Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Abang Nara Semakin Teruja Nak Menjadi Ayah Dengan Buku All About My 1st Year

Hohoho. Orang kata kalau dah nak jadi ayah, semua benda yang ada kaitan dengan baby akan dibeli. Stroller, baby court, baju semuanya Abang Nara dah beli. Dan hari ini, Abang Nara terbeli buku All About My 1st Year. Sangat cantik ok ~~

my1styear

Advertisement

Cute kan?  Daripada di dalam kandungan sehinggalah kelahiran, kualiti buku All About My 1st Year sangat mengkagumkan. Kulit depan hard cover, kertas yang digunakan pun sangat berkualiti dan paling penting, hiasan di dalam buku (karikatur, tulisan, bentuk) semuanya sangat-sangat refreshing.

my1styear

Paling menarik setiap page yang ada di dalam buku ini memang boleh digunakan sepenuhnya sebelum kelahiran sehinggalah baby Abang Nara nanti berusia 1 tahun. Daripada dalam kandungan, hari kelahiran, kenduri aqiqah nanti dan macam-macam lagilah. Paling penting ada banyak tempat nak letak gambar baby Abang Nara yang cute mute tue.

my1styear
Antara page-page yang ada di dalam buku All About My 1st year ini:-

my1styear

Advertisement

my1styear

my1styear

Dan kalau ada kawan-kawan anda yang sedang mengandung, buku ini memang hadiah yang paling sesuai untuk mereka. Abang Nara pun pasti akan happy kalau dapat buku secantik ini sebagai hadiah.

my1styear

Nanti Abang Nara bagitau anda semua macam mana nak beli buku ini. Dengar cerita nanti akan ada special price menerusi website MilkADeal. Korang tunggu nanti Abang Nara akan update.

P.S: Wife Abang Nara daripada tengah hari tadi sampai sekarang tengah dengan khusyuknya membelek buku All About My 1st Year nie. Suka benar dia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
Puasa Barakah Bersama