Written by AbangNara | March 31st, 2014

Kan Abang Nara dah cakap ada sesuatu yang pelik apabila pelakon baru, Amyra Rosli mempertikaikan Fasha Sandha baru-baru ini. Setahu Abang Nara, Fasha merupakan seorang yang sangat tinggi displinnya dan tidak pernah menimbulkan masalah di lokasi penggambaran. Agak pelik juga apabila Amyra sanggup bersumpah tidak pernah datang lewat sehingga menyebabkan Fasha Sandha meninggalkan lokasi.

amyra dan fasha sandha

Menerusi BiPop semalam, Fasha Sandha telah tampil untuk memberikan penjelasan mengenai perkara sebenar yang telah berlaku. Paling penting, Fasha menjelaskan yang dia tidak memberi kenyataan pada mana-mana wartawan sebaliknya isu ini timbul bersumberkan pihak produksi sendiri. Kata Fasha:-

Ya memang benar saya pernah tinggalkan lokasi penggambaran telefilem Baju Raya Yaya kerana kelewatan Amyra. Saya tidak tahan menunggu berjam-jam di lokasi kerana kelewatan artis.

Kalau menunggu pembikinan cahaya atau perkara lain tidak mengapa, tapi bukanlah masalah kelewatan artis. Dua hari sebelum itu ada artis lain datang lewat dan hari ketiga, Amyra pula lewat, jadi saya tinggalkan set. Tapi keesokan harinya saya datang ke lokasi dan keadaan kembali normal.

Ramai saksi di lokasi penggambaran tahu mengenai perkara itu. Dia sendiri memohon maaf kepada semua di set itu atas kelewatannya. Amyra memberika alasan dia tidak tahu masa dia patut datang.

Saya pun hairan mengapa Amyra menafikan dan bersumpah di tidak lewat. Walau apa pun juga alasan, memang Amyra lewat sedangkan saya sampai di lokasi seawal jam 8 pagi dan sudah siap bersolek setar bersedia masuk set.

Amyra sampai jam 10 pagi dan masih belum bersiap sedia. Saya harus menunggu beberapa jam lagiuntuk dia bersiap. Apa pun, saya sudah memaffkan Amyra. Saya yakin dia tidak berfikir panjang sebelum memberikan kenyataan.

fasha sandha

Dalam artikel yang sama juga, pengarah telefilem tersebut, Shuhaimi Lua mengesahkan bahawa Amyra Rosli memang hadir lewat ke set penggambaran. Jadi ini bermakna Amyra di dalam kenyataannya kepada akhbar sebelum ini telah pun berbohong. Apa pun, selaku pelakon haruslah ada displin terutama bab menepati masa kerana kita bekerja dengan ramai orang. Dengar ceritanya, Fasha Sandha teringin membuka bengkel mengenai hal displin kepada artis baru yang berbakat tetapi lemah daripada segi pengurusan masa. Satu inisiatif yang sangat bagus pada pendapat Abang Nara.

Baca Yang Ini Pulak:-

124 responses to Fasha Sandha Bidas Amyra Rosli

  1. Pen biru says:

    i love u fasha!!!!! mmg kes balas dendam ni..aku tak suka tengok si amyra ni berlakon..smua tahu fasha mcmana sangat2 punctual..aku tabik dgn fasha sbb tak ckp bnyk tentang kes ni…jelas sangat fasha mmg profesional….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 210 Thumb down 21
    • Anonymous says:

      syabas kak fasha.
      memang terbaiklah, dah memaafkan.
      :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 104 Thumb down 16
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 105 Thumb down 122
        • Puding says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 114
        • Bedah says:

          Ya, dia rampas dan dalam masa yg sama tolong jaga anak bekas isteri suaminya yg semua org taw asyik ke hulu ke hilir berkepit dgn anak menteri…. what a sad world ;o)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 273 Thumb down 39
        • Anonymous says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 115
        • atas pagar says:

          bedah oiii… time tu giliran jejai jaga rayqal, jejai kan ayah rayqal…dia pun ada hak nak spent time dgn rayqal.
          ND pun ada bawak rayqal bercuti bersama. Aku tak belah sape2 ni.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 97 Thumb down 27
        • Cop Setem says:

          to (Anonymous March 31, 2014 at 12:07 pm)

          Mmg fasha power pun..kalau tak takkan ABP dia menang berturut2? sendiri fikirlah…Walau suara mcm itik pun… dia kat mana skrg..ko kat mana? dia jalani life yg sempurna..ko? jdi pendengki yg tak abis2..ko duk panggil dia keling…ND tu apa? Myammar ttp Myammar lah….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 147 Thumb down 27
        • leighton meester says:

          cerita Miranda tak best langsung, jalan cerita yg cliche…tajuk pulak letak miranda alahaiiii…hero dah lah tak best, pendek kata cerita tu bosan. To FS…sila lah cuba watak yg lain pulak, cukup2 lah watak heroin kena buli, hero suka heroin…mak tak setuju…pihak ketiga nak kat hero..cerita melayu memang bodoh !

