Written by AbangNara | February 3rd, 2011

atimet

Bangga hati ini apabila artis untuk bulan Januari BeautifulNara.com, Altimet akan terbang ke United Kingdom untuk membuat persembahan di sana. Bukan senang nak dapat sponsor, tetapi nampaknya Altimet membuktikan yang kalau kita berbakat, orang pasti akan membuka mata untuk menaja kita. Pelajar-pelajar Malaysia di UK kena berterima kasih kepada KNUKE.

Altimet dan kumpulan Monoloque akan bergerak ke UK pada 18 Februari ini. Mereka berdua akan membuat persembahan di Warwick, Nottingham, Dublin dan London. Kami doakan kejayaan Altimet dan Monoloque di sana. Semoga semuanya dipermudahkan.

Untuk anda yang masih tak membaca interview sempoi kami dengan Altimet, sila baca sebelum anda menyesal seribu bahasa. Dan jangan segan jangan malu untuk follow Twitter Altimet sebab dia memang kelakar dan mesra peminat. Facebook Altimet pun kelakar jugak. Sila like.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 responses to Altimet Akan Terbang Ke UK, Tumpang Join Boleh Ke Bang?

  1. MisstauruS...MisspocO says:

    tak kenal aiiihhh…papon tahniah aarr…

    • MisstauruS...MisspocO says:

      xnak wat persembahan kat CAIRO ker bang…? hehehe…

      • Tengku Zawyah says:

        Miss POco, mane Minah jambu???

        • MisstauruS...MisspocO says:

          dia tgh petik buah jambu kot memalam nih…hehehe…

        • lola lolipop says:

          yeay! tapi kenapa x datang area Kent? ;”( sedih lola. hukhuk. nak kena book tix pegi warwick nih! :D

        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          altimet lagu best semuanya bermesej baik…

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kau ni cari minah jambu nk ajak join ngan altimet g uk ke? dh beli tiket? kt sana kite leh cari mateair …hensem2 lagi tau jangan tk caya zawyah….kalau misspoco nk ikot…..kite seret dia skali ok…

        • MisstauruS...MisspocO says:

          alaaa…nape nak seret-seret miss poco ni… sakit laaa…

        • minah janbu 24jam mengadap computer says:

          adek akak ni sakit ape pulak ni ha?? jangan nk mateair mateair eh ! kalau nk cari mateair cari yg ada duit punye ok…jangan cari yg klopak salak ! tkda duit ok….nk harap hensem je buat pe! tkde hasil…; ingat pesan akak kau yg jambu ni ok…

        • MisstauruS...MisspocO says:

          baiklah akak…misspoco akan ikut kata akak, tp yg penting dia BERIMAN jgk la akak…baru bahagia dunia akhirat…

        • makcik joyah says:

          miss poco, makcik ni kalau ada anak bujang tentu makcik dah usha poco, tapi apakan daya makcik ni mandul….tapi firasat makcik poco ni mcm gadis melayu terakhir lak…rugi sape yg tak nampak hakikat ini…betul tak minah jambu?

      • Meow says:

        Sape nie???????? :(

      • kalu wat persembahan kat Cairo silap2 kaki unta pon melayang….haha

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          jangan salah paham ye puteri bunian si pic ni sebetol nye dia ni pelat dari kecik2 jadi taip pn dlm bahasa pelat dia lah….jadi maaf kn dia ye puteri bunian..

        • Aib says:

          Penyanyi??? Serabai jer……

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      sape yg belakang baju biru tu yg pakai baju hitam? muka dia macm kena chiken pox

    • pen merah says:

      hihihi me too…tak kenal sapa mamat ni :D

  2. LuSelipar says:

    All da best Altimet…and Loque
    Safe journey.
    Don’t let the Freeze Bug bite!

  3. aku says:

    yeahh! go loque n altimate!!

  4. Piston Pecah says:

    betul kan..
    bukan senang nak di taja utk perform dekat luar negara…
    tahniah!

  5. kaylakenzo says:

    nak ikot….

  6. wow best! tahniah bro.. :)

  7. EcaM says:

    Go loque!! PADU

  8. Rlj says:

    All the best bro..
    selamat pegi..selamat balik.

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      minah jambu tunggu u all kt sana eh…jangan tk jadi tau..muah..muah..

  9. Best of luck Altimet..Hope you enjoyed your entire travel.

  10. Shieda85 says:

    Yeay!!!!
    20 hari lg…. Tak sbr nk jumpe altimet face to face :)

  11. janggut_encem says:

    walaupun korang artis suam2 kuku… tahniah kerana ke UK

  12. Amier says:

    Boleh lah……… aku dah dengar lagu korang, baru tadi aku cari. Pertingkatkan lagi mutu untuk lagu rekaan seterusnya.

    Lebih menangkap dengar lagu kumpulan dalamnya ada gabungan bersama musik tradisional mcm alat musik India sitar dan gamelan melayu ada sikit kelainan.

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      minah jambu tk minat lah lagu macm tu…minah jambu lebih suka lagu rock clasic..jangan tk caya…bila minah jambu dengar lagu slow rock minah jambu boleh jatoh katil tau…sebab nye minah jambu tangkap feel…jangan tk caya…..

