April 20th, 2012

Kalau tak kenal siapa itu Scha Al Yahya, pastinya Abang Nara dah ingat awek Korea mana ntah yang menggayakan fesyen baju spring ini. Serious nampak ala-ala Korean. Baju yang diperagakan pun not bad. Memang stylo dan sesuai dipakai untuk cuaca Malaysia yang panas ini.

scha comel

Lagi 20 keping gambar Scha Al Yahya dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada laman web Trendsetter.

P.S: Aksi jurugambar berani mati


414 responses to “(21 GAMBAR)Scha Al Yahya Gayakan Fesyen Spring, Serious Korean”

  1. shasha says:

    scha pakai macam ni sebab photoshoot korean style perr,so ke ikut cakap fashion designer,dah namer pun nak promote spring collection,so sebab tu dier pakai macam tu,slalu kat luar dier tak macam tu lah.

Loading...