Written by AbangNara | May 29th, 2012

Sememangnya Malaysia ini cuacanya panas sepanjang tahun. Jadi tidak hairanlah KL Sogo mengeluarkan baju-baju fesyen terbaru yang bersesuaian dengan cuaca di panas. Kalau dahulu Scha Al Yahya tampil dengan gaya-gaya Korean, kini Izara Aishah pula tampil dengan gaya comel yang mampu mencairkan hati para jejaka.

izara kl sogo

Abang Nara teringat kenangan zaman muda-muda dulu ikut mak ayah pergi shopping di Sogo ketika Hari Raya menjelang. Masa itu memang Sogo paling top. Balik rumah siap bangga cerita dekat kawan. Mungkin dengan pendekatan mengambil pelakon-pelakon popular menjadi model mereka, Sogo akan dapat kembali gah seperti dahulu kala.

Lagi 17 keping gambar Izara Aishah beraksi comel untuk fesyen musim panas dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada www.trendsetter.com.my.

izara kl sogo
izara kl sogo
izara kl sogo
izara kl sogo
izara kl sogo
izara kl sogo
izara kl sogo
izara kl sogo
izara kl sogo
izara kl sogo
izara kl sogo
izara kl sogo
izara kl sogo
izara kl sogo
izara kl sogo
izara kl sogo
izara kl sogo

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

154 responses to (18 GAMBAR)Izara Aishah Tampil Comel Bergaya Untuk Fesyen Musim Panas

  1. LALAa.. says:

    cun nye………….jeles i..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 6
  2. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 28
    • tu la pasal ha3……

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
    • Anonymous says:

      sbb ketiak izara memang cantik tak hitam berkarah mcmsi lofa yg berpakaian mcm pelacur dlm music video kumpulan tilu tu. dah lah tua pompuan tu izara ni cute jer. aritu pakai baju sekolah cumils k. kalau lofa pakai baju skolah nak nak lagi pinafore cam izara ghoper cam ayam pencen gamaknya. btw mana si KIPAS SUSAH MATI NEELOFA TU??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 16
      • Anonymous says:

        ko rindu kipas ke??? ahaha

        alaaa mana ko tau ketiak lofa hitam, ko slalu intai ye?? btw sejak bila pulak lofa tu tua?? ko ni dengki sgtttttt.. masalahnye diorg sama je lawa nyaa.. cuba jgn biassss…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 15
      • kecoh siak says:

        a’ah. mane kipas? selalu ade. rindu la jgk.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
      • kucinghitamkakipanjang says:

        kalau lofa g majlis yg izara pakai bju skolah tu, mst baju skolah pinafore lofa paras peha…. btol x?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
      • apa ke bodoh pengomen kat atas ni, nak bagi pinafore pun, pergi ke tukang jahit saiz, kalau pakai yang saiz Izara tu memang la nampak peha. kalau bagi pinafore budak darjah 6 kat Izara pun, nampak gak spender dia.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
      • Anonymous says:

        entah laaa, mana tah si kipas, lama x muncul.. ak yang comel ngan si tiqah pun xde…

        alaaaaaaa pinafore paras lutut ke, paras peha ke, paras bontot ala kpop ke, dua2 pun samaaa x tutup auratttttttt… bias biasss

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
      • miss amanda says:

        rindu jugak dgn kipas…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
      • pengampu says:

        xder kipas ngan ak yg comel xder la org yg nk ampu ko yer tak anon???

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • hikhik says:

        patut laa anon gila cakap sorang2…geng dia takde…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        aiii dh naik taraf plak, hari tu ak yg comel mengampu kipas, ni dh dua2 mengampu aku.. wahhhh hebattt… jeles keee dek non. meh sini aku nak ampu ko plakk… cepat bg nama ko nnt bleh aku tukar nama anon pengampu dotdotdot..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • noni says:

      cntik memg tersgt r cantik tp rase ari2 bru terbaca dlm 1artikel dlm majalah die ckp bf die xsk die kai bju xde lengan n coz 2 die xkai..tp skrg pe cer??

