Written by AbangNara | July 17th, 2009

Wow, wow dan wow sekali lagi. Terkagum tahap gile kami melihat gambar-gambar Neverland milik Allahyarham Michael Jackson. Memang mantap semantap-mantapnya. Kreatif gile pereka Neverland nie. Dan respek kepada MJ sebab ada imaginasi yang setinggi nie.

Setakat gambar rumah Khir Toyo yang berharga RM24 juta memang hampeh nak dibandingkan ngan Neverland nie. Sepatutnya Khir Toyo tengok dulu gambar-gambar Neverland pastue baru pikir betul-betul berapa juta dia nak refinance rumah dia. Hehehe.

Silalah mengkagumkan diri anda dengan melihat gambar-gambar Neverland milik Michael Jackson dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

72 responses to (GAMBAR)Neverland Michael Jackson

  1. zzz says:

    hidup mikael……..

    0
    0
    • ricky says:

      dh meninggal la..innalillah..

      0
      0
      • hannahfaris says:

        walawehh

        0
        0
        • fiza224 says:

          wlupun die dah meninggal,tp die kan raja pop dunia…semua org kenal,rase mcm die hidup lg.msti neverland ni jd tempat lawatan.dpt income nak byar utang…

          0
          0
        • PIKA says:

          DIE….DIE…..WALAUPUN DIA MENINGGAL…DIA…TETAP DI HATI W…..

          0
          0
        • PIKA says:

          AKU KAGUM MELIHAT RUMAH NYA DAN RENDAH HATI NYA PASTI JARANG ORANG D DUNIA INI SEPERTI DIA…..DIA TETAP YG TERBAIK…KALAU YG GAK KNAL SEPERTI APA SIFAT MICHAEL JANGAN JELEK-JELEKIN DIA.,….ITU PESAN W KE PADA YG MEMBENCI JACKO…

          0
          0
        • PIKA says:

          AKU SEDIH….SAMPAI-SAmpai air mata w jatuh ke pipi melihat michael betapa malang nasibnya…..

          0
          0
      • cherygirl says:

        nama saya n…….. a……

        0
        0
    • JURU SALAM says:

      LAGU DIA YANG PALING AKU MINAT BEAT IT,YOU ARE NOT ALONE DLL.DIA IBARAT SEPERTI BAYI YANG BARU LAHIR(MUALAF)ALLAH TEMPATKAN DIDALAM SYURGA.

      0
      0
  2. BUZZ says:

    da meninggal da pon..innalillah

    0
    0
  3. Akak Leen says:

    luasnya kaw rumah….nk jln kaki ke gate pun penat…

    0
    0
  4. trAnsForMers says:

    pergh mmg cam dlm dunia khayalan……

    0
    0
    • jed hijau says:

      dia buat rumah tu untuk anak2 dia beriyadah…

      tak payah pergi jauh2 makan angin….kat depan umah sume ada…..lagipun orang terkenal ni tak ada privacy…..mulianya hati bapa…..

      0
      0
  5. jed hijau says:

    bestnya…

    0
    0
  6. badboy says:

    aku sedih….
    transformers..
    tolonglah tukar gambar..
    aku tak boleh tengok la
    terasa seperti kehilangan sangat2

    0
    0
    • trAnsForMers says:

      aku dh cuba nk tukar tp x leh aku x tau nape klau dulu pagi ptg gmbr aku brtukar skang ni aku x tau nape gambar dia ni asyik nk mlekat kat ikon aku jerk……

      0
      0
  7. ~EclipsE~ says:

    mewah khdpn dia ats dunia ney…alam kubur dn akhirat xtau lg…adakah seindah begini??????

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      ntahla…Allah dh jadikan akal kter tak tercapai utk membayangkan alam sesudah mati…sehinggalah kter sendiri mati…

      chewahh…cam alim plak aku arini…hu hu hu

      0
      0
  8. ojokoyongono says:

    al fatihah..

    0
    0
    • jed hijau says:

      ojokoyongono….

      kuwe lanang ko wedok…

      sekondi kuwe..!!!!…aku orak pernah liat kuwe….wis medang urung….yok medang…..aku rene disik…..opo2 kuwe ngomong aku setuju ngan orak…..yo wis….

      0
      0
  9. aries_april says:

    thanks trans….
    cam na trlpas pndng…
    asyk chat ngan eclipse ja…
    smpai xnmpk

    0
    0
  10. boboy says:

    korang jom la lepak2 kat – worldmessenger DOT ning DOT com

    0
    0
  11. mcD_Kfc says:

    cantk nye neverland MJ…
    2 sarung tangan yang ditanam skali ngan MJ 2 ke????

    0
    0
  12. aries_april says:

    rmah dia ni klau bt cam disneyland udah la…
    Msk srng $30, orng yg bt tu dh kaya raya pas ni

    0
    0
  13. puteriaquarius81 says:

    umang aih…. gilo weh

    0
    0
  14. purple says:

    waaaa…… bsrnye!!!

    0
    0
  15. aries_april says:

    nnt klau PA jdi astis leh bt bsar cam gini…
    nk x?

    0
    0
  16. riena says:

    Best nyer tgk umah dia tu,,,
    Lau la dapat dok dlm umah mcm tu,,,
    alangkah seronok nyer…..

