Written by serenity | August 14th, 2017

Kisah rumahtangga penyanyi Hafiz Hamidun dengan personaliti media sosial Joy Revfa atau nama sebenarnya Siti Arifah Amin yang dikatakan bergolak kini hangat diperkatakan.

Gambar: mStar

Punca sebenar pergolakan tersebut masih belum didedahkan, manakala Hafiz memberitahu akan membuat satu kenyataan rasmi mengenai perkara itu dalam sedikit masa lagi.

 
Written by AbangNara | August 11th, 2017

Akhirnya, Aliff Aziz sendiri mengakui betapa kita selaku rakyat Malaysia sudah bosan dengan kontroversi yang melanda dirinya dan juga Afifah Nasir. Tambah membosankan apabila masing-masing ada penjelasan sendiri sampai kita keliru nak buat kesimpulan. Rasanya sudah 2 minggu kontroversi ini berlarutan dan nampak tiada pengakhiran kerana masing-masing ingin berada di pihak yang benar.
aliff aziz
Kata Aliff Aziz:-

Saya fikir rakyat Malaysia sudah penat dengan isu ini. Saya fikir rakyat Malaysia sudah penat dengan isu ini. Saya sudah cakap bahagian saya.

Tiada apa lagi nak cakap. Melalui kenyataan pengarah drama, semua orang boleh menilai. Bagi saya, di situ sudah terjawab segala persoalan. Saya pun sudah penat dengan apa yang berlaku

aliff azizAbang Nara rasa kita dah boleh tutup buku dan jangan bercerita tentang hal ini lagi. Abang Nara pun dah malas nak tulis pasal diorang nie. Biarlah diorang dengan versi kebenaran masing-masing. Deep down masing-masing tahu apa sebenarnya yang terjadi. Yang penting, jangan ulangi kesilapan yang sama. Buat Aliff Aziz, ingatlah status anda sebagai suami. Jangan nak gatal-gatal lagi dah. Setialah pada isteri tercinta. Jadi role model untuk anak anda. Sumber Berita Harian.

Written by AbangNara | August 10th, 2017

Setelah memaklumkan akan memberi penjelasan tentang perkahwinannya dengan Joy Revfa, Abang Nara mendapati Hafiz Hamidun telah membuang kesemua gambarnya bersama isterinya itu daripada laman sosial Instagram. Kalau tak silap Abang Nara, pembuangan ini baru sahaja berlaku kerana pagi tadi masih ada lagi gambar mereka berdua. Tup-tup petang ini dah tak ada.
hafiz hamidun

Sudah tentu Hafiz mempunyai sebabnya tersendiri untuk melalukan perkara ini. Namun sudah tentu ini sedikit sebanyak menimbulkan spekulasi tentang status perkahwinan mereka. Sayang rasanya jika perkahwinan yang masih terlalu muda berakhir dengan perpisahan. Kita sama-sama doakan agar Hafiz dan Joy dapat berbincang dan bersepakat untuk mengatasi apa jua masalah yang timbul. Bak kata pepatah, sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri.
hafiz hamidun

Apa-apa pun, sama-samalah kita nantikan penjelasan daripada penyanyi popular ini. Buat masa ini, kita doakan yang terbaik untuk pasangan ini.

Written by AbangNara | August 10th, 2017

Akhirnya, pihak produksi iaitu pengarah drama Izinkan Aku Mencintaimu, Mansor Akob atau lebih dikenali sebagai Manchi telah tampil memberi penjelasan tentang kontroversi yang melanda 2 pelakon utamanya, Aliff Aziz dan Afifah Nasir. Kalau sebelum ini ada dakwaan dari Afifah yang pihak produksi menyuruhnya rapat dengan Aliff, ternyata dakwaan tersebut tidak benar sama sekali. Menurut Manchi, tidak pernah ada sebarang arahan dikeluarkan untuk mereka berdua merapati antara satu sama lain.
afifah dan aliff
Kata Manchi:-

Kami hanya bercakap kosong dalam kalangan sendiri seperti bersembang di kedai kopi. Ia bukan perancangan produksi pun. Tiada arahan untuk mereka rapat.

Soal masalah di set penggambaran itu perkara biasa dan tidak boleh dielak. Namun, kedua-dua pelakon utama memberikan komitmen dan kerjasama baik.

Saya tak tahu mengenai perancangan di pusat karaoke itu

manchi

Manchi, pengarah drama Izinkan Aku Mencintaimu

Sekarang semua pihak telah pun mengeluarkan kenyataan masing-masing. Anda bolehlah menilai sendiri dan membuat kesimpulan berdasarkan apa yang telah dijelaskan. Rasanya kita dah boleh tutup kontroversi ini. Lama kelamaan jadi menyampah pulak rasanya. Tak gitu? Apa pun, semoga apa yang terjadi menjadi pengajaran buat kita semua. Sumber Berita Harian.

Page 10 of 21« First...89101112...20...Last »