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 130 Thumb down 15
        • lynn says:

          walaupun fasha ni dulunya merampas laki org, sekurang2 nya dia tak berlagak mcm si sundal HS tu. dah lah perampas, berani pulak nak suruh isteri si romiang tu mintak maaf. tak ke terbalik tu?

          lagipun lepas dah kawin fasha ni low profile, takde kontroversi, terserlah keibuannya. kalau dulu aku sebelahkan ND, tapi sekarang aku lagi suka dgn fasha. ND tu lagak mcm org bujang. kehulu kehilir dgn lelaki yg belum tentu nak jadi laki pon. kesian ngan Rayqal.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 105 Thumb down 18
        • kek dahnye says:

          to puding : setiap manusia boleh berubah , ko ni je yg xberubah2 .. think negative always … die baik ko kutuk klu die xberubah aku rase ko la ‘pengkutuk’ tegar fasha no 1 …

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
        • musang berjanggut says:

          Keling-keling dia fofular. Heroin idaman malaya. Malaysian sweet heart satu ketika dulu. Wlwpun wartawan ban dia tetap popular dilaman sesawang. Ngkau ada apa. Setakat kerani ditravel agent aje. Poodah..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 10
        • chillax says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 17
    • ND lover says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 119
      • damai says:

        ND Lover, apa kena mengena perampas dgn topik discipline and punctuality di sini. Skg dah tak kisah perampas dlm kes FS, mrk dah hapi pun, apa pun dia FS berkahwin setelah suami dia bercerai dan dia tidak memberi apa2 statement yg mengaibkan ND sebelum berkahwin. and now all of them happy, aja. mmg sy kenal FS personally dari sekolah, mmg she really displin and her pucntuality mmg no. 1 lagi2 jk berjanji dgn teman, she can wait till 1 hour and if the person never appear within 1 hour baru dia belah and dia tak kan mengamuk dgn org 2 she just give nasihat aja, and heard all producers also never have problem with her discipline

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 111 Thumb down 15
        • naruto says:

          pura2 ND lover pulak. fans ND tak kisah lah pasal FS ni… kau saje jer kan buat batu api nak suruh org gaduh.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 1
      • DREBAR BAS says:

        lantak ko lah nk tukar channel ke hape…………!
        die kenal ngn jejai sebelum nD kwen dgn jejai..ntah2 ND ko tu kot perampas..lalalaaa

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 101 Thumb down 26
        • naruto says:

          mana yg lebih baik KAWIN atau KAPEL ?
          tu soal jodoh kuasa Tuhan, memang dah tertulis Jejai kawin dgn Nora tapi jodoh tak panjang. Jejai pun sama 2 X 5…dia kawin jugak dgn Nora tu. Lepas tu mula lah buat perangai, perempuan juga yg dipersalahkan.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 2
      • Pen Marker says:

        aku x faham kenapa nak kaitkan personal life FS dgn pekerjaan dia? Move on lah… ND pun dah happy bagai dgn boypren dia… waklu kecoh sgt? FS pun dah happy dgn family dia. Dia bab disiplin mmg dipuji semua, hal personal dia tak menjejaskan disiplin dia pun selama ni, boleh je awal datang lokasi… yg takde anak pulak lewat datang. Sudah2lah kutuk FS dengan benda yg dah basi, dia sedang mengecapi bahagia, tp orang lain yg membusuk dlm hati. Move on lah …

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 8
        • Sepupu Hanez says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 69
        • muslimah says:

          kalau hanez insaf dan berubah kita maafkan…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 4
        • sayA says:

          Btul tu yg sudah sudah lah jgn ungkit kan kisah lama tk bagus. Asyik ungkit kisah lama bila nak game. Dan masing2 pon dh bahagia. Nd pun dh ok jer dgn fs pun sama so kenapa kita nk ungkit tu smua. Ungkit2 nie tk bagus tk sihat. Lagi pun ini cite pasal disiplin tk de kena mengena tentang rampas merampas nie.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • VTI says:

        sorry, aku tak pernah minat mana2 artist..lagho semuanya..tapi aku tahu dan sedar apa yg berlaku disekeliling, sebab cerita mereka ini selalu keluar di akhbar. kalau kau katakan fasha ni perampas suami nora, apakah ini first case rampas merampas suami dalam dunia hinggakan kau berfikiran sebegini kolot sekali? dia rampas atau tidak, apa kaitannya dengan kau? apa bezanya kes kahwin-cerai-kahwin kembali fasha-suami fasha-nora dengan perkara sama yg berlaku seharian dalam masyarakat kita? apakah tidak pernah berlaku dalam keluarga kau? kejiranan kau? negeri kau? negara kau? apa yg kau sakit hati sgt dengan mereka ye? fasha dan suaminya kahwin setelah suaminya tu bercerai dgn nora..soal kenapa mereka bercerai, itu hanya nora dan bekas suaminya saja yg tahu..apa yg digembar gemburkan di akhbar hanyalah gossip..sekalipun benar gossip tersebut, apakah kau tahu apa yg si suami tu fikirkan? apa yg dia inginkan dari isterinya? apa yg dia harapkan dari sebuah keluarga? semua tu hanya dia yg tahu, bukan org lain mcm kau dan masyarakat..aku pelik, kenapalah otak kau singkat sangat ye? kau minat artist, lantak kau laa..tapi jgn jadi org bodoh yg minat artist tanpa guna akal..hal rumahtangga org, biarlah org itu yg selesaikan..sebab hanya dia yg tahu apa berlaku..kalau pun si suami tu kini suami pada fasha, apakah bermaksud fasha tu rampas suaminya dari nora? sedangkan nora telah pun diceraikan waktu itu..jgn lah menulis seolah2 kau ni Nora..entah2 Nora sendiri pun bersangka baik aje dgn Fasha, tapi akhbar yg kecoh sebaliknya…btw, Allah beri kau otak sama mcm org lain, apa kata sesekali kau guna..bukan simpannnnn saja utk di framekan..kalau nak jadi peminat mana2 artist, boleh..tak salah..tapi JADILAH PEMINAT YG BIJAK..BUKAN PEMINAT YG TAK GUNA OTAK..

