Written by AbangNara | December 17th, 2013

Antara komen-komen yang diterima di dalam artikel “Nora Danish, Nadeem & Rakan-rakan bercuti di Thailand” ialah “daripada korang gi bercuti lebih baik korang pergi tolong mangsa banjir kat Pahang tue“. Nampaknya insan yang menulis komen itu kini terpaksa menelan ludahnya sendiri. Itulah, jangan cepat sangat bersangka buruk kepada orang. Kan dah malu sendiri.

nora danish bantu mangsa banjir

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Nora Danish dan Dimorian Crewnya kerana telah turun padang menghulurkan bantuan kepada mangsa banjir di Pahang baru-baru ini. Siap pakai baju ada tulis “Dimorian Crew” lagi. Nampak gayanya semenjak dua ini makin ramai artis yang prihatin dengan kesusahan yang menimpa rakyat Pahang. Good job!!!

nora danish bantu mangsa banjir

Jangan lepas ini ada pula yang mempersoalkan keikhlasan hati Nora Danish dan Dimorian Crew di dalam menghulurkan bantuan ini. Soal ikhlas, biarlah mereka sahaja yang tahu. Yang penting, mereka turun membantu. Semoga usaha murni akan diteruskan lagi di masa hadapan. Beberapa lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


nora danish bantu mangsa banjir
nora danish bantu mangsa banjir
nora danish bantu mangsa banjir
nora danish bantu mangsa banjir

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 responses to (6 GAMBAR)Nora Danish & Dimorian Crew Bantu Mangsa Banjir

  1. lyn says:

    good job…

    0

    0
    • Anonymous says:

      ok la tu.. jgn pula derma hanya kerna nama…

      0

      0
      • damai says:

        Org tak derma ckp, org derma pun ckp. dia ikhlas ker tidak itu antara dia dgn Allah, tp ada juga dia bantu, kau ada

        0

        0
        • mira says:

          haaaahaaaa setuju. .

          0

          0
        • kudin says:

          bab dia menderma tu alhamdulillah.. moga murah rezeki kumpulan dimorian ni…

          tetapi………………………….

          halalkan la hubungan nora & nedim tu cepat2.. dah muak dah tengok.. lambat2 kang basi.. nak kata tak mampu lebih mampu sampai boleh bercuti ke eropah dan thailand bersama..

          0

          0
        • miss ynwa says:

          sampah.

          0

          0
        • Baby ZS says:

          Mangsa banjir dah pulang baru korang nak tolong? Hurmmm

          0

          0
        • THE CONJURING says:

          org dah balik….kau baru turun bantu. yelah bantu cuci jamban sekolah tumpangan bajir. tak lama lagi sekolah nak buka..mak cik cleaner boleh lah berehat, ND dah tolong cuci jamban

          0

          0
        • FARAEL COBAIN says:

          Betul tur damai. Biler diaorg g bcuti baru2 nie dok kutuk baik duit bcuti tur bantu mangsa banjir.. nie biler dah bantu, kutuk lain plak.. x fhm tul r.. buat baik salah.. biler x buat lagi salah..akai ada ka?

          0

          0
      • nana says:

        ya allah.masalah betul la orang macam awk ni.orang pergi bercuti cakap asyik bercuti je.baik bantu mangsa banjir.bila orang da bantu cakap pulak jangan sebab nama..masalah betul.cuba la jangan negatif sangat otak tu.tolongla bersihkan sikit hati.semua tak kena..muhasabah diri ye.apa dia buat iklas ke tak ke.urusan dia dengan allah.yang baik kita ikut.yang tak baik jangan ikut..

        0

        0
      • Anonymous says:

        pemikiran sentiasa negatif. tak penah nak positif.kalau tak bantu kata macam2.contoh ayat yang biasa di dengar.nengok orang bercuti”banyak duit bercuti baik derma kat mangsa banjir. bila dah menderma” alah bukan ikhlas pun nak dapat nama” hello apa pun tak boleh.buat tu salah buat ni salah buat baik salah buat jahat lagi la salah.

        0

        0
    • Olga says:

      ORG TEGUR BARU NAK BAGI BANTUAN PUIHHHHHHHHH LA ! SEKARANG SAPA YG JILAT LUDAH SENDIRI

      0

      0
      • awekbulu says:

        jilat ludah sendiri???..before mu nk membahan pun fikirlah dlu ,x de pun isu tegur dulu ke apa..bantuan ini pun dh kira yg ke dua team dimorian agihkan,yg first2 lg diorg dh keluarkan dana utk mangsa2 banjir pantai timur,tp diorg x ada pun nk melalak..mu org aje yg sentap melalak kata nora pegi holiday n x perihatin pasal mangsa banjir..kesian org mcm mu tau melalak pasal retis bg bantuan ke tak?mu ada bantu tak??entah2 mu n kaum kerabat mu lah yg sibuk menadah lebih.

