Written by AbangNara | January 3rd, 2014

Sebelum ini Abang Nara ada kongsikan gambar Che Ta dan Zain berbulan madu di Eropah untuk tatapan anda semua. Memang terserlah kebahagiaan dan keromantisan mereka berdua sejak bergelar suami isteri. Banyak peminat yang gembira dan berkongsi rasa teruja melihat pengantin baru ini. Abang Nara pun suka dengan gambar-gambar yang dikongsikan oleh mereka. Romantis!!!

rozita dan zain

Setelah menjelajah Eropah untuk bulan madu mereka, Che Ta dan Zain telah ke Singapura untuk menyambut tahun baru 2014. Turut menemani mereka ialah Ayu Raudhah dan Zaquan Adha serta anak Che Ta, Ammar. Nampak bahagia sangat-sangat keluarga ini. Semoga ia berkekalan sehingga bila-bila.

rozita dan zain

Lagi beberapa keping gambar romantis pasangan pengantin baru Rozita Che Wan dan Zain Saidin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

rozita dan zain

P.S: Hanya satu hari! Hari meraikan pelanggan EDZ. Kunjungi butik EDZ di Bdr Baru Bangi untuk diskaun dress kegemaran anda sehingga 70%. Daftar membership secara percuma dan dapatkan voucher bernilai RM15 dan RM20 setiap kali anda shopping di EDZ. Alamat: EDZ, 40 Seri Bangi, Seksyen 8, Bdr Baru Bangi Selangor. 03-89123410. Peta dan details: http://www.edz.com.my/index.php/edzians-day.html

rozita dan zain
rozita dan zain
rozita dan zain
rozita dan zain
rozita dan zain
rozita dan zain
rozita dan zain

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

86 responses to (9 GAMBAR)Pasangan Pengantin Baru, Rozita Che Wan & Zain Saidin

    • Neelofa says:

      sweet ah, macam durian terbelah dua ..huhu

      0

      0
      • Datin Semah says:

        artis2 Malaysia sibuk ke luar negera. padahal tak sorang pun teringin nak promote Malaysia.

        kejam !

        0

        0
        • Ye Tak Ye says:

          13 juta tu termasuk honeymoon free kot…who knows?

          0

          0
        • Neelofa says:

          tekan Unlike jika anda setuju Neelofa Cute!

          0

          0
        • Cam Keling Mabok says:

          makin menjadi-jadi Ayu Raudah…

          podaaaaaaaaah !

          0

          0
        • chicken says:

          Che tah, pls check eyesight….all ur pics u tak tau mana camera lense ker???

          0

          0
        • Batang Tumpul says:

          Romantahi..

          0

          0
        • CIK JAH says:

          Maaf mengganggu tp apa yg saya nak ckp ni ada kaitan dgn gambar gambar di atas. Ayu Raudhah sedang membawa beg HERMES BIRKIN yg harganya berpuluh ribu? mampu cecah 80k kot. nak kata dia byk job berlakon tk jugak, nak kata business tudung dia masyuk, mungkin tp beg ni mahal gila kot. rasanya aidil dgn zaquan sama je main bola tp kenapa aidil kata gaji dia 10k? hahahaha kantoi. takda pemain bola yg gaji dia 10k kecuali kau main wakil utk kampung pisang. aidil aidil. ingat, anak ni anugerah Allah. tanggungjawab kau. sekian, tak berniat nak menghina, tiada hasad dengki, cuma meluahkan apa yg saya terfikir bila nmpk gambar ni menggunakan logik. assalamualaikum.

          0

          0
        • Nurizang says:

          ala…setakat HERMES BIRKIN..LV..PRADA..COACH…CAP TAIK AYAM..bla bla…semua tu ada ciplak kat pasar malam laaaa…ingat artis ni semua kaya ker….korg pcya sgt ker dorg pakai ori…bodowwww..lain la mcm DCT…or Mariah Carey or nenek aku..mg x dinafikan kemampuan dorg…

          0

          0
      • c zaquan 2 dah knape kau…dah mcm terdangkit-dangkit gatal punggung ke smpai mcm 2 gmbr kau…org nk bercuti kau pn nk bercuti g training bola la weii…lawak ok gmbar kau yg no2 tu…suruh la sape2 tlg garu law xtahan…hahahahahaha…..

        0

        0
      • nazrul natasha baiduri says:

        ZAQUAN ADHA IS SOOOOOO GAY! NOKTAH..

        0

        0
    • Olga says:

      Malaysia…boleh.

      0

      0
      • Kak Nam says:

        malaysia pun banyak tempat2 menarik. x payah gi jauh kalau betul2 cinta sejati.