        * hal rumah tangga artist, kau pulak yg emo terlampau..psycho la derrr..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 5
        • Ritu vs Aya says:

          VTI: ko cakap kat sapa? hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
        • VTI says:

          kat ND LOver tu laa…quiet obvious isnt it..nara blog yg bengong..sbb aku click reply kat ND Lover..tup2 keluar bawah..tapi utk org yg bijak, masih boleh difahami, kekeke…ko kurang bijak sikitttttt aje..haha

          *jgn marah aa..aku gurau aje pagi2 ni..

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • Bedah says:

        Jah.. sesuai lah laki kna rampas, perangai tergedik asyik berkepit dgn jantan kaya.. anak ntah ke mana! Tgk Rita, laki kena rampas tp dia berkepit dgn anak2 aje daripada menghimpit jantan kaya ;o)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 14
      • love love says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 43
      • poyo lah kau. says:

        Tukar channel tapi menyibuk jugak nak baca pasal fasha. Best aje mirandha aku nengok. Tak suka tak yah tengok habis cerita. Cerita CUN, 3hari lagi best daripada cerita mencari cinta. Peleeaase lah takde ke cerita yg berkualiti sikit asyik filem mengedik aje.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 12
    • Ritu vs Aya says:

      Sabau Fasha…selesaikan masalah bukan dgn pung-pang-pung-pang dlm laman sosial. Profesional la sikit. Sabaik mana pon kita, sedisiplin mana pon kita, jangan ingat kita sentiasa betol dan xkan buat silap. Ada cara nak solve problem ngan retis2 yg bermasalah ni. Tp bkn dgn cara mengata diorg dlm laman sosial. Face 2 face kan senang. Bwk director sekali sebagai org tgh… Siti Nurhaliza pon disiplin jugak. Bertahan dah puluhan taun jugak dlm industri ni. Pernah kena kencing jugak. Tp adab nak menegur dan perbaiki silap org tu ada caranya

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 13
    • miss m says:

      ini kalau ada kena log in attendance confirm merah.. kihkihkih

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
    • Olga says:

      DUA DUA XMINAT OK BYE!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
    • Saonah Salamon says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 39
      • Earphone says:

        kau yg sundal beb..ambik cermin…sila tgk diri…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 8
        • Saonah Salamon says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 24
        • miss ynwa says:

          saonah salamon mulut puaka , meroyan masuk blog nara sebab laki ceraikan tadi sebab mulut busuk bau longkang taik,
          jeles dgn FS sbb sedar diri tu mcm badak sumbu bgelut dgn sekumpulan sundal

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 7
      • Earphone says:

        Marah eh Saonah? tahu ko marah bila kena atas batang hidung kau.. aku x terasa apa2 pun cuma meluat dgn mulut lancang kau tuh. Ko ingat fasha so free eh nak masuk sini komen backup diri? xde maknanya..dia dah ada life…suami dan anak dia… aku tak perlu korek telinga tapi kau tu kena bersihkan mulut dan saluran penafasan..aku takut byk kuman2 yg hinggap kih kih kih

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 6
      • saonah sofea r says:

        Abah ko lah sundal saonah salamon sundal bolong. Pijak sekali mampus. Mulut macam haram.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
    • minah jambu merah biru says:

      bagos fasha ! ini satu pengajaran buat artis2 semua supaya dorang jangan sengaja datang lambat ! fasha sandha memang professional..lov u fashaaaa..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
    • DOLTON BIBIKYANA AL MULUT PUAKA says:

      XMINAT FASHA SUNDAL K BYE!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 14
      • minah jambu merah biru says:

        sundal ke tk sundal ke dia peduli happe ! korang pon sama jugakkkk sundal mulottt huh !! biar sundal puki jangan sundal mulot !!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
  2. cik mek molek says:

    hamikkk..padan muka ko amira

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 7
  3. eee says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 47
    • eee ke says:

      nmpk sgt ko x paham ayat sian kt ko…. Fasha kata produksi yg timbulkan citer xde kene mengena nk mengadu kt wartawan.. dh wartawan nk kepastian crla fasha.. kalo aku pon kene tunggu 2 jam mau aku mengamok! ingat tunggul ke! padan muka ko pelakon baru

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 10
  4. abc says:

    wowww kul 10 pagi baru sampai….syabbassss…
    lain kali buat bunga manggar dengan karpet merah sekali..geng kompang dan rebana pon ada..menyambut ketibaan VVIP

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 7
  5. sayangsayang says:

    sama jer perangai dgn tunang dia!!!! 2×5 DOL.
    tak minat langsung! baru jer belakon dah start KEREK!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 7
    • minah jambu merah biru says:

      dia ingat tunang dia tu hensem sangat babtu dia satu macm punye kerekkk lah !

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  6. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 46
    • minah jambu merah biru says:

      kepala hotak kau bedengong ! kalau pelakon lain datang lambat tkan fasha nk tnggu berjam jam sampai nenek kau beranak !! mesti la dia angkat kaki jalan buat ape nk tunggu ! dua ekor haprak tu bukan nye ingat perasaan orang lainnnnn dh rengan rengan berjam jam baru nk datang kt lokasi ! sape2 pon leh jadi ngamok !!