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
  3. Glamer Gilerrr says:

    izara ni mmg cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teramat sgt!!!! muah muah muah!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  4. Anonymous says:

    muka dia nie nmpak garang tp cntk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  5. mamee monster says:

    oooo….cenggini ker fesyen musim panas….btw izara sgt cute…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
    • thisismytofu says:

      Rasa aku, Malaysia ni tiap-tiap hari panas. Hahahaha, bukan duduk negara 4 musim ke apa.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. emm says:

    kasut2 nya….semua cantik sgt…orgnya pun cantik n sweet jugk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  7. anak tenok says:

    izara cntik nmpak comel jer…berlakon pn x kekok..yg penting ckp x kepit mcm lopat

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  8. bukan peminat artis murahan says:

    I suka tgk lakonan dia… cara dia bckp dlm lakonan, mcm tak hafal skrip.. mcm spontan jer… mcm best lah dia blakon!! Suka sgt2 kt izara…. wlapun dia seksi tp nape tak nak jer kutuk2 dia?? tetap suka!! hehehe…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
    • ak pun sama says:

      haah..igt ayat dy dalam vanila coklat..vogue da vast..huahhah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Kurus says:

    sangat ceria d musim panas el nino…gaaa!!?
    biar betik… ikikkikikiki
    sesuai dgn keremajaan n kemanjaan izara

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  10. Anon says:

    Fesyen musim panas?

    Sejak bila Malaysia ber Empat Musim?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
    • terlupa letak nama says:

      tu la pasal.sape ajar entah.tu la dulu cikgu ajar geografi dok ngeeeelat~

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  11. zami says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 28
  12. Sayabukankakaknorman says:

    asyik2 izara aishah jer abg nara ni..takat meletup dgn drama soffiya dan vanilla coklat jer..cer abg nara update sikit pasal SITI SALEHA..semalam gi kedai buku da 2 3 majalah jadikan SITI SALEHA cover majalah..bukan senang nak tgk artis yang bileh jadi cover majalah dalam masa serentak….antaranya majalah PEREMPUAN..dan ada drama baru kat tv9 lakonan siti saleha dgn soffi jikan (tak pasti sapa hero dlm tu..tpi mcm nampak soffi jikan)..saya kurang pasti bila drama tu kuar..sbb sempat tgk iklan jer…tolong yer abg nara..bnyak lagi retis yang berbakat..kalo takat silofa ngan izara aisyah. tu tak yahlah kuar sgt cite pasal dorang……tak da chance retis lain nak dpt komen dlm blog abg nara nie..ok chow dulu…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 12
    • jari aku nk taip ape jgn ko kesah.. says:

      masalahnye best ke si leha tu berlakon? mcm so-so je aku tgok…tringat lg ade satu scene lam drama nora elena jadi budak kampung tp cara die panggil maria lam cite tu mcm ni “merrryyyaaaa!!!”.. best la sgt kannnn???? pas pada tu aku trus x tgok nora elena..xley bla..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 5
      • salah. Chrissie Suzanne dengan Sara Ali (dalam Songlap) jauh lebih berbakat dari dua ekor ni. tapi tak popular. yang popular macam 2 ekor ni tak semestinya cemerlang lakonannya.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
      • sarah_nina says:

        kalau sara ali tu aku setuju.. dia memang berbakat.. tapi kalau cristina suzanne tu aku tak setuju. aku dah tengok 2-3 drama dia.. kaku lah.. mcm kayu.. tapi takpelah.. dia masih baru.. bagi peluang.. :)

        anyway.. izara..aku suka lakonan ko. best.. tapi bab pemakaian ni ada kureng sikit lah..hmmm…

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • ada satu filem yg Chrissie berlakon KIL, korang tak tengok lagi. aku rasa yang best la banding dgn Neelofa ke, Izara ke, Siti saleha. tapau semua. yang korang tengok setakat ni watak penyokong je, tak kuat sangat.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • meluatkatneleepas says:

      bia ah..ko dengki knape..da rmai org suke die..ko gi la maen jao2 law ta suke..aku suke izara,lofa bley blaaaaa

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
    • lovelime says:

      Ekeleh kau nie senang2 kau buat blog kau sendiri jerk lah pastu post lah siti saleha ke mak leha ke banyak mane kau nak!hahah tp siti saleha tue mmg cun cuma lakonan dia biase2 jerk sebab lorat mat saleh dia tue dia xsesuai nak bwk semua watak sebab nanti nampak pelik bila slanggg dia keluar!

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • Sshh says:

      siti saleha ad menjadi cover majalah..ad d roti kaya..tpi biasa la klau abg nara msti kluarkan y ada gmbr lofa..antara Lofa n SS sy vote SS..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • red says:

      manade bangnara kuarkan sgt pasal izara…jarang tau die publish..slalu pasal neelofa kesayangan die tue je..biar lah ko nie..izara the best..super gorgeous..siti saleha?? alahai..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  13. dzuandiey says:

    alamak…comelnya…tapi van tu lagi comel..hehehe.. :-)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  14. BaD says:

    Izara = artist….ARTIST semuanya PLASTIK..huhuhu. Jgn mare itu ana punya fendafattt…ente dgn fendafat ente larrr…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  15. ape2 aje says:

    fesyen baju dia lebih baik sikit daripada scha yg gayakan musim panas ari tu(yg pakai seluar pendek).

