Written by AbangNara | July 18th, 2012

Alang-alang sudah berkongsi gambar pernikahan Syafiqa Melvin, bekas juara Gadis Melayu musim ke 2 bersama suaminya, Datuk Zainal, izinkan untuk Abang Nara kongsikan gambar majlis persandingan mereka berdua. Abang Nara dapat bayangkan kemeriahan majlis mereka hanya dengan melihat gambar-gambar tangkapan G.I Photoshoot

gambar nikah syafiqa melvin

Turut sudi memeriahkan majlis ialah, Tun Abdullah Badawi (mantan Perdana Menteri) yang nampak ceria sangat-sangat. Malah pelakon popular Shaheizy Sam juga hadir. Abang Nara paling suka melihat gambar konvoi pengantin baru di dalam kereta antik. Kelas gila.

gambar syafiqa melvin nikah

Lagi 24 keping gambar majlis persandingan Syafiqa Melvin dan Datuk Zainal dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook G.I Photoshoot.
gambar nikah syafiqa melvin

P.S: Dapatkan serunding daging atau ayam yang dijamin sedap (dari Kampung Laut, Kelantan) untuk menambahkan selera berbuka dan bersahur anda di bulan Ramadhan yang bakal menjelma beberapa hari sahaja lagi. Boleh beli untuk kegunaan sendiri atau untuk dijual kepada rakan-rakan anda. Untuk tempahan atau pertanyaan, boleh email ke lorongsetia8@gmail.com.

gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 responses to (26 GAMBAR)Majlis Persandingan Syafiqa Melvin Dan Datuk Zainal Daripada G.I Photoshoot

  1. FAHRIN AHMAD says:

    perggghh…lawa gler pompuan ni..

    0

    0
    • papa says:

      TAHNIAH…… (sambil ternganga)

      0

      0
    • wannadiatulakma says:

      amboi datuk..macam org muda dah kita tgok..hrummmm..puas hati datuk..

      0

      0
    • Anonymous says:

      mmg meriah pn..al-maklumlah, dato tu org kuat politik, kawen lak dgn gadis melayu..mmg meletup kebabomm ler majlis diorg..

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku selalu byangkn, kalau seseorg yg bergelar gadis melayu mstilah seseorg yg lemah lembut, sopan santun, senyum pn senyum simpul je.. xde la senyum melebar sgt..smpai nmpk semua gigi..make up pn sederhana je.. xde la tebal berinci2.. tp yg aku nmpk, make up tebal berinci2.. lipstik merah menyala tu.. siap pkai kanta biru lg.. part paling aku xsuka kat kening.. dh jd mcm satu kemestian lak kat pengantin pompuan kat malaysia nie( xsemua la, sesetengah org je) bila nk kawen je, msti cukur kening.. wajib ke cukur kening tu? lau xcukur xcntik ke time kawen?

      0

      0
      • Anonymous says:

        kau ni lelaki ke perempuan? klu kau perempuan mesti kau x kawen lagi sbb tu ckp mcm org buduh.

        0

        0
      • Anonymous says:

        x semestinya cukur..mekap ade teknik..boleh jek yg kening terabur jd cantik tanpa perlu cukur..terpulang kat pengantin..

        0

        0
      • lipas susah nak mati says:

        eleh…cakap jelah..ko tu jeles…sbb ko tak cantik cam die..ahahahha..

        0

        0
      • Anonymous says:

        kadang-kadang ade pengantin yang xcukur kening,tp di alas dgn foundation..hati-hati jgn tabur fitnah~

        0

        0
      • Anonymous says:

        myb dia xtahu kot sekarang nie dh ada teknik2 make up yg canggih- manggih.. hidung xmancung pn leh jd mancung lau wat teknik make up yg btoi.. lg satu xyah la nk maki org bodoh la, suka tabur fitnah la, etc.. bkn dpt apa2 pn lau dok memaki hamun org.. dpt dosa je..

        0

        0
      • hijau says:

        saper belajar mekap tahula teknik die..aku sendiri pernah tgok make up artist buat

        0

        0
      • hijau says:

        senyum nampak semua gigi pun jadi isu???