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  7. HONEY says:

    gulu gala gulu gala… kuikuikui… wakaka… kena kena kena kena… wuku waka wuku waka…. watatata… end…. :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
    • mumumemey says:

      meroyan ke kau ni??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
      • Stapler says:

        mumumemey… budak atas tu aku rasa first time kot dpt komen kat BN nih…tu yg excited sampai tak tahu nak komen apa… hahha Honey, welcome to BN… jgn malu2… sila lah komen… hahahahha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
  8. sue says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 32
    • DREBAR LORI says:

      woi,
      die pon tak nak bercerita, tp wartawan tanya, dia jwb la setelah sekian lame.
      “Fasha menjelaskan yang dia tidak memberi kenyataan pada mana-mana wartawan sebaliknya isu ini timbul bersumberkan pihak produksi sendiri”

      cube kene kt btg hidung ko lak..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 8
    • jiwa kacau says:

      ko ni mmg x reti bc ke, x baca ke mmg buta huruf…kn dh kate bkn FS yg pi cari wartawan, wartawan yg pi cari dia…krew produksi yg mula2 buka mulut…malu btl bila tau komen tp x tau bc smpai abis…huh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
    • sue mangkuk ayun bertingkek says:

      Sue ni bodoh lah otak macam lembu. Tak paham story nak komen.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 5
    • minah jambu merah biru says:

      elehhhhh dua ekor haprak tu dorang memang problem lah ! leh jadi si pelakon jantan tu tk suka belakon ngan fasha tu yg dia sengaja datang lambat2 nk kasi fasha marahhhhhh ! kalau dia tk suka belakon ngan si fasha kasi si mak engku tu or didi alias belakon ngan dia besar kemungkinan dia akan datang tepat pada waktu nye !!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  9. fahmi says:

    ko ingat dia ada masa nak tggu berejam2…mesti la dia tggalkan lokasi sbb dia ada urusan lain. hanya org yg tatau psl time management je yg tak faham kepentingan masa mcm :
    Anonymous says:
    March 31, 2014 at 10:34 am

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 5
  10. Redvine says:

    aku pelik ngan industri hiburan malaysia ni…junior tak hormat langsung kat senior..kalo kt industri negara lain…bukan main hormat untuk artis senior…belajar2 lah hormat orang, tambah2 yg lagi tua dari kita…tak rugi mana pun…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 3
  11. qasehdinzly says:

    Emmm so lepas ni alasan ape lagi nk d berikan….klu masih ada alasan nmpk sgt keja glamour…..klu mngaku jerk kn bgus bkn sape pon nk marah…,,

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  12. suke suki jer says:

    ni kes nak backup tunang die la tu..kecoh laa pompuan nii..muke je lawa…bajet bgs la tu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  13. bee says:

    Nd lover ko tau tak c nd pun perampas?tak kan?ko tau tau c nadim 2 cerai pasal nd?tak kan?pasal ex wife nadim c nabila bukan jenis kecoh mcm nd ms laki dia kene rampas. .C nd pula yg kecoh ms nak kena cerai c jejai,tak nak mengaku salah sendiri kenapa laki ceraikan dia,tunding jari pada orang lain kata rampas laki dia. .Skrg sendiri jilat ludah sendiri,ambik laki orang,tapi bernasib baik pasal ex nadim bukan jenis kecoh,kalau org ambik laki,ambik je. .Tula pasal skrg nd buat baik dgn fasha,pasal dia pun ambik laki org. .Tp orang ckp dia seolah2 angel pasal maafkan fasha la kunun. .Poodah. .

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 15
    • Bee Queen says:

      betul. Dekat IG ND…bila dia wish birthday kat FS… berduyun2 fans puji… sgt respeklah, sgt kagumlah… strong…tabah …bla bla bla… pada ku, seriously..benda tu standard..dendam ND pada FS sbb Jejai pilih FS…. dia dah ada balak kaya skrg…so nak gaduh dgn FS pasal Jejai dah tak jdi kepentingan pada dia. Dia dah ada lelaki yg lebih kayau utk future life dia…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 7
      • liana says:

        Tau tak per, cuba kau tgk ig bee khan…quote dia semua sedih and nampak sangat si hidung gajus nd rampas nedim dari dia. Wahai hidung gajus, kau boleh tipu fans kau kononnya baik, lemah lembut…tapi dgn Allah dan dosa kau aniya manusia lagi besar.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 34
      • saya says:

        To Anon,

        suka2 hati kau je kan kata ex wife nedim tu bukan perempuan baik2.. aku rasa ex wife nedim tu lagi better dari ND tu.. cantik, bijak, high class, pandai didik anak… aku tau la sebab hari2 aku bukak ig ex wife dia tu..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 5
      • hk says:

        Engkau kenal ker si ex wife nedim tu? Dia perempuan yang baik ok! Nedim cerai dia sebab ND! Dah la pandai, baik, keluarga dia mmg ada class (bukan macam si nd tu, satu family so nedim kena tanggung…setakat jual bedak sejuk kau ingat boleh survive ke? si sally talib tu sanggu jaja jual anak bagi si nora tidur serumah overnight kat rumah nedim, apa jenis apa tu?) Anak bee pun bijak…so kau ckp kat aku…ex wife dia jahat? tak guna? pandai2 jer

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
      • hk says:

