Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(21 GAMBAR)Scha Al Yahya Gayakan Fesyen Spring, Serious Korean

Kalau tak kenal siapa itu Scha Al Yahya, pastinya Abang Nara dah ingat awek Korea mana ntah yang menggayakan fesyen baju spring ini. Serious nampak ala-ala Korean. Baju yang diperagakan pun not bad. Memang stylo dan sesuai dipakai untuk cuaca Malaysia yang panas ini.

scha comel

Advertisement

Lagi 20 keping gambar Scha Al Yahya dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada laman web Trendsetter.

P.S: Aksi jurugambar berani mati

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

414 Comments

  1. shasha

    October 4, 2012 at 9:56 pm

    scha pakai macam ni sebab photoshoot korean style perr,so ke ikut cakap fashion designer,dah namer pun nak promote spring collection,so sebab tu dier pakai macam tu,slalu kat luar dier tak macam tu lah.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top