Written by AbangNara | March 8th, 2010

filem v3 samseng jalanan

Perghhhh ~~ Cuba korang tengok betul-betul poster filem V3 Samseng Jalanan nie. Nampak tak muka awek kesayangan Abang Nara si Lisa Surihani tue? Ganas betul renungan mata dia tue. Tajam menikam ke kalbu. Walaupun ganas, tapi tetap mencairkan jiwa raga Abang Nara. Hehehe.

Walaupun awal-awal dulu Farid Kamil ada buat kenyataan kontroversi kononnya filem Adnan Sempit tiru filem V3 Samseng Jalanan dia nie, kami rasa dari poster yang mantap nie pun kami tau dah cerita dia tak ada kaitan ngan Adnan Sempit langsung. Berdasarkan preview, rasanya V3 Samseng Jalanan nie macam cerita Fast and Furious. Tapi nie version kat Malaysia punya la.

Abang Nara tak kisah pun jalan cerita dia macam mana. Yang penting kekasih hati si Lisa tue ada dalam tue. Kompem first day opening nanti akan kami pacakkan diri untuk menonton filem nie. Demi buah hati yang tercinta. Korang pun wajib tengok jugak. Nanti kita leh komen beramai-ramai pasal Lisa Surihani.

P.S: Apa pendapat korang pasal mutu poster filem V3 Samseng Jalanan nie? Ok ke Ko?

85 responses to Filem V3 Samseng Jalanan, Lisa Surihani Beraksi Ganas!!!

    • Ryta says:

      Dapat 1st ek…..
      Nah aku bagi ko prezen…..
      hehe..

      0
      0
      • nad says:

        x ganas pun nampak lisa tuh…nampak cam pandangan sayu dan sedih jer….hehehe….tgk prebiu pun cam lembik jer kena tolak……

        0
        0
        • futuremagistrate says:

          seram dowh muka lisa tuh..kalah jelingan Edward Cullen…makan budak!

          0
          0
        • nad says:

          cam merajuk ada lah…..hahahaha……
          kalau dah minat semua nyer ok jer tak telus langsung…….
          tp xtahu ler kalau muka cam tu pun korang dah takut…..nak wat camner lain org lain pandangan….hehehehe

          0
          0
        • sunglasses says:

          lisa x boleh bawak watak antogonis kurang membawa effect

          0
          0
    • meen russ says:

      well pada pendapat saya,pengarah2 di Malaysia ni hentikanlah buat cerita yang mengenai mat2 rempit,bohsia,gejala sosial yg teruk.saya berasa sedemikian kerana,kemungkinan mat2 repmit,bohsia2 bangga pabila ada pengarah boleh buat cerita2 macam tu.dan mula la diorang tu naik bangga.saya tau stiap cerita2 mat rempit ada moral tersendiri,tapi saya merasakan moral cerita2 demikian tidak terlalu mendalam.banyakkan cerita mengenai kehidupan.tingkatkan kualiti sesebuah cerita.

      0
      0
      • apa apa je says:

        sokong….dah dah la buat cerita mcm ni….kalau difkirkan2, nasihat yg ada pun bukannya bagi kesan pun….org yg tgk tak take note pun nasihat tu….tp meniru balik adalah aksi2 dlm filem tu…..renung renunglah bersama…

        0
        0
  1. ViZard8 says:

    yes..hahaha

    0
    0
  2. Zaza Muhammad says:

    hmmm…wait n see lor.. harap2 tidak menghampakan atau indah khabar dr rupa atau harapkan kontroversi je…

    0
    0
  3. fifie says:

    amboi abg nara…awek no brape si lisa nih??hahah

    0
    0
  4. Zaza Muhammad says:

    lama xdgr lagu yg penah diperdajalkan oleh dj2 hitz.fm (klu x silap aaa)… saduran Fast and Furious, Tokyo Drift..
    I wonder if you know how to be a mat rempit, if u see it and u mean it then u know u have to go (lupe laks lirik part ni)… rempittttttttt….
    ade sesapa ingat lai…?

