Written by AbangNara | June 28th, 2012

Pasangan bahagia ini pastinya bertambah bahagia selepas mereka berdua disahkan mendapat MyPR baru-baru ini. Abang Nara suka sangat dengan Aaron Aziz dan Diyana Halik ini. Tak pernah dengar cerita kurang baik tentang rumah tangga mereka. Diharapkan mahligai bahagia mereka berdua akan berkekalan sehingga ke akhir hayat

aaron aziz dan diyana halik

Memang sama cantik sama padan kan? Pasti banyak cerita menarik yang dikongsikan oleh mereka berdua di dalam edisi majalah Stailista yang terbaru ini. Jadi jangan lupa dapatkan majalah ini di kedai buku berhampiran anda.

P.S: Semalam Abang Nara nak beli perabot dapur kat rumah kedai berhampiran tempat tinggal Abang Nara. Duit dalam Maybank hanya tinggal RM100 tapi perabotnya harga RM500. Lepas tue kedai tue tak terima kad kredit pulak. Tengah pening-pening memikirkan camna nak membayar, sekali tue teringat Citibank Ready Credit yang Abang Nara ada.

citibank

Yeah ~~ Kad nie sebenarnya boleh digunakan macam kad ATM biasa. Abang Nara dengan pantas pergi ke ATM yang ada tanda MEPS di stesen Petronas dan terus cucuk duit sebanyak RM500. Memang time-time perlukan cash macam nie sangat sesuai la menggunakan Citibank Ready Credit. Dapat gaji nanti terus bayar balik. Setel!!!

64 responses to Aaron Aziz Dan Isteri Hiasi Muka Depan Majalah Stailista Julai 2012

  1. miss amanda says:

    pasangan yg sweet sgt.. Aaron n kak D so humble.. yg penting Aaron ni sabar layan peminat .. ;)

    0

    0
  2. Apekah maknanya tu? says:

    AA ni untung sangat la dapat bini penyabar lagi tabah mcm ni.
    kalau aku jadi bininya,hari ni kawen minggu depan cerai dah gara2 ombak kerinduan yg ghairah..haha!

    0

    0
    • Irman Hazz says:

      sya peminat bang aron okk,, peace yoo peace no war?,,salam pernekalan dri sy Irman Hazz kawn 2 semua,,,

      0

      0
      • bini pak mat tempe pekak badak says:

        oi irman hazz, ko nye nama tiru name novelis PTS kan? pandai ko cilok ye.lps tu ko terbalikkan imran hazz jd irman hazz.

        0

        0
  3. kalau letak muka aku yang hensem
    ni jadi cover majalah oklah jugak. kan?..huh

    Aku hensem kan?

    0

    0
  4. shahrizal jaszle says:

    first.. am i the first?

    0

    0
  5. Anonymous says:

    ok

    0

    0
  6. gay mencari movie gay utk dijadikn model 7 hari says:

    makin murah rezeki ko aaron, cantik giler cover magazine tu, hu3

    0

    0
  7. fedzmy says:

    loving couple…. semoga berkekalan hingga akhir hayat….

    0

    0
  8. chentalove says:

    psangan bhgia…smoga bhgia smpai ke syurga…

    0

    0
  9. sukasuka says:

    suke tgk drg.. :)

    0

    0
  10. tah apa says:

    mantain kasih sayang kat isteri yea AA…lagi ramai peminat kalo bersikap gituu

    0

    0
  11. Sshh says:

    suka sangat tengok keluarga bahagia AA..harap2 moga bahagia hingga ke akhir hayat..anak2 dia org pn comei2..dapat wife y penyabar pulak tu..AA ni dh la ensem..penyayang ngan keluarga pulak tu..tu y buat peminat bertambah sayang…

    0

    0
  12. Aku pemerhati says:

    cover magazine y menarik dan d bommm…

    0

    0
  13. Aku pemerhati says:

    cover magazine y menarik dan d bommmm…

    0

    0
  14. anis says:

    Tgn AA tk gatal …mcm artis lelaki lain….asyik nk mmegang badan org aje..Tgk istri sdiri pun tgn maintain…cuma makeup muka AA tebal sgt….Apa pun ttp hdsome & sweet.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    tabah betul hati diyana. bukan calang calang pompuan yang suka suaminya jadi idaman ramai. semoga bahagia.

    0

    0
  16. stella says:

    sma cntik , sma padan . . I like . . Smoga rumah tgga yg d bina kekal slamanya . .

    0

    0
  17. Anonymous says:

    baju dia same like fazura (Lux) kan..sooo sweet..

    0

    0
    • heheh says:

      aah sama, cer tgk kat cni @http://beautifulnara.com/lagi-gambarfazura-di-majlis-perlantikan-duta-lux/

      0

      0
  18. Hero seantero malaya ni… :)

    0

    0
  19. Fasha Bienda says:

    pasangan 2 sejoli…

    0

    0
  20. mariana says:

    baju ni buken yang shilla hamzah pakai ek?
    cam same jew…
    hahahhahahaahah…….
    ke aku yang silap tgok…

    0

    0
    • zura says:

      yela…rasa macam penah lihat baju tu…shila or liyana jasmay…tp mmg dah penah artis pakai baju ni….

      0

      0
  21. Semoga perkahwinan mereka kekal hingga ke akhir hayat. Amin….

    0

    0
  22. apa2 je la says:

    aku tak nak komen psl aa atau wife dia…tp banyak pasangan yg aku tgk kan…kalo isteri cute mute kecil comel suami dia org badan sasa2…kalo isteri bdn lebar si suami lak maintain kurus…hehehehehe

    0

    0
  23. lipas sosah nak mati says:

    comel jer bini dier…cam Acha pon ader..gigi comel. heheheh.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Banyak duit senyumla….mana korang tau dia tk miang. Tkkn nk tunjuk. Jatuhla reputasi.

    0

    0
  25. peaze2biey says:

    la, xde sponser lain ker? pakai bju yg sme fazura pakai mase pelncaran majlis fazura sbg duta lux…

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Bini control baik puny, pasal tu la si AA takut buat Hal. Guna remote hybrid.

    0

    0
  27. waktunote says:

    ..info dr cousin dr kota singa..aaron asalnya dulu kawen ngan wive die ni janda..anak sorg if im not mistaken..

    0

    0
  28. nyah palsu says:

    for wutever reason i juz dont like aron wife..shes so emancipates snobbish rude n fuckin murderer energy. she got to be strong for aron otherwise she might end up at lorong hj taib sellin body for foods.FUCKIN PROSTI!

    0

    0
  29. mek nab says:

    ade sket iras2 rebekka nur

    0

    0
  30. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    mat singaporean memang setia walau pn dh jadi artis minah jambu suka ngan mat singapore kalau boleh minah jambu nk tngkap alif aziz tapi alif dh sehati sejiwa ngan ann ngasri…….cuba tengok alif setia ngan ann kn …mana ada alif kena gossip ngan pompan lain …hanya ann di hati alif ….bab tu minah jambu suka mat singaporeannnnnnnnn………………..semoga bahgia Aaron dayana comel dayana………………

    0

    0
  31. Nurul says:

    Abg nara,jgn la ajr org berhutang.tau x brape rmi yg baru kerje,bangkrup sbb gara2 pki kedit kad.

    0

    0