        0

        0
      • jejari ayam says:

        pengantin senyum lebar = tak melambangkan gadis melayu pun, suka sangat dapat kawin
        pengantin tak senyum = macam tak gembira jer kawin. kena paksa ke?
        Pengantin makeup tebal = tak natural beauty, haram cukur kening (cukur ke? atau teknik makeup pun tak tau)
        Pengantin tak makeup = muka pengantin tak berseri, entah dara lagi ke tak…
        Pengantin pakai kanta biru = tak sesuai langsung, tak melayu betul!
        Pengantin tak pakai kanta mata = rabun, ha kan dh tersadung tangga pelamin len kali pakaila cermin mata tapi, tak cantik pulak. Pakai la kanta mata…

        Kawin payah! tak kawin pun payah! Nak buat pahala pun susah!

        0

        0
      • poker face says:

        betul tu..aku rs mcm ada yg x kena dgn mekap dia tu..rsnya klu dia x pakai kanta lekap warna biru tu mgkn matanya lbh menyerlah.. dh mcm hantu je aku tgk muka dia tu.

        0

        0
      • dotdot says:

        maaf lah iye sy nk menyampuk skit yg bhagian kening tuh … sbnrnye x semua perempuan nk kawin dorg ckur kening … skrg zaman dh modern .. gne makeup sume bole jd … awk nmpk kew die ckur kening die ?? ade buktinya ?? kening tu klu x ckur kite bole lukis kening tuh .. kite bole repair jd cantik … awk klu nk cntik kening awk pg la cr org yg pndi makeup .. srh dorg ubah kening awk … okay :D

        0

        0
    • GERGIRL says:

      MEMYLH…

      0

      0
    • tunggu u la pulak fahrin

      0

      0
  2. Anti Daging says:

    ………

    0

    0
  3. aku tahu kau ade .. says:

    yes 1st!
    smoge kekal laa ek..
    nsem gk org tua nie..
    mne tak syafiqa nk ,dah berharte pastu muke not bad lah..
    :)

    0

    0
  4. cik nad says:

    mana shaheizy sam?

    0

    0
  5. razer says:

    grand lak ai…..

    untung la~

    0

    0
  6. ........... says:

    bang nara…ohhh bang nara..sy dh rasa bosan n boring la tengok gmbr pengantin dia ni…

    0

    0
  7. saya says:

    huii kawin,dah mcm raja..mekap tebal sgt dik,hilang natural beauty

    0

    0
  8. zbm says:

    ceria je muka pengantin perempuan. maknanya datuk still gagah lg ler tu….org lama byk pengalaman…..bestler datuk dpt dgr jeritan si dara buat kali ke-2. sory,gurau2 jer..jgn mare…

    0

    0
    • si dara says:

      eee..geli pulak aku dengar bab menjerit-jerit nih..kalau yang kat sebelah tu macam fahrin ahmad sanggup gak imagine. ni dah putih rambut org sebelah..

      0

      0
  9. nana says:

    letih tengok pengapit2 pompuan….

    0

    0
  10. leon says:

    dahhh la tuuuu..naik geli tgk org tua posing alaaa gedik2…nak kawin ok je..tp sedor la age dah senja…syg bini pun..x payah nk bodohkan diri…sori datukkkk

    0

    0
  11. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    cantek pengantin pengapit dia pn jambu2 macm pengantin di rajaaaaaa…….dh memang nama nye raja sehari kn nana hahahaha stay coollllllllllllllllllllllllllllllll……….

    0

    0
  12. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    cantek pengantin pengapit dia pn jambu2 macm pengantin di rajaaaaaa…….dh memang nama nye raja sehari kn nana hahahaha stay coollllllllllllllllllllllllllllllll……….

    0

    0
  13. cantiksemulajadi says:

    pengapit cantik2 belaka…..tp baju tu ketat n xseswai ngan pengantin yg bertudung…….

    0

    0
  14. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    cantek pengantin pengapit dia pn jambu2 macm pengantin di rajaaaaaa…….dh memang nama nye raja sehari kn nana hahahaha stay coollllllllllllllllllllllllllllllll……….

    0

    0
  15. cantiksemulajadi says:

    pengapit cantik2 belaka…..tp baju tu ketat n xseswai ngan pengantin yg bertudung…….

