Written by AbangNara | July 9th, 2009

anak rita rudaini

Tahniah kami ucapkan buat Rita Rudaini dan suami, Aidil Zafuan kerana telah selamat menyambut kelahiran bayi lelaki mereka. Kalau tak salah info yang kami terima, Rita Rudaini terberanak jam 1.20 pagi tadi. Berat anak mereka ketika dilahirkan 2.91 kg. Kira sehat walafiat lah nie.

Nama anak Rita Rudaini dan Aidil Zafuan khabarnya ialah Rayyan Rizqin. Mantap gak nama anak diorang berdua nie kan? Sedap didengar. Maksudnya nanti kami check kat kamus. Stakat nie masih tak ada gambar anak Rita Rudaini. Nanti ada kitorang updatekan.

Tahniah sekali lagi kami ucapkan buat Aidil dan Rita. Semoga selepas nie keluarga Aidil dapatlah terim Rita Rudaini. Udah-udahle tue marah sebab kawin kat Siam. Dah dapat cucu dah pun.

80 responses to (TAHNIAH)Rita Rudaini Lahirkan Anak Lelaki

  1. eclipse says:

    MORNING…

    0
    0
    • eclipse says:

      ble dh ade anak ney…sejuklah ati mak aidil tue nti…tgk muka cucu dia…

      0
      0
      • eclipse says:

        kak nara…nti update pic anak rita…nak tgk gak…

        0
        0
        • nanti ada kitorang akan update secepat mungkin

          0
          0
        • eisya says:

          smoga bbhagia hgga ank cucu,usah pduli kata owg sbb owg x tau sape kite.janji hidup kite bhg bsama kluarga tsyg..jg lah klurga dgn sbaik mgkn n pnuh ksh syg…krn i2 lah yg plg bharga n jgn sskali mletakkan rasa curiga n cuba mdengar ssuatu cerita dr owg laen.btanya jika ada keraguan,jgn smpan hgga mjd syak wasangka brk…tahniah untk anda bdua..

          0
          0
  2. jojio says:

    Tahniahhh…

    0
    0
  3. eclipse says:

    congrat 2 both of u…

    0
    0
  4. ijat says:

    tahniah

    0
    0
  5. Rin says:

    ye la tu…

    0
    0
  6. BumBLeBee says:

    congratssssssss…..alhamdulillah…dpt sorang ganti ayah dier main bola nnt…ekekeke… semoga mak mertua rita sejuk ati and trime rita lepas kehadiran cucu ni….amin~

    0
    0
  7. puteriaquarius81 says:

    TAHNIAH TAHNIAH

    0
    0
  8. gadis melayu says:

    tahniah! tahniah! ibu bapa biasanya rajuknyer tak lama…. dpt cucu ok la tu….

    0
    0
  9. x-not-x says:

    alhmdulillah………..

    0
    0
  10. delimajelita says:

    tahniah la rita..jaga anak baik2..jadi anak yg soleh.

    0
    0
  11. Kak Su says:

    A’kum semua…selamat sejahatera…tahniah Rita…
    jaga anak elok2 ye…jan tensyen jga anak…
    jan tinggalkn anak klu tensyen pun…

    berak anak bersihkn sendiri….jan suami je…

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      x larat tngok erra buli laki dier, maid dier dlm gugu gaga erra…..hehe….. laki dier smpai tgh meeting pun kene panggil semata-mata suruh blaja cara nk massage anak kt klinik ngan doktor….anak berak…laki gak yang basuh….pastu wat muka geli…alahh, anak tu x makan ape lg..just susu jer…x yah laa nk geli kalo anak dr darah daging sndiri….aiyohhh….

      eehhh…lari topik plak….congrats rita!! jgn buli hubby yer!!

