Written by AbangNara | January 22nd, 2013

Untungnya menjadi insan bernama Nora Danish. Seringkali dapat pergi berjalan-jalan ke luar negara. Kalau bulan lepas Nora Danish bercuti ke Dubai, kali ini Nora berkongsi menerusi Instagram gambarnya berjalan-jalan di sekitar Jepun pula.

nora danish jepun

Tidak diketahui pula tujuan Nora Danish ke Jepun. Kemungkinan besar ada photoshoot kerana tidak terlalu ramai yang mengikuti trip ini. Yang pasti, mesti ramai orang ingat Nora Danish orang Jepun kerana kecantikannya yang setanding dengan wanita-wanita di sana.

nora danish jepun

14 lagi gambar Nora Danish berjalan-jalan di sekitar Jepun dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Nora Danish.

nora danish jepun
nora danish jepun
nora danish jepun
nora danish jepun
nora danish jepun
nora danish jepun
nora danish jepun
nora danish jepun
nora danish jepun
nora danish jepun
nora danish jepun
nora danish jepun
nora danish jepun
nora danish jepun

61 responses to (16 GAMBAR)Nora Danish Jalan-Jalan Di Jepun

  1. Rogayah Propa says:

    gayah 1st ke?

    0

    0
  2. mak kiut says:

    cantik menarik tertarik kau mmg deboommm

    0

    0
  3. Cik Kam says:

    Comel sgt nora nih..mcm anak kucing geram Cik kam nk letak dlm kotak bg susu..

    0

    0
  4. perghh..syok giler…

    0

    0
  5. Jijot says:

    Sweetnye die. Wlpn tak make up still ada aura..Ni br dinamakan natura beauty

    0

    0
  6. Cik Moona says:

    Nora Danish lg berganda2 cantiklah Abg Nara sbb No plastic surgery & natural beauty lg..Mostly, kaum wanita kat Jepun/ Korea tu buat pembedahan plastic…sbb tu diorg cantik semacam dua macam ajer :D

    0

    0
  7. rina says:

    cantik tapi sayang,kaki botol

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ko nampak ke dia kaki botol ape saje…
      Kalau dia kaki botol ke ape ko kesah… Dia mintak duit ko ke beli botol…

      0

      0
    • rosli says:

      aku tak nampak kaki dia ada botol pun. awak kena pakai mata empat la baru boleh beza botol dan kaki.

      0

      0
    • HambaNya says:

      Tak baik cakap mcm tu! Awak ckp dia kaki botol? Die pergi umrah taw. Dapat tgk Kaabah. Hanya ALLAH je yg boleh menghukum, bukan kamu yer Rina!

      0

      0
  8. ................. says:

    ND ni comeiii jer orgnya…..

    0

    0
  9. miss mong says:

    comel..cam org jepun dh.byknya duit nora sana sini melancong..huhu

    0

    0
    • Anonymous says:

      dia bkn pegi melancong.. dia pegi sbb kerja, rasanya dia ada buat commercial untuk product jepun..

      0

      0
  10. rainbow says:

    suke tgk nora danish punye kening..tak payah tarah sampai halus pn still cantik.. :)

    0

    0
  11. Kaki NOra says:

    Comelnya..tp betul skirt tu pendek or pakai skinny jeans?
    Yelah..kecantikan setanding dgn org2 disana..tp apa pun aurat bukan boleh bukak mcm org2 dekat sana kalau dah nama islam..

    0

    0
  12. m4 la bukam m16 says:

    yg pic pkai spec tu mcm victoria bekem…yg nampak paha plk nmpk mcm maria ozawa..

    0

    0
  13. ria says:

    Dia mmg pakai skinny jeans laa.. Xkan x reti beza.. Kaki warna lain, muka warna lain..

    0

    0
  14. Jejai says:

    Korang ni tengok btl2 boleh x?? Xkan la korang x nampak dia pakai legging skin color. Sekali tgk pun boleh perasan kot. Tgk gambar no 14, kan dia pakai seluar tu. Masa dlm train tu sbb lighting lg, tu yg btl2 nampak skin color. Lgpun cuaca tgh sejuk, xkan la org lain berjaket bagai dia selamba x pakai seluar.