    0

    0
    • org n.tebal says:

      pengapit2 tu semua adik2 syafiqa..
      model+artis. so pepaham jelah eh..x yah la komen lelebih noks

      untungla sapa yg dok depan2 kat pelamin. bleh masuk dlm BN ni
      haku…dok ujung2. nmpk kaler baju jelahhhhhh

      0

      0
  16. cantiksemulajadi says:

    pengapit cantik2 belaka…..tp baju tu ketat n xseswai ngan pengantin yg bertudung…….

    0

    0
  17. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    cantek pengantin pengapit dia pn jambu2 macm pengantin di rajaaaaaa…….dh memang nama nye raja sehari kn nana hahahaha stay coollllllllllllllllllllllllllllllll……….

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eh pesal komen minah jambu ada bnyak ni bang nara? minah jambu salah tekan ke? tolong cek kn bang nara…..lov u bang nara muah !!!!!!!!

      0

      0
  18. dyna says:

    mcm ayah dan anak….tetttt

    0

    0
  19. rup says:

    merahnyaaaa bibir mak ngah!

    0

    0
  20. Prince Noob says:

    dato amno kawin pompuan muda??? ada gua peduli

    0

    0
  21. nolley says:

    untonglarh…tuah ayam nampak kat kaki tuah manusia sape tau…TAHNIAH

    0

    0
  22. Kurus says:

    alaaa maaakkkk… nk kek tuhhh

    0

    0
    • Kurus says:

      suke lah tengok tatarias pelamin/background serba putih mulus nih..
      aritu plak pink sedondon.. so niceee

      mm.. pengapit tu pun gorgeous.. cuma baju tu skin colour jer..

      0

      0
  23. hasrulhassan says:

    As-Salam.
    Adeh …. aku berada di dalam rombongan ini, tapi tak join sekali sbb ada kenduri lain, gila nak parking punya susah, dgr2 ada yang tak dapat makan kat tepian Sungai Kerian, Parit Buntar tu. Jemputan diterima tapi tak dapat nak penuhi undangan.

    Syatilla Melvin – lagi cun ..errkk pelakon dan model tu.

    0

    0
    • ahkak gile glam says:

      NI KAKAK SYATILLA MELVIN KE? YG PELAKON BARU TU?

      0

      0
      • misz says:

        yes… kakak masuk gadis melayu adik masuk dewi remaja… hebat kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn……………… yg bridesmaid tu smua adik2 pgntin pmpuan..

        0

        0
  24. saya lagi says:

    tua nye laki dia…tak malu ke kawen org tua ni dek?? dah cam ghupo bapak & anak..haih….$$ & fame seriously can buy a young wife. Gelii

    0

    0
    • MENTARI says:

      DALAM QURAN X ADA NAS YG KATA ORG TUA X BLH KAWEN ORG MUDA…YG MEMALUKAN ADALAH BILA BUAT MAKSIAT TANPA SEGAN SILU X KIRA TUA ATAU MUDA…

      **MALU BIAR BERTEMPAT..BUAT PAHALA X PAYAH MALU…MALU KAT DIRI SENDIRI YG SUKA MENGUTUK ADALAH LBH BAIK….SEMOGA ALLAH MERAHMATIMU WAHAI INSAN..

      0

      0
  25. bole x tak kenal sapa dia ni haha…

    0

    0
  26. abba abba says:

    aku ingatkan abang nara sponsor serunding kat majlis ni.. kah3x.. tetiba keluaq tupperware serunding..

    * baju hatta dolmat kot? pesen baju lelaki ada kepak kat bahu.. hehehehe..

    0

    0
  27. dara sunti says:

    amboiii untungla umo kita sebaya,,rezeki kau la pmpuan dpat title ‘ mak datin’
    moga bahagia jela….

