Written by AbangNara | August 25th, 2010

gambar anak faizal af4

Sumpah cute anak Faizal AF4 nie. Besar gile mata dia. Mesti menurun si mak nie. Kalau ada depan mata nie habis dah kena cubit pipi sebab nak cubit mata takleh. Geram plak tengok. Harap-harap nanti kalau dah kahwin pun leh dapat anak secomel nie.

Untuk yang tak tahu, Faizal AF4 sebenarnya sudah pun berumah tangga. Cuma dia merahsiakan siapakah isterinya. Setakat nie masih tak pernah jumpa lagi gambar isteri Faizal AF4. Mungkin Faizal tak nak isterinya terjerumus ke dalam dunia glamour.

Apa pun bak kata Faizal, senyum sokmo ~~ Lagi-lagi time bulan puasa nie. Dapat pahala lebih skit ~~ Lagi gambar anak Faizal AF4 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada blog Erozbyte.

P.S: Ini semua salah faham nie

gambar anak faizal af4

gambar anak faizal af4

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to (GAMBAR)Anak Faizal AF4, Senyum Sokmo Macam Ayahnya

  1. joyah jepot says:

    first….

    0
    0
  2. donut_cute says:

    comel macam ayahnya

    0
    0
  3. Pelam says:

    tHIRd…memang comel….sgt~

    0
    0
  4. msmifa says:

    cOmey jer dya… =D

    0
    0
  5. jas says:

    tahniah dpt baby..betul lah muka seiras ayah dia..

    0
    0
  6. Mrs. McCabe says:

    tp nmpk plik la muke dy..
    x mcm faizal lngsung..

    0
    0
  7. beLLa says:

    tomeynyer!
    dak ni juling air ea? ke mmg camtuh?

    0
    0
  8. aries_april says:

    bla lak kawen ni?

    0
    0
  9. eCoswaybiz says:

    tau tau je bro nara ni.. mana ko dpt info eaaa.. pelik la.. ko ada org dlm ke?

    0
    0
    • FASHION says:

      ko x nmpk ke gmbo tu credit dr sape?? maybe dia dapat info tu dr blog tu..kalo blog tu tipu, so BN and kita ni t’tipu la..kalo ko nk tau sahih ke x g la tgk kat blog tu n then ko tny lak owner blog tu mane dia dpt info tu..sekian..

      0
      0
    • FASHION says:

      salam..ko x nampak ke gambar ni credit dri sape? kalo blog tu tipu so BN ngan kita skali t’tipu..kalo ko nk tahu sahih ke x info ni ko p la kat blog tu n then tny lak owner tu mane dia dpt info ni..sekian

      0
      0
  10. miss_pinky says:

    laki ke pom ni.?

    0
    0
  11. exa says:

    jap2, aku nak imagine muka faizal camne… baru leh bezakan

    0
    0
  12. tini says:

    comel la ank dia. moga btmbah bhgia dgn khadiran baby..

    0
    0
  13. ratu hantu says:

    alaaaaa……comelnya….

    0
    0
  14. cili says:

    comel sesgt anak dia. geram jerk.

    0
    0
  15. semut says:

    tahniah..comel!!

    0
    0
  16. SWEET says:

    MEMANG SENYUM SOKMO

    0
    0
  17. hantu says:

    faizal ni kes dier da mengandung baru kawen..
    x percaye tanye la org kampung dier

    0
    0
  18. Masquerade Q says:

    Salam..amboi..chumel betol!! Cam nak gigit2 je pipi dier..

    0
    0
  19. amoi sarawak says:

    cute…lah berapa bln ya anak faizal ni….laki ke perempuan anak dia ni….

    0
    0
  20. fifie says:

    CUMELLLL….

    0
    0
  21. anabobo says:

    org kata bni dia blkon dlm cte momok the movie.yang tang pocg tu. tp ada 2org, xtw la plak yg ner 1.

    0
    0
  22. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0
  23. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    0
    0
  24. Today, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a thirty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

    0
    0
  25. wpolscemamymocneseo says:

    Quite a beautiful website. I built mine and i was looking for some design ideas and your website gave me some. Did you develop the website alone?

    0
    0
  26. Hello! You some form of expert? Nice message. Are you able to inform me how you can subscribe your weblog?

    0
    0
  27. 3000702 says:

    3000702 beers on the wall.

    0
    0
  28. Excellent story once again! Thank you:)

    0
    0
  29. I’d must test with you here. Which is not something I usually do! I get pleasure from studying a submit that will make individuals think. Also, thanks for permitting me to comment!

    0
    0
  30. you have got some great shades in that concept of yours. is this a wordpress blogging site?

    0
    0
  31. Navi Biglietti per la Grecia says:

    Thanks a million. This has been interesting reading

    0
    0
  32. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

    0
    0
  33. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you Nevertheless I’m experiencing subject with ur rss . Donít know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting an identical rss downside? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

    0
    0
  34. cas sugarman says:

    Hi. Very interesting site. I discovered it on Yahoo. I’ll definately recommend it to my buddies. Please keep up the great work.

    0
    0
  35. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to create my own blog and would like to find out where u got this from. thanks.

    0
    0
  36. Wilfred Man says:

    I’m really loving the theme/design of your site. Do you ever run into any browser compatibility problems? A small number of my blog audience have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any ideas to help fix this issue?

    0
    0