Written by Bella | March 4th, 2017

Ada gosip hangat yang bertebaran sejak beberapa hari lepas apabila ada yang mengatakan adik Datuk Fazley Yaakob iaitu Raf Yaakob kini sedang hangat bercinta dengan Mawar Rashid ataupun pernah dikenali sebagai Mawar GST.  Nama, Raf sebelum ini agak sensasi juga  ketika beliau didakwa sedang intim dengan pelakon Emma Maembong. Walaubagaimanapun, Raf dan Emma menafikan khabar angin berkenaan dan  memberitahu mereka sebenarnya sudah berkawan sejak kecil lagi.

Berbalik kepada gosip percintaan Raf dan Mawar, kami dapati ia mungkin benar kerana Raf menerusi akaun Instagram sering memuat naik foto mesra bersama Mawar dengan kapsyen seakan mereka sedang menjalin hubungan cinta.

Emma sebenarnya berkawan baik dengan Mawar dan ada kemungkinan Emma juga yang memperkenalkan Mawar kepada Raf.

Jika benar mereka sedang bercinta, kami rasa mungkin agak sesuai. Lagipun Raf juga sudah kembali single. Apa pula pendapat korang tentang pasangan ini?

Lagi beberapa foto mesra Raf dan Mawar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

[jetpack-related-posts]

23 responses to (4 FOTO) Mawar Rashid Kini Bercinta Dengan Raf Yaakob?

  1. minah latoya vazz mulot longkang says:

    tgok si raf ni pakaian cam gayboy je. eeeee

    7

    0
  2. eeiii says:

    Sampah

    3

    2
  3. Julia Julai says:

    Suke hati je panggil dye Mawar Gst.
    Thula dlu kecoh psl cte Gst. Tp x ptt patut pnggil Gst.
    Hahahaha.

    Abes tu klu Abang Nara ptt panggil Abang Nara Kaki Gosip xpn Abang Wat Duit Guna Dosa?

    7

    4
  4. Anonymous says:

    Jom kita bergosip dengan berhemah melalui gosip murahan! Abg nara,i bca kt blog blog lain smua gosip,cite mmg tip top hangat tp kt blog bN ne alahai byk PROMOSI jew..gosip artis pun yg x kenal senduuu,yg kenal pun copy gosip dr laman blog len jew?? Alahai bosan….papagi mcm gini da bosan

    20

    1
  5. Anonymous says:

    Ko buat la bloq ko sndri..bsing apa kes mcm murai lg…nak x nak ko terjah bka jgk bloq gosip neh..

    1

    1
  6. Anonymous says:

    X hensome pwon dia ney…suka kat mana..kaya bab tu ek.

    5

    1
  7. Anonymous says:

    Ko pun bodoh,tgn aku fon aku nk tekan apa pun buka apapun ngeko nyebok pe hal?bangang lu..kecoh jew!go to h*el

    0

    1
  8. Anonymous says:

    sampah umngok

    2

    1
  9. Anonymous says:

    Sendu

    0

    0
  10. peah says:

    retis sendu…

    0

    0
  11. xXx says:

    Mmg diaorg bercinta, siap buat live kat IG lagi bagi tahu bila 1st date bagai.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Sesuai sangat.. cantik + kacak..

    0

    0
  13. Rita Aqasha says:

    Ohhh budak yg tak tahu pasal GST tu…

    0

    0
  14. Aninomessy says:

    Ex bini die jauh lg cantik dr mawar gedik tu. Kesian ank2.. mamat tu cam poyo je

    0

    0
    • Aninomessy says:

      Ex wife si raf tu mmg cantik, educated compare to mawar. Xtau ape yg si raf nmpk kat mawar, n ape kurangnye ex wife die. Xsmp sethn cerai da bercinta ngn ppuan gedik. Nmpk sgt.. kesian ank2 n ex wife die. Pls la.no need to post such pic to public. Pity ur ex wife which is the mother to ur kids n pity ur kids as well. At least respect her as the only mother to ur kids.

      1

      0

Leave a Comment

Optional