    0

    0
    • Anonymous says:

      nak DUIT JE PON

      0

      0
    • ANAZ says:

      biar la hang ni jeles ke die dapat title “datin”…rezeki die,,,,,,,,hang ni xpcaye qada’ n qadar ker?jgn tunjuk sgt kite ni jahil….nk lawan takdir tuhan,,,,,:p

      0

      0
  28. mak dara says:

    alaaa… tua2 pon nak jgk laaa sebab KAYA… pas datuk nie dah larat STANDARD laa dia tggalkan…. Dah LUMRAH kat Malaysia nie… JANJI KAYA, jalan jer…
    Nak kawinn GRAND2 GILER so kene cari Datuk yanga KAYA laa… Cari yag sebaya zaman sekarang nie ramai yang STUDY lagi, xde duit byk… Datuk pon kebasss….

    0

    0
  29. mak dara says:

    alaaa… tua2 pon nak jgk laaa sebab KAYA… pas datuk nie dah larat STANDARD laa dia tggalkan…. Dah LUMRAH kat Malaysia nie… JANJI KAYA, jalan jer…
    Nak kawinn GRAND2 GILER so kene cari Datuk yanga KAYA laa… Cari yag sebaya zaman sekarang nie ramai yang STUDY lagi, xde duit byk… Datuk pon kebasss….

    0

    0
  30. mak dara says:

    alaaa… tua2 pon nak jgk laaa sebab KAYA… pas datuk nie dah larat STANDARD laa dia tggalkan…. Dah LUMRAH kat Malaysia nie… JANJI KAYA, jalan jer…
    Nak kawinn GRAND2 GILER so kene cari Datuk yanga KAYA laa… Cari yag sebaya zaman sekarang nie ramai yang STUDY lagi, xde duit byk… Datuk pon kebasss….

    0

    0
  31. mak dara says:

    alaaa… tua2 pon nak jgk laaa sebab KAYA… pas datuk nie dah larat STANDARD laa dia tggalkan…. Dah LUMRAH kat Malaysia nie… JANJI KAYA, jalan jer…
    Nak kawinn GRAND2 GILER so kene cari Datuk yanga KAYA laa… Cari yag sebaya zaman sekarang nie ramai yang STUDY lagi, xde duit byk… Datuk pon kebasss….

    0

    0
  32. mak dara says:

    alaaa… tua2 pon nak jgk laaa sebab KAYA… pas datuk nie dah larat STANDARD laa dia tggalkan…. Dah LUMRAH kat Malaysia nie… JANJI KAYA, jalan jer…
    Nak kawinn GRAND2 GILER so kene cari Datuk yanga KAYA laa… Cari yag sebaya zaman sekarang nie ramai yang STUDY lagi, xde duit byk… Datuk pon kebasss….

    0

    0
  33. sha says:

    make-up macam ni baru nampak cam pengantin….

    0

    0
  34. nord says:

    agak2 kalau hubby dya ta bduet nkkawen tak?hahahahha. adik2 tgah posing nak tagkap datuk gak tuh. lumrah kan…biaq p la depa na~

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Apa la perasaan anak2 dato ni… Huhuhu..

    0

    0
    • dadu says:

      Yang dalam gambar tu bukan anak2 dia ke? 4 orang anak kan? Nampak gembira je. Yg kau sibuk2 apasal lak?

      0

      0
  36. Anonymous says:

    Dato’ kalau dah dapat yg muda tu jangan la posing gerdik sangat.. geliiiiiiiiii
    Dah khawin dgn budak2 ni la jadinya….Ingat sikit perasaan anak2 dato’ tu tengok bapa mereka mcm tu.

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Dato’ kalau dah dapat yg muda tu jangan la posing gerdik sangat.. geliiiiiiiiii
    Dah khawin dgn budak2 ni la jadinya….Ingat sikit perasaan anak2 dato’ tu tengok bapa mereka mcm tu.

    0

    0
  38. Anonymous says:

    kalau dah dapat yg muda tu jangan la posing gerdik sangat.. geliiiiiiiiii
    Dah khawin dgn budak2 ni la jadinya ….Ingat sikit perasaan anak2 dato’ tu.

    0

    0
  39. kiah propaganza says:

    adoii xselera tgk muka datok,,selera ngn duit datok je.. pngantin pkai tdung dh cun..tbe2 pngapittt over gile.. nsb kwen ngn datok kaya dpt wt majlis grand bagaiii.. cerrr kwen dpt llki biase,,emm xdpt le naik keta mewah pusing2 1 kampong!! classs ko shafika,,cuci kaki ko!! kerepott pn kerepottt la,,jnji masyukk..datok kwen ngn pucuk muda tpksa feeling muda pose snap pic..posing bagai lgi,,hua3…propa!!