        0

        0
        • Olga says:

          DIAM LA AWEK BULU OI,BERBULU AKU TGOK KO BERCERAMAH KAT SINI,KAU NORA KE YG NAK SENTAP BAGAI,NAH PUIHHHH UNTUK KO

          0

          0
        • awekbulu says:

          tau pulak mu nk berbulu bagai yek,kenapa dh kena setepek atas muka mu kah??

          0

          0
        • betty kuda says:

          hei betty syabas tau gigih ko membela si Nora ni. berlakon ke laut kontrobasi aje lebih. perasan superstar phuiih.

          0

          0
  2. Zul-Faris says:

    Good effort! Thumbs up….

    0

    0
  3. Macam-Macam ada says:

    kan bagus mcm tu…dpt jg pahala…

    0

    0
  4. saya ok jer!! says:

    Alhamdulillah.. tolong menolong amalam mulia :)

    0

    0
  5. Raiecai says:

    Lepas Nie Ttp Ada Juga Yg Mngutuk..P Cuti Salah.. P Tolong Mangsa Banjir Salah.. Pendek Kata Semua Pun Salah .. !!

    # Yg Penting NAWAITU Mereka Hnya Allah Maha Mngetahui.. Lofff U Nora Danish :)
    BUMI MALAYSIA BUMI BERTUAH , SAYANG MALAYSIA !

    0

    0
  6. helo helo says:

    menyemak lah zarema tu… anyway, good job nora danish and friends except zarema!

    0

    0
    • sarah says:

      Apasal Zerema tu ada kat situ??menyampah aku nak interframe jugaklah tuh..nak tunjuk konon konon diri tu baguslah lepas apa yang dah dia buat kat rita rudaini n anak anak..nak tunjuk baik..MENYAMPAH AKU DENGAN ZEREMA!!

      0

      0
    • wah..wah..wah says:

      DiMeroyan Crew sebenarnya….
      Terdiri daripada golongan anak VVVVVVVVVIIIIIIPPPPP yang memperabihkan duit rakyat (nadeem ngan zarema)
      Retis sendu yang memerangkap aweks kpd nadeem bajet glam (ND)
      Yang lain2 hanyalah pengikut bontot si nadeem memerangkap tukang kipas anak VVVVVVIIIIIIPPPPPP….
      Ok la 2 buat kerja amal tapi mcm mana pun aku tetap dislike this couple yg suka menunjuk2!!!!

      0

      0
  7. MAXMORA says:

    Alhamdulillah ..

    0

    0
  8. ANNONYMOUS says:

    Good Job! been following Nedim & Nora and love them both.
    btw Abg Nara, Baju stated, Dimorian Cares hehe

    0

    0
  9. Biskut says:

    Well done ahli2 Dimorian crew!

    Abg Nara, wlaupun gmbr2 kat atas tak berapa clear, tp aku masih nampak kat baju dorg tu sbenarnya di tulis Dimorian Cares.

    0

    0
  10. samsul says:

    ah! lps ni leh ler p holiday sakan ea..dh bg tgk 1 msia tolong mangsa banjir kan :) mesti semua org suka

    0

    0
  11. mizz says:

    tulah nara len kali p amik gmbo sendiri br nmpk jelas…asik copy paste je…tp kat cni gak aku komen…hurmm

    bdw good job nora and the geng…
    sejuk ckit hati bila tgk keprihatinan koorg wlupun aku ttp x suka kau…

    0

    0
  12. Nurul says:

    Nedim ni suka naw buat t-shirt. Cam budak2 sekolah. Suka hati dia lah!

    0

    0
  13. Danish Butter Cookies says:

    Okey..dah tolong angkat kotak…jom pi enjoy kt Thailand… Abg Nara pun nk ikut skali…

    0

    0
  14. mawar says:

    “kami tiada perancangan utk bkawin dan tidak mahu terburu2..”nora danish (metro harian arini)..

    alahai nora,dah nampak sangat nedim tu nak seronok2 je ngan ko..xde niat nak buat bini..

    playboy cam nedim tu ubat nya satu je..ko jangan layan dia,wat jual mahal..mesti dia akan lebih berusaha dapatkan ko sampai lubang cacing dan baru pike series nak wat bini..bila dia nampak ko lain dr pompuan lain..

    kalau x die pike ko sama je cam pompuan2 lain yg terlalu murah utk dapatkan org kaya..apa lagi,dah puas pastu buang lah cari lain pulok..playboy kan..