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      tau takper. dahlah kaki tak cantik tak smooth mcm korean pakai baju camtu da mcm bapok tau.pastu ngan rambut scha yg pendek tuh. OMG sian kan awal peha bini dia semorang tengok. patutnya ikut kesesuian la. harap bila dah kawen ni pakai sopan sikit. kalau tak tutup aurat terus tapi berubah la sikit2. ni bukan utk scha saja nu utk semua tau..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        perghhhh dh kutuk kaki pengkor la, x smooth laaa. bagi nasihat pulakkkkkkkkkkkk… klu berselubung sampai nampak bijik mata je tp kuat mengumpat pun x gunaaa..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
    • ape2 aje, ko ingat izara tak pakai ke seluar pendek kepop tu??? bahahaha. dua kali lima je dgn scha ni. beza dia, belum kahwin je. tapi ada boifren yang disembah dan diikut suruhan, bukan ikut Tuhan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  16. […] Sememangnya Malaysia ini cuacanya panas sepanjang tahun. Jadi tidak hairanlah KL Sogo mengeluarkan baju-baju fesyen terbaru yang bersesuaian dengan cuaca di panas. Kalau dahulu Scha Al Yahya tampil dengan gaya-gaya Korean, kini Izara Aishah pula tampil dengan gaya comel yang … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. lady says:

    Cute n natural beauty izara nie…pernah jumpa time shopping dkt butik DP kebetulan dia tgh shopping jgk mmg borong sakan dgn family dia, sempoi jerk xpakai make-up pun. Dia buat tak hairan jerk org tgk2 dia tp bila btl2 terpandang dia senyum tp kire normal lah dia pun nak privacy & merasa jln2 kat mall tanpa org ganggu mcm kita2 jgk tak kan nak tersengih2 melambai2 plak ttb!hahah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  18. Anonymous says:

    mse citer vanilla coklat mcm berisi jugak dia ni… skrg dah kurus melidi dh… cpt btol la kurus… jeles akak..
    lofa n izara ni dua2 cun n dua2 ak suker… tp kalo lakonan izara lg selamber la.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  19. gigi kayu says:

    macam ni ok gak la musim panas…takder la bogel nau…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  20. aku leerrr says:

    TAK SUKE DENGAN GAYA RAMBUT DIE DALAM GAMBAR TU! SPOIL!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  21. Sshh says:

    izara ni cantik..tpi jgn la wat rmbt cam tu..alahai..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  22. chentalove says:

    izara ni cntik + cute…
    rmbut tu fsyen, jnji dia cntik…
    suke5x…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  23. Ehem ehem says:

    Aku tak nafikan pakaian ni tak tutp aurat…
    Tapi at least pose dia takdelah nak melentok sini sana ala2 Neelofa…
    Comel & very teenage style..
    Takde nak kejar title sex symbol..
    ups!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      dpt dosa jgk x tutup aurat. so ape bezanye????

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
      • aku says:

        Itu la pasal. tapi, agaknye, kalau pakai macam izara, dosa half. kalau pakai macam lofa si bunny, dosa full. hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        mungkin jgk laa teori ko tu.. ahaha

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  24. eish says:

    Tp knp la tasha shila yg menang abpbh lpzz…why why why mne pegi korgg yg skong izara huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  25. mimi says:

    best la van ni…mane ade jual??? nk try drive kat kota KL ;p

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  26. eysan says:

    sweet betul izara ni dlm video2 tu….chomey ok. xsgka plak sogo ada byk video2 artis skrng…gud job….thanx abg nara update :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  27. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 12
  28. esah says:

    makcik berkenan kat van combi tu je =)

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  29. KELAB BENCI NEELOFA says:

    Izara walaupun seksi tapi tak melebihi had. klau si neelopak tu dressing,srupa tak pakai baju.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  30. Nichollez says:

    Yang paling cute TEDDY BEAR AND VAN tue :D ehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  31. rooney bangang !!! says:

    xcntik sgt pon???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  32. Adik Abg Wan says:

    part mane yg mcm korea nye?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  33. Qiqi says:

    abg nara……sogo tetap gah smpai skrg tau…lg2 time cuti sekolah ni…full jer org kat sogo tu…jln pon jem…nk blik keje pon susah tau hehe

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  34. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    asek asek izara asek asek izara aishah naik muaks lah minah jambu !!!!! minah jambu tau lah dia ni jambu tapi asek asek muka dia je !!!!! huh !!!!!!! nyampah !!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      jngn risau minah jambu… lps entry ni ade kisah mawi pulak… p la ko lepak kt sne smpai lebam… kalo mawi ko x muak lagi kan. mklumlah jarang shj di bn ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. juju says:

    oh no…..hairstylist bapok fanatic jambol al- teloq-nana-berehat strikes again. horrribbblllleeee!!.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  36. Cik Ain says:

