    0
    0
  3. lilies says:

    Hmm…ok gak kot.. xde la over sgt ble bergambar..

    0
    0
  4. flower says:

    ntah la..
    pe g la kawn cepat2..

    0
    0
  5. rain says:

    tuh la..kalo kawen. settle!! tkde la gossip yg tak senang didenga

    0
    0
  6. ain says:

    hai blum ada ikatan apa2 dh g mlancong brdua..jauh plak tu
    hmm cpt2 la kwin
    jgn tggu lama2..nti mcm2 blh jd kn2

    0
    0
  7. flip says:

    lah ni ad samad, penulis lirik tu….dia duda anak 2 (lelaki)…di tinggalkan bini demi dang suria….. lirik dia ntah ape2…dia igt bleh lawan arwahyarham loloq konon…dari sumber2 terdekat…ad samad ni buaya darat….hmmm entah le…. sbb dulu dia pernah nak usha sheryl samad…tp shryl samad x layan….dia nk couple dgn org yang ade link dgn tv je….ye la penulis lirik kan….nk glamer la tu….

    0
    0
    • zaza says:

      dia ni penah ckp x berapa suka ngan lirik yg faizal tahir buat, sbb suka guna perkataan kamu, dia geli…haha blh plak mcm 2.mcm lirik dia buat best sgt.
      bgs la pasangan duda dan janda…perangai pun lebih kurang aje kan…

      0
      0
    • rapunzel says:

      aku kenal ad samad ni… lirik dia okay, kalau tak masakan dapat banyak nomination dalam industri muzik.. buaya darat tu tak tahula..tapi setahu aku lelaki hensem memang ramai betina minat…. dan dari sumber dekat yang satu ofis dengan ex wife dia ni … diorang dah cerai lebih dari setahun sebelum dia rapat dengan dang… dan bini dia yang mintak cerai..

      0
      0
      • zasss zasss says:

        hhmm.. membela nampak.. ko ni ad samat ke or dang suria? tegakkan benang basah basi la tuuuu

        0
        0
  8. garfield_82 says:

    ad samad??hmmm…ok la kot.dah suka kawen jela

    0
    0
  9. saloa mambok says:

    pas nikah … ceria….pastu nikah lik..pas tu ceraiii..uiiiiii kali ni lau nikah jgn main2 ek..nikah sungoh2 tau…

    0
    0
  10. saloa mambok says:

    pas nikah … cerai….pastu nikah lik..pas tu ceraiii..uiiiiii kali ni lau nikah jgn main2 ek..nikah sungoh2 tau…

    0
    0
  11. ain says:

    hmm tu la asam gram artis
    kawin cerai dh jd kebiasaan bg diaorg

    0
    0
    • rapunzel says:

      eh kat kelantan pun ramai kahwin cerai gak… begitu gak dengan selangor, perak, negeri sembilan, melaka, johor dan negeri negeri sewaktu dengan nya… ni discovery channel ada buat report pasal benda ni…

      bukan artis je beb…. bezanya kalau mak sedara kau kahwin cerai reporter takkan nak tulis….

      0
      0
  12. kulop kudin says:

    … mengenali hati, budi dan body…

    ad samad.. nak tanya sikit, kau pancut dalam tak ?

    0
    0
    • mencabar gak persoalan dari sedara kudin nie.hehe

      0
      0
    • o..jang says:

      mengenal body? keh keh keh… makan dalam siuttt…
      aku pernah terbaca satu article dang kata semua
      benda yang dia buat hanya utk anak dia semata-mata
      hmm… bunyi macam sorang ibu mithali tapi dari gaya ni, mcm ibu mee-tali… keh keh keh… kawin je lah dari dok buat kes itu ini… kalau betul, ad samad tu cerai bini sebab dang.. ish, tak baik sungguh.. ingat dang, langit tak selalunye cerah sepanjang hari, apa yg jadi kat orang disebabkan kita, akan balik pada kita .. lu pikir la sendiri…. keh keh

      0
      0
    • rapunzel says:

      dashyat… dasyat

      aku rasa pancut dalam dengan pancut luar…. apa pun dia pancut ….. kudin kau dapat ke pancut? tegang pun belum tentu lagi.. muakakakaka……

      takpe cuba try minyak lintah tapa…..

      0
      0
  13. rain says:

    dude..soalan tuh utk ad ahmad ker? kalo die masuk Beautifulnara pn ntah die nk jawab ker tak soalan tuh

    0
    0
  14. puteri says:

    biasala tue, da nama artis, skrg trend tido berdua dulu baru khwn… lps tue cerai la, so ko rang ni yg bergelar artis doa ko dari orang awam tau…. byk artis yg khwn cerai bila public tak suka x cya, byk artis yg banggga jadi janda, dan duda…heheheh lu pikir la sendiri

    0
    0
  15. ain says:

    to:kulop kudin
    apa la ko ni tnya soalan cepu mas tuh
    kita x nmpk apa diaorg bt

    0
    0
  16. chantek says:

    ish…mcm2 la artis kite ni…blom papa dah gi sana g sini berdue…

    0
    0
  17. dia says:

    x silap aku..ex wife die lect uitm..
    ade anak 2..bru brcerai…sian wife die

    0
    0
    • ttm says:

      jodoh tak panjang.. apo nak dikato… dah pergi bercuti cuti malaysia ni, kawen lah copek… apo laei yg ekau tunggu.. ok lah tu.. (ala ala saida AF)

      0
      0
  18. stupidd says:

    Dulu aku ade nampak Ad Samad nie dengan sorang budak pompuan, nampak muda gile jauh dr Dang Suria la.. Aku ingat kan dier dengan minah tu..
    Tup-tup, AJL lepas meletup cerita dia dengan Dang Suria .. AKu lagi rela dia dengan budak tuh dr dengan perempuan TUA, 40 thn hahahaha…
    Aper barang 40 thn pun nak layan lagi…

    0
    0
    • rapunzel says:

      mungkin budak pompuan tu tak best kot… biasala budak2 sekarang umur 15 pun dah bolos…. dang tu best kot sebab tu si ad pilih dia…

      apa pun dalam agama kita kan elok doakan kesejahteraan orang.. semuga ad dan dang bahagia.

      0
      0
    • Botol Plastik says:

      Dulu aku pernah nampak si ad samad dengan Rini AF7 kat Mid Valley. Nampak mesra. Tapi masa tu Rini tak dikenali. Tapi dia memang lawa. Mungkin Dang Suria ni perwatakannya matang dan ada ciri keibuan yang dapat memahami orang orang seni macam ad samad tu kut. Orang seni biasanya perangai diaorang memang lain dari lain. Kadang kadang bila berbual dengan mereka, kita susah nak faham apa dia orang cakap. Waullahu a’lam.

      0
      0
  19. […] kami ucapkan buat Dang Suria dan Ad Samad. Dulu kami pernah paparkan gambar diorang berdua bercuti bersama. Kini kami nak ucapkan tahniah sebab khabarnya dah nak bernikah akhir Jun […]

    0
    0
  20. minahluarbiasa says:

    lawak la.. takda sapa perasan ke tempat tu kan genting..luar negara kunun..kekeke

    0
    0
  21. mcd lover says:

    makcik aku keja uitm dgn exwife botak ni, memang exwife dia bengang betol dgn ds ni kata makcik aku – merampas. exwife dia siap gaduh dengan ds lagi pasal ni.. fuhhhh.. tak masuk gala tv astro ke????

    0
    0