      0
      0
      • Kak Su says:

        tu la pasal bumblebee…
        wat geli2 plk..pdhl anak sendiri…
        tunjuk plk dpn tv…drama tul…

        tak pe la…bru anak 1…cba la klu nak dah ramai
        nanti..larat tak suh suami je…

        buat live drama hidup dier nampak la
        true blue dier…

        0
        0
  12. aifazahs says:

    dah bersalin dah?? mcm baru je brita kawen lari kat siam…hehehe…ape2 pun tahniah….

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      alooo…dia dah nikah kat siam dah lebey bulan Feb 2008.. just baru je diwarwarkan…. eii ko ni pk kelain erk…heheheh

      0
      0
  13. aries_april says:

    congrat….
    msti hndsm cam bapa dia…
    mak pn cute….
    :-)
    mga mkin bhgia…

    0
    0
  14. aries_april says:

    aifazahs, time brta 2 kluar…
    dia orng dh kawen pn…
    time 2 rita pn dh pregnant 5 bln…

    0
    0
  15. ninikebayan says:

    semoga anak rita dan aidil berada didalam keadaan selamat dan sihat walafiat dan semoga ibu dan bapa aidil akan menerima cucunya dengan seikhlas hati dan berbaik2x ngan rita…amin…

    0
    0
  16. pening says:

    Tahniah….didiklah ank tu agar mnjd ank yg solih…

    0
    0
  17. eclipse says:

    knp la mak si aidil tue xsuke sgt kat rita?
    adakah sbb dorang kawen lari or rita tue MJ??…
    dia rs xsesuai dgn ank dia…lg2 perbezaan umur…
    tp x ker dia sdr…ajal maut n jodoh adalah keje tuhan…
    stp prtemuan dn ppshan tuhan yg aturkan?
    apa2 aje lah…..

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      tuhla…dh sudah tu sudahla…buang yg keruh amik yg jernih… sedangkan Allah Maha pengampun….inikan kter makhluk yg diciptakan Allah kan kan…. sudah2lah makcik…cucu dh kuar tuh….esok lusa itu laa penghibur di kala alam senja macik tuh…….

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        harap2 sejuk hati org tua tu bile dah dpt cucu…

        0
        0
        • BUZZ says:

          kalau nak kawin pon bgtau la kat mak bapak dulu.
          waktu kcik org tua bela, da besar x ingat org tua plak!!
          mak bapak mane x kecik ati….
          “ITU FAKTA”.

          0
          0
        • BumBLeBee says:

          tuh laa…betul jugak tuh….tapi dh lepas kan…marah cmner pun perkara dh berlaku….bukan bleh backwards the time kan….kene laa masuk bab redha plak…kan…. :)

          0
          0
  18. aries_april says:

    mak dia mmg xska eclipse…
    coz rita, artis, MJ, khwn lari……

    0
    0
  19. aries_april says:

    1 g…
    brumur lak tu….

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      11 tahun tu gap umur…. harap2 berkekalan… al maklum le org lelaki ni ‘lmbt tua’…. ppuan ni lain, smpi mana expired (menopous aaaa). Time tu xble aaa elak hubby cari lain terutama utk keperluan dia, paham2 aaa.. so better berpoligami drpd bercerai berai… cian anak2.. well utk kes2 mcm ni je… ni isteri still bergetah, tp cbuk nk berpoligami wpun income ciput mkn x ckp…yg tu kim salam… jgn nk ngengade!!!

      0
      0
      • jed hijau says:

        tak baik cam tu zaza…

        kau tanak ‘payung emas’ ke…..tak baik derhaka kat suami…nanti tak masuk syurga….haaa cammana….hehehe

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          ko biar btullll… ke ayat aku silap. yg aku x sokong bile sesorg yg jelas2 x mampu dr segi zahir batin, lupekan hasrat berpoligami…..tp klu kes isteri yg dah menopous, hubby dia tu sihat walafiat, ade keperluan, so si isteri tu kena aaa redha klu hubby nk berpoligami utk elakkan zina bla2…. tu aa maksud aku beb..
          ayat atas tu silap erk?