        Engkau kenal ker si ex wife nedim tu? Dia perempuan yang baik ok! Nedim cerai dia sebab ND! Dah la pandai, baik, keluarga dia mmg ada class (bukan macam si nd tu, satu family so nedim kena tanggung…setakat jual bedak sejuk kau ingat boleh survive ke? si sally talib tu sanggu jaja jual anak bagi si nora tidur serumah overnight kat rumah nedim, apa jenis mak tu?) Anak bee pun bijak…so kau ckp kat aku…ex wife dia jahat? tak guna? pandai2 jer

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  14. arnab comel says:

    simple je benda ni..AMYRA & DAZRIN KALAU TERUS MENERUS TAKDE DISIPLIN, MMG TAK AKAN LAMA @ KEKAL DLM INDUSTRY..production crew yang bercerita pada wartawan..crew-wartawan ni semua kan saling kenal mengenal, so borak2 la sambil wartawan cari bahan utk ditulis kalau ada yg menarik…tu yg terkeluar cerita pasal amyra takde disiplin sehinggakan FS blah dari set sbb malas nak menunggu sampai 4 jam..wartawan hanya call FS minta pengesahan saja ttg gossip yg didengar sewaktu berborak dgn crew, takkan FS nak kata itu cerita tipu pulak? Lg pun bagus juga Amyra dan Dazrin ditegur, sbb mereka artist baru nak naik, takde displin pulak, mmg hanyut laa..dah lah bakat takde, harapkan rupa aje..lama2 masyarakat menyampah juga..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  15. q says:

    masa itu penting..toksah kata pelakon, sapa2 pun mementingkan masa..Dazrin atau Amyra kenalah fikir..berlakon di set kdg kala memakan masa berjam2..org lain pun ada kerja nak dibuat selalin berlakon / jd crew..FS tu ada anak kecik..ibu mana2 pun akan sentiasa ingat pada anaknya..kalau dah berjam2 duduk macam org bodoh semata2 tggu Amyra, baik lagi si FS cabut..boleh gak dia buat benda2 lain..atau balik rumah je terus..boleh jumpa anak dia, beri makan ke, beri susu ke..berehat ke..itu lebih baik dari menunggu mcm buah tak gugur..dah lah lambat 2 jam, belum siap make up pulak..make up artist je dah berapa lama..make up diorang tak sama dgn kita, sebab diorang perlu tonjolkan ke kamera..kalau make up mcm org lain, mmg tak nampak make upnya..so, make up saja dah makan berapa lama masa? itu baru make up, how abt baju? ambik mood lagi..nak feel lagi..tgk skrip lagi..nak berlatih dengan pelakon lain lagi..eh mcm2 la nak kena buat depending on naskah..korang jgn tahu memekak aje kat sini mcm beruk terencat nak kata FS tu meroyan kalau tak tahu cerita sebenar..pastu yg otak sakai kaitkan pulak dgn nora danish..amendeeeee laa!! FS dgn Jejai dah lama menikah..anak nak masuk 2 pun..Nora pun okay aje..korang ni kan, akai ada ka?? pi check mak pak korang pun ada yg kahwin berkali2..itu semua kehidupan..lain manusia,. lain ceritanya..jgn lah hidup dalam mitos..nak cerita dongeng cinderella aje..bukak lah sikit mata tu..bukak minda tu..celik kan akal tu..jgn suka sgt peram otak dalam gua batu..kalau timbang kilo otak korang harga mahal sbb tak pernah guna..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  16. Anonymous says:

    Wait, before this fs ada cakap yang amyra ni lambat tiga hari berturut2 right? tp ni dia cakap dua hari artis lain datang lambat, amyra ni sehari je lambat. ke aku yg silap baca…?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 13
  17. Bedah says:

    Untong jadi retis, ada rupa, lawa; apa lagi kawen la dgn org kaya/ menteri/ anak menteri/ dato/ tan sri.. tp Emma Maembong pilih Zizang..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 3
  18. bee says:

    Ko fikir nd 2 baik sangat ke? ikut lelaki cuti sampai oversea ppn baik ke?bila peminat komen pandai pula melenting. .Berlagak diva sangat. .

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 5
    • Anonymous says:

      fasha sandha pun sama lah…pakai bikini kat pantai, berkepit dgn jantan. sekarang dah kawin dgn jejai…kena lah jaga aib family jejai…tak kan nak pergi night club…malu lah nanti mak jejai.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 22 Thumb down 27
      • siput sedut semput di telan anom says:

        fasha pakai bikini pun biarlah. Tak plastik macam si ND tu dok cover-cover macam suci sangat. menyampah haku. Si ND ni bukan ada apa at least fasha dah ada saloon sebelum berkahwin. Berlakon macam goreng pisang panas. Bela mak dia dengan duit hasil titik peluh dia. Sebab tu jejai respect fasha. Tak macam ND naik pun sebab fasha. Ko hingat kalau si jejai tu ada affair dengan retis suam-suam kuku nama nora boleh naik ke. Org pun tak pandang lah nora ni. Berlakon macam itik serenti. Bukan best pun. Berlakon filem pun asyik tayang body aje. Bakat ke laut.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 16
        • DREBAR LRT says:

          ko bajet nd tu xreti pakai bikini ke mse g thai,bali..die pndai cover kt iG, die xtayang…sbb die bijak ckit dr FS..MSE BDAY DIE aritu pon, die reti cover dada die..padahal seksi nk mamp**. fans die mmg buta,,seolah nd tu perfect sgt laa