        0

        0
        • SimpliJemah says:

          tipikal la gaya retis2 Msia..nak tunjuk kebahagiaan bila sedang hangat. bila cerai nanti tutup akaun Instagram… lari turun naik makamah berkelahi sampai nak dibaling tahi. :(

          0

          0
      • Tahniah says:

        YUNALIS ZARAI, Truly Malaysia’s 2014 ambassador.. how one woman can inspired millions people with her beautiful song.. thank you for making a peaceful song for our ears, atleast for the next coming years.. i’m sure, people around the world will mesmerise when they watch this video!

        I love Malaysia..

        0

        0
    • Aaron Aziz says:

      gambar last takde kena mengena ngn tajuk..
      pffttt….

      0

      0
    • Adoiiiii Lucunyer says:

      Zaquan dah jadi gay boi plak dah….Euwwwww!!!!!!!!!

      0

      0
  1. Anonymous says:

    mcm x sesuai je suami ayu rodoh tu pakai mcm tu. dah mcm badot

    0

    0
  2. mira edro says:

    nampak macam mak bawak anak-anak berjalan. kuang kuang kuang :D

    0

    0
  3. gurl says:

    semoga bahagia hingga Akhir Hayat :)

    0

    0
  4. rianda says:

    atas katil pon pakai bulu mata pelesu? nasib kau laaaa zain…

    0

    0
  5. awanona says:

    kesian….. mangsa fesyen… lebih2 lg gmbr no 2

    0

    0
  6. leen says:

    sian che ta… trpksa muda dan remaja nk ikut gaya sominye… hurmmmm… xkan dye nk pakai cm makcik2 pulak kan… alangkah manisnya lau che ta bertudung mcm ayu…mudah2an che ta pun akn berhijrah dan berhijab nti… in sha Allah…

    0

    0
  7. nida says:

    Mane inai ukir2 che ta? Skejap dah hilang. Inai tampal ek? Cambest je..

    0

    0
  8. MAXMORA says:

    tengoklah puan ta ,gambar kedua….pakaian macam budak 17 tahun..konon nak mude!! yang si zain pulak pakai misai nak nampak tue…

    0

    0
  9. honey says:

    Xpyh berhijablah ayu kalau xsedia lg…kalau dah berhijrah utk berhijab kna cra yg betul…tutup dah. ok atas…walaupun sptutnya dada pun kna tutup…tp sendat sini sana….dosa sama je…ni nasihat…nak berubah buat cara yg betul…ni bkn berubah perlahan2..tp berubah jd manusia jahiliyah dah..,nauzubillah…bkn stajat memalukan..tp mcm menghina diri sendiri….wallahualam…

    0

    0
  10. ida says:

    amboi pakai kasut high cut…cm org muda2

    0

    0
  11. Bosan says:

    Boringggg!

    0

    0
  12. rindu olga says:

    entah kenapa aku tak berkenan ngan si rodoh & laki dia ni.olga..ko rasa ko suke tak ayu rodoh?

    0

    0
    • Olga says:

      laki sheols c zakuan tu mak taste nyah…
      tp x sangka la plak c rodoh snaggup suruh laki dia pakai hipster mcm tu sekali!
      dh mcm Gay baru nak naik je nyah!

      0

      0
  13. Mak Jemah says:

    WTH! Fesyen apakah yg Zakuan pkai tu? Kasut ade gamba cartoon???

    0

    0
  14. Anonymous says:

    pendapat ikhlas aku la, che ta ok ja..pandai masak, pandai jaga badan..aku tua nanti ntah boleh maintain macam dia ke x pon xtau..dia kawen dengan laki muda bukannya dia kawen rampas laki orang pon..aku suka tengok dia berlakon dalam cerita diari ramadhan rafiq..serius kalau dia xmake up macam cerita tu 1000x ganda cantik dari sekarang..cik ta, tolongla nipiskan make up tu..awak dah cantik even tanpa make up dan bulu mata palsu..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Satu je nak comment eventhough orang memang dah banyak cakap pasal ni. Che ta kalau ambil gambar memang suka bagi nampak left side je muka dia tu. Kenapa eh? Serious curious!