          0
          0
        • jed hijau says:

          saja nak test kau pepagi ni….jangan cepat2 marah sangat zaza….darah tinggi kang……hehehe

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          heheh aku gabra, takut statement aku tu silap keh keh keh…. kang x psl2 kena hentam. kite maksud lain tertulis lain kuikuikuikui

          0
          0
  20. jed hijau says:

    lantok deme lehhhhhh……

    cucu dah kuar….bawak-bawak bersabor le nenek oooii…esok2 cucu tu yang tolong angkat jenazah awak….

    0
    0
    • eclipse says:

      betul,betul,betul…(cakap style upin & ipin)

      0
      0
    • BUZZ says:

      iye la 2. takut nanti cucu 2 plak yg tolong angkat ank dara org lain gi siam!!
      ikut stail bapanya ‘AIDIL ZAFUAN’
      hahahahaha

      0
      0
  21. Zaza Muhammad says:

    Tahniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh!!!!!
    Bestnye dpt baby isk isk isk isk isk…. tumpang hepi..

    0
    0
    • eclipse says:

      kak zaza ble lg???
      keje kuat sket…hehehe…
      memandai jer nsht org…dr sndr xlps lg…huhu..

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        nasihat? bile masa aaa aku nasihat bab2 care2 nk dptkan anak ni hahahahaha….aku just tupang heppi je huhuhu…. org lelain dpt dah baby…aku je lum.

        0
        0
  22. aries_april says:

    tul 2 kak zaza….
    aries skong apa ckp eclipse….

    0
    0
    • eclipse says:

      mrh plak kak zaza kat kite nti aries…
      memandai sbk umah tga dia..hehehe…

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        xde aaa,,,,aku heppi ape korang caring psl aku. korang seme2 doakan aku smpi dpt baby….really appreciate it… aku plak just tnggu next month je… doc suggest wak IUD, aku dah wak laparascopy utk apa laks..lupe!

        0
        0
  23. jed hijau says:

    sapa nak ikut aku pegi jalan2 kat cameron highland esok…..???!!!!

    babye…..jumpe kat CH nanti…..

    0
    0
  24. aries_april says:

    kak jed…
    aries mrah dh ni….
    :-(

    0
    0
    • jed hijau says:

      aku tengok kau senyum aje…
      mana ada kau marah……
      ni lagi sorang…nak kena darah tinggi ni……hehehe

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        tp kan jed, aku ni klu sakit kapla, doc sendri heran, chek2 darah normal..tp ari tu free2 je kena tahan ward sbb bp rendah, 3 hari tu, mati kutu aku dok ward, bosan giler. bile normal baru aaa doc hihibyebye kat aku….. la ni plak doc bg aku supplement 3 bulan pil tambah darah…yg busuk tu..telan je huhuhu…kes HB plak rendah… klu sesapa ade tips ke petua nk elak dr HB ni rendah, bgtau aaa… aku suke mkn bayam, wak sayur air je.. just hati lembu je aku langsung xble mkn… ade care lelain, bgtau aaa erk… tengkiu

        0
        0
    • eclipse says:

      asal aries marah plak ney??
      mrh sbb kak jed nak knl kan eclipse kat family dia ker???huhuhu…

      0
      0
  25. jed hijau says:

    ok kekawan….aku cau dulu ye….nanti aku belikan strawberry sorang sepeket, keyy….cukup tak?????…cukup lah tu…..

    apa2 korng komen aku setuju ngan tak setuju je…..

    nak pegi buat keje dulu….sampai ketemu lagi….

    0
    0
  26. jed hijau says:

    betul ke kembar aidil zafuan bercinta ngan ayu raudhah……

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      ntah…ayu raudhah dah clash ke ngan pekin? (pelakon gak yg blakon jadi adik farid kamil lam Lu’Lu)…

      0
      0
    • BumBLeBee says:

      ye ker? aritu nmpak si aidil tu kiss2 pipi goodbye ngan awek lain kt flora damansara……hehe…playboya nihh….