    0

    0
  40. Kecohlah korang says:

    Aku tak rasa dia cukur kening..korang kalau jahil make up jgnlah mandai tuduh org unless uols ada bukti..
    Korang tau tak..foundation yg dia guna atas muka tu berapa lapis..habis semua bulu kening tu boleh tertutup tau..

    Aku time kawin ari tu pun camni.lmmg takcukur kening..n guess wat..foundation tu cover bulu kening tau..n dia gelapkan kening supaya nampak shape…ni pengalaman aku so aku taknak tuduk kan dosa..mcm aku ckp tadi unlessko ada bukti..

    Wat everpun dato nampak cool n sporting….

    0

    0
  41. Harunoichi says:

    Serious dowh muka Dato’ cam 30’an punya umur.

    0

    0
  42. saya lagi says:

    Maaf, kalu komen sy tu dianggap menunjuk2. My point is positive; just nak cakap: yg harta benda…duit ringgit boleh dicari bersama2 bersama suami muda yg sebaya kita. Tak payah nak hipokrit ler…korang yg sokong cik sape nih kawen org tua kaya sebab korang pon nak laki yg mcm tu kan?? What a shame. Perlu di ingat apa akan jadi 10 years from now??…laki dier tu dah tua gayut larat ke nak layan bini mude?? pastu ko jeles tgk pompuan lain jln dgn laki dia yg muda sebaya. pastu mula la nak mengatal. Apparently rumah besar…duit berkoyan2 tak bleh ganti human touch to the soul. Udah2 ler hipokrit tu yer. Salam.

    1

    0
    • lisut says:

      Yelah sokong kahwin orang tua esok tengok orang muda heret laki muda jealous tegap handsome kena kahwin laki tua nyesal pulak. Duit tak boleh beli jiwa dan raga seronok duit kejap je bukan boleh cover selamanya. Jangan pulak esok sibuk nak mengatal boleh orang tak larat nanti kuatkan iman bila tengok orang lain pasang laki muda. Sekadar nasihat.

      0

      0
    • kak na says:

      larat ke xlarat ke bkn mslh ko..hahaha..sian aku nengokkan org yg susah pyh duk fikir mslh org lain…diorg tu dh sah2 jd laki bini..hal masa depan bkn kita leh tau…ntah2 kawin laki muda tp mati pucuk lg haru…hahaha….aptb

      0

      0
      • saya lagi says:

        Komen tu kan sekadar nasihat. Nampak sgt awak ni pon nak berlaki tua kerepot cam si shafika nih. Hik3. Sy kasihan dgn awak. Kalu awak tak suka kawin laki mude sebaya takpe lah. Im sure byk laki org tua kerepot kat luar tu yg ternanti2 pucuk mude cari mereka. Sila2 lah yer.

        0

        0
    • kak na says:

      larat ke xlarat ke bkn mslh ko..hahaha..sian aku nengokkan org yg susah pyh duk fikir mslh org lain…diorg tu dh sah2 jd laki bini..hal masa depan bkn kita leh tau…ntah2 kawin laki muda tp mati pucuk lg haru…hahaha….aptb

      0

      0
    • kak na says:

      larat ke xlarat ke bkn mslh ko..hahaha..sian aku nengokkan org yg susah pyh duk fikir mslh org lain…diorg tu dh sah2 jd laki bini..hal masa depan bkn kita leh tau…ntah2 kawin laki muda tp mati pucuk lg haru…hahaha….aptb

      0

      0
    • meme says:

      tapi kan.. kalo kawen sama-sama muda… bila dan tua, laki yg baru “life begin 40th ” tu, akan cari lain.. tinggalah isteri yg sebaya ni dgn anak².. kalo kawen dgn yg dah tentu tua ni… dah x larat kot nak pasang lain kalo dah 10 tahun kawen… hehehhe… jgn marah !!!

      0

      0
  43. cym says:

    nmpk muda la dato ni…..