    0
    0
  5. AnneDeSilva says:

    aiii..
    bkn abg nara kata pilih DD kee??
    mcm lalang la abg nara nieeeee……

    0
    0
    • Ryta says:

      Tu la…konpius aku dibuatnya BangNara ni! Dulu suke sgt dgn Scha Alyahya, pastu DD, ni dah Lisa la pulak! Hmmm….bukan lalang tapi cam boya darat jek! hehehe….

      0
      0
  6. Nurul says:

    tgk preview mcm best sgt ! so, kita nantikan..hee..heee..

    0
    0
  7. bernama says:

    bosan cite mcm ni..rem-pit..samseng jalanan..cite yg takde faedah..

    0
    0
    • Nina says:

      betul. konsep filem macam gampang. diulang benda sama. Ending boleh predict dari awal. hero menang last nanti. Awek jatuh cinta.

      Finas pon hari-hari main golf lepas main lepak mamak pekena teh tarik roti canai. Penuh dengan orang tua mangkuk hayun. pemalas. tiada visi.

      “Peneraju Utama Menjana Kemajuan Industri Filem Malaysia Ke Persada Dunia. ” – finas

      bullshit. setakat filem rempit mana boleh ke cannes. Kalau dikira dari tahun 1980. dah 30 tahun. output tak ada.

      Saya tak tengok filem malaysia. Saya lebih suka tonton filem indonesia, thailand, filipina, korea, china & jepun.

      since ini v3, mesti ada sequal. lepas ni Samseng Highway v4. abang awie naik virago.

      vroooooooooooooooom.

      0
      0
  8. ViZard8 says:

    em poster ok, tp x tgk kot cite gini, xde paedah…

    0
    0
  9. Rija|udDin uL-haQ says:

    ………citer lain byk..citer nih best ke…buatlah cerita mcm lord of the ring ke…best la juga…ni tak abis2 cter psl budak2 rosak akhlak kat m’sia nih…haiyo..

    0
    0
  10. ladybird says:

    best ke?????

    0
    0
    • Berak Cair says:

      aku dah pi tengok dah semalam…… memang betula farid kamil kater yg filem dier di ciplak oleh si adnan sempit itu…. memang dier buntu idea… ahaks.. filem dier best sangat… n first time aku tgk filem aksi malaysia yg idup dan xpoyo….. ahaks ni pandangan aku la… rasenya kalau kiter semua x bagi peluang pada pengarah muda cam farid kamil ni….. kita rugi wooo….. bila lagik nak bersaing ngan pengarah dari negara jiran…… huhuhuhu

      0
      0
  11. ctmunirah says:

    lisa tak sesuai bawak watak perempuan ganas.. muka dia ayu sangat. hahahahahah bikin lawak je

    0
    0
  12. JOBS-VIEW says:

    SUPPORT LA CITER2 TEMPATAN.. SAPE LAGI NAK TGK KL BUKN KITA.. HEHE..

    [noTA kaKI]
    akU taK luPA..”asAL daRI kaMPUNG..” ;)

    0
    0
  13. eiyda says:

    xpenh pon rase nk tgk citer2 cam ni..heheh

    0
    0
    • Piston Pecah says:

      hihi…realiti sebenar siapa mereka dan kenapa mengapa jadi begitu..

      0
      0
      • Berak Cair says:

        xnak tengok dok diam2….. lu sepatutnya support pengarah2 muda yang mempunyai idea yang fresh… x mcam sesetengah pengarah yg bergelar prof…. tapi hasilnyer komedi kosong… hurm bosan….

        p/s : suka pengarah muda cam farid kamil n ahmad idham

        0
        0
        • ila says:

          mmg la support tapi kalo wat cite cam hampeh……………xworth…………

          0
          0
        • Berak Cair says:

          try tengok dlu v3:samseng jalanan….. baru lu comment….. bagi aku org malaysia ni banyak comment jer….. tapi xnak buat pembaikan…. tu yg mahathir bulih cakap melayu tu layu…. pe aarrrr pi la tgk dlu then baru comment… har… har… har