      0
      0
  27. arinna says:

    hehehe congrates kak rita n adik aidil..heeheh kene ucap ikot pangkat..heheh..da dapat baby boy..aku dah tgk anak dia owg kat utusan lau xsilap td..huhu.memg compom beso t ramai peminat cum ayah dierr..idung mancong..putehh..huhu korang cecepatla tgk..huu aku dah teliuk sehhh…senang kata handsomela…

    0
    0
  28. Akak Leen says:

    tahniah…harap2 cucu tu dpt tawan hati nenek & atoknya… yg sudah tu sudah la…bina hidup baru…yg muda pandai2 la ambik hati org tua yg dh terluka. klu kita x mengalah, sape lg…

    0
    0
  29. lynn says:

    tahniah rita dan aidil… comel ler airit….semoga bahagia selalu..

    0
    0
  30. pim says:

    tahniah rita n aidil….

    0
    0
  31. Mikael says:

    tahniah tahniah tahniah………..
    2lah susah gak bila kawin ngan kembar yg seiras ni…..
    bila abg yg wat x senonoh org akn tuduh adk bgtulah sbaliknya….
    bg isteri lak kenalh sntiasa perhatikn kelakuan laki….
    yg bagusnya plak bila wat x senonoh leh saling cover mengcover he he he betul ke ayat aku 2…..

    0
    0
  32. lalink7 says:

    rayyan tue adalah nama syurga rayyan..sabo je ambil nama bakal anakku lagi 4 thn..heheh..
    rizqin itu adalah rezeki kot dalam bhs Arabnye..

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      Aidit Rayyan Rizqin membawa maksud … jalan ke syurga yg membawa rezeki…. nice!~~`

      0
      0
  33. siezan says:

    comel tul anak rita nih..gi la tgk kat manggaonline..

    0
    0
  34. Min says:

    ”nanti anak kita mesti ensem macam abang.confem ramai terpikat nanti”-Ya la, memang la ensem mcm ayahnya, tp perangainya confem buruk macam mak dan ayahnya juga. Gitu la pasangan muda-muda ( dan muda-tua jugak ) zaman ni, peralatkan anak baru lahir utk sejukkan ati mak bapak. Dua puluh tahun nanti, xmustahil Aidil dan Rita diperlakukan mcm mana mak ayah Aidil diperlakukan oleh Aidil dan Rita…What goes around, will comes around….Come on, babeh!!!

    0
    0
  35. meyza says:

    tahniah abg musaiful mokhtar…dah dapat anak buah..pas ni si kembar ada sepupu bru la ekk…c comel aidit…tahniah..

    0
    0
  36. anonymous says:

    aku pon setuju dgn pendapat ko min

    0
    0
  37. admire says:

    tahniah kak rita dan suami

    0
    0
  38. ibu says:

    Alhamdullillah, sebelum tu saya mengucapkan tahniah dan semoga berbahagia bersama keluarga tersayang, apapun inilah kebesaran Allah di mana semuanya adalah kehendak Allah, namun demikian kita sebagai manusia harus ingat bahawa sekiranya setiap perbuatan kita akan ada balasannya, semoga rita dan suami tabah hadapi dugaan daripada Allah kerana Allah Maha Mengetahui di atas segala sesuatu dan kita sebagai hamba hendaklah sabar sekiranya berlaku sesuatu pula kepada kita sebab kita telah menjadi ibu dan bapa kepada anak dan didiklah anak dengan amalan yang soleh supaya menjadi insan yang lebih baik daripada kita.

    0
    0
  39. porno izle says:

    Just want to say your article is striking. The clearness in your post is simply spectacular and i can take for granted you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the effective work. ???????????? ??????????? ??????

    0
    0
  40. Hello dude,i like Your homepage ideal a lot. attain u have suggestion for my website? thanks for Ones attention

    0
    0