    0

    0
  15. Mirai Suenaga says:

    Aku nak tshirt tu boleh tak? nak pakai g Comic Fiesta nanti

    0

    0
  16. Aptb says:

    dorg ni menolong lepas dah kena kutuk kot….artis lain terlbih dulu buat semua tu…tk payah nak tunjuk baik…for zarema ko tnggu nasib kau…utk abg nara kalo nak jadik blogger yg bagus tak payah ckp mcm tu kat pengomen ko…ko pun mcm lalang jugak….

    0

    0
  17. akusukadia says:

    aku xtau la kebetulan or memang sengaja…lepas je RR ngan AZ tu bercerai,hari2 aku nampak muka c Z nie kat ruang gosip2 macam ni..macam dia pulak yang artis nye..padahal AZ n Z ni bukan nya artis pun….kannnnnn…………….

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Pompuan2 Dimorian ni kan yang pergi bercuti kat Thailand pakai bikini. Balik buat amal jariah. Lepas tu gi bercuti lagi…Lepas kena kutuk…balik buat amal jariah lagi. Pelik betul dia orang ni…

    0

    0
  19. Kom says:

    Mana gmbr cuci lantai cuci longkang?!? Ni gmbr angkat kotak je watpe.. Brg skit je tp yg berbaris punya la ramai. Mcm passing baton plak aku tgk.

    0

    0
  20. like nora says:

    biarlah nora tu lambat kawin ke cepat kawin ke, janji dia bahagia. kegagalan perkawinan tu mengajar kita supaya lebih berhati-hati. jangan nak ikut sangat rentak orang yang tahu kutuk saja, rumahtangga ke mana, anak-anak menjadi mangsa.
    terima kasih nora kerana membantu mangsa banjir seperti kami…
    yang tahu caci saja tu… ada membantu ke?

    0

    0
    • tak like atittude nora says:

      kan elok cepat kawen dari ke hulu ke hilir tanpa ikatan blh menimbulkan fitnah.. kalau rasa nak lambat kawen sebab kegagalan pertama itu bukan jawapan.. dah bercuti bersama tu pun dh mcm org baru kawen berhoneymoon pula.. malu la sikit.. awk tu perempuan.. kalau nadeem ni dah mmg lelaki.. ada duit buat apa dia nak malu..

      0

      0
  21. mamatcomel says:

    aku nk mempersoalkan jugak…

    nape bantu time malam?kan gelap…lighting xcukup..amek gmbor de noise byk..

    0

    0
  22. Buntat says:

    alahai…si nara ni mmg peminat ND kan? kenapa masa belum kenal ND taknak tolong bantu membantu mangsa banjir dulu?Dimorian Crew WTF la korang..mentang ND artis,korang nak interframe kat depan media tunjuk bgs bantu mangsa banjir..mmg takleh blah lah…

    0

    0
  23. Anonymous says:

    “Nampaknya insan yang menulis komen itu kini terpaksa menelan ludahnya sendiri. Itulah, jangan cepat sangat bersangka buruk kepada orang. Kan dah malu sendiri.”

    1.nara lg 10x jhat buruk2 kn org
    2.wat pe nk malu,alhamdulillah la

    0

    0
  24. awekbulu says:

    jilat ludah sendiri???..before mu nk membahan pun fikirlah dlu ,x de pun isu tegur dulu ke apa..bantuan ini pun dh kira yg ke dua team dimorian agihkan,yg first2 lg diorg dh keluarkan dana utk mangsa2 banjir pantai timur,tp diorg x ada pun nk melalak..mu org aje yg sentap melalak kata nora pegi holiday n x perihatin pasal mangsa banjir..kesian org mcm mu tau melalak pasal retis bg bantuan ke tak?mu ada bantu tak??entah2 mu n kaum kerabat mu lah yg sibuk menadah lebih.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    percutian diaorg mungkin dah plan 1-2 bulan lepas…
    bencana alam ni pulak, takde siapa yg dapat menjangka bila akan terjadi..
    cuba lah fikir positif sikit..