          0
          0
  14. Daus says:

    walaupun kak Lisa merenung tajam seakan2 harimau malaya… Daus tetap support kak Lisa…

    0
    0
  15. NinaKaren says:

    Cam best je…. Tpi katenye cam ADNAN SEMPIT…

    0
    0
  16. lolcats says:

    komen2 yg bernas…meow

    0
    0
  17. createblog says:

    VOTE THE BEST MOVIE AFTER THIS V3 OUT

    VOTE ME

    0
    0
  18. noorafzan says:

    saya pun suka ngan lisa surihani..
    elok je..x de pun kontroversi..

    0
    0
  19. monet says:

    lawa poster tu..tapi lisa bukan heroin la tu…”abang “‘ nara kalau nak intai lisa rajin2lah pg wangsa walk kat wangsa maju..dia selalu kat situ,,,dia join celebrity fitness kot…tapi watpe ek..dia dah slim se selim nye dah…..monet selalu nampak dia …chak..!

    0
    0
  20. KAKI SAPE DALAM POSTER TUE? says:

    poster ok la..
    tahniah la farid atleast ko stand up for ur work
    tp
    PERSOALANNYA
    DADA SAPE DI BAHAGIAN ATAS POSTER NIE?
    N KAKI SAPE DI BAHAGIAN BAWAH?
    SAPE PANDAI JAWAB LA..
    MUAHAHAHAHA

    0
    0
  21. gaga says:

    lama tak masuk nara n komen. agaknya tak tahan kena lahar kalau tersalah cakap.

    cuma nak kata takkan tengok cite ni di pawagam. kalau tetiba datang mood bosan mungkin tahun depan la tengok kat PC.
    aku pun tak lupa asal-usul, tapi rempit dan samseng tak berasal sama dengan aku. apsal lah dibuat filem2 yg macam mengagungkan golongan bermasalah ni. bunuh2, rempit semua. siap ada pedang@ parang tengok kat trailer. tak tahu apa motif. rasa ralat sesangat dengan filem2 baru ‘pengarah muda’. darah muda kata mereka. tapi mende ni kah ada dalam darah mereka?
    ah ada satu perkara nak tanya. apsal lelaki ramai berambut ala2 rebonding dalam ni?

    0
    0
    • Don says:

      dah takder dah filem rempit2 ne dalam malaysia pasne..dun weri..finas tak bagi dahh~

      0
      0
      • Berak Cair says:

        hahahha…… takkan pasni asyik2 tengok cerita cinta bosan dowh….. korang tak bosan ke?hahaha….. bagi aku wat pe la kiter nak sekat pemikiran kreatif diorang….. nama pom cerita aksi….. hurm…… jangan jadi adnan sempit sudey…. hahahaha

        0
        0
  22. gaga says:

    terlupa soalan abg nara.
    poster biasa je. sederhana gitu. tapi ok lah drpd poster Lu pikirle sendiri?

    0
    0
  23. Piston Pecah says:

    tak kisah pon dia lakon watak ganas..bagus lah, boleh bawak macam-macam watak…

    0
    0
  24. Yanie says:

    Luv Lisa..ada bakat..bkn nk jd pelakon lmbik, lmah lmbut n teraniaya je..dlm jgn pndg blakg congkk pun Lisa superb..mint dia sbb acting dia bkn mcm cr fasha sendat naikkn nama dia dl smpai rmai llk smalaysia tpedaya.