    0

    0
    • kembar che ta says:

      tu best side dia la weh..serious kalu ko amik gambar, mesti ko pun akan paling kt side yg ko rasa ko terpaling gojes, kan, kan….

      p/s nara boleh tlg disable kali-kali ni x, berkarat dh sifir dlm kepala hotak aku ni sbb asik baca gosip kat sini

      0

      0
    • makjemahpunyekomen says:

      nak tau nape?

      meh mak jemah habaq mai na..

      menurut seseorg yg terlibat secara langsung time weddng ari tu.. cheta suke amek gambar satu side je sebab gigi die yg side lg satu tk bape nk cun katenye.. ala2 senget sket kot..hehe..mak jemah tak pasti la plak kan.. but according to ‘seseorg’ tu..cheta mmg akan pastikan org amek gmbr die dr satu side je..which side yg mcm dlm gmbr diatas la..klu side lg satu die tk bg..

      so sy ckp ape yg sy tau la..klu org tipu sy..meaning sy tipu uols la..tp ape motip seseorg tu nk tipu kan? tade nye dpt duit dr cheta..

      to all haters dan fans cheta.. meh kite berusaha nmpak gojes kebabommmm mcm cheta ble kite tua..oppss..silap ble kite dh berumur cm cheta..TAPI maintain gojes utk suami sajeee.. ble dh dpt dpt jd gojes kebabommm mcm cheta mohon sorok dan simpan dlm baju yg besar n tunjuk kt suami je keh.. jgn haplod dlm IG or FB plak..kuikuii

      sekian..buhbyeee~~ XD

      0

      0
  16. Anonymous says:

    kelakonya aku tengok style zakuan…dh mcm badot n mak nyah posing pn ad….

    0

    0
  17. Anonymous says:

    pic 2nd 2 kasut che ta cm kasut nora danish..beli bundle eh?

    0

    0
  18. pinky-minky says:

    tergerak hati nk komen.. naper ek dh pakai tudung tapi seluarnyaaaaa alahai ketat bebenor. awat dok pakai srupa legging tu. che ta nyer kakak pon sama. xsemenggah aku tengok.

    che ta ni bagi aku mmg dia cantik. aku mmg tercari2 nk tgk gamba dia yg less make up sbb nk tgk the natural beauty in her.

    0

    0
  19. karen says:

    pelik betul ayu raudhah ni. berlakon idak, jd duta pun sendu jek tp mewah ngalahkan orang paling femes kat mesia. zakuan lak main bola pun sendu so mana cari duit. tk pyh lah ckp ada side biz, bosan dah dgr. org kalau ada side biz tak berani nak spend gila2, takut company lingkup.

    0

    0
    • kiri says:

      kalo aku la artis, aku sorok je birkin fake tu kt umah takde nak tayang2 kat insta. katakanlah beg tu ori pun, aku simpan jugak kat umah.
      pakai beg yg org tau harga belas2 or puluh2 ribu kan boleh mengundang fitnah. kita sebagai muslim, bersederhanalah dlm berbelanja dan elakkan fitnah.

      0

      0
  20. dadi says:

    henbeg semua rege riban2..kayo..kayo..

    0

    0
  21. sue says:

    Zaquan punya fesyen lain macam je.seluar ketat nak melawan Ayu lah tu. tengok bawah sekali failed! hahahahah

    0

    0
  22. muntahhijautengokzaquan says:

    eeeuuuwwwww!!!!wtf si zaquan pkai mcm tu..geli okeyh..xyah nak BADUT sgt la..ingat kiut ke..suar sendat..phuiihh..muntoh hijow

    0

    0
  23. fuck zaquan n zafuan says:

    what a hot milf……

    0

    0
  24. mariam kampung pantat says:

    topi koboi + kasut hiphop = dah teruk sangat rozita neh!

    0

    0
  25. PENDENGKI says:

    KESIAN…. DGN ORG HASRAT DENGKI NI… SBB XDPT PERGI HONEYMOON MCM CEK TA ADE JE COMMENT BURUK2 DEKT CEK TA DN ZAIN… XPUAS DGN CEK TA SKLI KN DGN FAMILY CEK TA… KESIAN.. KESIAN… CEK TA HAPPY ORG LAIN SKIT HATI… HAHAHAHA!!!!!!

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Gambar nampak punggung tu . Pfuhhh
    Semangat aku nk bersenam nk kan dapat punggung pejal cam Che ta..
    Hak huk. Hak huk hak hak hukk. Phuiii

    0

    0
  27. kuntum says:

    mak ayah che ta sedih x tngk anak2 dia brpakaian ketat mcm tu?..ksiannyaaa..mudh2an cepat2 diberikan petunjuk dan hidayah sebelum kembali kpd penciptaNYA…aminn

    0

    0
  28. Kakak Chantek says:

    Sumpah hakak tak paham noks.. apa motif fesyen Zaquan dlm gambar no 2 tuh? aiyooo sendu nye.. mengalahkan cik gayahhh… haha!