    0

    0
  44. honeywellz says:

    Hmm..skrg ni melayu kawin pun dah ikut omputih, siap ade bridesmaid yg pakai baju satu kaler. Pengantin perempuan bertudung tapi baju terlalu sendat , mengikut bentuk tubuh…sama dengan bridesmaid. Sekarang duit boleh beli semua bende, termasuk cinta. Untung lelaki banyak duit, tua dan berkerepot pun ade jugak perempuan muda N cantik nak. Tulah skrg ni semua org nak hidup senang……

    0

    0
  45. comot anak tebuan says:

    assalam…
    terlebih dahulu sye ingin mengucapkan selamat pengantin bru pada dato zainal & datin syafiqah,bg pndapat sye xslh dato zainal mengahwini datin syafiqah,krna dia msh mpu melayani is3nye…sye ada membaca laki yg usianye 50thn ke atas seksnye ag kuat(i2 pn klu dato zainal xda penyakit la)kerana i2 la byk yg kta dgr didada akhbar n berita dimna datok mrogol cucu ,anak maupn ank tiri….
    Jadi jgn la kta mberi komen2 yg memburukkn mereka,klu leh kta doakan semoga pasangan nie bhgia hnga selama2nye…mtk maaf skiranye kta2 sye ada yg trasa..assalam….

    0

    0
  46. kudabelang says:

    dak pompuan xde cantik mana..make up 10 inci cantik laa..sexy2 gak adik beradik dia..pelakon gak diorg tu kan

    0

    0
  47. mamak says:

    geli ketiak tengok orang tua kawin nak posing macam orang bujang baru kawin…..kahkahkah macam datuk ngan cucu rhupernyeeeeee….muahahaha

    0

    0
  48. siapa says:

    mak ayah nak anak kawin dgn datuk.dapat lak menumpang sekaki

    0

    0
    • ira says:

      astaghfirullahal’azim.. xcukup ngan anak, makbapak dia skali kau fitnah. May Allah bless u always

      0

      0
  49. orang says:

    Kenapa makeup menjadi issue? tebal ke xtebal it is not the issue, bukannye pengantin yg makeup sndiri muke dia. Dorang bayar fee utk makeup artist service, depend on makeup artist la nak makeup cmne pn. Contact lens biru nak jadi issue gak ke? kenapa? melayu xleh pakai contact len ke? melayu berambut perang, pakai short skirt kat luar sana tu, korang xbising lak? suka hati dia la nak pakai contact len apa pun, sekupang pun dia xmintak duit korang. even dia ikon gadis melayu pun, its her life, suka hati dia la. get a life guys.

    0

    0
  50. no says:

    adoiyai kelakar gile bile org tua posing ala2 org muda…gedik sungguh…wekkkkkkkkkk

    0

    0
  51. SITI says:

    tahniah…
    buat korang2, jgn busuk hati..cuci2 la slalu hati yg busuk tu…
    biar la kawin dgn sesapa pun janji dapat menjamin kebahagiaan n xkacau kbhgiaan org lain sudaa..lgpun kebahagiaan itu subjektif yer.. klu rs datuk dah keriput, zaman dh maju skrg, xsusah pki je VitC byk2 dah bleh tegang blk.kan byk perunding kecantikan di mesia ni.alahai.tau nmpk buruk org je..insaf2 la…

    0

    0
  52. SITI says:

    tahniah…
    buat korang2, jgn busuk hati..cuci2 la slalu hati yg busuk tu…
    biar la kawin dgn sesapa pun janji dapat menjamin kebahagiaan n xkacau kbhgiaan org lain sudaa..lgpun kebahagiaan itu subjektif yer.. klu rs datuk dah keriput, zaman dh maju skrg, xsusah pki je VitC byk2 dah bleh tegang blk.kan byk perunding kecantikan di mesia ni.alahai.tau nmpk buruk org je..insaf2 la…

    0

    0
  53. SITI says:

    tahniah…
    buat korang2, jgn busuk hati..cuci2 la slalu hati yg busuk tu…
    biar la kawin dgn sesapa pun janji dapat menjamin kebahagiaan n xkacau kbhgiaan org lain sudaa..lgpun kebahagiaan itu subjektif yer.. klu rs datuk dah keriput, zaman dh maju skrg, xsusah pki je VitC byk2 dah bleh tegang blk.kan byk perunding kecantikan di mesia ni.alahai.tau nmpk buruk org je..insaf2 la…