    0

    0
  26. Lola says:

    Aku pelik lah dgn geng ni..dieorg ni x keje ke??? asyik lah dok mengepit/mengipas boss ned…pg, ptg, siang, mlm melepak sesame…
    kalo pon kaya, x yah lah nk tunjuk sgt..ko tu anak menteri, nmpk mcm jobless tp boleh tanggung geng2 die yg aku tgk makin lame makin ramai ni

    0

    0
  27. CHETOT says:

    da kene kutuk sbb gmbr bercuti so derang nak cover balik la tu….’de meroyan krew’ ni semua kan ade kepakaran maseng2 bak kata nora danish…huhu..
    kepakaran utk menghabeskan duit rakyat dgn berhibur bersama nedim yg mulut busuk itew..huhu

    0

    0
  28. isabel marant says:

    kau ni tak habis2 nak canang duit rakyat,kau mesti stok rakyat taraf pprt kan keje pun takat kuli batak,bila tengok anak2 menteri sibuk berjimba2 mulalah nk bingai.kalau mental dh tahap pprt felda mmg mcm ni kan

    0

    0
  29. KT Pari says:

    Kalau hati tu dah busuk and kotor, susah. Org wat baik kan kata bila kene tegor/suroh baru nak buat. Mana kamu tau dia org tak berniat dari awal nak tolong? Kamu blh baca hati & fikiran dia org ke. Kalau dah tak suka tu, sebok cari keburukan/kekurangan org. Kamu2 yg rase diri dah baik tu, tak derma ke. Tak semesti org kaya je kene derma. Kalau ade sikit, bagi sikit. Kalau kamu ngutuk dia org ni derma sb nak nama, aku tengok artis2 lain mcm ct, becca, dll tu pun masuk paper jugak. Pendek kata semualah nak suroh org nampak. Tengok ct tu dgn laki dia, bina masjid kat kedah siap beritau semua org terpampang kat paper. Tapi sb kamu minat kat dia, takde lah yg mengutuk. Sudah2 lah. Hati mau baik be….

    0

    0
  30. maca damia says:

    Ramainya pengomen2 yg baik hati kat sini, siap mengutuk2 kata kene tegor baru dia org ni nak tolong. Kamu ingat dia org baca ke blog2 gossip ni. lkhlas ke tak ikhlas, hanya tuhan je yg tau. So kamu semua tak pyh cari dosa duk mengata org.

    0

    0
  31. Kom says:

    X nmpk pun kakak nora dgn kwn baiknya tu si ugly betty..

    0

    0
  32. Ass says:

    Alhamdulillah.. tolong menolong memang amalan mulia. cuma jgn over post, lgi2 kt IG… tunjuk sikit2 sudah lar peminat boleh paham.. lebih lgi kita nie perempuan.. sorry nora, peminat skg tak bodoh.

    0

    0
  33. Ass says:

    Alhamdulillah.. tolong menolong amalan mulia.. Cuma jangan over post lebih2 lgi kt IG tu, sikit2 sudah lar, peminat boleh paham.. malu la awk tu perempuan.. sorry nora, peminat sekarang bukan bodoh..

    0

    0
  34. AkuComel says:

    Haaa. Lepas ni Dimorian Crew boleh lah pulak hantar bantuan dengan orang Syria. Winter appeal untuk syria skrg.
    Yang kaki gosip d web bn ni pun blh join skali derma utk syria okay.

    0

    0
  35. Takde mkne Nye jilat ludah ke lap ludah ke Nara oiii…ikhlas ke tak hanya Tuhan jer yg tahu…tp bg aku ni lbh kpd giler glamour jer…yelah dpt gak tunjuk t shirt yg nadim tu sponsor,tak gtu?pas ni tggu jer gbr2 percutian mrka seterusnyer,mgkin china,Dubai,sape tau kan?kan?

    0

    0
  36. Ndh says:

    Awek aidil si Zarema tu geng ND dan Nadeem ye…bagus le aidil cari lbh kaya..klu betul si Rita ckp sblm ni yg dia je yg belanja semua hal so kiranya aidil dh bijak sikit..apa pun semoga ND dn pasgn cepat2 kawin

    0

    0
  37. Hannah says:

    Yeay! thumbs up to Nora Danish..Nedim and the Dimorian Crew! Keep up the good work! :)

    0

    0
  38. havockerz says:

    DH RAMAI YG BERCAKAP .. IKHLAS KENA PEGI GAK LA.. LAGI PON BAPAK NEDIM TU SIAPA ?

    0

    0
  39. […] (6 GAMBAR)Nora Danish & Dimorian Crew Bantu Mangsa Banjir (61) […]

    0

    0