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 13
        • Ibu Cengkerik says:

          aku kenal nora ni bila isu suami dia dirampas fasha..sebelum tu, sebut nama nora danish… krik krik krikk krikkkkkkkkkk cengkerik je yg bunyi…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 7
        • Rania says:

          Alah Fasha apa kurang,dia lagi plastik. Konon baik ler dgn anak tiri nk ambil hati menantu ler kot..dia tahu menantu dia mmg syg sgt dgn ND sbb itu dia komen tk kisah klau menantu dia baik sgt dgn ND or x besan dia sbb dia tahu diri dia mcmana..Fasha dgn emak dia sma jer ler. Ingat dulu Fasha ni kecoh nk kwin krabat draja ler apa ler sbb tu mak dia cakap apa ada dgn anak menteri lbh baik kawin anak raja..ingat anak raja suka sgt dgn Fasha yg prasan cantik tu? Memang tk ada taraf lngsung nk jdi krabat draja.Skrg dia hepi sgt ler dh smpai hjat kawin dgn anak TS, tk aper ler tk dpat kawin dgn anak raja dgn anak TS pun jdi lah kan..Jejai bekas kekasih lama ler aper ler..alahai bila dh rmpas kbahagiaan org tu mula ler nk ckap dh lama kenal sblm Jejai brkahwin. Bahagia diatas penderitaan org lain blm cukup ler..Klau ND nmpk ikhlas buat selfie dlm IG dia c Fasha lak mcm terikut2…nk compete ler tu expect fans dia puji2 kecantikan dia..sometimes aku tngok bila Fasha pkai make up tebal sebiji mcm pondan!..Aduhai!

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 19
        • minah jambu merah biru says:

          kalau dia kena kick ke kau ape peduli jantan lain banyakkkk yg penting dia ada rumah ada duit kt tangan ada kereta ada anak dh cukop bagos huh ! kena kick kena kick la janji hepi …

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
        • bebal la ko ni dik.. says:

          jenis manusia mcm mana la kau ni ye? kesilapan org lain kau simpan semuanya..siap buat list pulak..kalau dia gemuk ke, dia obese ke, kalau laki dia suka, sayang, kau nak kata apa? kau siapa pada fasha or jejai? ko ni nobody..so, duduk diam2 sudah..kalau gemuk family ada kuasa utk singkirkan menantu? hahaha..lawak budak tadika pun bijak lagi laa..adoiii la..

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
        • anom si lembu betina otak mereng says:

          Pasal gemok boleh kena kick. Hebat sungguh pemikiran ko. Aku rasa sungguh terharu. Nak tercherry berry aku baca. Tak sangka se low class macam ni pemikiran peminat-peminat ND. Patut lah buta.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  19. bee says:

    rasanya tak salah kalau fasha tegur bila artis lain lambat kalau kelewatan tu beri kesan pada dia. .takkan gara2 org lain dia teraksa tunggu berjam2. .kan fasha pun ada jadual kerja sendiri, takkan gara2 amira dia terpaksa lewat untuk appointment kerja yang lain. .

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  20. lulu says:

    ni klau kt sklh msti dh kena tndakan disiplin sbb kdtangan slalu lwt

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  21. Miss Perak says:

    Rasanya entry si Nara ni psl disiplin/ dtg lewat ke lokasi je..pesal nk ungkit psl kisah lama FS ngan ND…masing2 dh ada life baru tak perlu la ungkit..skg masalahnya antara FS ngan si amyra..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  22. damai says:

    Pelik sgh penggomen2, dah sah topic ini pasal discipline puncuality, tapi ada yg merapu yg tak ada kena mengena pasal apa pula. yg hang semua g buka cerita lama sape suruh, tak takut dosa ker.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  23. jaz says:

    baru jadi artis da nak tunjuk belang…. saya sokong FS, tinggalkan jer set buat apa nak tunggu b erejam rejam!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  24. emma says:

    Dlm Islam xda istilah perampas suami. Poligami bkn suruh ceraikan isteri atau isteri minta cerai tp…kongsi suami. Smpi skrg nak salahkn fs sbb bersuamikn bekas suami org. Sy bkn pminat or pnyokong fs atau mna2artis tp..brpegang pd hukum dan sunnah semata.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 5
  25. bee says:

    fasha dah kahwin mestilah nak jaga aib suami,kan memang tanggungjawab dia sebagai isteri dan dia ada kesedaran. Itu menunjukkan yang dia ada kesedaran untuk berubah dan menjadi lebih baik dari sebelum ni. .

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
  26. boyot says:

    saya mmg minat fasha sandha dan amat tak suka nora danish. tapi saya doakan mereka bahagia jer, semoga saya pom bahagia . amin

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  27. lempeng terbang says:

    bajet veteren la fasha ni.nyampah aku

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 7
  28. sore itik mke makcik says:

    Kejab ckap amyra dtg lmbt trpksa tngglkn set.. lps tu ckp ko dtg kul8 amyra dtg kul 10 trpksa tggu die bsiap lg?? Xpk k sblum bckp tu?? Dua2 auta lebih. Ckpla nk naik kn ratingbdrama tu kn sng…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
    • sue says:

      ramai peminat FS kat sini. hahaha. sama je kan. kalau betul baik tak payah cerita pun walaupun ‘wartawan yang carik dia’. cakap je ‘no comment’ kan senang. baru aku respect. dia sendiri cakap dia tinggalkan lokasi sebab tunjuk protes kan! pastu cakap pengarah minta maaf kat dia. Untuk apa cakap macam tu? macam diva lah sangat. pasni ramai peminat FS kutuk aku..hehehe. Whatever!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 8
  29. lolipop says:

    korang ni x tau bende sebok ckp si FS ni perampas
    si ND ni yg perampas..dari awal si jejai ni bercinta ngan FS tp adatlah bercinta ade mesti ade krisis yg dtg..time tu si ND yg pntang tengok jantan kaya dtg masuk jarum..
    sampai la kawin..tp dah si FS ni ade ciri wanita idaman si jejai..berdisiplin..open minded..independent so jejai x boleh la lupakan,tambahan bila dah kawin baru la terserlah prgaimplasti si ND yg buruk ni…childish..gedik..kaki enjoy..llki mn yg suka?nyampah lg ade la..so kat sini sapa yg rampas sapa???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 7
    • itik says:

      Betul jgk kan

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
    • apek kom kom says:

      Ye lollipop kalau tak silap jejai ajak fasha kawin tp masa tu fasha tak nak dia nak menumpukan sepenuh perhatian pada kerjaya dia. Si ND jendul luas ni pantang tgk jantan kaya kan. Ingat lagi sebelum nd kawin keluar dlm paper. Nd kata dia tak sangka jejai tu anak org kaya. Muntah ijau aku baca.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
    • sue says:

      ko duduk serumah dengan FS ker? tau je apa yang jadi dalam kelambu ye. anggap je takde jodoh. tak payahlah cakap ko tau semuanya. entry ni tak kena mengena pun dengan ND.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
    • fs fanz says:

      memang fasha perampasssss…sah2 goda laki orang.
      nak salahkan nd kawin dgn jejai?
      jejai kena paksa kawin dgn nd ke?
      nd buruk n gedik?
      fs molia sangat ke? kalau nak cerita buruk fs lagi banyak oo
      mentang2 dah dipungut jejai , sombong pulak tu….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
      • minah jambu merah biru says:

        dh nk masok dua pon anak si fasha ni lagi2 nk cakap dia perampas ke hehe….rilek la…perampas perampas dia pon dia hepi sekarang ngan laki dia n anak hehe yg kau tu dh kenape tknk jadi perampas ke ? jadi perampas ni bagos tau hari2 hepening huhu ciannnnn ngan kau ni..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  30. pasak sandai says:

    fasha ni dah tak sesuai lah nak berlakon macam cerita miranda tu
    she looks so ageing, sangat tua dgn hero tu
    tak sesuai, badan n muka dah nampak sangat tua

    lagi satu, org nampak fasha ni punctual tapi kisah sebenarnya, dia nak bgtau semua dia ibu penyayang, nanti anak kat umah tunggu, tak elok lah sbg ibu lambat balik keja.

    ala fasha, ko benti je lah

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 9
  31. KANGKUNG says:

    salam, nara kenapa tak copy paste penuh yang pengarah tu cakap dekat fasha sandha, kalau ya pun ada artis dtg lambat, fasha ni jangan la terus balik rumah tinggakan sesi pengambaran terpaksa dibatalkan/ ditunggahkan sbb balik rumah trus camtu ja. so, pgambaran jadi lagi lambat.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  32. hater says:

    why are you all fighting over the behavior of ND and FS…..to me both tak bermoral…..tak kahwin lagi di berkepit kesana sini….pergi overseas tayang kat instagram……tak ada sikit rasa malu senagai orang islam.Issue disini ada lah fs tuduh amyra rosly tak ada disiplin…biar pihak produksi yang jelas dan nara jangan nak bodek fs…..you’re being unfair.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  33. mama_anak2 says:

    Yup apa kes la korang ni gaduh x kena topik. Asal lak nama ND terkait kat sini. Sungguh x faham. Nara tolong cerita yg benar bosan la baca beautifulnara, i lobe roti kaya more, telus dan pantas

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  34. rosli says:

    Cuba baca artikel Pengarah drama tersebut sepenuhnya dalam surat khabar BH hari Ahad yang lalu. Tulisan di atas tidak disiarkan sepenuhnya. Jangan tuduh melulu.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  35. PI says:

    majoriti salahkan either FS or ND…si Jejai tu xde mainkan peranan jugak ke?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  36. semah herot says:

    aku suka gambar fasha yang kat atas tu. Unik sgt!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  37. peace says:

    for me fasha pun nampak hipokrit..kalau tengok dlm ig die kdg2 die tu saje nak tunjuk die lbh baik dari nora..bagi fans fasha.. tunggulah laki korang kena kebas exgirlfriend diorg baru tahu..dgn alasan exgirfriend lebih dulu couple dgn laki korg..hahahaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 13
  38. anon says:

    Fasha the best!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  39. lalalala says:

    amira ni sapa ? tak kenai pon masalah gak retis ni pong

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  40. siapa sahaja says:

    apa2 jalah…so rasa puas la kata org tu mcm ni,mcm tu..kita klau baik kita tak akan buka aib seseorang tu.kalau fs dh rasa diri dia menepati masa baguslah tp klau org tu lambat bagtau ja kat org tu..bila wartawan tnya x yah cita ckap ja no comment,apa2 ja..rasanya lagi org akan respect kat kta…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  41. org utan baru habis sarkas di BN says:

    disebabkan 2-3 ekor peminat ND yang macam orang utan. Cerita rampas merampas ni terkeluar kembali. Peminat ND mulut jahat mengata fasha sundal lah macam-macam. Apa masaalah korang ni ye. Hal kecik jadi besar. Melampau lah peminat ND mangkuk ayun bertingkat ni. Sampai kat ig mak mentua fasha pun dok kata macam-macam. Memang bodoh lah peminat ND ni. Perangai haramjadah. Aku tengok ND dgn fasha pun dah ok. Disebab kan peminat vanggang abadi mulut puaka ni aku jadi meluat pulak dengan Big nose mama ni.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  42. silent reader says:

    BI POP typo bnyk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • konpius haku.. says:

      Alamak aku pening kat sini …. crita c nora danish ke….
      ni criter psl displinkan?… nape kluar nora bagai ni , nama nadem yg tak relavan tu… konpius haku… sign off… dlm aper2 perkejaan displin no satu. Klu ada aper aper masalah .. teknologi da canggih. Bg tau ler.. klu da lambat buat cara lambat…jngn buat sesuker ati jer. Tak kira dlm industri aper… hatta keje cleaner pun kena displin tngok jadual keje shari sblum dtg… haku tak tngk tv sngat dan tak minat sesiaper pun. Tp aper yg fasha buat tu well understood. Personal dia tu tolak ke tepi… tak relavan langsung….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  43. nd lover wire shot says:

    peminat nd ni otak kompius wayar shot. Org citer pasal disiplin diaorg dok maki-maki si fasha. Jelez ler tu fasha dah bahgia anak nak masuk 2 kannn……

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  44. konpius haku.. says:

    Oh ye keee… let bygone be bygone… smua da ok kan…. maafkan sajer yg da lepass.. aku ter konpius td bila org masuk criter personal masing masing… biaser ler terlebih emosi… wayar jd litar pintas tu ler short sikit…
    Tahniah fasha bkl ank ke 2. Tahniah nora ko pun da jumper bf baru….
    Bab baju FS &ND baju mandi @ baju seangkatan dngnnyer .. doser tanggung sndri biarkan ler suami dorang tanggung sesame dorang. Ada mate tengok jer la. Masing2 da besar aka da tua pun tau doser pahala…. dorang pun ada mak bapak lagikan?. Biar jer la mrk tegur anak dorangggg…. biarl ler mak pak dorang tanggung doser ank mrk. Almaklum ler da bnyk pahala. Kecuali ND ayah tak da tp mak aderrrr. Kot ler suker nak pakai aperrr pun.
    Kwn kwn aku pun pakai bikini bukan stakat retis jer… aku da tegur lagu tu gakkkk… berserah jer la hidayah milik Tuhan… esok esok berubah ler tu.. kita punyer pakaian pun jaga ler sndri… sibuk jd ‘pak guard’ baju org tp butang baju sndri tercabut karang takut tak nampakkk…. muahhhhhhhhh jangn mare…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. natural says:

    just nak share my point of view…

    Kita doa yg baik2 jelah for both couple Fasha Jejai and Nora Nedim…
    Both scenario pun sama…. The truth will prevail…. Nak ckp Fasha perampas pun tak adil coz benda ni 2 orang kena bagi komitmen & tak pernah nampak ND nak salahkan Jejai… semuanya Fasha yg salah or maybe ND takut dgn PN Sri Noora kot ( mak Jejai )….

    Sejak kahwin, Fasha dah banyak transform…. terserlah aura keibuannya….
    ND nampak mcm freak out bile Rayqal mesra dgn Fasha… tu yg kena panggil aunty je…
    We’ll see nanti… anak Nedim akan panggil dia apa bile she’s getting married with the father…. yeah wadaddaddaa… Nd’s lover sure ckp dia yg melahirkan…& bla2…
    bu it’s not good for child upbringing when abang panggil mak and si adik panggil aunty…

    Sian budak2 tu…

    Just my 2 cents… peace yo.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. akira says:

    fasha sanda gla meroyan tula jadi mcm gini

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  47. mariaozawa says:

    Hoi bedah,fasha jaga anak tiri,tlg lah,yg jaga anak tiri dia nora ok,bekas musuh dia dulu! jaga konon,sb tu fasha x layak digelar IBU,mmg pandai nora berfikir,mmg salah kalau perampas ayah org tu dipanggil ibu,mcm memey suhaiza sb abby suruh anak anak dia panggil mak tiri dia mama,sb abby dah memaafkan memey dan sertai PAS,dan memey juga tahniah dah bertudung,walaupun aku kutuk memey,tp memey x seburuk fasha,dia x pernah berbikini pun,dia mmg seksi tp x seteruk fasha,skrg dia berhijab sb ikhlas,bkn ikut abby masuk politik,dia pandai ambil hati anak anak tiri dia,fasha ni mmg x layak rayqal panggil dia IBU! sedar lah diri tu sikit,nora suruh anak tunggal dia panggil dia aunti je,x payah nak publish tunjuk baik sambut besday anak tiri,walhal awak dah rampas bapak rayqal,sewaktu rayqal dlm perut dulu!kalau ikutkan mmg dari dulu rayqal dpt kasih syg dr seorang bapa tanpa perlu berkongsi bapa dgn adik tiri!adanya si fasha sandha ni,rayqal masih lagi kurang kasih syg seorang bapa! kesian rayqal!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  48. […] Fasha Sandha Bidas Amyra Rosli (122) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. […] Fasha Sandha Bidas Amyra Rosli (123) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional


3 × 9 =