Written by AbangNara | December 21st, 2011

Ingat lagi tak dengan entri Abang Nara pasal buku My 1st Year? Ramai yang tanya di mana boleh beli buku tersebut dan hari ini Abang Nara ada berita baik untuk anda semua. MilkADeal kini membawakan buku ini dengan harga yang sangat menarik sekali. Hanya RM37.50  (harga asal RM49.95).

buku my 1st year

Murah kan? Dah 139 orang yang membeli buku ini. Dapatkan senaskhah untuk anda di laman web MilkADeal sekarang jugak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 responses to Dapatkan Buku My 1st Year Daripada MilkADeal Sekarang

  1. sipunggok try nk flirt si bulan at last dpt jugak!! says:

    CHOIIIII~!!!

    0

    0
  2. Kak Su says:

    Kak Su pernah beli buku cam ni dulu masa dpt first bbt (2000). Mmg best. Biodata bby, mklmt perkmbgn bby bln demi bln, gambar first bestday, gmbr pakaian yg dia suka pki, first day at school & mcm lg hingga umur 12 thn. Seronok bila belek2 buku tu. Tapi utk anak ke2&3 tak dpt cari mana nak beli buku cam tu.

    0

    0
  3. Alin Marlini says:

    ada gak perasan cam menarik..

    0

    0
  4. Budak Nakal says:

    ouh dkt bukit jalil erk dh dekat dah ni…

    Anugerah SAG pembuka tirai
    http://kozumiro.com/anugerah-sag-pembuka-tirai/

    0

    0
  5. EijaShamieza says:

    kat kedai mane nk dapat buku ni??
    perlukan sgt coz nk hadiahkan pada my aunty,,

    0

    0