    Serius muka izara ni mmg klasik! sgt cantik & gorgeous la u…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  37. tyrabanks says:

    x high fashion lansung!! muka mcm cover catalog jew…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
    • fazura house of doll says:

      auuuwww tyrabanks tau lh ko nie selalu fashion show kt milan, tp biar lah izara dgn cara dia, bukan izara pun designer dia…dia just pkai jer….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  38. ehhh…salam..korang nak tanye….nape korng xske lofa ek…ak lmbat ikot pkembangan retis xtau kejadian :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      yg ak tau pasal dye sexy je… tp ak minat je kt minah cun tu… artis ade ke yg x sexy? tp kita pkt doa la supaya dye berubah jd cam diana amir tu… sejuk mte memandang.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. faiz says:

    jambul di depan, berseluar yenki..cantikkk lah kata ko.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  40. lagha says:

    Izara pakai apa pun nampak cute. Cuba kalau kita2 ni yg pakai, tak kemana.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  41. meeradriana says:

    hmmmee..
    better than scha aritu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. bella dally says:

    izara yng cntiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik sngtttttttttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. kristine hermosa bakul sayur says:

    hei! … Sape yg cakap muka dia mcm i….peleeaaasee!!¨ gegurl tak suka tau…..gegurl nak g jual sayur. …no…no…no…tak same tau!…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. aku says:

    Aku tak kira korang nak kata apa, tapi aku sangatlah berkenan kat Van Volkwswagen yang comel itu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. mizz says:

    haha…x tau nak komen camne tp klu ikut fesyen i love her style even bak aurat tu mmg dah terang lg nyata…xyah nak pki lampu suluh sbb dia putih soo well….and the sudut lain izara lom dlm kategori artis kontroversi rite…so and so gamba ni sbb she sgt cun and pd pndgn aku style rambut dia tu for those people yg x biasa tgk mm pelik tp bkn sume suit ngn style rmbut mcmtu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Anonymous says:

    aku berkenan dgn kasut pepel straip oren tuh…harus aku ke sogo hari ini jugak…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. atz says:

    ni la awek bodoh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. eysan says:

    memang suwettt betul izara ni….sukerr ngk style dia dlm video2 tu…kerlass sogo skrg…td duk jenguk page tu siap ada contest…bekla korang join gak ada pekdahnyaa…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Anak Istina says:

    izara dengan fahrin ni mcm adik beradik la… tang mulut.. tang mata.. tang idong….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. RIMASBETUL says:

    kesian aku tengok artis malaysia, berlumba2 nak chopp tempat di neraka.. kesian2, ade otak pikir, pastu dah kedut2 xlaku, mula lah “saya dah dapat hidayah, nk berhijrah” bile org komen , sound balik “ko ade”??? cukuplah merendahkan martabat seorang ISLAM…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. kecewa says:

    izara x pandai hargai peminat..aku ingatkan dia lain..berbeza dari yg lain..rupanya sameee je..malah lagi teruk..susah sgt ke nak hargai peminat..xyah la nak eclusive sgt pon..aku kecewa dgn dia..kecewaaa..huhuhu.. :(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. BaD says:

    Kiut miut pun..kentut busuk gak…hukhuk, ana purcaya ramai setuju dgn fendafat ana ini….tuuuttt..tuuuuttt..!! jangan mare

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  53. BaD says:

    Malaysia ni bukan ker panas sepanjang tahun..berapi-api panasnyer..per rasional nk promo pakaian musim panas…lain ler ada salji ker..ni la yang dikatakan LEBIH OMPUTEH dr OMPUTEH (mat saleh ler tu)…hukhuk. Bab jambul mcm taek lembu tuh….makeup artist dia bingai sb xsesuai langsung, Izara pun xkureng bingai sb bior jer makeup artist nak wat per kat rambut dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. puan lesung pipit says:

    jambul die mengingatkan aku satu program tv dulu…DIMANA JOE JAMBUL…hahahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  55. kiah tonggek says:

    izara cantik, cute, comel…. cuba banding dengan lopak. tak sesuai betul juara dewi remaja. Lopak kaya boleh lah bayar untuk jadi juara dewi remaja tue. HAHAHHHAHAH! Muka si lopak tue tak style mcm izara nie..natural je. kau hado lopak? lopak hado. Muahahahaha.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. budu cap ketereh says:

    Sudah2 le Bang Nara cerita pasal org sama. Asyik2 Izara, Fazura, Neelofa, Nora Danish, dan Aaron (Harun) jeeeeeee. Bias betol! Baca Budi jomm!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. ariana says:

    Serious rambut izara tak bagus ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0