Written by AbangNara | November 15th, 2012

Lama sungguh tidak mendengar perkhabaran terbaru Irma Hasmie dan suaminya, Redza Syah. Yang terakhir ialah ketika Irma mengesahkan berita kehamilannya. Rasanya kini kandungan Irma sudah pun mencecah 4 bulan.

irma hasmie

Tidak banyak gambar yang dikongsikan oleh Irma menerusi Facebooknya. Namun suaminya, Redza, agak aktif menggunakan Instagram. Yang terbaru Redza telah berkongsi gambar scan bayi di dalam kandungan isterinya.

irma hasmie

Semoga ke”sweet”an dan kebahagiaan rumahtangga Irma dan Redza akan berkekalan sehingga bila-bila. Abang Nara pun tumpang gembira melihat kegembiraan mereka. 5 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Info asal Forum Cari.

P.S: Goal paling mantap abad ini daripada Zlatan.

irma hasmie
irma hasmie
irma hasmie
irma hasmie
irma hasmie

65 responses to (7 GAMBAR)Irma Hasmie & Redza Syah, Semakin Sweet ~~~

  1. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    pes !!!!!

    0

    0
  2. mek yah says:

    sweet sangat. anak mesti comel2. InsyaAllah, semoga melahirkan generasi soleh dan solehah aminnn.

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      tapi selalu nye la kan mak cantek n jambu bapak hensem tapi nanti keluar anak tk cantek or hensem……

      0

      0
    • Berhijab itu Indah says:

      Berlumba2 ngan bini Nabil saper beranak dulu…. Yg penting Irma selamat melahirkan dan bayi sehat

      0

      0
      • Aida233 says:

        Kenapa nak kena berlumba2 dengan bini Nabil? Yang lepas tu biar lepas. Masing2 dah ada hidup sendiri kan.

        0

        0
      • happy untuk bakal ibu :) says:

        name dh cantik dh(berhijap itu indah) sekali stetmenttttt!haish…xpaham aku ape motip ko

        0

        0
    • laba says:

      Biasa lah anak pertama, sampai hak dlm perut pun ditunjuk. Senyum sengeh termewek lagi. Hangpa tgk la 5-6 taun lagi. Harapan aku agar depa ni boleh jadi contoh pd kapel yg lain. Seb bek redza ni tak main bola, kalau tak jadi bangang mcm Aidil

      0

      0
      • mama jelita says:

        betul lah cik laba…tak sesuai betul tunjuk gambar scan kat org ramai..tunjuk gambar shopping baju baby jer dah lah…apa pun semoga bahagia…hehehe..anak fest lah katakan…

        0

        0
      • Lembu Gemok says:

        macam bodo korang semua ni..ada jer benda negatif nak letak..mentang2 diorang ni artis..come on laa..aku rasa pasangan ni adalah pasangan paling sweet n paling cool..aurat jaga,sopan…and pasangan ni masing2 cantik n hansem..dah2 laa buat cerita negatif kat orang…cukup2 laaa!!!!!

        0

        0
  3. jeemon says:

    comell…..!!

    0

    0
  4. Teruna says:

    Ok jelez…

    0

    0
  5. nabil says:

    sweetnyer.. sm0ga berkekalan till jannah….amin.

    0

    0
  6. Why says:

    kenapa irma hasmie so cantek? Hahaha. cantik sangat :)

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      dh tuhan yg maha kuasa nk kasi dia cantekkkkkk cantek la dia kannnnn nk kate kn banyak pompan yg cantek2 tapi kecantekan dorang tu berbeza2 minah jambu pn cantek tapi kecantekan minah jambu tu mesti la lain dari kecantekan irma kannnnnn………

      0

      0
  7. bubu says:

    comelnyeeeeeeee

    0

    0
  8. FarahinKafli says:

    Sweet sangat ! semoga berkekalan hingga ke syurga :)

    0

    0
  9. Anonymous says:

    cukur keningggg ke irma yg suwit??scan anak dlm perut dikira aurat x ye…mohon penjelasan dr ustaz2

    0

    0
    • Kiracomel says:

      Think positively. Jangan duk komen negatif pasal org lain sedangkan kita pun tak sempurna

      0

      0
    • Anonymous says:

      ko salah channel ni.. klu mintak pendapat ustaz BN memang ke laut la jawabnya…

      0

      0
      • Anonymous says:

        teeeheee….saje nk tnya je..yelah2 aku komen positif la….irma cantik sweet suke tgk pasangan ni…alor lor geram tau

        0

        0
    • zuhayrah says:

      irma jumpa doktor pmpn kt pcmc la.. saya tau sbb pernah same2 tunggu appt dgn doktor seri sampai tertido irma.. kesian..