    0

    0
  29. mat tajam says:

    mata aku terkesima dengan fesyen laki di ayu raudhah tu..apa lak lak tu gayanya..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Che ta zain apa macam barang baik ke….

    0

    0
  31. pinana says:

    da kenapa org zaman skrg ni,…. berhijab tapi membungkus aurat… tak paham2.. muhasabah diri

    0

    0
  32. Woweee says:

    Zaman sekarang org belanja berhemah. Top management pun potong elaun, retis2 bermewahan di oversea. Himpunan turun bayaran pada retis!

    0

    0
  33. awanona says:

    aku lebih rela pakai kain pelikat drpd pakai baju mcm zaquan tu……

    0

    0
  34. whatsoever says:

    rozita che wan ni memang bergambar tak suka pandang camera ke apa? orang lain dok senyum tgk camera, yang dia pandang langit. cuba tengok camera jap. asyik tengok langit je.

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Dia orang ni asyik holiday dengan shopping je…. kesian zain dengan zaquan. Tentu pening kepala setiap bulan nak fikir macam mana nak support lifestyle mewah che Ta dengan Ayu.

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Gambar yg atas tu
    Apasal ada bonjol pat KLEDEK ZAIN?
    mamat yg sebelah pun ada BONJOL jgk ..

    Apa yg sebab kan diaorg mengerass ni ?

    0

    0
  37. Anak ikan says:

    Bini beg birkin , yg laki kasut louboutin ! Kelazzzz

    0

    0
  38. Liza says:

    gambar 3 beradik tu just pegi singapore je kan?
    apasal aku rasa si che ta mcm mangsa fesyen je…ke perasaan aku je?
    cuaca kat singapore sama je kot mcm malaysia…
    tapi berjaket hitam, bermafla bagai…tak panas ke kak oi…
    nak melawa boleh, tapi ikut kesesuaian la

    0

    0
  39. oh dunia says:

    gmbar aidil yg no 2 dah mcm muka chef adu dalam masterchef selebritot!

    0

    0
  40. anynomiz says:

    kcian.aslnya nk nmpak muda.tp tua ttp tua.

    0

    0
  41. Apam Tembam says:

    Oh.My.Pocot…..what the f*ck….Zaquan…baju ketat, seluar sendat & senteng …pakai belt and at the same time pakai suspenders (wrong combination..it should be either one)….kasut dah nampak macam ada bunga setepek kat situ…all wrong from head to toe…. Seriously Zaquan??

    Tips for you guys and gals before stepping out of the house:
    1) Make sure you have a big mirror…full view…. to check yourself from head to toe.
    2) Take a selfie or get someone to take yr picture using camera phone. Pose. Then evaluate. Do I look alright? if in doubt…put on instagram or twitter…ask friends for comments or praises…if ugly…remove the picture immediately…go and change…lol.
    3) Sometime less is more…for the guys…too much of everything makes your look weird…do you see runaway models wear stupid fashion clothes on the street???..so why should you? For the ladies…less is more…doesn’t mean that you need to wear skimpy clothes to show off your tits and crotch like Milley Cirus…hell no !!

    Play with fashion. Fashion is fun.
    Just don’t be a fashion victim.

    0

    0
  42. macam lahh.. says:

    macam lahh……..je dressup si zaquan adha ni.so gay..

    0

    0
  43. tokwan olga says:

    pompuan2 melayu islam,

    pakai tudung tapi seluar ketat nak mampus. dah tua2 pun tak reti agama ke? laki kau tak tegur? bapa? atuk? mahal ke nak beli seluar / kain longgar2 sikit? kau jual birkin tu boleh beli selori kain. tak tau le kalau birkin petaling street…

    yuna pun kadang2 sama juga

    0

    0
  44. nanu says:

    baju zaquan cam orang terencat akal, baju bini die cam orang muslimah bajet hot. dua dua fail.

    0

    0
  45. oh apakah..? says:

    Kita para peminat ni pandai2 la memilih artis yg bole dijdkan ikon.kalo yg adik beradik depa ni..toksah la..hatta brtudung skalipun.sbb btl2 mghina syariat dlm brtudung.laki kat sblh pon lain mcm jerk gaya dek krn trpengaruh dgn fesyen bini.sudahnya gonjeng.tiada satu pun gambar diatas yg bole dibanggakan kita sbg muslim.berat mata semua memandang,berat lagi zain memikul!

