Written by AbangNara | June 5th, 2015

Selain daripada Hanis Zalikha, kakak kepada ratu rock Malaysia, Jojie juga bakal menamatkan zaman gadisnya pada minggu ini. Seperti yang telah dimaklumkan sebelum ini, Jojie, 50 tahun bakal berkahwin dengan jejaka pilihannya, Syahrizal Ismail, 36 sebelum ketibaan Ramadhan. Abang Nara telah menerima beberapa keping gambar majlis malam berinai bakal pasangan pengantin ini. Kemungkinan besar esok lusa majlis pernikahan akan berlangsung.

jojie dan suami

Semoga majlis perkahwinan Jojie dan Syahrizal akan berjalan lancar seperti yang dirancang. Sama-samalah kita doakan. Nanti ada gambar kahwin mereka, Abang Nara akan kongsikan dengan anda. Buat masa ini layan dulu beberapa gambar sekitar majlis malam berinai dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar MinistryofMoment.

jojie dan suami

jojie dan suami

jojie dan suami

jojie dan suami

jojie dan suami

jojie dan suami

27 responses to (7 GAMBAR)Sekitar Malam Berinai Jojie & Syahrizal

  1. hamba Allah says:

    50??? Awet muda btoi..

    0

    0
    • minah jambu sayang nenek says:

      belom kawin n belom rasa branak mesti la muka dia awet muda..tambah lagi ngan make up bulu mate mesti la cantek..ape2 saje la kau ni..

      0

      0
      • Pemuda Umno Yang Setia says:

        Masyarakat semua..

        Ade nampak najib x?

        0

        0
      • nak cuit sikit says:

        minah jambu sayang nenek ni kalau umur u 50an mesti betul betul macam nenek sbb hati busuk ! dengki la tu pada hakikatnya memang jojie still look attractive at the age of 50an …dengki dengan anugerah Allah pada org lain…sad and shame on you la….mesti you ni dalam kategori tak cantik ….hehehe

        0

        0
  2. Risha S says:

    Dari dulu hingga kini Jojie tetap gorgeous! Aku yang mixed Caucasian ni pun envy kecantikan dan keawetannya!

    0

    0
    • Kak jorah says:

      Ko mixed kokaysen ke ???
      Ya allah LOYA TEKAK aku … Buwekkkkk!!!!
      Hahahahhahahahah

      0

      0
      • Risha S. says:

        Kak Jorah, memang aku Caucasian k! Kenyataan! Kak Jorah nak jeles ke, nak dislike banyak2 ke, nak ke KeJorah ke, Well m still Caucasian! Ada je komenter cam Kak Jorah ni kan!
        Aku cuma baca komen2 kat BeautifulNara ni tapi terpanggil nak komen sebab every Ella’s concert mesti ada Jojie, tapi nampak dari jauh je. So here comment utk Jojie yang terserlah awet & Cantiks! “SELAMAT PENGANTIN BARU!”

        0

        0
        • Anonymous says:

          biasa je la…ella lagi cantik kat luar.

          0

          0
        • Buat dek jer lah. says:

          Risha … biasalah i pun pernah kene. Klu u mix better tak yah cakap. I ckp sbb topik budaya. Of coz lah kite tahu satu2 budaya lain becoz dilahirkn dr kluarga cmpur. I melayu suku je. Mcm2 bangsa dlm kluarga i. Lps tu org kata meroyan. Masakan i blh bercakap budaya lain scra terperinci. Masalahnya mrk ckp fakta salah. Mrk bkn bangsa itu pun. Bg i tak kisah bangsa sbb yg paling pnting MUSLIM. Masa sek dulu i kene buli, org2 mcm kak jorah nilah kaki buli masa sek dulu. Jadi diam salah , klu aktif lg salah. Duduk luarngra pun tak kena buli. Btw jojie mmg cantik asli.

          0

          0
        • Risha S says:

          Salam to u! I’m with u on this. These are insecure and races people & Kak Jorah is one of them! Booooo & UuuuweekK urself!
          Buat Dek Je Lah, we’re better than such! Do not let anyone BULI you!!! God bless u. Peace!

          0

          0
        • hahaha says:

          Post lah gambar caucasian sangat uolls!. Bukan semua yg mix tu cun. Ada aje yang mix muka macam belacan.

          0

          0
        • Buat dek jer lah. says:

          Tak kisah lah muka sy macam belacan ke, budu ke , cencalok ke tempoyak ke. Adakah muka macam belacan sy ni mmg patut kena buli , apa salah sy ???. Bukan sy shj yg kena tapi kakak sy lg teruk kena. Sampai skrang dah bekerja pun , dia fobia , dia seorg yg lemah lembut dan sopan santun.

          0

          0
    • Joyah mix Kusyen says:

      Kau nasib tak baik dapat dna lebih dari belah yang tak kokesyen dari yang kokesyen..he! he! Kokesyen pun..kok setakat dapat yang muka macam Mr Bean pun tak guna jugak…!

      0

      0
      • mr bean says:

        saya wakil pihak Mr Bean ingin memaklumkan bahawa anak dara saya cun hokey…

        sudah2 lah… kita semua nie hencem dan cantiq. x payah lah kutuk2 . terima seadanya.

        0

        0
  3. like says:

    Dh slmat nikah dh pn kul 10 mlm td.nara yg lmbek sgt update.anyway..slamat pngantin baru Jojie.jodoh dh smpi,smpat mak nye mrasa dn mlihat ank2 pompuan kwin.

    0

    0
  4. ramleeposmen says:

    Congrats. Semoga bahagia hingga ke Jannah. Aamiin.

    0

    0
  5. Lobak Hangus says:

    Jodoh dia masa umur 50 tahun, nak buat camne. Tak perlu kondem.

    0

    0
    • ho!ho!ho! says:

      Bukan tak ada jodoh…dari dulu dok memilih sangat!

      0

      0
      • nak cuit sikit says:

        ho ho ho kalau kau bukan Islam tak pe..kalau ko Islam ..percaya la pada qada dan qadar Allah tu baru Islam beriman….anak jodoh ni ko boleh petik petik ke? one word for you BODOH !

        0

        0
  6. Anonymous says:

    cipet dah expired baru teringin nk kawin.

    0

    0
  7. al kader curry house says:

    jahat nyer mulut2 puaka nih …. sepatutnya doakan la mereka …..

    0

    0
  8. Akoo says:

    Nara pls check status betol2. Dia pernah berkahwin dulu…fakta!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Sedap nya ..

    0

    0