    0
    0
  25. bulan says:

    cantik poster

    0
    0
  26. winter_gurl says:

    meluat nampak lakonan dia kat situ

    0
    0
  27. dna says:

    V3..name gempak..bile tgk smlm..ntah ape2 je..nyesal g tgk..xbest langsung..pape ntah si farid kamil ni wat cite..best lg adnan sempit..ko merepek la farid

    0
    0
  28. dess says:

    waaaa….. hensem la farid kamil padan sgt ngan intan 2…

    0
    0
  29. shinin says:

    citer cam bingai…kelam kabut weyy…ending super hawow…tak bes langsung

    0
    0
  30. de er meng says:

    macam hawow…membazir tul…arahan x efisyen…aku setuju kelam kabut…celaru…farid kamil kene belajar byk lg…mmg x bes. 2 star aje

    0
    0
  31. soli says:

    mmg citer hampeh tol..nyesal tgk..bazir duit..lg bez tgk adnan sempit..tak pn tengok citer greenzone bez..

    0
    0
    • aku says:

      mmg citer cam hampeh.buang duit je g tgk..ending g tulis lak,np xtulis dari awal biar kami masuk baca jer pastu balik.
      farid kamil ni agak2 la nak bg indah khabar pn.rupa citer haprak.citer nth pape!!!
      lisa yg seksi xingat mati ker?syok sgtla tayang tubuh seksi tu.pelakon2 seksi, ayat aqasha llucah!!!
      itulah skrip farid,ayat lucah dan kuang ajo.

      0
      0
  32. nur shahida says:

    saya tergelak bile dgr akk jerit….
    “Hoi!”
    Hahaha

    0
    0
  33. guane pulok says:

    blh layan le cite nie,,,,,hiburan aje kan…

    0
    0
  34. rii says:

    memang best ceta ni saya ska tengok ceta gns 2kalau boleh lah noh aq pun nk jadi cm lepa ,tapi bkn lubma haram,lumba sembahyg
    \

    0
    0
  35. apa2 ajer says:

    Lisa kata dia menghayati watak dalam V3 tiru watak tomb rider.. hahahaha kelakar tahap cipan la dia punya statement.. Tu belum buat aksi stunt cam angelina jolie lagi. Silap2 kuar statement aksi dia lebih hebat dari angelina jolie. har har har har…!!!

    0
    0
  36. mogadishu says:

    love lisa

    0
    0
  37. sunglasses says:

    kaki sape dalam poster tu beruk betul

    0
    0
  38. fans lisa says:

    kureng menyerlah kalau lisa bawak watak antagonis…anyway good luch lisa :)

    0
    0
  39. ekal says:

    bolehlah bagi 9 bintang bila tengok renungannya.

    0
    0
  40. […] Filem V3 Samseng Jalanan, Lisa Surihani Beraksi Ganas!!! (79) […]

    0
    0
  41. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0
  42. Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  43. porno izle says:

    Thanks for sharing, please keep an update about this info. love to read it more. i like this site too much. Good theme ;).

    0
    0
  44. error fix says:

    Excellent blog here! Also your web site loads up very fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

    0
    0
  45. I love a great deal your blog information and frequently go through your own posts to have some information on the topic you´re specialized about.. hence I´d like so much to provide you a number of tricks and tips on how to make this and your own forthcoming blog posts even more interactive and compelling to us- your blog visitors – so I actually wish you´ll consider this quite insightful for your own blogging practices.. my very own tips are as followed (-:

    1 – Provide us with the option to add either our personal feedback or knowledge on the topic you are writing about..we like feeling ourselves as a authority and this inner impressive feeling motivates us to interact and reveal each of our sights in a more proactive approach.. so by no means exhibit all you know about a topic and leave a room for all of us to add something valuable regarding the post topic

    2 – Set quite a few questions all over your blog posts.. specially focus on the headings.. as this has been shown to result in much more reaction from us all.. primarily because at the time we start to reading through your post..will we already something to reply set on our mind.. this tactic is a powerful way of converting your site into a more sociable and amusing place for your visitors.

    to end up, I want to tell you if you improve your blog´s interaction level, you´ll very likely be to spread properly the branding awareness of your blog site and therefore, you´ll notice how innumerable of daily site visitors come in to your website on a steady basis.

    Kind regards to all..

    0
    0