    0
    0
  17. aries_april says:

    srnk siang hari…
    tkut mlm hari…
    seram la rmh bsarx cam gini…
    mau ddk 10 fmly, ok ar…

    0
    0
    • abg jack says:

      sonok dunia jer…
      masuk bawah tanah tu..rumah terakhir kitaaa….
      amal ibadat byk luas seluuasnya
      klu x de…lu pkla sndri

      0
      0
  18. kmyk_maniax says:

    cantik juga..

    0
    0
  19. Kak Su says:

    A’kum semua..selamat petang..
    mak ai…besarnyer…Klu Kak Su la
    tak berani nak duduk rumah besar dan luas
    cam ni…takut….

    0
    0
  20. miss commet says:

    wow aku 1st chanteknyeee neverland

    0
    0
    • trAnsForMers says:

      halloooo miss nape ko xnmpk ke kat ats 2 dh bederet……

      0
      0
      • Kak Su says:

        trans..omak kite masak apo potang ni?

        0
        0
        • trAnsForMers says:

          hmmm omak tak do semalam poei KL balek luso….
          den lapa arini jap lagi nak poei kodai mamak kat dopan umah ngan abah makan kari kepalo ikan….
          k.su masak apo arini?

          0
          0
        • Kak Su says:

          Kak Su masak tenet masak kicap dan masak lomak cili api tenet..hah..haha..
          jan marah gurau je….
          alah ada lagi lauk tghari tadi…tambah je sket
          ikan goreng….

          0
          0
  21. miss commet says:

    eh slh plak wahhhh aku last la… cian die zaman kanak2 dia da tak dpt rasa mcm budak2 lain tu sbb dia buat neverland ni bahlol tul la bapak c MJ ni

    0
    0
  22. trAnsForMers says:

    k.su mesti masak sodapkan……….

    0
    0
  23. nha says:

    neverland mmg cantek.. tp nampak kosong je.. lifeless

    tuan empunya badan dah takde.. hrp2 anak2 dia dapat pembelaan yg sewajarnya..

    sedey lagi bile terpikir pasal MJ..

    0
    0
  24. H says:

    dia bukan muslim, brother dia yang muslim…..not him…kaji dulu sebelum jadi pak turut….

    0
    0
  25. miss suka+suki says:

    wow !
    mmg chantek
    chantek gileeeee

    0
    0
  26. conan says:

    wah,kagumnye ak tgk gmbr2 ni…
    hebatlah imaginasi MJ…
    agk fantasy tp,mmgg cntik…

    0
    0
  27. pening says:

    Walau bnyk mne pun harte kita..mati sok akan kite tinggalkan juge…

    0
    0
  28. lilies says:

    kind of scary..huhuhu..with patung kanak2 yg bermain tuh then ptg2 cm kt kasino lgi cm psyco jew…sape nk maen kt citu kalu cmtu enviromentnyer..

    0
    0
  29. mbaukm says:

    hurmmmm…rasenye MJ ni tak menikmati zaman kanak2 die dgn girang dan gumbire….itula sbnye rumah die bekonsepkan mcm tu….lg pun…ak slalu rase die masih rasekan diri dia di alam kanak2….sbb tu die suke bdk2…huhu….ape2 pown…al-fatihah to him

    0
    0
  30. cherygirl says:

    saya nak berkenalan dengan siapa

    0
    0
  31. yoyo says:

    sy nak sy nak….hahahhaha

    0
    0
  32. munyraz says:

    mmg hebat gle babas arr neverland dy….
    ad rezki nnt nk gak g mlawat tuh……
    mmg berbaloooiiii……huhuhu

    0
    0
  33. aries_april says:

    page kenal2x lak ya?
    :-)

    0
    0
  34. aku harap roh yang dirahmati allah akan tenang di dalam kubur…

    0
    0
  35. semoga roh michael jackson akan dirahmati oleh allah…

    0
    0
  36. kekasih gelapmu says:

    dapat jadi ( maid ) ok je..hhuhu…..leh tackle janet jackson lak pas nei hahaha…

    0
    0
  37. hello,i’m lisa marrie presley.i’m michael jackson’s wife.

    0
    0
  38. Cippy Marqissa says:

    Al-Fatihah untuk Michael @ Mikaeel.

    0
    0
  39. gto says:

    hye ok lah tu

    0
    0
  40. porno izle says:

    This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing websites that understand the value of providing a quality resource for free. Thanks for this great resource!

    0
    0
  41. Hey, I can’t view your site properly within Opera, I actually hope you look into fixing this.

    0
    0
  42. Vikki Pearl says:

    I find the talk about Gambar Neverland Michael Jackson | Beautiful Nara all a bit meaningless. Political leaders and central banks round the world have done everything they can to prop up failed banking institutions, and loans that was imprudent from the start. We will not have a real self sustaining recovery without an end to deficit spending and lots of financial institutions going bust. I find discussion about personal finance and home loans a bit meaningless. I also think the home prices have to reduce a lot even now. I mean why would you want to own a home in Spain or the UK? Isn’t it much cheaper to rent? Regards, Vikki Pearl

    0
    0
  43. Nice blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out. Please let me know where you got your theme. Thanks

    0
    0