      0

      0
    • watduh says:

      ape kau merepek ni setan?

      0

      0
    • Kay x pop says:

      Kening dia dah merajuk x mo tumbuh balik la..kwn aku pun mcm tu..bila da x buat..da x mo cukur kening da x mo tumbuh..cuba bla tgk org tu pki yg positive je..nk selit juga yg x baik knp? *ni peringat diri sndiri juga*

      0

      0
  10. Kiracomel says:

    Subhanallah cantiknya ciptaan Allah S.W.T. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat dan elak daripada mencetuskan kontroversi. Amin ya rabbal alamin

    0

    0
  11. Kiracomel says:

    Subhanallah cantiknya ciptaan Allah S.W.T. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat dan sentiasa dilindungi-Nya. Amin ya rabbal alamin

    0

    0
  12. ieyda says:

    cutenyeeee…suke sgt ….smga lebih bahagia utk k.erma..

    0

    0
  13. 12345678910 says:

    Subhanallah , saya harap kak irma ngan suami akan bahagia sampai syurga. Nampak je cahaya kat muka kak irma tu . Alhamdulillah . :D

    0

    0
  14. walaupon mkn hati sebab x dpt kawen dgn redza namun ku redha dan diri ini masih sendiri dan rela menjadi yg ke3 mcm eja dlm teater tun semoga irma rela bermadu dgn ku dan menjadi mak tiri yg cun mcm tok ti

    0

    0
    • sweetgirl says:

      sengalnye dia nih..jgn rosakkan hub org la..crik org lain k ;)

      0

      0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      kau ni dh kenape ! kemarok sangat ngan si redza ni ! tk tau ke dia ni laki orang ! jangan nk rampas kebahgian orang eh ! minah jambu dh paham sangat pompan2 malaysia ni mati matian nk rebot laki orang ! macm dh tkda batang lain nk kasi cicah ! laki orang jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkk yg dia bekenan kan huh !!!

      0

      0
  15. persis fasha sandha says:

    i setuju.jgn nk rampas2 sgt la..xbek tau runtuhkan masjid org:)

    0

    0
  16. couple ni mmg celebrity couple yg paling cantik dan sama padan kt malaysia ni..sgt sweet….

    0

    0
  17. Anonymous says:

    apa user name instagrammmm.
    nk follow. nk tgk irma cantek

    0

    0
  18. minah hysys says:

    serious la irma sgt berseri seri lepas pakai tudung esp time2ngandung ni… Like million times

    0

    0
  19. aku says:

    Nama irma naik melonjak sdd bersuamikan Redza tu.. kalo dia kawin dgn orang lain tak tak hensem mestitak de siapa nak sibuk2 nak tahu kan…

    0

    0
  20. Sweet32 says:

    Semoga selamat bersalin dan dpt baby comel! Semoga pwrkahwinan berkekalan hingga hujung nyawa! Amin…

    0

    0
  21. improudtobeMuslim says:

    muke same la irma dan suami! tahniah!

    0

    0
  22. NaNa says:

    wahhh sangat2 sweet…semoga irma selamat melahirkan anak dan bahagia bersama suami tercinta hingga ujung nyawa…aminn

    0

    0
  23. Moza says:

    Overrated lbih cerita Dari produk

    0

    0
  24. . says:

    sejujurnya dlu aku x berapa minat la kt erma ni..tpi menjak dia dh bertudung..aku jadi minat kat dia d tambah lgi dpt suami y ensem…

    0

    0
  25. saya says:

    aku agree ngan says

    0

    0
  26. saya says:

    irma come and husband pun sama ensem

    0

    0
  27. cendol HUKM says:

    waaaa…irma mkn rojak kt sbelah stadium dpn HUKM…suke2..very low profile nk mkn cendol tepi jalan…;))

    0

    0
  28. Anonymous says:

    baru 4 bulan ke kandungan irma?kenapa besar dah perut dia..saya 4 bulan, tak nampak ape2 pun..huhuhuuhuhu..nak kate gemuk,…saya tak gemuk pun.berat tak naik2..huuuuu

    0

    0
  29. watever says:

    post yg baik pun tetap ade komen yg x sedap utk d baca.. memang org Mlaysia nie suke mengutuk agaknye… dr mengutuk kn elok kalu kita mendoakn sesuatu yg baik..

    0

    0