Written by AbangNara | November 16th, 2009

gadis melayu seksi

Wow. Tak percaya kami bila dapat email yang menyatakan awek-awek dalam gambar-gambar ini ialah awek-awek Melayu di satu event yang berlangsung kat KL baru-baru nie. Biar betik. Seksi tak hingat nie. Memang eksploitasi wanita tahap paling tinggi nie. Tengok jerlah muka laki-laki yang ada kat situ. Terbeliak bijik mata. Kalau kami pun compem akan terbeliak gak. Free show nie.

Tujuan berkongsi gambar-gambar gadis-gadis Melayu (tapi 2 3 kali tengok cam minah Indon pun ada gak) bukannya nak memalukan sesiapa. Cuma mungkin pihak yang berkaitan boleh jadikan benda nie sebagai pengajaran. At least untuk tahun-tahun mendatang leh dipantau. Kami di BeautifulNara sememangnya tak menyokong penggunaan wanita yang sebegini. Nampak murahan sangat~~

Kalau anda ada sakit jantung, diabetes, ataupun seorang duda yang telah lama kesepian, sila jangan tengok gambar-gambar ini. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kami dah buat double check yang sememangnya benda nie berlaku kat Malaysia. Apa pendapat anda?

 
Written by AbangNara | November 16th, 2009

siti nurhaliza

Ingat lagi gambar-gambar artis kat Malaysia International Fashion Week(MIFW) yang kitorang kongsikan baru-baru ni? Rupa-rupanya Dato’ Siti Nurhaliza pun ada gak kat sana. Siap jadi model lagi. Rasanya untuk koleksi baju Riezman. Tak sangka Dato’ Siti dah naik setaraf lagi dengan berjaya buat catwalk macam model-model professional. Tahniah~~

Lagi 18 gambar Dato’ Siti Nurhaliza di MIFW dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | November 14th, 2009

spa qistina

Kesian kami kat Nora Danish dan Fasha Sandhay yang tersepit dalam kontroversi ntah apa-apa macam nie. Akhirnya dua-dua nampak jahat. Peminat Nora Danish akan cakap Fasha jahat, peminat Fasha akan cakap Nora Danish tak profesional. Last-last yang rugi adalah 2 orang nie jugak. Yang gembira sudah tentulah penerbit dan pengarah drama Spa Qistina. Dapat promosi free yang melampau-melampau sebab pergaduhan nie.

Bila kami baca kenyataan jawapan Nora Danish pasal isu nie, kami sedikit tak faham. Bukan nak menyatakan yang Nora Danish tak professional, tapi tertanya-tanya apa bezanya jumpa di atas pentas modellling dengan semasa berlakon? Dua-dua pun jumpa jugak kan? Sukar nak selami jiwa raga seorang perempuan yang terpaksa bergelar janda kerana seorang wanita lain.

Apa-apa pun bacalah artikel ini sepenuhnya untuk mengetahui jawapan Nora Danish tentang isu penarikan dirinya dalam drama Spa Qistina. Panjang jugak penjelasan dia tapi kalau anda wajib baca kalau anda peminat setia ND ataupun ada cita-cita nak ngorat ND.

 
Written by AbangNara | November 13th, 2009

azwan ali

Tahniah beribu-beribu tahniah kepada Azwan Ali. Nampak gayannya memang abang Azwan kita cuba untuk berubah jadi lebih baik. Langkah terbaru yang diambik oleh dia untuk meminta maaf kat 3 wartawan Utusan memang satu langkah yang bagus di mata kami. Buat apa gaduh lama-lama kan? Amik yang jernih buang yang keruh. Barulah hidup pun boleh senang.

Nampaknya selepas pergi umrah hari tue, abang Azwan kita cuba nak berbaik semula dengan semua orang. Mungkin dah insaf kutuk-kutuk orang lain. Nampaknya memang dah diberikan hidayah. Terharu betul kitorang. 3 wartawan tue tak lain tak bukan wartawan hiburan Utusan iaitu Ku Seman Ku Hussain, Niezam Abdullah dan Tengku Khalidah Tengku Bidin.

Kalau nak baca berita sepenuhnya yang keluar kat Utusan, sila baca artikel ini selengkapnya.

 
Page 10 of 20« First...89101112...20...Last »