  13. big haha says:

    nak topup celcom 10 hingit

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      pe la kau ni orang enjoy komen kt sini kau nak top p8 pulak….boring betol…

      • big haha says:

        jmbu topupkn ak 10..

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          top up 10 mana cukop ! nanti minah jambu top up kn 100 ! eleh kalau setakat top up 100 pada minah jambu tkde benda lah …

        • MisstauruS...MisspocO says:

          x letih ker mata tu ngadap komputer 24 jam akak…

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Ooooo…miss poco adek akak cayang……tkan lah nk mengadap je kt computer ni…..akak mengadap 24jam kt computer ni pasal akak nak kn 1st komen tapi tk dapat2 1st ! geram akak lah ! miss poco mana TZ ar??? ni mesti dia gi jumpe mateair senyap2 ni ….nanti kau zawyah aku ngendap kau kt bawah pokok padi nanti kau!!!

        • MisstauruS...MisspocO says:

          alaaa…x dpt 1st pun xpe la akak… janji boleh drop komen kat sini… org like ker dislike ker diorg punya pasal la akak… x tau la mana p nya si TZ tu… p honeymoon kot…

  14. sam posmen says:

    semoga dapat perform baik di sana. proud to malaysia. hehe

  15. tah ape ape says:

    annoying tgk org dislike comment bodoh sgt tak belajar

  16. big haha says:

    penyanyi mlysia jauh lebe berbakat dr indon!!lombok

  17. MisstauruS...MisspocO says:

    Haii abg nara…xde entry baru g ker…?

    ***HAPPY CHINESE NEW YEAR BUAT RAKAN-RAKAN MISS POCO YG BERBANGSA TIONG HUA…

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      happy chinese new year!! …ye!!! ya hu…!! eh miss poco tadi akak dapt bnyak ang pow tau ! shukur lah rejeki kate orangkn…..jom akak belanja mis poco kt restoran yg class jom…kite tk payah ajk TZ lah!! dia tu sebok ngan mateair dia… jadi kite jangan kacau daun lah ok biar kn dia! asalkn dia bahgia sudah lah…..pasal diakn baru hilang laki betol tk mis poco??

      • MisstauruS...MisspocO says:

        eh kak, miss poco nak ikut… kat mana 1st class tu…? TZ baru kehilangan laki ye akak…? apsal…?

        • Tengku Zawyah says:

          sory la minah. btw, hi mIss Poco!!! ;)
          guys, TZ ade urusan biz jap. huhu. lgipun cuti2 ni TZ g ziarah Zaza ngn DK. ahaks.
          hey, TZ blom ade mateair laa. i still single tau. ahahahahahhaha
          btw, TZ sdeh tgok komen2 kat Erra tuu. x psal2 kite kene kutuk kaw2. :(
          so inane.

        • makcik joyah says:

          hmm….makcik suka dgn perkembangan ini…hehe…dgn lain kata, makcik restulah

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          ye la mis poco kalau ikot baru leh tau kt mana restoran 1st class tu ok…….eh kau tk tau ke si TZ kehilangan laki? tk tau la minah jambu laki dia ni lari ikot janda kaya ke ape…ok ok nanti akak siasat ok macamana laki dia leh hilang ….jangan kemana2 tau kembali sebentar lagi

  18. Summer says:

    Cool! finally :D

  19. Rakyat Malaysia says:

    Alhmdulillah ,, rezeki dyorg ..
    drpd sponsor artis yng mrpek ,
    mcm yuna ke ana rafali ke ,, i don’t like ..
    hahahaha

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      betol tu rakyat mlysia minah jambu pn tk suka lah yuna ngan anna rafali tu lagu dia th ape2 je pas tu leh menang juara lagu pulak tu mengarot betol lah….

  20. erna teteye to minah joko says:

    ape punya citer kat BN ni… bosan gler~ takde news lain ke bang nara??? klu cam ni, cter jiran aku gie jepun pun boleh jd entri BN nih..

    • MisstauruS...MisspocO says:

      the latest news…kabar dr seberang… pelakon ADJIE MASSAID (misspoco minat giler kat dia ni…) kembali ke rahmatullah hari ni… abg nara, masukla cete kat BN ni….

      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        ye ke mis moco? di sakit apa ar? jangan2 dia main bola tak? kalau dh umur 40 ke ats dk tk leh main bola kuat2 sebab nye dia tk hari2 main bola dia hanye main bola skali2 je tu sebab dia macm sesak nafas jantung dia tk kuat…..minah jambu cuma agak2 je tau……..minah jambu pn minat lakonan dia lagi pn dia tu hensem…tinggi..

  21. aza says:

    abg nara, xnk publish gosip tunang abg nara dapat sambung stadi sebab guna datok khaled nordin??? 1 batch bengang

  22. zr8perfume says:

    hidup altimet ! semoga berjaya !

  23. quEenr!an@ says:

    kita sambung cerita kalu kamu berdua aku yang ke-3 dan hahahahahahaha….. good luck abg SETAN :-)