    0

    0
  46. glam gurls says:

    anyway I pernah terserempak beberapa kali dorang adik beradik shopping kat kenanga wholesale city….cari brg fake…same gak ngan maria tunku sabri n husband buat coverage g china beli barang branded imitation gred AAA katenye, so it shows that most of Malaysian artists wanted to have branded stuffs but cant afford it. And jangan ingat bile dorang pakai branded means dorang pakai barang yg authentic n genuine…silap tu…if kat western country kat airport boleh kene tahan ngan kastam dorang biler gune barang fake…tp kalau dorang masuk spore naik kereta xdela kene…unless kalau spore immigration buat full inspection kat dlm kereta.

    0

    0
  47. Zain Hot says:

    Bestnya ZAIN. Nampak bonjolan la dekat seluar zain. best kan kalau dapat

    0

    0
  48. YaYaYa says:

    Alah korang ni, kalau mampu pergi oversea, biarlah diorang pergi. Apa salahnya. Yang sibuk dok suruh diorang honeymoon dalam negara je tu buat apa? Kalau korang tu mampu, korang pun pergi oversea jugak. Rezeki diorang, tak payah la dok dengki lagi..

    0

    0
  49. JALAL says:

    OH PLEZZ ZAKUAN.. APASAL GAYA KO SAWIT SGTTT!! DA KEMAROK NK BERFESYEN.. SMPI JADI SAWIT.. MCM BUDAK2 BARU NAK UP.. MAIN TAK SEBERAPA.. ASIK INJURD.. MCM MENANGUNG BIAWAK IDUP JEK LA.. BETTER KO PENCEN TRY CARI JOB BERLAKON JEK..

    0

    0
  50. geli aku tengok gambar no 5…… macam tak sabo2 cik ta kita nak pegang anu zain…. ha3….

    0

    0
  51. Mizz-Annoyed says:

    Kalau anak menteri cuti sakan & tunjuk barang branded mesti dikatakan bapak dia ambik duit rakyat. Kalau artis pula dikatakan barang fake. Lumrah manusia…ada je yg nak di komen. Ade je cacat cela kesalah org lain yang dijadikan bahan untuk diumpat.

    0

    0
  52. jeles la tu says:

    Aku cam pelik je cam heran je cam meluat je orang yang panggil nama orng dengan gelaran orang tua…aku nak tanya sikitlah yang memanggil orang dengan gelaran orng tua tu kau nanti tak tua ke?? muda sampai ke hujung nyawa ke??

    setiap orang akan masuk fasa tua so janganlah nak mengata Che Ta atau memanggil gelaran org tua bagai…tua tua dia pun LAKU NYAH…kau yang mengata memanggil dia tua tu ada ke orng nak kat kau bila kau masuk fasa ni..so jangan nak dengki la…cuba la bersih kan hati tu…buang segala hasad dengki..dah hakikatnya dia cantik atas ciptaan Allah atas kehendak Allah atas izin Allah..so sapa kita nak mengata mengumpat ni? be happy for others ..so hati jadi tenang..

    0

    0
  53. SANA says:

    Mencelah sikit,..
    cuba rozita ni buat natural…jgn mekup atau bergaya sakan sangat..buat-buat biasa je,..jgn asyik dok pakai bulu mata palsu je, pakai skirt, sluar ketat mcm tu,..pakai yg sesuai sikit..
    mesti nmpak lagi cantik,..lagi menawan.
    Memang awk tidak hipokrit…awak adalah awak,..tetapi cuba pakaian yg lebih menawan…bila kenakn baju kurg jgn yg terlalu ikut badan…ubahkn cara pemakaian…lagi org respect.

    0

    0
  54. minelady says:

    Perasan atau tidak? dalam mane2 gambar che ta mesti pakai bulu mata palsu, bunga n topi. macam tak real jer..well who knows..only zain yg tau..ape2 je lah..

    0

    0
  55. SANA says:

    x faham lgsung lah org2 ni yg dislike…bukan aku kutuk rozita tu pun.
    maksud aku kalau dia x mekup sakan, pakaian bukan mcm org2 muda,..rasanya dia lagi cantik, kalau tak bersolek sangat.
    Susah betul org2 ni.

    0

    0
  56. Emma says:

    Rozita Che Wan ni tangkap gamba atas katil pon make up! tak rimas ke? huhu… ape daaa… wipe off ur make up and bring up ur natural beauty… kalau hadooo.. :)

    0

    0
  57. rozitipu che wakenabeb says:

    gambar kat katil tu pun nk publish? nak cakap best dapat main dgn zain.. muka happy..SEMUA FAKE!!!! puiiii!

    0

    0
  58. gary says:

    tak ayu raudhah la kalau tak pakai seluar ketat

    0

    0
  59. […] (9 GAMBAR)Pasangan Pengantin Baru, Rozita Che Wan & Zain Saidin (85) […]

    0

    0