    0

    0
  54. Minah tonggeng says:

    Kawin ok cuma aq tengok dato(yg telah bercucu) tu perasan macam org muda2 nampak gedik 2 pulak ia. Geli geleman aq tengok . Berperangai ala2 ikut title lah. Itulah bila dato2 ni dpt org muda , bini muda , tambah bini lagi automatikli bertukar macammmmmm18 tahun. Cian cian dan malu malu…..ia tak sedar tu ingat 2 ada org yg memerhati tok…..

    0

    0
  55. Pucuk muda says:

    Gadis Melayu ke gadis owang putih? Mate biru. Laki perasan muda dah kedut dah. Jangan agresif tok takut 2 sakit jantung malam pertama , siang tadi lompat sana lompat sini siap berstamina bagai masa bergambar . Hai takut harta dibolot oleh bini baru.

    0

    0
  56. farie says says:

    biasa la klau org tua dpat pucuk baru semua ee indah……

    0

    0
  57. Minah tonggeng says:

    10 tahun ok lagi , tambah 10 lagi datuk umurnye perjalanan ke 70 ..an ha . Baru lah fiqa kena jage datuk yg dah beransur uzur. Macam siti sekarang ok lagi dk. Duit bukan segala gala nya .lebih baik kawin org hampir sebaya. Sama2 bergerak umur. Suami boleh bela isteri sebab suami masih kuat. Org akan kata duit ada.memang betul tapi tak kan nak upah org gaji. Di tenyehnya laki kita. Aku dah tengok. Contoh aisyah bekas isteri agung dulu. Lihatlah.

    0

    0
  58. HANYA MEMERHATI says:

    wah best la datok ni. walaupun dh kertu tpi posing cm budak2 g….muntah darah aku tgk.maklumlah nak melapah anak dara.dpt pla ppuan melayu mata biru….sbb tu datok tu xnak kat aku sbb mata aku wrna hitam…xlama g mct rambut dia pun dye wrna hitam cm bung mokhtar.

    0

    0
  59. kak li says:

    aaiiihhhh geli tengok org tua bersanding lebih lebih. dah tua , buat la cara tua, ini berposing mcm rak mengalah orang yang baru bekawin. tak kuasa. kubur arwah masih merah lagi . kalau happy sangat dapt pucuk muda, tak payah menunjuk sangat. Pak Lah kawen dulu, tenang aje. Kan begitu Datuk. Mana gambar anak – anak datuk tu, tak nampak pun ?

    0

    0
  60. kak li says:

    aaiiihhhh geli tengok org tua bersanding lebih lebih. dah tua , buat la cara tua, ini berposing mcm rak mengalah orang yang baru bekawin. tak kuasa. kubur arwah masih merah lagi . kalau happy sangat dapt pucuk muda, tak payah menunjuk sangat. Pak Lah kawen dulu, tenang aje. Kan begitu Datuk. Mana gambar anak – anak datuk tu, tak nampak pun ?

    0

    0
  61. putihkaseh says:

    Klau dah kwin ngan org muda kenalah ikut gaya org muda kan datuk, tapi muka fika ni dah mcm mak2, tua sebelum usia ….. esok2 nanti klau anak datuk kwin kena lebih lah dari datuk nye ni kan …… teringat arwah tu, baik orgnye, tgk lah nanti fika ni camner, jgn glamour jer ya ……datuk tu pun jgn lupa PRU dah nak dekat, jgn dok leka ulit bini jer …… nanti kalah lak

    0

    0
  62. Anonymous says:

    0

    0
  63. amoi says:

    tahniah ler…rupanya jd adik ipar VC Universiti dot dot plak tu…tahniah ye Datuk n datin =P

    0

    0
  64. lisa says:

    jangan pulak dah kahwin orang tua next 10 years cari pucuk muda macam Norish Karman kahwin orang tua finally cari orang muda nak berkepit ke sana sini sekadar ingatan kepada semua fikir habis habis before kahwin dgn orang tua duit boleh cari maruah tak boleh ganti.

    0

    0