    0

    0
  15. Sukesuke says:

    Wahh..abg nara..mmg cekup hbis semua gambar ND dari ig yea..pa2 pun love ND rezeki semakin bertambah..:)

    0

    0
  16. dadidu says:

    yg terkenal dgn pembedahan plastic tu korea hokeh. org jepun ni mostly natural beauty. but still comel2 belake. org biasa2 pon lagi canteks dr nora danish uollsss.

    0

    0
    • Ayima says:

      Dadidu..ko tau x sejarah plastic surgery bermula??? artis2 & org2 Jepun yg mula2 advance kemaruk buat plastic surgery…pastu 10 taun sudah..barulah org2 korea fanatik buat pembedahan plastik..aku tau ler sbb aku peminat setia filem/drama/pelakon Jepun sejak thn 90’an lg..Era thn 2000 keatas barulah filem/drama korea naik..pastu aku aku beralih minat filem/drama /pelakon Korea plak..lain kali kaji sejarah dulu…jgn marah yer…:P

      0

      0
  17. diyana says:

    satu je aku nak tanye…nara duk cedok gmbar2 instagram artis ni agak2 mintak permission ke x?

    0

    0
  18. Anonymous says:

    nora comel…tak jemu tgk muka dia …

    0

    0
  19. hotmama says:

    love u nd ..muah..

    0

    0
  20. Sexy says:

    Spe cup dye x wt surgery??? Check la pic lame dye before famous..upgrade bibir,eyelid n hidung bg mancung..

    0

    0
  21. Sexy says:

    Mancung kn hidung,bibir tebal kn!buat eyelid.natural beauty Ker….

    0

    0
  22. kunangkunang says:

    a’a la. muka nora ni ada iras2 song ji hyo la

    0

    0
  23. piranna says:

    wahhh. pic no.6 tu nora danish nmpk sebijik mcm song ji hyo!

    0

    0
  24. cik wa says:

    Yuna (bukan nama sebenar), yang tu prada laaa !! bukan LV

    0

    0
    • budok koya says:

      budok koya rase diorang ni bute wrna kowt xtau beza wrna leging dgn wrna klit muke nora..kesian sngt

      0

      0
  25. Dutchess says:

    I like her, tapi masa jumpa di moe( dubai) sombong sangat.
    Agaknya malu kot peminat jumpa dia shoping baju sale!! Maklumlah norakn
    Branded head to toe.

    0

    0
  26. Anonymous says:

    sombong si hidung tinggi.. sombong si hidung tinggi..

    0

    0
  27. Haha says:

    legging ke skinny jeans ke apa, dia nampak macam tak pakai seluar ! berpakaian tapi telanjang ! tak payah nak back up dia sangat la.

    0

    0
  28. yg melihat says:

    kawan aku pon kate die ni sombong..aku xpnh jumpe…

    0

    0
  29. berprasangka baik says:

    sombong ngan malu dua perkara berbeza.. kalau dia nampak hangpa takkan dia nak pi kat hangpa..hangpa sape?? dia kenai kaa.. cube hangpa teguq dia mesti dia balas… dia x sombong cuma malu jek…

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Sape ckp dia sombong? Dulu aku pernah jumpa dia kat pavilion, baik aje… Siap sembang2 lg, she’s very friendly and sweet…

    0

    0
  31. Ree says:

    Siapa ckp dia sombong? Aku pernah jumpa dia kat pavilion, baik aje… Siap sembang2 lg.. She’s very friendly n sweet ok..

    0

    0
  32. weird says:

    love you nora!!!!!!!!!!!
    super stylo!!

    0

    0
  33. kAkA says:

    Muka nora danish macam song ji hyo dalam runningman

    0

    0
  34. Anonymous says:

    dfghjkl

    0

    0